bffb
napsal(a):
Ahoj, známá mi napsala e-mail, nabízí fenku JRT , necelý rok stará bezproblémová, je bez PP.....podrobosti nevím, tak mě nekamenujte.....pokud by věděl někdo o vhodném zájemci, písněte na bffb@seznam.cz a já vám zašlu telefon na majitelku.....diky
Impact založila JRT v nouzi, tak prosím vložit kdyžtak i sem http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/
maťa

XXX.XXX.80.144
impact
napsal(a):
Impact ví, impact bude volat, ptž jich má doma málo.
Proboha děfčico, si děláš srandu, bo ses dočista pomátla už??? Nějaká Jackovitá nemoc tě postihla snad???
maťa

XXX.XXX.80.144
hankaapes
napsal(a):
Do toho, těhle pesů není nikdy dost když máš na to nervy
Jooo a mně se smála a ťukala si na čelo, když sem si pořídila Fríčko ještě, a prej že doufá, že se už víc rozšiřovat nebudem! Hahaha, já věděla, že moje chvíle přijde, aneb kdo si ťuká na čelo poslední, ten si ťuká nejlépe
maťa

XXX.XXX.80.144
bffb
napsal(a):
Ahoj, známá mi napsala e-mail, nabízí fenku JRT , necelý rok stará bezproblémová, je bez PP.....podrobosti nevím, tak mě nekamenujte.....pokud by věděl někdo o vhodném zájemci, písněte na bffb@seznam.cz a já vám zašlu telefon na majitelku.....diky
Abysme se naučili péct bábovičky, až budeme Impact každou neděli navštěvovat v ústavu pro choromyslné
I když.....si furt myslím, že ani 3 jackule nejsou nic proti jednomu Fríčku Kdo ho zná osobně, může potvrdit
maťa

XXX.XXX.80.144
impact
napsal(a):
Neserte mi.
maťa
napsal(a):
Abysme se naučili péct bábovičky, až budeme Impact každou neděli navštěvovat v ústavu pro choromyslné
I když.....si furt myslím, že ani 3 jackule nejsou nic proti jednomu Fríčku Kdo ho zná osobně, může potvrdit
Lidi nestrašte, já mám jednoho a myslela jsem, že mi to vydrží
maťa

XXX.XXX.80.144
zboza3aj
napsal(a):
Lidi nestrašte, já mám jednoho a myslela jsem, že mi to vydrží
Pokud jsi normální, tak asi joooo.....
zboza3aj
napsal(a):
Impact založila JRT v nouzi, tak prosím vložit kdyžtak i sem http://www.russell-v-nouzi.estranky.cz/
abych to upřesnila....pesaně nic nehrozí, ani útulek ani utracení apod......já si spíš myslím, že jde o přecenění sil a špatný odhad plemene, JRT je šídlo a potřebuje hodně pohybu a v tom bude asi problém...
bffb
napsal(a):
S jackama se teď nějak roztrhl pytel :-(. Kdyby to bylo později (až budeme ve svým), tak bych nad ní uvažovala, hledám parťačku pro hafinu a něco akčnějšího na agi. Je to škoda, teď si každej pořídí jacka za pár korun, ptž se mu líbí a pak to takhle dopadá. Ale je dobře, že si slečna uvědomila, že psík je nad její síly.