V útulku ve Znojmě-Příměticích máme od předminulýho týdne krásnýho pesana, kterýho nějaký "dobrák" nechal přivázanýho u brány útulku,protože mu pravděpodobně tento energií a chutí do života nabitý pesan přerostl přes hlavu....
Už ho mám hozenýho v nabídce na webu, chtěla bych tam ale připsat jakýho plemene či plemen je to pravděpodobně kříženec..... Co myslíte vy? Tobby je vysoký mírně přes 60 cm, starý je odhadem 1 rok...
jana dante
napsal(a):
V útulku ve Znojmě-Příměticích máme od předminulýho týdne krásnýho pesana, kterýho nějaký "dobrák" nechal přivázanýho u brány útulku,protože mu pravděpodobně tento energií a chutí do života nabitý pesan přerostl přes hlavu....
Už ho mám hozenýho v nabídce na webu, chtěla bych tam ale připsat jakýho plemene či plemen je to pravděpodobně kříženec..... Co myslíte vy? Tobby je vysoký mírně přes 60 cm, starý je odhadem 1 rok...
napadá mě piťásek, fila,...
jana dante
napsal(a):
detail hlavinky
ty fotky se zobrazují moc malý.... ve větším je najdete tady
http://www.utulek- znojmo.wbs.cz/NABIDKA__PSI_2_cast.html (vymazat případný mezery)
jana dante
napsal(a):
100% tam je fila a možná nějaký ohař, podle postavy. Ale pesan je to krásnej Koukala jsem i na ty stránky útulku a docela mě překvapil příběh u toho výmaráka. Takový lidi bych nakopla,..