Tobby - pes z útulku - jakých plemen je kříženec?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2009 12:22
jana dante

XXX.XXX.235.82

V útulku ve Znojmě-Příměticích máme od předminulýho týdne krásnýho pesana, kterýho nějaký "dobrák" nechal přivázanýho u brány útulku,protože mu pravděpodobně tento energií a chutí do života nabitý pesan přerostl přes hlavu....

Už ho mám hozenýho v nabídce na webu, chtěla bych tam ale připsat jakýho plemene či plemen je to pravděpodobně kříženec..... Co myslíte vy? Tobby je vysoký mírně přes 60 cm, starý je odhadem 1 rok...

25.6.2009 12:23
jana dante

XXX.XXX.235.82

jana dante napsal(a):
V útulku ve Znojmě-Příměticích máme od předminulýho týdne krásnýho pesana, kterýho nějaký "dobrák" nechal přivázanýho u brány útulku,protože mu pravděpodobně tento energií a chutí do života nabitý pesan přerostl přes hlavu....

Už ho mám hozenýho v nabídce na webu, chtěla bych tam ale připsat jakýho plemene či plemen je to pravděpodobně kříženec..... Co myslíte vy? Tobby je vysoký mírně přes 60 cm, starý je odhadem 1 rok...

napadá mě piťásek, fila,...

25.6.2009 12:24
jana dante

XXX.XXX.235.82

jana dante napsal(a):

detail hlavinky

25.6.2009 12:25
pitimiti

XXX.XXX.1.189

jana dante napsal(a):

Já bych řekla, že fila tam určitě bude. Hezkej pesan

25.6.2009 12:25
jana dante

XXX.XXX.235.82

jana dante napsal(a):
detail hlavinky

ty fotky se zobrazují moc malý.... ve větším je najdete tady
http://www.utulek- znojmo.wbs.cz/NABIDKA__PSI_2_cast.html (vymazat případný mezery)

25.6.2009 12:41
antis

XXX.XXX.198.113

jana dante napsal(a):

100% tam je fila a možná nějaký ohař, podle postavy. Ale pesan je to krásnej Koukala jsem i na ty stránky útulku a docela mě překvapil příběh u toho výmaráka. Takový lidi bych nakopla,..

25.6.2009 13:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

antis napsal(a):
100% tam je fila a možná nějaký ohař, podle postavy. Ale pesan je to krásnej Koukala jsem i na ty stránky útulku a docela mě překvapil příběh u toho výmaráka. Takový lidi bych nakopla,..

taky tam vidím ohaře a stafforda

25.6.2009 14:46
hillary

XXX.XXX.1.235

hankaapes napsal(a):
taky tam vidím ohaře a stafforda

Tak jsem zkoukla stránky útulku a musím říct,že mě fakt překvapilo,jak jsou tam někteří pejsci hrozně dlouho...Zvlášť ty od štěňátka..Jinak,tenhle je taky moc krásnej,tak snad najde bzy nový domov!

Přidejte reakci

Přidat smajlík