Nezavřou hubu a nezavřou :o) 13

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2009 15:45
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Odpočinek po vyčerpávající návštěvě tří krásných fenek

3.9.2009 15:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
Odpočinek po vyčerpávající návštěvě tří krásných fenek

A na druhém boku

3.9.2009 16:06
mojipsi

XXX.XXX.165.52

hankaapes napsal(a):
A na druhém boku

Omlouvám se,že se do Vás vkládám, ale z vlastních zkušeností nutradyl naprosto vynikající, kamarádky starší NO skoro nechodila a po nutradylu běhala skoro normálně, je sice dražší, ale stojí za to ho zkusit. Chassoton mému pittovi pomohl, ale nebyl na tom tak zle.

3.9.2009 16:22
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mojipsi napsal(a):
Omlouvám se,že se do Vás vkládám, ale z vlastních zkušeností nutradyl naprosto vynikající, kamarádky starší NO skoro nechodila a po nutradylu běhala skoro normálně, je sice dražší, ale stojí za to ho zkusit. Chassoton mému pittovi pomohl, ale nebyl na tom tak zle.

není důvod se omlouvat Právě Nutradyl dobíráme, ale jsem už psala, dneska se těžko zvedal, kulhal a pomalu rozcházel a to mě vyděsilo, protože vím, že by mu měl Nutradyl pomoct. Ale může to být skutečně třeba jen namožené, je příliš aktivní ať ho brzdím jak chci. Cena u mě nerozhoduje, vyzkouším cokoliv a za jakoukoliv cenu když to pomůže

3.9.2009 16:27
mojipsi

XXX.XXX.165.52

hankaapes napsal(a):
není důvod se omlouvat Právě Nutradyl dobíráme, ale jsem už psala, dneska se těžko zvedal, kulhal a pomalu rozcházel a to mě vyděsilo, protože vím, že by mu měl Nutradyl pomoct. Ale může to být skutečně třeba jen namožené, je příliš aktivní ať ho brzdím jak chci. Cena u mě nerozhoduje, vyzkouším cokoliv a za jakoukoliv cenu když to pomůže

Možná, že je to dočasný stav ke změně počasí, mě taky bolí kolena postižená artrózou, hlavně dnes, když mě "plavák" při prochajdě se psy chytil 5 km od baráku, když klouby prostydnou je to vždycky horší.

3.9.2009 16:51
lucky

XXX.XXX.133.26

mojipsi napsal(a):
Možná, že je to dočasný stav ke změně počasí, mě taky bolí kolena postižená artrózou, hlavně dnes, když mě "plavák" při prochajdě se psy chytil 5 km od baráku, když klouby prostydnou je to vždycky horší.

Holky..teda já než to tady zase přelouskala!! Vy jedete!!!

Hele, nezdá se vám, že se to ty naše obludy staráme jak o děcka? Možná lépe?
Ty RTG jsou síla, peťi, doufám, že Hagi bude OK, že se to zase nějak ustálí.

Darés tady vyváděl, vzala jsem fabína ke kolu a vyplaval se ve splavu, ale Daréska jsem fakt chtěla nechat v klidu. Uvidíme.
Ovšem na zítra hlásí lijáky, takže jsem je nakonec vykoupala dneska, jsou vykoupaní, vyfouknutí a jsou čačí. Uvidíme co zítra, doufám, že se moc nezaprasí. Kdyžtak se hodí do Džbánu a fukar bereme samozřejmě, takže se vyfouknou

No nic..já jdu něco málo zbalit už dnes, my povezeme ještě kalendáře, takže Luďa nám vezme ráno nějaké věci, tak se pro to teď večer zastaví..jako fukar, stůl, židle atd.a tak jeden bágl s nějakými ručníky, pyžamy a věcmi kdyby byla kosa....

3.9.2009 16:51
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mojipsi napsal(a):

Tak proto mě dneska tak strašně bolí záda, pilule nezabírají. Jasně, to bude fakt asi tím počasím Ale u psa mě to bolí všechno dvojnásob

3.9.2009 16:56
hankaapes

XXX.XXX.101.77

lucky napsal(a):
Holky..teda já než to tady zase přelouskala!! Vy jedete!!!

Hele, nezdá se vám, že se to ty naše obludy staráme jak o děcka? Možná lépe?
Ty RTG jsou síla, peťi, doufám, že Hagi bude OK, že se to zase nějak ustálí.

Darés tady vyváděl, vzala jsem fabína ke kolu a vyplaval se ve splavu, ale Daréska jsem fakt chtěla nechat v klidu. Uvidíme.
Ovšem na zítra hlásí lijáky, takže jsem je nakonec vykoupala dneska, jsou vykoupaní, vyfouknutí a jsou čačí. Uvidíme co zítra, doufám, že se moc nezaprasí. Kdyžtak se hodí do Džbánu a fukar bereme samozřejmě, takže se vyfouknou

No nic..já jdu něco málo zbalit už dnes, my povezeme ještě kalendáře, takže Luďa nám vezme ráno nějaké věci, tak se pro to teď večer zastaví..jako fukar, stůl, židle atd.a tak jeden bágl s nějakými ručníky, pyžamy a věcmi kdyby byla kosa....

Máš pravdu, staráme se možná až příliš ale oni za to stojí ten víkend nebude asi na počasí nic moc, vzala bych si péřovku a slivovici do kapsy a pesani mají vyfoukané kožichy, těm zima nebude :o)) Škoda že jedu na víkend pryč, přišla bych se podívat, mám to ke Džbánu ani ne 5min.

3.9.2009 16:57
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Tak proto mě dneska tak strašně bolí záda, pilule nezabírají. Jasně, to bude fakt asi tím počasím Ale u psa mě to bolí všechno dvojnásob

no holky nestrašte. tady leje a dost fest, jdu dom a ani se mi tam nechce co mě tam čeká... Hagýn zalezl do boudy a leží tam už od poledne. naši ho nedostali domů, tak budu mít práci, je asi zblblej a chce jen spát.
to počasí fakt dělá hodně, mamka s kolenama taky vždy skuhrá.

3.9.2009 17:03
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
no holky nestrašte. tady leje a dost fest, jdu dom a ani se mi tam nechce co mě tam čeká... Hagýn zalezl do boudy a leží tam už od poledne. naši ho nedostali domů, tak budu mít práci, je asi zblblej a chce jen spát.
to počasí fakt dělá hodně, mamka s kolenama taky vždy skuhrá.

Chudínek, on je vlastně ještě pod práškama. Tady byl šílenej slejvák, dokonce se mi dostala voda i pod nová okna, ale jenom trochu, naštěstí. Teď už svítí sluníčko a Hubas může jít na prochajdu ale fakt mě dneska ta záda trápí už aby se to počasí srovnalo.

3.9.2009 17:09
lucky

XXX.XXX.133.26

hankaapes napsal(a):
Chudínek, on je vlastně ještě pod práškama. Tady byl šílenej slejvák, dokonce se mi dostala voda i pod nová okna, ale jenom trochu, naštěstí. Teď už svítí sluníčko a Hubas může jít na prochajdu ale fakt mě dneska ta záda trápí už aby se to počasí srovnalo.

No jo, já s páteří v hnusném počasí taky sotva lezu

božatko Hagínek, je mi ho líto..chuďátko

Tady je nádherně, svítí sluníčko, super, ale v noci asi něco bude..místy tady byl dost povichr

3.9.2009 17:13
hankaapes

XXX.XXX.101.77

lucky napsal(a):
No jo, já s páteří v hnusném počasí taky sotva lezu

božatko Hagínek, je mi ho líto..chuďátko

Tady je nádherně, svítí sluníčko, super, ale v noci asi něco bude..místy tady byl dost povichr

Tady byla přímo vichřice, popelnice lítaly mezi autama, potom ta úděsná průtrž a sluníčko a teď se zase něco blíží. Hubert šel s páníkem na \"civilizační\" procházku, kulhal tak se projde jenom na vodítku....ten bude otrávenej Hagínovi moc držím palce, už se to musí zlepšit. Ale dneska fakt trpím, nechám si páteř odstranit a budu "bezpáteřní"

3.9.2009 17:13
lucky

XXX.XXX.133.26

hankaapes napsal(a):
Tady byla přímo vichřice, popelnice lítaly mezi autama, potom ta úděsná průtrž a sluníčko a teď se zase něco blíží. Hubert šel s páníkem na \"civilizační\" procházku, kulhal tak se projde jenom na vodítku....ten bude otrávenej Hagínovi moc držím palce, už se to musí zlepšit. Ale dneska fakt trpím, nechám si páteř odstranit a budu "bezpáteřní"

Juj..nestraš! Snad to tady nedorazí

3.9.2009 17:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

lucky napsal(a):
Juj..nestraš! Snad to tady nedorazí

Nechci strašit, ale jezdí tady všude houkající hasiči a policajti, snad zase na někoho nespadnul strom. Doufejme, že už se to vyřádilo tady

3.9.2009 17:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
Nechci strašit, ale jezdí tady všude houkající hasiči a policajti, snad zase na někoho nespadnul strom. Doufejme, že už se to vyřádilo tady

Jo a ještě až budeš házet event.psy do Džbánu, tak nezapomeň, že všechny mrtvoly co tam můžou plavat jsou Huberta Má na jejich nacházení snad šestej smysl

maťa

3.9.2009 17:40
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Joj děcka, ste to rozbalily!!!

Peti až dojdeš dom, snad bude Hagi aspoň trošílínečku lepší!

Hani ty si chatu užij, a tu péřovku bych si aj vzala

Tadyk zatím nic, sice přišlo jakýsi černo, visí to tadyk nad náma, troška pofukuje, ale nic moc, ani kapka a třikrát zahřmělo a the end Nejspíš z toho nic nebude....známe to.

Puffinky byli venku hodné, jako vždy, a doma sem ještě pak vlítla na zahradu cosi pospravit a upravit a.....samo se zranila že Kloubečky na prstíčkách sedřené, krve valilo, na té samé ruce škrábanec od zápěstí po loket od hřebíku a dost hlubokej, též krvavá Mary , a sotva sem to vydezinfikovala, šupky se bouchnout do druhé ručky v těch samých místech skoro, tže mám nejen modřinu, ale aj hrču
Asi mám dneska svůj den zase

Ale kámoš nám dovezl 4,5 litru zas tý výborný čokoládový smetanový zmrzky z Nowaca, tže aspoň tím se ukonejším, du dlabááááát Míťa ještě není doma, musím honem honem A pak se vykutálím ven s velkýma, běhat asi určo nebudu, ale ven oba vezmu, než začne lít

Tak pááá zatím

3.9.2009 17:44
rude

XXX.XXX.248.133

hankaapes napsal(a):
Jo a ještě až budeš házet event.psy do Džbánu, tak nezapomeň, že všechny mrtvoly co tam můžou plavat jsou Huberta Má na jejich nacházení snad šestej smysl

tak jsem ho nemusela ani přemlouvat a kupodivu bez knučení vyšel z boudy a šel domů-ale pořád o 3. čumim! má mě prokouklou a špekáčky s práškem už nechce, tak to dostal v jogurtu- prášek vyblíznul s jogurtem, tak uvidíme kdy mě prokoukne i toto, je to lišák chytrej.

Hani nedávno jsem to někomu vyprávěla, že ti Hubas našel mrtvolu a byl zděšen, že ten park taky zná, ale už sakra nevím komu.... já tam teda venčit nebudu o víkendu

tak jdu koupat tako příšernýho psa Indyho

3.9.2009 18:34
lucky

XXX.XXX.133.26

maťa napsal(a):
Joj děcka, ste to rozbalily!!!

Peti až dojdeš dom, snad bude Hagi aspoň trošílínečku lepší!

Hani ty si chatu užij, a tu péřovku bych si aj vzala

Tadyk zatím nic, sice přišlo jakýsi černo, visí to tadyk nad náma, troška pofukuje, ale nic moc, ani kapka a třikrát zahřmělo a the end Nejspíš z toho nic nebude....známe to.

Puffinky byli venku hodné, jako vždy, a doma sem ještě pak vlítla na zahradu cosi pospravit a upravit a.....samo se zranila že Kloubečky na prstíčkách sedřené, krve valilo, na té samé ruce škrábanec od zápěstí po loket od hřebíku a dost hlubokej, též krvavá Mary , a sotva sem to vydezinfikovala, šupky se bouchnout do druhé ručky v těch samých místech skoro, tže mám nejen modřinu, ale aj hrču
Asi mám dneska svůj den zase

Ale kámoš nám dovezl 4,5 litru zas tý výborný čokoládový smetanový zmrzky z Nowaca, tže aspoň tím se ukonejším, du dlabááááát Míťa ještě není doma, musím honem honem A pak se vykutálím ven s velkýma, běhat asi určo nebudu, ale ven oba vezmu, než začne lít

Tak pááá zatím

To je dobře, že Hagi alespoň vylezla a zblajznul prášek.

Já vykydala, nastlala, nachystala večeři, seno a šupajdím pro Usu na pastvinu..zase bude jakou koule s nožičkami
teda tu zmrzku zááávidím! Miluji zmrzku a mám ji pořád nedostatek a není!!!

teda já se zítra vůbec netěším na tu cestu do Prahy . vůbec se mi tam nechce. Kdyby to bylo někde za rohem, ale to cestování autem mě zabije. Po té mladé Boleslavi mě tááák bolela páteř, že jsem myselal, že chcípnu a představa cesty do Prahy, běhání v kruhu se psy a pak cesta zpět...auuuuu!!!!!

Ach jo.....týrání lidí

tak já valím pro uň

3.9.2009 18:47
rude

XXX.XXX.248.133

lucky napsal(a):
To je dobře, že Hagi alespoň vylezla a zblajznul prášek.

Já vykydala, nastlala, nachystala večeři, seno a šupajdím pro Usu na pastvinu..zase bude jakou koule s nožičkami
teda tu zmrzku zááávidím! Miluji zmrzku a mám ji pořád nedostatek a není!!!

teda já se zítra vůbec netěším na tu cestu do Prahy . vůbec se mi tam nechce. Kdyby to bylo někde za rohem, ale to cestování autem mě zabije. Po té mladé Boleslavi mě tááák bolela páteř, že jsem myselal, že chcípnu a představa cesty do Prahy, běhání v kruhu se psy a pak cesta zpět...auuuuu!!!!!

Ach jo.....týrání lidí

tak já valím pro uň

No trošinku je lepší, běžel se ted i vyčůrat a koukal i co kde lítá. hned jsem ho hnala zpět.

Indy vykoupán, já také smrdím a jsem samý chlup, počkám až uschne a jdu česat.
a nemám nic sbaleno, tak snad nic nezapomenu.

tady se ochladilo po tom dešti, doufám že nám nebude pršet na víkend.

3.9.2009 19:58
mojipsi

XXX.XXX.165.52

rude napsal(a):
No trošinku je lepší, běžel se ted i vyčůrat a koukal i co kde lítá. hned jsem ho hnala zpět.

Indy vykoupán, já také smrdím a jsem samý chlup, počkám až uschne a jdu česat.
a nemám nic sbaleno, tak snad nic nezapomenu.

tady se ochladilo po tom dešti, doufám že nám nebude pršet na víkend.

Holky ještě mě napadla kloubní výživa FLEXON POWER (snad jsem to napsala dobře), kamarádka má chod´áka má zborcenou kyčel, která mu tlačí na páteř +DKK , operace není v jeho stavu možná, pejsu má z útulku jeho stav je po neléčeném zranění, vyzkoušela všechno, pak jí vet nabídl Flexon a pes denně chodí ven skoro bez kulhání, je tam minimální dávkování. Předtím skoro nechodil, došly jsme na pole a tam padl, že dál nejde a ted´běhá s mými hyperaktivci, i když je krotím více či méně neúspěšně a nedělá mu to problém.

3.9.2009 21:49
lucky

XXX.XXX.133.26

mojipsi napsal(a):
Holky ještě mě napadla kloubní výživa FLEXON POWER (snad jsem to napsala dobře), kamarádka má chod´áka má zborcenou kyčel, která mu tlačí na páteř +DKK , operace není v jeho stavu možná, pejsu má z útulku jeho stav je po neléčeném zranění, vyzkoušela všechno, pak jí vet nabídl Flexon a pes denně chodí ven skoro bez kulhání, je tam minimální dávkování. Předtím skoro nechodil, došly jsme na pole a tam padl, že dál nejde a ted´běhá s mými hyperaktivci, i když je krotím více či méně neúspěšně a nedělá mu to problém.

Tak to je povzbudivé. To vyzkoušej Peťi, zní to dobře...chtělo by to více info

tady začalo pršet až tak o půl 10 večer . Ale je dobře, poprchává, psi zalezlí, ale vykoupaní a čistí..nejsou na tohle moc prasata, tak by se neměli zřídit.

Zbaleno mám něco, něco ještě nee... dopoledne stejně ještě jedu zase do města..ach jo..

4.9.2009 07:14
rude

XXX.XXX.248.133

lucky napsal(a):
Tak to je povzbudivé. To vyzkoušej Peťi, zní to dobře...chtělo by to více info

tady začalo pršet až tak o půl 10 večer . Ale je dobře, poprchává, psi zalezlí, ale vykoupaní a čistí..nejsou na tohle moc prasata, tak by se neměli zřídit.

Zbaleno mám něco, něco ještě nee... dopoledne stejně ještě jedu zase do města..ach jo..

Dobré ráno, je ale ospalý den co?
Hagi je zdá být lepší, na nohu už trošku došlapuje a dnes to bylo bez knučení, jupííí takže to možná zabírá, i když s dost velkým spožděním. v noci jsem k němu ještě vstávala abych mu dala prášek a že ráno uvidíme a rozhodneme co a jak.
ségra s tím počítá že mi sem zajede tak je to super!

Já Indyho nějak vůbec včera nemohla učesat, nechtěl uschnout jak bylo vlhko a mě se už moc nechtělo čekat, tak to dodělám na džbáně

at nám to dnes rychle uteče a je tu víkend! pátek- můj nejoblíbenější pracovní den!

maťa

4.9.2009 08:39
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Bré ránko

Petiii jupííííííííí jupíííííííííí To je príma s tím Hagim, prostě úžo! Hlavně to nezakřiknout....ťuk ťuk buch!!

A ségra je moc hodná, že s tím hlídáním Hagiho počítá, viď?! Hihi, tak Indyho dočešeš až tam, šak o nic nejde

Kači, díky za ty tipy na kloubovky, ten Flexon je buď : Flexon Powder 400g za 695 Kč, a nebo Flexon Liquid 250 ml za 720 Kč Ceny dost vysoký, a to složení je sice super u obou, ale nějak nikde nepíšou, zda je to myšleno na jednu dávku, či na celé balení, pak by totiž ten obsah látek byl docela malý

Krucinál, nejen že sem v noci skoro nespala, Mí vstával v 03:30 do té Bratislavy a já byla vzhůru s ním, do poslední chvíle sem nevěděla, zda pojedu, nepojedu s ním.....nakonec sem nejela, takhle na otočku to nemá smysl a venku je hnusně Notabene mě tak bolí ty včerejší zranění na těch rukách, že ani hrnek s kafem pomale neudržím, budu to muset nějak rozhýbat, nejlépe luxováním, prášením.....

4.9.2009 09:09
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Bré ránko

Petiii jupííííííííí jupíííííííííí To je príma s tím Hagim, prostě úžo! Hlavně to nezakřiknout....ťuk ťuk buch!!

A ségra je moc hodná, že s tím hlídáním Hagiho počítá, viď?! Hihi, tak Indyho dočešeš až tam, šak o nic nejde

Kači, díky za ty tipy na kloubovky, ten Flexon je buď : Flexon Powder 400g za 695 Kč, a nebo Flexon Liquid 250 ml za 720 Kč Ceny dost vysoký, a to složení je sice super u obou, ale nějak nikde nepíšou, zda je to myšleno na jednu dávku, či na celé balení, pak by totiž ten obsah látek byl docela malý

Krucinál, nejen že sem v noci skoro nespala, Mí vstával v 03:30 do té Bratislavy a já byla vzhůru s ním, do poslední chvíle sem nevěděla, zda pojedu, nepojedu s ním.....nakonec sem nejela, takhle na otočku to nemá smysl a venku je hnusně Notabene mě tak bolí ty včerejší zranění na těch rukách, že ani hrnek s kafem pomale neudržím, budu to muset nějak rozhýbat, nejlépe luxováním, prášením.....

To mám radost, že je Hagi lepší, huráááááááááá Holky až přijedete na Džbán, tak se nelekněte, všude jsou cedule (pokud je někdo neodstraní), že musí chodit psi na vodítku, neb jsou tam puštěné ovce a kozy. Hubert to tam prohledal a žádné kozy ani ovce jsme neviděli, taky co by tam dělali když je tráva spálená sluncem Taky žádná mrtvola, takže budete mít dobrej víkend. Je sice hnusně, ale je teplo, aspoň něco Ten Flexon mě zaujal, domluvím se s vetem za jak dlouho po dobrání Nutradylu ho můžeme vyzkoušet. Jj Maťo, při úklidu se člověk rychle vyhojí včera jsem si to potvrdila už mě nebolí jenom záda, ale celej člověk

4.9.2009 09:17
mojipsi

XXX.XXX.165.35

maťa napsal(a):
Bré ránko

Ahoj Mati bude to Flexon Powder, bližší info nemám, jen jsem si vzpoměla, že Kenny po něm začal chodit zázračně, jen co neustojí, když moje 2 střely neřízené KAO a NO ho smetou, ale to neustojím ani já, tkž to nebude zdravotním stavem.
Ptž má Kenča i DKK nevím kolik, ale vet říkal, že 2-3, ptž ji viděl při rentgenu Kennyho kyčle, ani ty kyčle nebyly povolený jak mají být, při rentgenech kyčlí, jen se chtěl podívat na ten kloub, byla jsem tam s Martinou a takovou hrůzu jsem ještě neviděla,tak operace není možná z důvodu, že by druhá noha tu váhu po rekonvalescenci neunesla.

maťa

4.9.2009 09:21
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
To mám radost, že je Hagi lepší, huráááááááááá Holky až přijedete na Džbán, tak se nelekněte, všude jsou cedule (pokud je někdo neodstraní), že musí chodit psi na vodítku, neb jsou tam puštěné ovce a kozy. Hubert to tam prohledal a žádné kozy ani ovce jsme neviděli, taky co by tam dělali když je tráva spálená sluncem Taky žádná mrtvola, takže budete mít dobrej víkend. Je sice hnusně, ale je teplo, aspoň něco Ten Flexon mě zaujal, domluvím se s vetem za jak dlouho po dobrání Nutradylu ho můžeme vyzkoušet. Jj Maťo, při úklidu se člověk rychle vyhojí včera jsem si to potvrdila už mě nebolí jenom záda, ale celej člověk

Hihi Hani, ste to tam s Hubýskem fundlákům "zrevidovali" ten Džbán, teda hezky

Ten Flexon fakt nevypadá zle, i když ta cena úměrně tomu vysokýmu dávkování není zrovna top, ale co už, jen musím zjistit, zda ty mg látek ve složení jsou jako na celé balení, či na denní dávku Kdyžtak bych ho též prubla

šmane Hani nestraš s celým člověkem! Ale asi na tom něco bude, páč sem započala "terapii pracek" škrábáním bramb - budu dělat houbovou polívku , a z nějakýho nevysvětlitelnýho důvodu mě začal bolet slepák, zatímco ručky bolet nepřestaly, spíš naopak A nemám mraženou zeleninu na ten slepák, jen mražený houby, tže budu ledovat asi těma

maťa

4.9.2009 09:25
maťa

XXX.XXX.80.144

mojipsi napsal(a):
Ahoj Mati bude to Flexon Powder, bližší info nemám, jen jsem si vzpoměla, že Kenny po něm začal chodit zázračně, jen co neustojí, když moje 2 střely neřízené KAO a NO ho smetou, ale to neustojím ani já, tkž to nebude zdravotním stavem.
Ptž má Kenča i DKK nevím kolik, ale vet říkal, že 2-3, ptž ji viděl při rentgenu Kennyho kyčle, ani ty kyčle nebyly povolený jak mají být, při rentgenech kyčlí, jen se chtěl podívat na ten kloub, byla jsem tam s Martinou a takovou hrůzu jsem ještě neviděla,tak operace není možná z důvodu, že by druhá noha tu váhu po rekonvalescenci neunesla.

Jj Kači, je mi to jasný, tak hlavně že to pejskovi pomáhá Asi ten Powder prubnu taky, zkušeností není nikdá dost a kdyby to pomáhalo, můžu ho střídat s tím Canivitonem Tže díky moc za info

A jasně s tou operací, Bíšek to má stejně, všechny 4 nohy v háji, tže operace ani jedné nehrozí, neb by lehl No co naděláme, ještě že pomáhají troška ty prášky a plavání a štěstíčko!!!

4.9.2009 09:28
rude

XXX.XXX.13.149

mojipsi napsal(a):

Mati to vydržíš tak dlouho vzhůru? já v 9 odpadám jak jsem Hagimu dala v noci prášek už jsem pak taky nemohla usnout, hodinu jsem se převalovala.

a s tím uklízením... to se pak oprvadu rozbolí kde co mě včera brali záda jak jsem nad Indym byla ohnutá a ten spratek se pak šel vyválet v garáži na chodbu, do toho prachu tam, tak dostal přes hubu jsem ho fakt nekoupala proto,aby se vytřel někde v pavučinách .... koukal nechápavě proč nesmí, když to je táák príííma
jste mi připoměli že jsem doma na řadě s pátečním úklidem, ale ten prostě nebude, mamka snad omluví

jo, jsme ráda, že je Hagi lepší.... aspon to s ním bude mít ségra snazší, jen ty prášky zase prokoukl, už i v jogurtu to najde a vyflusne, tak mám novou metodu v tvarohu, ten bezmezně polyká

4.9.2009 09:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

mojipsi napsal(a):

Ještě jsem si vzpomněla, kudy jezdíte do Prahy na Džbán? Jsou tady trochu změny, např. přes Letnou je skoro nemožné projet, veletržní je téměř neprůjezdná, a výjezd ze strahovského tunelu směrem na Bílou Horu je těsně před Patočkovou nově rozdělenej na dva pruhy. Takže ten úplně napravo je směr na Petřiny a do centra, a zbývající dva směr Vypich. Asi jsem to napsala složitě, ale je jednoduchý, jenom jsem chtěla varovat před tou Letnou

4.9.2009 09:45
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Ještě jsem si vzpomněla, kudy jezdíte do Prahy na Džbán? Jsou tady trochu změny, např. přes Letnou je skoro nemožné projet, veletržní je téměř neprůjezdná, a výjezd ze strahovského tunelu směrem na Bílou Horu je těsně před Patočkovou nově rozdělenej na dva pruhy. Takže ten úplně napravo je směr na Petřiny a do centra, a zbývající dva směr Vypich. Asi jsem to napsala složitě, ale je jednoduchý, jenom jsem chtěla varovat před tou Letnou

Moc Prahu neznám, jedeme po dálnici z Hradce a napojíme se na jižní spojku?? asi a ta nás vede dlouho až do ... no ani nevím budeme mít navigaci, snad nebudem bloudit, ale díky za varování je mi jasné že v pátek v podvečer to v praze nebude jednoduché....

4.9.2009 10:03
rude

XXX.XXX.13.149

rude napsal(a):
Moc Prahu neznám, jedeme po dálnici z Hradce a napojíme se na jižní spojku?? asi a ta nás vede dlouho až do ... no ani nevím budeme mít navigaci, snad nebudem bloudit, ale díky za varování je mi jasné že v pátek v podvečer to v praze nebude jednoduché....

Hani a co Hubert, už je ok???

maťa

4.9.2009 10:07
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):

tak teďka vede tvaroh Peti jo??? Su zvědavá, jak dlouho
To já se s tím nepářu, prášek prostě narvu na kořen jazyka, až do krku a je to, musej to polknout, a mám klid, v podávání prášků sem fakt odborník, aj u koček to jde lehce, jen mít ten grif správnej

No někdá vydržím dlouho vzhůru, někdá su v devět k.o. a du spát, ale včera sem šla spát asi v 23:30 a prostě do té půl čtvrté sem neusnula, převalovala se a tak sem asi o půl třetí vstala, udělala si pučíno a četla a čekala, až Míťovi zazvoní budík Udělala sem mu "snídani" a sváču na cestu, vyprovodila ho a vlezla do růžovek, kde sem další hodinu mounila jak sůva Pak sem konečně zabrala, ale v šest sem musela na záchod a už sem neusnula, nešlo to, a ani nejsu nějak přejetá, prostě normálka

Až na ten podělanej slepák, bolí víc a víc.....mě asi picne z toho fakt! Polívka se vaří a já du na toho zmetka slepýho vrazit hluboce zmražené houby

4.9.2009 10:08
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

Když máš navigaci, je to v pohodě. Na jižní spojce se budete asi jenom posouvat a pojedete nejspíš smíchovským a strahovským tunelem, jak jsem psala. Tak šťastnou cestu a nevšímej si hulvátů za volantem, mám pocit, že je jich tady v Praze víc než jinde

maťa

4.9.2009 10:10
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Když máš navigaci, je to v pohodě. Na jižní spojce se budete asi jenom posouvat a pojedete nejspíš smíchovským a strahovským tunelem, jak jsem psala. Tak šťastnou cestu a nevšímej si hulvátů za volantem, mám pocit, že je jich tady v Praze víc než jinde

Hani ještě v Pardubkách a Hradci jsou "řidiči profíci" Se těmhle třem městům vyhýbám, jak čert kříži

A co ten Hubýsek Hani, ještě kulhá?

4.9.2009 10:20
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Hani ještě v Pardubkách a Hradci jsou "řidiči profíci" Se těmhle třem městům vyhýbám, jak čert kříži

cooo??!!! Matííí !! to není pravdáááá ! já jsem hradečák a dobrý řidič u nás jsou jako největší povlové rychnovští řidiči
ale pražáci a brňáci mi přijdou nejvíc ukvapení a spěchají a dělají zmatky. bez urážky všech čím větší město tím větší chaos mi přijde

4.9.2009 10:22
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):

Nechci to zakřiknout, ale přímo nekulhá, jenom mám pocit (jak jsi psala včera) že má pohyb zadních nohou trochu prkenný, ale možná vidím i to co není pravda, ráno normálně proběhnul Šárku a okolí Džbánu, chutná mu jíst a pořád se vnucuje na mazlení, možná se jenom moc bojím po včerejšku, to mě fakt vyděsil Stejně si myslím, že ač jsem pražačka jako všichni moji předkové, že pražští řidiči jsou opravdu prasata ( samozřejmě až na výjimky). Kdekoliv jezdím venku, tak pohoda, ale tady tě vytroubí i když pouštíš děti na přechodu, to nemluvím ani o tom, že na 40 se musí jet aspoň 60, jinak se ti nalepí na zadek a dávají všemožně najevo, jak je zdržuješ. Většinou to dělají chlapi ale už jsem viděla i pár ženských, co vystrkovaly prostředníček z okna jenom proto, že neprojedeš křižovatku na oranžovou. Já většinou tak strašně nespěchám, abych přišla o body

4.9.2009 10:40
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Nechci to zakřiknout, ale přímo nekulhá, jenom mám pocit (jak jsi psala včera) že má pohyb zadních nohou trochu prkenný, ale možná vidím i to co není pravda, ráno normálně proběhnul Šárku a okolí Džbánu, chutná mu jíst a pořád se vnucuje na mazlení, možná se jenom moc bojím po včerejšku, to mě fakt vyděsil Stejně si myslím, že ač jsem pražačka jako všichni moji předkové, že pražští řidiči jsou opravdu prasata ( samozřejmě až na výjimky). Kdekoliv jezdím venku, tak pohoda, ale tady tě vytroubí i když pouštíš děti na přechodu, to nemluvím ani o tom, že na 40 se musí jet aspoň 60, jinak se ti nalepí na zadek a dávají všemožně najevo, jak je zdržuješ. Většinou to dělají chlapi ale už jsem viděla i pár ženských, co vystrkovaly prostředníček z okna jenom proto, že neprojedeš křižovatku na oranžovou. Já většinou tak strašně nespěchám, abych přišla o body

hm... a my co vezem vzadu psa si jedeme těch poctivých 50 a jsme jak popisuje fakováni za zdržování. je to asi způsobené tím velkým množstvím aut, zácpami a každý spěchá... u nás se těch 50 po městě celekm dodržuje, spíš teda 60 ale když přijdem do prahy tak s přítelem čumíme, co si tam dovolí... jsme proti praze maloměštáci a jezdí se tu opravdu jinak. taky máme ted všude radary a cedule co ukazují rychlost, že jedu radši těch 50.

super zpráva, že vypadá Hubert lépe!

maťa

4.9.2009 10:51
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
hm... a my co vezem vzadu psa si jedeme těch poctivých 50 a jsme jak popisuje fakováni za zdržování. je to asi způsobené tím velkým množstvím aut, zácpami a každý spěchá... u nás se těch 50 po městě celekm dodržuje, spíš teda 60 ale když přijdem do prahy tak s přítelem čumíme, co si tam dovolí... jsme proti praze maloměštáci a jezdí se tu opravdu jinak. taky máme ted všude radary a cedule co ukazují rychlost, že jedu radši těch 50.

Taky su moc ráda, že je na tom Hubýsek lépe

Peti njn, to víš že to neplatí na každého a osobně si myslím, že většina pravých pejskařů jezdí víc, než slušně a ohleduplně vůči všem a všemu, než ti nepejskaři, bo "pejskaři", či spíše pouze majitelé psů

Sama když vidím auto se psem, nebo nálepkou psa, už se na toho řidiče dívm úplně jinak a odpustím mu i někdy zbytečně pomalou jízdu, či "začátečnické chyby"

Nejlepší je, když se ti Pražáci lepí na zadek, to si je Míťa v 16 m dlouhé soupravě doslova vychutnává

Zrovna mi volala Sabča, mám vás všecky pozdravovat, na net se zatím nestíhá dostat, ale prej to přijde , budujou ohradu pro Amirka a Gabulka ji šílí z hárající Berňačky A v práci prej super, tak mám radost

Agbíšek taky furt šílí, beztak mě ten slepák chytl z něj

4.9.2009 10:52
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

To je pro mě ten největší problém, vzadu mám psa a pořád čumím do zrcátka jestli nějakej blb rozjetej do mě nedrcne a neublíží Hubertovi. Zkoušeli jsme s manželem když jsme jeli z chalupy jet správně, teda já jsem jela svým autem téměř podle předpisů ( na dálnici a mezi obcemi jezdím rychleji), a manžel jel klasicky jako jezdí, často rychlost nedodržuje a zjistili jsme , že on byl doma jenom o čtvrt hodiny dřív než já, tak proč riskovat. Taky jásám, že Hubas je dobrej a Hagi lepší..... hned je všechno veselejší

maťa

4.9.2009 10:55
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

A jasně no, dementní řidiči se najdou všade, aj v Brně jich je dost Ale to jsou většinou velká města, jak píšete....ste ještě nebyly tadyk u nás, záprdek maloměsta, ale těch pakounů, co tady je nasáčkovanejch, nejen za volantem ovšem! Není den, kdy by některej "tuningář", "motorkář", "podnikatýlek", "synáček boháče" apod. něco nerozbil, obvykle se "omotávej kolem sloupů", semaforů, bo ostrůvků

Fakt je, že vetšinou se jim "podaří" rozbít je vlastní auto, mašinu, nikoho nezranit a dokonce se nezranit ani sami

No a začínaj mě bolet uzliny....lálaláááá

4.9.2009 10:57
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Taky su moc ráda, že je na tom Hubýsek lépe

Peti njn, to víš že to neplatí na každého a osobně si myslím, že většina pravých pejskařů jezdí víc, než slušně a ohleduplně vůči všem a všemu, než ti nepejskaři, bo "pejskaři", či spíše pouze majitelé psů

Sama když vidím auto se psem, nebo nálepkou psa, už se na toho řidiče dívm úplně jinak a odpustím mu i někdy zbytečně pomalou jízdu, či "začátečnické chyby"

Nejlepší je, když se ti Pražáci lepí na zadek, to si je Míťa v 16 m dlouhé soupravě doslova vychutnává

Zrovna mi volala Sabča, mám vás všecky pozdravovat, na net se zatím nestíhá dostat, ale prej to přijde , budujou ohradu pro Amirka a Gabulka ji šílí z hárající Berňačky A v práci prej super, tak mám radost

Agbíšek taky furt šílí, beztak mě ten slepák chytl z něj

Doufám, že ty zmrzlé houby tomu slepáku pomohly

4.9.2009 11:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
A jasně no, dementní řidiči se najdou všade, aj v Brně jich je dost Ale to jsou většinou velká města, jak píšete....ste ještě nebyly tadyk u nás, záprdek maloměsta, ale těch pakounů, co tady je nasáčkovanejch, nejen za volantem ovšem! Není den, kdy by některej "tuningář", "motorkář", "podnikatýlek", "synáček boháče" apod. něco nerozbil, obvykle se "omotávej kolem sloupů", semaforů, bo ostrůvků

Fakt je, že vetšinou se jim "podaří" rozbít je vlastní auto, mašinu, nikoho nezranit a dokonce se nezranit ani sami

No potěš s uzlinama chtělo by to klídek, teploučko a odpočinek jde to vůbec když jsme ženské a ještě ke všemu šťastné majitelky ještě (většinou) šťastnějších psů Takhle má odpočinek vypadat

maťa

4.9.2009 11:03
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Hani slepák bolí furt, je třeba to tam nechat aspoň půl hodiny no, a pak vyměnit "zteplalé" za další sáček "zmražených" a další půl hodiny....někdy takhle leduju celou noc a stejně to přestane bolet až k ránu
Hlavně aby to přešlo, byla sem kvůlivá tomu už několikrát v nemocnici a to si teďka prostě dovolit nemůžu

Ale asi z těch zmrzlinek mě chytly ty uzliny Venku leje, doma kosa....Agbar furt šílí, inu takovej normální můj den

Taky mám šílenou radost, že oboum broučkům je lépe a nožičky už tak nebolí....to člověku rozjasní den úplně

maťa

4.9.2009 11:04
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
No potěš s uzlinama chtělo by to klídek, teploučko a odpočinek jde to vůbec když jsme ženské a ještě ke všemu šťastné majitelky ještě (většinou) šťastnějších psů Takhle má odpočinek vypadat

Jéééé taky bych se tak válela
No nejde to, nejde....a ještě zítra pod ten stan....to budu muset Míťovi nějak rozmluvit
Ačkoliv zasejc....když bude kosa a já tam budu mrznout, jo, tak maximálka dostanu chřipku, ale slepák bolet nebude!!!

4.9.2009 11:04
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
To je pro mě ten největší problém, vzadu mám psa a pořád čumím do zrcátka jestli nějakej blb rozjetej do mě nedrcne a neublíží Hubertovi. Zkoušeli jsme s manželem když jsme jeli z chalupy jet správně, teda já jsem jela svým autem téměř podle předpisů ( na dálnici a mezi obcemi jezdím rychleji), a manžel jel klasicky jako jezdí, často rychlost nedodržuje a zjistili jsme , že on byl doma jenom o čtvrt hodiny dřív než já, tak proč riskovat. Taky jásám, že Hubas je dobrej a Hagi lepší..... hned je všechno veselejší

když nejsou nemocný psi tak lidi mi chceš říct Mati jo? slepák se dá ale uklidnit vid? chce to asi klid?

jinak už vím, kdo zemřel za psa jak psala Lucka včera. byl to Dustin co hrál ve Snowboarďákách, jistě jste viděli? Loni byl vedle nás na výstavě, Indyho jsme s ním fotili. Moc se mi ten pesan líbil, krásnej mohutnej pes. Indy byl proti němu jak drobek, mám je spolu zvěčněny
je to ale smutný....

maťa

4.9.2009 11:06
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Hani slepák bolí furt, je třeba to tam nechat aspoň půl hodiny no, a pak vyměnit "zteplalé" za další sáček "zmražených" a další půl hodiny....někdy takhle leduju celou noc a stejně to přestane bolet až k ránu
Hlavně aby to přešlo, byla sem kvůlivá tomu už několikrát v nemocnici a to si teďka prostě dovolit nemůžu

Ale asi z těch zmrzlinek mě chytly ty uzliny Venku leje, doma kosa....Agbar furt šílí, inu takovej normální můj den

Taky mám šílenou radost, že oboum broučkům je lépe a nožičky už tak nebolí....to člověku rozjasní den úplně

Ta polívka houbovo-bramborovo-zeleninová tadyk tááák vooonííííí, já si asi půjdu přeci jen opařit hubu I když na ten slepák bych jíst neměla nic.....aaach joooo....dilema dilema....mám nemám

maťa

4.9.2009 11:07
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
když nejsou nemocný psi tak lidi mi chceš říct Mati jo? slepák se dá ale uklidnit vid? chce to asi klid?

jinak už vím, kdo zemřel za psa jak psala Lucka včera. byl to Dustin co hrál ve Snowboarďákách, jistě jste viděli? Loni byl vedle nás na výstavě, Indyho jsme s ním fotili. Moc se mi ten pesan líbil, krásnej mohutnej pes. Indy byl proti němu jak drobek, mám je spolu zvěčněny
je to ale smutný....

Peti to je fakt smutný.....byl krásnej, i v tom filmu bylo vidět, že je velkej

A co mu bylo nevíš?! Stáří?!

4.9.2009 11:07
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):

myslím že torze žaludku

maťa

4.9.2009 11:08
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

jj slepák chce klid a led Většinou to do hoďky zabere....naštěstí venku leje, tak tadyk budu dřepět a něco pomalunku, neakčně šontat do hokny Hlavně ne zběsile, nesmím to hrotit, by pak šéfula dostal infoš

maťa

4.9.2009 11:08
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
myslím že torze žaludku

Ach jooo....chudák malej.....

4.9.2009 11:22
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Ta polívka houbovo-bramborovo-zeleninová tadyk tááák vooonííííí, já si asi půjdu přeci jen opařit hubu I když na ten slepák bych jíst neměla nic.....aaach joooo....dilema dilema....mám nemám

Nechala jsem se inspirovat a dělám vepřové na houbách, houbičky voní nádherně já jsem měla taky pořád podrážděný slepák a vyndat mě ho nechtěli, mám ho nějak divně položenej, ale přešlo mě to po pár letech, tak vydrž

4.9.2009 11:30
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Nechala jsem se inspirovat a dělám vepřové na houbách, houbičky voní nádherně já jsem měla taky pořád podrážděný slepák a vyndat mě ho nechtěli, mám ho nějak divně položenej, ale přešlo mě to po pár letech, tak vydrž

to zní povzbudivě
holky děláte mi chutě a dnes zrovna nemám oběd z domů, takže půjdu vedle do hospody aspon na polívku. nebo to jistí McDonald

Dala bych si nějaké luštěniny, třeba čočku v vajíčkem ale to maso na houbávh... hmmm...

4.9.2009 11:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
to zní povzbudivě
holky děláte mi chutě a dnes zrovna nemám oběd z domů, takže půjdu vedle do hospody aspon na polívku. nebo to jistí McDonald

Dala bych si nějaké luštěniny, třeba čočku v vajíčkem ale to maso na houbávh... hmmm...

Čočku jsem tak dlouho neměla, úplně jsem zapomněla že jí mám ráda, to bude další oběd, díky za inspiraci a dobrou chuť Mekáče taky můžu

4.9.2009 11:34
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Čočku jsem tak dlouho neměla, úplně jsem zapomněla že jí mám ráda, to bude další oběd, díky za inspiraci a dobrou chuť Mekáče taky můžu

v Meku ted maj ty kuřecí nugetky, mnáám, to je dobré. lepší než hamburger po kterém mám za hodinu hlad. sakra at už je 12

4.9.2009 11:39
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
v Meku ted maj ty kuřecí nugetky, mnáám, to je dobré. lepší než hamburger po kterém mám za hodinu hlad. sakra at už je 12

Jj, a taky obalované krevetky ňam, dala bych si snad všechno z toho. Škoda, že nejsme Francouzi, oběd dvě hodiny a nepočítaně chodů

maťa

4.9.2009 11:39
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):

Mně ten slepák právě taky nechtějí vyndat Hani, odmalička se s ním čílím

Hehe, sem talířek maličkej aspoň snědla, nešlo to jinak Joooo maso na houbičkách je taky mňááám a čočku sem vařila v pondělí a Míťa ji měl na dva dny, já měla jen troška, dělám ji často, a tak se mi přejí

A ten Mekáč je super nápad Peti Mám ho tadyk za rohem, tže když mě to chytne, letím To jejich kafe úpa miluju!!! A ty nugetky sou taky výborný, aj ty sýrový, mňááámky!! Si dej aj za mě, tadyk slintám, jak bernoš

4.9.2009 11:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):

Hehe, sem talířek maličkej aspoň snědla, nešlo to jinak Joooo maso na houbičkách je taky mňááám a čočku sem vařila v pondělí a Míťa ji měl na dva dny, já měla jen troška, dělám ji často, a tak se mi přejí

A ten Mekáč je super nápad Peti Mám ho tadyk za rohem, tže když mě to chytne, letím To jejich kafe úpa miluju!!! A ty nugetky sou taky výborný, aj ty sýrový, mňááámky!! Si dej aj za mě, tadyk slintám, jak bernoš

Z nás by měl dietetik radost ( až na tu čočku, ta je zdravá) Maťo mě na ten slepák většinou spíš než ledování pomohl klid, jako že opravdu se natáhnou a ležet kruciš, co to je přes den natáhnout, to už ani neznám

4.9.2009 11:49
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):

my byli na mekoj tento týden už 2x, vždy když jsme jeli z vyhládlí z veteriny a potřebovali rychlou energii je dobré, že v Praze jsou na každém rohu
už se to blíží, ve 12 odtud vystřelím jak raketa

hlad je prevít!

4.9.2009 11:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
my byli na mekoj tento týden už 2x, vždy když jsme jeli z vyhládlí z veteriny a potřebovali rychlou energii je dobré, že v Praze jsou na každém rohu

hlad je prevít!

Přímo u Džbánu je mekáč ten zmrzlinovej koktejl je taky móóóc dobrej

maťa

4.9.2009 11:56
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):

hlad je prevít!

No právě Hani, jaksi natáhnout se přes den je vcelku sci-fi pro mě Ale snažím se aspoň tadyk u toho pracování tak jako seďo-ležet

Hihi Peti, my sme sice záprdek maloměsta, ale máme tu na dosah ručky Mekáče hnedle dva Taky takto rychlo doplňujeme energii, když je někdy fakt den šílenec

Jen vystřel! A dobrou chuť

Si du udělat pučíno, mám chuť na sladký

maťa

4.9.2009 12:12
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Safra řeším další dilema....sem úpa zapomněla, že celej víkend se tadyk koná ta historická vele akce, koně, kejklíři atd. + tradiční soutěž města a další a další super věci k tomu, tak teďka nevím, zda s tím Míťou pod ten stan jet.....hernajs to je něco totok

Dneska je fakt DEN D - čili Den Dilemat

4.9.2009 12:27
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Safra řeším další dilema....sem úpa zapomněla, že celej víkend se tadyk koná ta historická vele akce, koně, kejklíři atd. + tradiční soutěž města a další a další super věci k tomu, tak teďka nevím, zda s tím Míťou pod ten stan jet.....hernajs to je něco totok

Dneska je fakt DEN D - čili Den Dilemat

už si pochutnávám na hrachovce
taky tady máme tento víkend akce- Slavnosti královny Elišky každoroční oslava, řemesla, stánky atd... něco jako u vás. a na letišti Letecký den CIAF. oboje by mě zajímalo, ale hold sraz je sraz.

teda venku je dusno, že než jsem došla na poštu a zpět jsem zplavená...na tričko to není a taky cítím uzliny na krku... pozdim nám začíná!

maťa

4.9.2009 12:34
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
taky tady máme tento víkend akce- Slavnosti královny Elišky každoroční oslava, řemesla, stánky atd... něco jako u vás. a na letišti Letecký den CIAF. oboje by mě zajímalo, ale hold sraz je sraz.

teda venku je dusno, že než jsem došla na poštu a zpět jsem zplavená...na tričko to není a taky cítím uzliny na krku... pozdim nám začíná!

My tadyk máme manévry Františka Ferdinanda D´Este

Tož hrachovku nemusím, hrášek jooo, ale hrachovku nee eee

Dusno jo??? Sím tě, seš si jistá, že se nacházíš v ČR a ne na Sahaře??? Tadyk od rána leje a leje a je tak šílená kosa, že se třepocu, jak ratlík - s těma mraženýma houbama 80x tolik
Šmane ještě ty "uzlinuj"! Musíš být fit a ne marodit, máš ještě kudlat Indyho , a starat se o Hagíňátko maličké, nejmenší

4.9.2009 12:37
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

Tak teď hlásili, že se může objevit vichřice, ať všechno připoutáme a potom se má ochladit Tak nevím,nevím. Doufám že nás to chytí na cestě a na dálnici Já jdu pomalu chystat věci na chalupu a pojedeme. Ta hrachovka je i s osmaženou houstičkou doufám Tak holky moje, přežijte ten víkend ve zdraví a co nejlíp

maťa

4.9.2009 12:40
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Šmarjá děcka, jukněte na totok!!! Nedávno v telce jedna hrůza poločlověk, poloplaz, i když jen kostra, a teďka totok
Tohle by mě bavilo zkoumat, proč já nésu nějakej terénní vědec hernačky....

http://www.zkracovatko.cz/5fi

A nezapomeňte shlédnout obě videa, stojí za to!!!

maťa

4.9.2009 12:42
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

No prosím, celej víkend hnusně A ještě vichr...

A píšou tam taky, že bylo tohle léto třetí nejchladnější, červenec nejdeštivější, zatímco květen a duben nejteplejší

http://www.zkracovatko.cz/5fj

4.9.2009 12:43
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
My tadyk máme manévry Františka Ferdinanda D´Este

Tož hrachovku nemusím, hrášek jooo, ale hrachovku nee eee

Dusno jo??? Sím tě, seš si jistá, že se nacházíš v ČR a ne na Sahaře??? Tadyk od rána leje a leje a je tak šílená kosa, že se třepocu, jak ratlík - s těma mraženýma houbama 80x tolik
Šmane ještě ty "uzlinuj"! Musíš být fit a ne marodit, máš ještě kudlat Indyho , a starat se o Hagíňátko maličké, nejmenší

jůů to muším, o papátko neviňátko
to jak spíme ještě s lehce otevřeným oknem a ráno už je zima tak to na krku poznám, v krku knedlík... jinak na mě nemoc snad neleze. je jí okolo až až...

sestra dostala instrukce o práškách, když nepomůže špekáček, zkusit tvarohovou metodu

no fakt dusno, vlhko vtěrné... bez mikiny zima, s mikinou zpocená.

polívka mě neuspokojila, snad to vydržím a nesežeru tu čokoládu co mám pro ségru

4.9.2009 12:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Šmarjá děcka, jukněte na totok!!! Nedávno v telce jedna hrůza poločlověk, poloplaz, i když jen kostra, a teďka totok
Tohle by mě bavilo zkoumat, proč já nésu nějakej terénní vědec hernačky....

http://www.zkracovatko.cz/5fi

A nezapomeňte shlédnout obě videa, stojí za to!!!

Až se příště narodím, budu přírodním vědcem, který se zabývá přírodou jako takovou. Budu se potulovat po světě a nacházet zajímavé věci, budu pozorovat zvířata a vůbec si budu užívat, fyzicky a psychicky jak já se budu mít Ta podivná kostřička mě dost fascinuje, podle velké lebky by to měl být tvor inteligentní

maťa

4.9.2009 12:44
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
No prosím, celej víkend hnusně A ještě vichr...

A píšou tam taky, že bylo tohle léto třetí nejchladnější, červenec nejdeštivější, zatímco květen a duben nejteplejší

http://www.zkracovatko.cz/5fj

Hani ty ho taky ve zdraví přežij a brmejte opatrně A užijte si to tam!!!
Pořádně se navleč

maťa

4.9.2009 12:45
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Až se příště narodím, budu přírodním vědcem, který se zabývá přírodou jako takovou. Budu se potulovat po světě a nacházet zajímavé věci, budu pozorovat zvířata a vůbec si budu užívat, fyzicky a psychicky jak já se budu mít Ta podivná kostřička mě dost fascinuje, podle velké lebky by to měl být tvor inteligentní

Tak tak Hani, nápodobně
Nooo velkou lebku bych zrovna za inteligenci nepovažovala, já mám škeblu jak meloun a jaksi.....

4.9.2009 12:47
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Hani ty ho taky ve zdraví přežij a brmejte opatrně A užijte si to tam!!!
Pořádně se navleč

je to zvláštní.... potvora ošklivá

Hani hezký odpočinkový víkend a opatrně!

maťa

4.9.2009 12:50
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):

Že je zvláštní? Tělo jak tapír, bo maličkej nosorožec, uši jak slon, tlamu jak nosál, bo ten tapír, ale tvar lebky jak pes a ty zuby!!!

Snad pojedu do Texasu, mě to fakt jímá

4.9.2009 12:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

Vy taky hlavně ať je slušné počasí a slušní řidiči a bude pohoda Tak v pondělí.......připravte se referáty o víkendu

maťa

4.9.2009 12:51
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vy taky hlavně ať je slušné počasí a slušní řidiči a bude pohoda Tak v pondělí.......připravte se referáty o víkendu

Jasně Hani, to sepíšem všecko
Hlavně ať neleje

4.9.2009 12:53
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Jasně Hani, to sepíšem všecko
Hlavně ať neleje

jj, at se nám vydaří

4.9.2009 13:04
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
jj, at se nám vydaří

Tak jedu

maťa

4.9.2009 13:12
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Jeď Hani

Mí brmá dom, BEZ BRZD Jednou jdou, podruhé ne, děs...snad mi dobrmá v poho...

Já sem dopracovala, to musí prostě stačit , a du s Fríčkem, slejvák se změnil na deštíček, tak snad to vydrží abysme moc nezmokli Nepůjdem moc daleko, spíš mu zaměstnám hlavu, nehodlám ten slepák pokoušet, furt ho cejtím

maťa

4.9.2009 13:13
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Jeď Hani

Mí brmá dom, BEZ BRZD Jednou jdou, podruhé ne, děs...snad mi dobrmá v poho...

Já sem dopracovala, to musí prostě stačit , a du s Fríčkem, slejvák se změnil na deštíček, tak snad to vydrží abysme moc nezmokli Nepůjdem moc daleko, spíš mu zaměstnám hlavu, nehodlám ten slepák pokoušet, furt ho cejtím

Peti tobě tedy též vydařený víkend a hlavně ať se Hagísčátko stále jen lepší
Páááá v pondělí

4.9.2009 13:16
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Peti tobě tedy též vydařený víkend a hlavně ať se Hagísčátko stále jen lepší
Páááá v pondělí

jj, ahojda v po!

6.9.2009 18:32
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Ahojky
Sice ještě není pondělí,ale to snad nevadíCo jste dělaly s psíky či bez psíků o víkendu?My měli jet na chalupu,ale bylo hnusně,tak jsme zůstali v Praze.Tak jsme se byli podívat do přírody jinamPsisko bylo potěšeno a my měli vítr až v hlavěPořádnej studenej vichr to byl..Ale já si to užila i tak,jak můžu jdu ven za každého počasí...

6.9.2009 18:32
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Uši mu vlály na všechny strany

6.9.2009 18:33
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

6.9.2009 18:33
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Model

6.9.2009 18:34
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Pozoval a pozoval...

6.9.2009 18:35
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Pravda,občas s trochou buzerace,protože byl se nejraději pořád cachtala a válel v hovínkách......

6.9.2009 18:35
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Vidím Tě!

6.9.2009 18:37
markemic

XXX.XXX.82.164

markemic napsal(a):
Pravda,občas s trochou buzerace,protože byl se nejraději pořád cachtala a válel v hovínkách......

Pardon,nějak mi utíkají písmenka

6.9.2009 18:38
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Bylo krásně...víc takových dnů...

6.9.2009 18:38
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Moc krásně..

6.9.2009 18:39
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Ááách jo

6.9.2009 18:40
markemic

XXX.XXX.82.164

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

7.9.2009 09:54
rude

XXX.XXX.13.149

markemic napsal(a):

Ahoj!!
počasí o víkendu bylo jak na houpačce, mám spálený obličej od slunce a zárověň omrzlé rty od větru, šílená kombinace ...

My byli na té výstavě, dopadli jsme jak jsem očekávala. první den u švýcara VD a druhý den V u české rozhodčí. ale vůbec mi to nevadí, hlavně že jsme se účastnili Indy byl zase otrávený, že musí někde stát a čumět, bylo nás ve třídě 11 a něž jsme přišli na řadu tak jsme tam museli vystát asi 30 minut, šílený...! ten už si tam chtěl lehnout a zabalit to, protože to bylo fakt dlouhý. švýcar se s tím hrozně piplal dlouho si psy prohlížel a dlouho u toho přemýšlel. mohl nás aspo nrozdělit do 2 skupin at psy neztratí elán. fotky budu dělat až dnes asi..

jinak Hagi je lepší, na nohu opatrně chodí,ale naši říkali že ho občas slyšeli pískat když vstával, takže léky na bolest zabrali, ale nevím jak dál, dopovat ho opiáty nechci.

a jakpak vy?

Markét hezké fotky!

7.9.2009 10:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
Ahoj!!
počasí o víkendu bylo jak na houpačce, mám spálený obličej od slunce a zárověň omrzlé rty od větru, šílená kombinace ...

My byli na té výstavě, dopadli jsme jak jsem očekávala. první den u švýcara VD a druhý den V u české rozhodčí. ale vůbec mi to nevadí, hlavně že jsme se účastnili Indy byl zase otrávený, že musí někde stát a čumět, bylo nás ve třídě 11 a něž jsme přišli na řadu tak jsme tam museli vystát asi 30 minut, šílený...! ten už si tam chtěl lehnout a zabalit to, protože to bylo fakt dlouhý. švýcar se s tím hrozně piplal dlouho si psy prohlížel a dlouho u toho přemýšlel. mohl nás aspo nrozdělit do 2 skupin at psy neztratí elán. fotky budu dělat až dnes asi..

jinak Hagi je lepší, na nohu opatrně chodí,ale naši říkali že ho občas slyšeli pískat když vstával, takže léky na bolest zabrali, ale nevím jak dál, dopovat ho opiáty nechci.

a jakpak vy?

Markét hezké fotky!

Těší mě, že je na tom Hagi líp, nech tomu chvíli čas, možná že tu nohu "rozchodí" . Už dost dlouho jí hodně šetřil a třeba jí má mimo jiné i ztuhlou a ten pohyb, i když pomalý a opatrný by mohl pomoct. Ach jo, ale stejně už chudák trpí dost dlouho.
Ty se máš, že máš aspoň spálenej obličej . Já jsem jenom omrzlá, po sluníčku na chalupě ani stopy, vítr ledovej Hubert si lehl ke krbu, takže se mě ta zima jenom nezdála Málem na mě padla deprese, podzim nastoupil dost rychle a tvrdě, listí padá jako na konci října a takové to podzimní smutno..... Hubert říkal, že se to musí rozběhat, tak jsem mu to umožnila Pustila jsem ho na louku a než jsem se vzpamatovala byl Hubas uprostřed stáda srnek, srny se v klidu pásly a můj " lovec" vraždil myši Pískla jsem na něj a teprve když se rozběhnul ke mně, ty srnky začaly utíkat. Halt se zůročil lovecký výcvik a nejvíc asi to, že mezi srnama běhal od štěněte. Příště už budu stejně opatrnější, po jistotu.
Ta výstava musela být dost únavná, když si na to vzpomenu, jsem ráda, že už nechodíme. Ta neskutečně dlouhá doba než jsme šli na posouzení........počkala jsem na CACIBa a konec no a stejně se objevila ta dyspazie, takže žádné uchovnění se nekonalo Já chci léto, nebo zimu se sněhem....

7.9.2009 11:10
sabina

XXX.XXX.197.143

hankaapes napsal(a):
Těší mě, že je na tom Hagi líp, nech tomu chvíli čas, možná že tu nohu "rozchodí" . Už dost dlouho jí hodně šetřil a třeba jí má mimo jiné i ztuhlou a ten pohyb, i když pomalý a opatrný by mohl pomoct. Ach jo, ale stejně už chudák trpí dost dlouho.
Ty se máš, že máš aspoň spálenej obličej . Já jsem jenom omrzlá, po sluníčku na chalupě ani stopy, vítr ledovej Hubert si lehl ke krbu, takže se mě ta zima jenom nezdála Málem na mě padla deprese, podzim nastoupil dost rychle a tvrdě, listí padá jako na konci října a takové to podzimní smutno..... Hubert říkal, že se to musí rozběhat, tak jsem mu to umožnila Pustila jsem ho na louku a než jsem se vzpamatovala byl Hubas uprostřed stáda srnek, srny se v klidu pásly a můj " lovec" vraždil myši Pískla jsem na něj a teprve když se rozběhnul ke mně, ty srnky začaly utíkat. Halt se zůročil lovecký výcvik a nejvíc asi to, že mezi srnama běhal od štěněte. Příště už budu stejně opatrnější, po jistotu.
Ta výstava musela být dost únavná, když si na to vzpomenu, jsem ráda, že už nechodíme. Ta neskutečně dlouhá doba než jsme šli na posouzení........počkala jsem na CACIBa a konec no a stejně se objevila ta dyspazie, takže žádné uchovnění se nekonalo Já chci léto, nebo zimu se sněhem....

ahoooj holky, mám oběd...tak jak bylo pod stanem..koukám, že ste si víkendy užily...
to já ani ne...ale položila jsem první kůl ohrady jupíííí

7.9.2009 11:15
sabina

XXX.XXX.197.143

sabina napsal(a):
ahoooj holky, mám oběd...tak jak bylo pod stanem..koukám, že ste si víkendy užily...

Hagi se z toho dostane neboj...

7.9.2009 11:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

sabina napsal(a):

Vždyť první kůl ohrady je ten nejdůležitější

7.9.2009 11:30
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Vždyť první kůl ohrady je ten nejdůležitější

Hani a Hubert je ok???
jůů, uplně se vidím u krbu se psem jak ležím na nějaké kožešině pohodička....co je víc relax?

jo fakt to bylo úmorné, z Prahy jsem odjížděli až kolem 18 h. neděle tam byla docela slunečná, aspon nebyla tolik zima.

ségra mě včera překvapila, pořídili si z útulku křížence NO a dobrmana, štěně 10 měsíců, zatím vypadá prý vdečně a je hodný...

7.9.2009 11:59
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
Hani a Hubert je ok???
jůů, uplně se vidím u krbu se psem jak ležím na nějaké kožešině pohodička....co je víc relax?

jo fakt to bylo úmorné, z Prahy jsem odjížděli až kolem 18 h. neděle tam byla docela slunečná, aspon nebyla tolik zima.

ségra mě včera překvapila, pořídili si z útulku křížence NO a dobrmana, štěně 10 měsíců, zatím vypadá prý vdečně a je hodný...

Jj, Hubert vypadá v pořádku, ale já mám takovej blbej pocit....... připadá mě, že chodí trochu prkenně a navíc mám zase jenom pocit, že nějak víc pije, tak se bojím aby se mu zase nevrátil zánět ledvin. Dělala jsem mu zkoušku moče těma "chytrýma papírkama" a má to podle toho v pořádku, ale.....? Počkám do konce týdne a půjdeme radši na krev. Vítám do psí rodiny přírůstek tvojí ségry, ta kombinace může být dost napínavá NO a dobrman Máš pravdu že hořící krb a před ním Hubert mě dokáže tak uklidnit, jak málo co My jsme naopak do Prahy kolem 18. hod. přijížděli a kupodivu bylo volno. Vzpomněla jsem si, že se možná míjíme v protisměru

maťa

8.9.2009 07:45
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Bré ránko

Vás dočtu za chvíli, musím zpracovat fotky z víkendu a podobný věci Včera sem absolutko nestíhala, doháněla sem resty, ale víkend pod stanem byl super Ovšem ještě že máme spacáky do -19 st., páč v noci a při rozednění byla nula
Jedinej, kdo to kazil, byl Agbar, furt ho ten Efram drží.....už tomu přestávám rozumět, ale zítra to bude týden Já toho dementa snad nechám vykastrovat, bo co, to už fakt není normální

maťa

8.9.2009 08:30
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Tož hotovo prozatím

Tak vidím, že ste si víkend užily, což je fajný
Markét krásný fotky a teda ten kluk černá je fakt nádhernej Moc se mi líbí

Peti, Indy je šikulka a nakonec i VD a V je hezké Ostatně, není to důležité, já tak nějak na tyhle výstavní známky moc nedám, páč u dost plemen, i rozhodčích, může dostat supr čupr ohodnocení i nemocný, vyloženě nestandardní jedinec Spíš dám na bonitaci, případně zkoušku povahy
Taky mám ksicht spálenej a rty omrzlý, nejen rty, ale aj ručky atp. Když slunko svítilo, byl hicák a pralo to fest, ale ve stínu, či když zalezlo, byla úplná Sibiř
A s Hagínkem je to bezvadný!!!! Mám velkou radost!!!
A jak dál, nu šetřit ho, držet v teple a dopovat kloubovkama, třá aj těma co mají MSM, aspoň tak měsíc dva Ten podzim je záhul pro ty naše "tlapičkáře" celkově, natož když ještě dostanou zánět, či si to nějak dočasně zhorší
Ségra je teda hodná, že si vzala útulkáčka, měla jsem jednou na výcvik křížence NO a dobrouše a byl to super pes Kdyby ho majitelé nezkazili, byl by suprovej pořád, ale povahově byl sám od sebe prostě skvělej, jen potřeboval trocha zkušenějšího člověka, pak neměl chybu. Bohužel, majitelé ho měli v kotci na zahradě a nikam s ním nechodili, pak se divili, když v roce pesan neposlouchal, vrčel na ně, atd. Se mnou se po měsíci úplně změnil, potřeboval prostě ukázat pravidla a lásku a zaměstnat tělíčko aj hlavičku

Hani to jste si teda s Hubýskem užívali u krbíku Páni, živě to vidím! Též sem se tiskla k pesanům, akorát že pak sem další dva dny prskala ty tuny chlupů, já nevím, co furt tak línaj letos
Júúú, s těma srnkama je to krásný, Hubýsek je zlatíčko!
No třá se ti to jen zdá, že chodí prkeně a víc pije....anebo může víc pít o trošku, kvůli změně počasí
Mně se to teda s tím Agbíškem nezdá, fakt chodí "zase jinak", ale nekulhá, jen asi prostě je znát ten podzim no Tož sem zvýšila dávku kloubovky a kdyžtak koupím tu novou na zkoušku, jak jsme se tu o ní bavily

maťa

8.9.2009 08:38
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Mmch mě ten pitomej slepák držel ještě celou sobotu, byl to děs a přestal až v neděli během dopo Taky sem ze soboty na nedělu skoro nespala, za á mě v tom stanu utlačovala štěnda i Míťa , za bé skrz ten slepák mi fachali nervíčky, tže spánek nepřicházel....spát sem šla někde v 02:45 a vstávala sem a vařila si už kafčo v 04:35 Zase sem z toho kopce krásně viděla nádhernej východ sluníčka, vedle stanu byl vysokej smrk a při rozednění se tam úpa úžasně honily tři překrásný, černý a evidentně mladý veverky, škrábaly drápkama po tom kmeni, až mi bubínky praskaly , a honily se kolem dokola, nahoru dolů....nádhera Pak o strom vedle se probrala Káňata, nádherně "zpívala", rozlétávala se a protahovala křídla, než odletěla na lov
No tohle mám asi nejradši, to probouzení uprostřed přírody Jen tentokrát sem sebou nejen táhla foťák, ale dokonce i něco vyfotila!!! I když ne moc....když takhle stanujeme, nebo výletujeme, tak buď foťák ani neberu, anebo jo, ale nevytáhnu ho....není prostě čas a jak, mám jen dvě ruce a 4 psy

Ale tak, z hlavy mi to nikdo nevymaže

8.9.2009 08:53
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Mmch mě ten pitomej slepák držel ještě celou sobotu, byl to děs a přestal až v neděli během dopo Taky sem ze soboty na nedělu skoro nespala, za á mě v tom stanu utlačovala štěnda i Míťa , za bé skrz ten slepák mi fachali nervíčky, tže spánek nepřicházel....spát sem šla někde v 02:45 a vstávala sem a vařila si už kafčo v 04:35 Zase sem z toho kopce krásně viděla nádhernej východ sluníčka, vedle stanu byl vysokej smrk a při rozednění se tam úpa úžasně honily tři překrásný, černý a evidentně mladý veverky, škrábaly drápkama po tom kmeni, až mi bubínky praskaly , a honily se kolem dokola, nahoru dolů....nádhera Pak o strom vedle se probrala Káňata, nádherně "zpívala", rozlétávala se a protahovala křídla, než odletěla na lov
No tohle mám asi nejradši, to probouzení uprostřed přírody Jen tentokrát sem sebou nejen táhla foťák, ale dokonce i něco vyfotila!!! I když ne moc....když takhle stanujeme, nebo výletujeme, tak buď foťák ani neberu, anebo jo, ale nevytáhnu ho....není prostě čas a jak, mám jen dvě ruce a 4 psy

Ale tak, z hlavy mi to nikdo nevymaže

jupííí, Mati popsala jsi to probuzení krásně, tak ted ty fotečky z přírody!!! a s pesanama. sakra, hned bych jela pod stan taky my spali na výstavě v našem obytňáku a Indy neustále prodil, bylo mu vedro, takže jsem toho taky moc nenaspala, asi 4x jsem ho brala ven, přivázala, pak pro něj zas došla, nebot jsem se bála aby nezmoknul a já neusnula a nezačlo pršet, no komedie. nakonec nepršelo a druhý den už jsem ho nechala venku u karavanu at prší nebo ne, už jsem to neřešila byl z toho víkendu taky pěkně ztahanej, v autě celou dobu spal na cestě zpět, ani nechodil a nesomroval když jsme byli na Mekoj, Jo holky, na Mekoj jsme byli cestou tam i zpátky kuřecí nugetky menu a dávají ted za každé velké menu skleničky od Coca coly ve tvaru plechovky, už jich máme 8 za poslední 2 týdny

tak Mati fotkýý!!! jsi šikovná že jsi fotila
tady přihodím jednu rodinnou, Matilda, Indy a druhé ségra Igy.

8.9.2009 08:56
rude

XXX.XXX.13.149

rude napsal(a):
jupííí, Mati popsala jsi to probuzení krásně, tak ted ty fotečky z přírody!!! a s pesanama. sakra, hned bych jela pod stan taky my spali na výstavě v našem obytňáku a Indy neustále prodil, bylo mu vedro, takže jsem toho taky moc nenaspala, asi 4x jsem ho brala ven, přivázala, pak pro něj zas došla, nebot jsem se bála aby nezmoknul a já neusnula a nezačlo pršet, no komedie. nakonec nepršelo a druhý den už jsem ho nechala venku u karavanu at prší nebo ne, už jsem to neřešila byl z toho víkendu taky pěkně ztahanej, v autě celou dobu spal na cestě zpět, ani nechodil a nesomroval když jsme byli na Mekoj, Jo holky, na Mekoj jsme byli cestou tam i zpátky kuřecí nugetky menu a dávají ted za každé velké menu skleničky od Coca coly ve tvaru plechovky, už jich máme 8 za poslední 2 týdny

no tady ta fauna to hrozně mrší ty fotky, tak dám ještě jednu z kruhu

8.9.2009 09:01
rude

XXX.XXX.13.149

rude napsal(a):
no tady ta fauna to hrozně mrší ty fotky, tak dám ještě jednu z kruhu

a ještě dám výtězného psa výstavy, je z německa, má KV 78cm, fakt hovado, ale kdybyste viděli tu povahu, největší a zárověn nejklidnější pes výstavy úžasnej němka nám ho ,,půjčila,, a my s kamarádkou jsme si ho muchlali to i naše chovatelka říkala co u nich byla, že kam my v čechách se za nima hrabem s výchovou, že má velké množství psů, všichni jsou společně na jedné zahradě, cca 30 psů a NIKDO se nepere, o žrádlo o nic... to by asi člověk musel vidět, prostě to je něco. koukněte jak mi je do pasu.

8.9.2009 09:08
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

Tak jsem ráda, že nám víkend všem vlastně vyšel moc dobře Maťo ten tvůj popis ranní přírody.......něco nádhernýho Péťo ta fotka je bezvadná, nazvala bych to tři medvídci v kempu Dnešek mě začal dost blbě, ráno jsem nemohla otevřík oko, asi mi do něj skočil nějakej nezdravej hnus a celej mi ho zalepil, to je jasný, čeká nás svatba, tak budu mít červený oteklý oko kapu kapky a přikazuju tělu, aby s tím zatočilo. Hubert ráno mohutně zaškodil, něco se mu nezdálo pod poléhavým cypřiškem, takže než jsem stačila zakročit ten ubohý keř vyrval a překousnul napůl. Kořeny poškozené tak nevím jestli se chytne když jsem ho zasadila zpátky. Hubert přitom evidentně očekával pochvalu, protože chtěl ulovit "škodnou" máme tady kuny a hned u toho keře jsem objevila asi kuní trus. Teď jsu zabojovat s Padlím, nemůžu pustit Hubase dokud ten postřik neuschne..... ten zase bude mít řeči, že něco dělám bez něj

maťa

8.9.2009 09:21
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Peti fotečky budou, jen je musím zmenšit Ale moc jich stejně není, já fakt nějak nemám náladu takhle venku a....prostě nefotím. Zato dalekohled nepustím z krku a ruky, to zvládám ráda
Hihi, s tím uvazováním venku a deštěm, su úplně stejná!!! Vždycky bojuju sama se sebou, zda psy nechat venku před stanem, nebo je vzít dovnitř.... Se o ně bojím ne....aby nezmokli, aby je něco nesnědlo, aby se neurvali a neublížili někomu....prostě su taká

Fotky krásný Peti! A ten vítěznej pes je fakt krásnej, velkej jako Agbíšek - má taky tak nějak, buď tolik, bo o 0,5 cm víc To muselo být něco, ho muchlat - pokud nelínal ovšem

Šmarjá Hani, co to provádíš s okem??? Honem se kurýruj!!! On to Hubýsek s tím Cypřiškem myslel dobře víš? Říkal si, že když ho vyrve, nebude pod ním žádná kuna už trčet že....

Míťovi taky ráno začalo skvěle, napřed zaspal, pak nemohl najít razítko a nakonec naznal, že ho asi nechal někde na tom Slovensku a do třetice se mu na vleku bloklo kolo a nemohl jet Nakonec teda to rozjel natvrdo, tže kolo po chvilce přestalo protestovat, ale čemu všemu to ublížilo, se pozná časem

maťa

8.9.2009 09:31
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Peti fotečky budou, jen je musím zmenšit Ale moc jich stejně není, já fakt nějak nemám náladu takhle venku a....prostě nefotím. Zato dalekohled nepustím z krku a ruky, to zvládám ráda
Hihi, s tím uvazováním venku a deštěm, su úplně stejná!!! Vždycky bojuju sama se sebou, zda psy nechat venku před stanem, nebo je vzít dovnitř.... Se o ně bojím ne....aby nezmokli, aby je něco nesnědlo, aby se neurvali a neublížili někomu....prostě su taká

Fotky krásný Peti! A ten vítěznej pes je fakt krásnej, velkej jako Agbíšek - má taky tak nějak, buď tolik, bo o 0,5 cm víc To muselo být něco, ho muchlat - pokud nelínal ovšem

Šmarjá Hani, co to provádíš s okem??? Honem se kurýruj!!! On to Hubýsek s tím Cypřiškem myslel dobře víš? Říkal si, že když ho vyrve, nebude pod ním žádná kuna už trčet že....

Míťovi taky ráno začalo skvěle, napřed zaspal, pak nemohl najít razítko a nakonec naznal, že ho asi nechal někde na tom Slovensku a do třetice se mu na vleku bloklo kolo a nemohl jet Nakonec teda to rozjel natvrdo, tže kolo po chvilce přestalo protestovat, ale čemu všemu to ublížilo, se pozná časem

Fotky už se chystaj, ale kde sou ty vaše co??? Peti jenom tři jo??? Markét jich nasázela tolik!!! Tak šup šup další holky

My stejnak tentokrát jeli jak pašové Jinak to ale nešlo.....

8.9.2009 09:42
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Fotky už se chystaj, ale kde sou ty vaše co??? Peti jenom tři jo??? Markét jich nasázela tolik!!! Tak šup šup další holky

My stejnak tentokrát jeli jak pašové Jinak to ale nešlo.....

ok, jak chceš
Hani to teda kapej, at si svatbu pořádně užiješ, byla by to škoda . Můj první NF na to tenkrát dostával nějakou mast, ale fakt pomohla. už sakra nevím název. měl oko nastné ,ale brzo zdravé.

jedna z kruhu, tváří se jak kakabus.

8.9.2009 09:43
rude

XXX.XXX.13.149

rude napsal(a):
ok, jak chceš
Hani to teda kapej, at si svatbu pořádně užiješ, byla by to škoda . Můj první NF na to tenkrát dostával nějakou mast, ale fakt pomohla. už sakra nevím název. měl oko nastné ,ale brzo zdravé.

jedna z kruhu, tváří se jak kakabus.

rodinka

8.9.2009 09:43
rude

XXX.XXX.13.149

maťa

8.9.2009 09:44
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Tak začnem no....vám to tadyk zapráskám
Sme jeli oběma auty, což teda normálně nejezdíme, jenže za á nemohl být Agbar s Eframem v kufru, by se zabili - spíš Efram úchylnýho Agbara teda
Za bé Míťa jel ten závod 24 hodinovej, tže táhl antény, stožár, vysílačky, zesilovače a jaksi je to všecko silně objemný a nesmí se na to nic položit, tudíž ty tuny krámů, co sme táhli na bivak - ač teda stan a spacáky zabrali minimum místa, ale deky, vařič, telka atd. atp. už nééé - se na to nemohli naházet že
A tak sem já v Citronu měla část krámů, Puffinky a Agbara a Míťa v Chrysovi ty svoje serepetičky , druhou část krámů a Eframa.

Tady teda stan, Citronek a kluci na úvazu - museli být každej z jedný strany, bohužel, páč spolu být nemohli no Normálně je mám spolu....na úvaze jsou jen když odpočívám, v noci samo chrápou s náma a během dne proťápkujeme v okolí, ale to nefotím

maťa

8.9.2009 09:46
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Júúú krásný fotky Peti, ta rodinka nemá chybu
Dávej fotky, já počkám, až po tobě

8.9.2009 09:49
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Júúú krásný fotky Peti, ta rodinka nemá chybu
Dávej fotky, já počkám, až po tobě

tak založ nové forum, stejně za chvíli končíme,at to máme na začátku, a dávej ty, já jich tady azs tolik nemám .

maťa

8.9.2009 10:02
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Nový ještě né, dojedem pěkně těch 127 příspěvků, ať na nás Impact nepošle tu svoji smečku "pádlujících nožiček"

Tak ju, pokračuju teda

Náš bivak z druhé strany, v pozadí Míťa v Chrysovi a s šílenou anténou na stožáru
Byl kousek od nás, aby mě tím škrčením a vysíláním nerušil

maťa

8.9.2009 10:04
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

A troška z blízka....Chrys se stožárem a anténou - toto je anténa alá hrábě, to samo máme ještě dalších milion, malých velkých, dlouhých, širokých, vertikální, horizontální....

maťa

8.9.2009 10:04
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Ještě komplet sestava

maťa

8.9.2009 10:05
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Puffinky v předsíňce

maťa

8.9.2009 10:06
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Hamaná Bíšek....

maťa

maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

....Frííí.....

maťa

maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

A Puffinky

maťa

8.9.2009 10:07
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Noční fotky.....naše hamaná, čili véča.....

maťa

8.9.2009 10:08
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

----u telky, zprávy v 19:30 na Nově

maťa

8.9.2009 10:11
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

A večerní vaření teplého Pučína čokoládového v předsíňce.

maťa

8.9.2009 10:18
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Noční spinkající Frí

maťa

8.9.2009 10:20
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Spinkající Bíša, vzadu Džava Bíšan měl největší, nejteplejší, nejtlustší pelech pod sebou, páč "má nemocný nožičky" že My s Mí a Frí sme spali na karimatkách, dekách a Puffinky měli své pelíšky teda taky

maťa

8.9.2009 10:21
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Vzpomínka na prázdniny

Spinkající Gríšenka, hlídal mi kabelku

maťa

8.9.2009 10:21
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):