Rychle-pomozte prosím !!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2009 20:39
lucaf

XXX.XXX.143.252

Lidičky mám problém.
Dneska odpoledne jsme byly se psy na procházce,psiska nám vlítla do pole s žitem...jako že za zajícem.když se vrátily,jako by nemohla holka dýchat,dusila se a jakoby chtěla zvracet.Za chvíli začal i můj hafan.Po chvíli pohoda,došly jsme domů a můj začal znova,až doteď má problémy,holka nemá.
Nevíte co by pomohlo?Co by to mohlo být?Dík za cokoli co nás doma uklidní

30.5.2009 20:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

lucaf napsal(a):
Lidičky mám problém.
Dneska odpoledne jsme byly se psy na procházce,psiska nám vlítla do pole s žitem...jako že za zajícem.když se vrátily,jako by nemohla holka dýchat,dusila se a jakoby chtěla zvracet.Za chvíli začal i můj hafan.Po chvíli pohoda,došly jsme domů a můj začal znova,až doteď má problémy,holka nemá.

to pole mohlo být postříkaný.

30.5.2009 20:44
lucaf

XXX.XXX.143.252

Inspektor Pišišvor napsal(a):
to pole mohlo být postříkaný.

to je možné....ale hned vedle je ůtulek,to snad nemůžou ne?obilí je už dost velké.
Můžeme mu nějak pomoct?

30.5.2009 20:47
impact

XXX.XXX.178.82

lucaf napsal(a):
Lidičky mám problém.

Být Vámi, mažu na nejbližší pohotovost. Pole se stříkají i teď a nemálo psů s tím má problémy.... Pokud jsou přiotráveni nějakým postřikem, tak to může bohužel dopadnout velmi zle...

30.5.2009 20:48
lucaf

XXX.XXX.143.252

impact napsal(a):
Být Vámi, mažu na nejbližší pohotovost. Pole se stříkají i teď a nemálo psů s tím má problémy.... Pokud jsou přiotráveni nějakým postřikem, tak to může bohužel dopadnout velmi zle...

O.K.děkuji :(
Snad to dobře dopadne.

30.5.2009 21:14
ambra

XXX.XXX.12.143

lucaf napsal(a):
O.K.děkuji :(
Snad to dobře dopadne.

Kriste pane co je to za naivitu nechat psi lítat po cizím pozemku a to pole je! A jako je jasný, že teďka bude cokoliv co na poli roste postříkaný. A vůbec nezáleží na poloze pozemku, tady je jediná podmínka že nesmí foukat pokud se postřik provádí v blízkosti lidských obydlí. A některé postřiky mají i několika týdení ochranou lhůtu. Takže neváhat a letět se psem na veterinu ono by mohlo bejt ráno pozdě. Opravdu nechápu Vaši naivitu a to, že chcete utěšit. Psi aspoň toho kterému je špatně máte na 100% přiotráveného.

30.5.2009 21:16
evina

XXX.XXX.77.41

lucaf napsal(a):
Lidičky mám problém.

Rozhodně vetrinu IHNED!

30.5.2009 21:43
lucaf

XXX.XXX.143.252

ambra napsal(a):
Kriste pane co je to za naivitu nechat psi lítat po cizím pozemku a to pole je! A jako je jasný, že teďka bude cokoliv co na poli roste postříkaný. A vůbec nezáleží na poloze pozemku, tady je jediná podmínka že nesmí foukat pokud se postřik provádí v blízkosti lidských obydlí. A některé postřiky mají i několika týdení ochranou lhůtu. Takže neváhat a letět se psem na veterinu ono by mohlo bejt ráno pozdě. Opravdu nechápu Vaši naivitu a to, že chcete utěšit. Psi aspoň toho kterému je špatně máte na 100% přiotráveného.

milá ambra....nejsem náctlá holčička,umím si spočítat jedna a jedna a vím svoje.Psi nám nelítaly po "cizím" pozemku,nýbrž na místech kde je povolen volný pohyb psů!!!
Chtěla jsem znám názory ostatních a vědět zda už někdo něco takového neprodělal!!!
Příště si svoje výbuchy prosím nechej pro sebe....nebo pro toho kdo o ně bude stát!!!

A mimochodem,na veterině jsem už byla,teď jsem přijela.
Má poškrábané hrdlo...zřejmě od trávy.

Všem ostatním moc děkuji za ochotu pomoct.Už jsem klidná a pesan hajá

30.5.2009 21:49
impact

XXX.XXX.178.82

lucaf napsal(a):
milá ambra....nejsem náctlá holčička,umím si spočítat jedna a jedna a vím svoje.Psi nám nelítaly po "cizím" pozemku,nýbrž na místech kde je povolen volný pohyb psů!!!
Chtěla jsem znám názory ostatních a vědět zda už někdo něco takového neprodělal!!!
Příště si svoje výbuchy prosím nechej pro sebe....nebo pro toho kdo o ně bude stát!!!

To bohužel není jen tak nějaký výbuch, ale názor člověka, který ví, o čem hnojiva jsou a ví, jakou dokáží nadělat paseku...

Myslím si v podstatě totéž. Nekoukat po netu a švihat na veterinu. Ovšem dle místních diskutujících si takhle prudký názor z pozice správce dovolit nemůžu.

30.5.2009 21:52
steval

XXX.XXX.244.10

lucaf napsal(a):

Klasy žita majú ostne a tie sa mohli dostať psom do hrtana a to ich určite dráždilo. Nemyslím si, žeby tak rýchlo reagovali na nejaký postrek. Prajem veľa prechádzok bez problémov.

30.5.2009 21:55
albertkh

XXX.XXX.27.146

lucaf napsal(a):

tohle vážně nechápu, napíšete - rychle pomozte - dusí se mi mi pes - co čekáte, že vám na diskuzi kdo poradí jiného, než mazat na veterinu? Že máte počkat, jestli se udusí nebo ne? Nebo jak vám měli poradit, na dálku, když psa nevidí, když ani vy sama jste nedokázala posoudit, co se s nimi děje? To, co napsala ambra, nebyl výbuch,ale jediná rozumná věc, co se v té situaci dala napsat.

30.5.2009 21:59
lucaf

XXX.XXX.143.252

impact napsal(a):
To bohužel není jen tak nějaký výbuch, ale názor člověka, který ví, o čem hnojiva jsou a ví, jakou dokáží nadělat paseku...

Myslím si v podstatě totéž. Nekoukat po netu a švihat na veterinu. Ovšem dle místních diskutujících si takhle prudký názor z pozice správce dovolit nemůžu.

Nejde mi o prudkost,kdybych viděla že je mimo,okamžitě a bez keců jedu.On ale blbnul,lítal a nebyl k udržení.
Chápu rozhořčení,i v mém okolí jsou \"pejskaři\" a pejskaři.
Život svého psa bych ale neohrozila,je jako můj druhý syn
Vážím si názorů zkušených,nemyslete si,ale nejsem blázen!
Dík.

30.5.2009 22:02
albertkh

XXX.XXX.27.146

lucaf napsal(a):
Nejde mi o prudkost,kdybych viděla že je mimo,okamžitě a bez keců jedu.On ale blbnul,lítal a nebyl k udržení.
Chápu rozhořčení,i v mém okolí jsou \"pejskaři\" a pejskaři.
Život svého psa bych ale neohrozila,je jako můj druhý syn
Vážím si názorů zkušených,nemyslete si,ale nejsem blázen!
Dík.

Tak příště přesněji popište, jak se zvíře chová, jinak se po internetu velmi těžko radí.

30.5.2009 22:06
lucaf

XXX.XXX.143.252

albertkh napsal(a):
Tak příště přesněji popište, jak se zvíře chová, jinak se po internetu velmi těžko radí.

Už jsem na to taky přišlaDík.
Ale i tak bych ráda věděla,víte někdo o postřicích které se používají?
Stalo se to někomu?

30.5.2009 22:09
impact

XXX.XXX.178.82

lucaf napsal(a):
Už jsem na to taky přišlaDík.
Ale i tak bych ráda věděla,víte někdo o postřicích které se používají?
Stalo se to někomu?

Poradím ti jednu základní věc... Jak jsou vyjeté koleje v každém poli. Tak když se ti bude zdát, že jsou čerstvě přejeté, tak bič a pryč a 14 dní se tama nepohybuj.

30.5.2009 22:15
lucaf

XXX.XXX.143.252

impact napsal(a):
Poradím ti jednu základní věc... Jak jsou vyjeté koleje v každém poli. Tak když se ti bude zdát, že jsou čerstvě přejeté, tak bič a pryč a 14 dní se tama nepohybuj.

Děkuji za dobrý typ.Budu si to pamatovat
Dneska tam nebyla jediná cestička...kromě poleženin od větrů.
Napadá někoho ještě něco ohledně těch postřiků?

Přidejte reakci

Přidat smajlík