Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2009 10:00
czizecka

XXX.XXX.6.67

Ahoj, nevíte kde by mi vyrobili ceduli na vrata s vlastní fotkou a nápisem?? Ve zverimexu neprodávají cedule s corsama a cedule pouze s nápisem Pozor pes a tak mě nebaví... Mám zájem o něco originálního jako je tohle:

4.9.2009 10:12
hankaapes

XXX.XXX.101.77

czizecka napsal(a):
Ahoj, nevíte kde by mi vyrobili ceduli na vrata s vlastní fotkou a nápisem?? Ve zverimexu neprodávají cedule s corsama a cedule pouze s nápisem Pozor pes a tak mě nebaví... Mám zájem o něco originálního jako je tohle:

Už se to tady probíralo, nevím přesně, ale někdo tam psal i spojení na konkrétní paní, nebo slečnu, která ti udělá ceduli podle fotky kterou pošleš. Fakt si nemůžu vzpomenout, zkus to dát do vyhledavače Nejsem si ale jistá, jestli to nebyly nálepky na auto. Snad se někdo ozve , určitě není každý sklerotik jako já

4.9.2009 10:16
jablunka

XXX.XXX.112.74

czizecka napsal(a):

Mě manžel koupil taky takovou.

4.9.2009 10:39
czizecka

XXX.XXX.6.67

jablunka napsal(a):

A kde to koupil?? Tu chci :O)))))

4.9.2009 10:41
czizecka

XXX.XXX.6.67

hankaapes napsal(a):
Už se to tady probíralo, nevím přesně, ale někdo tam psal i spojení na konkrétní paní, nebo slečnu, která ti udělá ceduli podle fotky kterou pošleš. Fakt si nemůžu vzpomenout, zkus to dát do vyhledavače Nejsem si ale jistá, jestli to nebyly nálepky na auto. Snad se někdo ozve , určitě není každý sklerotik jako já

Já si na něco vzpomínám ale bylo to dost dávno myslím a to jsme ještě bydleli v bytě to bude tak dva roky .... ale teĎ nic nemůžu najít na toto téma ani tu adresu ...

4.9.2009 10:43
rude

XXX.XXX.13.149

czizecka napsal(a):

www.arbeus.info

4.9.2009 10:48
czizecka

XXX.XXX.6.67

rude napsal(a):
www.arbeus.info

Děkujuu hned se tam mrknu

4.9.2009 11:33
jablunka

XXX.XXX.112.74

czizecka napsal(a):

Normálně v Globusu ve zveráči.

4.9.2009 11:56
dasul

XXX.XXX.150.171

jablunka napsal(a):

No vidíte a já si ji koupila dobrovolně, protože to na mě někdy pasule

4.9.2009 13:37
dejna

XXX.XXX.142.1

czizecka napsal(a):

Nebo si zkus v nějakém fotoprogramu udělat něco podle sebe (fotku psa, pozadí, nápis) pak si to nech zalaminovat (často to dělají tam, kde kopírují nebo prodávají věci k PC).

4.9.2009 14:04
dines

XXX.XXX.43.243

czizecka napsal(a):

třeba tady
http://www.kreklama.wbs.cz/

4.9.2009 17:55
brixie

XXX.XXX.43.2

czizecka napsal(a):

Tyhle cedule mají ve všech větších zverimexech. Mě zase zaujala podobná, od stejného výrobce, s nápisem ''Neserte mýho psa''. Máme totiž trochu divné sousedy, kteří přes plot moje psy provokují. Každý se tomu diví, pač Berry rozhodně přívětivě nevypadá, když za plotem řve a hlídá. S hlavou jako kýbl, s hubou přes půl tý hlavy a šedesáti kily živé váhy k tomu.

4.9.2009 18:47
martasek

XXX.XXX.248.253

brixie napsal(a):
Tyhle cedule mají ve všech větších zverimexech. Mě zase zaujala podobná, od stejného výrobce, s nápisem ''Neserte mýho psa''. Máme totiž trochu divné sousedy, kteří přes plot moje psy provokují. Každý se tomu diví, pač Berry rozhodně přívětivě nevypadá, když za plotem řve a hlídá. S hlavou jako kýbl, s hubou přes půl tý hlavy a šedesáti kily živé váhy k tomu.

Já mám leonbergera a na brance cedulku,pozor nešlápněte na psa

4.9.2009 18:54
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Já mám leonbergera a na brance cedulku,pozor nešlápněte na psa

4.9.2009 19:28
brixie

XXX.XXX.43.2

martasek napsal(a):

to se taky hodí! Příště by totiž drobek mohl šlápnout na ně

5.9.2009 13:18
czizecka

XXX.XXX.6.103

brixie napsal(a):

JO Neserte našeho psa máme taky ale jen nálepku malou.... JInak u nás jsou tři zveráče a všude maj jen ty obyčejný pozor pes a tak....jsme z Písku

5.9.2009 13:21
czizecka

XXX.XXX.6.103

dines napsal(a):
třeba tady
http://www.kreklama.wbs.cz/

díkes dines, to je to co jsem hledala

5.9.2009 14:36
czizecka

XXX.XXX.6.103

czizecka napsal(a):
JO Neserte našeho psa máme taky ale jen nálepku malou.... JInak u nás jsou tři zveráče a všude maj jen ty obyčejný pozor pes a tak....jsme z Písku

UŽ JSEM TO NAŠLA , podle pravidla hledej něco jiného a najdeš to cos hledal minule :o))))) http://www.hubatacernoska.cz/ cze/produkty.html /ptakovinky-prukazky-zvireci CCA dvě mezery

7.9.2009 08:03
memmory

XXX.XXX.66.227

czizecka napsal(a):
UŽ JSEM TO NAŠLA , podle pravidla hledej něco jiného a najdeš to cos hledal minule :o))))) http://www.hubatacernoska.cz/ cze/produkty.html /ptakovinky-prukazky-zvireci CCA dvě mezery

Včera jsem byla u známích co májí Berňáka - měly taky pohodovou ceduli na vratech - "Tady hlídá pes jak TELE - ukousne ti půl PRDELE"

7.9.2009 10:10
marcha

XXX.XXX.166.72

memmory napsal(a):
Včera jsem byla u známích co májí Berňáka - měly taky pohodovou ceduli na vratech - "Tady hlídá pes jak TELE - ukousne ti půl PRDELE"

My máme:
"Pozor, hodný, ale dotěrný pes" - to ale až ve dvoře, nemusí všichni vědět, že ti, co řvou za vratama jsou ve skutečnosti hodní... Zvenku proto máme: "Pozor pes, nevstupujte bez jeho souhlasu" - v množném čísle to bohužel neměli...

7.9.2009 14:18
czizecka

XXX.XXX.6.84

memmory napsal(a):

Jo to s tím teletem je taky super ale na tu naši spíš platí Když se mi chce, jsem u vrat za 5 vteřín

6.10.2009 16:13
martasek

XXX.XXX.248.253

czizecka napsal(a):
Jo to s tím teletem je taky super ale na tu naši spíš platí Když se mi chce, jsem u vrat za 5 vteřín

já jsem si nechala udělat tuhle ceduli se svým leonbergerem

9.10.2009 09:54
czizecka

XXX.XXX.6.50

martasek napsal(a):
já jsem si nechala udělat tuhle ceduli se svým leonbergerem

24.11.2009 16:21
aldator

XXX.XXX.44.115

czizecka napsal(a):

Tak tuhle máme na vratech my

24.11.2009 17:13