Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2006 14:08

Zhruba před dvěma měsíci jsem nechala svou fenku očipovat. Bylo to u veterináře, který je uvedený na stránkách Národního registru, takže mě docela překvapilo, že můj pes dostal čip Indexel a ne Datamars. No nic, stalo se. Od veta jsem dostala vyplněnou registrační kartu - díl D (ten, který si mám ponechat), na kterém je psáno, že souhlasím s registrací do Národního registru. Z toho jsem usoudila, že díl B - přihlášku do registru - poslal veterinář. Nicméně je to už asi dva měsíce, odezva z registru žádná a navíc jsem se dočetla, že bezplatně jsou přihlašováni jen psi s čipem Datamars. Mám tedy k přihlášení psa použít díl D který jsem dostala? Nebo mám z Registru stáhnout přihlášku a poslat tu? Jak je to s kolonkami ohledně chovatele a veterináře? Musí být vyplněné? Díky za každou radu...

28.4.2006 15:35

xxxxx napsal(a):
Zhruba před dvěma měsíci jsem nechala svou fenku očipovat. Bylo to u veterináře, který je uvedený na stránkách Národního registru, takže mě docela překvapilo, že můj pes dostal čip Indexel a ne Datamars. No nic, stalo se. Od veta jsem dostala vyplněnou registrační kartu - díl D (ten, který si mám ponechat), na kterém je psáno, že souhlasím s registrací do Národního registru. Z toho jsem usoudila, že díl B - přihlášku do registru - poslal veterinář. Nicméně je to už asi dva měsíce, odezva z registru žádná a navíc jsem se dočetla, že bezplatně jsou přihlašováni jen psi s čipem Datamars. Mám tedy k přihlášení psa použít díl D který jsem dostala? Nebo mám z Registru stáhnout přihlášku a poslat tu? Jak je to s kolonkami ohledně chovatele a veterináře? Musí být vyplněné? Díky za každou radu...

Ahoj. Nám se stalo něco podobného,jen s tím rozdílem,že po roce - co byla fena očipována,jsem zjistila,že vlastně vůbec v registru není zapsaná. Kontaktovala jsem Národní registr mailem a oni mi poradili,abych si stáhla registraci z jejich webu,tu vyplnila (vyplňovala jsem pouze majitele,čili mého muže/je tam kolonka chovatel - ale ta se vyplňuje jen v případě,že jsi chovatel a registruješ svůj odchov štěňat). Vyplněnou přihlášku jsem zanesla k vetovi,ten mi tam dal razítko,že byla fena opravdu čipována. A takto vyplněnou a orazítkovanou přihlášku jsem zaslala na registr. Ozvali se mi asi po třech měsících.
V tvém případě bych je asi nejprve kontaktovala mailem a poptala se na to placení.
My jsme dodatečně od veta zjistili,že nám naši registraci tehdy zapomněl poslat. Jenže fena už byla v té době čipovaná přes rok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík