Komu ze svých předků se podobajíVaši psi? Po kom jsou? U sebe nejsem moc objektivní, ale Corny je podobný na Kerrydaw Kampari, zdá se mi. A Claudie, ze stejného vrhu na BAILEYS z Ďáblovy studánky. A co ti Vaši?
Můžou se přidat i makitele kříženců, pokud znají předky svého psa, jinak by se nám to těžko hodnotilo.
muchomurka
napsal(a):
Komu ze svých předků se podobajíVaši psi? Po kom jsou? U sebe nejsem moc objektivní, ale Corny je podobný na Kerrydaw Kampari, zdá se mi. A Claudie, ze stejného vrhu na BAILEYS z Ďáblovy studánky. A co ti Vaši?
Můžou se přidat i makitele kříženců, pokud znají předky svého psa, jinak by se nám to těžko hodnotilo.
No tak náš Čestr je podobný hodně použitému koštěti :))) ale když je ostříhaný tak je to lepší :o)
muchomurka
napsal(a):
Náš Otík si vzal z každého rodiče něco,po mamince je chrt a po tatínkovi je nahatej.
Uživatel s deaktivovaným účtem

muchomurka
napsal(a):
Andička je celý tatínek, Black spod Krasína. A Niki mi připadá jako kopie Andiho vom Kraichgau, akorát bez bílého hrudního znaku
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Andička je celý tatínek, Black spod Krasína. A Niki mi připadá jako kopie Andiho vom Kraichgau, akorát bez bílého hrudního znaku
Naše papilonka je hezká po otci a nafoukaná asi po matce,barzoj je urostlej po otci a srst má po matce.bulterierka je naprostá kopie matky,ale povaha je celej táta.
pupulu
napsal(a):
Naše papilonka je hezká po otci a nafoukaná asi po matce,barzoj je urostlej po otci a srst má po matce.bulterierka je naprostá kopie matky,ale povaha je celej táta.
Naše Judita se podobá pra pra.......................babičce ze sedmé generace.
Matěj zas mí po téhle pra pra............sklony k občasnému rozebrání plotu a zdrhnutí
samain
napsal(a):
Naše Judita se podobá pra pra.......................babičce ze sedmé generace.
Matěj zas mí po téhle pra pra............sklony k občasnému rozebrání plotu a zdrhnutí
naše Dastynka je podobné hodně své mamince Anuket. Jsou si pomalu na chlup podobní. Naše Milí ta má oči po tatínkovi a náš Bubák je celej táta Joe.
muchomurka
napsal(a):
Náš Baček je barvou srsti, láskou k aportu a nežravostí po mamině a ochotou učit se, vnímavostí a strachem z bouřky po tátovi
Až na ten strach z bouřky (kterej jsme už tak nějak zvládli) je to výborná kombinace vlastností a povahy