medi
napsal(a):
Chováte někdo tyto pejsky?
Ano, chovám, viz. www.foxden.wz.cz. Naše holky jsou krmeny krmivem Acana. Štěňátků dávám Acanu puppy. Ale chovatelka by vám měla říct při odběru štěňěte,co mu dávala,né? Pořípadně dát domů značku , kterou baštili u ní....
bilkson
napsal(a):
Ano, chovám, viz. www.foxden.wz.cz. Naše holky jsou krmeny krmivem Acana. Štěňátků dávám Acanu puppy. Ale chovatelka by vám měla říct při odběru štěňěte,co mu dávala,né? Pořípadně dát domů značku , kterou baštili u ní....
Jé krmení malé Kessynky už je za nama už má skoro 6 měsíců. Vaše fenečka mi připomíná mamku naší Kessynky. A to černé je celá naše Kessynka. Můžu se zeptat jaké zkušenosti máte s touto rasou? Já jsem velice spokojená, jen kdyby nebyla tak uštěkaná.
Tady má Kessy 16 dní
medi
napsal(a):
Jé krmení malé Kessynky už je za nama už má skoro 6 měsíců. Vaše fenečka mi připomíná mamku naší Kessynky. A to černé je celá naše Kessynka. Můžu se zeptat jaké zkušenosti máte s touto rasou? Já jsem velice spokojená, jen kdyby nebyla tak uštěkaná.
Tady má Kessy 16 dní
A VE 2 MĚSÍCÍCH
medi
napsal(a):
A ještě jedna S našim druhým velkým pesanem
A ted 5 měsíční
medi
napsal(a):
Jé tak jsem se dívala a nejste tak daleko od ná. Vy máte jen fenečky nebo i pumry.? Nechci krýt, ale kamarádka má fenečku-od ní mám tu moji. Můžu se zeptat kam jezdíte jinak na krytí? Pejsci jsou moc krásní!
Jezevčíci jsou moje srdeční záležitost.
Už se od nich nehnu, i když jsou to paličáci...
Mám jen fenky, k pejskům jezdíme, pokaždé jinam. Ta vaše je úžasná.
Já ještě plánuju aspoň dvě holky. Ráda bych si chtěla splnit svůj sen a pořídit si "jezevce" v barvě čokoládové.No a manželovi se spíš líbí drsnosrstí, tak mu aspoň jednoho drsňáčka
. Já vím, asi jsu magor, ale prostě je miluju.