Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2009 14:40
zviratko

XXX.XXX.217.210

Všechny vás zdravím,mám dotaz jestli je drontal účinný i proti tasemnici.Moje fenka fr.buldočka během cca 2měsíců rapidně zhubla,ale pouze na pohled.Váhově má stále svých 12kg.Je pravda,že má více pohybu,takže se tuky mohly přetvořit na svaly,ale jinak se nic nezměnilo.V jejím chování ani reakcích nepozoruji žádné změny,takže mi nepřipadá,že by jí postihla nějaká nemoc.Možná si dělám zbytečné starosti,jen nechci něco zanedbat.U veta jsem ještě nebyla.Poradíte,zda vypadá normálně nebo čím by to mohlo být?Díky

27.6.2009 14:47
zviratko

XXX.XXX.217.210

zviratko napsal(a):
Všechny vás zdravím,mám dotaz jestli je drontal účinný i proti tasemnici.Moje fenka fr.buldočka během cca 2měsíců rapidně zhubla,ale pouze na pohled.Váhově má stále svých 12kg.Je pravda,že má více pohybu,takže se tuky mohly přetvořit na svaly,ale jinak se nic nezměnilo.V jejím chování ani reakcích nepozoruji žádné změny,takže mi nepřipadá,že by jí postihla nějaká nemoc.Možná si dělám zbytečné starosti,jen nechci něco zanedbat.U veta jsem ještě nebyla.Poradíte,zda vypadá normálně nebo čím by to mohlo být?Díky

Přikládám foto

27.6.2009 15:48
zviratko

XXX.XXX.217.210

zviratko napsal(a):
Přikládám foto

Další

27.6.2009 15:50
mojipsi

XXX.XXX.165.53

zviratko napsal(a):
Další

Vypadá jako pěkně nasvalené psisko, můžete ji odčervit, určitě ji tím neublížíte a veta se zeptejte co na tasemnice.

27.6.2009 16:10
zviratko

XXX.XXX.217.210

zviratko napsal(a):
Další

Ještě jedna

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.6.2009 16:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

zviratko napsal(a):
Ještě jedna

já bych řekla že je krásná, ale určitě odčervením nic nezkazíte, nebo zajdětě k vetovi on už vám poradí a zhodnotí

27.6.2009 16:40
zviratko

XXX.XXX.217.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
já bych řekla že je krásná, ale určitě odčervením nic nezkazíte, nebo zajdětě k vetovi on už vám poradí a zhodnotí

Zapoměla jsem poznamenat,že byla před 14dny odčervena drontalem a nic z ní nevyšlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík