Pomozte najít Princeznu - BRNO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2009 11:07
jana dante

XXX.XXX.235.82

Ahoj, mám velkou prosbu na všechny z Brna, anebo i ty, kteří v Brně nežijí, ale mají zde kamarády a přátele ochotné pomoci.

V neděli odjela do svého nového domova - do Brna - z našeho útulku fenečka Princezna, bohužel se hned druhý den svým novým majitelům vyvlíkla z postroje a utekla.

Chci poprosit všechny hodné a ochotné lidi o pomoc při rozvěšování letáků po Brně. Leták k vytisknutí pošlu emailem.

Kontakt na mě - Jana. Dante@seznam.cz
http://www.utulek-znojmo.wbs.cz

(info o hledané Princezně a její fotky jsou samozřejmě už na našem webu, v sekci Aktuální informace)

24.6.2009 11:20
jana dante

XXX.XXX.235.82

jana dante napsal(a):
Ahoj, mám velkou prosbu na všechny z Brna, anebo i ty, kteří v Brně nežijí, ale mají zde kamarády a přátele ochotné pomoci.

V neděli odjela do svého nového domova - do Brna - z našeho útulku fenečka Princezna, bohužel se hned druhý den svým novým majitelům vyvlíkla z postroje a utekla.

Chci poprosit všechny hodné a ochotné lidi o pomoc při rozvěšování letáků po Brně. Leták k vytisknutí pošlu emailem.

(info o hledané Princezně a její fotky jsou samozřejmě už na našem webu, v sekci Aktuální informace)

na Ifauně se nenajde žádný brňák ochotný pomoct s rozvěšováním letáčků?

maťa

24.6.2009 11:24
maťa

XXX.XXX.80.144

jana dante napsal(a):

Jani pošli mně to! V Brně sice nejsu nonstop, ale pokud nebudu stíhat, zaúkoluju mamču a její kámošku, jsou to dva blázni, kteří maj Brno v malíčku a navěsí to i tam, kde se to nesmí
V ordinacích vetů to chcete taky?

24.6.2009 12:00
jana dante

XXX.XXX.235.82

maťa napsal(a):
Jani pošli mně to! V Brně sice nejsu nonstop, ale pokud nebudu stíhat, zaúkoluju mamču a její kámošku, jsou to dva blázni, kteří maj Brno v malíčku a navěsí to i tam, kde se to nesmí
V ordinacích vetů to chcete taky?

Maťo, děkuji moc, už to máš v emailu
Co se týče rozvěšení letáků... všude, klidně i v ordinacích vetů. Prostě všude tam kde to bude jen trochu možný a pomůže nám to najít Princeznu ...

maťa

24.6.2009 12:02
maťa

XXX.XXX.80.144

jana dante napsal(a):

Neděkuj, to je maličkost

Rozkaz, úplně všude! Budu držet palečky a tlapičky, co jich tu máme, aby se našla

24.6.2009 17:55
jana dante

XXX.XXX.235.82

maťa napsal(a):
Neděkuj, to je maličkost

Rozkaz, úplně všude! Budu držet palečky a tlapičky, co jich tu máme, aby se našla

Princezna byla údajně před dvěma hoďkama spatřená v Kamenné čtvrti,... lidé co ji tam viděli jedou na místo, držte palce, ať je to ona a ať tam ještě je!

24.6.2009 21:17
jana dante

XXX.XXX.128.35

jana dante napsal(a):
Princezna byla údajně před dvěma hoďkama spatřená v Kamenné čtvrti,... lidé co ji tam viděli jedou na místo, držte palce, ať je to ona a ať tam ještě je!

Tak Princezna se bohužel stále nenašla, ale s největší pravděpodobností se pohybuje v Brně v zahrádkářských koloniích u ulice Vinohrady, Červený kopec a v Kamenné čtvrti, takže všechny kdo pomáhají prosím, aby svou pozornost soustředili do těchto míst.

Princezna se dnes kolem čtvrté hodiny dle svědků v Kamenné čtvrti nacházela, jsou si jistí že to byla ona.

24.6.2009 21:30
lavacca

XXX.XXX.1.3

jana dante napsal(a):
Tak Princezna se bohužel stále nenašla, ale s největší pravděpodobností se pohybuje v Brně v zahrádkářských koloniích u ulice Vinohrady, Červený kopec a v Kamenné čtvrti, takže všechny kdo pomáhají prosím, aby svou pozornost soustředili do těchto míst.

Princezna se dnes kolem čtvrté hodiny dle svědků v Kamenné čtvrti nacházela, jsou si jistí že to byla ona.

držím na dálku palečky, aby se co nejdřív našla.

25.6.2009 23:09
jana dante

XXX.XXX.128.35

lavacca napsal(a):
držím na dálku palečky, aby se co nejdřív našla.

Princezna se stále nenašla, bohužel ani nikdo nevolal a nepsal že by jí zahlídnul.
Zítra ji vyráží hledat holky z útulku, mě asi šéf nedá dovolenou a v práci budu až do šesti, takže bych pomohla s hledáním v neděli, pokud se do té doby Princezna nenajde a pojede se tudíž znovu hledat.

Uvítáme dobrovolníky, kteří by zítra pomohly s hledáním, domluva na místě srazu buď na mobilu 603 487 082 (p. Runkasová) anebo u mě na emailu Jana.Dante@seznam.cz

26.6.2009 00:06
verivery

XXX.XXX.88.67

jana dante napsal(a):

Ahoj. Princeznu jsem bohužel nikde nezahlídla. Ráda pomohu s vyvěšením letáčků v lokalitě Brno - Líšeň, případně Brno - centrum. Adresa: verivery@seznam.cz
Držím palce, ať se najde!

26.6.2009 09:35
kevin

XXX.XXX.80.235

verivery napsal(a):
Ahoj. Princeznu jsem bohužel nikde nezahlídla. Ráda pomohu s vyvěšením letáčků v lokalitě Brno - Líšeň, případně Brno - centrum. Adresa: verivery@seznam.cz
Držím palce, ať se najde!

Také prosím o zaslání letáčku.

26.6.2009 10:34
jana dante

XXX.XXX.235.82

kevin napsal(a):
Také prosím o zaslání letáčku.

díky moc za ochotu, letáčky už máte v emailu.

Princezna se bohužel stále hledá a od toho středečního odpoledne ji nikdo neviděl. Potřebovali bychom letáky pokrýt i oblast BOHUNICE, ŠTÝŘICE, NOVÝ A STARÝ LÍSKOVEC,.... tak pokud někdo PROSÍM znáte někoho ochotnýho kdo bydlí v těchto oblastecha pomohl by...

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.6.2009 23:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

jana dante napsal(a):

Jak jde hledání? Držím palce, aby se jí podařilo odchytit živou a zdravou.

28.6.2009 16:06
jana dante

XXX.XXX.128.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak jde hledání? Držím palce, aby se jí podařilo odchytit živou a zdravou.

Děkuji Vám za ochotu a snahu pomoci při hledání Princezny. Náš dnešní výlet ze Znojma do Brna byl úspěšný, jedné za zaměstnankyň útulku se podařilo Princeznu zahlédnout a odchytit. Princezna byla k smrti vyděšená a mokrá jak myš, protože během našeho hledání se nad Brnem spustil prudký liják, ale jinak vypadá že je v pořádku, samozřejmě s ohledem na prožitý stres.

V těchto chvílích už je zpátky v bezpečí útulku.

Ještě jednou moc děkujeme za pomoc!

Jana G.+kolektiv útulku Znojmo-Přímětice

Přidejte reakci

Přidat smajlík