Fotka - není to někoho z vás?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2009 22:26
Chingis

XXX.XXX.99.132

tahle fotka mi přišla mailem v jedné prezentaci. Mám pocit, že je to někoho tady odsud, ale nemůžu tu fotku najít. Nepoznáváte ji někdo? Díky
(Prezentace mi přišla kvůli jiné fotce)

12.5.2009 23:38
rachel

XXX.XXX.135.187

Chingis napsal(a):
tahle fotka mi přišla mailem v jedné prezentaci. Mám pocit, že je to někoho tady odsud, ale nemůžu tu fotku najít. Nepoznáváte ji někdo? Díky

Tuhle fotku si teda z fauny vůbec nevybavuju...
A to jsem tu skoro jako doma

13.5.2009 10:45
impact

XXX.XXX.209.78

Chingis napsal(a):

Taky jsem ji ještě neviděla, ale je úžasná.

13.5.2009 13:23
zboza3aj

XXX.XXX.69.123

Chingis napsal(a):

a to zas mně povědomá přijde..ale nejsem si jistá, jestli ji neznám taky jen z té prezentace

14.5.2009 00:02
Chingis

XXX.XXX.99.132

zboza3aj napsal(a):
a to zas mně povědomá přijde..ale nejsem si jistá, jestli ji neznám taky jen z té prezentace

já si ji právě pamatuji takhle malou, takže si myslím, že jsem ji prvně viděla v nějaké diskusi - přijde mi že "nedávno", tj. tak max. tři roky nazpět. Možná, že to nebylo tady na ifauně.

14.5.2009 19:42
zboza3aj

XXX.XXX.123.230

Chingis napsal(a):
já si ji právě pamatuji takhle malou, takže si myslím, že jsem ji prvně viděla v nějaké diskusi - přijde mi že "nedávno", tj. tak max. tři roky nazpět. Možná, že to nebylo tady na ifauně.

kdybych měla štěstí, tak to vyfotím i u nás, bo to tak prešně vypadá, ale účastníci akorát jinak zbarevní

Přidejte reakci

Přidat smajlík