Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2009 17:42
svejdy

XXX.XXX.210.42

Ahooooooj...tak jsem se s vámi ani nestačila rozloučit šli jsme s Atreyem protáhnout kosti a když jsme se vraceli, už nikde nikdo...tak doufám, že jste v pořádku dorazili dom a máte super fotečky, které sem pak vystavíme. Ráda jsem vás poznala osobně!!! Díky, že jste si mě našli
Páčko zatím

9.5.2009 18:25
tweety

XXX.XXX.61.245

svejdy napsal(a):
Ahooooooj...tak jsem se s vámi ani nestačila rozloučit šli jsme s Atreyem protáhnout kosti a když jsme se vraceli, už nikde nikdo...tak doufám, že jste v pořádku dorazili dom a máte super fotečky, které sem pak vystavíme. Ráda jsem vás poznala osobně!!! Díky, že jste si mě našli
Páčko zatím

Ahojky, taky jsem tě ráda poznala i Šárku - i když jsme moc nepokecaly - já tam buď fotila nebo kecala se známými

9.5.2009 19:04
pitimiti

XXX.XXX.1.189

tweety napsal(a):
Ahojky, taky jsem tě ráda poznala i Šárku - i když jsme moc nepokecaly - já tam buď fotila nebo kecala se známými

Ufff, tak i já už jsem právě dorazila domů z letiště. Jsem totálně utahaná, vyčerpaná, hotová ... ale myslím, že výstava byla vydařená. Krásné prostředí, super počasí, žádné organizační faux pa .... A teď šupky dupky na výsledky a pak se hned vrhám na fotky.
Taky jsem ráda, že jsme trochu pokecaly i když se mnou je to těžký, ale snažila jsem se ... teď už jen otázka jestli na fotkách najdu všechny psy

9.5.2009 19:23
tweety

XXX.XXX.61.245

pitimiti napsal(a):
Ufff, tak i já už jsem právě dorazila domů z letiště. Jsem totálně utahaná, vyčerpaná, hotová ... ale myslím, že výstava byla vydařená. Krásné prostředí, super počasí, žádné organizační faux pa .... A teď šupky dupky na výsledky a pak se hned vrhám na fotky.
Taky jsem ráda, že jsme trochu pokecaly i když se mnou je to těžký, ale snažila jsem se ... teď už jen otázka jestli na fotkách najdu všechny psy

Kdopak najde Lucku ?

9.5.2009 19:24
tweety

XXX.XXX.61.245

tweety napsal(a):
Kdopak najde Lucku ?

A máme těžší level kde je Šárka ???

9.5.2009 19:25
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):

Já už jsem taky doma, ikdyž jsem v to skoro nedoufala - tam jsem zabloudila asi 3x, zpět teda jen jednou, ale na jeden den toho bylo dost
Výstava se mi mooc líbila, tak jsem ráda, že jsem nakonec přeci jen trefila a že jsem vás všechny konečně taky poznala osobně a mohla si zařadit tvářičku páníčka k hafuškovi
Lucko já vás s Atrejem hledala a když jsem vás nevypátrla, myslela jsem, že jste už fuč. Tak jsem taky jela.

Právě prohlížím fotky, ikdyž mě hrozně bolí hlava (kombinace sluníčka a únavy...) některé jsou docela hezké

9.5.2009 19:31
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
Já už jsem taky doma, ikdyž jsem v to skoro nedoufala - tam jsem zabloudila asi 3x, zpět teda jen jednou, ale na jeden den toho bylo dost
Výstava se mi mooc líbila, tak jsem ráda, že jsem nakonec přeci jen trefila a že jsem vás všechny konečně taky poznala osobně a mohla si zařadit tvářičku páníčka k hafuškovi
Lucko já vás s Atrejem hledala a když jsem vás nevypátrla, myslela jsem, že jste už fuč. Tak jsem taky jela.

Právě prohlížím fotky, ikdyž mě hrozně bolí hlava (kombinace sluníčka a únavy...) některé jsou docela hezké

sem se teda nenašla

ale já tu mám třeba pěkného Atreje

9.5.2009 19:35
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
sem se teda nenašla

ale já tu mám třeba pěkného Atreje

a pak třeba loudící holky Aidu a Abri

9.5.2009 19:37
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):

naprosto znuděnou Raven

9.5.2009 19:40
abri

XXX.XXX.208.70

svejdy napsal(a):
Páčko zatím

Ahoj holky moc ráda jsem Vás poznala, bylo to moc fajn a byla sem moc ráda, že jsem Vás viděla na živo Moc se těšíme na fotečky. Hi a loudící Abi a Adička super , díky moc

9.5.2009 19:40
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
naprosto znuděnou Raven

a ještě třeba úžasného obřího Edirka - a to by bylo z ifauňaků vše

9.5.2009 19:42
abri

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):

Šárko nádherný fotky #

9.5.2009 19:43
hillary

XXX.XXX.124.230

ircanka napsal(a):

Ahoj!!!Šári,kdo je ten Edirek?A to je CC?Asi blbej dotaz,ale tipla bych to trochu na dogu..Ale je hezkej,to jo..

9.5.2009 19:43
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
naprosto znuděnou Raven

I cestou zpátky? Tak hlavně že si dorazila v pořádku
Mě zas šíleně bolí nohy z toho ustavičnýho přebíhání a dřepování s foťákem, pak jsme šli ještě na prohlídku zámku s rozhodčím, tam už jsem silně uvažovala že sebou hodím někde na zem ať si mě pak vyzvednou ,
Krásný fotečky, já ani nevím co tam vše mám, ještě jsem se ani nepodívala.

9.5.2009 19:44
tweety

XXX.XXX.61.245

ircanka napsal(a):

Úplně nejtěžší level - hledejte Šárku

9.5.2009 19:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

hillary napsal(a):
Ahoj!!!Šári,kdo je ten Edirek?A to je CC?Asi blbej dotaz,ale tipla bych to trochu na dogu..Ale je hezkej,to jo..

Není to Edirek ale Erny (i když Edir na tom v těle bude obdobně). Je to taky "malej" Peeťáček, jen krapítek vyrostl Ale hlavně že je zdravej, hodnej a dělá páníkům radost

9.5.2009 19:48
sapinka

XXX.XXX.184.88

abri napsal(a):
Ahoj holky moc ráda jsem Vás poznala, bylo to moc fajn a byla sem moc ráda, že jsem Vás viděla na živo Moc se těšíme na fotečky. Hi a loudící Abi a Adička super , díky moc

Jé super fotky, koukam, že už jste se skoro všichni viděli osobně....teda to nevim kdy to doženem my My dneska jeli z Ústí do Brna, tak jsme taky cestovali, ale teda závidim to bylo asi kaníčků co

9.5.2009 19:50
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Není to Edirek ale Erny (i když Edir na tom v těle bude obdobně). Je to taky "malej" Peeťáček, jen krapítek vyrostl Ale hlavně že je zdravej, hodnej a dělá páníkům radost

jé já jsem trubka, já chtěla napsat Erny, ale nějak jsem se netrefila... Tak teda Erny

9.5.2009 19:52
ircanka

XXX.XXX.25.121

tweety napsal(a):
Úplně nejtěžší level - hledejte Šárku

takhle v nadživotní velikosti, to snad ani nemuselo být

jinak Erny Grešlo je syn Peeta - takže obří caník, ale jinak naprosto suprovej pesan

9.5.2009 19:53
hillary

XXX.XXX.124.230

ircanka napsal(a):
jé já jsem trubka, já chtěla napsat Erny, ale nějak jsem se netrefila... Tak teda Erny

To je fakt macek,ty jo..Míšo,nic si z toho nedělej,my zase známe sebe a ona však ještě bude příležitost!

9.5.2009 19:54
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Jé super fotky, koukam, že už jste se skoro všichni viděli osobně....teda to nevim kdy to doženem my My dneska jeli z Ústí do Brna, tak jsme taky cestovali, ale teda závidim to bylo asi kaníčků co

Jo A Erny na té fotce vypadá jak doga, vůbec bych neřekla, že je to Peetovo synáček, má úplně jinou hlavu, ale je nádhernej

9.5.2009 19:57
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
To je fakt macek,ty jo..Míšo,nic si z toho nedělej,my zase známe sebe a ona však ještě bude příležitost!

Jinak,tyhle fotky pana Antonína jsou ze včerejší procházky ,,polem nepolem".Byl jako čuně a energie měl pořád na rozdávání!A kdo byl nejhezčí z nejhezčích,na výstavě?Šoka,že je před státnicem,bych jela hned taky..

9.5.2009 19:57
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Jo A Erny na té fotce vypadá jak doga, vůbec bych neřekla, že je to Peetovo synáček, má úplně jinou hlavu, ale je nádhernej

á koukám, že to tu už je probíráno jj Kristý, aspoň že my se známe...jinak by to byla totální krize A co? kdy budeš mít po učení?

9.5.2009 20:02
hillary

XXX.XXX.124.230

sapinka napsal(a):
á koukám, že to tu už je probíráno jj Kristý, aspoň že my se známe...jinak by to byla totální krize A co? kdy budeš mít po učení?

No,buď v úterý,nebo nevím.Od středy už by snad měl být klid,jestli se zadaří..Doufám.. Škoda těch obran,ale neva,aspoň zatím naberem.
Jo,už jsem psala,že je Erny taková trochu doga,ale moc hezká.

9.5.2009 20:08
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
takhle v nadživotní velikosti, to snad ani nemuselo být

jinak Erny Grešlo je syn Peeta - takže obří caník, ale jinak naprosto suprovej pesan

Hi hi, to je jako kdyby měl Peet jedině obří potomky, to nééééé
A hlavičku z hlediska plemene opravdu nemá nic moc, ale to bylo jasné už odmalička (a proto taky páníci nevystavovali a jeli se jen mrknout), nemůžou být přeci všichni šampioni
Je to ale určitě impozantní pes který vzbuzuje a vždy bude zbuzovat pořádný respek i když je to dobrák od kosti

9.5.2009 20:12
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Hi hi, to je jako kdyby měl Peet jedině obří potomky, to nééééé
A hlavičku z hlediska plemene opravdu nemá nic moc, ale to bylo jasné už odmalička (a proto taky páníci nevystavovali a jeli se jen mrknout), nemůžou být přeci všichni šampioni
Je to ale určitě impozantní pes který vzbuzuje a vždy bude zbuzovat pořádný respek i když je to dobrák od kosti

tak jsem to nemyslela
mě právě naprosto fascinoval, jak je elegantní a sebevědomí - prostě chlapák. Co natom, že nemá správnou hlavičku

9.5.2009 20:17
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
tak jsem to nemyslela
mě právě naprosto fascinoval, jak je elegantní a sebevědomí - prostě chlapák. Co natom, že nemá správnou hlavičku

Co na tom, když si toho jsou sami majitelé vědomi Pro výstavy a chov si je třeba takovéto "detaily" uvědomovat Když si to přiznám tak tím toho psa nijak neurážím, stejně je to pro nás to největší zlatíčko a nejkrásnější pes na světě! Ale pro další chov je toto velice důležité si uvědomovat.

9.5.2009 20:24
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Co na tom, když si toho jsou sami majitelé vědomi Pro výstavy a chov si je třeba takovéto "detaily" uvědomovat Když si to přiznám tak tím toho psa nijak neurážím, stejně je to pro nás to největší zlatíčko a nejkrásnější pes na světě! Ale pro další chov je toto velice důležité si uvědomovat.

jj to je pravda

9.5.2009 20:25
sapinka

XXX.XXX.184.88

hillary napsal(a):
No,buď v úterý,nebo nevím.Od středy už by snad měl být klid,jestli se zadaří..Doufám.. Škoda těch obran,ale neva,aspoň zatím naberem.
Jo,už jsem psala,že je Erny taková trochu doga,ale moc hezká.

Jasně že zadaříTak to pak musíme někam vyrazit, protože já mam za chvilku zkouškový a to se pak nikam nedostanu, příští týden jedu od úterý do čtvrtka se školou na výjezd, tak to taky nemůžu, ale pak musíme

9.5.2009 20:31
brixie

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):

Mám lepší fotku...ta Šárka neumí vůbec fotit (Šárko...to nemyslím ale vážně ;-))

9.5.2009 20:36
brixie

XXX.XXX.208.70

sapinka napsal(a):
Jasně že zadaříTak to pak musíme někam vyrazit, protože já mam za chvilku zkouškový a to se pak nikam nedostanu, příští týden jedu od úterý do čtvrtka se školou na výjezd, tak to taky nemůžu, ale pak musíme

Děvčata, nemáte náhodou pocit, že jsme si vlastně skoro nepokecaly? Ještě teda trochu se Šárkou...ale ta měla v ruce foťák a to ji omlouvá... A kde byla třeba Kristýna nebo Linda? Neříkaly náhodou, že jedou??? Kačka poučena z Brna, kde došlo k pokousání Tondy, byla jako správná zdravotnice vybavena sterilními tampóny a Betadinou, a ono nic... taky dobře...

9.5.2009 20:43
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Děvčata, nemáte náhodou pocit, že jsme si vlastně skoro nepokecaly? Ještě teda trochu se Šárkou...ale ta měla v ruce foťák a to ji omlouvá... A kde byla třeba Kristýna nebo Linda? Neříkaly náhodou, že jedou??? Kačka poučena z Brna, kde došlo k pokousání Tondy, byla jako správná zdravotnice vybavena sterilními tampóny a Betadinou, a ono nic... taky dobře...

no jo, tak pořát se mám s focením co učit, ale dělám co můžu

9.5.2009 20:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no jo, tak pořát se mám s focením co učit, ale dělám co můžu

Jsou to moc hezký fotečky

9.5.2009 20:52
abri

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):

Marci no jo nemoc zdravotníků, ale naštěstí se nic nestalo.
Jinak já se taky snažila fotit hi, jenže nemám dobrej foťák a tak to co sem vyfotila má Marcelka, protože mě čajzla fotky na stažení a mě je smázla:)) Takže teď se jen těším na to co tu vidím. bylo to boží... Abrinka cestu domů přežila a Adi taky .Abri si pak dala ještě prochajdu s Brixie a Kirčou a dovršila to tím , že nám vlítla do humus potoka a byla smradlavá až to nebylo hezké.. šla pod zahradní sprchu hadicovku a teď se se mnou nebaví a konečně hajá duraselek malunkej.

9.5.2009 20:53
hillary

XXX.XXX.124.230

pitimiti napsal(a):

Já právě moooc chtěla jet,ale státnice jsou státnice a nezadržitelně se blíží.Je to děs..Absolutně mě to nebaví,evidentně mám sklerózu jako blázen a vůbec...
Míši,tak se pka ozvi,jak budeš moct!Po úterku můžu kdykoliv.Ať to dám nebo ne..

9.5.2009 20:55
abri

XXX.XXX.208.70

abri napsal(a):
Marci no jo nemoc zdravotníků, ale naštěstí se nic nestalo.
Jinak já se taky snažila fotit hi, jenže nemám dobrej foťák a tak to co sem vyfotila má Marcelka, protože mě čajzla fotky na stažení a mě je smázla:)) Takže teď se jen těším na to co tu vidím. bylo to boží... Abrinka cestu domů přežila a Adi taky .Abri si pak dala ještě prochajdu s Brixie a Kirčou a dovršila to tím , že nám vlítla do humus potoka a byla smradlavá až to nebylo hezké.. šla pod zahradní sprchu hadicovku a teď se se mnou nebaví a konečně hajá duraselek malunkej.

Jo holky Leni a Šári mohu požádat o poslání fotek Abri a Adi na email, pokud by Vám to nevadilo dala je na web a samo že Vás uvedu jako autorky Moc díky

9.5.2009 20:59
pitimiti

XXX.XXX.1.189

abri napsal(a):
Jo holky Leni a Šári mohu požádat o poslání fotek Abri a Adi na email, pokud by Vám to nevadilo dala je na web a samo že Vás uvedu jako autorky Moc díky

Jasný, není problém ale až vyřídím vše na stránky

9.5.2009 21:00
ircanka

XXX.XXX.25.121

abri napsal(a):

jj jasně že pošlu, hned jak se tím prokoušu - ikdyž já natom nebudu tak špatně jako Lenka, já mam zatím po prvním promazaní jen 290 fotek - ale i tak to bude chvilku trvat. Navíc zítra mi přibude další focení na cvičáku, mám tam asi 5 nových členů a musim je už konečně vyfotit...ale hned jak budou, tak pošlu

9.5.2009 21:02
hillary

XXX.XXX.124.230

pitimiti napsal(a):
Jasný, není problém ale až vyřídím vše na stránky

Jo a musím se pochlubit..Byli jsme venku s dvěma kanárskýma dogama, dvěma BXdogama a jedním labíkem a Tonda se všema úplně v poho,stejně jako minule s boxerem,kterej se absolutně nesnese se psama,tak si hráli jak diví..Tak doufám,že nám ta láska ke psům vydrží i nadále.Akorát to štěkání na lidi,to je furt peklo.Řekněte,že z toho vyroste,pls..:-(

9.5.2009 21:04
abri

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):
jj jasně že pošlu, hned jak se tím prokoušu - ikdyž já natom nebudu tak špatně jako Lenka, já mam zatím po prvním promazaní jen 290 fotek - ale i tak to bude chvilku trvat. Navíc zítra mi přibude další focení na cvičáku, mám tam asi 5 nových členů a musim je už konečně vyfotit...ale hned jak budou, tak pošlu

Holky moc děkuju a hlavně až budete mít časík. Aspoň se budu mít na co těšit.
Ještě jednou dííky moc

9.5.2009 21:06
ircanka

XXX.XXX.25.121

hillary napsal(a):
Já právě moooc chtěla jet,ale státnice jsou státnice a nezadržitelně se blíží.Je to děs..Absolutně mě to nebaví,evidentně mám sklerózu jako blázen a vůbec...
Míši,tak se pka ozvi,jak budeš moct!Po úterku můžu kdykoliv.Ať to dám nebo ne..

tahle je roztomilá

9.5.2009 21:11
hillary

XXX.XXX.124.230

ircanka napsal(a):
tahle je roztomilá

Ten světlej má drsou barvu,ty jo..Hezká fotečka..A už sem fotky nedávejte,nebo mě bude fakt mrzet,že jsme nejeli.

9.5.2009 21:14
pitimiti

XXX.XXX.1.189

hillary napsal(a):
Ten světlej má drsou barvu,ty jo..Hezká fotečka..A už sem fotky nedávejte,nebo mě bude fakt mrzet,že jsme nejeli.

Tak výsledky už jsou na stránkách.

9.5.2009 21:20
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Tak výsledky už jsou na stránkách.

to je fofr - tak se jdu mrknou, kdo to tam vlastně vůbec byl

9.5.2009 21:32
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

Tak tady alespoň jedna BOBíková s panem rozhodčím - Beatrice Atison alias Gia a pan Alberto Cuccillato.

9.5.2009 22:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Tak tady alespoň jedna BOBíková s panem rozhodčím - Beatrice Atison alias Gia a pan Alberto Cuccillato.

A ještě jedna naše CAJCíková Raven a jdu chrnět

9.5.2009 22:10
brixie

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):

Šárko, týjo, krásný záběry! Jsem zvědavá na dnešní fotky, už aby byly na stránkách!!! My teda nemáme záběry nic moc

10.5.2009 09:12
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):
Šárko, týjo, krásný záběry! Jsem zvědavá na dnešní fotky, už aby byly na stránkách!!! My teda nemáme záběry nic moc

Tak jsem mrkla na fotky a tahle mě celkem pobavila

10.5.2009 09:17
abri

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):
Tak jsem mrkla na fotky a tahle mě celkem pobavila

Leni no to je bomba

10.5.2009 09:24
pitimiti

XXX.XXX.1.189

abri napsal(a):
Leni no to je bomba

Tak tady jednu pro vás - Marcela zrovna komentovala situaci jak je to tam mezi těma fotografama nebezpečný

10.5.2009 10:00
abri

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):
Tak tady jednu pro vás - Marcela zrovna komentovala situaci jak je to tam mezi těma fotografama nebezpečný

Hi ,no tedy Leni to si taky stihla?Marci hi Víš Leni Marcelka se děsně ráda fotí

10.5.2009 10:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

abri napsal(a):
Hi ,no tedy Leni to si taky stihla?Marci hi Víš Leni Marcelka se děsně ráda fotí

No to je mě naprosto jasný, mě to taky za foťákem vyhovuje podstatně víc než před ním

10.5.2009 11:43
brixie

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):
No to je mě naprosto jasný, mě to taky za foťákem vyhovuje podstatně víc než před ním

Lenko, ten první záběr super, ten druhý jakš takš taky...na Vašich fotkách vypadají psi i lidi líp...psi mohutnější a lidi štíhlejší

10.5.2009 11:50
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):
Lenko, ten první záběr super, ten druhý jakš takš taky...na Vašich fotkách vypadají psi i lidi líp...psi mohutnější a lidi štíhlejší

10.5.2009 12:02
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):

teda ty 2 hafušové, jak divočej, tak je suprová, ušiška nahoře

Aidičku mám jednu skoro stejnou - to pak budu moct porovnávat a hledat 10 rozdílů

10.5.2009 14:00
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
teda ty 2 hafušové, jak divočej, tak je suprová, ušiška nahoře

Aidičku mám jednu skoro stejnou - to pak budu moct porovnávat a hledat 10 rozdílů

Ach jo, sedím u fotek od rána a ještě jsem se nedopracovala ani k fenkám! Pomoooooc

10.5.2009 14:05
brixie

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):
Ach jo, sedím u fotek od rána a ještě jsem se nedopracovala ani k fenkám! Pomoooooc

Lenko, tak si dejte za úkol vybrat od každého pejsana tři nej fotky a pujde Vám to rychlejc. A nechtěla byste dát třebas jen pár fotek na web, jakože první várku?

10.5.2009 14:48
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):
Lenko, tak si dejte za úkol vybrat od každého pejsana tři nej fotky a pujde Vám to rychlejc. A nechtěla byste dát třebas jen pár fotek na web, jakože první várku?

No asi by to o něco rychleji šlo, jenže zas bych čas trávila tím, že byhc vybírala ty 3 nej fotky
Přiznám se, že vždy raději dávám vše na web najednou. Byla by to pro mě práce navíc. A hlavně si pořád myslím, že pár fotek by stejně nikoho neuspokojilo. Kdo si počká, ten se dočká

10.5.2009 16:04
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
No asi by to o něco rychleji šlo, jenže zas bych čas trávila tím, že byhc vybírala ty 3 nej fotky
Přiznám se, že vždy raději dávám vše na web najednou. Byla by to pro mě práce navíc. A hlavně si pořád myslím, že pár fotek by stejně nikoho neuspokojilo. Kdo si počká, ten se dočká

Čauky dámy!
Tak my se musíme omluvit, ale fakt se to nedalo. Já neměla odvoz ani bez štěka natož pak snim. Mamča po noční, take tý se už po páteční výstavě nechtělo a nikdo jinej ochotnej nebyl. Takže sme odjeli busem k babi a dědovi na chalupu a vegetili tam. Ale drželi sme Vám pracky. Gratulujeme všem pěkně umístěným ifauňákům a vašim odchovům a příbuzným, především Rejvě,která evidentně hrdě kráčí ve stopách svého tatínka A Marcel, věř tomu, že i kdybych tam byla sem taky zalezlá za foťákem, protože se s Oldou pořád školíme a jen tak mimochodem momnetky mám nejradši tak bacha

10.5.2009 18:23
brixie

XXX.XXX.208.70

arny napsal(a):
Čauky dámy!
Tak my se musíme omluvit, ale fakt se to nedalo. Já neměla odvoz ani bez štěka natož pak snim. Mamča po noční, take tý se už po páteční výstavě nechtělo a nikdo jinej ochotnej nebyl. Takže sme odjeli busem k babi a dědovi na chalupu a vegetili tam. Ale drželi sme Vám pracky. Gratulujeme všem pěkně umístěným ifauňákům a vašim odchovům a příbuzným, především Rejvě,která evidentně hrdě kráčí ve stopách svého tatínka A Marcel, věř tomu, že i kdybych tam byla sem taky zalezlá za foťákem, protože se s Oldou pořád školíme a jen tak mimochodem momnetky mám nejradši tak bacha

OK, co nadělám
Jinak před chvilkou odjela naše odchovanka Alixa...byla moje nejzamilovanější fenka...vlastně vůbec štěndo z vrhu...

10.5.2009 18:24
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
OK, co nadělám
Jinak před chvilkou odjela naše odchovanka Alixa...byla moje nejzamilovanější fenka...vlastně vůbec štěndo z vrhu...

a ještě jedna

10.5.2009 18:26
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
a ještě jedna

a ještě

10.5.2009 18:27
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
a ještě jedna

¨Tak já se přiznám, že jsem na fotky ještě dnes nešáhla, a ještě mi navíc další přibyli...ale na mých fotkách nezáleží, na ty se už neklepe spousta lidiček, až budou na webu takže má klid...

zato jsme dnes byli venku se "zvěří" a učili jsme Kirbi plavat

10.5.2009 18:28
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
a ještě

neodpustím si ještě jednu...fakt poslední

10.5.2009 18:28
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
¨Tak já se přiznám, že jsem na fotky ještě dnes nešáhla, a ještě mi navíc další přibyli...ale na mých fotkách nezáleží, na ty se už neklepe spousta lidiček, až budou na webu takže má klid...

a pro otužilce ještě jedna (prý když už můžou do vody psy, tak se Matýsek odstrojil a šel taky - chytat ryby)

Koukám, že z Alixi vyrostla pěkná fešanda

10.5.2009 18:33
brixie

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):

Šárko, to se pleteš, já furt čekám, že mi pošleš nějaký výcuc na mejl, abych si mohla dát na stránky, a furt nic...ale nechci tě honit, víííš??? Stačí mi to v sedm večer...

10.5.2009 18:35
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Šárko, to se pleteš, já furt čekám, že mi pošleš nějaký výcuc na mejl, abych si mohla dát na stránky, a furt nic...ale nechci tě honit, víííš??? Stačí mi to v sedm večer...

no jo, tak já hejbnu zadkem a začnu něco dělat

10.5.2009 18:37
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):

Jinak teda nevím proč, ale myslela jsem si, že to dáte s Lenkou dokupy a ty tvoje budou na klubovkách taky!!!

Jojo, z Alixy je fešanda, no a hlavně je strašně hodná, nic doma neničí, páníci ji milují a jsou s ní spokojení, a na ní je zas vidět, jak ona miluje je a má se dobře.

A k tomu koupání ti řeknu jediný: brrrrr!!!!!

10.5.2009 18:41
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):
Jinak teda nevím proč, ale myslela jsem si, že to dáte s Lenkou dokupy a ty tvoje budou na klubovkách taky!!!

Jojo, z Alixy je fešanda, no a hlavně je strašně hodná, nic doma neničí, páníci ji milují a jsou s ní spokojení, a na ní je zas vidět, jak ona miluje je a má se dobře.

A k tomu koupání ti řeknu jediný: brrrrr!!!!!

Přesně tak Šárko, proč v tom mám být sama? To není moje povinnost ani úkol, dělám to aby bylo na stránky co dát ...

10.5.2009 18:49
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Přesně tak Šárko, proč v tom mám být sama? To není moje povinnost ani úkol, dělám to aby bylo na stránky co dát ...

no já myslim, že máš materiálu dost a ještě to komplikovat výběrem z 2 foťáků...navíc já jsem nefotila všechny.

Nicméně až je upravím, tak je hodím na rajče a klidně je poskytnu kdyspozici

10.5.2009 19:16
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
no já myslim, že máš materiálu dost a ještě to komplikovat výběrem z 2 foťáků...navíc já jsem nefotila všechny.

Nicméně až je upravím, tak je hodím na rajče a klidně je poskytnu kdyspozici

malý nenápadný vzorek jsem teda už odeslala

zbytkem se pokusím dnes prokousat

10.5.2009 20:09
brixie

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):
malý nenápadný vzorek jsem teda už odeslala

zbytkem se pokusím dnes prokousat

Šárko, malý a nenápadný vzorek je několik úžasných fotek!!! Zas nebuď tak skromná!!! Jsou fakt parádní. Ani se neptám, jestli je můžu hodit na svý stránky... Děkujííí!!!
Si asi napíšu Ježíškovi o lepší foťáček...i když teda levý ruce moc nezmůžou...

10.5.2009 20:34
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Šárko, malý a nenápadný vzorek je několik úžasných fotek!!! Zas nebuď tak skromná!!! Jsou fakt parádní. Ani se neptám, jestli je můžu hodit na svý stránky... Děkujííí!!!
Si asi napíšu Ježíškovi o lepší foťáček...i když teda levý ruce moc nezmůžou...

není zač Samozřejmě, že si je na stránky dát můžeš, od toho fotky jsou

tak jsem zatím zredukovala počet fotek na 145 a upravuju asi 45-tou...tak mám ještě co dělat

10.5.2009 21:14
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
není zač Samozřejmě, že si je na stránky dát můžeš, od toho fotky jsou

tak jsem zatím zredukovala počet fotek na 145 a upravuju asi 45-tou...tak mám ještě co dělat

Fíha, jen 145?!
Já jsem se konečně slavnostně prokousala na konec první karty - 320 fotek a teď jdu na druhou ale tam už toho bude míň ... uf

10.5.2009 21:34
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Fíha, jen 145?!
Já jsem se konečně slavnostně prokousala na konec první karty - 320 fotek a teď jdu na druhou ale tam už toho bude míň ... uf

paparazi jedni, ty taky fotej všechno (ikdyž teda tahle je fakt hezká)

já jsem nefotila všechno, navíc jsem přijela pozdě, ...no ale zredukovala jsem to z 290ti. No nevim jak tebe, ale mě už docela bolí z toho upravovaní ruka

11.5.2009 10:32
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
paparazi jedni, ty taky fotej všechno (ikdyž teda tahle je fakt hezká)

já jsem nefotila všechno, navíc jsem přijela pozdě, ...no ale zredukovala jsem to z 290ti. No nevim jak tebe, ale mě už docela bolí z toho upravovaní ruka

Tak já včera (no spíš asi dnes) v noci doupravovala ... ani radši nepočítám kolik toho je. Ještě to nějak uspořádat a naházet na web. Ufff. Ale ruka mě nebolela ale šíleně mě už bolelo za krkem

A takhle jsem pak spinkala

11.5.2009 10:34
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Tak já včera (no spíš asi dnes) v noci doupravovala ... ani radši nepočítám kolik toho je. Ještě to nějak uspořádat a naházet na web. Ufff. Ale ruka mě nebolela ale šíleně mě už bolelo za krkem

A takhle jsem pak spinkala

já vypínala PC v půl dvanáctý a koukala jsem, že jsi tu ještě byla.

no já už to mám hotové a hodila jsem to rovnou na web a pak to "dodělám" - napíšu popisky atd...nato už jsem neměla sílu

11.5.2009 10:43
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
já vypínala PC v půl dvanáctý a koukala jsem, že jsi tu ještě byla.

no já už to mám hotové a hodila jsem to rovnou na web a pak to "dodělám" - napíšu popisky atd...nato už jsem neměla sílu

Ty si teda rychlovka. Já končila něco málo po půlnoci. Už jsem viděla šejdrem
Musím s tím pohnout abych se konečně mohla začít věnovat naplno škole před závěrečkama .... bylo by celkem trapný abych já jako Bc. vylítla od závěreček na učňáku
A to jsem měla jet dnes fotit huýskounky do Kolína ale vymodlila jsem si déšt - hurááá

11.5.2009 10:46
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Ty si teda rychlovka. Já končila něco málo po půlnoci. Už jsem viděla šejdrem
Musím s tím pohnout abych se konečně mohla začít věnovat naplno škole před závěrečkama .... bylo by celkem trapný abych já jako Bc. vylítla od závěreček na učňáku
A to jsem měla jet dnes fotit huýskounky do Kolína ale vymodlila jsem si déšt - hurááá

jj tady taky prší.

no tak já měla fotek o 2/3 míň a moc jsem se s tím teda nepárala, chtěla jsem to mít rychle hotovo

No už se na ty tvoje moc těším, fakt ti to nezávidím, školu před závěrečkama a mi tě tady otravuju honem honem na fotky

11.5.2009 10:52
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jj tady taky prší.

no tak já měla fotek o 2/3 míň a moc jsem se s tím teda nepárala, chtěla jsem to mít rychle hotovo

No už se na ty tvoje moc těším, fakt ti to nezávidím, školu před závěrečkama a mi tě tady otravuju honem honem na fotky

Tak jsem skoukla ty tvoje a jsou fakt parádní Určitě dám odkaz na ně na stránky jestli můžu. Jak tak koukám tak spíš já to focení tentokrát nějak odflákla .... ale to bylo tím že sem se nějak víc zakecávala než obvykle

Tady ještě Lucka aby si v tom tady nebyla sama.

11.5.2009 11:01
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Tak jsem skoukla ty tvoje a jsou fakt parádní Určitě dám odkaz na ně na stránky jestli můžu. Jak tak koukám tak spíš já to focení tentokrát nějak odflákla .... ale to bylo tím že sem se nějak víc zakecávala než obvykle

Tady ještě Lucka aby si v tom tady nebyla sama.

no tomu moc nevěřím, že bys to odflákla - však mi ti to okomentujem...

odkaz samozřejmě dát můžeš - budu poctěna

11.5.2009 11:08
brixie

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):
no tomu moc nevěřím, že bys to odflákla - však mi ti to okomentujem...

odkaz samozřejmě dát můžeš - budu poctěna

No tak jsem Šárko ty tvoje fotky taky omrkla...jsou moc krásný!!! Já jsem před chvilkou naflákala nějaký moje na stránky, mezi ty z výstavy jsem hodila i pár od tebe, a teď když vidím ty tvý, tak se mi to chce celý předělat.... Jenže bych si musela postahovat ty od tebe a celý to překopat, což se mi šíleně nechce, pač jsem na to líná jak lemra, za chvíli musím do práce a ještě mám něco dělat Ale pak si stáhnu aspoň Abri a Aidičku, máš tam hezký momentky

11.5.2009 11:15
ircanka

XXX.XXX.90.220

brixie napsal(a):
No tak jsem Šárko ty tvoje fotky taky omrkla...jsou moc krásný!!! Já jsem před chvilkou naflákala nějaký moje na stránky, mezi ty z výstavy jsem hodila i pár od tebe, a teď když vidím ty tvý, tak se mi to chce celý předělat.... Jenže bych si musela postahovat ty od tebe a celý to překopat, což se mi šíleně nechce, pač jsem na to líná jak lemra, za chvíli musím do práce a ještě mám něco dělat Ale pak si stáhnu aspoň Abri a Aidičku, máš tam hezký momentky

tak to já se taky mrknu. Jinak Aidičky a Abrinky mám ještě spousty dalších, tak je pak pošlu všechny na mail. Ale stáhnout si můžete kdo chcete, co chcete

11.5.2009 11:19
abri

XXX.XXX.208.70

ircanka napsal(a):
tak to já se taky mrknu. Jinak Aidičky a Abrinky mám ještě spousty dalších, tak je pak pošlu všechny na mail. Ale stáhnout si můžete kdo chcete, co chcete

Holky dala sem na profil aktuální email tak pak prosím o Abri a Adi tam kujíí. Jdu juknout na fotečky Šári, moc díky.
Marci stav se s fotkami tyjo tak moc se na ně těším.

11.5.2009 11:21
ircanka

XXX.XXX.90.220

abri napsal(a):
Holky dala sem na profil aktuální email tak pak prosím o Abri a Adi tam kujíí. Jdu juknout na fotečky Šári, moc díky.
Marci stav se s fotkami tyjo tak moc se na ně těším.

no já už ti je poslala na ten co tady byl...jen teda včerejší vzorek.

11.5.2009 11:36
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no já už ti je poslala na ten co tady byl...jen teda včerejší vzorek.

Taky už jsem poslala co mám

11.5.2009 11:51
abri

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):

Holky díky :) Šári jj dostala sem je a Marcelka mě je poslala znova na skypa. Moc díky holky fakt. Na web si dám odkazy na Váš web a fotky .

11.5.2009 11:52
brixie

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):

Jo Lenko, vám taky děkuju za fotky!!! Jsem právě zjistila, že mám várku na mejlu, tak jdu na ně

11.5.2009 18:54
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
Páčko zatím

ahoooj...posouvám jedna fotečka Atreye a sestřičky.
Šáry, fotky už jsem zkoukla, jsou moc moc pěkný a některé Atreykovi jsem si stáhla do pc ju...díky!

11.5.2009 19:41
ircanka

XXX.XXX.90.220

svejdy napsal(a):
ahoooj...posouvám jedna fotečka Atreye a sestřičky.
Šáry, fotky už jsem zkoukla, jsou moc moc pěkný a některé Atreykovi jsem si stáhla do pc ju...díky!

jé, ta je dobrá...jsem ti fotky atreje chtěla poslat na mail...ale nějak jsem už neměla sílu, tak sem si ríkala, že si je určo stáhneš sama

11.5.2009 21:24
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jé, ta je dobrá...jsem ti fotky atreje chtěla poslat na mail...ale nějak jsem už neměla sílu, tak sem si ríkala, že si je určo stáhneš sama

Tak jsem fotky (společně s některými od Šárky) ustálila na počtu 342. Uf .... ještě to pojmenovat

11.5.2009 21:28
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Tak jsem fotky (společně s některými od Šárky) ustálila na počtu 342. Uf .... ještě to pojmenovat

hezký číslo to ses teda činila

11.5.2009 21:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
hezký číslo to ses teda činila

No měla bych se nad sebou vážně zamyslet Ale na to, že jich mám nafocených určitě tak jednou tolik je to myslím celkem slušný

11.5.2009 22:51
brixie

XXX.XXX.208.70

pitimiti napsal(a):
No měla bych se nad sebou vážně zamyslet Ale na to, že jich mám nafocených určitě tak jednou tolik je to myslím celkem slušný

Lenko, a v tomto počtu jakože půjdou na stránky??? To si děláte srandu??? Jako...já jsem matka dvou dětí a čtyř psů a taky někdy musím do práce!!! A zítra na šestnáctku Tak fakt nevím nevím, jak toto dopadne...budu se modlit, abyste je nahrála až o víkendu

11.5.2009 23:09
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):
Lenko, a v tomto počtu jakože půjdou na stránky??? To si děláte srandu??? Jako...já jsem matka dvou dětí a čtyř psů a taky někdy musím do práce!!! A zítra na šestnáctku Tak fakt nevím nevím, jak toto dopadne...budu se modlit, abyste je nahrála až o víkendu

Hi hi, najednou až o víkendu
Na koukání toho není zas tak moc (s upravováním je to vždy horší) ... no a už je to na webu ... jen tedy bez popisek, ty budou muset počkat ...

11.5.2009 23:34
svejdy

XXX.XXX.210.42

pitimiti napsal(a):
Hi hi, najednou až o víkendu
Na koukání toho není zas tak moc (s upravováním je to vždy horší) ... no a už je to na webu ... jen tedy bez popisek, ty budou muset počkat ...

...teď jsem zkoukla fotky na klubovkách, téééda jsou super!!! Moc se vyvedli a "dmeme" se pýchou, že tam jsme též dobrouky!

11.5.2009 23:35
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
...teď jsem zkoukla fotky na klubovkách, téééda jsou super!!! Moc se vyvedli a "dmeme" se pýchou, že tam jsme též dobrouky!

... a tady máte ještě jednu sourozeneckou, láska z toho jenom čiší

12.5.2009 10:05
abri

XXX.XXX.208.70

svejdy napsal(a):
Páčko zatím

Leni koukala jsem na fotky jsou bomba. Prostě Ty a Šárka to máte v oku. Hele co tak se dohodnout a udělat třeba kalendář CC? nebo něco takového, kde se můžete vyřádit obě? Hi jen nápad , tak to berte s rezervou

12.5.2009 11:02
mkristyna

XXX.XXX.11.173

abri napsal(a):
Leni koukala jsem na fotky jsou bomba. Prostě Ty a Šárka to máte v oku. Hele co tak se dohodnout a udělat třeba kalendář CC? nebo něco takového, kde se můžete vyřádit obě? Hi jen nápad , tak to berte s rezervou

Jj, právě si už hodinu prohlížím fotky z výstavy, jsou super, závidím všem kdo jste tam byli. Já jsem dala přednost westernovým závodům, tak su ráda, že můžu teď aspoň načuchnout atmosféru z Lenčiných a Šárčiných fotekJinak gratuluju Raven, moc se mi líbí, Leni musíš být ráda že Peet má tak krásnou dcerunku, co?A jak jste psaly o velikém Ernym, já mám doma taky obříka, co se dá dělat, prostě narostl trochu víc než mělAle pro mě je to ten nejlepší pes na světě, prostě zlatíčko s úžasnou caníkovskou povahou.

12.5.2009 11:12
ircanka

XXX.XXX.90.220

mkristyna napsal(a):
Jj, právě si už hodinu prohlížím fotky z výstavy, jsou super, závidím všem kdo jste tam byli. Já jsem dala přednost westernovým závodům, tak su ráda, že můžu teď aspoň načuchnout atmosféru z Lenčiných a Šárčiných fotekJinak gratuluju Raven, moc se mi líbí, Leni musíš být ráda že Peet má tak krásnou dcerunku, co?A jak jste psaly o velikém Ernym, já mám doma taky obříka, co se dá dělat, prostě narostl trochu víc než mělAle pro mě je to ten nejlepší pes na světě, prostě zlatíčko s úžasnou caníkovskou povahou.

já už jsem to včera zabalila, takže teď jdu nato...ozvu se tak za hoďku, až to důkladně prozkoumám

12.5.2009 11:54
ircanka

XXX.XXX.90.220

ircanka napsal(a):
já už jsem to včera zabalila, takže teď jdu nato...ozvu se tak za hoďku, až to důkladně prozkoumám

tak to ani hodinu netrvalo...ještě to projedu tak 2x, 3x aby mi něco neuniklo, ale jsou fakt supr. Leni, možná máš pocit, že to není úplně ono, ale pro nás jsou skvělí. Některý jsou podle mě naprosto úžasný - např č. 255 - sice jezevec, ale úžasná fotka...jak úplně splívá s okolím. Ta je supr.

a ještě naprosto roztomilá 22. Nebo akční momentka 315 - pesan šumující v tašce

a pak je ještě moc hezkiá 235 s tou holčičkou

no prostě jsou moc hezký

12.5.2009 12:49
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
tak to ani hodinu netrvalo...ještě to projedu tak 2x, 3x aby mi něco neuniklo, ale jsou fakt supr. Leni, možná máš pocit, že to není úplně ono, ale pro nás jsou skvělí. Některý jsou podle mě naprosto úžasný - např č. 255 - sice jezevec, ale úžasná fotka...jak úplně splívá s okolím. Ta je supr.

no prostě jsou moc hezký

Nejsi náhodou na 255 ty spíš než jezevec?

12.5.2009 12:53
mkristyna

XXX.XXX.11.173

ircanka napsal(a):

no prostě jsou moc hezký

Souhlasím, je jich tam spousta úžasných, jak od Lenky tak od tebe Akorát škoda, že jste neudělali nějaké společné foto caníků a paniček z ifauny.

12.5.2009 12:59
pitimiti

XXX.XXX.1.189

mkristyna napsal(a):
Souhlasím, je jich tam spousta úžasných, jak od Lenky tak od tebe Akorát škoda, že jste neudělali nějaké společné foto caníků a paniček z ifauny.

Sem moc ráda že se líbí Mnoooo, tak mohly jsme ale zas tak moc pesanů "IFauňáků" se tam nesešlo

12.5.2009 13:03
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Sem moc ráda že se líbí Mnoooo, tak mohly jsme ale zas tak moc pesanů "IFauňáků" se tam nesešlo

já jsem trubka...no jo, tak jsem chtěla napsat 271 - ta je nejlepší...

tam kde jsem já, no - je sice hezká, ale kdybych tam nebyla, byla by hezčí příště ti to oplatím a taky tě budu fotit s foťákem na nose

12.5.2009 13:48
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
já jsem trubka...no jo, tak jsem chtěla napsat 271 - ta je nejlepší...

tam kde jsem já, no - je sice hezká, ale kdybych tam nebyla, byla by hezčí příště ti to oplatím a taky tě budu fotit s foťákem na nose

To bych neriskovala, praskne ti objektiv a to by byla véééélká škoda

12.5.2009 18:25
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
To bych neriskovala, praskne ti objektiv a to by byla véééélká škoda

Tak už nahrávám i popisky ale bude to nějakou dobu trvat.

Peet a jeho ukroucená hlava.

12.5.2009 19:13
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Tak už nahrávám i popisky ale bude to nějakou dobu trvat.

Peet a jeho ukroucená hlava.

ten je roztomilej koukám jakej má pěknej pelech

to já půjdu opisovat, až to bude všechno

mi toho focení dnes neměli dost, tak jsme zase vyrazili s foťákem a Garp byl dnes docela fotogenickej

12.5.2009 19:15
ircanka

XXX.XXX.90.220

ircanka napsal(a):
ten je roztomilej koukám jakej má pěknej pelech

to já půjdu opisovat, až to bude všechno

mi toho focení dnes neměli dost, tak jsme zase vyrazili s foťákem a Garp byl dnes docela fotogenickej

dneska se asi půl hodiny máchal ve vodě a hrál si tam s obřím klacem...fur ho ňuchňal, okusoval a snažil se ho vytáhnout, jenže blboň se na něj vždycky postavil...no docela sranda

12.5.2009 19:16
ircanka

XXX.XXX.90.220

ircanka napsal(a):
dneska se asi půl hodiny máchal ve vodě a hrál si tam s obřím klacem...fur ho ňuchňal, okusoval a snažil se ho vytáhnout, jenže blboň se na něj vždycky postavil...no docela sranda

a ještě jednu, dokazující mé fotografické umění...když má být na fotce jediné dlouhé stéblo trávy, tak rozhodně uprostřed nosu

12.5.2009 19:18
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
a ještě jednu, dokazující mé fotografické umění...když má být na fotce jediné dlouhé stéblo trávy, tak rozhodně uprostřed nosu

Už to tam snad vše je, ale ještě jsem to nezkontrolovala.

12.5.2009 19:21
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):

Už to tam snad vše je, ale ještě jsem to nezkontrolovala.

ty jo, ty seš blesk... já čekala tak zas o půlnoci...no nic, tak jdu opisovat

12.5.2009 19:22
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
ty jo, ty seš blesk... já čekala tak zas o půlnoci...no nic, tak jdu opisovat

né, to už jsem jen nahrávala, to už nezáleželo na mě ale na rychlosti počítače a internetu

12.5.2009 20:04
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
né, to už jsem jen nahrávala, to už nezáleželo na mě ale na rychlosti počítače a internetu

jsem zjistila, že je to fakt výhoda, že jsi dala některé mé fotky na web...protože ty jsem většinou zrovna nevěděla, co je to za hafušu, a nemusela jsem porovnávat boty majitele, či náprsenku a jen si to v klidu opsala

akorát nevim tuhle jednu...tak prosim prosim, že mi napíšeš co je to za psíky (jinak číslo P5085546, protože tady to asi nebude moc vidět)

12.5.2009 20:34
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jsem zjistila, že je to fakt výhoda, že jsi dala některé mé fotky na web...protože ty jsem většinou zrovna nevěděla, co je to za hafušu, a nemusela jsem porovnávat boty majitele, či náprsenku a jen si to v klidu opsala

akorát nevim tuhle jednu...tak prosim prosim, že mi napíšeš co je to za psíky (jinak číslo P5085546, protože tady to asi nebude moc vidět)

To bude Arny a Alka z Holštýnských lesů

12.5.2009 20:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
To bude Arny a Alka z Holštýnských lesů

a pravděpodobně v levo Alka a v pravo Arny ale tím už si nejsem jistá

12.5.2009 20:42
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
a pravděpodobně v levo Alka a v pravo Arny ale tím už si nejsem jistá

děkuji ti dobrá vílo...tak už to je vše. Stejně ty komentáře nikdo nečte, to mám spíš já, abych věděla a přiučila se

12.5.2009 20:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
děkuji ti dobrá vílo...tak už to je vše. Stejně ty komentáře nikdo nečte, to mám spíš já, abych věděla a přiučila se

12.5.2009 21:39
brouk

XXX.XXX.172.49

pitimiti napsal(a):

Moc vás zdravíme , prohlédli jsme všechny fotečky od Lenky a Šárky jsou moc pěkné je vidět profesionální přístup . Tak také posíláme jednu amatérskou a z toho dlouhého čumáčku Erníka si neděláme velkou hlavu :-)))))
Kdo ma větší hlavu ?

12.5.2009 21:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
Moc vás zdravíme , prohlédli jsme všechny fotečky od Lenky a Šárky jsou moc pěkné je vidět profesionální přístup . Tak také posíláme jednu amatérskou a z toho dlouhého čumáčku Erníka si neděláme velkou hlavu :-)))))
Kdo ma větší hlavu ?

Taky moc zdravíme to je opravdu telátko

13.5.2009 10:22
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Taky moc zdravíme to je opravdu telátko

jůů, tak takovéhle srovnání je teda moc pěkný...

jo, mi se včera vážili a mazánek se mi taky trošku kulatí...58,5kg hned jsme natáhli prochajdy, aby jsme to vyběhali

13.5.2009 21:08
arny

XXX.XXX.72.3

ircanka napsal(a):
jůů, tak takovéhle srovnání je teda moc pěkný...

jo, mi se včera vážili a mazánek se mi taky trošku kulatí...58,5kg hned jsme natáhli prochajdy, aby jsme to vyběhali

jůů je fakt obřisko. Sice není Erník jako cane corso vytáhnutý ze standardu,ale jako hafuša se mi líbíA když dělá páníkům radostt a je to skvělý parťák je to to hlavní a nejdůležitější!

Jé holky skvělý fotky! Já bych jich taky vyfotila nebo vždycky vyfotim dvě prdele, pak mě o nebaví upravovat tak to osekávám jak to de

Nějak sme zapadli tak pár fotek

13.5.2009 21:12
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
jůů je fakt obřisko. Sice není Erník jako cane corso vytáhnutý ze standardu,ale jako hafuša se mi líbíA když dělá páníkům radostt a je to skvělý parťák je to to hlavní a nejdůležitější!

Jé holky skvělý fotky! Já bych jich taky vyfotila nebo vždycky vyfotim dvě prdele, pak mě o nebaví upravovat tak to osekávám jak to de

Nějak sme zapadli tak pár fotek

pušinka

13.5.2009 21:24
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
pušinka

pohodička

13.5.2009 21:28
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
pohodička

ječtě jedna s paničkou, tý si važte. Ta je vzásná přece jenomn radši budu za foťákem,ale byla sem donucena do rodinného albíka Arníka, že tam musí bejt i panice

13.5.2009 21:44
sabina

XXX.XXX.64.178

arny napsal(a):
ječtě jedna s paničkou, tý si važte. Ta je vzásná přece jenomn radši budu za foťákem,ale byla sem donucena do rodinného albíka Arníka, že tam musí bejt i panice

Ahoj holky..omlouvám se, že vstupuju, ale dotaz na Šárku....on má jen 58,5???

Já sem myslela, že má víc...vypadá býti pořádnej...
Tak to my sme na tom ještě hůř teda jo?

62,7...taky začínáme trochu víc pohybovat...ale mám pocit, že je to jeho váha...jelikož otec měl 80

14.5.2009 11:25
ircanka

XXX.XXX.90.220

sabina napsal(a):
Ahoj holky..omlouvám se, že vstupuju, ale dotaz na Šárku....on má jen 58,5???

Já sem myslela, že má víc...vypadá býti pořádnej...
Tak to my sme na tom ještě hůř teda jo?

62,7...taky začínáme trochu víc pohybovat...ale mám pocit, že je to jeho váha...jelikož otec měl 80

Sabi JEN 58,5 no on fakt vydadá na fotkách jako obřík, ale ani není, má jen 65cm takže ta váha je až až...bohatě by stačilo 56kg...ikdyž je trošku mohutnější,...

dávám na ukázku fotku, kde fakt vypadá hodně "chlapácky" - když pominu ty vypelichaný záda a vydřený bříško a boky

Lindo, fakt krásný fotky, jsi šikulka,

14.5.2009 11:30
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
Sabi JEN 58,5 no on fakt vydadá na fotkách jako obřík, ale ani není, má jen 65cm takže ta váha je až až...bohatě by stačilo 56kg...ikdyž je trošku mohutnější,...

dávám na ukázku fotku, kde fakt vypadá hodně "chlapácky" - když pominu ty vypelichaný záda a vydřený bříško a boky

Lindo, fakt krásný fotky, jsi šikulka,

Tak ač u nás teď pesani trochu stávkují s papáním tak dnes měl Peet na veterině dokonce už 59,2 kg Ale on bude trochu vyšší než Garpík. Jinak boule se možná trochu zmenšila ale stále nic nehnisá jen ho to začlo bolet a začal mírně kulhat Dostal ATB a nějakou mastičku a jestli se to nezmenší a nepřestane bolet tak půjde milá zlatá boulička asi ven .... jen doufám, že bez prstu!!!!!!!!!

14.5.2009 11:44
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Tak ač u nás teď pesani trochu stávkují s papáním tak dnes měl Peet na veterině dokonce už 59,2 kg Ale on bude trochu vyšší než Garpík. Jinak boule se možná trochu zmenšila ale stále nic nehnisá jen ho to začlo bolet a začal mírně kulhat Dostal ATB a nějakou mastičku a jestli se to nezmenší a nepřestane bolet tak půjde milá zlatá boulička asi ven .... jen doufám, že bez prstu!!!!!!!!!

no to je hrůza, chudák Peeťula. No snad to nebude nich hrozného, když to nehnisá...ale zas když ho ta nožka začala bolet. Chudák, sotva se zahojila noha a může začít lítat, tak zas něco...si říkám,co sme komu udělali, že ani ti pesani nemůžou mít klid

no já to "tloustnutí" taky moc nechápu, dostává furt stejně (pravda někdy trošku víc vyloudí) ale zas má mnohem víc pohybu a stejně mi "špekatí" ikdyž tlustý podle mě není. Asi mi svalnatí a svaly jsou přeci těžší než tuk

14.5.2009 11:49
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no to je hrůza, chudák Peeťula. No snad to nebude nich hrozného, když to nehnisá...ale zas když ho ta nožka začala bolet. Chudák, sotva se zahojila noha a může začít lítat, tak zas něco...si říkám,co sme komu udělali, že ani ti pesani nemůžou mít klid

no já to "tloustnutí" taky moc nechápu, dostává furt stejně (pravda někdy trošku víc vyloudí) ale zas má mnohem víc pohybu a stejně mi "špekatí" ikdyž tlustý podle mě není. Asi mi svalnatí a svaly jsou přeci těžší než tuk

No uvidíme jak se to vyvrbí, naděje umírá poslední Pevně zatím věřím, že se ta potvora vytratí sama od sebe stejně jak se tam objevila

Tak on je ještě relativně mladej ne? Tak je jasný, že se "dodělává"

14.5.2009 12:01
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
No uvidíme jak se to vyvrbí, naděje umírá poslední Pevně zatím věřím, že se ta potvora vytratí sama od sebe stejně jak se tam objevila

Tak on je ještě relativně mladej ne? Tak je jasný, že se "dodělává"

jj, třeba to bolí právě proto, že se to hojí a mizí. budeme vám držet palečky. a jak to má veliký?

Tak jsou mu 2roky a 8měsíců, tak to už je asi spíš hotovej a jen kyne

14.5.2009 12:11
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jj, třeba to bolí právě proto, že se to hojí a mizí. budeme vám držet palečky. a jak to má veliký?

Tak jsou mu 2roky a 8měsíců, tak to už je asi spíš hotovej a jen kyne

No tak to myslím "pokyne" ještě tak do tří let

No tak já myslím, že je to přirozená reakce že ho to začalo bolet, protože jsme se tam až doteď snažili vyvolat zánět, což se do jisté míry povedlo ale zas se to bohužel netváří, že by tam mělo co vyhnisávat... No a jak to má velký? Nevím, normálně to mezi prstama vidět není, jinak ... asi jako půlka třešně... Fakt nevím, se to blbě popisuje.

14.5.2009 12:13
abri

XXX.XXX.208.70

svejdy napsal(a):
Páčko zatím

Tak jsem fotila Abrinku a snad se tomu dá říkat fotky

14.5.2009 12:13
abri

XXX.XXX.208.70

abri napsal(a):
Tak jsem fotila Abrinku a snad se tomu dá říkat fotky

14.5.2009 12:15
abri

XXX.XXX.208.70

abri napsal(a):

A ještě jedna Abrinka

14.5.2009 12:18
pitimiti

XXX.XXX.1.189

abri napsal(a):
A ještě jedna Abrinka

Jasně že jsou to fotky, co jiného

14.5.2009 12:24
ircanka

XXX.XXX.90.220

pitimiti napsal(a):
Jasně že jsou to fotky, co jiného

jj, rozhodně fotky

tak nás Leni průběžně informuj, snad to bude dobrý.

14.5.2009 12:25
ircanka

XXX.XXX.90.220

ircanka napsal(a):
jj, rozhodně fotky

tak nás Leni průběžně informuj, snad to bude dobrý.

no nic, musím jít péct játrovky. Chceme jít dnes na cvičák a nemám čím uplácet - mrazák máme vyžraný, naštěstí nám dnes snad masíčko dovezou

Přidejte reakci

Přidat smajlík