Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2009 11:36
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak opět poposkočíme.

Bany, to máš pravda, že je prima mít doma drozda, zvlášť když tak krásně zpívá. Je moc příjemný ho poslouchat. Jak se mi někdy podaří natočit ho když zpívá, tak Ti určitě pošlu ukázku.;-)
Ale tvůj papoušek musí být taky bezva ptačí kámoš. Pár papošků jsme už měli, všichni byli celkem dost ochočení, takže s nima byla zábava.

Nejlepší je jak Bobeš někdy machruje na psy. Číhá na ně odněkud ze zálohy, dělá jak má navrch a jak se jich nebojí a když projdou okolo něho, trochu se stáhne a teprve když jsou od něj dostatečně daleko, předvádí celej načepýřenej jak by je prohnal. No je s ním fakt sranda.

22.3.2009 11:38
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Tak opět poposkočíme.

Bany, to máš pravda, že je prima mít doma drozda, zvlášť když tak krásně zpívá. Je moc příjemný ho poslouchat. Jak se mi někdy podaří natočit ho když zpívá, tak Ti určitě pošlu ukázku.;-)
Ale tvůj papoušek musí být taky bezva ptačí kámoš. Pár papošků jsme už měli, všichni byli celkem dost ochočení, takže s nima byla zábava.

Nejlepší je jak Bobeš někdy machruje na psy. Číhá na ně odněkud ze zálohy, dělá jak má navrch a jak se jich nebojí a když projdou okolo něho, trochu se stáhne a teprve když jsou od něj dostatečně daleko, předvádí celej načepýřenej jak by je prohnal. No je s ním fakt sranda.

Jitko, krásný fotky Anne a Ričiho. Moc jim to tam spolu sluší. Ričiho je opravdu velká škoda...

22.3.2009 11:40
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jitko, krásný fotky Anne a Ričiho. Moc jim to tam spolu sluší. Ričiho je opravdu velká škoda...

Marti, hezky si to s Akimkem vegetíte v jeho pelíšku. Taky občas takhle s Heruškou hajáme, je to fajn.

22.3.2009 11:49
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, hezky si to s Akimkem vegetíte v jeho pelíšku. Taky občas takhle s Heruškou hajáme, je to fajn.

Pro Astarte:
Tak dneska jsme byli s Heruškou a Enynkou v Mariánským. Šli jsme později, než jsme původně plánovali, dorazili jsme tam až někdy okolo čtvrt na devět, ale i tak to bylo dobrý, vůbec tam nebylo moc psů. Potkali jsme akorát jednu slečnu se šesti psama, ale samé fenky kromě jednoho psa, tak to bylo v pohodě. On se o Herušku ani moc nezajímal. Pesani byli spokojení, moc se jim tam líbilo.Héra ta si fakt užila, nejdřív prohnala ovečky za plotem a potom skočila do vody za kačenama, takže jo, taky už zahájila koupací sezónu.Potom se celá mokrá vyválela v listí a hlíně, takže se v tom dokonale obalila. Vypadala jak největší špindíra.Ale naštěstí to z ní brzy opadalo, trochu jsem to z ní umyla, zbytek až potom doma. Nějaké fotky mám, tak až je převedu do PC, určitě sem pár vložím.;-)
Moc pozdravujem s Heruškou Alfíka, doufáme, že jste si taky užili víkend.

22.3.2009 11:55
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Pro Astarte:
Tak dneska jsme byli s Heruškou a Enynkou v Mariánským. Šli jsme později, než jsme původně plánovali, dorazili jsme tam až někdy okolo čtvrt na devět, ale i tak to bylo dobrý, vůbec tam nebylo moc psů. Potkali jsme akorát jednu slečnu se šesti psama, ale samé fenky kromě jednoho psa, tak to bylo v pohodě. On se o Herušku ani moc nezajímal. Pesani byli spokojení, moc se jim tam líbilo.Héra ta si fakt užila, nejdřív prohnala ovečky za plotem a potom skočila do vody za kačenama, takže jo, taky už zahájila koupací sezónu.Potom se celá mokrá vyválela v listí a hlíně, takže se v tom dokonale obalila. Vypadala jak největší špindíra.Ale naštěstí to z ní brzy opadalo, trochu jsem to z ní umyla, zbytek až potom doma. Nějaké fotky mám, tak až je převedu do PC, určitě sem pár vložím.;-)
Moc pozdravujem s Heruškou Alfíka, doufáme, že jste si taky užili víkend.

Heruška

22.3.2009 14:40
astarte

XXX.XXX.48.187

kelly napsal(a):
Heruška

Ahóóoj, no to je bezva, že měla Heruška takovej vejlet. Mohla se pořádně vyblbnout a přitom ji nepronásledovala banda nápadníků. Už se těším na fotky. Mokrou, blátem obalenou Héru sem ještě nevyděla.
S Alfem sem byla včera v Medllánkách. Po dlouhé době zase stopoval a celkem mu to šlo. Pak sem to vzala kolem řeky, no samozřejmě tam musel vlítnout. Včera byla zrovna dost zima. No nejsou ti psi blázni?

22.3.2009 16:16
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Ahóóoj, no to je bezva, že měla Heruška takovej vejlet. Mohla se pořádně vyblbnout a přitom ji nepronásledovala banda nápadníků. Už se těším na fotky. Mokrou, blátem obalenou Héru sem ještě nevyděla.
S Alfem sem byla včera v Medllánkách. Po dlouhé době zase stopoval a celkem mu to šlo. Pak sem to vzala kolem řeky, no samozřejmě tam musel vlítnout. Včera byla zrovna dost zima. No nejsou ti psi blázni?

Jj, nápadníci nás naštěstí nepronásledovali. Ale fotek moc nemám. Když Heruš prohnala kačeny ve vodě, tak jsem ji potom připla na vodítko a už jsem nefotila. Něco málo ale mám, tak aspoň něco.Až půjdem spolu venčit, tak určitě toho zase hodně nafotíme.
Možná by jsme už mohlipříští víkend s váma na společnou prochajdu. Héra už přestává značkovat, takže už se snad to její hárání blíží ke konci.;-) Snad nám to výjde, můžem si potom dát zase nějakou lekci fotografování a Heruška dostane lekci stopování, aby ji to nemrzelo.

No jo, ti naši pesani jsou fakt blázni, když v tomto chladným počasí vlítnou do vody. Doufám, že se nám nenachladí.

22.3.2009 17:03
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Katko, to máš pravdu, že je Rička škoda, moc velká :-( S Anne byli opravdu jako "muj s mojú" i když se neviděli moc často. Asi to bylo tím, jak byla Anne u Ričiho na 3 dny na hlídání, tak ho asi pojala za svého, když spolu bydleli. Na táboře Anne Ričiho pořád sledovala, když s páníkem někam šli, chtěla s nimi...ale když došlo na žrádlo, tak mu nekompromisně všechno sežrala

22.3.2009 17:07
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Katko, to máš pravdu, že je Rička škoda, moc velká :-( S Anne byli opravdu jako "muj s mojú" i když se neviděli moc často. Asi to bylo tím, jak byla Anne u Ričiho na 3 dny na hlídání, tak ho asi pojala za svého, když spolu bydleli. Na táboře Anne Ričiho pořád sledovala, když s páníkem někam šli, chtěla s nimi...ale když došlo na žrádlo, tak mu nekompromisně všechno sežrala

Bany, o tom běhání uličkou s větví mi ani nemluv...taky jsem se snažila tomu vyhnout, no ale s Ivošem to bylo marné Přesně jak píšeš, strach jsem neměla, ale nejsem zvyklá ze sebe dělat na veřejnosti magora :-) A navíc neumím moc řvát, takže psi na mě spíš udiveně hleděli, co to tam jako předvádím, než aby běsnili Myslím, že v té galerii odkud jsi stáhla tu fotku jsem taky zvěčněna při této bohulibé činnosti.

22.3.2009 17:53
bffb

XXX.XXX.116.58

jitas napsal(a):
Bany, o tom běhání uličkou s větví mi ani nemluv...taky jsem se snažila tomu vyhnout, no ale s Ivošem to bylo marné Přesně jak píšeš, strach jsem neměla, ale nejsem zvyklá ze sebe dělat na veřejnosti magora :-) A navíc neumím moc řvát, takže psi na mě spíš udiveně hleděli, co to tam jako předvádím, než aby běsnili Myslím, že v té galerii odkud jsi stáhla tu fotku jsem taky zvěčněna při této bohulibé činnosti.

Katy, beru tě za slovo a na drozdíka se moc těším:-).....ten můj raubíř , když mě naštve, tak mu dám trochu rýže a to pak má nervy.....on totiž nezobe, ale vše bere do....../ jak se to řekne vlastně u ptáků...ruka, noha?-)))....no chápeš ? ...On prostě patří mezi ty papouchy co baštu nezobou, neumí to, vše si drží a když mu dáš burák, tak jak ho rozlouskne, tak veme kousek té skořápky do zobáku, nabere si vodu, chytne do pařátků a pije až z toho...prostě inteligent:::))))

22.3.2009 17:59
martasek

XXX.XXX.248.253

bffb napsal(a):
Katy, beru tě za slovo a na drozdíka se moc těším:-).....ten můj raubíř , když mě naštve, tak mu dám trochu rýže a to pak má nervy.....on totiž nezobe, ale vše bere do....../ jak se to řekne vlastně u ptáků...ruka, noha?-)))....no chápeš ? ...On prostě patří mezi ty papouchy co baštu nezobou, neumí to, vše si drží a když mu dáš burák, tak jak ho rozlouskne, tak veme kousek té skořápky do zobáku, nabere si vodu, chytne do pařátků a pije až z toho...prostě inteligent:::))))

Akim se svym kamaradem Argem,otcem Kessyncinych stenatek

22.3.2009 18:02
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Akim se svym kamaradem Argem,otcem Kessyncinych stenatek

Akimecek

22.3.2009 18:02
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):

Jity, to , že si o mě mysleli ostatní pesani při uličce , že jsem magor, bych přešla, ale nikdy nezapomenu na pohledy Roxanky....raději nevědět co se ji v tu chvíli honilo hlavou...ale myslím, že ,,pouhý,,magor to nebylo.....
-posílám jednu typickou z uličky..., ale asi nebude moc kvalitní...

22.3.2009 18:05
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Akimecek

mimuska

22.3.2009 18:34
jitas

XXX.XXX.159.210

bffb napsal(a):
Jity, to , že si o mě mysleli ostatní pesani při uličce , že jsem magor, bych přešla, ale nikdy nezapomenu na pohledy Roxanky....raději nevědět co se ji v tu chvíli honilo hlavou...ale myslím, že ,,pouhý,,magor to nebylo.....
-posílám jednu typickou z uličky..., ale asi nebude moc kvalitní...

Bany, ty jo, ten Tvůj papouch je teda na úrovni To je super, ještě jsem neviděla pít papouška ze skořápky ořechu. To je Alexandr?

Čoveče, ani si nepamatuju, co Anne při té mé exhibici v uličce dělala. Já to chtěla mít hlavně rychle za sebou. Ale myslím, že se jí to spíš líbilo, že paničce hrabe a určitě by se ke mě nadšeně přidala, kdyby nebyla uvázaná.

22.3.2009 18:46
bffb

XXX.XXX.116.58

jitas napsal(a):
Bany, ty jo, ten Tvůj papouch je teda na úrovni To je super, ještě jsem neviděla pít papouška ze skořápky ořechu. To je Alexandr?

Čoveče, ani si nepamatuju, co Anne při té mé exhibici v uličce dělala. Já to chtěla mít hlavně rychle za sebou. Ale myslím, že se jí to spíš líbilo, že paničce hrabe a určitě by se ke mě nadšeně přidala, kdyby nebyla uvázaná.

...nene je to papoušek senegálský...je to takovej malej ,,padouch,,/myšleno v dobrém....skusím ho u toho vyfotit....on si jde i piškot nejdříve namočit...je to už starší pán, a když je naštvanej tak háže z klece úmyslně takové jakési zelené kuličky co jsou v krmení a jemu moc nešmakujou..jinak miluje sýr a hlavně kuřecí maso , šunčičku atd....je to fakt exot....

22.3.2009 20:32
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):

Bany, tak to se myslím s tím vaším papouškem taky pobavíš.Náš Bobeš baští skoro všechno oproti papouchům a holoubkovi, které jsem měla. Ti byli všichni strašně vybíraví v jídle, no něco jako Héra.Ale tento sní klidně i ovoce, zeleninu, sýr, rýži, špagety a samozřejmě maso.
Jinak on je hroznej poděs, přímo nesnáší žádné novinky. Když jsme ho učili na bidýlko (větev), za žádnou cenu se na to nechtěl posadit, schoval prstíky a dělal, že je nemá.Nakonec po několika dnech strávených na dně klece, mu konečně došlo, že sedět kousek výš vůbec není špatný.Taky nemá rád, když mu zakryju klec jinou plachetkou než je jeho bílá s červenou výšivkou. Když jsem mu jednou dala jinou, no to hned bylo křiku, jak se vztekal. Ten náš drozd je myslím taky pěknej exot....

22.3.2009 20:33
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, já jsem taky viděla několik fotek z výcvikového tábora u Eichlera. Tam asi jezdí nebo jezdilo docela dost leonků, že?

22.3.2009 20:37
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, teda chudák Riči, když mu Anne vždycky všechno snědla.No jo, naše Enynka je taky hroznej žrout, ta by nebyla jiná. Když je příložitost všechno Herušce sní. Po jídle vždycky ještě dojídá zbytky na zemi po Héře co jí popadá z hubejdy zelenina apod. Nebo přímo z ní ojídá zbytky rýže, které se jí zachytily v srsti.

22.3.2009 20:45
bffb

XXX.XXX.116.58

kelly napsal(a):
Jitko, teda chudák Riči, když mu Anne vždycky všechno snědla.No jo, naše Enynka je taky hroznej žrout, ta by nebyla jiná. Když je příložitost všechno Herušce sní. Po jídle vždycky ještě dojídá zbytky na zemi po Héře co jí popadá z hubejdy zelenina apod. Nebo přímo z ní ojídá zbytky rýže, které se jí zachytily v srsti.

jj, Věř Katy, že nuda s ním rozhodně není a špagety, ty taky miluje.....nejhorší je, když třeba zvýším hlas, tak to on mě začne hned přeřvávat..no poděs poděsovitý......jednou v létě jsem se vyvalila na balkon , jako-že budu chytat bronz.... a pustila jsem si k tomu relaxační cd - byl tam nějaký prales-opičky, papoušci....no to jsi měla vidět, vystřelila jsem to okamžitě vypnout, protože jak on reagoval na ty ptáky z cd, no to bylo hrozný, pronikavěji už by to snad ani nešlo...,

22.3.2009 21:37
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):
jj, Věř Katy, že nuda s ním rozhodně není a špagety, ty taky miluje.....nejhorší je, když třeba zvýším hlas, tak to on mě začne hned přeřvávat..no poděs poděsovitý......jednou v létě jsem se vyvalila na balkon , jako-že budu chytat bronz.... a pustila jsem si k tomu relaxační cd - byl tam nějaký prales-opičky, papoušci....no to jsi měla vidět, vystřelila jsem to okamžitě vypnout, protože jak on reagoval na ty ptáky z cd, no to bylo hrozný, pronikavěji už by to snad ani nešlo...,

Bany, náš drozd si docela rád zazpívá s rádiem, když slyší nějako melodickou písničku, tak to se moc snaží a zpívá fakt moc krásně. Někdy se to snaží napadobit a když mu to nejde, tak to se samozřejmě hned vzteká, no div neštěká jako pes.

22.3.2009 22:04
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Katko, a Riči jakok pravý džentlas jí vždycky všechno bez reptání vydal No, vydal, teda ona mu to šlohla. Pak jen smutně koukal, jak si Anne cpe pupek jeho dobrotkama

Musela jsem se smát, když jsem si představila, jak Enynka obírá z Héry rýži

22.3.2009 22:07
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jitko, já jsem taky viděla několik fotek z výcvikového tábora u Eichlera. Tam asi jezdí nebo jezdilo docela dost leonků, že?

Jo, Katko, s těmi leony u Ivoše - Anne a Riči byli historicky první leoni na jeho táboře , potom na naše doporučení jelo na jeden výcvikový víkend včetně nás celkem 5 leonů (což byla jasná převaha nad ostatními plemeny) a teď už jezdí jen sem-tam nějaký leonek.

22.3.2009 22:10
jitas

XXX.XXX.159.210

bffb napsal(a):
...nene je to papoušek senegálský...je to takovej malej ,,padouch,,/myšleno v dobrém....skusím ho u toho vyfotit....on si jde i piškot nejdříve namočit...je to už starší pán, a když je naštvanej tak háže z klece úmyslně takové jakési zelené kuličky co jsou v krmení a jemu moc nešmakujou..jinak miluje sýr a hlavně kuřecí maso , šunčičku atd....je to fakt exot....

Bany, aha, tak senegalský, jedni známí měli (a asi pořád mají) taky doma páreček senegalských papoušků, byli hodně drzí a pamatuju si, jak jsme se smáli, když se samička procházela po stole, přišla k talíři s cukrovím (bylo zrovna po vánocích), vzala si nohou takový velký kornoutek a začala ho oždibovat Pak se napila kafe z hrnku a byla spokojená. A mluví Tvůj papouch "padouch" ?

23.3.2009 12:37
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, a Riči jakok pravý džentlas jí vždycky všechno bez reptání vydal No, vydal, teda ona mu to šlohla. Pak jen smutně koukal, jak si Anne cpe pupek jeho dobrotkama

Musela jsem se smát, když jsem si představila, jak Enynka obírá z Héry rýži

Jitko, tak to byl Riči skutečně pravý džentleman.Co se týče jídla, je Eny někdy až vyloženě drzá, kvůli drobečkům málem strčí hlavu Héře do hubejdy.Kdyby nebyla Heruška takovej mírnej pes, tak by už to pro Enynku dávno špatně skončilo.Snažím se ji to samozřejmě odnaučit, ale je to marné. Ona jak vidí kus žvance, tak nemůže.

23.3.2009 12:46
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, tak to byl Riči skutečně pravý džentleman.Co se týče jídla, je Eny někdy až vyloženě drzá, kvůli drobečkům málem strčí hlavu Héře do hubejdy.Kdyby nebyla Heruška takovej mírnej pes, tak by už to pro Enynku dávno špatně skončilo.Snažím se ji to samozřejmě odnaučit, ale je to marné. Ona jak vidí kus žvance, tak nemůže.

Katko, tak to by si Tvoje Enynka s mojí Enynkou rozuměly

Ty ses Katko už přihlásila na ten vodní výcvik?

23.3.2009 13:25
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tak to by si Tvoje Enynka s mojí Enynkou rozuměly

Ty ses Katko už přihlásila na ten vodní výcvik?

To jo, to by si holky rozuměly a nebo by se spolu porvaly kvůli jídlu.

Na ten vodní výcvik jsme se ještě nepřihlásili. No už je asi nejvyší čas...

23.3.2009 14:28
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
To jo, to by si holky rozuměly a nebo by se spolu porvaly kvůli jídlu.

Na ten vodní výcvik jsme se ještě nepřihlásili. No už je asi nejvyší čas...

No já ještě taky ne. Dnes se přihlásím. Abychom to neprošvihly

23.3.2009 19:07
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
mimuska

Marti, nádherný miminka.Jejich mamča je NO a taťka kříženec NO? Moc to z těch fotek není poznat, proto se ptám.;-)

23.3.2009 19:32
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, nádherný miminka.Jejich mamča je NO a taťka kříženec NO? Moc to z těch fotek není poznat, proto se ptám.;-)

Mamina je ovcanda a tatulda je krizenec no a rtw,ale je celej trw a stenda budou nejspis po nem,jen asi ta fenecka spis do ovcacka.Ale jsou fakt kouzelny a Kessynka je moc hodna,pusti k nim i me.Akimecka zatim odhani,ale az budou vetsi,tak mu je urcite ukaze,uz ji vlaste pomohl vychovat dvakrat stenda.Moc se tesim az je spolu budu moct fotit

23.3.2009 19:41
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Mamina je ovcanda a tatulda je krizenec no a rtw,ale je celej trw a stenda budou nejspis po nem,jen asi ta fenecka spis do ovcacka.Ale jsou fakt kouzelny a Kessynka je moc hodna,pusti k nim i me.Akimecka zatim odhani,ale az budou vetsi,tak mu je urcite ukaze,uz ji vlaste pomohl vychovat dvakrat stenda.Moc se tesim az je spolu budu moct fotit

3 dny stara mimuska

23.3.2009 19:43
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
3 dny stara mimuska

prominte,ale pridam jeste jednu

23.3.2009 20:46
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
prominte,ale pridam jeste jednu

Marti, mimísci jsou fakt kouzelní! Budem se těšit na další fotky, hlavně na fotky Akimečka s nimi, až ho k nim jejich mamča pustí.

23.3.2009 20:51
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Jo, Katko, s těmi leony u Ivoše - Anne a Riči byli historicky první leoni na jeho táboře , potom na naše doporučení jelo na jeden výcvikový víkend včetně nás celkem 5 leonů (což byla jasná převaha nad ostatními plemeny) a teď už jezdí jen sem-tam nějaký leonek.

Jitko, taky se mi zdálo, že leonci na těch fotkách měli převahu nad ostatními plemeny. Je to fajn, že právě díky Anne a Ričimu začali na tábor k Eichlerovi jezdit další leonci.;-)

24.3.2009 16:09
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
No já ještě taky ne. Dnes se přihlásím. Abychom to neprošvihly

Eny

24.3.2009 16:13
kelly

XXX.XXX.136.91

24.3.2009 16:16
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra

Holky spolu

24.3.2009 16:21
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Holky spolu

A ještě jednou holky spolu

24.3.2009 16:23
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jitko, taky se mi zdálo, že leonci na těch fotkách měli převahu nad ostatními plemeny. Je to fajn, že právě díky Anne a Ričimu začali na tábor k Eichlerovi jezdit další leonci.;-)

Katko, jo, my jsme už takoví průkopníci

Musím říct, že Ti Enynka krásně barevně ladí k Héře

Jinak jsem psala té paní ohledně vodního výcviku + poslala přihlášku, tak až se mi ozve, dám Ti vědět.

24.3.2009 16:30
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
A ještě jednou holky spolu

Heruš

24.3.2009 16:31
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruš

Jdu s pesanama ven, takže pokračování příště...
Mimochodem, fotky jsou z nedělní prochajdy, z Mariánského údolí. ;-)

24.3.2009 20:33
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jdu s pesanama ven, takže pokračování příště...
Mimochodem, fotky jsou z nedělní prochajdy, z Mariánského údolí. ;-)

Katko, jsi tu? Přeposlala jsem Ti na mail odpověď od paní na vodní výcvik. Mají plno, ale jsem druhý náhadník, tak se honem přihlaš, prý je šance, že někteří ještě odřeknou. Stačí poslat přihlášku mailem.

25.3.2009 10:55
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, jsi tu? Přeposlala jsem Ti na mail odpověď od paní na vodní výcvik. Mají plno, ale jsem druhý náhadník, tak se honem přihlaš, prý je šance, že někteří ještě odřeknou. Stačí poslat přihlášku mailem.

Ahoj Jitko, přihlášku jsem odeslala teprve teď, tak uvidíme. Doufám, že jsemto vyplnila dobře a nebudu to muset ještě jednou přepisovat.

25.3.2009 12:13
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Ahoj Jitko, přihlášku jsem odeslala teprve teď, tak uvidíme. Doufám, že jsemto vyplnila dobře a nebudu to muset ještě jednou přepisovat.

Katko, trochu jsme s těma přihláškama zaspaly, co? Poslalas to mailem té paní Šlosarčíkové?

25.3.2009 12:16
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, trochu jsme s těma přihláškama zaspaly, co? Poslalas to mailem té paní Šlosarčíkové?

Poslala jsem to mailem na uvedený kontakt. Podívám se, jestli jsem to posílala jinam než ty.

25.3.2009 12:25
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Poslala jsem to mailem na uvedený kontakt. Podívám se, jestli jsem to posílala jinam než ty.

Jitko, posílala jsem to na leon ne na vandu. Ale podle všeho by to mělo být v pořádku. Mají tam uvedenou tuto adresu.;-)

25.3.2009 13:25
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, posílala jsem to na leon ne na vandu. Ale podle všeho by to mělo být v pořádku. Mají tam uvedenou tuto adresu.;-)

Jo, to by měl být mail na tu stejnou paní. Tak jsem zvědavá, jestli se tam pro nás najde místečko.

25.3.2009 13:35
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Jo, to by měl být mail na tu stejnou paní. Tak jsem zvědavá, jestli se tam pro nás najde místečko.

No uvidíme, přihlášku jsme poslali celkem na poslední chvíli.

25.3.2009 14:07
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
No uvidíme, přihlášku jsme poslali celkem na poslední chvíli.

Jsem byla docela smutná, že už je plno. No ale můžem si za to sami. Tak třeba se fakt něco uvolní.

25.3.2009 14:44
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Jsem byla docela smutná, že už je plno. No ale můžem si za to sami. Tak třeba se fakt něco uvolní.

No jo, dávali jsme si načas, co? Asi je nejlepší přihlásit se na takovou akci co nejdříve. Kdyby nám to nevyšlo letos, tak příští rok už nesmíme zaváhat. ;-)

25.3.2009 15:40
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
No jo, dávali jsme si načas, co? Asi je nejlepší přihlásit se na takovou akci co nejdříve. Kdyby nám to nevyšlo letos, tak příští rok už nesmíme zaváhat. ;-)

Další fotky z prochajdy:

Eňule

25.3.2009 15:45
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Další fotky z prochajdy:

Eňule

Heruška

25.3.2009 15:57
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška

Héra běží...

25.3.2009 16:03
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra běží...

Héra po prvním vykoupání

25.3.2009 16:06
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra po prvním vykoupání

po druhém vykoupání...

25.3.2009 16:18
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
po druhém vykoupání...

po koupeli se Heruška důkladně vyválela v listí.

25.3.2009 16:21
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
po koupeli se Heruška důkladně vyválela v listí.

Holky spolu

25.3.2009 16:25
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Holky spolu

A potom už Héra mohla na vodu jen koukat.

25.3.2009 19:07
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
A potom už Héra mohla na vodu jen koukat.

Katko, příště budem chytřejší no.

Koukám, že jsme tady už delší dobu samy dvě, kde jsou ostatní

Posílám jednu mrňavou Anne

25.3.2009 19:22
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):

Musim se pochlubit,dnes si poprvé Akimeček očichával šťeňatka,bylo to krásné a bylo vidět,že ma strach aby jim neublížil,byl hrozně milej a jemnej,je veliká škoda,že jsme to nestihli vyfitit,ale maminka hlídala tak jsme ji nechtěli stresovat.

25.3.2009 20:03
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jeee Jitko, malá Anne je moc rozkošná.Takovej plyšáček, no zkrátka malej medvídek leonek.
Taky když tak vyhrabu nějaké fotky Herušky když byla štěndo.;-)

Jinak dnes mi volala ta paní ohledně toho víkendu s vodní záchranařinou. Tak jsem se dozvěděla, že jsem na tu přihlášku ani neuvedla jméno psa a jenom Héra jí nestačilo, chtěla jméno z rodokmenu. Tak snad už jsem na nic nezapomněla.

25.3.2009 20:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jeee Jitko, malá Anne je moc rozkošná.Takovej plyšáček, no zkrátka malej medvídek leonek.
Taky když tak vyhrabu nějaké fotky Herušky když byla štěndo.;-)

Jinak dnes mi volala ta paní ohledně toho víkendu s vodní záchranařinou. Tak jsem se dozvěděla, že jsem na tu přihlášku ani neuvedla jméno psa a jenom Héra jí nestačilo, chtěla jméno z rodokmenu. Tak snad už jsem na nic nezapomněla.

mimi Heruška

25.3.2009 20:15
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
mimi Heruška

další...

25.3.2009 20:18
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
další...

tady už Héra trošku povyrostla...

25.3.2009 20:19
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
mimi Heruška

Katko, mimi (nebo mini ) Heruška je taky k sežrání. Kde jsou ty časy, že?

Z té přihlášky si nic nedělej, já do kolonky "pes" napsala nejdří "1", jako jeden kus, myslela jsem, že se tam má napsat kolik kusů psů pojede, nevím taky, na co je jim přesné jméno z rodokmene? A říkala Ti taky něco o tom, že jsi náhradník atd.?

Marto, Akimek se už určitě těší, jak bude se štěňátky řádit, co?

Ještě jedna mimi mini Anne Ty fotky jsou ale nic moc, ještě ze starého obyč. foťáku.

25.3.2009 20:24
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
tady už Héra trošku povyrostla...

Heruška hajá na zádech

25.3.2009 20:29
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Z té přihlášky si nic nedělej, já do kolonky "pes" napsala nejdří "1", jako jeden kus, myslela jsem, že se tam má napsat kolik kusů psů pojede, nevím taky, na co je jim přesné jméno z rodokmene? A říkala Ti taky něco o tom, že jsi náhradník atd.?

Ještě jedna mimi mini Anne Ty fotky jsou ale nic moc, ještě ze starého obyč. foťáku.

Jitko, já jsem si myslela napřed, že tím myslí pes/fena. Nevěděla jsem, že chtějí jméno, to by tam potom mělo být např. Jméno psa, že jo?

Jj, paní mi říkala, že jsme náhradníci, ale prý to snad vypadá, že se nějaká místa uvolní, tak uvidíme.

Máš pravdu, holky byli jako štěnda fakt k sežrání. Škoda, že tak rychle vyrostly. Taky mám ty fotky ještě ze starého foťáku, žádná sláva, ale jde to.;-)

25.3.2009 20:29
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):

Jitus,urcite se moc tesi,uz Kessynce pomohl vychovat jedny stenda.On je ted dost vyvalenej z toho proc ho Kessynka tak odhani a dorazi na neho,ale jeste tam ma Arga.
Moc Vam holky preju aby Vam ten vodni vycvik vysel.
Taky posilam fotecku malinkateho Akimka,kdyz byl jeste u chovatelu,byl totiz nejmensi z vrhu tak byl casto na vaze.
Takze malinkatej Akimek

25.3.2009 20:30
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Musim se pochlubit,dnes si poprvé Akimeček očichával šťeňatka,bylo to krásné a bylo vidět,že ma strach aby jim neublížil,byl hrozně milej a jemnej,je veliká škoda,že jsme to nestihli vyfitit,ale maminka hlídala tak jsme ji nechtěli stresovat.

Marti, tak to je fajn, že Akimek se už seznámil se štěňátky. Až vyrostou, určitě si spolu ještě společně užijou.

25.3.2009 20:32
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Jitus,urcite se moc tesi,uz Kessynce pomohl vychovat jedny stenda.On je ted dost vyvalenej z toho proc ho Kessynka tak odhani a dorazi na neho,ale jeste tam ma Arga.
Moc Vam holky preju aby Vam ten vodni vycvik vysel.
Taky posilam fotecku malinkateho Akimka,kdyz byl jeste u chovatelu,byl totiz nejmensi z vrhu tak byl casto na vaze.
Takze malinkatej Akimek

omlouvam se tahle fotka vubec nevysla.Ja mam malinkeho Akima az ve trech mesicich,ale na obyc fotaku,zkusim prefotit a poslu,tahle se fakt nepovedla

25.3.2009 20:38
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jitko, já jsem si myslela napřed, že tím myslí pes/fena. Nevěděla jsem, že chtějí jméno, to by tam potom mělo být např. Jméno psa, že jo?

Jj, paní mi říkala, že jsme náhradníci, ale prý to snad vypadá, že se nějaká místa uvolní, tak uvidíme.

Máš pravdu, holky byli jako štěnda fakt k sežrání. Škoda, že tak rychle vyrostly. Taky mám ty fotky ještě ze starého foťáku, žádná sláva, ale jde to.;-)

Katko, jo, mohli napsat jasněji, co že to po nás vlastně chtějí. Fakt nevím, na co jim bude celé jméno psa.

No, vidím, že Akimkovi chovatelé tehdy taky neměli nic moc foťák (to nemyslím ve zlém )

Tady je Anne se svým tatínkem Lojzíkem

25.3.2009 21:24
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Katko, jo, mohli napsat jasněji, co že to po nás vlastně chtějí. Fakt nevím, na co jim bude celé jméno psa.

No, vidím, že Akimkovi chovatelé tehdy taky neměli nic moc foťák (to nemyslím ve zlém )

Jitus,to neni ani tak fotakem,ale je to preskenovane z meilu.Ted jsem se snazila prefotit lesklou obyc fotku,takze nevim jaky bude vysledek.Akimka jsem si od chovatelu brala ve 12ti tydnech,protoze dohanel vahu.

25.3.2009 22:38
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Jitus,to neni ani tak fotakem,ale je to preskenovane z meilu.Ted jsem se snazila prefotit lesklou obyc fotku,takze nevim jaky bude vysledek.Akimka jsem si od chovatelu brala ve 12ti tydnech,protoze dohanel vahu.

Tak tady je Akimek slaďoučký Kolik měl kg v těch 12-ti týdnech?

25.3.2009 22:43
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Tak tady je Akimek slaďoučký Kolik měl kg v těch 12-ti týdnech?

v tech 12ti tydnech mel 10 a pul,ale sladouckej byl to ano

25.3.2009 22:47
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
omlouvam se tahle fotka vubec nevysla.Ja mam malinkeho Akima az ve trech mesicich,ale na obyc fotaku,zkusim prefotit a poslu,tahle se fakt nepovedla

Katko,krasne fotecky Herusky a Eninky,musi to byt moc fajn mit dva pejsky.
Jitko,pekna fotka,to jste se potkali s tatinkem nahodou nebo jste meli nekde domluvenou schuzku?

26.3.2009 08:05
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):
Katko,krasne fotecky Herusky a Eninky,musi to byt moc fajn mit dva pejsky.
Jitko,pekna fotka,to jste se potkali s tatinkem nahodou nebo jste meli nekde domluvenou schuzku?

Marto, s taťkou Lojzíkem jsme se potkali na výstavě v Ostravě, Anne bylo tehdy 10 měsíců (my jsme nevystavovali) a majitelé Lojzíka tam jeli vystavovat, tak jsme se domluvili, že vezmou i Lojzíka, i když ho nebudou vystavovat. Lojzík je nádherný pes, až budu doma, dám sem ještě nějakou fotku. Ale k Anne se choval distingovaně, žádné blbnutí Asi na ni jako na dceru chtěl výchovně působit

Tak Akimek to hezky dohnal, na to, že byl nejmenší z vrhu. Vyrostl z něho kus psa Anne byla "bůček" už od mala, brali jsme si ji v 9-ti týdnech a vážila 13 kg.

26.3.2009 09:25
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Marto, s taťkou Lojzíkem jsme se potkali na výstavě v Ostravě, Anne bylo tehdy 10 měsíců (my jsme nevystavovali) a majitelé Lojzíka tam jeli vystavovat, tak jsme se domluvili, že vezmou i Lojzíka, i když ho nebudou vystavovat. Lojzík je nádherný pes, až budu doma, dám sem ještě nějakou fotku. Ale k Anne se choval distingovaně, žádné blbnutí Asi na ni jako na dceru chtěl výchovně působit

Tak Akimek to hezky dohnal, na to, že byl nejmenší z vrhu. Vyrostl z něho kus psa Anne byla "bůček" už od mala, brali jsme si ji v 9-ti týdnech a vážila 13 kg.

Jituš,Anne je opravdu nadherna fena a je veliká škoda te dkk.Já se přiznám,že znám Lojzika od vidění a mě se moc nelíbí barvou,celkově je hezkej,ale nesedí mi barvou.Ale jeho fotečky sem určitě dejte,těším se na ně.A jinak vystavujete nebo vůbec ne?Jituš na té fotce je Anne 10 měsíců?tak to bych fakt neřekla,připadá mi tam velikánská,ale ona je fakt krásná

26.3.2009 09:41
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, super fotka Anne a Lojzíka, oběma to tam spolu moc sluší.To je fajn, že jsi sem přidala fotku Lojzíka, je to příbuzný taky Herušky, tak to určitě potěší. Jestli ještě najdeš nějaké jeho fotky, tak budem rádi, když je sem dáš.;-)

26.3.2009 09:42
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Jituš,Anne je opravdu nadherna fena a je veliká škoda te dkk.Já se přiznám,že znám Lojzika od vidění a mě se moc nelíbí barvou,celkově je hezkej,ale nesedí mi barvou.Ale jeho fotečky sem určitě dejte,těším se na ně.A jinak vystavujete nebo vůbec ne?Jituš na té fotce je Anne 10 měsíců?tak to bych fakt neřekla,připadá mi tam velikánská,ale ona je fakt krásná

A jak Vam pejsci snašejí jízdu autem?Akim auto miluje a zbožňuje,strašně rád se vozí,prostě si to užívá.Máme combika,takže má Akim celý kufr pro sebe.Minule jsme jeli s Bany a Roxankou naším autem a můj brácha nevěřil,že tam Roxanku Akim pustí,myslel si,že si to tam bude hlídat a koukal jak tam spolu vegetili a myslím si,že si tu jízdu i docela spolu užili.

26.3.2009 09:47
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
A jak Vam pejsci snašejí jízdu autem?Akim auto miluje a zbožňuje,strašně rád se vozí,prostě si to užívá.Máme combika,takže má Akim celý kufr pro sebe.Minule jsme jeli s Bany a Roxankou naším autem a můj brácha nevěřil,že tam Roxanku Akim pustí,myslel si,že si to tam bude hlídat a koukal jak tam spolu vegetili a myslím si,že si tu jízdu i docela spolu užili.

u Bany v aute

26.3.2009 09:48
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
v tech 12ti tydnech mel 10 a pul,ale sladouckej byl to ano

Marti, malinkej Akimek byl fakt moc slaďounkej. Naše Heruška byla roztomilá jen na pohled, jinak byla strašnej drak.Nadarmo se jí taky neříkalo Herodes.

Mimochodem v osmi týdnech vážila necelých 10 kg.

26.3.2009 09:49
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
u Bany v aute

26.3.2009 09:54
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Jitko, taky mi Anne na té fotce s Lojzíkem připadá veliká. Jestli ona není náhodou větší než si myslíš. A 13 kg na 9 týdnů to je fakt super váha. No je vidět, že Anne už tenkrát moc chutnalo.To Héra byla anorektička už odmala.

26.3.2009 10:04
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):

Jé, tolik chvály Díky moc. Na té fotce je opravdu Anne 10 měsíců. Ona dost rychle vyrostla a vypadala brzo "dospěle" , ovšem chování nemá dospělé ani teď v 5-ti letech Mě se Lojzík líbí moc, i jeho barva, líbí se mi pročernalí leonci.
Na výstavě jsme nebyli 2 roky, předtím jsme jezdili, ale nic moc, celkem jsme byli na osmi výstavách. Teď jeden příští neděli do Ostravy na národní výstavu.

26.3.2009 10:11
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, taky mi Anne na té fotce s Lojzíkem připadá veliká. Jestli ona není náhodou větší než si myslíš. A 13 kg na 9 týdnů to je fakt super váha. No je vidět, že Anne už tenkrát moc chutnalo.To Héra byla anorektička už odmala.

Katko, Anne byla opravdu žrout odjakživa. Chovatel nás upozorňoval, že je nejžravější ze všech štěňat a že ji budeme muset krotit. No a to jí zůstalo

Marti, Anne taky miluje jízdu autem. Kvůli ní jsme koupili teréňák, ať má vzadu dost místa Jednou nás chtěla svézt kamarádka, ale měla v kufru svou fenu (tu hovawartku, se kterou se s Anne nesnášejí), tak jsem si i s Anne sedla dopředu, ale nedalo se to, chtěla řídit Když zapla stěrače, tak kamarádka zastavila a musely jsme dojít pěšky

26.3.2009 10:17
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, já auto bohužel nemám, ale občas nás s Heruškou svezou příbuzní nebo známí. Když měla Héra 5 měsíců, jeli jsme do Zubří společně s majiteli jejího brášky Ronečka jejich autem (oni jsou také z Brna). Psi byli spolu v zadní části auta a Rony dával naší Héře důrazně najevo, že ji v autě nechce. Vrčel na ni a všelijak ji odháněl, jenomže ona neměla chuderka kam utéci. Majitel ho občas napomínal, ale moc to nepomáhalo. Héra byla z chování bráchy tak vystresovaná, že se nakonec pozvracela, celý víkend byla smutná a úplně bez nálady...

Díky tomuto nepříjemnému zážitku Heruška nechtěla jezdit autem, až do té doby, kdy jsme začali s kamarádkou, která má německou dogu, jezdit s nimi. Pomalu si Héra zvykala, že druhý pes v autě nemusí vždy znamenat problém a s odměnami jsme to nakonec úspěšně zvládli. Doga, přestože je to taky fenka, byla na Herušku v autě moc hodná a neměla potřebu si auto před ní hlídat. Takže teď je to v pohodě, jezdíme autem s dalšíma pejskama i bez, Héra už se nebojí, spíš naopak. Někdy když vidí stát otevřené auto u cesty, nejraději by do něj nastoupila.

26.3.2009 10:29
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Jé, tolik chvály Díky moc. Na té fotce je opravdu Anne 10 měsíců. Ona dost rychle vyrostla a vypadala brzo "dospěle" , ovšem chování nemá dospělé ani teď v 5-ti letech Mě se Lojzík líbí moc, i jeho barva, líbí se mi pročernalí leonci.
Na výstavě jsme nebyli 2 roky, předtím jsme jezdili, ale nic moc, celkem jsme byli na osmi výstavách. Teď jeden příští neděli do Ostravy na národní výstavu.

Jitko, Heruška taky dost rychle vyrostla a poměrně brzy přišla o štěněcí srst. O dospělém chování se v jejím případě určitě mluvit nedá, ona je pořád hrozný třeštidlo.

Lojzík se mi taky moc líbí, i barvou. Pročernalí leonci podle mě vypadají moc dobře, i když na výstavách dávají přednost klasickýmu zbarvení.;-)

26.3.2009 10:36
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jitko, Heruška taky dost rychle vyrostla a poměrně brzy přišla o štěněcí srst. O dospělém chování se v jejím případě určitě mluvit nedá, ona je pořád hrozný třeštidlo.

Lojzík se mi taky moc líbí, i barvou. Pročernalí leonci podle mě vypadají moc dobře, i když na výstavách dávají přednost klasickýmu zbarvení.;-)

Holky jak je u vás? U nás ještě ráno padal sníh, ale byl to spíš sníh s vodou. Tak nevím, jaro si tak nějak dává načas. A to už jsme měli u nás v parku nádherný krokusky...

26.3.2009 10:53
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Holky jak je u vás? U nás ještě ráno padal sníh, ale byl to spíš sníh s vodou. Tak nevím, jaro si tak nějak dává načas. A to už jsme měli u nás v parku nádherný krokusky...

Katko, u nás taky ráno padalo, ale jen trošku. Teď je pod mrakem a docela zima. Včera tu bylo bílo.

Heruška teda neměla moc příjemný zážitek z jízdy autem jako štěně, chuděrka. Ještě že jste to tak dobře zvládli.

Holky, a co vlakem, jezdíte někdy se psem? Dostat Anne poprvé do vlaku (asi v osmi měsících) byl fakt nadlidský úkol, dva chlapi ji tam chudáka cpali, ale nakonec se jí to zalíbilo a teď už jezdí v pohodě, i když vlakem jedem tak jednou za rok. Taky se mi stalo, že jsme šly na procházku přes nádraží, zrovna tam stál vlak, otevřely se dveře a Anne chtěla nastoupit

26.3.2009 11:09
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, u nás taky ráno padalo, ale jen trošku. Teď je pod mrakem a docela zima. Včera tu bylo bílo.

Heruška teda neměla moc příjemný zážitek z jízdy autem jako štěně, chuděrka. Ještě že jste to tak dobře zvládli.

Holky, a co vlakem, jezdíte někdy se psem? Dostat Anne poprvé do vlaku (asi v osmi měsících) byl fakt nadlidský úkol, dva chlapi ji tam chudáka cpali, ale nakonec se jí to zalíbilo a teď už jezdí v pohodě, i když vlakem jedem tak jednou za rok. Taky se mi stalo, že jsme šly na procházku přes nádraží, zrovna tam stál vlak, otevřely se dveře a Anne chtěla nastoupit

Jitko, ten bráška Héry mi příjde dost dominantní. To jak ji utlačoval v autě, to nebylo všechno. Potom ještě v Zubří na ni pořád skákal, držel ji a nechtěl pustit a na závěr ji ještě zalehl. Héra už toho chudák měla plný zuby.
Potom jsme se s bráškem potkali v ZOO, kde byl asi před rokem a půl, sraz leonbergerů a to už bylo lepší. To už se Rony o Héru naštěstí nezajímal. A v ZOO se zase vyřádila Héra, však víš.

Vlakem jsem jela s Hérou párkrát, když byla ještě malá. Teď bych ji asi do vlaku těžko dostávala. Ale chtěla bych ji to naučit, aby jsme mohli jezdit taky někam dál. ;-)

26.3.2009 11:37
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, ten bráška Héry mi příjde dost dominantní. To jak ji utlačoval v autě, to nebylo všechno. Potom ještě v Zubří na ni pořád skákal, držel ji a nechtěl pustit a na závěr ji ještě zalehl. Héra už toho chudák měla plný zuby.
Potom jsme se s bráškem potkali v ZOO, kde byl asi před rokem a půl, sraz leonbergerů a to už bylo lepší. To už se Rony o Héru naštěstí nezajímal. A v ZOO se zase vyřádila Héra, však víš.

Vlakem jsem jela s Hérou párkrát, když byla ještě malá. Teď bych ji asi do vlaku těžko dostávala. Ale chtěla bych ji to naučit, aby jsme mohli jezdit taky někam dál. ;-)

No, upřímně řečeno, taky nevím, jestli by Anne snesla jiného psa ve svém autě. Možná nějakého, kterého zná a má ráda, tak snad, ale cizího nevím nevím.

Jé, vidíš, my jsme s Anne předloni jely spolu vlakem až k vám do Brna Teda ale Ti povím, čekala jsem pak na nádraží, až pro mě přijede manžel a chtělo se mi na WC, ale měla jsem strach tam někde Anne uvázat, protože se tam potulovalo tolik pochybných existencí...některé se na Anne i vrhaly...no zážitek :-(

26.3.2009 12:24
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
No, upřímně řečeno, taky nevím, jestli by Anne snesla jiného psa ve svém autě. Možná nějakého, kterého zná a má ráda, tak snad, ale cizího nevím nevím.

Jé, vidíš, my jsme s Anne předloni jely spolu vlakem až k vám do Brna Teda ale Ti povím, čekala jsem pak na nádraží, až pro mě přijede manžel a chtělo se mi na WC, ale měla jsem strach tam někde Anne uvázat, protože se tam potulovalo tolik pochybných existencí...některé se na Anne i vrhaly...no zážitek :-(

Jitko, u nás na nádraží se často potulují pochybné existence. No já tam naštěstí moc nechodím.
Ale s tím vlakem to budeme mít s Hérou těžké. Ona taky měla natrženou šlachu, takže to je jeden z důvodů proč mám z toho obavy. A potom si jako štěndo sedřela na schodech kůži na zadní noze. Tohle pro ni byl také docela nepříjemný zážitek. Snad to ale časem nějak zvládnem. Byla by škoda, nejezdit vlakem, že jo? Je to určitě lepší cestování než autobusem.

Jitko, nechtěli byste si s Anne zopakovat výlet do Brna?;-)

26.3.2009 12:40
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, u nás na nádraží se často potulují pochybné existence. No já tam naštěstí moc nechodím.
Ale s tím vlakem to budeme mít s Hérou těžké. Ona taky měla natrženou šlachu, takže to je jeden z důvodů proč mám z toho obavy. A potom si jako štěndo sedřela na schodech kůži na zadní noze. Tohle pro ni byl také docela nepříjemný zážitek. Snad to ale časem nějak zvládnem. Byla by škoda, nejezdit vlakem, že jo? Je to určitě lepší cestování než autobusem.

Katko, no docela jsem tam měla nepříjemný pocit na tom nádru. Byla jsem ráda, že tam mám Anne, jako ochranku

Ty jo, autobusem Anne ještě nejela, to si moc neumím představit, tam by asi hodně překážela. Tys už s Hérou jela busem?

Výlet do Brna - no proč ne? Mohla bych to někdy naplánovat. Autem bych si asi netroufla, tak třeba tím vlakem.

26.3.2009 12:43
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):

Zdravím všechny, Teprve dneska jsem se dostala k počítači. Nádherný fotky malejch leonků. Jsou fakt strašně roztomilí. Když jsem vyděla poprvé Herušku jako malé mimi, myslela jsem že má Kelly na vodítku plyšáka.
Alf, jakoo štěně vypadal hrozně. Takový nohatý strakatý cosi.

26.3.2009 12:53
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Zdravím všechny, Teprve dneska jsem se dostala k počítači. Nádherný fotky malejch leonků. Jsou fakt strašně roztomilí. Když jsem vyděla poprvé Herušku jako malé mimi, myslela jsem že má Kelly na vodítku plyšáka.
Alf, jakoo štěně vypadal hrozně. Takový nohatý strakatý cosi.

Alf s Peggynkou

26.3.2009 12:54
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, no docela jsem tam měla nepříjemný pocit na tom nádru. Byla jsem ráda, že tam mám Anne, jako ochranku

Ty jo, autobusem Anne ještě nejela, to si moc neumím představit, tam by asi hodně překážela. Tys už s Hérou jela busem?

Výlet do Brna - no proč ne? Mohla bych to někdy naplánovat. Autem bych si asi netroufla, tak třeba tím vlakem.

Jitko, autobusem normálně s Hérou jezdím, MHD i dálkařem na chatu a v pohodě.Heruš už je zvyklá.

Tak to by bylo fajn, kdybyte s Anne za náma někdy přijeli. Přišli by jsme s Hérou na nádraží za váma.

26.3.2009 12:55
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Alf s Peggynkou

Takhle chrněl už jako malej.

26.3.2009 12:55
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Alf s Peggynkou

Astarte:
No vždyť Heruš byla jako štěndo taky nohatá.Klidně sem vlož nějaké fotky Alfíka-mimíska.;-)

26.3.2009 12:56
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Takhle chrněl už jako malej.

26.3.2009 12:57
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):
Astarte:
No vždyť Heruš byla jako štěndo taky nohatá.Klidně sem vlož nějaké fotky Alfíka-mimíska.;-)

Vodu miloval odmalička.

26.3.2009 13:03
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Vodu miloval odmalička.

Kelly:
Heruška vypadala strašně dlouho jako štěně. Byla strašně roztomilá. Alf vypadal jako štěně tak čtrnáct dní. Pak už byl spíš jak "malej x velkej"

26.3.2009 13:08
jitas

XXX.XXX.114.236

astarte napsal(a):
Vodu miloval odmalička.

Astarte - ale na těchto fotkách je rozkošný!

S tím plyšákem - když byla Anne mimčo, měli jsme obchod - zverimex, tak tam bývala s náma, ležela tam a většinou chrněla a lidi chodili a ptali se, jestli je to živé

26.3.2009 13:09
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Kelly:
Heruška vypadala strašně dlouho jako štěně. Byla strašně roztomilá. Alf vypadal jako štěně tak čtrnáct dní. Pak už byl spíš jak "malej x velkej"

Alfík byl taky moc roztomilý štěňátko. Héra sice vypadala jako štěně dlouho, ale takovéto období kdy vypadala jako medvídek, to bylo brzy pryč. Rychle vyrostla a vytáhla se. Pak už z ní byla nohatá mladá slečna. I když ještě pořád vlastně malé štěňátko.;-)

26.3.2009 13:10
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, autobusem normálně s Hérou jezdím, MHD i dálkařem na chatu a v pohodě.Heruš už je zvyklá.

Tak to by bylo fajn, kdybyte s Anne za náma někdy přijeli. Přišli by jsme s Hérou na nádraží za váma.

Katko, s takovýma dvěma psíma obludama bychom se nemusely bát ani u vás na nádru

26.3.2009 13:11
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Astarte - ale na těchto fotkách je rozkošný!

S tím plyšákem - když byla Anne mimčo, měli jsme obchod - zverimex, tak tam bývala s náma, ležela tam a většinou chrněla a lidi chodili a ptali se, jestli je to živé

Jj, to znám. Leonci miminka jsou fakt rozkošný kuličky, připomínají plyšové hračky.

26.3.2009 13:13
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, s takovýma dvěma psíma obludama bychom se nemusely bát ani u vás na nádru

Jitko, tak to bysme se s nimi určitě bát nemuseli. A ještě kdyby Héra předvedla ten svůj hluboký štěkot, tak to teprve ne.

26.3.2009 13:20
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):
Jj, to znám. Leonci miminka jsou fakt rozkošný kuličky, připomínají plyšové hračky.

Jitko:
to je právě těch čtrnáct dní co byl jako štěně
Jj, leonci jsou plyšáci.

26.3.2009 13:22
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Jitko:
to je právě těch čtrnáct dní co byl jako štěně
Jj, leonci jsou plyšáci.

Astarte:
Byl rozkošnej jako mimčo. Taky takovej hračkovej.;-)

26.3.2009 13:24
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):
Astarte:
Byl rozkošnej jako mimčo. Taky takovej hračkovej.;-)

Takhle vypadal Alfík za čtrnáct dní

26.3.2009 13:26
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, tak to bysme se s nimi určitě bát nemuseli. A ještě kdyby Héra předvedla ten svůj hluboký štěkot, tak to teprve ne.

No problém je v tom, že nevím, jak Héra, ale Anne by byla ochotná se s těmi individui mazlit

26.3.2009 13:27
jitas

XXX.XXX.114.236

astarte napsal(a):

Astarte: i po 14-ti dnech ho shledávám rozkošným

26.3.2009 13:27
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):

Kelly:
a co Heruš pořád hárá?

26.3.2009 13:34
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Kelly:
a co Heruš pořád hárá?

Jitko: Jj,pěknej byl, to mu nemůžu upřít. Akorát se stašně rychle vytáhl. Už jako štěně byl dost hubenej /narozdíl od ostatních strakáčů), pak byl spíš chrtovitej

26.3.2009 13:34
martasek

XXX.XXX.248.253

astarte napsal(a):
Kelly:
a co Heruš pořád hárá?

Ted jsme dosli z prochajdy,byli jsme s Bany a Roxankou a protoze se Roxanka zacala harat tak ji Akimek nespustil z oci a hlavne z ni nespustil cumacek.Bylo fajn,byli jsme v lese a je tu jeste hodne snehu.Co se tyka busu a vlaku,tak driv mi tam Akim nevlezl ani za nic,bal se lidi a jeste v takovem prostoru.Pak uz jsem to nezkousela,ted si mysli,ze by tam vlezl,treba za Roxankou,ale zase nevim co s kosikem,nikdy ho nemel,takze by asi stresoval,fakt nevim,ale budeme to muset s Bany A Roxy vyzkouset,treba prekvapi

26.3.2009 13:46
astarte

XXX.XXX.142.78

martasek napsal(a):
Ted jsme dosli z prochajdy,byli jsme s Bany a Roxankou a protoze se Roxanka zacala harat tak ji Akimek nespustil z oci a hlavne z ni nespustil cumacek.Bylo fajn,byli jsme v lese a je tu jeste hodne snehu.Co se tyka busu a vlaku,tak driv mi tam Akim nevlezl ani za nic,bal se lidi a jeste v takovem prostoru.Pak uz jsem to nezkousela,ted si mysli,ze by tam vlezl,treba za Roxankou,ale zase nevim co s kosikem,nikdy ho nemel,takze by asi stresoval,fakt nevim,ale budeme to muset s Bany A Roxy vyzkouset,treba prekvapi

Co se týká autobusu, tak s Alfem jezdím co možná nejmín´.Jako malej jel na výlet přes půl moravy a celo cestu blinkal. Raději jezdím vlakem. To máme spolu nacestovány kilometry a kilometry. Vždycky se skulí pod sedadlo a chrní. Pak se nemůže dočkat až vystoupíme.

26.3.2009 13:53
bffb

XXX.XXX.116.58

martasek napsal(a):

ahoj holky, až budete někdy zkoušet vlézt s pesanama do auta, bacha at si na schůdcích nevytrhnou dráp jako se to stalo Roxance....chuděra moje pak musela šmatlat s botkou a musela ji to veta celé ufiknout, no nebylo to příjemné....jinak jak psala Marta, Roxule se rozhárala a nás čeká první krytí...budu bábou.....myslím tím hysterickou porodní bábou......no a ted sem hodím fotečku Roxulínka co by mimča...

26.3.2009 13:56
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
ahoj holky, až budete někdy zkoušet vlézt s pesanama do auta, bacha at si na schůdcích nevytrhnou dráp jako se to stalo Roxance....chuděra moje pak musela šmatlat s botkou a musela ji to veta celé ufiknout, no nebylo to příjemné....jinak jak psala Marta, Roxule se rozhárala a nás čeká první krytí...budu bábou.....myslím tím hysterickou porodní bábou......no a ted sem hodím fotečku Roxulínka co by mimča...

a ještě..

26.3.2009 13:58
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):

Marti, náhubku by se každopádně ze začátku vehementně bránil, ale určitě by si rychle zvyknul. Anne měla premiéru s náhubkem při té první cestě vlakem, málem nám ten vlak ujel, jak se mi před nástupem nedařilo jí ho nasadit. Nakonec byla do vlaku vtažena bez náhubku a nasazen byl až vevnitř, načež nám průvodčí s útrpným pohledem řekla, ať jí to proboha sundáme

26.3.2009 13:59
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Kelly:
a co Heruš pořád hárá?

Astarte:
I po 14 dnech byl Alfík kouzelné štěňátko.

Jinak Héra už zřejmě dohárala - konečně. Psi už o ni takový zájem nemají, jen se občas najde nějakej dotěrnej labrador nebo pudl, ale jinak je to ok.;-)

26.3.2009 13:59
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
a ještě..

.......tady je v takovém tom stádiu pomačkaném...

26.3.2009 14:01
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
.......tady je v takovém tom stádiu pomačkaném...

a poslední...

26.3.2009 14:01
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):
a ještě..

Bany, Roxy byla taky moc roztomilý štěndo. Držím palce ať se krytí zadaří.

26.3.2009 14:03
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, já jsem Herušce nasadila náhubek když měla asi 5 měs. a vzala to jako hotovou věc, stejně jako obojek a vodítko. Vůbec se tomu nebránila. Ona v tomto směru byla celkem rozumná.

26.3.2009 14:05
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
No problém je v tom, že nevím, jak Héra, ale Anne by byla ochotná se s těmi individui mazlit

Jitko, já teda doufám, že Héra by se s těmi individui nemazlila. Ale nevím to jistě, má celkem kladnej vztah k lidem, i když od Enynky už se učí být trochu ostražitější.

26.3.2009 14:07
jitas

XXX.XXX.114.236

bffb napsal(a):
a ještě..

Ahoj Bany, téda, Roxanka jako štěňátko je k sežrání Má takový moudrý výraz

26.3.2009 14:08
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, já teda doufám, že Héra by se s těmi individui nemazlila. Ale nevím to jistě, má celkem kladnej vztah k lidem, i když od Enynky už se učí být trochu ostražitější.

Katko, tak to já o Anne vím určitě, že by se mazlila, a jak ráda. Ona nemá kladný vztah k lidem, ona je zbožňuje. Bohužel všechny.

26.3.2009 14:09
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Héra se spíš rozštěká na ostatní psy než na lidi, i když jde o nějaké podívíny. No ještěže mám Eny, to je aspoň hlídač. Ta by se za nás prala do krve.

26.3.2009 14:10
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tak to já o Anne vím určitě, že by se mazlila, a jak ráda. Ona nemá kladný vztah k lidem, ona je zbožňuje. Bohužel všechny.

Tak nevím, někde jsem četla, že leonberger dobře hlídá.

26.3.2009 14:23
bffb

XXX.XXX.116.58

jitas napsal(a):
Ahoj Bany, téda, Roxanka jako štěňátko je k sežrání Má takový moudrý výraz

RE JITAS- jj, to má po mamince...tzn. po mě.....

26.3.2009 15:10
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):

ne do auta, ale do vlaku..bože...

Přidejte reakci

Přidat smajlík