Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2006 21:26

Ahojda! Mám Čínského chocholatého psa, labutěnku a nezdá se mi jeho srst. Co se srstí je když se vlní, nesplívá a netroří se pěšinka na hřbetě?
Prosím poraďte vhodnou kosmetiku, popř. přímo konkrétní značku, né příliš drahou. Jak přesně se o takovouto srst starat?
Přikládám foto. Předem mnohokrát děkuji!

30.4.2006 21:27

zarah napsal(a):
Ahojda! Mám Čínského chocholatého psa, labutěnku a nezdá se mi jeho srst. Co se srstí je když se vlní, nesplívá a netroří se pěšinka na hřbetě?
Prosím poraďte vhodnou kosmetiku, popř. přímo konkrétní značku, né příliš drahou. Jak přesně se o takovouto srst starat?

Další foto.

30.4.2006 21:28

zarah napsal(a):
Další foto.

a další.

30.4.2006 22:17

zarah napsal(a):

AHoj, měla jsem stejný problém
Začala jsem používat francouzkou kosmetiku Lady Belle -
www.yorkieland.cz
Je to obchod tuším výhradního dovozce a ceny jsou super :-) ... jsou to koncentráty, takže když to naředíš, je cena velice příznivá
Jinak určitě bych ti dopuričila používat Balzám..a olej
podívej se, určitě si vybereš

klárík

30.4.2006 22:20
klárík

dasha napsal(a):
AHoj, měla jsem stejný problém
Začala jsem používat francouzkou kosmetiku Lady Belle -
www.yorkieland.cz
Je to obchod tuším výhradního dovozce a ceny jsou super :-) ... jsou to koncentráty, takže když to naředíš, je cena velice příznivá
Jinak určitě bych ti dopuričila používat Balzám..a olej
podívej se, určitě si vybereš

Musím reagovat, a souhlasit s předešlým příspěvkem
Určitě bych ti doporučila proteinový sampon, a balzám (ten dáš po umytí)a uvidíš, jak se srst změní....
Já Lady Belle používám na jorečky a jsem moc spokojená. Kosmetika je dost jemná, neškodí kůži i při častém používání, a co se ceny týče, je opravdu přijatelná (měla jsem ze začátku pocit že bych měla šetřit, ale když jsem si zpočítala, že to vychází vlastně jako úplně obyčejnej šampon ....

14.5.2006 18:57

klárík napsal(a):
Musím reagovat, a souhlasit s předešlým příspěvkem
Určitě bych ti doporučila proteinový sampon, a balzám (ten dáš po umytí)a uvidíš, jak se srst změní....
Já Lady Belle používám na jorečky a jsem moc spokojená. Kosmetika je dost jemná, neškodí kůži i při častém používání, a co se ceny týče, je opravdu přijatelná (měla jsem ze začátku pocit že bych měla šetřit, ale když jsem si zpočítala, že to vychází vlastně jako úplně obyčejnej šampon ....

Moc děkuju za rady. Nevím ale jaké přesně výrobky použít. Je jich strašná spousta. Nevím jestli proteinový,vitamínový, na plstnatou nebo poničenou srst nebo spíš na bílou srst... Je jich vážně moc.

15.5.2006 00:15

zarah napsal(a):
Moc děkuju za rady. Nevím ale jaké přesně výrobky použít. Je jich strašná spousta. Nevím jestli proteinový,vitamínový, na plstnatou nebo poničenou srst nebo spíš na bílou srst... Je jich vážně moc.

Ok, zkusím ti poradit,
Určitě bych koupila šampon Lady proteine, kondicionér Vision Creme - ten je super, po koupání dala balzám Bio cream
Myslím, že pro začátek by to mohlo stačit, ale věř, že opravdu se ti to osvědčí.....

15.5.2006 00:15

dasha napsal(a):
Ok, zkusím ti poradit,
Určitě bych koupila šampon Lady proteine, kondicionér Vision Creme - ten je super, po koupání dala balzám Bio cream
Myslím, že pro začátek by to mohlo stačit, ale věř, že opravdu se ti to osvědčí.....

a možná ještě nějakej ten vitamínek na srst

15.5.2006 00:16

dasha napsal(a):
Ok, zkusím ti poradit,

Jéé nenapsala jsem, že to je všechno právě od Lady Belle, a najdeš to na www.yorkieland.cz - sekce obchod

Přidejte reakci

Přidat smajlík