Co pouzivate proti klistatum

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2009 08:18
easter

XXX.XXX.76.85

Ahojky chtěla jsem se zeptat co radši používáte proti klíštatum obojky nebo kapsle . Mám NO a děláme kynologii a nevím co bude pro ni lepsí zda obojek nebo nakapat kapsli a hlavně co je lepší a učinnější a jaka značka předem moc děkuji za rady

9.4.2009 09:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

easter napsal(a):
Ahojky chtěla jsem se zeptat co radši používáte proti klíštatum obojky nebo kapsle . Mám NO a děláme kynologii a nevím co bude pro ni lepsí zda obojek nebo nakapat kapsli a hlavně co je lepší a učinnější a jaka značka předem moc děkuji za rady

Já používám Advantix pipetu. Kromě toho dostává denně Pangamin, a ten by snad měl taky odpuzovat ( snad aspoň částečně). Je fakt, že klíšťata se u nás nekonají, za celé minulé léto měl snad tři zakousnutá, ale mrtvá.

9.4.2009 09:48
sabina

XXX.XXX.64.178

hankaapes napsal(a):
Já používám Advantix pipetu. Kromě toho dostává denně Pangamin, a ten by snad měl taky odpuzovat ( snad aspoň částečně). Je fakt, že klíšťata se u nás nekonají, za celé minulé léto měl snad tři zakousnutá, ale mrtvá.

já už třetí den sundávám ze psa po 6 klíšťatech které vidím po něm lézt....a tři byli přisátetakže frčíme pro Expot

9.4.2009 10:38
svejdy

XXX.XXX.210.42

sabina napsal(a):
já už třetí den sundávám ze psa po 6 klíšťatech které vidím po něm lézt....a tři byli přisátetakže frčíme pro Expot

jj, včera jsme tomu našemu taky jedno našli, takže...klíšťata jsou tady, dnes mažeme koupit spot-on ampulky, ty se nám osvědčili loni...

9.4.2009 10:42
hillary

XXX.XXX.1.235

svejdy napsal(a):
jj, včera jsme tomu našemu taky jedno našli, takže...klíšťata jsou tady, dnes mažeme koupit spot-on ampulky, ty se nám osvědčili loni...

Ahoj,záleží,o jakého psa se jedná...Naši mají kříženku s delší,hustou srstí a tam jsou obojky na nic,takže používají ampulky..Já mám krátkosrstého,zatím jsme nic nedali,ale tady stačí i obojek..

9.4.2009 11:18
hattatitla

XXX.XXX.160.2

hillary napsal(a):
Ahoj,záleží,o jakého psa se jedná...Naši mají kříženku s delší,hustou srstí a tam jsou obojky na nic,takže používají ampulky..Já mám krátkosrstého,zatím jsme nic nedali,ale tady stačí i obojek..

zdravím, mám labradora a klíšťata uz jsme taky nasli u nas je problem s tema ampulkama v tom, že náš Bady se často koupe :( tak bych to musela aplikovat nekonecne a to neni levna zalezitost..ale je fakt ze zase ucinna..nevim co st im? co na psa, ktery se často koupe?

9.4.2009 11:40
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

hattatitla napsal(a):
zdravím, mám labradora a klíšťata uz jsme taky nasli u nas je problem s tema ampulkama v tom, že náš Bady se často koupe :( tak bych to musela aplikovat nekonecne a to neni levna zalezitost..ale je fakt ze zase ucinna..nevim co st im? co na psa, ktery se často koupe?

treba zkus obojek, ten se muze pouzivat i s koupanim..otazka je jestli na tvyho hafa bude pusobit..my ted koupili tak sem zvedava na vysledek

9.4.2009 11:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hattatitla napsal(a):

Psala jsem, že používám Advantix a celoročně Pangamin. Pes je také celé léto ve vodě, a proto dávám pipetu každé tři týdny. U našeho veta stojí jedna pipetka 270 Kč. A klíšťata opravdu nemáme, dvě, tři, ale mrtvá.

9.4.2009 12:01
dejna

XXX.XXX.2.11

easter napsal(a):

My používáme obojky: u venkovního oříška (typ srsti labrador) a křížence NO a tervíka (srst typ NO, ale s hodně hustou podsadou) Kiltix, účinost na klíšťata 7 měsíců, je pudrový, voděodolný, cena 300-450 Kč dle velikosti a eshopu. Ale je trochu cítit, při běžném styku se psem to nevadí, ale kavalírky spí v posteli (někdy u mé hlavy) a to už by mě asi obtěžovalo. Takže pro domácí psy používáme Scalibor, doba účinnosti 6 měsíců, není pudrový, ale působí přes lipidovou vrstvu kůže, je taky voděodolný, bez zápachu, cena 280-400 Kč. Oba obojky fungují spolehlivě. Obojkům dáváme přednost, protože se s nimi může pes koupat, nemusíme myslet každý měsíc na aplikaci jako u sprejů či pipet a finančně vyjdou nejlépe, ptž psům vydrží celou sezónu. Jinak teď je akce na www.veterinarnipece.cz, tam je mají teď nejlevněji, ale zdarma posílají nad 1999,- Kč, ale třeba by šlo domluvit se se známými nebo lidma na cvičáku.

9.4.2009 12:37
rachel

XXX.XXX.135.187

easter napsal(a):

obojek Bolfo.
Ještě ani jedno klíště ani lezoucí ani zakouslé

11.4.2009 10:44
badalamenti

XXX.XXX.70.16

easter napsal(a):

My jsme loni zkusili obojek Kiltix a naprostá spokojenost - od klíšťat máme naprostej klid. Máme notorického koupače a pro něj je tento obojek naprosto ideální. Letos používáme ještě ten z loňské sezony a funguje perfektně...příští týden jedeme očkovat tak u veta koupíme nový

Přidejte reakci

Přidat smajlík