Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2009 09:28
markemic

XXX.XXX.122.70

Ahojky,
pesan teď začal v noci hrozně chrápat.Brala bych ,že \"opravdu chrápe\" když spí,ale já spíš slyším takové chrchlání ,připadá mi to jako by byl zahleněný?Je něco takového u psa možné?Napadla mě alergie,když teď všechno kvete...
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky za odpovědi.

29.4.2009 17:26
easter

XXX.XXX.76.85

markemic napsal(a):
Ahojky,
pesan teď začal v noci hrozně chrápat.Brala bych ,že \"opravdu chrápe\" když spí,ale já spíš slyším takové chrchlání ,připadá mi to jako by byl zahleněný?Je něco takového u psa možné?Napadla mě alergie,když teď všechno kvete...
Díky za odpovědi.

ahojky no moji mopsici chrapou ze se jim zadny chlap nevyrovna taky to pripada jako by tam neco meli ale neni jenom opravdu hodne chrapou nebala bych se toho

29.4.2009 17:41
tweety

XXX.XXX.61.245

markemic napsal(a):
Ahojky,
Díky za odpovědi.

Ahojky, každý pes si občas chrápne a věř že v kombinaci s chrápajícím manželem - nebeská hudba Pokud na poslech budeš mít stále pocit, že je jakoby zahleněný - kup v lékárně normální lidský jitrocelový sirup -mají ho i ve velkém balení - a podávej minimálně 2x denně na lačno + hodně pít - na 100% za pár dní bude po všem. Pokud by stav přetrvával i po podávání sirupu či se na poslech něco změnilo - pojedeme klasiku - letíme k vetovi. Ahoa

29.4.2009 20:08
markemic

XXX.XXX.205.228

tweety napsal(a):
Ahojky, každý pes si občas chrápne a věř že v kombinaci s chrápajícím manželem - nebeská hudba Pokud na poslech budeš mít stále pocit, že je jakoby zahleněný - kup v lékárně normální lidský jitrocelový sirup -mají ho i ve velkém balení - a podávej minimálně 2x denně na lačno + hodně pít - na 100% za pár dní bude po všem. Pokud by stav přetrvával i po podávání sirupu či se na poslech něco změnilo - pojedeme klasiku - letíme k vetovi. Ahoa

Díky Vám všemon teda chrápe víc jak můj chlapTak snad to bude dobré

30.4.2009 09:12
sabina

XXX.XXX.64.178

markemic napsal(a):
Díky Vám všemon teda chrápe víc jak můj chlapTak snad to bude dobré

Hele, mě pes nechrápe běžně....
Ale začne, když má rýmu - taky mi to nepřijde jako chrápání...ale takové jakési bojování v noci s něčím....Blbě se mu dýchá....a ráno vztane a soplí jak blázen...takže my chrápem jen při rýmě

Přidejte reakci

Přidat smajlík