Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2009 15:00
kelly

XXX.XXX.136.91

Už máme zase plno, takže kousek popojedem.....

Teda, Alfák má dobrý ponožky.Héra se tam v tom blatíčku taky pěkně zamazala. Takový čuňátka máme.

21.4.2009 15:04
astarte

XXX.XXX.4.215

kelly napsal(a):

Teda, Alfák má dobrý ponožky.Héra se tam v tom blatíčku taky pěkně zamazala. Takový čuňátka máme.

Tak to dopadne, když vyschne vodní zdroj a dostane se k němu taková kachna jako Alf nebo Heruš.

21.4.2009 15:13
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Tak to dopadne, když vyschne vodní zdroj a dostane se k němu taková kachna jako Alf nebo Heruš.

Jo jo, no hlavně když si to potom někde ve vodě smyjou a nejdou tak domů. Z Héry to naštěstí brzy opadá....

21.4.2009 15:13
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Jak zmoklá slípka

21.4.2009 15:18
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Jak zmoklá slípka

Holky krásný fotky.Na klubovce se mi moc líbilo a fotila jsem opravdu hodně,ale taky jsem hodně fotek vymazalaasi neumím fotit nebo co?!Mám jich asi 300.Dnes jsme byli s Bany a Roxankou na super výletě,obě jsme měli foťák,ale ani jedna nemáme ani jedinou fotku.....celou cestu jsme prokecaliAle ve čtvrtek razíme znovu,tak to už MUSÍME,něco nafotit

21.4.2009 15:20
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Holky krásný fotky.Na klubovce se mi moc líbilo a fotila jsem opravdu hodně,ale taky jsem hodně fotek vymazalaasi neumím fotit nebo co?!Mám jich asi 300.Dnes jsme byli s Bany a Roxankou na super výletě,obě jsme měli foťák,ale ani jedna nemáme ani jedinou fotku.....celou cestu jsme prokecaliAle ve čtvrtek razíme znovu,tak to už MUSÍME,něco nafotit

Jituš,mě se právě takovýhle leonek moc nelíbí,mám ráda ty "žluté"

21.4.2009 15:20
astarte

XXX.XXX.4.215

kelly napsal(a):
Jak zmoklá slípka

Konečně jsem vyřešila problém s koupacím obojkem. Doma sem našla kousek kulatýho řemenu z přírodní kůže. Tak semz toho upletla obojek. Není to sice výstavní model, ale je zadarmo a na koupání stačí.

21.4.2009 15:23
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, to znám, když se kecá, tak se nedá fotit.Na to už potom nebývá čas.

21.4.2009 15:24
astarte

XXX.XXX.4.215

astarte napsal(a):
Konečně jsem vyřešila problém s koupacím obojkem. Doma sem našla kousek kulatýho řemenu z přírodní kůže. Tak semz toho upletla obojek. Není to sice výstavní model, ale je zadarmo a na koupání stačí.

Marti, dva foťáky a ani jedna fotka.To se musíte příště polepšit.

21.4.2009 15:26
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):

Náhodou na koupání je to až moc dobrej obojek.Já mám pro Heruš do vody tenký kožený obojek s podšívkou (však jsi ho viděla) a ten po koupání vůbec netvrdne ani netmavne, takže idální.;-)

Jinak na běžný nošení má Héra obojky od Rogz. To mi připomíná, že jí ještě musím upravit ten novej červenej.

21.4.2009 15:28
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Náhodou na koupání je to až moc dobrej obojek.Já mám pro Heruš do vody tenký kožený obojek s podšívkou (však jsi ho viděla) a ten po koupání vůbec netvrdne ani netmavne, takže idální.;-)

Jinak na běžný nošení má Héra obojky od Rogz. To mi připomíná, že jí ještě musím upravit ten novej červenej.

Astarte:
A ten novej Alfíkův obojek-vlastní výroba je taky super. Myslím, že Ti brzy přidělám práci - co myslíš, mohla bys nám taky něco podobného udělat?

21.4.2009 17:42
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Jituš,mě se právě takovýhle leonek moc nelíbí,mám ráda ty "žluté"

Marti, mě se pročernalí líbí. Ale zlatí taky, vždyť nakonec mám "zlatko" doma, že Ale konkrétně ten pes na Tvých fotkách mi připomíná Ričiho nejen barvou, ale i hlavou a celkově. Mě se zas moc nelíbí, když je leon takový střapatý, jako ta fenka, co se na ni ptala Katka, jestli to není Winora.

22.4.2009 09:31
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Marti, mě se pročernalí líbí. Ale zlatí taky, vždyť nakonec mám "zlatko" doma, že Ale konkrétně ten pes na Tvých fotkách mi připomíná Ričiho nejen barvou, ale i hlavou a celkově. Mě se zas moc nelíbí, když je leon takový střapatý, jako ta fenka, co se na ni ptala Katka, jestli to není Winora.

Jitko, tak mě se teda střapatí leonci jako je Winora líbí moc. Ty chlupy-vlasy, co mají na hlavě jsou fakt parádní. Ale mám ráda i pročernalé leonky stejně jako ty, i hodně pročernalé. Tihle tmaví sice na výstavách moc nevítězí, ale mě by to určitě nevadilo. Nakonec najdou se i vyjímky - třeba Anthony od Malenovického hradu. (Doufám, že si ho nepletu s jiným leonkem). No a zlaťoušci jsou nádherní, to všichni víme.Já mám taky "zlaťouška", i když Heruška už je spíš barvy lví žluť. Snad jediná barva, která se mi u leonků opravdu nelíbí je krémová (jako mají někteří retrívři) až bílá. To už je pro leonbergera takové hodně netypické zbarvení.

22.4.2009 09:56
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jitko, tak mě se teda střapatí leonci jako je Winora líbí moc. Ty chlupy-vlasy, co mají na hlavě jsou fakt parádní. Ale mám ráda i pročernalé leonky stejně jako ty, i hodně pročernalé. Tihle tmaví sice na výstavách moc nevítězí, ale mě by to určitě nevadilo. Nakonec najdou se i vyjímky - třeba Anthony od Malenovického hradu. (Doufám, že si ho nepletu s jiným leonkem). No a zlaťoušci jsou nádherní, to všichni víme.Já mám taky "zlaťouška", i když Heruška už je spíš barvy lví žluť. Snad jediná barva, která se mi u leonků opravdu nelíbí je krémová (jako mají někteří retrívři) až bílá. To už je pro leonbergera takové hodně netypické zbarvení.

Jitko, včera jsem náhodou objevila tyto fotky. Možná jsi je sem už dávala, ale tak pro velký úspěch, to můžeme zopakovat.

22.4.2009 09:58
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jitko, včera jsem náhodou objevila tyto fotky. Možná jsi je sem už dávala, ale tak pro velký úspěch, to můžeme zopakovat.

A ještě jednou Lojzík a Anne...

22.4.2009 10:05
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Astarte:
A ten novej Alfíkův obojek-vlastní výroba je taky super. Myslím, že Ti brzy přidělám práci - co myslíš, mohla bys nám taky něco podobného udělat?

Holky,mě osobně se nejvíc na klubovce líbila tahle fenečka,má překrásnou hlavu a masku,nakonec získala V2 rCAC

22.4.2009 10:09
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Holky,mě osobně se nejvíc na klubovce líbila tahle fenečka,má překrásnou hlavu a masku,nakonec získala V2 rCAC

Ta vpravo je co se mi líbí,vlevo fenka má nádhernou barvu,taková barva se mi líbí nejvíc.Ideál pro mě,by byl barva od levé a hlava a maska od pravé

22.4.2009 10:14
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Ta vpravo je co se mi líbí,vlevo fenka má nádhernou barvu,taková barva se mi líbí nejvíc.Ideál pro mě,by byl barva od levé a hlava a maska od pravé

taky krásná barva,ale brala bych výraznější masku

22.4.2009 10:17
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
taky krásná barva,ale brala bych výraznější masku

taky krásná barva

22.4.2009 10:20
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
taky krásná barva

...a poslední,krásná maska

22.4.2009 10:23
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
...a poslední,krásná maska

a protože výstava se konala na ranči,tak pošlu ještě koně,byli nádherní

22.4.2009 10:25
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
a protože výstava se konala na ranči,tak pošlu ještě koně,byli nádherní

22.4.2009 10:27
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

ještě jednu s novofudlanďáčkem a opravdu končím

22.4.2009 10:28
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
ještě jednu s novofudlanďáčkem a opravdu končím

Kelly a Jitko,jak se chystáte na vodní výcvik?jedete teda obě?A hlavně jak se těšíte?

22.4.2009 10:33
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Jo, Marti to je moc hezká fenečka, ta která dostala V2 rCAC.

Ostatní leonci jsou také samozřejmě moc hezcí.

22.4.2009 10:34
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, koně jsou teda opravdu parádní.Co na ně říkal Akimek? Heruška by je nejspíš chtěla prohnat.

22.4.2009 10:37
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Kelly a Jitko,jak se chystáte na vodní výcvik?jedete teda obě?A hlavně jak se těšíte?

S tím vodním výcvikem mi to bohužel nevyšlo. Více Ti když tak napíšu v mailu. Ale Jitka pojede, tak nás určitě bude potom informovat jaké to tam bylo a snad budou i fotečky.;-)

22.4.2009 13:10
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):

Ahoj holky, tak mě se zas moc nelíbí až tak celá černá hlava, jak má ta fenka, co se Ti Marti líbí. Nejvíc se mi líbí, když má masku tak akorát, po oči. No ale to je jedno, leoni jsou krásní všici, ne?

Jinak na výcvik jedu, dokonce se stalo neuvěřitelné a manžel pojede se mnou, což jsem tedy opravdu nečekala Sice převelice nadšen nebyl, ale prý mě tam nechce nechat samotnou opuštěnou Tak se těším moc a doufám jen, že Anne nezačne hárat.

22.4.2009 13:12
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):

Katko, tyto fotky jsem sem dávala, ale vůbec to neva Antonni od Malenovického hradu je krásný pes, někde mám taky jeho foto, právě z Ostravy, kde jsme se fotili s Lojzíkem. Zkusím najít.

22.4.2009 13:49
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj holky, tak mě se zas moc nelíbí až tak celá černá hlava, jak má ta fenka, co se Ti Marti líbí. Nejvíc se mi líbí, když má masku tak akorát, po oči. No ale to je jedno, leoni jsou krásní všici, ne?

Jinak na výcvik jedu, dokonce se stalo neuvěřitelné a manžel pojede se mnou, což jsem tedy opravdu nečekala Sice převelice nadšen nebyl, ale prý mě tam nechce nechat samotnou opuštěnou Tak se těším moc a doufám jen, že Anne nezačne hárat.

Jitko, ta černá maska nad oči stejně většině leonků nevydrží a zhrubqa po roce a půl ji maji k očím.;-) Jinak mě nejvív vadí když leonci nemají skoro žádnou masku, už jsem pár takových jedinců viděla a mám z nich pocit jako když jim něco chybí.

To je fajn, že s tebou na ten vodní výcvik pojede i manžel. To si vás Anne pěkně užije oba dva.

22.4.2009 13:51
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jo, Marti to je moc hezká fenečka, ta která dostala V2 rCAC.

Ostatní leonci jsou také samozřejmě moc hezcí.

Teta Herušky - Hanny April Zářické údolí se štěňátky

22.4.2009 13:52
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tyto fotky jsem sem dávala, ale vůbec to neva Antonni od Malenovického hradu je krásný pes, někde mám taky jeho foto, právě z Ostravy, kde jsme se fotili s Lojzíkem. Zkusím najít.

Nevadí, však je to bezva dvojka.

22.4.2009 14:04
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, ta černá maska nad oči stejně většině leonků nevydrží a zhrubqa po roce a půl ji maji k očím.;-) Jinak mě nejvív vadí když leonci nemají skoro žádnou masku, už jsem pár takových jedinců viděla a mám z nich pocit jako když jim něco chybí.

To je fajn, že s tebou na ten vodní výcvik pojede i manžel. To si vás Anne pěkně užije oba dva.

Jo, bez masky vypadá leon divně. Skoro jako mohutný hovík. Chovatelé Anne takového leona mají, je jinak nádherný, ale tu masku fakt nemá skoro žádnou.

22.4.2009 14:18
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Jo, bez masky vypadá leon divně. Skoro jako mohutný hovík. Chovatelé Anne takového leona mají, je jinak nádherný, ale tu masku fakt nemá skoro žádnou.

No jo, jsou bez té masky divní. Třeba Angie B. Bora z Milotiček taky nemá skoro žádnou masku a díky tomu se mi nelíbí. Jinak postavu má dobrou, ale ta chybějící maska dělá fakt hodně...

22.4.2009 15:46
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Teta Herušky - Hanny April Zářické údolí se štěňátky

Kelly,Akim koně trošku zná,takže byl naprosto v pohodě,spíš jsem měla strach aby se koně nebáli ho,ale slečny mě ujistili,že jsou na psy zvyklí takže nebyl problém
Chovná stanice Bora z Milotiček,má překrásné odchovy co se týká barev,krásné syté barvy a krásné mohutné kostry,ale právě ta maska je u nich hodně malá a to je škoda.Kdyby měli výraznější (větší)masky tak super

22.4.2009 15:55
astarte

XXX.XXX.4.215

kelly napsal(a):
Astarte:

Kelly:klidně něco vyrobím, ale došel mi materiál. Tohle byl zbytek.

22.4.2009 15:57
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Kelly:klidně něco vyrobím, ale došel mi materiál. Tohle byl zbytek.

Astarte:
Tak to bys byla moc hodná.Vůbec to nespěchá, až budeš mít materiál a čas...

22.4.2009 16:06
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Kelly,Akim koně trošku zná,takže byl naprosto v pohodě,spíš jsem měla strach aby se koně nebáli ho,ale slečny mě ujistili,že jsou na psy zvyklí takže nebyl problém
Chovná stanice Bora z Milotiček,má překrásné odchovy co se týká barev,krásné syté barvy a krásné mohutné kostry,ale právě ta maska je u nich hodně malá a to je škoda.Kdyby měli výraznější (větší)masky tak super

Marti, tak to je v pohodě když je Akimek na koně zvyklý. Heruška právě není a když si k tomu přičteš ty její lovecké sklony, tak to by mohlo dopadnouit všelijak. Ale nechci jí křivdit, když jsme posledně na výletě šli okolo plotu, za kterým - těsně za ním, byl oslík a vedle kamerunská kozička, Héra byla klidná, asi proto, že ostatní pejsci byli taky v pohodě, tak třeba by i to setkání s koníkama nějak zvládla.;-)

Taky bych to tak viděla s těmi odchovy CHS Bora z Milotiček. Nádherní leonbergeři, jen mají docela slabé masky. Snad se to časem zlepší.

22.4.2009 20:33
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Marti, tak to je v pohodě když je Akimek na koně zvyklý. Heruška právě není a když si k tomu přičteš ty její lovecké sklony, tak to by mohlo dopadnouit všelijak. Ale nechci jí křivdit, když jsme posledně na výletě šli okolo plotu, za kterým - těsně za ním, byl oslík a vedle kamerunská kozička, Héra byla klidná, asi proto, že ostatní pejsci byli taky v pohodě, tak třeba by i to setkání s koníkama nějak zvládla.;-)

Taky bych to tak viděla s těmi odchovy CHS Bora z Milotiček. Nádherní leonbergeři, jen mají docela slabé masky. Snad se to časem zlepší.

generace 1

22.4.2009 20:34
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
generace 1

synek

22.4.2009 20:59
hanula

XXX.XXX.220.3

23.4.2009 08:47
jitas

XXX.XXX.114.236

hanula napsal(a):
Vnuk

Hanko, všichni tři jsou krásní leoni. To jsou všichni vaši?

23.4.2009 09:18
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Hanko, všichni tři jsou krásní leoni. To jsou všichni vaši?

Hani,je to Athos,druhý si nejsem jistá,snad Cid a určitě Aramis?

23.4.2009 09:52
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Hani,je to Athos,druhý si nejsem jistá,snad Cid a určitě Aramis?

Hani, pěkní leonci.Já poznávám akorát Aramise a ti další 2 by tedy měli být jeho příbuzní, že?;-)

23.4.2009 15:07
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Astarte:
Tak to bys byla moc hodná.Vůbec to nespěchá, až budeš mít materiál a čas...

Pár fotek od nás z parku...

23.4.2009 15:10
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Pár fotek od nás z parku...

malé osvěžení

23.4.2009 15:33
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
malé osvěžení

Heruška na cestě...

23.4.2009 15:44
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška na cestě...

s brazilskou filou Hanny...

23.4.2009 15:48
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
s brazilskou filou Hanny...

23.4.2009 18:50
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):

Katko a Jitko, první byl Athos, druhý jeho syn Ašer/bratr matky Aramise/ to byla Athosov kopie, no a pak poslední je mazel, který mi leží u nohou. Dala jsem to sem jen jako podobnost a že se něco zdědí, Cid je otec našeho psa a ta podoba tam taky je.Taky se mi líbí když je hlava vybarvená, ale dneska je mi o už skoro jedno,

23.4.2009 20:04
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Katko a Jitko, první byl Athos, druhý jeho syn Ašer/bratr matky Aramise/ to byla Athosov kopie, no a pak poslední je mazel, který mi leží u nohou. Dala jsem to sem jen jako podobnost a že se něco zdědí, Cid je otec našeho psa a ta podoba tam taky je.Taky se mi líbí když je hlava vybarvená, ale dneska je mi o už skoro jedno,

Hani, nějaká podoba mezi Aramisem a Cidem určitě je. Mimochodem, Cid vom Treuen Loewen je opravdu moc hezký tmavý leonek. Aramis má být po kom takovej fešák.

23.4.2009 20:15
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Hani, nějaká podoba mezi Aramisem a Cidem určitě je. Mimochodem, Cid vom Treuen Loewen je opravdu moc hezký tmavý leonek. Aramis má být po kom takovej fešák.

Katko, dík za poklonu, já mu to vyřídím,on je to takový prevít, ýe se nechá rád rozmazlovat a když jej chválím tak to naroste., že se s Bárou tlačí kdo u koho bude. Zatím jej Barča respektuje a asi je pod jeho vlivem.Jo Aramis ještě něco zdědil z naší Gabči, to byla opravdu zlatíčko, To byo sluníčko a jeho chůvička a můj stín. Pořád chybí, snad je to tím, že jsme se točili poslední roky okolo ní a vše se podřizovalo její nemoci.

24.4.2009 08:20
jitas

XXX.XXX.114.236

hanula napsal(a):
Katko, dík za poklonu, já mu to vyřídím,on je to takový prevít, ýe se nechá rád rozmazlovat a když jej chválím tak to naroste., že se s Bárou tlačí kdo u koho bude. Zatím jej Barča respektuje a asi je pod jeho vlivem.Jo Aramis ještě něco zdědil z naší Gabči, to byla opravdu zlatíčko, To byo sluníčko a jeho chůvička a můj stín. Pořád chybí, snad je to tím, že jsme se točili poslední roky okolo ní a vše se podřizovalo její nemoci.

Hanko, můžu se zeptat, jakou nemoc měla Gabča? Jestli to nevadí.

24.4.2009 13:38
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):

Hani, pejsci se moc rádi nechávají rozmazlovat. Herušku u nás v parku věčně někdo obdivuje, hladí ji a drbe kožich, tak to víš, to se jí samozřejmě moc líbí a je z toho zájmu celá pryč.

Taky vzpomínám na našeho minulého pejska, bylo to fakt zlatíčko. Ale zároveň jsem moc ráda za Herušku, protože díky ní jsem poznala, jaký je leonberger úžasný plemeno.

24.4.2009 13:48
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Hani, pejsci se moc rádi nechávají rozmazlovat. Herušku u nás v parku věčně někdo obdivuje, hladí ji a drbe kožich, tak to víš, to se jí samozřejmě moc líbí a je z toho zájmu celá pryč.

Taky vzpomínám na našeho minulého pejska, bylo to fakt zlatíčko. Ale zároveň jsem moc ráda za Herušku, protože díky ní jsem poznala, jaký je leonberger úžasný plemeno.

Dnes jsem byla s Akimem fotit štěnda,ale museli jsme zavřít Arga (tatínka štěňátek),protože na něho Akim dost vrčel,nevím jestli si dělá nároky na malé nebo Kessynku,tak ať se nic nestane.

24.4.2009 13:52
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Dnes jsem byla s Akimem fotit štěnda,ale museli jsme zavřít Arga (tatínka štěňátek),protože na něho Akim dost vrčel,nevím jestli si dělá nároky na malé nebo Kessynku,tak ať se nic nestane.

....už není?

24.4.2009 13:55
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
....už není?

Marti, ti už jsou teda obříci.

24.4.2009 13:56
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
....už není?

Akim a jedno štěndo,ostatní spinkali jak dudyny

24.4.2009 14:02
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Akim a jedno štěndo,ostatní spinkali jak dudyny

to teda jsou,ale když si vezmu nějaké na ruce Akim normálně žárlí
A takhle se válel Viktorce v pískuDnes jsme u kamarádky dělali spíš rozruch

24.4.2009 14:06
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
to teda jsou,ale když si vezmu nějaké na ruce Akim normálně žárlí
A takhle se válel Viktorce v pískuDnes jsme u kamarádky dělali spíš rozruch

24.4.2009 14:09
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

konečně odpočinek

24.4.2009 14:17
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
konečně odpočinek

Akimek se dobře poválel v písku.Heruš se u nás na zahradě takhle válí v hlíně když děláme záhony. To je její oblíbená zábava. Potom tam ještě vyhrabe nějaké hodně hluboké díry a je moooc spokojená.

24.4.2009 16:07
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Akimek se dobře poválel v písku.Heruš se u nás na zahradě takhle válí v hlíně když děláme záhony. To je její oblíbená zábava. Potom tam ještě vyhrabe nějaké hodně hluboké díry a je moooc spokojená.

Héra a tulipány...

24.4.2009 16:11
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra a tulipány...

24.4.2009 16:14
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

a ještě bílé...

24.4.2009 16:16
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a ještě bílé...

Nakonec Heruška

24.4.2009 18:43
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Nakonec Heruška

Jitko, byla to cukrovka

24.4.2009 18:44
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Jitko, byla to cukrovka

Gábinka 10let

24.4.2009 21:41
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Gábinka 10let

Héra ospalec

25.4.2009 12:24
jitas

XXX.XXX.159.210

hanula napsal(a):
Gábinka 10let

Hanko, tak s cukrovkou máme taky svoje zkušenosti, ale ne u psa, ale u kočky. Naší kočičce zjistil vet cukrovku loni v lednu, píchali jsme inzulín, hubli, no a nakonec se z toho dostala, už ani nemusíme píchat inz., jen udržovat váhu a kontrolovat moč. U koček může slinivka regenerovat, tak jsme měli to štěstí. Ale zažili jsme si tři diabetické záchvaty, u jednoho jsem myslela, že už to nezvládne. Letos jí bude 14 let.

25.4.2009 12:25
jitas

XXX.XXX.159.210

hanula napsal(a):
Gábinka 10let

Gábinka byla nádherná fenka! Krásná hlava.

25.4.2009 13:04
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Gábinka byla nádherná fenka! Krásná hlava.

Dnes měla Anne návštěvu - dvě malé hovawartky. Blondýnka s ní kámošila, černá měla respekt

25.4.2009 13:05
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Dnes měla Anne návštěvu - dvě malé hovawartky. Blondýnka s ní kámošila, černá měla respekt

Anne s Borou

25.4.2009 13:06
jitas

XXX.XXX.159.210

25.4.2009 13:07
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):

Pusinkůůůůů

25.4.2009 13:09
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Pusinkůůůůů

25.4.2009 13:11
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):

Bessynka se trochu bála

25.4.2009 13:13
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Bessynka se trochu bála

Black and white

25.4.2009 16:06
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

jitas napsal(a):
Black and white

ahoj všem tady bydlíme v rodiným domku máme dva krásné hafany jednoho zlatého ratrívra a druhého leonb. stalo se to když byla menší ješte jsme nemeli plot jenom takové neco aby nám neutekly bylo to asi pod pás .stalo se to večer asi kolem 1h večer aleška byla na zahradě a zničeho nic začala štrane knourat až nás to všechno zbudila potom rychle v behla dovnitř domu .byli jsme se podívat ven na zahradu jestli tam někdo nebyl ale už byl asi pryč .přilete domu a rychle se schovala knám do postele a potom jsme ji nemohii dostat vubec ven bála se tak nevím co se vubec stalo

25.4.2009 16:33
martasek

XXX.XXX.248.253

martinleonbergr napsal(a):
ahoj všem tady bydlíme v rodiným domku máme dva krásné hafany jednoho zlatého ratrívra a druhého leonb. stalo se to když byla menší ješte jsme nemeli plot jenom takové neco aby nám neutekly bylo to asi pod pás .stalo se to večer asi kolem 1h večer aleška byla na zahradě a zničeho nic začala štrane knourat až nás to všechno zbudila potom rychle v behla dovnitř domu .byli jsme se podívat ven na zahradu jestli tam někdo nebyl ale už byl asi pryč .přilete domu a rychle se schovala knám do postele a potom jsme ji nemohii dostat vubec ven bála se tak nevím co se vubec stalo

Jituš krásné fotečky,muselo to být super setkání a je na štěňátkách vidět ta rozdílná povaha,já bych si podle povahy vybrala tu černou bojácnější.Ale krásné jsou obě.To už jsou poslední dvě,ostatní už kamarádka prodala?
Dnes jsem byli na procházce sami,protože je dnes Bany s Roxankou na výstavě v Maďarsku a tak na ně celý den myslíme a držíme všechny palečky co máme.

25.4.2009 17:40
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Jituš krásné fotečky,muselo to být super setkání a je na štěňátkách vidět ta rozdílná povaha,já bych si podle povahy vybrala tu černou bojácnější.Ale krásné jsou obě.To už jsou poslední dvě,ostatní už kamarádka prodala?
Dnes jsem byli na procházce sami,protože je dnes Bany s Roxankou na výstavě v Maďarsku a tak na ně celý den myslíme a držíme všechny palečky co máme.

Ahoj Marti, ne, nejsou poslední dvě, myslím ještě 4 nebo 5, ale víc než dvě kamarádka nezvládá sama naložit a vyložit z auta, moc se hemží Ta černá fenka ale není jinak vůbec bojácná, naopak, jen měla před Anne asi respekt Tu světlou si nechávají doma, tak jsem ráda, že se holky seznámily, budou se vídat na cvičáku. Snad budou mít s Anne lepší vztah než s mámou malé Bory

25.4.2009 19:19
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Marti, ne, nejsou poslední dvě, myslím ještě 4 nebo 5, ale víc než dvě kamarádka nezvládá sama naložit a vyložit z auta, moc se hemží Ta černá fenka ale není jinak vůbec bojácná, naopak, jen měla před Anne asi respekt Tu světlou si nechávají doma, tak jsem ráda, že se holky seznámily, budou se vídat na cvičáku. Snad budou mít s Anne lepší vztah než s mámou malé Bory

Jitko, moc hezký fotky Anne a malých hovíků. Jo, ta černá by se mi taky líbila víc, hlavně proto, že tolik nepřipomíná retrívra.;-)
Tak snad se ta malá-Bora s Anne spřátelí.

25.4.2009 19:23
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):

Jituš,tak ty dvě fotky Anne a Akimka jsou fakt super
Aha tak to jo,já myslela,že je celkově bojácná,ale stejně kdybych si vybírala štěňátko z celého vrhu asi bych raději méně sebevědomé.To že na ten vodní výcvik jede i manžel,tak to je paráda,semnou na té klubovce byl taťka s bráchou a můžu říct,že skoro celou dobu proseděli v autě,prostě je to vůbec neba.Koukli na psi a stačí,vůbec nesdíleli to moje nadšení nad tolika leonky a štěňátky a koně a všechno to kolem

25.4.2009 19:54
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Jituš,tak ty dvě fotky Anne a Akimka jsou fakt super
Aha tak to jo,já myslela,že je celkově bojácná,ale stejně kdybych si vybírala štěňátko z celého vrhu asi bych raději méně sebevědomé.To že na ten vodní výcvik jede i manžel,tak to je paráda,semnou na té klubovce byl taťka s bráchou a můžu říct,že skoro celou dobu proseděli v autě,prostě je to vůbec neba.Koukli na psi a stačí,vůbec nesdíleli to moje nadšení nad tolika leonky a štěňátky a koně a všechno to kolem

Marti, se mnou taky to nadšení z leonbergerů rodina nesdílí. To spíš kamarádi a známí, kteří mají také leonka a nebo si ho plánují časem také pořídit.;-)

25.4.2009 20:13
kelly

XXX.XXX.136.91

martinleonbergr napsal(a):

Martine, těžko říct co Elišku tak vyděsilo, ale každopádně musela být hodně vystrašená, když se potom bála jít ven.
Naši psi se na zahradě střetli akorát s kočkou, jedna byla taková hodně nebojácná a chtěla si to s Heruškou osobně vyřídit. Měla jsem obavy, aby ji nesekla přes čenich, tak jsem ji musela z naší zahrady vyhnat sama. Jinak k nám naštěstí na zahradu ještě nikdo nevlezl.

25.4.2009 20:17
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Hanko, tak s cukrovkou máme taky svoje zkušenosti, ale ne u psa, ale u kočky. Naší kočičce zjistil vet cukrovku loni v lednu, píchali jsme inzulín, hubli, no a nakonec se z toho dostala, už ani nemusíme píchat inz., jen udržovat váhu a kontrolovat moč. U koček může slinivka regenerovat, tak jsme měli to štěstí. Ale zažili jsme si tři diabetické záchvaty, u jednoho jsem myslela, že už to nezvládne. Letos jí bude 14 let.

Jitko, tak to je dobře, že se kočička z té cukrovky dostala. Kocourek mé kamarádky (asi 13 let) má cukrovku 2 roky a ten na tom teda moc dobře není. Hodně zhubl, má matnou srst, taky už myslím nevidí. Má speciální dietu, dostává injekce-inzulin, ale moc to bohužel nepomáhá...

25.4.2009 20:33
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Jitko, tak to je dobře, že se kočička z té cukrovky dostala. Kocourek mé kamarádky (asi 13 let) má cukrovku 2 roky a ten na tom teda moc dobře není. Hodně zhubl, má matnou srst, taky už myslím nevidí. Má speciální dietu, dostává injekce-inzulin, ale moc to bohužel nepomáhá...

Jitko, to je fajn, že se z toho dostala a je jen na dietě. ábina měla vždy chuť k jídlu a tak byl opačný problém s nadváhou, dieta byla jako u člověka, štěstí bylo ,že na dožrání baštila zeleninu, ale inzulín jsem píchala pořád, no a pak byla slepá, ovšem zájem o všechno možný ji nepřešel a snad i hlídala, když ne nic jiného tak alespoň Aramise vychovávala a opečovávala. Teď jej opečovává Bára ovšem trochu jinak, nějak drsněji. Jejich hrátky jsou divoké, ale jinak jeden bez druhého ani ránu.Zítra se jedeme podívat do Budějovic a tak dneska má Barča dietu a chodí škemrat aby něco dostala.

26.4.2009 12:55
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Martine, těžko říct co Elišku tak vyděsilo, ale každopádně musela být hodně vystrašená, když se potom bála jít ven.
Naši psi se na zahradě střetli akorát s kočkou, jedna byla taková hodně nebojácná a chtěla si to s Heruškou osobně vyřídit. Měla jsem obavy, aby ji nesekla přes čenich, tak jsem ji musela z naší zahrady vyhnat sama. Jinak k nám naštěstí na zahradu ještě nikdo nevlezl.

Ahoj, tak jsme před chvílí s Heruškou dorazili z výletu. Byli jsme s kamarádkou a jejím pololabradorem Beníkem. Pesani si to užili, proběhali se, zaplavali si v rybníku, no paráda. Akorát Herušce se dnes tolik nechtělo aportovat, tak jsme málem přišli o míček, který dostala od kamarádky. Naštěstí nám ho Beník vylovil.
Fotky mám ve foťáku, tak určitě sem brzy nějaké dám.;-)

26.4.2009 13:45
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Ahoj, tak jsme před chvílí s Heruškou dorazili z výletu. Byli jsme s kamarádkou a jejím pololabradorem Beníkem. Pesani si to užili, proběhali se, zaplavali si v rybníku, no paráda. Akorát Herušce se dnes tolik nechtělo aportovat, tak jsme málem přišli o míček, který dostala od kamarádky. Naštěstí nám ho Beník vylovil.

Taky jsem se před chvílí vrátila s Akimečkem z prochajdy,byli jsme plavat,dnes můžu napsat plavat,protože Akim opravdu plaval,hodila jsem mu do vody choroš a tak se do něj zabral,že najednou zjistil,že plave.Měla jsem z toho ohromnou radost.Při cestě domů,jsme šli kolem takové malé říčky,Akim se v ní cachtal,já jsem meditovala a najednou ke mě Akim přiběhl s velikým zdechlým pstruhem v hubě,fůůůůůůůůůůůůj.On měl teda velikou radost,že něco ulovil,ale tu já jsem s ním nesdílela,tak si s ním trochu pohrál,poházel a k mojí radosti ho tam nechal

26.4.2009 13:47
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Héra a Eny vyhlížejí veverku...

26.4.2009 13:49
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra a Eny vyhlížejí veverku...

Eňulka

26.4.2009 14:08
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Eňulka

Heruška a první ranní sluníčko...

26.4.2009 14:21
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška a první ranní sluníčko...

pátrání po veverkách

26.4.2009 14:35
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
pátrání po veverkách

za stromem...

26.4.2009 14:47
kelly

XXX.XXX.136.91

26.4.2009 15:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Společné foto...

26.4.2009 15:13
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Společné foto...

Heruška a Ený

26.4.2009 15:22
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška a Ený

u jezírka s paničkou...

26.4.2009 15:26
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
u jezírka s paničkou...

Enynka...

26.4.2009 15:30
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Enynka...

A Heruška...

26.4.2009 18:21
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
A Heruška...

Jituš,už si někde našla ty výsledky z Ostravy?Ať hledám jak hledám tak je nikde nemůžu najít

26.4.2009 18:57
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Jituš,už si někde našla ty výsledky z Ostravy?Ať hledám jak hledám tak je nikde nemůžu najít

Hani,byli jste se dnes podívat v Budějicích na výstavě?A byli jste i na leonky nebo jen na středoasiaty?A fotili jste?

26.4.2009 20:19
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti ani na stránkách čmku to není? Já jsem teda nekoukala, tak nevím...

27.4.2009 08:58
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):

Marti, ty výsledky na stránkách NVP Ostrava zatím pořád nejsou, teda jim to ale trvá. Ani na ČMKU, tam výsledky výstav nejsou.

Tak ty fotky Akima a Anne se fakt povedly A víš, že jsem tam tu fotku nedávala záměrně, že je jako zrcadlově obrácená? Byla to nová fotka, tak jsem ji tam prostě dala, takže náhoda, ale fakt povedená.

27.4.2009 08:59
jitas

XXX.XXX.114.236

jitas napsal(a):
Marti, ty výsledky na stránkách NVP Ostrava zatím pořád nejsou, teda jim to ale trvá. Ani na ČMKU, tam výsledky výstav nejsou.

Tak ty fotky Akima a Anne se fakt povedly A víš, že jsem tam tu fotku nedávala záměrně, že je jako zrcadlově obrácená? Byla to nová fotka, tak jsem ji tam prostě dala, takže náhoda, ale fakt povedená.

Jo a Marti, jak dopadla Banny na výstavě?

27.4.2009 09:05
jitas

XXX.XXX.114.236

hanula napsal(a):
Jitko, to je fajn, že se z toho dostala a je jen na dietě. ábina měla vždy chuť k jídlu a tak byl opačný problém s nadváhou, dieta byla jako u člověka, štěstí bylo ,že na dožrání baštila zeleninu, ale inzulín jsem píchala pořád, no a pak byla slepá, ovšem zájem o všechno možný ji nepřešel a snad i hlídala, když ne nic jiného tak alespoň Aramise vychovávala a opečovávala. Teď jej opečovává Bára ovšem trochu jinak, nějak drsněji. Jejich hrátky jsou divoké, ale jinak jeden bez druhého ani ránu.Zítra se jedeme podívat do Budějovic a tak dneska má Barča dietu a chodí škemrat aby něco dostala.

Hanko, no naše micina měla taky právě nadváhu, byla jak koule, tak musela shodit. Ty první dny, než si zvykla, že dostává méně granulí, byly fakt náročné. Měla hlad, tak jsme museli všechno, co by se dalo sníst, schovat, pustila se i do tvrdých rohlíků, roztrhla pytel s granulema...chudák. Pak si zvykla, dostává denní dávku rozdělenou do tří přídělů, tak se v dobu krmení neodbytně připomíná o jídlo Ale hlavně, že je z toho venku.

Katko, to je mi líto, že kamarádky kocourek na tom není dobře. Každé to zvířátko to asi snáší jinak...

27.4.2009 09:14
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Jo a Marti, jak dopadla Banny na výstavě?

Jituš,Bany s Roxankou dopadly skvěle,ale víc ať napíše Bany sama,já jen napíšu,že jsme na holky s Akimkem moc pyšní

27.4.2009 09:43
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):
Jituš,Bany s Roxankou dopadly skvěle,ale víc ať napíše Bany sama,já jen napíšu,že jsme na holky s Akimkem moc pyšní

Tak to jsem celná napnutá

27.4.2009 09:51
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Hanko, no naše micina měla taky právě nadváhu, byla jak koule, tak musela shodit. Ty první dny, než si zvykla, že dostává méně granulí, byly fakt náročné. Měla hlad, tak jsme museli všechno, co by se dalo sníst, schovat, pustila se i do tvrdých rohlíků, roztrhla pytel s granulema...chudák. Pak si zvykla, dostává denní dávku rozdělenou do tří přídělů, tak se v dobu krmení neodbytně připomíná o jídlo Ale hlavně, že je z toho venku.

Katko, to je mi líto, že kamarádky kocourek na tom není dobře. Každé to zvířátko to asi snáší jinak...

Jj Jitko, je to hrozný, že je ten kocourek na stáří tak nemocný. Ale ještě horší je, že jim nedávno zemřela celkem mladá kočička na nějakou infekční kočičí nemoc. Myslím si, že něco mohla chytit od té jejich nové zachráněné číči. Je to smutný, jednu zachrání a o druhou příjdou.

27.4.2009 10:27
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jj Jitko, je to hrozný, že je ten kocourek na stáří tak nemocný. Ale ještě horší je, že jim nedávno zemřela celkem mladá kočička na nějakou infekční kočičí nemoc. Myslím si, že něco mohla chytit od té jejich nové zachráněné číči. Je to smutný, jednu zachrání a o druhou příjdou.

Katko, to je fakt zlé. No člověk s tím ale bohužel musí počítat, když si pořídí zvíře, že se něco takového může stát. Držím kocourkovi palce, ať se mu daří lépe.

27.4.2009 11:46
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):

Marti, na leonbergeri.net jsou výsledky z klubovky, dívala ses? (Ostrava tam ale není). Mi se hrozně líbí ta fenka, co vyhrála celou výstavu - Kinglords Miss Eferhild. Už jsem ji viděla párkrát na fotkách a je fakticky nádherná.

27.4.2009 12:41
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Marti, na leonbergeri.net jsou výsledky z klubovky, dívala ses? (Ostrava tam ale není). Mi se hrozně líbí ta fenka, co vyhrála celou výstavu - Kinglords Miss Eferhild. Už jsem ji viděla párkrát na fotkách a je fakticky nádherná.

jituš,už jdu mrknout,včera jsem se tam celý den nemohla dostat,asi doplňovali výsledky

27.4.2009 13:46
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, taky jsem koukla na leonbergeri a co mě teda hodně potěšilo je to, že Berta Jizerský ranč oslaví v srpnu své 14. narozeniny. Tohle je na leonbergera fakt mooooooc nádhernej věk!
Jinak jsem koukla taky na fotky a líbila se mi víc leonka, která byla čtvrtá, jméno jsem si nezapamatovala. A jinak samozřejmě Kiyara vom Welland-klasika, to je taky moc hezká fena.

27.4.2009 14:03
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, taky jsem koukla na leonbergeri a co mě teda hodně potěšilo je to, že Berta Jizerský ranč oslaví v srpnu své 14. narozeniny. Tohle je na leonbergera fakt mooooooc nádhernej věk!
Jinak jsem koukla taky na fotky a líbila se mi víc leonka, která byla čtvrtá, jméno jsem si nezapamatovala. A jinak samozřejmě Kiyara vom Welland-klasika, to je taky moc hezká fena.

Katko, tak ten věk 14 let je fakticky skvělý. Kéž by se naše hafiny takového dožily, co?

Ta čtvrtá fenka je taky moc hezká. Ale ta Kinglords, z té jsem byla unešená, když jsem ji poprvé viděla. Na těchto fotkách ale moc nevynikla.

27.4.2009 14:34
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tak ten věk 14 let je fakticky skvělý. Kéž by se naše hafiny takového dožily, co?

Ta čtvrtá fenka je taky moc hezká. Ale ta Kinglords, z té jsem byla unešená, když jsem ji poprvé viděla. Na těchto fotkách ale moc nevynikla.

Jo, Jitko, to bych si moc přála, aby se naše hafiny dožili taky takového úžasného věku. ;-) Někde jsem tu Bertu viděla na fotce, asi na leonberger.cz, a ani bych jí takový věk nehádala.

Kinglords je samozřejmě taky moc pěkná, jen mi přišlo, že má trošku míň výraznou masku. Ale na tom samozřejmě tolik nezáleží, pokud má jinak samé klady. No já jsem tuto fenku viděla poprvé na této fotce.

27.4.2009 14:42
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jo, Jitko, to bych si moc přála, aby se naše hafiny dožili taky takového úžasného věku. ;-) Někde jsem tu Bertu viděla na fotce, asi na leonberger.cz, a ani bych jí takový věk nehádala.

Kinglords je samozřejmě taky moc pěkná, jen mi přišlo, že má trošku míň výraznou masku. Ale na tom samozřejmě tolik nezáleží, pokud má jinak samé klady. No já jsem tuto fenku viděla poprvé na této fotce.

Jo, masku má slabší, asi jako Anne.

27.4.2009 14:46
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Myslím, že Anne je na tom trochu líp.;-) Nemáš náhodou nějakou její fotku, třeba ve výstavním postoji?

27.4.2009 14:47
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):

Pro Jitku

27.4.2009 14:54
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Pro Jitku

Berta Jizerský ranč - 13 let.

27.4.2009 15:53
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Myslím, že Anne je na tom trochu líp.;-) Nemáš náhodou nějakou její fotku, třeba ve výstavním postoji?

Katko, jak fotku té Kinglords? To nemám, ale mají myslím na leonbergeri.net odkaz na webové stránky.

27.4.2009 15:54
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Pro Jitku

Marti, dík Co Ty na ni říkáš? Tobě se líbí černější hlava, že?

27.4.2009 16:25
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Marti, dík Co Ty na ni říkáš? Tobě se líbí černější hlava, že?

Jituš,vzhledem k tomu,že jsem ji viděla,byla hezká,ale víc se mi líbila fenka na druhém místě,ale zase musím uznat,že tahle vítězná má něco do sebe a hlavně byla perfektně předvedená a to si myslím,že taky hrálo roli.

27.4.2009 16:31
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Jituš,vzhledem k tomu,že jsem ji viděla,byla hezká,ale víc se mi líbila fenka na druhém místě,ale zase musím uznat,že tahle vítězná má něco do sebe a hlavně byla perfektně předvedená a to si myslím,že taky hrálo roli.

Berta Jizerský ranč,téměř 14 let V4 a ta má taky překrásnou hlavu,na téhle fotce je to dobře viidět,takže přesně tenhle typ se mi moc líbí

27.4.2009 16:33
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Berta Jizerský ranč - 13 let.

Tady ta černá hlava tak není vidět,ale je moc pěkná.Kéž by se i naši miláčci dožili tak úžasného věku

27.4.2009 16:48
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Tady ta černá hlava tak není vidět,ale je moc pěkná.Kéž by se i naši miláčci dožili tak úžasného věku

Berta je super, na tu dobu Krásný věk.

Předvedení psa dělá hodně, to máš pravdu. Ale tahle fenka mě fakt zaujala, hrozně se mi líbí její hlava i celkově tělo a působí na mě (i když jen z fotek) tak čtverácky

27.4.2009 18:55
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, jak fotku té Kinglords? To nemám, ale mají myslím na leonbergeri.net odkaz na webové stránky.

Jj Jitko, myslela jsem, že máš třeba někde nějakou fotku té Kinglords. Ale tak nevadí. Na odkaz webových stránek určitě kouknu.;-)

27.4.2009 18:57
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Ale jo Marti, na té fotce Berty je určitě vidět, že má černou hlavu. Tobě se to hodně líbí, že? Já myslím, že leonci s černou hlavou vypadají fakt dobře. Třeba takoví Darling a Bessy Ensson Bohemia vypadají moc dobře.

27.4.2009 19:01
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Berta Jizerský ranč,téměř 14 let V4 a ta má taky překrásnou hlavu,na téhle fotce je to dobře viidět,takže přesně tenhle typ se mi moc líbí

Marti, tak koukám, že Berta má i černý ouška. To se myslím u leonků jen tak nevidí. Vypadá fakt dobře, doufám, že se těch 14. let opravdu dožije. Moc jí to přeju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík