Já se chci taky s někým venčit :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2009 16:59
bilkson

XXX.XXX.245.152

Hodně lidiček se tady domlouvá na procházkách s hafanama ze svého okolí, tak bych to chtěla vyzkoušet také. Kdo jste z Jižní Moravy? teda lépe řečeno z Uherského Hradiště? Já jsem z Huštěnovic ( to je 6 km od Uh.H.).Tak bych si někdy taky vyšlápla s naší smečkou.....

20.4.2009 11:39
gek

XXX.XXX.250.44

bilkson napsal(a):
Hodně lidiček se tady domlouvá na procházkách s hafanama ze svého okolí, tak bych to chtěla vyzkoušet také. Kdo jste z Jižní Moravy? teda lépe řečeno z Uherského Hradiště? Já jsem z Huštěnovic ( to je 6 km od Uh.H.).Tak bych si někdy taky vyšlápla s naší smečkou.....

Ahoj, já bych na procházky moc ráda!!! Jsem z UH.

20.4.2009 17:53
bilkson

XXX.XXX.245.152

gek napsal(a):
Ahoj, já bych na procházky moc ráda!!! Jsem z UH.

Jé, to jsem ráda, že se mě vůbec někdo ozval. Z kama jsi konkrétně a co máš za psíka? toto je moje pátá holka.

23.4.2009 14:17
gek

XXX.XXX.250.44

bilkson napsal(a):
Jé, to jsem ráda, že se mě vůbec někdo ozval. Z kama jsi konkrétně a co máš za psíka? toto je moje pátá holka.

Jsem konkrétně z UH Ale strejně bysme se mohli popř. přidat až později...Mám mladého psíka Shiba-Inu a na delší vycházky ještě nemůže

23.4.2009 18:04
bilkson

XXX.XXX.245.152

gek napsal(a):
Jsem konkrétně z UH Ale strejně bysme se mohli popř. přidat až později...Mám mladého psíka Shiba-Inu a na delší vycházky ještě nemůže

Jasňačka,stačí se jen nějak domluvit.Já jsu pro každou špatnost. TO máš teda malé liščí štěndo?

27.4.2009 14:47
gek

XXX.XXX.250.44

bilkson napsal(a):
Jasňačka,stačí se jen nějak domluvit.Já jsu pro každou špatnost. TO máš teda malé liščí štěndo?

Jo jo, malou lišku podšitou Dobrá, budu na to pamatovat a až budeme mít povolené delší vycházky, tak se určitě ozvu! Z takové smečky bude naprosto nadšený

Přidejte reakci

Přidat smajlík