Náš Venda nám udělal v Ostravě radost,CAJC,BOB a 1,místo Nejlepší mladý pes v závěrečných soutěžích.(BENITO ZLATÁ LOUKA chov.stanice ATLYN DEPE)
ron
napsal(a):
Náš Venda nám udělal v Ostravě radost,CAJC,BOB a 1,místo Nejlepší mladý pes v závěrečných soutěžích.(BENITO ZLATÁ LOUKA chov.stanice ATLYN DEPE)
Venda 2
paja m
napsal(a):
Benitovi letí obrovská gratulace
My jedeme s Helčou do Prahy na výstavu, bude to Baburova premiéra
Jen doufám, že to nějak zvládnem.
Na fotu má necelých 5 měsíců
paja m
napsal(a):
My jedeme s Helčou do Prahy na výstavu, bude to Baburova premiéra
Jen doufám, že to nějak zvládnem.
Na fotu má necelých 5 měsíců
Belaja je hodně Baburovi podobná
Musím udělat nějaké čerstvé fotečky, vůbec není na nic čas, chceme se co nejdříve stěhovat do baráčku, tak makáme a makáme.
paja m
napsal(a):
Belaja je hodně Baburovi podobná
Musím udělat nějaké čerstvé fotečky, vůbec není na nic čas, chceme se co nejdříve stěhovat do baráčku, tak makáme a makáme.
Ti jsou krásní! A jak krásně stojí!Poradte mi, ten náš takhle postát nechce,stojí pořád jako ovce,když mu dáme ruku pod břicho a jakoby ho sunu nahoru,tak to ještě jde,jak pustím nebo jí tam držím dlouho začne se ošívat,když mu přijde ,že se mu nechce tak si lehá,a pak na záda ve smyslu jako prosím mě to neba tak mě nech být,no jenže ho to neba skoro pořád...i když dostává hned odměny, v rušném prostředí zase nesmí jít pes...asi se vystavovat nikdy nebudem
rachel31
napsal(a):
Ti jsou krásní! A jak krásně stojí!Poradte mi, ten náš takhle postát nechce,stojí pořád jako ovce,když mu dáme ruku pod břicho a jakoby ho sunu nahoru,tak to ještě jde,jak pustím nebo jí tam držím dlouho začne se ošívat,když mu přijde ,že se mu nechce tak si lehá,a pak na záda ve smyslu jako prosím mě to neba tak mě nech být,no jenže ho to neba skoro pořád...i když dostává hned odměny, v rušném prostředí zase nesmí jít pes...asi se vystavovat nikdy nebudem
Děkuji za držení pěstiček, budeme to potřebovat, i když v dorostu ještě o nic nejde.Spíš, aby si chlapec zvykl, kdyby náhodou z něj vyrostl něco nadějného.
Jinak, co se týká těch postojů, tak ona jedna fotka z deseti se vydaří
, ale chce to trénovat a opravdu dát pesanovi najevo, že musí stát, jinak, že bude zle
A hlavně trpělivost růže přináší, u štěňat tím víc, protože jsou hrooozně aktivní a všude musí být a čuchat a kousat atd
paja m
napsal(a):
Děkuji za držení pěstiček, budeme to potřebovat, i když v dorostu ještě o nic nejde.Spíš, aby si chlapec zvykl, kdyby náhodou z něj vyrostl něco nadějného.
Jinak, co se týká těch postojů, tak ona jedna fotka z deseti se vydaří
, ale chce to trénovat a opravdu dát pesanovi najevo, že musí stát, jinak, že bude zle
A hlavně trpělivost růže přináší, u štěňat tím víc, protože jsou hrooozně aktivní a všude musí být a čuchat a kousat atd
Babur včera o půl paté ráno uděla na ulici trošičku rachot.Jak byl vítr, tak se omotal kolem stromu nějaký větší kus papíru a on si myslel, že tam někdo klečí
A jeho vlohy se opět probudily a já mu nemohla vysvětlit, že musí být ticho, jenže dokud si to neobkouknul sám, tak smůla
Pak se cítil jak King, že mě ochránil
paja m
napsal(a):
Babur včera o půl paté ráno uděla na ulici trošičku rachot.Jak byl vítr, tak se omotal kolem stromu nějaký větší kus papíru a on si myslel, že tam někdo klečí
A jeho vlohy se opět probudily a já mu nemohla vysvětlit, že musí být ticho, jenže dokud si to neobkouknul sám, tak smůla
Pak se cítil jak King, že mě ochránil
Babur Nazar-bay, když byl starý tak 4,5 měsíce
paja m
napsal(a):
No jo, to by bylo fajn, kdyby tam Belaja dorazila.
A pak pěkně půjdem pálit čarodejnice.Helo, připrav se
Já už mám nachystané koště a kolem krku si dám místo kočky a trpasličího špice
černá jako černa a to se počítá
ron
napsal(a):
Naše dvě baby ps to mohly být ještě spolu
silvatarok
napsal(a):
Stalo se to před rokem a důvod žádný, prostě baby.
Tak jsem dám slíbené čerstvé fotky Babura Nazar-bay
paja m
napsal(a):
Tak jsem dám slíbené čerstvé fotky Babura Nazar-bay
A naše smečka
jarka
napsal(a):
Je ho peknej kousek . Nase Belaja tak pekne nepostoji.
Belaja,pravá Baburova sestra.Slečna,skoro 6 měs.stará.
jarka
napsal(a):
Belaja,pravá Baburova sestra.Slečna,skoro 6 měs.stará.
A opět Belajka.Obě fota jsou ze dneška.