Jaké v tom vidíte plemeno?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2009 19:06
impact

XXX.XXX.178.82

9.4.2009 19:11
saabinka

XXX.XXX.68.24

impact napsal(a):
Kvízová otázka pro všechny.

pit x LR?

9.4.2009 19:21
sabina

XXX.XXX.64.178

saabinka napsal(a):
pit x LR?

mám naprosto stejný pocit Pitt x Labrouš

9.4.2009 19:21
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
mám naprosto stejný pocit Pitt x Labrouš

možná pitt čistej..ale zvláštní

9.4.2009 19:42
weunkach

XXX.XXX.76.95

sabina napsal(a):
možná pitt čistej..ale zvláštní

Jojo, to bude čistokrevnej Brad Pitt a určitě ňáká úžasná bloodline, rodiče grand ultra mega champions, takovou skvělou chovnou fenu bude nakrývat určo jen ten nejlepčejší čampion...
Krevně to určitě bude sedět na psy jedné jediné nejlepčejší chovatelky u nás, která dosavaď produkovala podobně skvělý čistokrevný čampiony.
Tomu chovu se prostě musí rozumět že jo, vona to je totiž strašná věda na to, aby to dělal kdejakej mameluk co se kolem psů motá dva roky

9.4.2009 21:51
rachel

XXX.XXX.135.187

impact napsal(a):

I já v tom vidím LR X s pitem

9.4.2009 22:36
brixie

XXX.XXX.208.70

impact napsal(a):

Čistej labroš mejd in džapan (kvůli těm šikmejm vočím)

cobli

10.4.2009 01:00
cobli

XXX.XXX.176.34

brixie napsal(a):
Čistej labroš mejd in džapan (kvůli těm šikmejm vočím)

tipuju že to bude labrouš made in China

10.4.2009 12:43
aranka

XXX.XXX.85.21

impact napsal(a):

Já zkusím hádat :)
Argentínská doga a labrador

10.4.2009 13:16
jablunka

XXX.XXX.112.74

aranka napsal(a):
Já zkusím hádat :)
Argentínská doga a labrador

Já tam vidím bandoga a regulérního.

10.4.2009 15:05
joli

XXX.XXX.52.32

impact napsal(a):

Mně to připadá jako pitt s labradorem a ještě mírně šmrnclej pointrem :))

10.4.2009 15:07
sabina

XXX.XXX.64.178

joli napsal(a):
Mně to připadá jako pitt s labradorem a ještě mírně šmrnclej pointrem :))

tak co kurnik...už nám to někdo prozradí?

10.4.2009 15:48
kitty2thorpe

XXX.XXX.97.178

sabina napsal(a):
tak co kurnik...už nám to někdo prozradí?

ja si nemuzu pomoct, ja v tom vidim cunika

10.4.2009 16:09
rachel

XXX.XXX.135.187

cobli napsal(a):
tipuju že to bude labrouš made in China

Já si myslím, že ty šikmé oči jsou tím, že kouká proti slunci. Zkuste se vyfotit když mžouráte do slunce.... Taky budete vypadat jak Chiňan

11.4.2009 12:46
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Slova majitelky feny:

"Jestli myslíte, že Vaše jednání je vpořádku tak mě se nezdá. Pes se jmenuje Balt, ale moje fena není kříženec asi toho moc nastudovaného nemáte a nebo jste až moc vzdělaná když jste schopná poznat z jedné fotky jestli je čistá nebo ne. Neviděla jste ani stavbu těla ani její chování a hned víte o co jde. Takovýchto diletantů už jsem potkala nesčetně mnoho. Pokud nemáte zájem o štěňata tak už mě nekontaktujte děkuji s pozdravem"

11.4.2009 13:53
brixie

XXX.XXX.208.70

impact napsal(a):
Slova majitelky feny:

"Jestli myslíte, že Vaše jednání je vpořádku tak mě se nezdá. Pes se jmenuje Balt, ale moje fena není kříženec asi toho moc nastudovaného nemáte a nebo jste až moc vzdělaná když jste schopná poznat z jedné fotky jestli je čistá nebo ne. Neviděla jste ani stavbu těla ani její chování a hned víte o co jde. Takovýchto diletantů už jsem potkala nesčetně mnoho. Pokud nemáte zájem o štěňata tak už mě nekontaktujte děkuji s pozdravem"

Paní je tedy jistě velice znalá svého plemene

cobli

11.4.2009 14:21
cobli

XXX.XXX.176.34

brixie napsal(a):
Paní je tedy jistě velice znalá svého plemene

a co jste jí psala ?

cobli

11.4.2009 14:22
cobli

XXX.XXX.176.34

cobli napsal(a):
a co jste jí psala ?

jinak si myslím že někdy stačí opravdu jen jedna fotka

11.4.2009 14:44
impact

XXX.XXX.178.82

cobli napsal(a):
jinak si myslím že někdy stačí opravdu jen jedna fotka

Mimo jiné (řešili jsme i krycího psa) tohle: "A pokud si myslíte, že fenka je čistokrevná, tak Vás zklamu. Je v ní labrador. A kupodivu to nevidím jen já, ale i spousta vynikajících chovatelů APBT v ČR. A že tu fenu jich vidělo opravdu hodně. "

Ještě neodepsala.

11.4.2009 15:17
dejna

XXX.XXX.2.8

impact napsal(a):
Mimo jiné (řešili jsme i krycího psa) tohle: "A pokud si myslíte, že fenka je čistokrevná, tak Vás zklamu. Je v ní labrador. A kupodivu to nevidím jen já, ale i spousta vynikajících chovatelů APBT v ČR. A že tu fenu jich vidělo opravdu hodně. "

Ještě neodepsala.

Taky jsem myslela, že je to LR x nějakej bull.

12.4.2009 08:49
muchomurka

XXX.XXX.46.114

impact napsal(a):

A to je s průkazem? Nebo proč se to tady řeší? Jestli je bez PP, tak nemá cenu se tím zabývat.

12.4.2009 09:42
rebus

XXX.XXX.207.124

muchomurka napsal(a):
A to je s průkazem? Nebo proč se to tady řeší? Jestli je bez PP, tak nemá cenu se tím zabývat.

Dobry den. Absolutne nechapu, co tim vsim zadavatelko vlastne chces vyjadrit? O co jde konkretne, cele je to vytrzene z kontextu.
Mejte prima pohodove Velikonoce, Rebus

12.4.2009 10:13
impact

XXX.XXX.178.82

rebus napsal(a):
Dobry den. Absolutne nechapu, co tim vsim zadavatelko vlastne chces vyjadrit? O co jde konkretne, cele je to vytrzene z kontextu.
Mejte prima pohodove Velikonoce, Rebus

Jde o množení kříženců... Ptala jsem se majitelky feny na toto spojení (tahle žlutá fenka a pes APBT s registrací) a byla jsem viceméně napadena, že nepoznám čistokrevnou pitbullku. Což mi připadalo divné, ptž tohle podle mě pitbull není, dala jsem tu fotku sem, aby posoudili i ostatní. Šlo mi jen o to.

Ano, neměla jsem Gábině kopírovat celý ten mejl ptž tak to vypadá rozkouskovaně, ale zase jsem z toho nechtěla vytrhávat jednu větu. Omlouvám se tedy.

12.4.2009 11:42
muchomurka

XXX.XXX.46.114

impact napsal(a):
Jde o množení kříženců... Ptala jsem se majitelky feny na toto spojení (tahle žlutá fenka a pes APBT s registrací) a byla jsem viceméně napadena, že nepoznám čistokrevnou pitbullku. Což mi připadalo divné, ptž tohle podle mě pitbull není, dala jsem tu fotku sem, aby posoudili i ostatní. Šlo mi jen o to.

Ano, neměla jsem Gábině kopírovat celý ten mejl ptž tak to vypadá rozkouskovaně, ale zase jsem z toho nechtěla vytrhávat jednu větu. Omlouvám se tedy.

Pokud se jedná o množení kříženců, tak s tím stejně ic nenaděůáme. Není to nikým kontrolováno. Je asi zbytečné se v tom tady vrtat.

Já jsem ta, co se ptala na ty rozdílnosti ve vzhledu pitů, divila jsem se, že je každý jiný, vzpomínáte? V souvislosti s tím mě napadá, že tedy snad ani není možné podle vzhedu určit pita.

12.4.2009 12:20
impact

XXX.XXX.178.82

muchomurka napsal(a):
Pokud se jedná o množení kříženců, tak s tím stejně ic nenaděůáme. Není to nikým kontrolováno. Je asi zbytečné se v tom tady vrtat.

Já jsem ta, co se ptala na ty rozdílnosti ve vzhledu pitů, divila jsem se, že je každý jiný, vzpomínáte? V souvislosti s tím mě napadá, že tedy snad ani není možné podle vzhedu určit pita.

No ono to je mnohem mnohem širší, víš. Ale je to odjinud, tže máš recht, pitvat to tu nebudeme. Šlo mi o pomoc s určením plemene.

A jinak ano - jsou každý jiný dá se říct. Ale co je moc, to je moc. A tahle fenka opravdu s pitem mnoho společného nemá. I když je jinak určitě skvělá pro svoji paničku a určitě nejen pro ni.

12.4.2009 12:29
muchomurka

XXX.XXX.46.114

impact napsal(a):
No ono to je mnohem mnohem širší, víš. Ale je to odjinud, tže máš recht, pitvat to tu nebudeme. Šlo mi o pomoc s určením plemene.

A jinak ano - jsou každý jiný dá se říct. Ale co je moc, to je moc. A tahle fenka opravdu s pitem mnoho společného nemá. I když je jinak určitě skvělá pro svoji paničku a určitě nejen pro ni.

Těžko říct, kolik z toho pita má. Je tu jen jedna fotka jen hlavy a navíc ten pes vypadá, že se na někoho šklebí.

13.4.2009 23:17
scarter

XXX.XXX.248.135

muchomurka napsal(a):
Těžko říct, kolik z toho pita má. Je tu jen jedna fotka jen hlavy a navíc ten pes vypadá, že se na někoho šklebí.

A co vidíte tady?

14.4.2009 08:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

scarter napsal(a):
A co vidíte tady?

Psa

16.4.2009 10:53
scarter

XXX.XXX.248.135

hankaapes napsal(a):
Psa