JRT-hledá se nový pán...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2009 06:49
bffb

XXX.XXX.116.58

Ahoj, známá mi napsala e-mail, nabízí fenku JRT , necelý rok stará bezproblémová, je bez PP.....podrobosti nevím, tak mě nekamenujte.....pokud by věděl někdo o vhodném zájemci, písněte na bffb@seznam.cz a já vám zašlu telefon na majitelku.....diky

26.3.2009 11:03
zboza3aj

XXX.XXX.22.12

bffb napsal(a):
Ahoj, známá mi napsala e-mail, nabízí fenku JRT , necelý rok stará bezproblémová, je bez PP.....podrobosti nevím, tak mě nekamenujte.....pokud by věděl někdo o vhodném zájemci, písněte na bffb@seznam.cz a já vám zašlu telefon na majitelku.....diky

Impact založila JRT v nouzi, tak prosím vložit kdyžtak i sem http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/

26.3.2009 11:22
impact

XXX.XXX.209.78

zboza3aj napsal(a):
Impact založila JRT v nouzi, tak prosím vložit kdyžtak i sem http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/

Impact ví, impact bude volat, ptž jich má doma málo.

maťa

26.3.2009 11:50
maťa

XXX.XXX.80.144

impact napsal(a):
Impact ví, impact bude volat, ptž jich má doma málo.

Proboha děfčico, si děláš srandu, bo ses dočista pomátla už??? Nějaká Jackovitá nemoc tě postihla snad???

26.3.2009 12:00
impact

XXX.XXX.209.78

maťa napsal(a):
Proboha děfčico, si děláš srandu, bo ses dočista pomátla už??? Nějaká Jackovitá nemoc tě postihla snad???

Když oni jsou upe úžasní...

Ale tady nevím. Mám volat, nemám... Mám radši mejlovou komunikaci.

26.3.2009 12:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
Když oni jsou upe úžasní...

Ale tady nevím. Mám volat, nemám... Mám radši mejlovou komunikaci.

Do toho, těhle pesů není nikdy dost když máš na to nervy

maťa

26.3.2009 12:06
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Do toho, těhle pesů není nikdy dost když máš na to nervy

Jooo a mně se smála a ťukala si na čelo, když sem si pořídila Fríčko ještě, a prej že doufá, že se už víc rozšiřovat nebudem! Hahaha, já věděla, že moje chvíle přijde, aneb kdo si ťuká na čelo poslední, ten si ťuká nejlépe

maťa

26.3.2009 12:16
maťa

XXX.XXX.80.144

bffb napsal(a):

Abysme se naučili péct bábovičky, až budeme Impact každou neděli navštěvovat v ústavu pro choromyslné
I když.....si furt myslím, že ani 3 jackule nejsou nic proti jednomu Fríčku Kdo ho zná osobně, může potvrdit

26.3.2009 12:26
impact

XXX.XXX.209.78

maťa napsal(a):
Jooo a mně se smála a ťukala si na čelo, když sem si pořídila Fríčko ještě, a prej že doufá, že se už víc rozšiřovat nebudem! Hahaha, já věděla, že moje chvíle přijde, aneb kdo si ťuká na čelo poslední, ten si ťuká nejlépe

Neserte mi.

maťa

26.3.2009 12:30
maťa

XXX.XXX.80.144

impact napsal(a):
Neserte mi.

26.3.2009 12:34
zboza3aj

XXX.XXX.22.12

maťa napsal(a):
Abysme se naučili péct bábovičky, až budeme Impact každou neděli navštěvovat v ústavu pro choromyslné
I když.....si furt myslím, že ani 3 jackule nejsou nic proti jednomu Fríčku Kdo ho zná osobně, může potvrdit

Lidi nestrašte, já mám jednoho a myslela jsem, že mi to vydrží

maťa

26.3.2009 12:43
maťa

XXX.XXX.80.144

zboza3aj napsal(a):
Lidi nestrašte, já mám jednoho a myslela jsem, že mi to vydrží

Pokud jsi normální, tak asi joooo.....

26.3.2009 13:44
bffb

XXX.XXX.116.58

zboza3aj napsal(a):

abych to upřesnila....pesaně nic nehrozí, ani útulek ani utracení apod......já si spíš myslím, že jde o přecenění sil a špatný odhad plemene, JRT je šídlo a potřebuje hodně pohybu a v tom bude asi problém...

26.3.2009 13:49
rachel

XXX.XXX.135.187

maťa napsal(a):

26.3.2009 14:32
impact

XXX.XXX.209.78

maťa napsal(a):

Velmi ftipné.

26.3.2009 14:43
rachel

XXX.XXX.135.187

impact napsal(a):
Velmi ftipné.

Že jo...

26.3.2009 19:42
dejna

XXX.XXX.2.8

bffb napsal(a):

S jackama se teď nějak roztrhl pytel :-(. Kdyby to bylo později (až budeme ve svým), tak bych nad ní uvažovala, hledám parťačku pro hafinu a něco akčnějšího na agi. Je to škoda, teď si každej pořídí jacka za pár korun, ptž se mu líbí a pak to takhle dopadá. Ale je dobře, že si slečna uvědomila, že psík je nad její síly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík