Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2006 10:04

Ahoj, mam neposedneho (slabe slovo) rocniho kokra a hledam mu i sobe prazske kamose na behani. Jsme z Nusli, chodime na Kavcaky, do Krce atd. ...
Lucy a Art

24.4.2006 13:39

luciekol napsal(a):
Ahoj, mam neposedneho (slabe slovo) rocniho kokra a hledam mu i sobe prazske kamose na behani. Jsme z Nusli, chodime na Kavcaky, do Krce atd. ...
Lucy a Art

Ahoj,mám neposednou 7 měsíční labutěnku,chodíme do Milíčáku,tak kdyby se ti chtělo,můžeme se domluvit.
Na fotce zrovna bojuje s neposedným kokříkem

24.4.2006 13:53

luciekol napsal(a):
Lucy a Art

Jsem taky z Prahy 4,ale z Braníka a mám špringršpanělku/9měsíců/a kavalírku/necelé dva roky/,ale ta nechodí vždy s námi,protože někdy je líná.Do krčáku jdeme občas taky,většinou chodíme na louku u Vltavy/kousek od branického nádraží/.

24.4.2006 14:09

olga napsal(a):
Jsem taky z Prahy 4,ale z Braníka a mám špringršpanělku/9měsíců/a kavalírku/necelé dva roky/,ale ta nechodí vždy s námi,protože někdy je líná.Do krčáku jdeme občas taky,většinou chodíme na louku u Vltavy/kousek od branického nádraží/.

Devitimesicni springrice? To je fajn, s temi my kamaradime - znas-li Agatku a Dixi...Louka u Vltavy - a nekoupe se Ti? Mokreho psa bych pak nedostala do MHD - ale zas bych se prosla i ja. Tak se muzem nekdy domluvit...

24.4.2006 14:18

luciekol napsal(a):
Lucy a Art

Ahoj, my jsme z Podolí a tak střídáme Kavky a Branickou skálu. Vltavu ne. V zimě se pes koupe a v létě tam jsou kolisti a bruslaři. A oba mí psi milují lidi. Zrovna dnes to vypadá asi na Kavky

24.4.2006 14:47

mirka napsal(a):
Ahoj, my jsme z Podolí a tak střídáme Kavky a Branickou skálu. Vltavu ne. V zimě se pes koupe a v létě tam jsou kolisti a bruslaři. A oba mí psi milují lidi. Zrovna dnes to vypadá asi na Kavky

Taky jdu, po praci, az tak na sestou
To jsou holky nebo kluci?

24.4.2006 15:03

luciekol napsal(a):
Taky jdu, po praci, az tak na sestou
To jsou holky nebo kluci?

Labís je kluk a zlaťanda holka.
Asi se budeme míjet. Já tam budu kolem 17 hod. Tak někdy jindy. Ahoj

24.4.2006 15:24

mirka napsal(a):
Labís je kluk a zlaťanda holka.
Asi se budeme míjet. Já tam budu kolem 17 hod. Tak někdy jindy. Ahoj

Jsou krasni. Jak se snasi, kluk s holkou? chtela bych casem, jestli mi Arta uchovni, fenku...Tohle je zatim jeho segra, Terinka.

24.4.2006 15:33

luciekol napsal(a):
Jsou krasni. Jak se snasi, kluk s holkou? chtela bych casem, jestli mi Arta uchovni, fenku...Tohle je zatim jeho segra, Terinka.

Krásná fotka.
Pes je vykastrovaný. Takže problém nemáme a fenky půjde časem také. Oba jsou bez PP. Sice je čubinka nádherná a když zmokne, tak se jí vlní srst na uších, ale nechci nechtěná štěnda.

24.4.2006 18:20

luciekol napsal(a):
Devitimesicni springrice? To je fajn, s temi my kamaradime - znas-li Agatku a Dixi...Louka u Vltavy - a nekoupe se Ti? Mokreho psa bych pak nedostala do MHD - ale zas bych se prosla i ja. Tak se muzem nekdy domluvit...

Agatku a Dixi znám/teda ne zase moc/i jejich paničku Alici.Mám taky Agátku/teda oficialně je to Acacia/ a s holkama jsme byly vloni na Hostivařské přehradě/to jsem ještě neměla svoji Agátku-měla jsem ji zamluvenou,ale ještě čekala u maminky/a pak v zimě ve Stromovce-už i s mojí Agátkou.Agáta se samozřejmě koupe,ale vzhledem k tomu,že všude musím brát mladší dceru/3roky/a Agáta nemá moc dobrý žaludek na cestování/už jsem uklízela i v autobuse/tak se moc nikam nedostaneme-většinou pěšky nebo když má manžel volno a dobrou náladu a odveze nás autem,které pak celé odpoledne uklízím.Jinak Agáta miluje lidi i ostatní pesany,takže na cyklostezku taky nemůžeme,ale motáme se na louce a tam se pohybují na 95%pejskaři.Budu ráda když se někdy domluvíme.

25.4.2006 07:42

luciekol napsal(a):
Lucy a Art

Lucko, bylo to super. jsem ráda, že jsi mohla přijít o chvilku dřív. Tak snad ještě někdy jindy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík