Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2009 19:44
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak se posouváme dál...

Dávám sem fotky z minulého víkendu, tak když tak koukněte ještě do 34.

4.10.2009 19:45
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Tak se posouváme dál...

Dávám sem fotky z minulého víkendu, tak když tak koukněte ještě do 34.

Héra opět ve vodě...

4.10.2009 19:47
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra opět ve vodě...

Holky si jdou zaplavat...

4.10.2009 19:51
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Holky si jdou zaplavat...

Enynka na břehu...

4.10.2009 19:52
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Enynka na břehu...

Héra: "Tak kde to vázne s těmi aporty?"

4.10.2009 19:57
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra: "Tak kde to vázne s těmi aporty?"

4.10.2009 20:01
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Holky opět spolu ve vodě...

4.10.2009 20:02
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Holky opět spolu ve vodě...

Héra provokatérka

4.10.2009 20:04
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra provokatérka

4.10.2009 20:07
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra...

Heruška...

4.10.2009 20:12
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Eny

Tak už končím, už jsem vkládám některé fotky i dvakrát, a to je nejvyšší čas přestat.Pokračování příště....

5.10.2009 16:35
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Tak už končím, už jsem vkládám některé fotky i dvakrát, a to je nejvyšší čas přestat.Pokračování příště....

5.10.2009 16:47
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Akim s Apollem

přetahovaná o klacek

5.10.2009 16:50
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
přetahovaná o klacek

krasavci

6.10.2009 16:09
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
krasavci

Nechala jsem si udělat cedulku na branku

6.10.2009 19:00
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Nechala jsem si udělat cedulku na branku

Marti, krásný fotky a ta tvoje cedule na branku je absolutně skvělá!

Taky sem hodím ještě nějaké fotky;-)

6.10.2009 19:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, krásný fotky a ta tvoje cedule na branku je absolutně skvělá!

Taky sem hodím ještě nějaké fotky;-)

Heruška s aportíkem....

6.10.2009 19:06
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška s aportíkem....

6.10.2009 19:12
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Čuňátko - Jitko, nepřipomíná Ti to náhodou něco?

6.10.2009 19:38
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

holky na břehu...

6.10.2009 19:41
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
holky na břehu...

6.10.2009 19:43
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Heruška aportuje klacek....

6.10.2009 19:45
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška aportuje klacek....

a šup z vody ven

6.10.2009 19:47
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a šup z vody ven

ještě jeden pohled na přehradu...

6.10.2009 19:49
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
ještě jeden pohled na přehradu...

a její okolí...

6.10.2009 19:51
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a její okolí...

Paní vzorná - prý

6.10.2009 19:52
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Paní vzorná - prý

6.10.2009 20:00
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Heruška zpozorněla - že by tu byl někde ušák?

6.10.2009 20:02
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška zpozorněla - že by tu byl někde ušák?

nějak ji to nenechalo v klidu....

6.10.2009 20:06
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
nějak ji to nenechalo v klidu....

na cestě domů...

6.10.2009 20:09
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
na cestě domů...

a naše krásná vesnička...středisková

6.10.2009 20:11
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a naše krásná vesnička...středisková

Tak jsem to tu zase pořádně zaplácala fotkama, u mě už je to klasika. Snad se přidáte i vy ostatní.

7.10.2009 08:12
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):

Ahoj Katko, no to mi řekni, proč ti naši čuníci čurají do vody? No Heruš!

7.10.2009 10:21
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, no to mi řekni, proč ti naši čuníci čurají do vody? No Heruš!

Ahoj Jitko, no to fakt netuším, proč ty naše holky čůrají do vody. Héra to udělala zatím jen dvakrát. Poprvé, když byli ve vodě kromě ní ještě další lidi a psi, tak jsem si říkala, že si značkuje své území nebo něco v tom smyslu, ale tentokrát jsme byli u vody sami, tak nevím co tím myslela....
No možná to byl nějaký vzkaz pro Eny, těžko říct.

7.10.2009 19:14
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Ahoj Jitko, no to fakt netuším, proč ty naše holky čůrají do vody. Héra to udělala zatím jen dvakrát. Poprvé, když byli ve vodě kromě ní ještě další lidi a psi, tak jsem si říkala, že si značkuje své území nebo něco v tom smyslu, ale tentokrát jsme byli u vody sami, tak nevím co tím myslela....
No možná to byl nějaký vzkaz pro Eny, těžko říct.

na procházce v lesním baru

7.10.2009 19:25
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
na procházce v lesním baru

7.10.2009 19:31
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
pozvánka

dovolila jsem si vložit milou pozvánku,která mi dnes přišla z CHS Bora z Milotiček

7.10.2009 19:53
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
dovolila jsem si vložit milou pozvánku,která mi dnes přišla z CHS Bora z Milotiček

Marti, tak to je škoda, my s Heruškou do ZOO bohužel nemůžeme. :-( A co ty s Akimkem? Nechcete přijet na společné setkání leonků? Když tak dej vědět, mohli by jsme se domluvit a dát si potom někde srazík.

8.10.2009 18:59
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, tak to je škoda, my s Heruškou do ZOO bohužel nemůžeme. :-( A co ty s Akimkem? Nechcete přijet na společné setkání leonků? Když tak dej vědět, mohli by jsme se domluvit a dát si potom někde srazík.

Tak ještě nějaké fotky....

8.10.2009 19:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Tak ještě nějaké fotky....

Enynka prohnala Herušku...

8.10.2009 19:07
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Enynka prohnala Herušku...

Héra s klackem...

8.10.2009 19:09
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra s klackem...

8.10.2009 19:20
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

moment překvapení...

8.10.2009 19:22
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
moment překvapení...

schovaná Enynka

8.10.2009 19:25
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

není nad pohodlí...

8.10.2009 19:28
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
není nad pohodlí...

9.10.2009 16:39
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Jitko, bývá Anne po hárání taky unavenější? Příjde mi, že Héra je teď taková pomalá a jaksi bez nálady. Doufám, že ji to brzy přejde a zase bude blbnout jako dřív...

9.10.2009 18:03
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Jitko, bývá Anne po hárání taky unavenější? Příjde mi, že Héra je teď taková pomalá a jaksi bez nálady. Doufám, že ji to brzy přejde a zase bude blbnout jako dřív...

Katuš,mi do Brna nepřijedeme.Bohužel brácha je teď pořád pryč (jediný řidič) a navíc ten vikend slavíme mamčiné narozeniny,takže se výlet do Zoo nekoná,ale bylo by moc fajn se někde sejítJá s Akimem do zoo můžu v pohodě,ale ještě nikdy jsem tam nebyla.A proč Ty s Heruškou nemůžeš do Zoo?Já si myslím,že by byla naprotsto v pohodě

10.10.2009 09:27
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katuš,mi do Brna nepřijedeme.Bohužel brácha je teď pořád pryč (jediný řidič) a navíc ten vikend slavíme mamčiné narozeniny,takže se výlet do Zoo nekoná,ale bylo by moc fajn se někde sejítJá s Akimem do zoo můžu v pohodě,ale ještě nikdy jsem tam nebyla.A proč Ty s Heruškou nemůžeš do Zoo?Já si myslím,že by byla naprotsto v pohodě

Marti, to je škoda, že nemůžete s Akimkem přijet na to setkání leonků v ZOO v Brně, ale snad bude brzy jiná příležitost ke společnému setkání. Doufám, že příště nám to výjde.Heruška by se s Akimkem určitě moc ráda seznámila....

K té ZOO - jednou jsem tam s Hérou byla, právě na setkání leonbergerů. Ale zvířata v ZOO ji bohužel nenechávala v klidu, přece jen má ty svoje lovecké pudy, takže to tam s ní vůbec nebylo jednoduché. Tahala mě na vodítku, na některá zvířata dokonce štěkala, no zkrátka nebylo to vůbec v pohodě, spíš jen pro silný nervy. Ve finále se mi vytrhla i s vodítkem a vrhla se na leoparda za sklem. Takže jak říkám, do ZOO s Heruškou už raději ne.
Ale kdybys přijela Marti někdy do Brna s Akimkem a chtěli jste se jít podívat do ZOO, tak bych s váma klidně šla, akorát bez psa.

10.10.2009 10:13
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, to je škoda, že nemůžete s Akimkem přijet na to setkání leonků v ZOO v Brně, ale snad bude brzy jiná příležitost ke společnému setkání. Doufám, že příště nám to výjde.Heruška by se s Akimkem určitě moc ráda seznámila....

K té ZOO - jednou jsem tam s Hérou byla, právě na setkání leonbergerů. Ale zvířata v ZOO ji bohužel nenechávala v klidu, přece jen má ty svoje lovecké pudy, takže to tam s ní vůbec nebylo jednoduché. Tahala mě na vodítku, na některá zvířata dokonce štěkala, no zkrátka nebylo to vůbec v pohodě, spíš jen pro silný nervy. Ve finále se mi vytrhla i s vodítkem a vrhla se na leoparda za sklem. Takže jak říkám, do ZOO s Heruškou už raději ne.
Ale kdybys přijela Marti někdy do Brna s Akimkem a chtěli jste se jít podívat do ZOO, tak bych s váma klidně šla, akorát bez psa.

Katuš,děkuji za pozvání i nabídku a věřím,že nám to někdy určo vyjde,byla bych ráda

11.10.2009 10:59
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katuš,děkuji za pozvání i nabídku a věřím,že nám to někdy určo vyjde,byla bych ráda

Marti, taky doufám.;-)

Holky, na SOS leonberger hledají domov dalšímu leonkovi. Je to čtyřletý pes, moc hodný a je to opravdu náááááááádhernej leonek! Koukněte na fotky.
Kdyby jste náhodou věděli o někom, kdo by si ho vzal....
já bohužel o nikom nevím.
Ale moc mu držím palce, aby co nejdříve našel bezva páníka.

13.10.2009 09:46
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, taky doufám.;-)

Holky, na SOS leonberger hledají domov dalšímu leonkovi. Je to čtyřletý pes, moc hodný a je to opravdu náááááááádhernej leonek! Koukněte na fotky.
Kdyby jste náhodou věděli o někom, kdo by si ho vzal....
já bohužel o nikom nevím.
Ale moc mu držím palce, aby co nejdříve našel bezva páníka.

Ahoj Jitko, tak už mi včera přišly poslední 2 knížky od I. Sehnerové.Jsou skvělý, ostatně jako všechny knížky od ní. V jedné z nich je i povídání o leoncích, tak to jsem si samozřejmě přečetla jako první.
A co je u vás novýho? Jak se má Anne? Héra teď docela ožila, co se ochladilo. Jo, tohle je její oblíbený počasí.

13.10.2009 13:36
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Ahoj Jitko, tak už mi včera přišly poslední 2 knížky od I. Sehnerové.Jsou skvělý, ostatně jako všechny knížky od ní. V jedné z nich je i povídání o leoncích, tak to jsem si samozřejmě přečetla jako první.
A co je u vás novýho? Jak se má Anne? Héra teď docela ožila, co se ochladilo. Jo, tohle je její oblíbený počasí.

Ahoj Katko! Můžeš mi prosím napsat, které knížky od I. Sehnerové máš? Tu, kde je i kapitola o leonech mám, je to myslím "Udatní psi molossové", že?

Našla jsem Anne na pravém boku nějakou bulku, dost velkou, asi velikosti ping-pongového míčku, je to pohyblivé, tak doufám, že je to jen tukový nádor. Tak se chystám, že s ní zajdu k vetovi, ale asi raději zajedeme do Ostravy k tomu, co nám léčil kočku na cukrovku, k tomu našemu chodím jen na očkování a takové běžné věci.

Jojo, je to opravdu psí počasí teď

13.10.2009 14:13
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko! Můžeš mi prosím napsat, které knížky od I. Sehnerové máš? Tu, kde je i kapitola o leonech mám, je to myslím "Udatní psi molossové", že?

Našla jsem Anne na pravém boku nějakou bulku, dost velkou, asi velikosti ping-pongového míčku, je to pohyblivé, tak doufám, že je to jen tukový nádor. Tak se chystám, že s ní zajdu k vetovi, ale asi raději zajedeme do Ostravy k tomu, co nám léčil kočku na cukrovku, k tomu našemu chodím jen na očkování a takové běžné věci.

Jojo, je to opravdu psí počasí teď

Jitko, máš pravdu, ta knížka, kde píšou o leoncích je ta o molossech, zatím jsem si tam přečetla jen o leoncích, o ostatních plemenech zatím jen zběžně, ale už se chystám o víkendu zase číst dál.
Z knížek od I. Sehnerové mám :
Asijští démoni
Já pes pastevecký
Já pes kavkavzský
Jak krmit psy
Zdravý pes
O psech - vše, co Vás zajímá
Převtělování lidí a zvířat
a pak již zmiňovanou Udatní molossové

Ještě jsem chtěla tu knihu Výchova psa aneb jak vycvičit pánečka, ale ta už bohužel byla vyprodaná a Leonberger nevyšel...
Tak jsem si říkala, že si aspoň půjčím z knihovny knížky, které jsem už nesehnala.;-)

Které knížky máš ty?

Jitko, doufám, že ta bulka co má Anne nebude nic vážnýho. Každopádně, držíme Anne s Heruškou palce a moc ji pozdravujeme.Určitě dej potom vědět, jak jste dopadli u veta. Kdyby se Ti něco nezdálo, zajeďte raději na veterinu k nám do Brna, třeba v Jaggy jsou opravdu odborníci, ale mají tam teda vyšší ceny...

Jinak u nás dneska zima, ale konečně svítí sluníčko.

13.10.2009 20:11
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Jitko, máš pravdu, ta knížka, kde píšou o leoncích je ta o molossech, zatím jsem si tam přečetla jen o leoncích, o ostatních plemenech zatím jen zběžně, ale už se chystám o víkendu zase číst dál.
Asijští démoni
Já pes pastevecký
Já pes kavkavzský
Jak krmit psy
Zdravý pes

Ještě jsem chtěla tu knihu Výchova psa aneb jak vycvičit pánečka, ale ta už bohužel byla vyprodaná a Leonberger nevyšel...
Tak jsem si říkala, že si aspoň půjčím z knihovny knížky, které jsem už nesehnala.;-)

Které knížky máš ty?

Jitko, doufám, že ta bulka co má Anne nebude nic vážnýho. Každopádně, držíme Anne s Heruškou palce a moc ji pozdravujeme.Určitě dej potom vědět, jak jste dopadli u veta. Kdyby se Ti něco nezdálo, zajeďte raději na veterinu k nám do Brna, třeba v Jaggy jsou opravdu odborníci, ale mají tam teda vyšší ceny...

Jituš,až mě zamrazilo,jak si psala o té bulce.....držíme pěstičky ať to není nic vážného
Posílám fotečky z dnešní prochajdy

13.10.2009 20:14
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Jituš,až mě zamrazilo,jak si psala o té bulce.....držíme pěstičky ať to není nic vážného
Posílám fotečky z dnešní prochajdy

14.10.2009 09:56
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Asijští démoni
Já pes pastevecký
Já pes kavkavzský
Jak krmit psy
Zdravý pes

Které knížky máš ty?

Katko, mám od I. Sehnerové ty molosy, a pak co mi teď přišly Tak ať! a O převtělování... Mám ještě jednu, ale tu má půjčenou kamarádka, a nemůžu si vzpomenout, která to je.

14.10.2009 11:04
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, krásný fotky z prochajdy. Je vidět, že Akimek je moc spokojenej ve společnosti Roxanky a Apolla.
Pozdravuj Bany, už tu dlouho nebyla....

14.10.2009 11:12
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, mám od I. Sehnerové ty molosy, a pak co mi teď přišly Tak ať! a O převtělování... Mám ještě jednu, ale tu má půjčenou kamarádka, a nemůžu si vzpomenout, která to je.

Jitko, o té knížce Tak ať! jsem také uvažovala, že si ji objednám, ale potom už ji myslím neměli, vlastně většina knížek byla brzy vyprodaná. Tak si je později aspoň vypůjčím z knihovny, ale momentálně mám na čtení toho dost.

Co Anne? Chystáte se dnes k veterináři?

14.10.2009 12:24
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, o té knížce Tak ať! jsem také uvažovala, že si ji objednám, ale potom už ji myslím neměli, vlastně většina knížek byla brzy vyprodaná. Tak si je později aspoň vypůjčím z knihovny, ale momentálně mám na čtení toho dost.

Co Anne? Chystáte se dnes k veterináři?

Katko, já jsem se ještě ke čtení nedostala :-( Mám rozečtenou teď jednu knihu o vlcích - Arktický vlk - deset let se smečkou - ale už víc jak týden jsem po ní nesáhla, prostě není čas. Doufám, že nějaký bude aspoň o vánocích

Dnes k veterináři nejdeme, vezmu Anne asi příští týden do Ostravy k jinému vetovi. Kamarádka veterinářka (nepraktikující) mi říkala, že to bude určitě neškodné, je to pohyblivé, takže je to v kůži, tak by to mohl být ten tukový nádor, nebo prý to může být i po očkování, ale řekla bych, že to není v tom místě, kde vet očkuje. Anebo nějaký absces nebo prasklá žilka prý by to mohla být.

14.10.2009 12:25
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):

Marti, koukám, že Apollo již zdatně dorůstá maminku

14.10.2009 13:48
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, já jsem se ještě ke čtení nedostala :-( Mám rozečtenou teď jednu knihu o vlcích - Arktický vlk - deset let se smečkou - ale už víc jak týden jsem po ní nesáhla, prostě není čas. Doufám, že nějaký bude aspoň o vánocích

Dnes k veterináři nejdeme, vezmu Anne asi příští týden do Ostravy k jinému vetovi. Kamarádka veterinářka (nepraktikující) mi říkala, že to bude určitě neškodné, je to pohyblivé, takže je to v kůži, tak by to mohl být ten tukový nádor, nebo prý to může být i po očkování, ale řekla bych, že to není v tom místě, kde vet očkuje. Anebo nějaký absces nebo prasklá žilka prý by to mohla být.

Jitko, já ve všedních dnech nemám na čtení čas vůbec.Akorát o víkendech se k tomu dostanu, ale bohužel vždycky to taky nevýjde. Mám rozečtené 2 knížky, jednu už dokonce měsíc.Dala jsem přednost druhé knížce o psech, takže čtu momentálně tuhle. Doufám, že do měsíce ji budu mít přečtenou.Času moc není, ale snažím se každou volnou chvilku věnovat čtení. Dříve jsem četla mnohem víc, ale to už dávno není pravda....

Jitko, tak snad Anne bude mít jen tukovou bulku. Kamarádka má pravdu, může to být i po očkování. ;-)
Dej potom vědět, jak jste dopadli u veta. Budem vám všichni držet palce.

14.10.2009 15:28
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Jitko, já ve všedních dnech nemám na čtení čas vůbec.Akorát o víkendech se k tomu dostanu, ale bohužel vždycky to taky nevýjde. Mám rozečtené 2 knížky, jednu už dokonce měsíc.Dala jsem přednost druhé knížce o psech, takže čtu momentálně tuhle. Doufám, že do měsíce ji budu mít přečtenou.Času moc není, ale snažím se každou volnou chvilku věnovat čtení. Dříve jsem četla mnohem víc, ale to už dávno není pravda....

Jitko, tak snad Anne bude mít jen tukovou bulku. Kamarádka má pravdu, může to být i po očkování. ;-)
Dej potom vědět, jak jste dopadli u veta. Budem vám všichni držet palce.

Jo jo,Akimeček si společnost Roxanky a Apolíka užívá,ale to konec konců mi všichni...i paničky.

Jinak čtyřletý pejsek na SOS leonbergerech už je u nové rodiny a paní tam píše krásný dopis,tak se koukněte.Jsem ráda,ještě držím palečky tomu leonkovi v útulku aby i on našel SVOJI MILOVANOU RODINU

14.10.2009 17:00
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Jo jo,Akimeček si společnost Roxanky a Apolíka užívá,ale to konec konců mi všichni...i paničky.

Jinak čtyřletý pejsek na SOS leonbergerech už je u nové rodiny a paní tam píše krásný dopis,tak se koukněte.Jsem ráda,ještě držím palečky tomu leonkovi v útulku aby i on našel SVOJI MILOVANOU RODINU

Marti, tak to je skvělý, že ten leonek už má nový domov. Taky jsem si přečetla dopis, je moc pěkně napsaný, vypadá to, že pejsek se bude mít v nové rodině moc dobře. Ten šestiletý leonek z útulku je taky moc krásnej, řekla bych, že je hodně velkej.Přála bych mu, aby i on našel brzy hodného páníka, určitě si to zaslouží.;-)

14.10.2009 20:39
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Asijští démoni
Já pes pastevecký
Já pes kavkavzský
Jak krmit psy
Zdravý pes

Které knížky máš ty?

Delší dobu jsem tu nebyla, trochu víc práce a hlavně DPH a tak zjišťuji, že Katka má knížku o pastevcích , to tedy závidím. Jednoho démona mám a tak bych alespoň něco jiného načetla. Nevíš jestli náhodou je ještě nemají?

14.10.2009 21:04
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Delší dobu jsem tu nebyla, trochu víc práce a hlavně DPH a tak zjišťuji, že Katka má knížku o pastevcích , to tedy závidím. Jednoho démona mám a tak bych alespoň něco jiného načetla. Nevíš jestli náhodou je ještě nemají?

Ahoj Hani, knížky ještě mají, úplně všechny sice ne, ale o pastevcích by se tam určitě něco našlo. Já jsem si zrovna doobjednala jeden román.

Tady máš odkaz na knihy: http://www.sehnerova.cz/stranky/index.html

14.10.2009 22:12
jitas

XXX.XXX.159.210

hanula napsal(a):

Ha, podle zmínky o DPH soudím, že Hanka je kolegyně - účetní

15.10.2009 15:04
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Ahoj všichni, jak jste na tom se sněhem? U nás ještě nespadla ani vločka. Slyšela jsem, že má brzy přijít oteplení, tak myslím, že tady si na sníh ještě chvíli počkáme.

15.10.2009 16:30
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Ahoj všichni, jak jste na tom se sněhem? U nás ještě nespadla ani vločka. Slyšela jsem, že má brzy přijít oteplení, tak myslím, že tady si na sníh ještě chvíli počkáme.

Ahoj Katko, to snad není možné, že u vás není ani vločka! U nás začalo padat v noci a ďoteď pořád sněží, hustě, je tu tak min. 5 cm sněhu. Hnus

15.10.2009 18:56
hanula

XXX.XXX.220.3

jitas napsal(a):

Jitko, kdepak účetní, ale musela jsem se to pro sebe naučit, Ono je lepší vědět co a jak, Stejně si to nechávám za čtvrtletí udělat účetním, ale takto platím minimum,Katko pošli mi prosím adresu kde to objednat na mail, dík. O leonech mám, ale asiaty chytám kde se dá. Stejně nevím co by na to naše střeštiprdlo sedlo., ona se asi nějak poleonila.

15.10.2009 19:12
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, to snad není možné, že u vás není ani vločka! U nás začalo padat v noci a ďoteď pořád sněží, hustě, je tu tak min. 5 cm sněhu. Hnus

Jitko, no jo, já akorát sleduju, kde všude mají sníh, ale jak říkám, u nás ještě vůbec nic. Známá z Jablonce posílala fotky a jsou úplně zasypaní sněhem.To je fakt konec. Tak pošli taky nějaké sněhové fotky, až budeš mít.

15.10.2009 19:23
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Jitko, kdepak účetní, ale musela jsem se to pro sebe naučit, Ono je lepší vědět co a jak, Stejně si to nechávám za čtvrtletí udělat účetním, ale takto platím minimum,Katko pošli mi prosím adresu kde to objednat na mail, dík. O leonech mám, ale asiaty chytám kde se dá. Stejně nevím co by na to naše střeštiprdlo sedlo., ona se asi nějak poleonila.

Hani, tady si knížky můžeš objednat:
http://www.sehnerova.cz/stranky/112x0.htm

To je fajn, že se Ti asiatka poleonila. Leonci mají skvělou povahu.
Knihy o pastevcích byly vůbec první, které jsem od I. Sehnerové četla - kdysi mi je půjčila kamarádka. Bylo to moc hezké, zábavné, ale i poučné čtení, proto jsem si ty knížky časem pořídila sama a samozřejmě ještě nějaké další. Pastevce bych si sice nepořídila, jak jsem už dříve psala - netroufala bych si na něj, ale líbí se mi a obdivuju je.;-)
Hani, mohla bys sem zase dát nějaké fotky Aramise a Barči.

16.10.2009 19:46
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Knihy o pastevcích byly vůbec první, které jsem od I. Sehnerové četla - kdysi mi je půjčila kamarádka. Bylo to moc hezké, zábavné, ale i poučné čtení, proto jsem si ty knížky časem pořídila sama a samozřejmě ještě nějaké další. Pastevce bych si sice nepořídila, jak jsem už dříve psala - netroufala bych si na něj, ale líbí se mi a obdivuju je.;-)

Ahoj všichni, jaký je dneska u vás počasí? Tady celý den poprchává, no děsný. Psiska už jsou z toho počasí docela otrávený, moc se jim teď nechce chodit na prochajdu, takže vždycky jen obejdeme park a jdem zase domů, potom nás čeká umývání a utíraní pacinek, což bývá docela na dlouho. Héra u toho většinou usne.
Dneska jsme v parku potkali Astarte s Alfíkem, tak to Heruška trochu ožila, Alfík z ní byl moc nadšenej, zřejmě nezapomněl, že nedávno hárala. Ale ona teda moc zájem neměla. No jo, teď už ji chlapi neberou.

16.10.2009 20:55
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):

Díky, za adresu, tak tohle tvrdý asiat,

16.10.2009 20:59
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Díky, za adresu, tak tohle tvrdý asiat,

Miluje to kočky a všechno co je malé

16.10.2009 21:05
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Miluje to kočky a všechno co je malé

Ovšem nejvíc miluje Aramise. Zítra máme jet na setkání asiatů, ale nevím jak ¨to bude v tomhle počasí. Psiska to zvládnou těm to nevadí, jen si myslím, že bychom to mohli odnést chřipkou, ale byli jsme tam už v horším počasí a dalo se to vydržet.

16.10.2009 21:14
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Ovšem nejvíc miluje Aramise. Zítra máme jet na setkání asiatů, ale nevím jak ¨to bude v tomhle počasí. Psiska to zvládnou těm to nevadí, jen si myslím, že bychom to mohli odnést chřipkou, ale byli jsme tam už v horším počasí a dalo se to vydržet.

Hani na sraz určitě jeďte,nenechte se odradit počasím a hlavně hodně foťte ať máme na co koukatkrásné fotečky Aramise a Barčia hlavně jeďte opatrně

17.10.2009 15:49
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):

Hani, moc pěkný fotky Aramise a Barči, je vidět, že ti dva se spolu krásně vyblbnou. Taky doufám, že jste jeli na to setkání asiatů, snad budete mít aspoň trochu slušné počasí - u nás už dnes neprší a mírně se oteplilo. budeme se těšit na fotky ze setkání asiatů (pokud jste tam jeli) a samozřejmě i na další fotky Aramise a Barči.

17.10.2009 16:04
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Hani, moc pěkný fotky Aramise a Barči, je vidět, že ti dva se spolu krásně vyblbnou. Taky doufám, že jste jeli na to setkání asiatů, snad budete mít aspoň trochu slušné počasí - u nás už dnes neprší a mírně se oteplilo. budeme se těšit na fotky ze setkání asiatů (pokud jste tam jeli) a samozřejmě i na další fotky Aramise a Barči.

Růžičky z podzimního listí...

17.10.2009 16:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Růžičky z podzimního listí...

17.10.2009 18:35
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):

Katko dobrá inspirace s listím, taky jsou pěkný jen rozevřené kukuřice, nebo obarvit z nich šustí. Nic to nestojí a když to některý z našich miláčků zničí tak to tolik nebolí. Na sraz jsme jeli, ale udělala jsem pouze t ř i fotky, došly baterky a to tam měl Aramis své fanynky. Jedna kavkazačka se do něj zamilovala a on to opětovalBohužel jejich hrátky jsem už nenafotila,

17.10.2009 18:37
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Katko dobrá inspirace s listím, taky jsou pěkný jen rozevřené kukuřice, nebo obarvit z nich šustí. Nic to nestojí a když to některý z našich miláčků zničí tak to tolik nebolí. Na sraz jsme jeli, ale udělala jsem pouze t ř i fotky, došly baterky a to tam měl Aramis své fanynky. Jedna kavkazačka se do něj zamilovala a on to opětovalBohužel jejich hrátky jsem už nenafotila,

To nejlepší jsem bohužel nechytla

17.10.2009 18:41
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
To nejlepší jsem bohužel nechytla

To co u leonů vadí, veselý ocásek, to je u kavkazáků přednost, tam ten ocas má být nahoru. Asi by měl Aramis být vystavován s nimi, ale to by byl zas moc klidný i když má sebevědomí dost.

19.10.2009 11:21
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
To co u leonů vadí, veselý ocásek, to je u kavkazáků přednost, tam ten ocas má být nahoru. Asi by měl Aramis být vystavován s nimi, ale to by byl zas moc klidný i když má sebevědomí dost.

Hani, to je fajn, že jste nakonec na ten sraz jeli. Jen škoda, že jste nemohli udělat víc fotek. To se někdy stává jako naschvál.Já s sebou raději vždycky mám ještě náhradní baterky, člověk nikdy neví....Ale aspoň, že máš ty tři fotky, jsou moc povedené, je vidět, že Aramis byl na srazu moc spokojenej, zřejmě se mu kavkazí slečna dost líbila.

To obarvené šustí z kukuřice je taky výborný nápad.Myslím, že už jsem to u někoho viděla...

19.10.2009 11:25
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Hani, to je fajn, že jste nakonec na ten sraz jeli. Jen škoda, že jste nemohli udělat víc fotek. To se někdy stává jako naschvál.Já s sebou raději vždycky mám ještě náhradní baterky, člověk nikdy neví....Ale aspoň, že máš ty tři fotky, jsou moc povedené, je vidět, že Aramis byl na srazu moc spokojenej, zřejmě se mu kavkazí slečna dost líbila.

To obarvené šustí z kukuřice je taky výborný nápad.Myslím, že už jsem to u někoho viděla...

Hani, veselý ocásek u leonků zas až tolik nevadí, ne? Aspoň jsem si nevšimla, že by s tím na výstavě byl problém.

19.10.2009 18:53
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Hani, veselý ocásek u leonků zas až tolik nevadí, ne? Aspoň jsem si nevšimla, že by s tím na výstavě byl problém.

Jo, Katko, on na výstavě jej neměl veselý , ale bojovný, jinak je otrávený, kdyby se tvářil na výstavě tak, jako se tváří na nějakou čubinu, tak to by bylo fajn. Jeho však výstavy evidentně nezajímají a podle toho vypadá. Dneska jsem zkoušela motat to listí do růžiček, ale nějak mi to nešlo a tak zase z procházky něco přinesu a budu zkoušet znova.

19.10.2009 20:12
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Jo, Katko, on na výstavě jej neměl veselý , ale bojovný, jinak je otrávený, kdyby se tvářil na výstavě tak, jako se tváří na nějakou čubinu, tak to by bylo fajn. Jeho však výstavy evidentně nezajímají a podle toho vypadá. Dneska jsem zkoušela motat to listí do růžiček, ale nějak mi to nešlo a tak zase z procházky něco přinesu a budu zkoušet znova.

Hani, Héra nosí ocas taky často nahoru, většinou když ji něco vzruší a nemusí to být ani pes, u ní to bývá nejčastěji veverka nebo kočka - moc ráda je totiž prohání. Jinak k těm výstavám, nepomohla by Aramiskovi nějaká motivace? Třeba nějaké jídlo, které má moc rád?

Růžiček z listí už mám další várku, dneska jsem přinesla další listy, tak budu mít zase co dělat.
Hani, určitě Ti to taky půjde, chce to jen ty růžičky příliš nestahovat, spíš je nechávat volnější. Párkrát si to vyzkoušíš a pak už to jde skoro samo.;-)

20.10.2009 19:54
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Hani, Héra nosí ocas taky často nahoru, většinou když ji něco vzruší a nemusí to být ani pes, u ní to bývá nejčastěji veverka nebo kočka - moc ráda je totiž prohání. Jinak k těm výstavám, nepomohla by Aramiskovi nějaká motivace? Třeba nějaké jídlo, které má moc rád?

Růžiček z listí už mám další várku, dneska jsem přinesla další listy, tak budu mít zase co dělat.
Hani, určitě Ti to taky půjde, chce to jen ty růžičky příliš nestahovat, spíš je nechávat volnější. Párkrát si to vyzkoušíš a pak už to jde skoro samo.;-)

Ahoj všichni, tak se nám mírně otepluje. Héra začíná opět trochu pouštět chlupy, tak doufám, že zima ještě počká.

22.10.2009 12:13
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Ahoj všichni, tak se nám mírně otepluje. Héra začíná opět trochu pouštět chlupy, tak doufám, že zima ještě počká.

Ahoj Jitko, tak jak to vypadá s Anne? Já mám problém s Eny, nechce jíst a to je pažravka, však víš. Asi ji bolí zuby, nemá je zrovna v nejlepším stavu. Takže to vypadá, že brzy navštívíme veta. :-(

22.10.2009 22:34
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Ahoj Jitko, tak jak to vypadá s Anne? Já mám problém s Eny, nechce jíst a to je pažravka, však víš. Asi ji bolí zuby, nemá je zrovna v nejlepším stavu. Takže to vypadá, že brzy navštívíme veta. :-(

Ahoj Katko, zatím jsme u veta nebyli, tak nevím.

Tak to je co říct, když Enynka nechce jíst, no pravda v jejím věku už ty zoubky asi nebudou co bývaly, že. Tak držím palce, ať se to spraví a zase jí chutná jako dříve

23.10.2009 09:32
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, zatím jsme u veta nebyli, tak nevím.

Tak to je co říct, když Enynka nechce jíst, no pravda v jejím věku už ty zoubky asi nebudou co bývaly, že. Tak držím palce, ať se to spraví a zase jí chutná jako dříve

Jitko, tak včera večer už Eny naštěstí jedla a dneska ráno taky. Ono to u Eny nevypadá, že by měla zas tak špatné zuby, zubního kamene nikdy moc neměla. Ale při čištění zubů jsem si všimla, že se ji viklá jeden řezák a to ji pravděpodobně dost bolí, bude to chtít ten zoubek vytrhnout, tak nás brzy návštěva u veta stejně čeká.

23.10.2009 18:23
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Jitko, tak včera večer už Eny naštěstí jedla a dneska ráno taky. Ono to u Eny nevypadá, že by měla zas tak špatné zuby, zubního kamene nikdy moc neměla. Ale při čištění zubů jsem si všimla, že se ji viklá jeden řezák a to ji pravděpodobně dost bolí, bude to chtít ten zoubek vytrhnout, tak nás brzy návštěva u veta stejně čeká.

24.10.2009 14:52
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, teda koukám, že u vás máte ještě zbytky sněhu. U nás jsme si o sněhu mohli akorát nechat zdát...
Moc hezký fotky Akimka, Roxanky a Apolla.

24.10.2009 14:57
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, teda koukám, že u vás máte ještě zbytky sněhu. U nás jsme si o sněhu mohli akorát nechat zdát...
Moc hezký fotky Akimka, Roxanky a Apolla.

Holky, teprve včera jsem se dozvěděla, že v srpnu zemřela babička naší Herušky - April Zářické údolí "Nenynka". Je mi z toho dost smutno. :-( Byla to moc krásná a hodná leonka.

24.10.2009 18:11
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Holky, teprve včera jsem se dozvěděla, že v srpnu zemřela babička naší Herušky - April Zářické údolí "Nenynka". Je mi z toho dost smutno. :-( Byla to moc krásná a hodná leonka.

s tou April mě to mrzí-je mi líto,že se leonci dožívají tak nízkého věku......je to strašně nespravedlivé.

Nechala jsem udělat mojí mamce dort k narozeninám....podotýkám,že je úplně všechno jedlé

24.10.2009 18:14
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
s tou April mě to mrzí-je mi líto,že se leonci dožívají tak nízkého věku......je to strašně nespravedlivé.

Nechala jsem udělat mojí mamce dort k narozeninám....podotýkám,že je úplně všechno jedlé

24.10.2009 18:32
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):

Marti, tomu dortu tleskám, výborný nápad a skvělá cukrářka. Fotka snad jedlá není?Dneska jsme museli zase opravovat zábradlí, to naše strašidlo zase rozlámalo prkno/už druhé/celé jej podélce rozštípala a tak páníček musel udělat nové. To ji hlídáme, ale jí na to stačí pět minut. Už to vypadalo, že ničení ji přešlo,byla to jen útěcha, ničí, hrabe, ale jinak je to miláček. Aramise to přešlo okolo dvou let, tak jsme doufali, že už bude klid, ale nepočítali jsme , že každý pes je jiný. Ona potvora ví, že to nemá dělat, ale chuť na dřevo je asi větší

24.10.2009 18:51
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, taky myslím, že je to nespravedlivé, že se leonci dožívají tak nízkého věku. Je to opravdu škoda u takových úžasných psů.
Nenynka byla zlatá. Poprvé jsem ji viděla, když jsem se jela podívat na štěňátka, tedy když jsem si vybírala Herušku. Nenynka měla jen jedno štěndo - Hanny a Julča jich měla devět. Byla prý z toho moc smutná, že se jí narodilo jen jedno mimčo, a tak se nakonec starali obě dvě o všechna štěňátka. Prakticky měli dvě maminky.
Určitě se jí moc stýskalo po pánečkovi a po ostatních leoncích, když se smečka rozdělila. Vzpomínám si, jak v Zubří obíhala auto, ve kterém seděl páneček a ona ho prostě nechtěla nechat odjet. Chudáci pejsci, nemají to jednoduché, když příjdou o část smečky.

24.10.2009 18:52
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, ten dort je úžasnej! Ani se mi nechce věřit, že je celý jedlý. Tak nám popiš co v něm všechno je....;-)

24.10.2009 18:54
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Marti, tomu dortu tleskám, výborný nápad a skvělá cukrářka. Fotka snad jedlá není?Dneska jsme museli zase opravovat zábradlí, to naše strašidlo zase rozlámalo prkno/už druhé/celé jej podélce rozštípala a tak páníček musel udělat nové. To ji hlídáme, ale jí na to stačí pět minut. Už to vypadalo, že ničení ji přešlo,byla to jen útěcha, ničí, hrabe, ale jinak je to miláček. Aramise to přešlo okolo dvou let, tak jsme doufali, že už bude klid, ale nepočítali jsme , že každý pes je jiný. Ona potvora ví, že to nemá dělat, ale chuť na dřevo je asi větší

Na památku Nenynka

24.10.2009 18:55
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Na památku Nenynka

24.10.2009 19:16
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):

krásná fenečka to byla

Holky dort je opravdu jedlý úplně celý i ta fotografie,je to na jedlém papíře,takže se dá opravdu sníst.Jinak je to úplně normální dort a na něm je krémem nalepená ta fotografie.Holčina co mi ho dělala,je prostě úžasná.....udělá v podstatě cokoliv

24.10.2009 19:22
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
krásná fenečka to byla

Holky dort je opravdu jedlý úplně celý i ta fotografie,je to na jedlém papíře,takže se dá opravdu sníst.Jinak je to úplně normální dort a na něm je krémem nalepená ta fotografie.Holčina co mi ho dělala,je prostě úžasná.....udělá v podstatě cokoliv

moje zlatíčko

24.10.2009 19:25
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
moje zlatíčko

čumáček

24.10.2009 21:01
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):
moje zlatíčko

Marti Akil je zlatíčko, ale na té fotce je komik , ta by stála za to zarámovat, co všechno ti naši mazánci umí. Ten náš je taky komik, le nikdy se mi to nepodaří nafotit, snad je to foťákem, nebo moji blbostí. To, jak umí leoni tesknit znám, u nás to byo hodně hustýani na to nechci vzpomínat, Za to teď nevím s čím mne překvapí a z jejich hrátek mám husí kůži aby si něco neudělali,oba jsou to cvočkové a když se do toho dají tak vše musí z cesty. Nejvíc je to baví na zahrádce a tu máme maličkou a jim je jedno co je v cestě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík