Nechtěla jsem zapráskat to téma,ale už chápu proč se ptáš!Máš krásné stránky.ale není to tvůj odchov.Bohužel Earls Legend.Chudina.I Petra z toho byla špatná jak dopadl v Itálii.Už je mnohem lepší.Měl obrovský zánět kůže+exzém,zánět očí i uší.Prostě byl 3 roky v kotci a prděli na něj.Hnus.Ale už si hraje,naučil se od holek loudit.Bomba-je na něm každým dnes vidět zlapšení.Je tak sladkej!
A fotečka
pupulu
napsal(a):
Nechtěla jsem zapráskat to téma,ale už chápu proč se ptáš!Máš krásné stránky.ale není to tvůj odchov.Bohužel Earls Legend.Chudina.I Petra z toho byla špatná jak dopadl v Itálii.Už je mnohem lepší.Měl obrovský zánět kůže+exzém,zánět očí i uší.Prostě byl 3 roky v kotci a prděli na něj.Hnus.Ale už si hraje,naučil se od holek loudit.Bomba-je na něm každým dnes vidět zlapšení.Je tak sladkej!
A fotečka
To je fotka u Petry a u nás
pupulu
napsal(a):
To je fotka u Petry a u nás
Už si užívá zaslouženého pohodlí a lásky.Je to hrůza,že chovatel prodá nádherné štěně a vrátí se troska.Bude mít už nadosmrti dietu,možná bude muset dostat autoimuní vakcínu-to se pozná až dobere ATB.Má alergii.Ale už to vypadá velmi slibně.Hlavně už je veselej a vypadá,že bude bez následků.
pupulu
napsal(a):
Už si užívá zaslouženého pohodlí a lásky.Je to hrůza,že chovatel prodá nádherné štěně a vrátí se troska.Bude mít už nadosmrti dietu,možná bude muset dostat autoimuní vakcínu-to se pozná až dobere ATB.Má alergii.Ale už to vypadá velmi slibně.Hlavně už je veselej a vypadá,že bude bez následků.
Tady je dobře vidět vyholená zadnice,ale až obroste a zasílí bude nádherný!
pupulu
napsal(a):
Tady je dobře vidět vyholená zadnice,ale až obroste a zasílí bude nádherný!
Mám radost jak už je veselej!
pupulu
napsal(a):
A fotečka
pupulu, na co tu odpovídáš? Můžeš prosím upřesnit, nebo dát odkaz? Dík
danan
napsal(a):
pupulu, na co tu odpovídáš? Můžeš prosím upřesnit, nebo dát odkaz? Dík
Danan, Vendy mi odpovídá na můj dotaz z jinýho tématu, odkud má týranýho barzojíka
Vendy (nebo pupulu?) - díky moc za odpověď! O osudu Amundsena jsem slyšela, je to šílený, kéž se to jednou té ženské (jeho bývalé majitelce) všechno vrátí
Je moc fajn, že Amundsen našel hezký nový domov, držím palce ať se dá brzy do pořádku. Máš nějaký webovky?
jináč já nejsem chovatelka, jsem "jen" majitelka a panička dvou barzojíků, chovu se věnovat určitě nebudu
pupulu
napsal(a):
A fotečka
...jeeee drzim palce, at to s pejskem jde..barzoji jsou moje velka oblibenost a urcite si toto plemeno nekdy poridim a doufam, ze to bude brzo.......ja jsem si brala tyraneho australskeho honackeho psa...ted mu budou 4 roky..a ja ho mam doma uz neco pres dva...byl smutny a vyrizeny, hubeny a silene deprese..vubec nechtel chodit, fseho se bal, neznal aport, balonky, hrani si, nic....ted je to super pejsek, krasny, moudry
...proste muj modry mudrc...a uz se raduje ze zivota..je to super, gdyz clovek vidi, jak se mu pes meni pred ocima, jak se casteji smeje, jak se pak treba poprve blazene vali po jidle doma na koberci
a jak je na nem videt, ze je stastny, protoze on vi svoje....ted uz se nosi jako pav...je to moje moudra modra laska..he he...tak preju hodne stesti s pejskem...vasi lasku vam tisickrat vrati....Wendula
jana dante
napsal(a):
Danan, Vendy mi odpovídá na můj dotaz z jinýho tématu, odkud má týranýho barzojíka
Vendy (nebo pupulu?) - díky moc za odpověď! O osudu Amundsena jsem slyšela, je to šílený, kéž se to jednou té ženské (jeho bývalé majitelce) všechno vrátí
Je moc fajn, že Amundsen našel hezký nový domov, držím palce ať se dá brzy do pořádku. Máš nějaký webovky?
jináč já nejsem chovatelka, jsem "jen" majitelka a panička dvou barzojíků, chovu se věnovat určitě nebudu
Dante, díky za upřesnění
pupulu
napsal(a):
A fotečka
to je super, že pejsek našel takovej perfektní domov.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
to je super, že pejsek našel takovej perfektní domov.
Jana Dante:Aha jsem to blbě pochopila!Ale to je jedno,stránky máš hezké a pesany také.Barzojíci jsou fakt super.Jen mě nikdy nenapadlo,že bych ho měla.A kdybych se rozhodovala co za nového psa asi by mě nenapadl,prostě náhoda.
Ještěrka:Je to moc hezké,když přijde pes,který nic nezná a nic normálního vlastně nezažil.Pak se vše naučí a je veselý a vděčný!Stojí to za to!
Jinak tý bábě italský bych přála to samé!!!Aby věděla co ten pes prožil!!
pupulu
napsal(a):
Jana Dante:Aha jsem to blbě pochopila!Ale to je jedno,stránky máš hezké a pesany také.Barzojíci jsou fakt super.Jen mě nikdy nenapadlo,že bych ho měla.A kdybych se rozhodovala co za nového psa asi by mě nenapadl,prostě náhoda.
Ještěrka:Je to moc hezké,když přijde pes,který nic nezná a nic normálního vlastně nezažil.Pak se vše naučí a je veselý a vděčný!Stojí to za to!
Jinak tý bábě italský bych přála to samé!!!Aby věděla co ten pes prožil!!
Jo jinak stránky mám ve výstavbě!Takže zatim nic,ale budou-tlačim na to,ale kámoš co mi je dělá toho má moc!
pupulu
napsal(a):
Jo jinak stránky mám ve výstavbě!Takže zatim nic,ale budou-tlačim na to,ale kámoš co mi je dělá toho má moc!
Takhle se dnes lítalo na cvičáku
pupulu
napsal(a):
Takhle se dnes lítalo na cvičáku
A taky se válelo-ve spod jsem já!
pupulu
napsal(a):
Azeem neboli Riki je náš brácha-úplně vlastní!!
Je to tak -těma čumcema se nezapřou!
Vendy, pesan vypadá na fotkách moc spokojeně Pak sem hoď určitě info o tvých nových webovkách, ráda se podívám.
Jinak bráška Amundsena se jmenuje Azeem Junior Earl’s legend, ne Azeem Variage Gold - to je, tak jak psala Ketty Sharp, jejich táta
Budeš s ním jezdit na coursingy?
pupulu
napsal(a):
Azeem neboli Riki je náš brácha-úplně vlastní!!
Je to tak -těma čumcema se nezapřou!
tak to je Amundsen i náš bráška - ta podoba se taky nezapře
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
tak to je Amundsen i náš bráška - ta podoba se taky nezapře
Jéé sorry su blbá a to totál!!Mě zblblo Azeem a fál jsem nečetla!!!Hahaha!!No nic!Hele coursing nevím,zatím není kondice.Uvidiíme.Až obroste chci zkusit výstavu a uvidíme na co bude mít.Dnes utekl dobrmanovi na cvičáku!Tak snad bude i v běhu dobrej!
Jinak bratr je taky fešný.Mám kontakty na 4 sourozence-2 v čechách a 2 v cizině-o vás mi nikdo neřekl!
To je teda hrubý nedostatek.Brácha nebo táta všici jsou stejní!!Jedna rodina!!!
pupulu
napsal(a):
Jéé sorry su blbá a to totál!!Mě zblblo Azeem a fál jsem nečetla!!!Hahaha!!No nic!Hele coursing nevím,zatím není kondice.Uvidiíme.Až obroste chci zkusit výstavu a uvidíme na co bude mít.Dnes utekl dobrmanovi na cvičáku!Tak snad bude i v běhu dobrej!
Jinak bratr je taky fešný.Mám kontakty na 4 sourozence-2 v čechách a 2 v cizině-o vás mi nikdo neřekl!
A stránky jsem dnes popohnala a snad už brzo budou!Aďínek musí nabrat a zesílit.Pak začneme uvažovat co dál.Už začíná trénovat na kondici-denně lítá po cvičáku a moc ho to baví!Taky pěkně snídá,obědvá a večeří-líp než my!Panička chleba s máslem a pes kuřecí nebo krůtí-sám neví jestli má jíst dřív piškotky nebo co...A panička mlsně kouká!
Však to znáte ne?Už dobírá ATB a uvidíme jestli to zvládne jen na dietě nebo budem muset objednat vakcínu.Doufáme,že to půjde bez.Oči i uši už má o.k.!!
pupulu
napsal(a):
dobrej bude určitě
jinak my jsme "jen" mladší polosestra po tatínkovi, ale ten se tam prostě nezapře
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
dobrej bude určitě
jinak my jsme "jen" mladší polosestra po tatínkovi, ale ten se tam prostě nezapře
http://zko.netgarden.cz/
Jinak pro nedočkavce jsem se dnes snažila ,aspoň stránky pro cvičák!Moje sned zapracujem zítra.Vzhledem k tomu,že jsem na počítače antitalent.Musim mít odbornou pomoc.Rodina je rodina a čumce maj všici stejné!
pupulu
napsal(a):
A stránky jsem dnes popohnala a snad už brzo budou!Aďínek musí nabrat a zesílit.Pak začneme uvažovat co dál.Už začíná trénovat na kondici-denně lítá po cvičáku a moc ho to baví!Taky pěkně snídá,obědvá a večeří-líp než my!Panička chleba s máslem a pes kuřecí nebo krůtí-sám neví jestli má jíst dřív piškotky nebo co...A panička mlsně kouká!
Však to znáte ne?Už dobírá ATB a uvidíme jestli to zvládne jen na dietě nebo budem muset objednat vakcínu.Doufáme,že to půjde bez.Oči i uši už má o.k.!!
je úžasnej, a přiznám se, že když se před cca 2 měsíci objevila zpráva, že hledá nový domov, tak jsem měla velký cukání si ho vzít, ale doma mě chtěli ukamenovat, tak z toho mám radost, že se už má pejsa dobře
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
je úžasnej, a přiznám se, že když se před cca 2 měsíci objevila zpráva, že hledá nový domov, tak jsem měla velký cukání si ho vzít, ale doma mě chtěli ukamenovat, tak z toho mám radost, že se už má pejsa dobře
No já chtěla jít původně do adopce-nejdřív bulík a pak jsem našla chrty,tam to nějak neklapalo a našla jsem Aďu.Začla jsem si jen tak psát s Petrou a už jsem v tom byla.Prostě láska na 1.pohled!Kdo by to byl řekl.Kdo mě zná,chrta by nečekal.Ale miluju ho a je skvělej!!Moc.Naprosto něco jiného-do teď to byli ovčáci,pitt a pak bulík.Teď už vím,že bulíků a chtů se už nazbavím!Prostě to už asi takhle zůstane!
pupulu
napsal(a):
No já chtěla jít původně do adopce-nejdřív bulík a pak jsem našla chrty,tam to nějak neklapalo a našla jsem Aďu.Začla jsem si jen tak psát s Petrou a už jsem v tom byla.Prostě láska na 1.pohled!Kdo by to byl řekl.Kdo mě zná,chrta by nečekal.Ale miluju ho a je skvělej!!Moc.Naprosto něco jiného-do teď to byli ovčáci,pitt a pak bulík.Teď už vím,že bulíků a chtů se už nazbavím!Prostě to už asi takhle zůstane!
to ti přeju - dobře ti tak!
pupulu
napsal(a):
Asi to také znáš,že??
tak tak
kdy budeme někde běhat zatím netuším, protože už začala koňská dostihová sezona, a té se bohužel musím podřídit, takže pokud něco chrtího bude v den, kdy mám volno pojedu, ale kdy to bude ví bůh - štve mě, že naše nová super dostihová výbavička leží ve skříni
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
tak tak
kdy budeme někde běhat zatím netuším, protože už začala koňská dostihová sezona, a té se bohužel musím podřídit, takže pokud něco chrtího bude v den, kdy mám volno pojedu, ale kdy to bude ví bůh - štve mě, že naše nová super dostihová výbavička leží ve skříni
No to je mrzuté,ale kdyby jste něco plánovali písni-určitě by jsme se zajeli podívat.Opravdu jsem se o to nezajímala.Teď jsem něco načetla a viděla videa na netu.to ,ale není ono a moooc nás to zajímá.
pupulu
napsal(a):
Nás už ani neudivuje,že máme vše z ruky.To je furt-výstavy apod...Všude se táhnem kus cesty,protože u nás se nic nekoná!!
hmmm to taky známe - u nás se sice koná, ale na většinu výstav jsou delegovaní takový rozhodčí, že je to škoda vyhozených peněz, takže stejně jezdíme raději ven
pupulu
napsal(a):
Kdy budete někde běhat?Šli bychom to okouknout,ještě jsme to nikdy na vlastní oči neviděli!Moc nás to zajímá a vidět sourozence v akci-neodoláme!
No tak je to tu:
http://pupulu.netgarden.cz/
pupulu
napsal(a):
No tak je to tu:
http://pupulu.netgarden.cz/
Aďíček nám na cvičáku moc pomáhal!!
pupulu
napsal(a):
Aďíček nám na cvičáku moc pomáhal!!
Létající Čestmír!