Ahoj,
daruji štěňátka která byla nalezena zde ve vsi v igelitové tašce. Jsou tedy uměle "odkojená", kupujeme jim kvalitní sušené mléko přímo pro štěňátka..Nyní jim je něco přez 3týdny, jsou užasně chápavá a vnímavá k lidem..Mají k nim úžasný vztah, pač jsou to jejich "maminky"...
Otec je bernský salašnický, matka neznámá...
Jedná se o dva pejsky...
mili
napsal(a):
Ahoj,
daruji štěňátka která byla nalezena zde ve vsi v igelitové tašce. Jsou tedy uměle "odkojená", kupujeme jim kvalitní sušené mléko přímo pro štěňátka..Nyní jim je něco přez 3týdny, jsou užasně chápavá a vnímavá k lidem..Mají k nim úžasný vztah, pač jsou to jejich "maminky"...
Jedná se o dva pejsky...
Jak to víte, že otec je BSP? Teda, ten vlevo je nádherný, fakt supr barva.
Neměli jsme náhodou od vás polobritského kocoura?
mili
napsal(a):
Ahoj,
Jedná se o dva pejsky...
...
memmory
napsal(a):
Tak ty jsou naprosro k sežrání
Ať se jim podaří najít nové a hodnější lidi se kterými měly tak špatnou zkušenost
Děkuji...
Vypadá to ale že jednoho si nechám já sama a na druhého si dnes volala paní...
I když člověk nikdy neví, času než půjdou je dost a tak si to třebas ta paní ještě rozmyslí...Já sama zvažuji jestli se mu budu moci plně věnovat..Ale udržet se a brát to rozumem a né jen srdíčkem není vůbec lehké....![]()
mili
napsal(a):
Děkuji...
Vypadá to ale že jednoho si nechám já sama a na druhého si dnes volala paní...
I když člověk nikdy neví, času než půjdou je dost a tak si to třebas ta paní ještě rozmyslí...Já sama zvažuji jestli se mu budu moci plně věnovat..Ale udržet se a brát to rozumem a né jen srdíčkem není vůbec lehké....![]()
Teda.. taky držím palce, ať prcíčkové najdou ten nejlepší domov. Jak někdo může něco takového provést tak neskutečně slaďoučkým štěňátkům?! Nepochopím. ..ačkoli po pár nalezených morčatech a jednom králíkovi (rovněž porůznu v pytlích a popelnicích) se už ani nedivím.