skalap
napsal(a):
SAO Babur
Cageri......................a promiňte zda jsou jména někde špatně.
lmusa
napsal(a):
Tak konečně jsme se dočkali nějakých těch akčních fotek
A Pavle, jména máte správně
Expertem na komolení jmen jsem tu já
JJ akční fotky to já ráda
jedna unavená Demi
nada
napsal(a):
ahojky , super taky mám ráda akční fota tak naše Sára a Foibe BB
marie m
napsal(a):
ahojky , super taky mám ráda akční fota tak naše Sára a Foibe BB
Emons BB
nada
napsal(a):
A jedna Demi se strejdou Bredíkem
Nadi to si Bedřich nechá aby na něm seděla rodinná pohodička
marie m
napsal(a):
Nadi to si Bedřich nechá aby na něm seděla rodinná pohodička
Maruš co má dělat , musí poslouchat ,když má na zahradě matriarchát
nada
napsal(a):
Maruš co má dělat , musí poslouchat ,když má na zahradě matriarchát
no jo já zapoměla že na chudinku Bredíka baby hrajou přesilovku
marie m
napsal(a):
no jo já zapoměla že na chudinku Bredíka baby hrajou přesilovku
tak tak
a další slečinka
skalap
napsal(a):
Jaggo Š.s.
Taky můžu konečně přidat štěnda - všichni.
lmusa
napsal(a):
Gratuluji k mimčatům
Petro velká Gratulace k mimískům
marie m
napsal(a):
Petro velká Gratulace k mimískům
přidávám se ke gratulantům, nám už prckové trošku povyrostli a krom jednoho nás už i opustili ..
corinka
napsal(a):
Téééda Péťo, paráda, moc a moc blahopřejeme k prcouškům.Soňa
lmusa
napsal(a):
Tak jaképak to bylo dnes v Budějkách ? Budou fotečky ?
lmusa
napsal(a):
Tak jaképak to bylo dnes v Budějkách ? Budou fotečky ?
Mnooo,jak bylo - asi jak pro koho... .
Pro mne chvilkama dost podivno, ale snad má někdo lepší pocit.
Každopádně gratulace vítězům
Jeden BOBík pro začátek a zbytek někdy příště
corinka
napsal(a):
Všem moc a moc gratulujeme, já na to úúúplně zapomněla.
Ediemu nejen k Cacovi a Cacibovi, ale hlavně k získání Českého šampiona.
No a Audrince nej nej nej k BOBOVI .Soňa
Tak tady ještě jedna pro Soňu a zbytek je na webu
monika s
napsal(a):
Tak tady ještě jedna pro Soňu a zbytek je na webu
Tak já přidám jednu znuzenou BOBINU # čekající na odpolední soutěž
jinak já mám asi 5 fotek ,neměla jsem kam dát Batirka, no sním fotit dost nejde
marie m
napsal(a):
Tak já přidám jednu znuzenou BOBINU # čekající na odpolední soutěž
jinak já mám asi 5 fotek ,neměla jsem kam dát Batirka, no sním fotit dost nejde
Ahoj všem
ÚÚplně nejlepší bylo na výstavě to , že konečně napadlo pořadatele aby byla velká plemena venku a ne v hale , takže to si mi moooc líbilo.Nějaká vada na kráse tam ještě byla ,ale kde není No a s fotkama jsem na tom jako Maruš
Nebyl kdo by držel prudičku , tak jsem neměla šancit fotit
skalap
napsal(a):
Jaggo Š.s.
Tak na dobrou noc přidám něco miminek
1.slečna
corinka
napsal(a):
Mončo, super fotka, jen ta Zdena by se mohla víc usmívat na Carečka.
.
Nadi mima jsou parádní, jména už mají ?
Soňa
Soňo na jménech se zatím pracuje
A jedeš s Carečkem v neděli do Letňan ???
Jeden malej raubíř od Bainthabrakku
corinka
napsal(a):
Za chvíli nám vykvetou pro Naďu Clematisy .., pak Carenka blejsknu.
. Jdu zahradničit
. Dokud klučiska chrní
, po svačině.Soňa
Líbo kluk je jenom jeden a stále se mi ho nedaří nějak kloudně vyfofit ,ale slibuju , že se budu snažit
A Soňo na Clematiss se mooc těším a snad mně letos taky vykvete i když s bandou prcků - nevím , nevím
a dnešní muchlovačka Odry s Demi
nada
napsal(a):
Líbo kluk je jenom jeden a stále se mi ho nedaří nějak kloudně vyfofit ,ale slibuju , že se budu snažit
A Soňo na Clematiss se mooc těším a snad mně letos taky vykvete i když s bandou prcků - nevím , nevím
a dnešní muchlovačka Odry s Demi
Bože, já jsem sklerotická No jo, dyť vím, že kluka máš jednoho
Taky jedna muchlovací
nada
napsal(a):
a taky jedna hlídací
tak já jednu mazlící s Tatkou jo Nadi jak nejsou lidi na držení tak je to s fotkama na prd
teda Libo chudák Máša Aty jí dává pěkně zabrat
marie m
napsal(a):
tak já jednu mazlící s Tatkou jo Nadi jak nejsou lidi na držení tak je to s fotkama na prd
teda Libo chudák Máša Aty jí dává pěkně zabrat
Ahojky mate moc krasne stenatka a pokud by vam to nevadilo chtela jsem se zeptat jakou znackou granuli krmite vase stenatka a pokud mozno i dalsi co vlastni kavkazacky mam stenatko a vybiram ty nejlepsi granulky pro toto plemeno a proto prosim o zkusenosti od vas predem moc dekuji
easter
napsal(a):
Ahojky mate moc krasne stenatka a pokud by vam to nevadilo chtela jsem se zeptat jakou znackou granuli krmite vase stenatka a pokud mozno i dalsi co vlastni kavkazacky mam stenatko a vybiram ty nejlepsi granulky pro toto plemeno a proto prosim o zkusenosti od vas predem moc dekuji
tak já krmím převážně vařenou stravou,granule jen jako doplněk a aby byla štěnata zvyklá jak na veřenou stravu tak granule, jinak těžko říci které jsou pro KAO ty nejlepší,každý máme svou oblíbenou značku
marie m
napsal(a):
tak já krmím převážně vařenou stravou,granule jen jako doplněk a aby byla štěnata zvyklá jak na veřenou stravu tak granule, jinak těžko říci které jsou pro KAO ty nejlepší,každý máme svou oblíbenou značku
moc dekuji ale to mi moc nepomohlo a bylo by mozne vedet jaka je vase oblibena diky
easter
napsal(a):
moc dekuji ale to mi moc nepomohlo a bylo by mozne vedet jaka je vase oblibena diky
to věřím že nepomohlo tak teda já krmím mimča Eukabanou pro velká plemena ale třeba Batir jí moc nemůže protože je hodně tmavej a zrzatí ,tak jí odstává jen občas
ale on má rád stejně masíčko
marie m
napsal(a):
to věřím že nepomohlo tak teda já krmím mimča Eukabanou pro velká plemena ale třeba Batir jí moc nemůže protože je hodně tmavej a zrzatí ,tak jí odstává jen občas
ale on má rád stejně masíčko
jěště bych Vám mohla doporučit pro Vašeho obříka Happy Dog GR 23 je to pro rostoucí psy obřích plemen,ale rozhodnutí je na Vás čím chcete krmit
easter
napsal(a):
Já myslím, že byste měla štěňátko krmit těmi granulemi, na které bylo zvyklé u chovatelky a pokud mu budou vyhovovat, zůstat u nich.
Jinak já krmím taky převážně vařenou stravou, ale naši psi jsou zvyklí i na granule.
Je to pohodlné, pokud se někam jede, tak s sebou není možno tahat kastroly s masem
lmusa
napsal(a):
Já myslím, že byste měla štěňátko krmit těmi granulemi, na které bylo zvyklé u chovatelky a pokud mu budou vyhovovat, zůstat u nich.
Jinak já krmím taky převážně vařenou stravou, ale naši psi jsou zvyklí i na granule.
Je to pohodlné, pokud se někam jede, tak s sebou není možno tahat kastroly s masem
no to by bylo nejlepší zůstat u krmení na které je mimčo zvyklé od chovatele , a co tahle fotečku prcka
marie m
napsal(a):
no to by bylo nejlepší zůstat u krmení na které je mimčo zvyklé od chovatele , a co tahle fotečku prcka
no pro prcka si pojedu asi tak koncem kvetna ale uz ted sonduji co bude pro neho nejlepsi chovatelka krmi ankou pro obri stenatka asi budu pokracovat jenom jsem chtela znat skusenosti jinych chovatelu az prcka dovezu hned se pochlubim a dam jsem foto moc se na neho tesim i tak moc dekuji za rady
marie m

XXX.XXX.74.213
easter
napsal(a):
no pro prcka si pojedu asi tak koncem kvetna ale uz ted sonduji co bude pro neho nejlepsi chovatelka krmi ankou pro obri stenatka asi budu pokracovat jenom jsem chtela znat skusenosti jinych chovatelu az prcka dovezu hned se pochlubim a dam jsem foto moc se na neho tesim i tak moc dekuji za rady
OK tak se budem těšit na fotečku prcka
marie m
napsal(a):
Libo moc pěkné foto jěště to chtělo nějakou rozkvetlou třešen
Díky Maruš, ale jsou to dvě holky, tak se obejdou bez rozkvetlé třešně Zvláště, když nám na zahradě kvetou akrorát pampelišky
Společná snídaně
lmusa
napsal(a):
Díky Maruš, ale jsou to dvě holky, tak se obejdou bez rozkvetlé třešně Zvláště, když nám na zahradě kvetou akrorát pampelišky
Společná snídaně
Libo to nevadí i holky můžou být pod rozkvetlou třešní no já nemám ani ty pampelišky,a rybíz už od prcků dostává taky pěkně zabrat
snídaně je jak u nás doma holky taky papkaj společně
marie m
napsal(a):
Libo to nevadí i holky můžou být pod rozkvetlou třešní no já nemám ani ty pampelišky,a rybíz už od prcků dostává taky pěkně zabrat
snídaně je jak u nás doma holky taky papkaj společně
Maruš, můžou být., ale to bych s nimi musela do aleje
A Mašíkovi chutná líp, když může někomu užírat z misky Ale napřed se slušně optá či může
skalap
napsal(a):
Jaggo Š.s.
Tak u nás si teda misky šelmy bohužel hlídaji , jen Demi je taková dobrodějka a když nechá misku bez dozoru , tak se na ni vrhá Bred
nada
napsal(a):
No Cinda s Odry to nehrozí a zbytek by se i podělil , no a Bedřich ...ten se nedělí a má stále málo
Poslední domácí fotečka Kazbeka, který dnes odfrčel s paničkou měr Liberec.
A nebýt borderčat bylo by tu ještě větší smutno jak tu je
monika s
napsal(a):
Poslední domácí fotečka Kazbeka, který dnes odfrčel s paničkou měr Liberec.
A nebýt borderčat bylo by tu ještě větší smutno jak tu je
A Izvěstnyj - alias Ivan - 14 měsíců, trošku v letní úpravě
monika s
napsal(a):
A Izvěstnyj - alias Ivan - 14 měsíců, trošku v letní úpravě
A jedna trošku akčnější
marie m
napsal(a):
koukám že mimča už bydlí venkuuž se na ně v pondělí těším jen doufám že mě Cinda nesežere u muchlovačky
Všem kteří zítra vystavují držím palce
Maruš , to se uvidí podle nálady
nada
napsal(a):
Holky u mně fota nehrozej , neb to bylo v hale tak jsem foťák ani nevyndala No a doma jsem zjistila , že stejně karta byla v PC , tak bych měla stejně smůlu
Já sice foťák vyndala, ale není vidět lautr nic, pak se "povedlo" pár fotek azoušků, jenže v tak děsnejch pozicích, že bych spíš těm pejskům fotkama ublížila, tak radši nic.
Monika tam nebyla, tak snad jedině Terezka nebo paní Denisa .
Až zase budeme venku, tak bude fotek víc.
A příští týden se budeme s Libou na Slovensku snažit, třá něco blejsknem, ale výsledky dodáme na tuty .
Ahoj a dobrou, jdeme všichni do peří, jsme jak nudle utahaní. Proč není Praha blíž ?. Soňa
skalap
napsal(a):
Jaggo Š.s.
Vidím, že z Prahy se fotek nedočkáme, tak zkusím něco já
Kolja Elbrus Chán
lmusa
napsal(a):
Vidím, že z Prahy se fotek nedočkáme, tak zkusím něco já
Kolja Elbrus Chán
Jo, byla to Celostátní výstava
Ještě Kolja ECh
lmusa
napsal(a):
Nuri Elbrus Chán
A teď feny střední třída
Bikaver-Ore Etna
lmusa
napsal(a):
A teď feny střední třída
Bikaver-Ore Etna
Ještě Bikaver
marie m
napsal(a):
Libo díky superno jo Nado to jsi celá ty ,když nemáš sebou prudiče tak zas nemáš kartu
Maruš, není zač
Ještě, že jich bylo tak málo a nepopletla jsem to Krom jedné jsou tu všichni, a ta jedná byla za naháče, tak snad nevadí, že unikla našemu foťáku
Debora Echinus
corinka
napsal(a):
Já sice foťák vyndala, ale není vidět lautr nic, pak se "povedlo" pár fotek azoušků, jenže v tak děsnejch pozicích, že bych spíš těm pejskům fotkama ublížila, tak radši nic.
Monika tam nebyla, tak snad jedině Terezka nebo paní Denisa .
Až zase budeme venku, tak bude fotek víc.
A příští týden se budeme s Libou na Slovensku snažit, třá něco blejsknem, ale výsledky dodáme na tuty .
Ahoj a dobrou, jdeme všichni do peří, jsme jak nudle utahaní. Proč není Praha blíž ?. Soňa
Hele, Soňo, nebreč tady, my to měli do Bánské Bystice ještě dál než Ty do Prahy
Něco je třeba pro ty naše pejsky obětovat
nada
napsal(a):
Líbo ještě , že tě máme
HIP,HIP HURÁÁÁÁ
Já se třeba taky někdy ochlapím a něco nafotím
No jo, zato v hale jsem nepoužitelná
nada
napsal(a):
To asi všichni , krom Moniky
tak něco málo z dnešní návštěvy Něžných Obříků