bffb
napsal(a):
Ahoj, známá mi napsala e-mail, nabízí fenku JRT , necelý rok stará bezproblémová, je bez PP.....podrobosti nevím, tak mě nekamenujte.....pokud by věděl někdo o vhodném zájemci, písněte na bffb@seznam.cz a já vám zašlu telefon na majitelku.....diky
Impact založila JRT v nouzi, tak prosím vložit kdyžtak i sem http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/
maťa
XXX.XXX.80.144
impact
napsal(a):
Impact ví, impact bude volat, ptž jich má doma málo.
Proboha děfčico, si děláš srandu, bo ses dočista pomátla už??? ![]()
Nějaká Jackovitá nemoc tě postihla snad??? ![]()
![]()
maťa
XXX.XXX.80.144
hankaapes
napsal(a):
Do toho, těhle pesů není nikdy dost
když máš na to nervy
Jooo a mně se smála a ťukala si na čelo, když sem si pořídila Fríčko ještě, a prej že doufá, že se už víc rozšiřovat nebudem! Hahaha, já věděla, že moje chvíle přijde, aneb kdo si ťuká na čelo poslední, ten si ťuká nejlépe ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maťa
XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Ahoj, známá mi napsala e-mail, nabízí fenku JRT , necelý rok stará bezproblémová, je bez PP.....podrobosti nevím, tak mě nekamenujte.....pokud by věděl někdo o vhodném zájemci, písněte na bffb@seznam.cz a já vám zašlu telefon na majitelku.....diky
Abysme se naučili péct bábovičky, až budeme Impact každou neděli navštěvovat v ústavu pro choromyslné ![]()
![]()
I když.....si furt myslím, že ani 3 jackule nejsou nic proti jednomu Fríčku
Kdo ho zná osobně, může potvrdit
maťa
XXX.XXX.80.144
impact
napsal(a):
Neserte mi. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maťa
napsal(a):
Abysme se naučili péct bábovičky, až budeme Impact každou neděli navštěvovat v ústavu pro choromyslné ![]()
![]()
I když.....si furt myslím, že ani 3 jackule nejsou nic proti jednomu Fríčku
Kdo ho zná osobně, může potvrdit
Lidi nestrašte, já mám jednoho a myslela jsem, že mi to vydrží
maťa
XXX.XXX.80.144
zboza3aj
napsal(a):
Lidi nestrašte, já mám jednoho a myslela jsem, že mi to vydrží
Pokud jsi normální, tak asi joooo.....![]()
![]()
zboza3aj
napsal(a):
Impact založila JRT v nouzi, tak prosím vložit kdyžtak i sem http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/
abych to upřesnila....pesaně nic nehrozí, ani útulek ani utracení apod......já si spíš myslím, že jde o přecenění sil a špatný odhad plemene, JRT je šídlo a potřebuje hodně pohybu a v tom bude asi problém...
bffb
napsal(a):
S jackama se teď nějak roztrhl pytel :-(. Kdyby to bylo později (až budeme ve svým), tak bych nad ní uvažovala, hledám parťačku pro hafinu a něco akčnějšího na agi. Je to škoda, teď si každej pořídí jacka za pár korun, ptž se mu líbí a pak to takhle dopadá. Ale je dobře, že si slečna uvědomila, že psík je nad její síly.