Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.9.2009 21:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak zakládám nové téma a rovnou to tu mírně zafláknu fotkama

8.9.2009 21:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):

.

8.9.2009 21:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
.

a poslední ... už je tu krapet přePeetováno

9.9.2009 09:15
svejdy

XXX.XXX.210.42

pitimiti napsal(a):
a poslední ... už je tu krapet přePeetováno

.... Leni, krásné fotky, investice do objektivu se vyplatila že???

Já se konečně dostala na fotky z výcvikového tábora, tak se hodlám též pochlubit
Zkoušeli jsme s Atreyem rekreačně agility a hrozně nás to bavilo, bohužel nějaké hopsání dnes a denně není prostě pro nás no...nevadí, i tak jsme z toho tu chvilku měli radost

9.9.2009 09:16
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
.... Leni, krásné fotky, investice do objektivu se vyplatila že???

Já se konečně dostala na fotky z výcvikového tábora, tak se hodlám též pochlubit
Zkoušeli jsme s Atreyem rekreačně agility a hrozně nás to bavilo, bohužel nějaké hopsání dnes a denně není prostě pro nás no...nevadí, i tak jsme z toho tu chvilku měli radost

...

9.9.2009 09:16
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
...

létající bígl

9.9.2009 09:17
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
létající bígl

i leonberger si skočil

9.9.2009 09:18
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
i leonberger si skočil

a ještě jeden Atreyek a končím

9.9.2009 09:25
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
a ještě jeden Atreyek a končím

Taky krásný Peeta by agi taky bavily .. hlavně teda tunel by mohl probíhat furt dokola

9.9.2009 10:00
czizecka

XXX.XXX.7.84

pitimiti napsal(a):
Taky krásný Peeta by agi taky bavily .. hlavně teda tunel by mohl probíhat furt dokola

Taky si ty vaše telata nechaj od těch malejch všechno líbit? TA naše si klidně nechá čmajznout klacek a pak jen blbě čumí

9.9.2009 10:02
czizecka

XXX.XXX.7.84

czizecka napsal(a):
Taky si ty vaše telata nechaj od těch malejch všechno líbit? TA naše si klidně nechá čmajznout klacek a pak jen blbě čumí

Kámoši jak hrom....

9.9.2009 15:30
ircanka

XXX.XXX.70.42

czizecka napsal(a):
Kámoši jak hrom....

no tak zas po dlouhé době píšu pár řádků...

jako Leni to nás chceš těma fotkama naštvat, abysme jako zviděla krásný nový vybaveníčko, jo
fakt hezký, jak Peetuša zraje do krásy, co
agiliťáci taky supr

Sem se chtěla zeptat, kdo všechno budete na Raduno, abych věděla na koho se těšit. Sem se teda včera dozvěděla že musím mít pozvánku, tak doufám, že to dopadne OK a taky dorazím, když už jsem to nějak zapsala...

ach jo, no sotva sednu k PC, už mi to tady pod stolem kručí, že to chce ven...tak mi jdeme teda zas venčit,no

9.9.2009 15:46
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
no tak zas po dlouhé době píšu pár řádků...

jako Leni to nás chceš těma fotkama naštvat, abysme jako zviděla krásný nový vybaveníčko, jo
fakt hezký, jak Peetuša zraje do krásy, co
agiliťáci taky supr

Sem se chtěla zeptat, kdo všechno budete na Raduno, abych věděla na koho se těšit. Sem se teda včera dozvěděla že musím mít pozvánku, tak doufám, že to dopadne OK a taky dorazím, když už jsem to nějak zapsala...

ach jo, no sotva sednu k PC, už mi to tady pod stolem kručí, že to chce ven...tak mi jdeme teda zas venčit,no

Naštvat? To nééé, taková zlá já snad nejsem nebo ano?

No tos tady byla dlouho ... po takové dlouhé době a hned zas pryč

Tak mě s Peetulou (a foťákem) na Radunu jistě potkáš. Miťka chudinka musí zůstat zas doma ... ale pozitivní je že nový léky na zkoušku zabraly a konečně nekulhá - ťuk ťuk ťuk!

9.9.2009 17:00
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
Naštvat? To nééé, taková zlá já snad nejsem nebo ano?

No tos tady byla dlouho ... po takové dlouhé době a hned zas pryč

Tak mě s Peetulou (a foťákem) na Radunu jistě potkáš. Miťka chudinka musí zůstat zas doma ... ale pozitivní je že nový léky na zkoušku zabraly a konečně nekulhá - ťuk ťuk ťuk!

tak aspoň dobré zprávy, že Míťulce je lépe. Taky bylo načase.

už jsme zpět z prochajdy, musíme to teď trochu flákat, protože milospán si narazil tlapku tak trochu pajdá - teda pajdá, on skoro vůbec nepajdá frajer jeden, ale je vidět, že ho trošku bolí, tak máme klidový režim...

jé, to je supr, konečně uvídím Peeťulu.

9.9.2009 17:12
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
tak aspoň dobré zprávy, že Míťulce je lépe. Taky bylo načase.

už jsme zpět z prochajdy, musíme to teď trochu flákat, protože milospán si narazil tlapku tak trochu pajdá - teda pajdá, on skoro vůbec nepajdá frajer jeden, ale je vidět, že ho trošku bolí, tak máme klidový režim...

jé, to je supr, konečně uvídím Peeťulu.

No jestli ti ho ale ukážu Nééé, on bude moc rád když ho někdo podrbe ... na zadnici Jen nevím, jak s ním budu zvládat fotit... chudák bude muset být zas někde odložený. To je stejně šílený, fakt abych všude jezdila bez psů ... nebo tedy bez foťáku

No to je taky frajer ... taky nemuže být chvilku v pohodě co

9.9.2009 17:53
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
No jestli ti ho ale ukážu Nééé, on bude moc rád když ho někdo podrbe ... na zadnici Jen nevím, jak s ním budu zvládat fotit... chudák bude muset být zas někde odložený. To je stejně šílený, fakt abych všude jezdila bez psů ... nebo tedy bez foťáku

No to je taky frajer ... taky nemuže být chvilku v pohodě co

taky zadnice, jo...to Garp taky neustále na někoho nacouvává - vždy naprosto nenápadne a pak čeká co jako bude

No taky jsem si říkala, že nebudeš moc stíhat fotit a Peetovat ale zas fotografů bude určo dost, tak by sis mohla dát pauzičku, jenže zas ten nový objektiv, co

No právě jsem si furt říkala, že je Garpuška nějak dlouho OK, ale zas tohle je jen taková "maličkost" oproti našim obvyklým lapáliím.

9.9.2009 17:57
ircanka

XXX.XXX.70.42

ircanka napsal(a):
taky zadnice, jo...to Garp taky neustále na někoho nacouvává - vždy naprosto nenápadne a pak čeká co jako bude

No taky jsem si říkala, že nebudeš moc stíhat fotit a Peetovat ale zas fotografů bude určo dost, tak by sis mohla dát pauzičku, jenže zas ten nový objektiv, co

No právě jsem si furt říkala, že je Garpuška nějak dlouho OK, ale zas tohle je jen taková "maličkost" oproti našim obvyklým lapáliím.

jsem zjistila, že má Garp strašně dlouhý jazyk a navíc jsem odpozorovala, že i divně tvarovaný - na konci ho má mnohem širší...což jsem koukala, že většinou není...to je objev co

taková by to byla pěkná fotka, nebejt toho plajzáku

9.9.2009 18:01
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

To je totiž takový plemenný znak Ale třeba Miťka to nedělá (jí pořád říkám že je to labrador )

No copak nový objektiv, já bych bez toho usla ... ale tolik nových neokoukaných psů ze zahraničí!!! A určitě pěkných Holt už jsem na to focení tak zvyklá že by mi to na takové akci fakt chybělo Jenže pak trpí ty moje zlatíčka ... na každé akci někde odložení

9.9.2009 18:09
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
To je totiž takový plemenný znak Ale třeba Miťka to nedělá (jí pořád říkám že je to labrador )

No copak nový objektiv, já bych bez toho usla ... ale tolik nových neokoukaných psů ze zahraničí!!! A určitě pěkných Holt už jsem na to focení tak zvyklá že by mi to na takové akci fakt chybělo Jenže pak trpí ty moje zlatíčka ... na každé akci někde odložení

jo labradoj, jo...

však tě chápu, člověk má pak radost z hezkých fotek hezký pesanů...Garp když fotím na cvičáku, tak je odložený u klubovny a krásně jim pak zpívá...ale to jsou takový zvuky (skoro ultrazvuky) že to docela rve ušní bubínky...to pak musím s focením končit, protože mu do hubinky furt všichni hážou ňamky aby zmlknul...a pak se nemám divit, že je tlustej

9.9.2009 19:06
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
jsem zjistila, že má Garp strašně dlouhý jazyk a navíc jsem odpozorovala, že i divně tvarovaný - na konci ho má mnohem širší...což jsem koukala, že většinou není...to je objev co

taková by to byla pěkná fotka, nebejt toho plajzáku

Garp v tom nejni sám

9.9.2009 19:07
brixie

XXX.XXX.43.2

brixie napsal(a):
Garp v tom nejni sám

a ještě hezká lopatka...

9.9.2009 20:31
ircanka

XXX.XXX.70.42

brixie napsal(a):
a ještě hezká lopatka...

nj, Aidička má taky pěkný plajzák.

9.9.2009 21:14
brouk

XXX.XXX.172.49

ircanka napsal(a):
jo labradoj, jo...

však tě chápu, člověk má pak radost z hezkých fotek hezký pesanů...Garp když fotím na cvičáku, tak je odložený u klubovny a krásně jim pak zpívá...ale to jsou takový zvuky (skoro ultrazvuky) že to docela rve ušní bubínky...to pak musím s focením končit, protože mu do hubinky furt všichni hážou ňamky aby zmlknul...a pak se nemám divit, že je tlustej

všichni dolů Erny nahoru

9.9.2009 21:20
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
nj, Aidička má taky pěkný plajzák.

Jééé, to musí být zážitek když vás třeba po ránu tímhle "zařízením" oblízne To je superblemcák

9.9.2009 21:57
brixie

XXX.XXX.43.2

pitimiti napsal(a):
Jééé, to musí být zážitek když vás třeba po ránu tímhle "zařízením" oblízne To je superblemcák

Lenko, mě přijde normální, ale na tý fotce moc normálně nevypadá No a oblíznutí tímhle je normoš...akorát že Aida oproti ostatním je v tomto směru náruživější, než ostatní...olzuje všechny s takovou intenzitou, až běda!!!

10.9.2009 10:18
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
všichni dolů Erny nahoru

Tak rychle utíkal až se mu ten blemcák přilepil na čumes co

Tak Šárko, tady něco pro tebe

10.9.2009 10:21
svejdy

XXX.XXX.179.167

pitimiti napsal(a):
Tak rychle utíkal až se mu ten blemcák přilepil na čumes co

Tak Šárko, tady něco pro tebe

...téééda Leni, ten je super, moc se mi líbí a Peeteček jako modelka taky dokonelý

10.9.2009 10:27
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
...téééda Leni, ten je super, moc se mi líbí a Peeteček jako modelka taky dokonelý

Líbí jo? To jsem ráda Já těmhle koženejm košíkům nějak pořád nemůžu přijít na chuť ... z boku vypadá asi líp, ze předu je to zas zamřížovaná "obluda"

10.9.2009 10:29
svejdy

XXX.XXX.179.167

pitimiti napsal(a):
Líbí jo? To jsem ráda Já těmhle koženejm košíkům nějak pořád nemůžu přijít na chuť ... z boku vypadá asi líp, ze předu je to zas zamřížovaná "obluda"

Jo, to máš pravdu, z boku je to lepší..ze předu je to zase "Hannibal"

10.9.2009 10:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):

A ze své role modela byl Peetula opět velmi odvázaný

10.9.2009 10:32
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
A ze své role modela byl Peetula opět velmi odvázaný

Ale tak aspoň je ten košík prostorný a vzdušný ... nedávno jsem narazila na tyhle náhubky a nestačila jsem se divit! Nechápu jak tohle může někdo vyrobit a následně nechápu toho, kdo to svému psu koupí a nechá mu to nosit dýl než jednu minutu! http://www.fordogtrainers.co m/index.asp?PageAction=VIEW CATS&Category=206 (2 mezery)

10.9.2009 10:41
svejdy

XXX.XXX.179.167

pitimiti napsal(a):
Ale tak aspoň je ten košík prostorný a vzdušný ... nedávno jsem narazila na tyhle náhubky a nestačila jsem se divit! Nechápu jak tohle může někdo vyrobit a následně nechápu toho, kdo to svému psu koupí a nechá mu to nosit dýl než jednu minutu! http://www.fordogtrainers.co m/index.asp?PageAction=VIEW CATS&Category=206 (2 mezery)

jejda...no některé ty náhubky vypadaly tak, že se v tom pes nemůže ani nadechnout...teď si vem, že se proběhne a nemůže se ani pořádně ochladit a vypláznout si ten svůj "plajzáček"
Tak takhle ne, to je jasné

10.9.2009 10:46
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
jejda...no některé ty náhubky vypadaly tak, že se v tom pes nemůže ani nadechnout...teď si vem, že se proběhne a nemůže se ani pořádně ochladit a vypláznout si ten svůj "plajzáček"
Tak takhle ne, to je jasné

....mimochodem, Atrey měl náhubek prvně teď na výcvikáči-jen půjčený, aby si trochu zvyknul, kdybychom ho někdy potřebovali a byl z něj taky tedy úplně nadšenej

10.9.2009 10:55
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
....mimochodem, Atrey měl náhubek prvně teď na výcvikáči-jen půjčený, aby si trochu zvyknul, kdybychom ho někdy potřebovali a byl z něj taky tedy úplně nadšenej

No taky to chudák měl dost natěsno ... ono paradoxně míň psům vadí dle mých zkušeností právě ty kovový. Peet když byl prťavej tak jsem mu udělala jen takový řemínek z popruhu, jen aby to teda do autobusu vypadalo, ale byl z toho úplně hotovej, nebyl schopnej s tím ani udělat krok. Pak jsem mu koupila normální kovový a bála jsem se že to bude hrůza než si na to zvykne a on naopak hned od prvního nasazení košík nosil bez povšimnutí. Jediné co mu dělalo problémy s ním na hubě nastupovat do autobusu protože se o něj vždy zasekl o schod nad ním a nevěděl co jako s tím

10.9.2009 11:13
svejdy

XXX.XXX.179.167

pitimiti napsal(a):
No taky to chudák měl dost natěsno ... ono paradoxně míň psům vadí dle mých zkušeností právě ty kovový. Peet když byl prťavej tak jsem mu udělala jen takový řemínek z popruhu, jen aby to teda do autobusu vypadalo, ale byl z toho úplně hotovej, nebyl schopnej s tím ani udělat krok. Pak jsem mu koupila normální kovový a bála jsem se že to bude hrůza než si na to zvykne a on naopak hned od prvního nasazení košík nosil bez povšimnutí. Jediné co mu dělalo problémy s ním na hubě nastupovat do autobusu protože se o něj vždy zasekl o schod nad ním a nevěděl co jako s tím

Jo, měl to natěsno, zapózoval na fotku a pak jsme šli asi 5 min na vodítku, taky nebyl schopný jít normálně, pořád si ho chtěl sundávat blbounek...a tím to skončilo. Kolem tolik pejsků a zábavy, že jsem mu to zase sundala a mazal do "víru psích hrátek"

10.9.2009 11:15
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
Jo, měl to natěsno, zapózoval na fotku a pak jsme šli asi 5 min na vodítku, taky nebyl schopný jít normálně, pořád si ho chtěl sundávat blbounek...a tím to skončilo. Kolem tolik pejsků a zábavy, že jsem mu to zase sundala a mazal do "víru psích hrátek"

To je jasný , ale zkuste někdy ten kovový jestli ještě na košík není zvyklí, ten by mu vadit nemusel.

10.9.2009 16:08
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
To je jasný , ale zkuste někdy ten kovový jestli ještě na košík není zvyklí, ten by mu vadit nemusel.

jé Leni, díky, tak to už se moc těšim. Povedl se ti. Tak doufam že mímu držkounkovi bude taky tak slušet To mi nový košík teď bude na cvíčáku každý závidět

11.9.2009 18:35
ircanka

XXX.XXX.70.42

ircanka napsal(a):
jé Leni, díky, tak to už se moc těšim. Povedl se ti. Tak doufam že mímu držkounkovi bude taky tak slušet To mi nový košík teď bude na cvíčáku každý závidět

tak trasu mám vytyčenou, mapu nachystanou, pozvanku v tasce...takže já můžu vyrazit
jsem teda zvědavá, jak dlouho budu bloudit tentokrát

11.9.2009 19:10
czizecka

XXX.XXX.7.84

ircanka napsal(a):
tak trasu mám vytyčenou, mapu nachystanou, pozvanku v tasce...takže já můžu vyrazit
jsem teda zvědavá, jak dlouho budu bloudit tentokrát

Lidi a jaký máte náhubky? Máte je na zakázku nebo máte taky na rotvajlera.... My máme koženej na boxera psa a kovovej na rotvíka psa ale ten kovovej jsme museli upravovat

11.9.2009 19:13
ircanka

XXX.XXX.70.42

czizecka napsal(a):
Lidi a jaký máte náhubky? Máte je na zakázku nebo máte taky na rotvajlera.... My máme koženej na boxera psa a kovovej na rotvíka psa ale ten kovovej jsme museli upravovat

no mi máme ten, co má Peet na čumáčku teda zítra snad už budeme mít - že jo Leni...takže na zakázku
Jinak nám lautr nic nesedí, všechno co jsme zatím zkoušeli tak hrůza.

11.9.2009 19:26
arny

XXX.XXX.72.3

ircanka napsal(a):
no mi máme ten, co má Peet na čumáčku teda zítra snad už budeme mít - že jo Leni...takže na zakázku
Jinak nám lautr nic nesedí, všechno co jsme zatím zkoušeli tak hrůza.

Já už sem taky sbalená. Sice furt přemejšlim jestli něco nenecháme doma, stejně tu něco zůstane, ale to je jedno. Už se těším, doufám že se mi Arňule dobře vychrápe a nebude protivka. ještě nabít baterku u Oldy

S náhubkem je to různý, ale jeden je z výstavy koženej a ten je přesně zkoušenej takže mu sedí no a další je po našem GR a ten je železnej. ten sme trochu roztahovali do šířky, ale jinak sedí hezky.

11.9.2009 19:40
sapinka

XXX.XXX.167.37

arny napsal(a):
Já už sem taky sbalená. Sice furt přemejšlim jestli něco nenecháme doma, stejně tu něco zůstane, ale to je jedno. Už se těším, doufám že se mi Arňule dobře vychrápe a nebude protivka. ještě nabít baterku u Oldy

S náhubkem je to různý, ale jeden je z výstavy koženej a ten je přesně zkoušenej takže mu sedí no a další je po našem GR a ten je železnej. ten sme trochu roztahovali do šířky, ale jinak sedí hezky.

Ahoj holky Moc si to tam užijte, doufam, že pak podáte vyčerpávající info
My máme náhubek ten co má na sobě Atrey, ale větší a trošku podomácku poupravenej. Mia má totiž náhubek hlavně do vlaku a MHD a 5hod ve vlaku z kovovým by se jí asi blbě leželo, o tomhle ani neví a rozvaluje se na boku

11.9.2009 19:48
svejdy

XXX.XXX.179.167

sapinka napsal(a):
Ahoj holky Moc si to tam užijte, doufam, že pak podáte vyčerpávající info
My máme náhubek ten co má na sobě Atrey, ale větší a trošku podomácku poupravenej. Mia má totiž náhubek hlavně do vlaku a MHD a 5hod ve vlaku z kovovým by se jí asi blbě leželo, o tomhle ani neví a rozvaluje se na boku

Holky, taky přeju krásný víkend s CC...bude to určo super. Já bohužel nemůžu dorazit, a tak jsem ani o pozvánku nežádala, jelikož by nebylo jisté, že bych dorazila...
Hlavně foťte vše co se hýbe a stojí za to, ať můžeme my ostatní shlédnout zahraniční caníky...
Užijte si to moc moc a mějte se prima!!!

12.9.2009 19:21
brouk

XXX.XXX.172.49

svejdy napsal(a):
Holky, taky přeju krásný víkend s CC...bude to určo super. Já bohužel nemůžu dorazit, a tak jsem ani o pozvánku nežádala, jelikož by nebylo jisté, že bych dorazila...
Hlavně foťte vše co se hýbe a stojí za to, ať můžeme my ostatní shlédnout zahraniční caníky...
Užijte si to moc moc a mějte se prima!!!

také se těšíme na fotečky a necháme si o tom krásně zdát

12.9.2009 20:32
sapinka

XXX.XXX.185.62

brouk napsal(a):

My též

12.9.2009 20:34
sapinka

XXX.XXX.185.62

sapinka napsal(a):
My též

To jsou fotky ještě z tábora. Mia je k lidem vždy nedůvěřivá, ale jak je pozná, tak jim dovolí vše
A na téhle fotce, jsem já s Miou, kdy mě potají vyfotili děti, když jsem to zalomila u jízdarny

13.9.2009 12:07
svejdy

XXX.XXX.179.167

brouk napsal(a):

i my... i my

13.9.2009 13:26
brouk

XXX.XXX.172.49

svejdy napsal(a):
i my... i my

Ahojky, tak jsme byli na cvičáku a tady jedna Marinka ( krátkosrstá kolie ) s míčkem . A už konec spinkání !!!

13.9.2009 13:34
brouk

XXX.XXX.172.49

brouk napsal(a):
Ahojky, tak jsme byli na cvičáku a tady jedna Marinka ( krátkosrstá kolie ) s míčkem . A už konec spinkání !!!

a jeste jednu ....

13.9.2009 18:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):

Ahojte lidičky, tak se hlásím po víkendu.
Celá akce byla super - počasí vyšlo, organizace super, plno krásných známých či neznámých psů (dohromady cca 70!), posuzování bylo taky velmi pěkné a hlavně poučné.... no a ještě ke všemu pro mě a hlavně pro Kristinu s Raven naprosto nádherné zakončení sobotního dne . Pan Luigi di Rienzo (italský hospitant na rozhodčího pro CC a dlouholetý velice uznávaný chovatel CC - chs Della Valle dei Lord) každého psa zvlášť nahlas okomentoval doslova od hlavy až k patě. Vysvětlil co je správné, co je špatné, na co je třeba dávat v chovu pozor a tak dále. Názorně i předvedl základní rozdíly v utváření především hlavy ale i celého těla cane corso od jemu "podobných" plemen Bulmastiffa a německého boxera. Neurčovalo se pořadí psů v jednotlivých třídách ale jedince kteří ho zaujali vybral do užšího finále kde pak vybral nejhezčí štěňátko pejska a fenku, nejhezčího dorostence no a nejlepší fenu a psa. Celkovým vítězem a zároveň nějhezčím psem (samcem) výstavy se stal King Corso of Bajer (který přijel s Holandskou výpravou) a nejhezčí fenou výstavy se stala RAVEN!!!!! A k tomu ještě přidala titulem nejhezčí hlava CC! Ještě teď jsem z toho v šoku a klepou se mi ruce když to píšu. Pan Rienzo sám řekl, že je to taková "instinktivní" subjektivní záležitost, Raven ho prostě zaujala a hotovo Dokonce řekl, že mu připomíná jeho milovanou fenu.
Vím, že Raven není dokonalá a o to víc mě tohle "uznání" od tohoto Pana Chovatele těší! A jako "babička" nevím co víc si přát Kristino, ještě jednou moooooc gratuluju
Také byl vybrán pes s nejkrásnějším pohybem - krásný mladý pejsek Quintus Corso of Bajer

Dnešní dne už byl pouze ve znamení minimálně pro nás tolik milovaných obran. Peetula už dlouho nekousal tak si to tedy náležitě užil A teď už tu spokojeně chrní po krásném ale i náročném víkendu. Všichni co jste nebyli tak teď pořádně litujte

Mimochodem, i sestra Raven Eliška v sobotu dostala CAC na klubovce Moloss clubu takže "pro mě" úspěšný víkend

Tady jedna vítězná - Raven a King společně s panem Rienzem a hlavní pořadatelkou tohoto setkání paní Bajerovou.

13.9.2009 18:50
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Ahojte lidičky, tak se hlásím po víkendu.
Celá akce byla super - počasí vyšlo, organizace super, plno krásných známých či neznámých psů (dohromady cca 70!), posuzování bylo taky velmi pěkné a hlavně poučné.... no a ještě ke všemu pro mě a hlavně pro Kristinu s Raven naprosto nádherné zakončení sobotního dne . Pan Luigi di Rienzo (italský hospitant na rozhodčího pro CC a dlouholetý velice uznávaný chovatel CC - chs Della Valle dei Lord) každého psa zvlášť nahlas okomentoval doslova od hlavy až k patě. Vysvětlil co je správné, co je špatné, na co je třeba dávat v chovu pozor a tak dále. Názorně i předvedl základní rozdíly v utváření především hlavy ale i celého těla cane corso od jemu "podobných" plemen Bulmastiffa a německého boxera. Neurčovalo se pořadí psů v jednotlivých třídách ale jedince kteří ho zaujali vybral do užšího finále kde pak vybral nejhezčí štěňátko pejska a fenku, nejhezčího dorostence no a nejlepší fenu a psa. Celkovým vítězem a zároveň nějhezčím psem (samcem) výstavy se stal King Corso of Bajer (který přijel s Holandskou výpravou) a nejhezčí fenou výstavy se stala RAVEN!!!!! A k tomu ještě přidala titulem nejhezčí hlava CC! Ještě teď jsem z toho v šoku a klepou se mi ruce když to píšu. Pan Rienzo sám řekl, že je to taková "instinktivní" subjektivní záležitost, Raven ho prostě zaujala a hotovo Dokonce řekl, že mu připomíná jeho milovanou fenu.
Vím, že Raven není dokonalá a o to víc mě tohle "uznání" od tohoto Pana Chovatele těší! A jako "babička" nevím co víc si přát Kristino, ještě jednou moooooc gratuluju
Také byl vybrán pes s nejkrásnějším pohybem - krásný mladý pejsek Quintus Corso of Bajer

Dnešní dne už byl pouze ve znamení minimálně pro nás tolik milovaných obran. Peetula už dlouho nekousal tak si to tedy náležitě užil A teď už tu spokojeně chrní po krásném ale i náročném víkendu. Všichni co jste nebyli tak teď pořádně litujte

Mimochodem, i sestra Raven Eliška v sobotu dostala CAC na klubovce Moloss clubu takže "pro mě" úspěšný víkend

Tady jedna vítězná - Raven a King společně s panem Rienzem a hlavní pořadatelkou tohoto setkání paní Bajerovou.

Tady ještě samotná Raven...

13.9.2009 18:53
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Tady ještě samotná Raven...

Quint

13.9.2009 18:56
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Quint

A tady ještě nejkrásnější štěňátkovej pejsek ... zbytek někdy ... někde ... časem ...

13.9.2009 19:00
svejdy

XXX.XXX.179.167

pitimiti napsal(a):
A tady ještě nejkrásnější štěňátkovej pejsek ... zbytek někdy ... někde ... časem ...

Jéé, tak to ti moc moc přeju a hlavně Raven s Kristýnou, to je super prima, věřím, že musíte být unešené z takového posudku.
Moc se těším na fotky a třeba ještě nějaké povídání na klubovkách. Hezký večer a díky za prvotní info!!!

13.9.2009 19:12
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):

Jo ještě jsem chtěla dodat, že je ale obrovská škoda, že psů, kteří se pravidelně zúčastňují českých výstav bylo na této akci opravdu velice málo a českých chovatelů jakbysmet!

13.9.2009 19:16
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
Jéé, tak to ti moc moc přeju a hlavně Raven s Kristýnou, to je super prima, věřím, že musíte být unešené z takového posudku.
Moc se těším na fotky a třeba ještě nějaké povídání na klubovkách. Hezký večer a díky za prvotní info!!!

Fotky budou časem pravděpodobně spíš na oficiálních "česko holandských raduno stránkách"

13.9.2009 19:19
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
a jeste jednu ....

Maruško paráda, je vidět že se s novou zrcadlovkou sžíváš taky dobře ... hlavně kraťanda s balonkem je super

13.9.2009 19:50
sapinka

XXX.XXX.64.107

pitimiti napsal(a):
Jo ještě jsem chtěla dodat, že je ale obrovská škoda, že psů, kteří se pravidelně zúčastňují českých výstav bylo na této akci opravdu velice málo a českých chovatelů jakbysmet!

GRATULUJEMÉÉÉ
Krásný výsledek!!!!Taťka Peet se musí dmout pýchou, jak má krásnou dceruškuJeště jednou gratuluju, vždyť je taky krásná

13.9.2009 20:19
ircanka

XXX.XXX.70.42

sapinka napsal(a):
GRATULUJEMÉÉÉ
Krásný výsledek!!!!Taťka Peet se musí dmout pýchou, jak má krásnou dceruškuJeště jednou gratuluju, vždyť je taky krásná

jj, musim potvrdit, že na Raduno to bylo fajn, ikdyž jsem byla jen na sobotu. Pesanů hafo, paráda.
S Lenčínýma fotkama se nemůžu rovnat, ale tak zas mám Peetačka, kterého si sama vyfotit nemohla
Mimochodem jsem měla tu čest pokocat si Peetečkovu zadnici, se kterou na mě nekompromisně nacouval a prý teto kocej

13.9.2009 20:20
ircanka

XXX.XXX.70.42

ircanka napsal(a):
jj, musim potvrdit, že na Raduno to bylo fajn, ikdyž jsem byla jen na sobotu. Pesanů hafo, paráda.
S Lenčínýma fotkama se nemůžu rovnat, ale tak zas mám Peetačka, kterého si sama vyfotit nemohla
Mimochodem jsem měla tu čest pokocat si Peetečkovu zadnici, se kterou na mě nekompromisně nacouval a prý teto kocej

a třeba taky Quintíka, kterej byl teda fáákt úžasnej

13.9.2009 20:21
ircanka

XXX.XXX.70.42

ircanka napsal(a):
a třeba taky Quintíka, kterej byl teda fáákt úžasnej

a vlastně Lindu s Arníkem

13.9.2009 20:26
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

Však jsem ti říkala že to je čest podrbat mu zadnici Je to pacholek rozmazlenej A taky mám Peetečkovku, ale ta tvoje je taky moc hezká Můj malej tlustej špíček

13.9.2009 20:41
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Však jsem ti říkala že to je čest podrbat mu zadnici Je to pacholek rozmazlenej A taky mám Peetečkovku, ale ta tvoje je taky moc hezká Můj malej tlustej špíček

Ještě tenhle pejsan si jistě zaslouží zveřejnění - nejstarší žijící CC v ČR - 11 let starý Crosby Doufám, že i na příští akci ho zas znovu uvidíme

13.9.2009 20:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Ještě tenhle pejsan si jistě zaslouží zveřejnění - nejstarší žijící CC v ČR - 11 let starý Crosby Doufám, že i na příští akci ho zas znovu uvidíme

No a samozřejmě taky kdo jiný než sám Pan Jones

13.9.2009 21:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
No a samozřejmě taky kdo jiný než sám Pan Jones

A ještě jednou desetiletý Jones, legenda chovu CC - na jehož počest (společně s oslavou 10 let chovu CC v ČR) byla tato akce uspořádána.

14.9.2009 10:19
czizecka

XXX.XXX.7.16

pitimiti napsal(a):
A ještě jednou desetiletý Jones, legenda chovu CC - na jehož počest (společně s oslavou 10 let chovu CC v ČR) byla tato akce uspořádána.

Teda všechna čest stařečkům, vypadají nádherně

14.9.2009 12:23
brouk

XXX.XXX.172.49

czizecka napsal(a):
Teda všechna čest stařečkům, vypadají nádherně

My se připojujeme k gratulacím a moc gratulujeme Raven a Krystýně jsou strašně šikovné.Rejvulka je hezká a slušně vychovaná holčička
Zato brácha Erník se popral na cvičáku,ná stržené chlupy na uchu pacholek.

14.9.2009 12:33
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brouk napsal(a):
My se připojujeme k gratulacím a moc gratulujeme Raven a Krystýně jsou strašně šikovné.Rejvulka je hezká a slušně vychovaná holčička
Zato brácha Erník se popral na cvičáku,ná stržené chlupy na uchu pacholek.

Začíná machrovat jo? A takovej hodnej kluk to byl

14.9.2009 14:06
sapinka

XXX.XXX.158.169

pitimiti napsal(a):
Začíná machrovat jo? A takovej hodnej kluk to byl

Jo chlapy I když Mia taky dost často machruje

14.9.2009 14:19
brouk

XXX.XXX.172.49

sapinka napsal(a):
Jo chlapy I když Mia taky dost často machruje

Začal k nám na cvičák chodit asi devíti měsíční pejsek kanárské dogy a Erník se ochomejtal vedle něj a pejsek na něj vrčel tak se do sebe pustili.Že nemá rád ridgebacky už vím asi se to bude rozrůstat.Louskáček jeden

14.9.2009 21:14
brixie

XXX.XXX.43.2

brouk napsal(a):
Začal k nám na cvičák chodit asi devíti měsíční pejsek kanárské dogy a Erník se ochomejtal vedle něj a pejsek na něj vrčel tak se do sebe pustili.Že nemá rád ridgebacky už vím asi se to bude rozrůstat.Louskáček jeden

...ale nejsou to obyčejná miminka...kdyby měl někdo zájem o achatiny, hlaste se!

14.9.2009 21:18
brixie

XXX.XXX.43.2

brixie napsal(a):
...ale nejsou to obyčejná miminka...kdyby měl někdo zájem o achatiny, hlaste se!

A tady jedno miminko se svou maminkou (taky to může být tatínek, strýček, dokonce i tetička...ví bůh)

14.9.2009 21:18
pitimiti

XXX.XXX.1.189

brixie napsal(a):

zrova tu na pořádnou hromádku taky koukám do akvárka

15.9.2009 19:11
brouk

XXX.XXX.172.49

pitimiti napsal(a):
zrova tu na pořádnou hromádku taky koukám do akvárka

Gratulujeme !!! Erny říkal že jestli je to k žrádlu tak prý berem !
Ten míček je vážně super na focení

15.9.2009 19:14
brouk

XXX.XXX.172.49

brouk napsal(a):
Gratulujeme !!! Erny říkal že jestli je to k žrádlu tak prý berem !
Ten míček je vážně super na focení

A takhle je chudinka pokousaný na uchu a pod uchem je to vidět...

15.9.2009 20:02
sapinka

XXX.XXX.158.193

pitimiti napsal(a):

15.9.2009 20:20
brouk

XXX.XXX.172.49

sapinka napsal(a):

má UV filtr alespon ? nebo to jsou svářečské Je náherná v té špinavé vodě!

15.9.2009 20:24
ircanka

XXX.XXX.70.42

brouk napsal(a):

fotky Ernyho a spol fakt supr.

no nevim jak je to možný,ale už jsem se prokousla všema fotkama z Raduna, takže je právě nahrávám na rajče...takže tak za 5 minutek bude hotovo, jesli se někdo chce mrknout. Ale dopoledne bylo pod mrakem tak fotky nic moc, a odpoledne zas svítilo sluníčko a už jsem byla nějaká unavená, že zas je spousta fotek přesvícených...no, ale tak aspoň pro představu, že

15.9.2009 20:34
sapinka

XXX.XXX.158.193

brouk napsal(a):

No těžko říct, jsou nějaké reklamní..těžko říct na co jsou určeny Ale Mie děsně slušeli

15.9.2009 20:36
sapinka

XXX.XXX.158.193

sapinka napsal(a):
No těžko říct, jsou nějaké reklamní..těžko říct na co jsou určeny Ale Mie děsně slušeli

šup šup Šárko, už si to chci prohlídnout

15.9.2009 20:41
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):
šup šup Šárko, už si to chci prohlídnout

a smím poprosit odkaz na rajče??? kujůůů

jinak můj fotoaparátek už je taky v Praze na opravě, bůůůů

15.9.2009 20:45
ircanka

XXX.XXX.70.42

vandat napsal(a):

tak je to tam...můžete mrknout přes naše stránky

http://www.sapo.estranky.cz/ fotoalbum/2009---ostatni/raduno

nakonec 162 kousků

15.9.2009 20:46
sapinka

XXX.XXX.158.193

vandat napsal(a):

Se tu mezi vámi šíří nějaký foto virus

15.9.2009 20:48
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

nakonec 162 kousků

Šárko nic si z toho nedělej, já jsem na tom úplně stejně. Se poslední dobou na to focení nějak nesoustředím či co ... z rána jsou divný barevně a odpoledne je mám taky pěkně přesvícený! A to jsem tam měla nastavený poloautomat abych to sama svým manuálním nastavením nezvrtala ... nooo, bych udělala líp asi

15.9.2009 20:49
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
Se tu mezi vámi šíří nějaký foto virus

Jj, sem taky zrovna chtěla nepsat že je to snad nějaká epidemie

15.9.2009 20:49
vandat

XXX.XXX.91.34

ircanka napsal(a):

nakonec 162 kousků

už jsem si to našla a fotky jsou úúúúžasný a pesani přenádherní

15.9.2009 20:52
vandat

XXX.XXX.91.34

pitimiti napsal(a):
Šárko nic si z toho nedělej, já jsem na tom úplně stejně. Se poslední dobou na to focení nějak nesoustředím či co ... z rána jsou divný barevně a odpoledne je mám taky pěkně přesvícený! A to jsem tam měla nastavený poloautomat abych to sama svým manuálním nastavením nezvrtala ... nooo, bych udělala líp asi

Leni, nevěřím, určo si nad Tvýma fotkama zase požgryndám

15.9.2009 20:53
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):

nj, tak stejně s tím už nic nenadělám, že...ale stejně se mi líbí - hlavně ti pesani...bylo to fajn, tak aspoň ty zážitky mám kvalitní

15.9.2009 20:55
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
Leni, nevěřím, určo si nad Tvýma fotkama zase požgryndám

No některý snad dobrý ale některý jsou fakt hodně přepálený...

15.9.2009 20:57
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
už jsem si to našla a fotky jsou úúúúžasný a pesani přenádherní

JJ, fotky super Teda až na toho mýho hrbáčka Už jsem poslala odkaz dál do světa

15.9.2009 21:04
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
No některý snad dobrý ale některý jsou fakt hodně přepálený...

jj naprosto mě fascinuje uhlově černý pes a za ním zuřivě bílé pozadí, no nádhera si na to holt musíte vzít sluneční brýle...

15.9.2009 21:18
sapinka

XXX.XXX.158.193

pitimiti napsal(a):
Jj, sem taky zrovna chtěla nepsat že je to snad nějaká epidemie

Fotky nááádherný, jsem se pokochala Takových kaníčků, nejlepší jsou ty štěňátka s růžkama

15.9.2009 21:19
sapinka

XXX.XXX.158.193

sapinka napsal(a):
Fotky nááádherný, jsem se pokochala Takových kaníčků, nejlepší jsou ty štěňátka s růžkama

Atejně jak je vidět jak se ti kaníci mezi sebou hodně liší, hlavně ty hlavy

15.9.2009 22:33
arny

XXX.XXX.72.3

sapinka napsal(a):
Atejně jak je vidět jak se ti kaníci mezi sebou hodně liší, hlavně ty hlavy

To ste holky šikovný, že ste se prokousali, já mám těch fotek mraky a zatím sem nesebrala odvahu se do toho dát:-D

15.9.2009 22:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
To ste holky šikovný, že ste se prokousali, já mám těch fotek mraky a zatím sem nesebrala odvahu se do toho dát:-D

Ha, já nejsem snad ještě ani ve čtvrtině takže o prokousání se nemůže být ani řeč...

15.9.2009 22:44
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
Ha, já nejsem snad ještě ani ve čtvrtině takže o prokousání se nemůže být ani řeč...

Jako Leni, já sem na o pro jistotu ani nehrábla, proklínám se jak to teď budu muset mazat když sem fotila každu čtyřnohou věc s pár chlupama

15.9.2009 22:46
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
Jako Leni, já sem na o pro jistotu ani nehrábla, proklínám se jak to teď budu muset mazat když sem fotila každu čtyřnohou věc s pár chlupama

No jo, já těch fotek mám taky plno ....

15.9.2009 22:48
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
No jo, já těch fotek mám taky plno ....

Pak mám vás dvě opice tajně vyfocený, ste se mi pořád uhejbali a vyhejbali, ale já sem to dokázala

15.9.2009 22:53
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
Pak mám vás dvě opice tajně vyfocený, ste se mi pořád uhejbali a vyhejbali, ale já sem to dokázala

A jéje

15.9.2009 23:13
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
A jéje

ale prosím tě, za tvým dělem se kterým si mi tam neustále lezla na nervy, protože to aby se člověk proti tomu obru styděl. Tak za tim dělem nejsi skoro vidět

15.9.2009 23:39
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
ale prosím tě, za tvým dělem se kterým si mi tam neustále lezla na nervy, protože to aby se člověk proti tomu obru styděl. Tak za tim dělem nejsi skoro vidět

No to bych potřebovala to dělo co sem dávala nedávno Vanda abych se za ním mohla schovat ouplně celá celičká

16.9.2009 00:05
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
No to bych potřebovala to dělo co sem dávala nedávno Vanda abych se za ním mohla schovat ouplně celá celičká

Jo a já si teda pořídím evnější variantu. Takovej ten starodávnej foťák jak se leze za plachtu

16.9.2009 11:57
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
Jo a já si teda pořídím evnější variantu. Takovej ten starodávnej foťák jak se leze za plachtu

Kuk

Ach jo, už mám oči jak japonec a stále nejsem snad ani v půlce ....

16.9.2009 13:30
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
Kuk

Ach jo, už mám oči jak japonec a stále nejsem snad ani v půlce ....

Já už mám hotovo! Včera sem upavovala od 20:00 do 02:00 a dneska od devíti do teď a mám to!!!! HUráááá

Tak tady drbající Peeteček

16.9.2009 13:32
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Já už mám hotovo! Včera sem upavovala od 20:00 do 02:00 a dneska od devíti do teď a mám to!!!! HUráááá

Tak tady drbající Peeteček

a jeden mimíšek

16.9.2009 13:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):
a jeden mimíšek

Teda ... a kdy jsi byla ve škole?

Tak tady taky ještě mimíš - Zuri

16.9.2009 13:41
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Teda ... a kdy jsi byla ve škole?

Tak tady taky ještě mimíš - Zuri

Jo a za chvíli odjíždím zas fotit další mimi ... se picnu A to je příští víkend zas klubovka ... se z těch fotek jen tak nevyhrabu.

Tady jedna k tématu dlouhých blemcáků

16.9.2009 13:58
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
Jo a za chvíli odjíždím zas fotit další mimi ... se picnu A to je příští víkend zas klubovka ... se z těch fotek jen tak nevyhrabu.

Tady jedna k tématu dlouhých blemcáků

Ve škole sem nebyla, prozřetelně sme dostali ředitelské volno, takže sem vybrala nějaký a prdnula na rajče, jestli chcete někdo juknout. Jé a kam jedeš fotit miminka? A ke klubovce taky sem si říkala, že je to smrtelný, já mám snad 1 000 000 neupravenejch fotek v počítači, sem si upřednostila raduno a teď to nestihnu

tady zase drbání

16.9.2009 14:16
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Ve škole sem nebyla, prozřetelně sme dostali ředitelské volno, takže sem vybrala nějaký a prdnula na rajče, jestli chcete někdo juknout. Jé a kam jedeš fotit miminka? A ke klubovce taky sem si říkala, že je to smrtelný, já mám snad 1 000 000 neupravenejch fotek v počítači, sem si upřednostila raduno a teď to nestihnu

tady zase drbání

tady ještě třeba jonesek po 1000

16.9.2009 15:07
ircanka

XXX.XXX.70.42

arny napsal(a):
tady ještě třeba jonesek po 1000

Lindo fotky moc hezký - bysme u některých mohli porovnávat kdo najde 10 rozdílů - třeba tuhle s Joneskem jám skoro úplně stejnou
no ty paparazi fotky...teda a to jsem se tak snažila vždycky uhnout

16.9.2009 15:15
pitimiti

XXX.XXX.1.189

arny napsal(a):

tady zase drbání

Jééé, ty máš i tuhle nacouvávací ... sem jen čekala kdy tvojí sestřičku rozsedne pacholek jeden

No a fotit jedu malý Geraldýnky ... akorát se tu nějak zatahuje tak doufám, že u nich svítí sluníčko No nic, musím mazat. Sem se zdržela s Peetem venku, potkali jsme po dlouhé době kamarádku dogu tak s ní Peet chvíli řádil

16.9.2009 15:37
arny

XXX.XXX.72.3

pitimiti napsal(a):
Jééé, ty máš i tuhle nacouvávací ... sem jen čekala kdy tvojí sestřičku rozsedne pacholek jeden

No a fotit jedu malý Geraldýnky ... akorát se tu nějak zatahuje tak doufám, že u nich svítí sluníčko No nic, musím mazat. Sem se zdržela s Peetem venku, potkali jsme po dlouhé době kamarádku dogu tak s ní Peet chvíli řádil

Kéž by do ní nacouval, třeba by se jí rozsvítilo a Šárko víš co se mi podařilo? Mám tě i bez foťáku, takovou určitě nikdo nemá

tady jeden Peet detail

16.9.2009 15:40
arny

XXX.XXX.72.3

arny napsal(a):
Kéž by do ní nacouval, třeba by se jí rozsvítilo a Šárko víš co se mi podařilo? Mám tě i bez foťáku, takovou určitě nikdo nemá

tady jeden Peet detail

Tady je zbatek fotek http://lindusatko.rajce.idnes.cz/Raduno/

Šári právě sem dokoukala ty tvoje fotky, moc krásný jako vždy

16.9.2009 17:49
ircanka

XXX.XXX.70.42

arny napsal(a):
Tady je zbatek fotek http://lindusatko.rajce.idnes.cz/Raduno/

Šári právě sem dokoukala ty tvoje fotky, moc krásný jako vždy

jo to jsem si všimla, ale fakt nevim, kdys mě takhle vyfotila, potvůrko jedna

16.9.2009 18:42
arny

XXX.XXX.72.3

ircanka napsal(a):
jo to jsem si všimla, ale fakt nevim, kdys mě takhle vyfotila, potvůrko jedna

Simtě ti to tam sluší. Na výrobu fotky je třeba všímavé oko, rychlé ruce a véééélký stabilizátor a před sebe dav lidí

16.9.2009 20:15
brouk

XXX.XXX.172.49

arny napsal(a):
Simtě ti to tam sluší. Na výrobu fotky je třeba všímavé oko, rychlé ruce a véééélký stabilizátor a před sebe dav lidí

moc hezké fotečky!!! !!! Asi se také budeme muset přijet někam podívat ......

17.9.2009 12:32
hillary

XXX.XXX.1.235

brouk napsal(a):
moc hezké fotečky!!! !!! Asi se také budeme muset přijet někam podívat ......

Ahoj,po delší době:-).Tak jsem teď koukala na fotečky z Raduna a všechny jsou super!Ale dost mě pobavilo,jestli jsem viděla dobře,že Peet se odráží od figuranta předníma,což dělá i Tonda a figurant se tomu smál,že to mu nikdo nedělá.Jinak, gratulace k úspěchům..My se pomaličku chystáme jít zjistit,jak jsou na tom Toníkovy nožky a když dobře,tak bychom se asi taky přišli ukázat oku odborníka...

17.9.2009 15:42
pitimiti

XXX.XXX.1.189

hillary napsal(a):
Ahoj,po delší době:-).Tak jsem teď koukala na fotečky z Raduna a všechny jsou super!Ale dost mě pobavilo,jestli jsem viděla dobře,že Peet se odráží od figuranta předníma,což dělá i Tonda a figurant se tomu smál,že to mu nikdo nedělá.Jinak, gratulace k úspěchům..My se pomaličku chystáme jít zjistit,jak jsou na tom Toníkovy nožky a když dobře,tak bychom se asi taky přišli ukázat oku odborníka...

Nooo, asi dělá, ale nikdy mě nijak nenapadlo si toho všímat Ani si nikdo nestěžoval - až na to že je to těžký hovado Hlavně tady ty obrany byly "hrozný". Peet už několik měsíců nekousal a rovnou po nás chtěli abychom tam naklusali bez jedinýho zákusu dopředu a na cizího figuranta něco předváděli Tak tam akorát předváděl svůj osobitý styl "jak nejlépe zničit rukáv" ... jak je nevykousanej a "nadrženej" tak to pak žužlá a drtí šíleným způsobem Když jsem ho pak vzala nakonec ještě jednou tak už byl o poznání klidnější To překusování je u něj někdy fakt příšerný a zabila bych ho za to Ale zrovna dnes sem mu domluvila kousání na sobotu tak jsem zvědavá, dokonce tam uvidí po dlouhé době milovaného Pavla tak to bude tóčo

Jinak dnes jsme byli na pořádné prochajdě po dlouhé době s dcerkou Dytou a panička mi taky udělala radost, konečně po několikerém odložení se odhodlaly jít na RTG a Dytuš má taky 0/0! Sice moc Peeťat zrentgenovaných není (nebo výsledky nevím) ale zas ti co jsou a vím tak je to vše 0 maximálně jedna jednička! Doufám, že jsem to teď nezakřikla

18.9.2009 22:04
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Nooo, asi dělá, ale nikdy mě nijak nenapadlo si toho všímat Ani si nikdo nestěžoval - až na to že je to těžký hovado Hlavně tady ty obrany byly "hrozný". Peet už několik měsíců nekousal a rovnou po nás chtěli abychom tam naklusali bez jedinýho zákusu dopředu a na cizího figuranta něco předváděli Tak tam akorát předváděl svůj osobitý styl "jak nejlépe zničit rukáv" ... jak je nevykousanej a "nadrženej" tak to pak žužlá a drtí šíleným způsobem Když jsem ho pak vzala nakonec ještě jednou tak už byl o poznání klidnější To překusování je u něj někdy fakt příšerný a zabila bych ho za to Ale zrovna dnes sem mu domluvila kousání na sobotu tak jsem zvědavá, dokonce tam uvidí po dlouhé době milovaného Pavla tak to bude tóčo

Jinak dnes jsme byli na pořádné prochajdě po dlouhé době s dcerkou Dytou a panička mi taky udělala radost, konečně po několikerém odložení se odhodlaly jít na RTG a Dytuš má taky 0/0! Sice moc Peeťat zrentgenovaných není (nebo výsledky nevím) ale zas ti co jsou a vím tak je to vše 0 maximálně jedna jednička! Doufám, že jsem to teď nezakřikla

Tak už mám taky hotovo! Ufff
http://www.peet-corso.cz/ima ges/Psi/vystavy/Raduno-CZ-20 09/index.html (2 mezery)

19.9.2009 14:06
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
Tak už mám taky hotovo! Ufff
http://www.peet-corso.cz/ima ges/Psi/vystavy/Raduno-CZ-20 09/index.html (2 mezery)

Týjo Leni fotky jsou úžasný, ten nový objektiv se vyplatil...ikdyž teda oni by byli krásný i se starým

Jinak ještě jednou děkuji za košík...dnes jsme ho využili na ZZO - které jsme zdárně složili - huráááááááááááááá. Normálně s košem vyvádí a snaží si ho sundat a tenhle mu vůbec nevadí a krásně v něm běhá...takže díky.

Takže Garpík je taky už ozkoušený Sice trochu zlobil při chůzi na vodítku a děsně se loudal, ale máme to a to je hlavní. 46 bodů
(přivolání 8, ovladatelnost ostudných 5, polohy 8, odložení za pochodu 8, aport 7, odložení 10) a speciální splnil všechny 3 - ikdyž jeden si nezasloužil, protože při přivolání za stížených podmínek mu na plac dali milovanou čubu a on za ní s láskou letěl a odtrhl se až na 3 přivolání...takže tam jsme si splnil nezasloužili

no mám hrouznou radost, si to Garpík nadělil k 3-tím narozeninám

19.9.2009 20:55
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
Týjo Leni fotky jsou úžasný, ten nový objektiv se vyplatil...ikdyž teda oni by byli krásný i se starým

Jinak ještě jednou děkuji za košík...dnes jsme ho využili na ZZO - které jsme zdárně složili - huráááááááááááááá. Normálně s košem vyvádí a snaží si ho sundat a tenhle mu vůbec nevadí a krásně v něm běhá...takže díky.

Takže Garpík je taky už ozkoušený Sice trochu zlobil při chůzi na vodítku a děsně se loudal, ale máme to a to je hlavní. 46 bodů
(přivolání 8, ovladatelnost ostudných 5, polohy 8, odložení za pochodu 8, aport 7, odložení 10) a speciální splnil všechny 3 - ikdyž jeden si nezasloužil, protože při přivolání za stížených podmínek mu na plac dali milovanou čubu a on za ní s láskou letěl a odtrhl se až na 3 přivolání...takže tam jsme si splnil nezasloužili

no mám hrouznou radost, si to Garpík nadělil k 3-tím narozeninám

Jééé tak to jsem moc ráda a hlavně GRATULUJU!!! A to jak k narozeninám tak samozřejmě i ke zkoušce
Já byla dnes s Peetulou na těch obranách a mám z toho fakt dobrý pocit, kousal krásně a nový figurant se mu moooc líbil - a Peet jemu taky To bylo dnes jiný kafe než ta "žužlačka" o víkendu

20.9.2009 11:22
ircanka

XXX.XXX.70.42

pitimiti napsal(a):
Jééé tak to jsem moc ráda a hlavně GRATULUJU!!! A to jak k narozeninám tak samozřejmě i ke zkoušce
Já byla dnes s Peetulou na těch obranách a mám z toho fakt dobrý pocit, kousal krásně a nový figurant se mu moooc líbil - a Peet jemu taky To bylo dnes jiný kafe než ta "žužlačka" o víkendu

děkuji za gratulaci,

Jako že se Peetovi líbil nový figurant, to chápu, ale že i figurantovi Peet, to je s podivem...tak hlavně že jim to klukum spolu tak pěkně šlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík