Naši asiati a jejich fota

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2006 19:38

Náš Venda nám udělal v Ostravě radost,CAJC,BOB a 1,místo Nejlepší mladý pes v závěrečných soutěžích.(BENITO ZLATÁ LOUKA chov.stanice ATLYN DEPE)

11.4.2006 19:41

ron napsal(a):
Náš Venda nám udělal v Ostravě radost,CAJC,BOB a 1,místo Nejlepší mladý pes v závěrečných soutěžích.(BENITO ZLATÁ LOUKA chov.stanice ATLYN DEPE)

Venda 2

11.4.2006 20:31

ron napsal(a):
Venda 2

Nase Belaja ve stari 5mes.a 1tyden.

11.4.2006 20:32

jarka napsal(a):
Nase Belaja ve stari 5mes.a 1tyden.

A opet Belaja.

12.4.2006 06:19

jarka napsal(a):
A opet Belaja.

Benitovi letí obrovská gratulace

12.4.2006 06:24

paja m napsal(a):
Benitovi letí obrovská gratulace

My jedeme s Helčou do Prahy na výstavu, bude to Baburova premiéra
Jen doufám, že to nějak zvládnem.
Na fotu má necelých 5 měsíců

12.4.2006 06:27

paja m napsal(a):
My jedeme s Helčou do Prahy na výstavu, bude to Baburova premiéra
Jen doufám, že to nějak zvládnem.
Na fotu má necelých 5 měsíců

Belaja je hodně Baburovi podobná
Musím udělat nějaké čerstvé fotečky, vůbec není na nic čas, chceme se co nejdříve stěhovat do baráčku, tak makáme a makáme.

12.4.2006 12:55

paja m napsal(a):
Musím udělat nějaké čerstvé fotečky, vůbec není na nic čas, chceme se co nejdříve stěhovat do baráčku, tak makáme a makáme.

Tak makejte a na vystavu Vam budu moooc drzet palecky.

12.4.2006 13:12

paja m napsal(a):

Ti jsou krásní! A jak krásně stojí!Poradte mi, ten náš takhle postát nechce,stojí pořád jako ovce,když mu dáme ruku pod břicho a jakoby ho sunu nahoru,tak to ještě jde,jak pustím nebo jí tam držím dlouho začne se ošívat,když mu přijde ,že se mu nechce tak si lehá,a pak na záda ve smyslu jako prosím mě to neba tak mě nech být,no jenže ho to neba skoro pořád...i když dostává hned odměny, v rušném prostředí zase nesmí jít pes...asi se vystavovat nikdy nebudem

12.4.2006 13:32

rachel31 napsal(a):
Ti jsou krásní! A jak krásně stojí!Poradte mi, ten náš takhle postát nechce,stojí pořád jako ovce,když mu dáme ruku pod břicho a jakoby ho sunu nahoru,tak to ještě jde,jak pustím nebo jí tam držím dlouho začne se ošívat,když mu přijde ,že se mu nechce tak si lehá,a pak na záda ve smyslu jako prosím mě to neba tak mě nech být,no jenže ho to neba skoro pořád...i když dostává hned odměny, v rušném prostředí zase nesmí jít pes...asi se vystavovat nikdy nebudem

Děkuji za držení pěstiček, budeme to potřebovat, i když v dorostu ještě o nic nejde.Spíš, aby si chlapec zvykl, kdyby náhodou z něj vyrostl něco nadějného.
Jinak, co se týká těch postojů, tak ona jedna fotka z deseti se vydaří, ale chce to trénovat a opravdu dát pesanovi najevo, že musí stát, jinak, že bude zle
A hlavně trpělivost růže přináší, u štěňat tím víc, protože jsou hrooozně aktivní a všude musí být a čuchat a kousat atd

12.4.2006 13:35

paja m napsal(a):
Děkuji za držení pěstiček, budeme to potřebovat, i když v dorostu ještě o nic nejde.Spíš, aby si chlapec zvykl, kdyby náhodou z něj vyrostl něco nadějného.
Jinak, co se týká těch postojů, tak ona jedna fotka z deseti se vydaří, ale chce to trénovat a opravdu dát pesanovi najevo, že musí stát, jinak, že bude zle
A hlavně trpělivost růže přináší, u štěňat tím víc, protože jsou hrooozně aktivní a všude musí být a čuchat a kousat atd

Babur včera o půl paté ráno uděla na ulici trošičku rachot.Jak byl vítr, tak se omotal kolem stromu nějaký větší kus papíru a on si myslel, že tam někdo klečí
A jeho vlohy se opět probudily a já mu nemohla vysvětlit, že musí být ticho, jenže dokud si to neobkouknul sám, tak smůla
Pak se cítil jak King, že mě ochránil

12.4.2006 13:37

paja m napsal(a):
Babur včera o půl paté ráno uděla na ulici trošičku rachot.Jak byl vítr, tak se omotal kolem stromu nějaký větší kus papíru a on si myslel, že tam někdo klečí
A jeho vlohy se opět probudily a já mu nemohla vysvětlit, že musí být ticho, jenže dokud si to neobkouknul sám, tak smůla
Pak se cítil jak King, že mě ochránil

Babur Nazar-bay, když byl starý tak 4,5 měsíce

12.4.2006 13:38

jarka napsal(a):
Tak makejte a na vystavu Vam budu moooc drzet palecky.

Jaruš doufám že budeš držet palečky u kruhu a hlavně s Belajou, no když přibereš drahou polovičku tak to nebude mít chybu

12.4.2006 13:41

paja m napsal(a):
Babur Nazar-bay, když byl starý tak 4,5 měsíce

No jo, to by bylo fajn, kdyby tam Belaja dorazila.
A pak pěkně půjdem pálit čarodejnice.Helo, připrav se

12.4.2006 13:54

paja m napsal(a):
No jo, to by bylo fajn, kdyby tam Belaja dorazila.
A pak pěkně půjdem pálit čarodejnice.Helo, připrav se

Já už mám nachystané koště a kolem krku si dám místo kočky a trpasličího špice
černá jako černa a to se počítá

12.4.2006 14:53

ron napsal(a):

Naše dvě baby ps to mohly být ještě spolu

12.4.2006 14:57

paja m napsal(a):
Já už mám nachystané koště a kolem krku si dám místo kočky a trpasličího špice
černá jako černa a to se počítá

Jezismarja zensky,na ty carodky bacha! Aby nebyli vasi pesani sirotci!

12.4.2006 15:30

silvatarok napsal(a):
Naše dvě baby ps to mohly být ještě spolu

No jo, to znám a zůstanou jen vzpomínky. Můžete to prosím upřesnit, kdy je to přestalo spolu bavit a jestli to bylo kvůli něčemu, nebo prostě jen tak?

12.4.2006 15:36

asy napsal(a):
No jo, to znám a zůstanou jen vzpomínky. Můžete to prosím upřesnit, kdy je to přestalo spolu bavit a jestli to bylo kvůli něčemu, nebo prostě jen tak?

Stalo se to před rokem a důvod žádný, prostě baby.

18.4.2006 11:54

silvatarok napsal(a):
Stalo se to před rokem a důvod žádný, prostě baby.

Tak jsem dám slíbené čerstvé fotky Babura Nazar-bay

18.4.2006 11:55

paja m napsal(a):
Tak jsem dám slíbené čerstvé fotky Babura Nazar-bay

A naše smečka

18.4.2006 11:56

paja m napsal(a):
A naše smečka

A ještě jednou Babur

18.4.2006 11:58

paja m napsal(a):
A ještě jednou Babur

A ještě

18.4.2006 11:59

paja m napsal(a):
A ještě

Tak a poslední, ať to tu nezahltím

18.4.2006 14:26

paja m napsal(a):
Tak a poslední, ať to tu nezahltím

Je ho peknej kousek . Nase Belaja tak pekne nepostoji.

19.4.2006 20:39

jarka napsal(a):
Je ho peknej kousek . Nase Belaja tak pekne nepostoji.

Belaja,pravá Baburova sestra.Slečna,skoro 6 měs.stará.

19.4.2006 20:41

jarka napsal(a):
Belaja,pravá Baburova sestra.Slečna,skoro 6 měs.stará.

A opět Belajka.Obě fota jsou ze dneška.

20.4.2006 06:49

jarka napsal(a):
A opět Belajka.Obě fota jsou ze dneška.

Belaja je moc pěkná holka
Těším se,až se někdy spolu potkají

Přidejte reakci

Přidat smajlík