Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2016 23:34
tiffany

XXX.XXX.215.52

lesnížínka napsal(a):
tiffany - Jednu chvíli na asfaltové cestě na slunci jsme ji asi 300 metrů nesli. Přece jen nepotřebujeme uvařeného psa. - já právě měla Šli jsme tedy(oproti vám) jen něco k 8km, ale sluníčko pražilo fest(myslela jsem, že půjdem víc lesem ) Naštěstí jsme ke konci přeci jen narazili na kaluž, kde se trochu napil, ale bylo mi ho líto, poslední kilometr už se táhnul jak ten medojed kapský v Bohové... Takže se vám nedivím, ale já bych 30kg psa stejně neunesla

Tak u nás je to jednodušší, ale ona se stejně nenosí ráda. Není zvyklá. Na ochlazení pejska doporučuji chladící ručník. Dávala jsem na něj odkaz v diskuzi o bazénech pro psy. Je skvělý, lehký, skladný a stačí jen voda. Sice nechápu, jak to funguje, ale funguje. Jednou jsem ho namočený schválně nechala v igelitu na slunku. Když jsem ho vytáhla, byl úplně horký. Jen jsem ho jednou protřepala, okamžitě začal chladit. Ale jako fakt byl studený jako z lednice. Od té doby ho nosím v teplech na větší túry s sebou a teď jsem objednala další dva. Na tenis v létě ho ocením i já a manžel.

6.8.2016 23:39
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Chladící ručník zní zajímavě...pro mne Na samíka by to asi nebylo, jemu by se ten chlad k tělu ani nedostal. Zkoušela jsem ručníkem z mrazáku vloni chladit berňuchu a utíkal mi, nelíbilo se mu to

6.8.2016 23:49
tiffany

XXX.XXX.215.52

Hmmm, tak pro extra chlupaté psy to si není, a oni mají tak chlupaté i břicho? Někde jsem četla, že se mají chladit tlapky a břicho. Ale fakt vyzkoušejte, já jsem ho teď objednávala na slevomatu za 60 Kč jeden- ten malý. Pro mě bohatě stačí, přehodím přes ramena, nebo zavážu kolem hlavy a paráda. Když se ohřeje, jen protřepu a funguje zase. Dcera ho použila na výletě na vymknutý kotník. Připadám si trochu trapně, že jako reklama, ale fakt jsem z něj nadšená.

7.8.2016 10:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

tiffany napsal(a):
Hmmm, tak pro extra chlupaté psy to si není, a oni mají tak chlupaté i břicho? Někde jsem četla, že se mají chladit tlapky a břicho. Ale fakt vyzkoušejte, já jsem ho teď objednávala na slevomatu za 60 Kč jeden- ten malý. Pro mě bohatě stačí, přehodím přes ramena, nebo zavážu kolem hlavy a paráda. Když se ohřeje, jen protřepu a funguje zase. Dcera ho použila na výletě na vymknutý kotník. Připadám si trochu trapně, že jako reklama, ale fakt jsem z něj nadšená.

Ne-e, břicho má chlupaté málo. Určitě si ho koupím pro sebe, zrovna včera bych ho fakt uživila. A psu nabídnu, uvidíme Právě jsem si říkala, že pak do auta, když jedem domů a už je tak unavený, že nestojí, ale leží, že by se mu to mohlo líbit Děkuju za tip

8.8.2016 09:56
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

No včera jsme "ulovili" novou kámošku.8 let, lítala, jak motorová myš. Zíral jsem. Vážila snad míň, než krabice od mléka, Děvčice ji dostala po babičce, co umřela a je s ní moc spokojená. A to prý chtěla staforda.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2016 22:54

Na 8 km procházce českou kanadou. V lese, u seskupení kamenů, Ďáblova prdel"

13.8.2016 18:03
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

tiffany napsal(a):
Krása. To moře závidím. Ale vzhledem k tomu, jak špatně snáší Tiffanka vedro a nerada se koupe, tak na to můžeme zapomenout.

Tak uz jsme se vratili z Šolty. Muzu vas uklidnit Bibinka take nesnasi horko, ma chlupu na dva kozichy , ale kdyz vezmu to, co bylo tady, u more je to navic s morskym vzduchem a krasne tam foukalo. V aute klima, tam pohoda, sebou vodu v rozprasovaci a zminovany chladici rucnik a bez problemu. Do more sla jen po packy, nenutila jsem ji, a sami jsme drzeli odpoledni siestu, takze venku dopo a po pate a pohoda. Vetim, ze byste to zvladlismajlík

13.8.2016 18:06
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

tiffany napsal(a):

Veterinar mi rekl, ze mam chlafit hrbet a hlavu. V PPČ byl clanek, ze packy se prave chladit nemaji, bylo to tam pekne popsano proc, ze se nejak ozavrou cevy a kapilary a teplo nemuze ven, ze je to nebezpecne.

13.8.2016 18:12

Lexaurin napsal(a):
Veterinar mi rekl, ze mam chlafit hrbet a hlavu. V PPČ byl clanek, ze packy se prave chladit nemaji, bylo to tam pekne popsano proc, ze se nejak ozavrou cevy a kapilary a teplo nemuze ven, ze je to nebezpecne.

Já se z toho picnu, tak všude raděj, že chladit packy a břicho a teď zase packy ne...to abych feně vypustila bazének

13.8.2016 18:13
Andrýsek3

XXX.XXX.2.188

Lexaurin napsal(a):

Já právě všude četla, že se chladí spodek. Zvířata v přírodě taky smočí nohy a podvozek a nenamáčí si hlavu. Ale nevím

13.8.2016 18:14
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já se z toho picnu, tak všude raděj, že chladit packy a břicho a teď zase packy ne...to abych feně vypustila bazének

No abych pravdu rekla, tak nevim, jestli ten clanek cetli psi, co se chodi treba brodit potokem . Nicmene v bazenku je pes asi cely, ne?

13.8.2016 18:16
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Andrýsek3 napsal(a):
Já právě všude četla, že se chladí spodek. Zvířata v přírodě taky smočí nohy a podvozek a nenamáčí si hlavu. Ale nevím

No tim, ze mi to potvrdil i veterinar, to beru

13.8.2016 18:17

Lexaurin napsal(a):
No abych pravdu rekla, tak nevim, jestli ten clanek cetli psi, co se chodi treba brodit potokem . Nicmene v bazenku je pes asi cely, ne?

Celá tam není je to takové to plastové pískoviště, feňule nemá vodu ani po kolena

13.8.2016 18:21
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

Celá tam není je to takové to plastové pískoviště, feňule nemá vodu ani po kolena

Tak asi ta voda nebude primo ledova, ale uz sluncem vyhrata, to bude dobry

13.8.2016 18:26

Lexaurin napsal(a):
Tak asi ta voda nebude primo ledova, ale uz sluncem vyhrata, to bude dobry

No kdybych jí měla chladit záda, tak jí musim pořádně prolejt hřbet, aby se jí to vůbec přes ty chlupy dostalo na kůži...ale je fakt, že se cachtá v tom svým plivátku každý léto a zatím bylo vše ok. Mě jen dostávají ty protichůdné informace...jednou je to tak, pak zas někdo zjistí, že to původní je úplně špatně...

13.8.2016 19:37
tiffany

XXX.XXX.215.52

Ad Lexaurin: Já mám pocit, že právě loni se tady na ifauně dost důrazně psalo, že záda v žádném případě. Protože jsme právě chladili záda a já jsem si pak nadávala, že jsme to dělali blbě. Tak jsem z toho zmatená.
A co ručník? Osvědčil se?

13.8.2016 19:45
tiffany

XXX.XXX.215.52

My jsme dnes byli jen v Brně na Myslivně. Ale byla spokojená.

13.8.2016 22:14
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

tiffany napsal(a):
Ad Lexaurin: Já mám pocit, že právě loni se tady na ifauně dost důrazně psalo, že záda v žádném případě. Protože jsme právě chladili záda a já jsem si pak nadávala, že jsme to dělali blbě. Tak jsem z toho zmatená.
A co ručník? Osvědčil se?

Ja jen cituji veterinare-hrbet a hlavu. Ledviny jsem nechladilasmajlík, ale vlasky pomohly okamzite a prestala hyperventilovat. S tema packama, dle fyziologie, ten clanek logiku mel.
Rucnik pouzivam nekolikatym rokem a super

13.8.2016 22:25
tiffany

XXX.XXX.215.52

Jo, já si Vás spletla s lesnížínkou. Té jsem ho doporučovala. To je tím, že jste obě na L

13.8.2016 23:50
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

tiffany napsal(a):
Jo, já si Vás spletla s lesnížínkou. Té jsem ho doporučovala. To je tím, že jste obě na L

Ručníček jsem zatím nepořizovala, tak si říkám, že podle předpovědí, letos už možná ani nebude potřeba O tom chlazení: Samojed sice neplave, ale když je mu vedro, vleze do vody po břicho a potápí si celou hlavu, takže bych řekla, že si chladí hlavně tu hlavu.

14.8.2016 10:09
noemi

XXX.XXX.64.236

Lázně Klimkovice - bahenní koupele

14.8.2016 10:56
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

noemi napsal(a):

Hezké

14.8.2016 13:06

noemi napsal(a):

15.8.2016 20:29

15.8.2016 20:36

15.8.2016 21:00

Z výletu - Archeoskanzen Modrá.

Ta bílá březí "líza" je krásná ! ( Ten černý pes taky smajlík ).

15.8.2016 21:01

No to je nádhera

15.8.2016 21:06
noemi

XXX.XXX.64.236

Byli jsme tam před 3 lety taky...paráda. Ještě tam chodila mezi lidmi prasnice s rozkošnými selátky .

15.8.2016 21:46

noemi napsal(a):
Byli jsme tam před 3 lety taky...paráda. Ještě tam chodila mezi lidmi prasnice s rozkošnými selátky .

Nám taky říkala u pokladny paní ať psa nepouštíme z vodítka že jsou tam malá selátka. Ale žádné jsme neviděli Je to tam krásné, ale hodně malé. Oproti třeba Rožnovu.

15.8.2016 21:46

No to je nádhera

Díky

15.8.2016 21:48

Ta bílá březí "líza" je krásná ! ( Ten černý pes taky smajlík ).

Kozenky jak tam hledí obě stejným směrem tak to zírají na toho našeho černého psa Nemohli z něho spustit oči

16.8.2016 11:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Naši sousedé chovají ty hnědočerné kozy. Náš pes se jednou rozběhnul k jejich plotu, že tam na něco štěkne. Tu uviděl tu kozu a doslova zkameněl Pak nahodil takový ten výraz: ne, já tu vlastně nejsem a se svěšeným ocasem se odploužil z dosahu Teď, když jdeme kolem po cestě, asi 30m od toho jejich výběhu, jen tam na ně hodí nenápadně okem a dělá, že tam nejsou. Ale třeba jinde na ovce - to doběhne k plotu a štěkne, aby je vyplašil a moc se mu líbí, jak celé stádo zdrhá na druhý konec

16.8.2016 18:02
Arni

XXX.XXX.111.238

Vyráželi jsme o dovolené hlavně po houbách v okolí bydliště, procházky pro nás i hafana. Konečně jsme nacházeli i houby.

16.8.2016 18:05
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni napsal(a):
Vyráželi jsme o dovolené hlavně po houbách v okolí bydliště, procházky pro nás i hafana. Konečně jsme nacházeli i houby.

Jakový krásný hříbek, to u nás je akorát tak houby

16.8.2016 18:08
Arni

XXX.XXX.111.238

lesnížínka napsal(a):
Jakový krásný hříbek, to u nás je akorát tak houby

Tak u nás taky nic, nicméně Rusava tam to jede. I na Kudlovské dolině jsme už taky našli. Ale na Rusavě teď hojnost.

16.8.2016 18:11
Arni

XXX.XXX.111.238

Dnes ráno spolužák na Rusavě. Má tam chatu.

16.8.2016 22:52

Arni napsal(a):

Krásné. Zrovna čtu v kalendáři lidovou pranostiku - hojnost hub srpnových, hojnost vánic sněhových.

My jsme byli jen u rybníka. Máme ho od nás asi jen 10km, a já to blbec zjistila až teď. Jen taková louže do pasu, co přes zimu vyschne, ale pro psy super koupačka.

16.8.2016 23:12

Arni napsal(a):

Fíha! Tož to se musím zeptat strýca, jestli se byl někde mrknout. Možná mu prásknu i tu Rusavu.

18.8.2016 17:41
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak dneska jsem dostala nečekané volno v práci, takže jsem si ho užila s psiskem u nás. Máme nádherné stezky v lese, je to několik kilometrů okruhů pro cyklisty, běžce, turisty a v zimě hlavně běžkaře. Vždy jsem chodila jen na okraj, ale dneska jsme prošli cca 7km a je to nádhera, přímo za zadkem, jak v národním parku nebo někde na dovolené. Neměla jsem sebou mobil, takže vyfotim zítra. Odpoledne jsme ještě byli u řeky s psí kámoškou. Nádherný den.

18.8.2016 18:29
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Andyseeek3 - Máme nádherné stezky v lese, je to několik kilometrů okruhů pro cyklisty, běžce, turisty a v zimě hlavně běžkaře. Vždy jsem chodila jen na okraj, ale dneska jsme prošli cca 7km a je to nádhera, přímo za zadkem, jak v národním parku nebo někde na dovolené. - krutě se mnou lomcuje závist...kdeže to bydlíte? Už dva roky přemýšlím o vystěhování do zahraničí, ale tak možná i u vás by to nebylo tak špatné, jak píšete

18.8.2016 18:41
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

lesnížínka napsal(a):
Andyseeek3 - Máme nádherné stezky v lese, je to několik kilometrů okruhů pro cyklisty, běžce, turisty a v zimě hlavně běžkaře. Vždy jsem chodila jen na okraj, ale dneska jsme prošli cca 7km a je to nádhera, přímo za zadkem, jak v národním parku nebo někde na dovolené. - krutě se mnou lomcuje závist...kdeže to bydlíte? Už dva roky přemýšlím o vystěhování do zahraničí, ale tak možná i u vás by to nebylo tak špatné, jak píšete

Trutnov, výhled na Sněžku a celé východní Krkonoše mám stále před očima. Počasí je taky super, v létě jsou tepla, v zimě sníh. Sice samej kopec, ale to už jsem si tak nějak zvykla. lyžování cca 10 minut autem.20 minut autem pod Sněžku. Vždycky jsem se chtěla někam odstěhovat, asi jsem si nevšímala jak je to tu hezké.. teď vím, že jinam nechci. Město se dává hooodně dokupy, jsou tu obchodní zóny, hodně práce, město je krásné, hoodne možnosti pro sport (fakt kupa lidí tady sportuje) a pro psy ráj..je tu ale přepsíno. Hezká reklama že. zítra vyfotim, tam kde jsme byli dnes.. nádhera.

18.8.2016 19:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Andrýsek3 napsal(a):
Trutnov, výhled na Sněžku a celé východní Krkonoše mám stále před očima. Počasí je taky super, v létě jsou tepla, v zimě sníh. Sice samej kopec, ale to už jsem si tak nějak zvykla. lyžování cca 10 minut autem.20 minut autem pod Sněžku. Vždycky jsem se chtěla někam odstěhovat, asi jsem si nevšímala jak je to tu hezké.. teď vím, že jinam nechci. Město se dává hooodně dokupy, jsou tu obchodní zóny, hodně práce, město je krásné, hoodne možnosti pro sport (fakt kupa lidí tady sportuje) a pro psy ráj..je tu ale přepsíno. Hezká reklama že. zítra vyfotim, tam kde jsme byli dnes.. nádhera.

Z Trutnova je kamarádka(a teď doufám, že to nepletu s Turnovem ) ale ta se odstěhovala už v mládí do Prahy. Musím jí říct, že je trdlo Má berňáka, tomu by se tam určo líbilo víc, než na bytě U nás je také hezky, i ty kopce máme, jen oproti vám, všechno v mini verzi(malé lesy, malé kopce ) cyklostezky žádné, chodníky a cesty v lesích od strojů rozježděné a většinou neschůdné...U nás se počítá nejspíš s tím, že lidi dřou kolem baráků a nikoho nenapadne trajdat po lesích

18.8.2016 19:12
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

lesnížínka napsal(a):
Z Trutnova je kamarádka(a teď doufám, že to nepletu s Turnovem ) ale ta se odstěhovala už v mládí do Prahy. Musím jí říct, že je trdlo Má berňáka, tomu by se tam určo líbilo víc, než na bytě U nás je také hezky, i ty kopce máme, jen oproti vám, všechno v mini verzi(malé lesy, malé kopce ) cyklostezky žádné, chodníky a cesty v lesích od strojů rozježděné a většinou neschůdné...U nás se počítá nejspíš s tím, že lidi dřou kolem baráků a nikoho nenapadne trajdat po lesích

To věřím, a vy že bydlíte kde? Nějaká nad Veličkou nebo něco takovýho mám pocit? Všude v ČR máme krásnou přírodu, tady se právě udělalo hodně těch stezek, dneska jsem se málem zamotala, ale terén super, žádnej asfalt, super pro kolo, zdraví běžců i třeba kočárek. :) Sem tam jsem někoho potkala, ale opravdu klídek. Tady je hodně rodinných baráčků všude kolem Trutnova, vesnice se pomalu na Trutnov napojují, i ve městě jsou sousedství s novostavbami (tam už je to trochu za jiný peníze), jinak v centru hodně bytů. Ale psů opravdu hodně, ale spíše malý ve městě, a pak potkáváme typicky ty, kteří chodí takhle dál.

18.8.2016 19:19
Arni

XXX.XXX.111.238

lesnížínka napsal(a):

Já jsem zase rád že tu nemáme cyklostezky a lidi moc nepotkám. Do hor to máme oba kousek na Slovensko, takže jsem rád kde jsem.
Ještě jsem se vás chtěl zeptat jestli je u vás normální rajská, řízek a brambor k tomu. Dnes mi to říkal kamarád u oběda, slíbil jsem že se zeptám.

18.8.2016 19:26
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

No sem právě nikdo tolik nechodí je to už vysoko a je to fakt veliký Dneska bylo krásně a potkala jsem jedny běžce a rodinku na houbách, uvidím jak v zimě běžkaři. Máme ještě 10ti km álej, která vede skrz celé město podél řeky, asfaltka a tam se nedá teda hnout (cyklisti, lidi na inlinech, psy, lidi z práce, běžci, no fuj. ) + park, ten je malý a je tam hodně psů i lidí.

19.8.2016 11:22
Andrýsek3

XXX.XXX.11.140

Tak mám tolik fotek z dnešní příjemné procházky, že nevím které vybrat. Počasí a ta příroda úplně nabíjí.

19.8.2016 12:18

Andrýsek3 napsal(a):
Tak mám tolik fotek z dnešní příjemné procházky, že nevím které vybrat. Počasí a ta příroda úplně nabíjí.

Moc hezké, taky jsme byli na procházce v lese, asi 3 hod. i nějaké houby jsme našli, takže byla omáčka. Pro mě, je les nejkrásnější místo na světě.

19.8.2016 21:37
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni napsal(a):
Já jsem zase rád že tu nemáme cyklostezky a lidi moc nepotkám. Do hor to máme oba kousek na Slovensko, takže jsem rád kde jsem.
Ještě jsem se vás chtěl zeptat jestli je u vás normální rajská, řízek a brambor k tomu. Dnes mi to říkal kamarád u oběda, slíbil jsem že se zeptám.

Ne-e to je myslím normální na Nové Lhotě U nás se jí rajská se sekanou, či vařeným(pečeným) hovězím. Obojí s knedlíkem(u nás řečeno šiškou ).

19.8.2016 21:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Tak ono když nechci nikoho potkat, také vím kam jít V lese jsem za těch 8let potkala možná 20lidí? Když chci pokecat dám si okruh víc vesnicí, alespoň okrajem. Ale to, že tu nemáme žádné hezké chodníky v lese, takový, vycházkový okruh", co by i ostatní vytáhnul z gaučů, aby viděli, jak je venku hezky...to mne někdy celkem štve. Jenže u nás je les na kopci...a tam se chce hrabat málokomu Jo zapomněla jsem: u nás už houby taky asi rostou! Dneska jsem šla se psem na nákup k řezníkovi a před řeznictvím pán s košem hub, nabízel řezníkové. Takže asi ve Filipovském údolí už rostou.

19.8.2016 21:44
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Moc hezké, taky jsme byli na procházce v lese, asi 3 hod. i nějaké houby jsme našli, takže byla omáčka. Pro mě, je les nejkrásnější místo na světě.

Super, my houby nejime, tak se jen kocháme přírodou.

19.8.2016 21:47
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Andrýsek3 napsal(a):
To věřím, a vy že bydlíte kde? Nějaká nad Veličkou nebo něco takovýho mám pocit? Všude v ČR máme krásnou přírodu, tady se právě udělalo hodně těch stezek, dneska jsem se málem zamotala, ale terén super, žádnej asfalt, super pro kolo, zdraví běžců i třeba kočárek. :) Sem tam jsem někoho potkala, ale opravdu klídek. Tady je hodně rodinných baráčků všude kolem Trutnova, vesnice se pomalu na Trutnov napojují, i ve městě jsou sousedství s novostavbami (tam už je to trochu za jiný peníze), jinak v centru hodně bytů. Ale psů opravdu hodně, ale spíše malý ve městě, a pak potkáváme typicky ty, kteří chodí takhle dál.

Jo, pamatujete si to výborně(no jo, to je vidět, mladice ).

20.8.2016 13:03
Gabriela95

XXX.XXX.141.158

Místo túrování a dlouhým procházkám se momentálně věnujeme hrabaní a lenošení v mechu. Energii musíme vybíjet ráno, když je později teplo tak se ani čupakabře moc pobíhat nechce :).

20.8.2016 13:08

Gabriela95 napsal(a):
Místo túrování a dlouhým procházkám se momentálně věnujeme hrabaní a lenošení v mechu. Energii musíme vybíjet ráno, když je později teplo tak se ani čupakabře moc pobíhat nechce :).

Jen tak mimo, víte čeho je to kříženec?

20.8.2016 14:07
Gabriela95

XXX.XXX.141.158

Nevíme. Její matku (přikládám foto) si bratranec přivezl z Trojského útulku a ona mu o dva týdny později přichystala překvapení v podobě šesti štěňat. K otcovství se nikdo nepřihlásil. Povahu má ale ta naše holka teriéří a po mámě ji určitě nemá.

20.8.2016 15:38
Arni

XXX.XXX.111.238

lesnížínka napsal(a):
Ne-e to je myslím normální na Nové Lhotě U nás se jí rajská se sekanou, či vařeným(pečeným) hovězím. Obojí s knedlíkem(u nás řečeno šiškou ).

Díky, on byl právě u známých ve Velké a tam mu to nabídli. Ale kdoví kde byl

20.8.2016 16:00

Arni napsal(a):

K rajské jsem řízek s bramborem ještě neviděla, ale mleté maso+rajská ano. Když děláte plněné papriky, taky v nich je jako náplň ml. maso. Dělám normálně, naplním papriky ml. masem, dám zapéct ke konci vložím do té rajské omáčky, chytne šmak z těch paprik a masa s knedlíkem docela fajn jídlo.

20.8.2016 16:17
Arni

XXX.XXX.111.238

K rajské jsem řízek s bramborem ještě neviděla, ale mleté maso+rajská ano. Když děláte plněné papriky, taky v nich je jako náplň ml. maso. Dělám normálně, naplním papriky ml. masem, dám zapéct ke konci vložím do té rajské omáčky, chytne šmak z těch paprik a masa s knedlíkem docela fajn jídlo.

Tak to děláme taky, to mi moc chutná. On to myslel vážně s tím řízkem, rajskou a bramborem .
To mi připomnělo když můj bratr pracoval u nás na hotelu, tak přišel za námi ke stolu šéfkuchař a říká Laďo, udělal jsem luxusní tlačenku. Fakt povedená, ty když si dáš s octem a cibulí, to je žrádlo. Bratr mu na to říká, S octem a cibulí? dělal ze sebe blbce že to ještě nikdy nejedl, ostatní pochopili a to samé, že to neměli, jak to může chutnat atd. Šéf ríká, tož si blbý chvilku počkejte a donesl pro nás všechny porci. ochotně jsme ji snědli a uznaně chválili. Šéf byl šťastný a napéřený. Jak odešel, tak jsme se pěkně řezali jak to sežral i navijákem.

20.8.2016 20:34

Hlásím východní Čechy - Podkrkonoší : řízek s knedlíkem a se zelím. S rajskou jsem neslyšela.

20.8.2016 20:48

20.8.2016 20:49

Tak u nás - jižní čechy - k rajské a plněným paprikám jedině rýži. A v Mexiku vlastě taky, ale tady ty papriky plní sýrem místo masem a obalí ve vajíčku a mouce.

20.8.2016 21:21

Tak u nás - jižní čechy - k rajské a plněným paprikám jedině rýži. A v Mexiku vlastě taky, ale tady ty papriky plní sýrem místo masem a obalí ve vajíčku a mouce.

Jako celý ty plněný papriky? a pak se to smaží?

20.8.2016 21:27

Jako celý ty plněný papriky? a pak se to smaží?

Jo, celý. Naplní se sýrem, obalí a pak se to buď osmaží na pánvi nebo zapeče v troubě. A nebo se to neobaluje, zabalí do alobalu a griluje.

20.8.2016 21:28

Jo, celý. Naplní se sýrem, obalí a pak se to buď osmaží na pánvi nebo zapeče v troubě. A nebo se to neobaluje, zabalí do alobalu a griluje.

No to zní zajímavě...asi vyzkouším

21.8.2016 09:31

CHingis, taky můžu rajskou s rýží, jižní čechy? odkud? Dívala jsem se na vaše zvířata, ten pejsek, proč má ponožky? Ten inzerát-sklípkan, plno lidí tady, by to nedalo. Mě teraristika taky baví, momentálně terarijní zvíře nemám, ale mívala jsem hady. Vy žijete v Mexiku? Taky by se mi asi líbilo.

21.8.2016 11:18
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni napsal(a):
Díky, on byl právě u známých ve Velké a tam mu to nabídli. Ale kdoví kde byl

Mohl, je tady plno lidí ze Lhoty přistěhovaných a jídla si, přinesli" sebou

21.8.2016 21:37
Andrýsek3

XXX.XXX.216.170

Zdravíme ze Špindlu. :)
Menší trable nastaly, když jsme museli nechat psisko samotného na pokoji, kňučel u dveří, přitom doma ani nepípne. No zítra to bude zase boj. Ale teď šťastně spí.

22.8.2016 13:58
knedlyk

XXX.XXX.230.90

My byli minulý týden na chalupě (Kysucké Beskydy/Javorníky) a musím přiznat: hřibová paráda. Především křemenáče a praváky, semtam nějaký ten kozák a bedly. Kromě houbaření jsme si s malým výletníkem udělali výšlap na Sulovské skály. Je to od nás cca 30 km a zatím jsme tam ostudy nebyly... Madam hárala, tak byla na špagátě - na postroji - táhla jak zjednaná...polštářky má podrápané ještě dneska koza jedna. Hezký týden všem.

23.8.2016 17:21
Andrýsek3

XXX.XXX.216.170

Dnešní 12km výlet k boudě Bílé Labe. A zítra k prameni Labe.

23.8.2016 21:03
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Fíha, pěkné...to se frajer má
A nad váma, takové krásné hříbky jsem za a) neviděla naživo ani nepamatuju, za b) bych já nikdy nenašla

23.8.2016 21:11
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

My byli včera u Pálavy, kolem nádrže Nové Mlýny, od Strachotína, přes soutok Jihlavy a Svratky po akvapark. Bohužel mne absolutně nenapadne něco nafotit

23.8.2016 22:26

CHingis, taky můžu rajskou s rýží, jižní čechy? odkud? Dívala jsem se na vaše zvířata, ten pejsek, proč má ponožky? Ten inzerát-sklípkan, plno lidí tady, by to nedalo. Mě teraristika taky baví, momentálně terarijní zvíře nemám, ale mívala jsem hady. Vy žijete v Mexiku? Taky by se mi asi líbilo.

Jižní čechy - Tábor. Ale už několik let jsem v Mexiku. Ty ponožky psice má, protože si strhla polštářky na obou packách. Manžel odjel do města na motorce, já jí po pár minutách pustila z úvazu a madam si usmyslela, že manžela dožene... Vrátila se asi za dvě hodiny, skoro nemohla chodit.

PS: A nechcete sklípkana? Je hodná, vyleze vždycky když přijde návštěva která se pavouka bojí.

e

24.8.2016 10:07
e

XXX.XXX.213.70

Taky chodíme s pesou na houby, prej gaučák Téměr devítiletá mopsle, bez problému téměř osm km.

24.8.2016 10:29
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

e napsal(a):
Taky chodíme s pesou na houby, prej gaučák Téměr devítiletá mopsle, bez problému téměř osm km.

A umí hledat..

e

24.8.2016 11:20
e

XXX.XXX.213.70

lesnížínka napsal(a):
A umí hledat..

Kéž by

30.8.2016 10:00
Iliena

XXX.XXX.102.22

Tak jak jste prožili tropický víkend? podle naší psice se v takových vedrech dají dělat jenom dvě věci

30.8.2016 12:40
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Iliena napsal(a):
Tak jak jste prožili tropický víkend? podle naší psice se v takových vedrech dají dělat jenom dvě věci

Taky tak, dopoledne a večer koupání, odpoledne spal a koupat se šla panička.

30.8.2016 12:59

Iliena napsal(a):

U nás se ještě doléčuje zánět uší takže koupat se nemůže Takže ráno procházka, během dne ta druhá věc a pak blbinky na zahradě.

24.9.2016 16:48
Aliens_II

XXX.XXX.35.208

Tak jsme si dnes šlápli na jednu horu. Každý asi pozná.
Po roce ne kolmo, ale po svých. Po cestě sežraných mnoholi bobků, pokousaných cyklistů a koloběžkařů a také mnoho zabitých psů.

Ten useklý kopec je horní nádrž "přečerpávačky" Dlouhé stráně.

2.10.2016 17:51
knedlyk

XXX.XXX.155.2

Zdravíme ve spolek! Kdepak jste byli o víkendu. My zase kolem chalupy, výletili jsme ke prameni Kysuce. Kloudneho fota nemaje, přikládám alespobˇ našeho malého výletníka.

2.10.2016 19:07
Atheira

XXX.XXX.50.119

My se minulý víkend vydaly až do Liberce a vyšláply na Ještěd, odtamtud po turistických stezkách s kamarádkou do nedalekého města až k ní domů. Lítání po kopcích si Larinka užívala náramně. My tu máme okolí jen jednu velkou placku a nejvyšším bodem jsou tak maximálně krtiny.

2.10.2016 20:24
plumosus

XXX.XXX.99.35

My minulý týden výletovali jen v našem okolí.15 km trasa sázaváčkem až na Mariánskou Horu, kde je rozhledna smajlík Tak krásné září už dlouho nebylo.

2.10.2016 20:49

Tak my se vydali autem k rybníku, za vesnicí místo silnice x metrů hluboká jáma, objížďka polem, ale za ní místo cesty stejně jen rozbahněná řeka, tak jsme museli jet na opačnou stranu. Nakonec skvělá procházka, přes pastviny, pole, i po nedostavěné dálnici jsme se prošli.

PS: Potkali jsme želvu

2.10.2016 20:51
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Tak my se vydali autem k rybníku, za vesnicí místo silnice x metrů hluboká jáma, objížďka polem, ale za ní místo cesty stejně jen rozbahněná řeka, tak jsme museli jet na opačnou stranu. Nakonec skvělá procházka, přes pastviny, pole, i po nedostavěné dálnici jsme se prošli.

PS: Potkali jsme želvu

Tori si dala bahenní koupel? Sluší jí to.

2.10.2016 20:58
bhk

XXX.XXX.210.188

plumosus napsal(a):
My minulý týden výletovali jen v našem okolí.15 km trasa sázaváčkem až na Mariánskou Horu, kde je rozhledna smajlík Tak krásné září už dlouho nebylo.

Máte fakt moc krásný psiska a musím říct, že Atheira o ´příspěvek výš - píše, že s Larinkou něco..
Pobavilo mě to a to proto, že moje neteř se taky jmenuje Lara a touží po Bílém šv.ovč.

Takové hezké spojení

2.10.2016 21:27
plumosus

XXX.XXX.99.35

bhk napsal(a):
Máte fakt moc krásný psiska a musím říct, že Atheira o ´příspěvek výš - píše, že s Larinkou něco..
Pobavilo mě to a to proto, že moje neteř se taky jmenuje Lara a touží po Bílém šv.ovč.

Takové hezké spojení

Tak to moc děkuji smajlík Holkám pochvalu vyřídím. Švýcaráček je úžasné plemeno a moc šikovné, třeba se neteř časem dočká, jako já smajlík

24.11.2016 23:35
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Arni, tak my jsme konečně v pondělí navštívili Lukov - konečně, neb jsme se tam chystali už asi rok Výhodou bylo, že ve všední den tam ani noha

28.11.2016 17:05

My jsme se o víkendu vydali na pole plašit "špačky" - psy to kupodivu moc nebralo, ale mě jo.

28.11.2016 19:15
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

My jsme se o víkendu vydali na pole plašit "špačky" - psy to kupodivu moc nebralo, ale mě jo.

Tak to Worick by byl v sedmém nebi

28.11.2016 19:28
Terven

XXX.XXX.110.147

lesnížínka napsal(a):
Tak to Worick by byl v sedmém nebi

Přesně...chtěla jsem právě napsat, že Vikina by zešílela

28.11.2016 20:11

Já právě taky myslela, že je to bude bavit. Místo toho se uvelebili na okraji cesty zatímco panička lítala v poli uplně sama.

29.11.2016 11:29
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Dneska to sice nebyl výlet, jen ranní prochajda kolem potoka ale: když jsme vycházeli z branky, blížili se popeláři(mají u nás konečnou, točí se nám ve vjezdu) Říkám psu: honem přeběhni přes cestu, ať tě nezajednou. Ten vypálí a tryskem letí přímo k vodě, dolů břehem, do roští. Neviděla jsem nic, ale šlyšela ho štěkat na jednom místě u vody. Přijdu na kraj srázu, civím do roští a dole u břehu stojí Worick a vyštěkává, Najednou se metr od něj ve vodě něco pohne a: stojí tam srnka Když jsem promluvila, pomalu přešla na druhý břeh, ale dál se jí nechtělo - naproti je Pila a je tam ruch. V potoce je vody cca 20cm, neštěstí se Workovi do ní nechtělo. Tak jsem na něj houknula, ať už ji nechá a leze pryč. Povedlo se mi ho odeřvat ke mně. Když vidím ten jeho dychtivý výraz, tak bych ho přerazila. Vadí mi to, od mala ho učím, že zvířátka jsou hodná a neubližuje se jim(teď jsem taky do něj hučela, že nesmí tak za srnečkou lítat, že si mohla zlomit nožku) ale on ten svůj nablblý lovecký ks.cht nahozený Je to jak mluvit do dubu

29.11.2016 11:30
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Přimlouvám se o založení Výletníka II. - už mi to dlouho najíždí

Přidejte reakci

Přidat smajlík