Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s kosmetikou all systems. Chovatelka nám ji doporučila, tak se chci poptat. V současnosti používáme héry a docela se mi to osvědčilo, ale jestli je all systems lepší, tak ráda přejdu. Konkrétně by to bylo pro japonského china. Předem děkuji za rady.
lucie
napsal(a):
Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké máte zkušenosti s kosmetikou all systems. Chovatelka nám ji doporučila, tak se chci poptat. V současnosti používáme héry a docela se mi to osvědčilo, ale jestli je all systems lepší, tak ráda přejdu. Konkrétně by to bylo pro japonského china. Předem děkuji za rady.
Myslím si, že Héra na japana stačí. Je to také špičková kosmetika.
lucie
napsal(a):
All Systems používám na kavalíra a na maltézáka a jsem maximálně spokojena. Héry jsem také zoušela, ale nám více vyhovuje All Systems. Pokud se Vám Héry osvědčila tak bych to neměnila, ovšem pokud chcete, klidně zkuste i AS, zklamaná určitě nebudete.