Ztracené fenky samojeda

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2009 23:42
arwendailee

XXX.XXX.19.241

V úterý 12.5. večer utekly ze zahrady v Putimi (5km od Písku) dvě dvouleté chovné fenky samojeda slyšící na jména Arwen a Dailee. První je čipovaná, druhá tetovaná. Nemají na sobě obojky ani známky. Běžely směrem do lesů směrem na Smrkovice nebo Heřmaň. Naposledy byly spatřeny ve středu 13.5. večer u lesa za Heřmaní.
Stále je marně hledáme a voláme...
Děkujeme za jakoukoliv pomoc!
Iva Svobodová, tel.: 775 339 411

20.5.2009 07:03
lavacca

XXX.XXX.1.1

arwendailee napsal(a):
V úterý 12.5. večer utekly ze zahrady v Putimi (5km od Písku) dvě dvouleté chovné fenky samojeda slyšící na jména Arwen a Dailee. První je čipovaná, druhá tetovaná. Nemají na sobě obojky ani známky. Běžely směrem do lesů směrem na Smrkovice nebo Heřmaň. Naposledy byly spatřeny ve středu 13.5. večer u lesa za Heřmaní.

To je mi líto.

Držím palečky, aby se rychle našly!!!!

Mám doma samojedího uličníka, tak vím, jaká jsou to zlatíčka.A útěkáři.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.5.2009 07:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

arwendailee napsal(a):

Držím palce, aby se fenky našly a byly v pořádku. Útěku jsem se u svého samojedího kluka bála. Naštěstí se nám to nestalo. Před rokem odešel na svoji poslední velkou procházku ve věku necelých patnácti let. Doufám, že na mě čeká u Duhového mostu.

21.5.2009 11:02
rachel

XXX.XXX.135.187

arwendailee napsal(a):

Tak jak to vypadá s fenkama??? Našly se??? Jsou to krásný chlupícííí

21.5.2009 14:51
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

rachel napsal(a):

Už se našli prdelinky????

28.5.2009 16:30
arwendailee

XXX.XXX.14.225

rachel napsal(a):

Bohužel, stále je hledám...ale neztrácím naději ani víru.
Přeji všem pejskařům, aby nemuseli prožívat to, co nyní prožívám já.

28.5.2009 16:57
rachel

XXX.XXX.135.187

arwendailee napsal(a):
Bohužel, stále je hledám...ale neztrácím naději ani víru.
Přeji všem pejskařům, aby nemuseli prožívat to, co nyní prožívám já.

Jéžiš, to je mi líto... Musí se vám po nich strašně stýskat... A hlavně ta nejistota a strach...
Držím palce, abyste je našla.

28.5.2009 18:41
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

rachel napsal(a):
Jéžiš, to je mi líto... Musí se vám po nich strašně stýskat... A hlavně ta nejistota a strach...
Držím palce, abyste je našla.

Cítím s Vámi a držíme všechny pěstičky co máme aby se prdelinky brzo v pořádku našli!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík