Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2006 21:09

Ahoj Jani a Maťo,

zdravím především Vás. Maťo doufám, že Brituška bude brzy v pořádku. Až se Vám udělá lépe a budeš mít náladu, určitě se nám ozvi. Moc Vám držíme palečky

Jani na jaké jsi koleji? Moc ji od nás podrbej za uchem

Anny dnes chytal rapl a pořád se válela po zemi a vydávala zvuky jako dinosaurus

Tak se těšíme na fotečky.

28.4.2006 21:11

anuse napsal(a):
Ahoj Jani a Maťo,

zdravím především Vás. Maťo doufám, že Brituška bude brzy v pořádku. Až se Vám udělá lépe a budeš mít náladu, určitě se nám ozvi. Moc Vám držíme palečky

Anny dnes chytal rapl a pořád se válela po zemi a vydávala zvuky jako dinosaurus

No co dodat.

29.4.2006 17:35

anuse napsal(a):
No co dodat.

ty jsou hezké

29.4.2006 19:14

luta napsal(a):
ty jsou hezké

Děkuji

Fena se jmenuje Anny.

29.4.2006 19:50

anuse napsal(a):
Děkuji

Fena se jmenuje Anny.

Ahojky Sandro, písnu jen v rychlosti, protože marodíme vcelku vážně
Děkujem za držení palečku a držte dál, Brituška to bude asi moc potřebovat.
Anny je hezunká, jen ať ji ta aktivita vydrží co nejdéle!
Zatím ahojky a písnu zase časem, jak se daří....

29.4.2006 20:04

mata napsal(a):
Ahojky Sandro, písnu jen v rychlosti, protože marodíme vcelku vážně
Děkujem za držení palečku a držte dál, Brituška to bude asi moc potřebovat.
Anny je hezunká, jen ať ji ta aktivita vydrží co nejdéle!
Zatím ahojky a písnu zase časem, jak se daří....

Ahoj Maťo, moc na Vás myslíme.

Kdybych mohla nějk pomoci např. zkušenostmi, tak řekni.

30.4.2006 08:08

anuse napsal(a):
Ahoj Maťo, moc na Vás myslíme.

Kdybych mohla nějk pomoci např. zkušenostmi, tak řekni.

Britusko,drz se!

30.4.2006 11:57

anuse napsal(a):
Ahoj Jani a Maťo,

Ahojky dámy.
Mohu se připojit se svou ovčáckou babičkou?

30.4.2006 12:00

eavy napsal(a):
Ahojky dámy.
Mohu se připojit se svou ovčáckou babičkou?

30.4.2006 12:14

eavy napsal(a):

Nazdááárek Verčííí
Jen se připoj, foteček ovčáckých holčiček není nikdy dost Eavy je fešanda, na to, kolik jí je! Jen posílej foťule dál....

Jinak Brituška děkuje za držení palečků, dneska je o něco málo lepší, už jeví zájem o okolí a postýlku, což považuji za velké plus! Ale vyhráno nemáme, myslím si, že už nikdy to nebude, co bývalo....jde o to, abychom to aspoň částečně zastavili a pomohli jí od bolesti. Změnil se nám trocha režim, nikde nesmí skákat, ani vyskakovat, takže ji všude zvedám a sundávám....copak do postýlky to ještě jde, ale schody sou horší, inu budu za chvilku jak Schwarzeneger
Jenže nás trápí ještě tenútvar v oušku, a tak čekám na důkladné vyšetření, jak na boží smilování
Všechny zdravíme a zse se ozveme.

30.4.2006 12:24

mata napsal(a):
Nazdááárek Verčííí
Jen se připoj, foteček ovčáckých holčiček není nikdy dost Eavy je fešanda, na to, kolik jí je! Jen posílej foťule dál....

Jinak Brituška děkuje za držení palečků, dneska je o něco málo lepší, už jeví zájem o okolí a postýlku, což považuji za velké plus! Ale vyhráno nemáme, myslím si, že už nikdy to nebude, co bývalo....jde o to, abychom to aspoň částečně zastavili a pomohli jí od bolesti. Změnil se nám trocha režim, nikde nesmí skákat, ani vyskakovat, takže ji všude zvedám a sundávám....copak do postýlky to ještě jde, ale schody sou horší, inu budu za chvilku jak Schwarzeneger
Jenže nás trápí ještě tenútvar v oušku, a tak čekám na důkladné vyšetření, jak na boží smilování
Všechny zdravíme a zse se ozveme.

Nedá mi to a posílám léčící se Britušku v peřinkách....

30.4.2006 12:25

mata napsal(a):
Nedá mi to a posílám léčící se Britušku v peřinkách....

30.4.2006 12:29

mata napsal(a):

A tady je moje hrďule dva dny před tím, než spadla, to jí ještě bylo vcelku dobře

30.4.2006 15:03

mata napsal(a):
A tady je moje hrďule dva dny před tím, než spadla, to jí ještě bylo vcelku dobře

Ahoj, holky chválím psí slečny!!!!!!!!!!!!!

30.4.2006 15:04

anuse napsal(a):
Ahoj, holky chválím psí slečny!!!!!!!!!!!!!

ááá hop

30.4.2006 19:39

anuse napsal(a):
Blbneme a koušeme

Posílám pár foteček z dneška

30.4.2006 19:39

anuse napsal(a):
Posílám pár foteček z dneška

další Aník

30.4.2006 19:41

anuse napsal(a):
Anuška

V pohybu, nedá se pořádně zachytit, je to ďábel

30.4.2006 19:42

anuse napsal(a):
V pohybu, nedá se pořádně zachytit, je to ďábel

Je dost namakaná

30.4.2006 19:42

anuse napsal(a):
Je dost namakaná

No není co dodat

1.5.2006 19:54

anuse napsal(a):
Ahoj Jani a Maťo,

Ahojky. Tak přidávám ještě jednu ovčandu. Je to vnučka té mojí starší babičky.
Sandro,co je ta tvá fenka za rasu? Připadá mi jako NO,ale ty bílé znaky mi k plemenu nesedí... Promiň,že se asi blbě ptám,ale je nádherná...

1.5.2006 20:01

eavy napsal(a):
Ahojky. Tak přidávám ještě jednu ovčandu. Je to vnučka té mojí starší babičky.
Sandro,co je ta tvá fenka za rasu? Připadá mi jako NO,ale ty bílé znaky mi k plemenu nesedí... Promiň,že se asi blbě ptám,ale je nádherná...

Ahoj Verčo, to je v pořádku

Anny je s něčím křížená, nevíme s čím, takže můžete tipovat

Kolik let je tvé fence?? Jsem moc ráda, že se k nám přidáváš.

4.5.2006 18:44

anuse napsal(a):
Ahoj Jani a Maťo,

No nazdar holky, je super, že jste to otevřely. Já jsem se ted na net nedostala, máme volno a doma ho nemám. Ted jsem u sestry na chvíli, příští týden jedu ale na pár dní na kolej, tak budu on line. Jsem v Humpolci, studuji tam novou VS obor chov koní.
Ani jsem nevěděla, že Britule je marod, tak držíme s Jenuší tlapky. Teď je krásné počasko, chodíme ven o 1O6.Hlavně je super, když má člověk i volno, ted bude zkouskové, tak budu doma si často. Zdravíčko nám drží zatím dobře, v červnu nás čeká očkování, tak to bude zase divadlo pozdravujte holky ovčandy.

4.5.2006 18:46

janamalik napsal(a):
No nazdar holky, je super, že jste to otevřely. Já jsem se ted na net nedostala, máme volno a doma ho nemám. Ted jsem u sestry na chvíli, příští týden jedu ale na pár dní na kolej, tak budu on line. Jsem v Humpolci, studuji tam novou VS obor chov koní.
Ani jsem nevěděla, že Britule je marod, tak držíme s Jenuší tlapky. Teď je krásné počasko, chodíme ven o 1O6.Hlavně je super, když má člověk i volno, ted bude zkouskové, tak budu doma si často. Zdravíčko nám drží zatím dobře, v červnu nás čeká očkování, tak to bude zase divadlo pozdravujte holky ovčandy.

ksicht na slunci

5.5.2006 19:47

janamalik napsal(a):
z venčí

Zdravím
Tak Eavy,to je ta moje ovčácká babča,bude 23.5.rovných 12 let.
A Arze,to je Eavy vnučka,bude 5 let

10.5.2006 19:30

anuse napsal(a):
Ahoj Jani a Maťo,

Nazdar holky, tak jsem zase tu, jak jsem slíbila.Posílám nové fotečky Jenušky
Jenuška si hraje ráda s míčkem

10.5.2006 19:31

janamalik napsal(a):
Nazdar holky, tak jsem zase tu, jak jsem slíbila.Posílám nové fotečky Jenušky
Jenuška si hraje ráda s míčkem

10.5.2006 19:33

janamalik napsal(a):

Mno a pak se takhle překulí a hodí na mě kukuč jako " pojď si taky hrát!!" To většinou neodolám a začne hon na míč

10.5.2006 19:37

janamalik napsal(a):
Mno a pak se takhle překulí a hodí na mě kukuč jako " pojď si taky hrát!!" To většinou neodolám a začne hon na míč

Jo mimochodem, tohle je už náš asi 20. míček, většinou jí koupím nový a během minuty už ani chudák nepíská, do týdne je většinou rozervaný.
Když byla Jenny ještě mladší tak si taky velice ráda smlsla na venkovních papučích. Od té doby je raději uklízíme domů

10.5.2006 19:41

janamalik napsal(a):
Jo mimochodem, tohle je už náš asi 20. míček, většinou jí koupím nový a během minuty už ani chudák nepíská, do týdne je většinou rozervaný.
Když byla Jenny ještě mladší tak si taky velice ráda smlsla na venkovních papučích. Od té doby je raději uklízíme domů

Jo, chtěla jsem se hlavně zeptat, Máťo, jak to vypadá s Britunkou???Už je to lepší???Hlavně, aby byla ok!

27.5.2006 17:38

janamalik napsal(a):
Jo, chtěla jsem se hlavně zeptat, Máťo, jak to vypadá s Britunkou???Už je to lepší???Hlavně, aby byla ok!

Nové fotečky mé namakané holky

27.5.2006 17:39

anuse napsal(a):
Nové fotečky mé namakané holky

Škoda, že se takhle ničí kvalita fotek

27.5.2006 17:40

anuse napsal(a):
Škoda, že se takhle ničí kvalita fotek

27.5.2006 17:43

anuse napsal(a):
No docela obřík:-)

Pohled z velké výšky, pod dozorem.

27.5.2006 17:44

anuse napsal(a):
Pohled z velké výšky, pod dozorem.

A HOLKY JAK SE MÁTE?? CO VAŠE PSÍ SLEČNY??

27.5.2006 18:52

anuse napsal(a):
A HOLKY JAK SE MÁTE?? CO VAŠE PSÍ SLEČNY??

Nazdárek všem
Tak o něco lépe nám už je....ťuk ťuk ťuk.....i když mám dojem, že Brituša už mi to dělá naschvál Jedno ještě nevyléčíme a objeví se druhé
No ale jinak už sme zase hlavičkou štěndo, a to je nejdůležitější

27.5.2006 18:55

mata napsal(a):
Nazdárek všem
Tak o něco lépe nám už je....ťuk ťuk ťuk.....i když mám dojem, že Brituša už mi to dělá naschvál Jedno ještě nevyléčíme a objeví se druhé
No ale jinak už sme zase hlavičkou štěndo, a to je nejdůležitější

A že mi tlapky neslouží jako dřív, je fuk, však od toho mám paničku, aby mě hlídala, když chci moc řádit, skákat a tááák.... Nevíte, proč mně je líp a líp a panička mi šedivý a šedivý?

27.5.2006 18:57

mata napsal(a):
A že mi tlapky neslouží jako dřív, je fuk, však od toho mám paničku, aby mě hlídala, když chci moc řádit, skákat a tááák.... Nevíte, proč mně je líp a líp a panička mi šedivý a šedivý?

Pánečci si opékali buřťule a nám nedali...nevíte proč?

27.5.2006 18:59

mata napsal(a):
Pánečci si opékali buřťule a nám nedali...nevíte proč?

Ulovíme malého škrčka......

27.5.2006 19:00

mata napsal(a):
Ulovíme malého škrčka......

A helééé....čičintáááá.....

27.5.2006 19:02

mata napsal(a):
A helééé....čičintáááá.....

Když nemůžu pást oveššškkýýý, budu pást čičintúúú....

27.5.2006 19:04

mata napsal(a):
Když nemůžu pást oveššškkýýý, budu pást čičintúúú....

Piškotky sou príííma věc...

Přidejte reakci

Přidat smajlík