Daruji BO malinois s PP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2009 08:06
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Hledám nového majitele pro nádherného 6-ti měsíčního pejska malinois s PP po super rodičích - zahraniční krytí.
Pejsek bohužel utrpěl zlomeninu stehenní kosti a operace se moc nepovedla.
Bossík kulhá a asi to bude znatelné celý život.
Má super povahu, bude závislák na pánikovi, bude hlídat...
Prosím aby se ozývali jen opravdu vážní zájemci, moc mi záleží na tom kam se pejsek dostane!!!
více info na telefonu 737 164 783 nebo meilu oddorrinky@seznam.cz

17.7.2009 18:30
zzana

XXX.XXX.162.104

oddorrinky napsal(a):
Hledám nového majitele pro nádherného 6-ti měsíčního pejska malinois s PP po super rodičích - zahraniční krytí.
Prosím aby se ozývali jen opravdu vážní zájemci, moc mi záleží na tom kam se pejsek dostane!!!

ahojky Míšo, je opravdu nádhernej, škoda té nožky, snad najde výborný páníčky, zkusím se taky poptat

17.7.2009 20:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

zzana napsal(a):
ahojky Míšo, je opravdu nádhernej, škoda té nožky, snad najde výborný páníčky, zkusím se taky poptat

jj, budeš moc hodná, snad najde toho správného páníka

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2009 21:49

oddorrinky napsal(a):

Co má s tou nožkou? Křivě strostla, nebo tam má kontrakturu nebo co?

17.7.2009 22:12
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co má s tou nožkou? Křivě strostla, nebo tam má kontrakturu nebo co?

právě že nesrostla vůbec... cirkláže a čep se uvolnily a kost se "rozpadla" jdeme ještě na kontrolní RTG tak uvidíme jak to teď vypadá, snad to bude aspoň trochu pozitivní, ale podle chování pejska věřím že ano

17.7.2009 22:26

oddorrinky napsal(a):
právě že nesrostla vůbec... cirkláže a čep se uvolnily a kost se "rozpadla" jdeme ještě na kontrolní RTG tak uvidíme jak to teď vypadá, snad to bude aspoň trochu pozitivní, ale podle chování pejska věřím že ano

Au au...no, stejně bych neházela flintu do žita, je to mladý zvíře, v dospělosti kulhat nemusí nebo to na něm nikdo nepozná...brala bych ho hned, jenže to bych letěla jak raketa, kdybych přivedla domů dalšího psa...

17.7.2009 22:45
mojipsi

XXX.XXX.165.36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Au au...no, stejně bych neházela flintu do žita, je to mladý zvíře, v dospělosti kulhat nemusí nebo to na něm nikdo nepozná...brala bych ho hned, jenže to bych letěla jak raketa, kdybych přivedla domů dalšího psa...

Já bych zkusila asi jiného veta, je mi divný, že to při kontrolách nepoznal. Dalšího pesa by už asi doma neustáli, ale poptám se, je fakt krásnej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík