V pondělí 17. 8. 2009 v Havířově – Šumbarku ve večerních hodinách mi utekla deseti měsíční fenka Švýcarského bílého ovčáka. Jedná se o velkého bílého psa, proto věřím, že si jí mohl někdo všimnout na útěku, anebo jako nového psa u sousedu. Fenka je výstavní s PP a má tetování s číslem 2166. Pokud máte jakoukoliv informaci, která by vedla k nalezení fenky, odměním Vás částkou 2 000 Kč. Volat můžete na +420 602 713 737 (stačí prozvonit, zavolám zpět), anebo napsat na e-mail gentletiger@email.cz. Všem děkuji za pomoc.
tygr
napsal(a):
V pondělí 17. 8. 2009 v Havířově – Šumbarku ve večerních hodinách mi utekla deseti měsíční fenka Švýcarského bílého ovčáka. Jedná se o velkého bílého psa, proto věřím, že si jí mohl někdo všimnout na útěku, anebo jako nového psa u sousedu. Fenka je výstavní s PP a má tetování s číslem 2166. Pokud máte jakoukoliv informaci, která by vedla k nalezení fenky, odměním Vás částkou 2 000 Kč. Volat můžete na +420 602 713 737 (stačí prozvonit, zavolám zpět), anebo napsat na e-mail gentletiger@email.cz. Všem děkuji za pomoc.
Pořád se ještě nenašla, děkuji za každou informaci
tygr
napsal(a):
Pořád se ještě nenašla, děkuji za každou informaci
Ještě jedna fotka.
agro
napsal(a):
Je to krásný pes, myslím, že ji někdo musel určitě někde zahlídnout a pravděpodobně už ji má někdo doma. Zkoušeli jste třeba vylepit plakáty, policii, útulky, veterináře atd...?
Přeji ať se brzy najde živá a zdravá.
Souhlasím, že se jedná o nádherného psa. Ano obvolali jsme policii, útulky, veterináře, myslivce, listonožky, psí hotely, známé, vyvěsili jsme v okolí plakátky, ale jako kdyby se propadla do země, nikde není, nikdo jí neviděl. Pokračujeme dále, určitě už jí má někdo doma, jen musíme zjistit kde. Už se ozvalo pár lidí, kteří podobného psa viděli, ale nikdy se nejednalo o naší fenku. Děkujeme za přání, taktéž věříme, že se najde živá a zdravá.
Uživatel s deaktivovaným účtem

tygr
napsal(a):
Souhlasím, že se jedná o nádherného psa. Ano obvolali jsme policii, útulky, veterináře, myslivce, listonožky, psí hotely, známé, vyvěsili jsme v okolí plakátky, ale jako kdyby se propadla do země, nikde není, nikdo jí neviděl. Pokračujeme dále, určitě už jí má někdo doma, jen musíme zjistit kde. Už se ozvalo pár lidí, kteří podobného psa viděli, ale nikdy se nejednalo o naší fenku. Děkujeme za přání, taktéž věříme, že se najde živá a zdravá.
Držím palce ve hledání :(
tygr
napsal(a):
Stále nic nového? To je divný... A jak se ztratila? Utekla někde v lese nebo ve městě?
agro
napsal(a):
Stále nic nového? To je divný... A jak se ztratila? Utekla někde v lese nebo ve městě?
Zatím nemáme pořád žádné informace, kde by mohla být. Pokud dostaneme nějakou informaci, tak je buď hodně stará, anebo se jedná o jiného psa. Ztratila se ve městě. Předpokládám, že už u někoho, kdo ji odchytil žije, proto se těžko hledá. Děkuji za podporu
tygr
napsal(a):
Zatím nemáme pořád žádné informace, kde by mohla být. Pokud dostaneme nějakou informaci, tak je buď hodně stará, anebo se jedná o jiného psa. Ztratila se ve městě. Předpokládám, že už u někoho, kdo ji odchytil žije, proto se těžko hledá. Děkuji za podporu
A co to zkusit třeba přes TV nebo tisk? Takový pes se přeci nepropadne do země...vypadá to, že ji někdo nechce vrátit .
agro
napsal(a):
A co to zkusit třeba přes TV nebo tisk? Takový pes se přeci nepropadne do země...vypadá to, že ji někdo nechce vrátit .
Tisk jsem vyzkoušel už několikrát i placené inzeráty. TV a Radia nemají zájem. Určitě ji má někdo doma a nechce ji vrátit, myslí si, že přestanu hledat a fenka bude jeho. Jednou ji u někoho najdu, obeslal jsem veteriny v okolí, jednou bude muset jít na veterinu a pak se dozvím, kde je.
Děkuji za podporu
tygr
napsal(a):
Vím, že to, co teď napíšu, nebude až tak k tématu a ani vám to nijak nepomůže, ale již jsem zažila, že když Ukrajinci narazí na viditelně ztraceného velkého psa, který s nimi ochotně jde, není pro ně problém si ho dát k večeři.
Opravdu to není sranda, stalo se to známé. Utekla jí kříženka NO a po pečlivém pátrání za dva měsíce náhodou narazili na kůži, která určitě její fence patřila. Byla pohozená kousek od stavby
Nebo ji třeba doopravdy má někdo doma a dotyčný čeká, až nabídnete víc peněz. Přeci jen žijeme v Čechách (omlouvám se slušným lidem).
Každopádně držím palce, ať to dopadne dobře.