Ztracené fenky samojeda - prosím o pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2009 22:39
ferdice

XXX.XXX.106.163

Prosíme o pomoc při hledání ztracených fenek!
V úterý 12.5.09 večer utekly ze zahrady v Putimi (5km od Písku) dvě dvouleté
chovné fenky samojeda. Nemají na sobě obojky ani známky. První fenka Arwen má
číslo čipu 978000001289486, druhá fenka Dailee má v levém uchu tetování 1848.
Jsou výrazné svou bílou hustou srstí. Naposledy byly spatřeny v úterý 19.5.
večer u Stašovského rybníka nedaleko obce Dobev. Stále je marně hledáme a
voláme... moc nám doma chybí.
Děkujeme za jakoukoliv informaci a pomoc!!!
Iva Svobodová
775 339 411

29.5.2009 23:41
jablunka

XXX.XXX.112.74

ferdice napsal(a):
Prosíme o pomoc při hledání ztracených fenek!
V úterý 12.5.09 večer utekly ze zahrady v Putimi (5km od Písku) dvě dvouleté
chovné fenky samojeda. Nemají na sobě obojky ani známky. První fenka Arwen má
číslo čipu 978000001289486, druhá fenka Dailee má v levém uchu tetování 1848.
Jsou výrazné svou bílou hustou srstí. Naposledy byly spatřeny v úterý 19.5.
večer u Stašovského rybníka nedaleko obce Dobev. Stále je marně hledáme a
voláme... moc nám doma chybí.
Děkujeme za jakoukoliv informaci a pomoc!!!
Iva Svobodová
775 339 411

https://www.ifauna.cz/rubriky /mdiskuse/show.php?tema =543644&r=7&m=5469&page=1
2 mezery

30.5.2009 11:55
ferdice

XXX.XXX.106.163

jablunka napsal(a):
https://www.ifauna.cz/rubriky /mdiskuse/show.php?tema =543644&r=7&m=5469&page=1
2 mezery

to neva,aspoň to tu je dvakrát a bude větší pravděpodobnost,že se holky najdou

30.5.2009 12:06
pupule

XXX.XXX.109.81

ferdice napsal(a):
to neva,aspoň to tu je dvakrát a bude větší pravděpodobnost,že se holky najdou

To mi je moc líto...viděla jsem Váš inzerát náhodně i na Annonci?již před cca 14ti dny?? pořád se nenašly :( držím palce, že se objeví zravé...

30.5.2009 14:56
ferdice

XXX.XXX.106.163

pupule napsal(a):
To mi je moc líto...viděla jsem Váš inzerát náhodně i na Annonci?již před cca 14ti dny?? pořád se nenašly :( držím palce, že se objeví zravé...

Jsou to fenky mojí kamarádky a zatim se nenašly

30.5.2009 15:06
pupule

XXX.XXX.109.81

ferdice napsal(a):
Jsou to fenky mojí kamarádky a zatim se nenašly

Copak je nikdo v okolí neviděl? sousedi?něco,,??máte vůbec nějaké zprávy?útulky jste obvolali? :(

30.5.2009 23:00
ferdice

XXX.XXX.106.163

pupule napsal(a):
Copak je nikdo v okolí neviděl? sousedi?něco,,??máte vůbec nějaké zprávy?útulky jste obvolali? :(

Tak jsem mluvila s majitelkou - fenky by snad měly být u nějaké pani v pohodě na živu,jen musí ještě zjistit,kde přesně jsou a dostat je od pani zpět,tak snad to bude mít šťastný konec

1.6.2009 08:59
pupule

XXX.XXX.109.81

ferdice napsal(a):
Tak jsem mluvila s majitelkou - fenky by snad měly být u nějaké pani v pohodě na živu,jen musí ještě zjistit,kde přesně jsou a dostat je od pani zpět,tak snad to bude mít šťastný konec

Tak to je bomba...to mam radost

1.6.2009 14:10
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

pupule napsal(a):
Tak to je bomba...to mam radost

Tak to je super.

3.6.2009 19:18
arwendailee

XXX.XXX.17.187

ferdice napsal(a):

Naše psí holky byly několik dní u nějakých lidí, bohužel se už nedozvím, kdo to byl. Zřejmě vůbec neměly v úmyslu nás kontaktovat a fenky nám vrátit. Když se v jejich obci výzva o ztrátě objevila, lidé se o tom dozvěděli, hlavně také z místního tisku, došlo k tomu, že jim fenky utekly, možná je ze strachu pustily, opravdu nevím, nechci spekulovat. Volala mi paní, která se nepředstavila, že fenky byly viděny v Nové Vsi u Čížové, v neděli 31.5. ráno. V každém případě jsou nyní s největší pravděpodobností ve volné přírodě. Jsem ve spojení s myslivci, hajnými, lesáky i policií, zatím bohužel nic. Myslete na nás! Iva

3.6.2009 20:44
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

arwendailee napsal(a):
Naše psí holky byly několik dní u nějakých lidí, bohužel se už nedozvím, kdo to byl. Zřejmě vůbec neměly v úmyslu nás kontaktovat a fenky nám vrátit. Když se v jejich obci výzva o ztrátě objevila, lidé se o tom dozvěděli, hlavně také z místního tisku, došlo k tomu, že jim fenky utekly, možná je ze strachu pustily, opravdu nevím, nechci spekulovat. Volala mi paní, která se nepředstavila, že fenky byly viděny v Nové Vsi u Čížové, v neděli 31.5. ráno. V každém případě jsou nyní s největší pravděpodobností ve volné přírodě. Jsem ve spojení s myslivci, hajnými, lesáky i policií, zatím bohužel nic. Myslete na nás! Iva

Myslíme na Vás a držíme všechny pěstičky a pacičky co doma máme aby se holky brzo a hlavně v pořádku našli

8.6.2009 11:16
czizecka

XXX.XXX.106.197

arwendailee napsal(a):

ahoj tak dejte vedět až se holky najdou chodíme s vámi na cvičák a když jsem viděla ten inzerát polila mě hrůza. Je to fakt děsný! držím palečky

Přidejte reakci

Přidat smajlík