Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2006 12:51

Ahoj, vy, co cvičíte lovečinu, kde berete zvěř? Párkrát jsem kupovala v Interlovu, teď mi známá říkala, že už to tam tak nefunguje, tak nevím. A jak to máte s pobíháním psa v honitbě?

11.5.2006 13:36

uzivatel napsal(a):
Ahoj, vy, co cvičíte lovečinu, kde berete zvěř? Párkrát jsem kupovala v Interlovu, teď mi známá říkala, že už to tam tak nefunguje, tak nevím. A jak to máte s pobíháním psa v honitbě?

Par kusu zvere mam jeste z Interlovu, nevim, jak to tam ted funguje. Jinak ale vetsinou zajdu za nekym ze znamych, kteri chodi na hony, a par bazantu nebo kacen se najde. :-)

11.5.2006 20:48

uzivatel napsal(a):

kupovávala jsem v Interlovu - myslím, že to funguje pořád, alespoň loni na podzim to ještě fungovalo, a jinak z honů a od myslivců . Starší pes je v honitbě hlášen a o mladém se ví, ale teď moc nepobíhají , zvěř má pauzu v atletickém tréninku.

11.5.2006 21:30

mac1 napsal(a):
kupovávala jsem v Interlovu - myslím, že to funguje pořád, alespoň loni na podzim to ještě fungovalo, a jinak z honů a od myslivců . Starší pes je v honitbě hlášen a o mladém se ví, ale teď moc nepobíhají , zvěř má pauzu v atletickém tréninku.

a jak ten nákup funguje? potřebovala bych sehnat nějakou kačenu nebo bažanta, samozřejmně,ale ne živé Jsem z brna, kdybyste o někom věděli, tak bych byla moc ráda. díky. Jiřina

12.5.2006 07:44

igina napsal(a):
a jak ten nákup funguje? potřebovala bych sehnat nějakou kačenu nebo bažanta, samozřejmně,ale ne živé Jsem z brna, kdybyste o někom věděli, tak bych byla moc ráda. díky. Jiřina

No, funguje to jednoduse - podivate se na stranky Interlovu (http://www.interlov.cz/), najdete si kontakt, zavolate tam, objednate si, a pak vyzvednete. Ale bohuzel, nevim o tom, ze by meli pobocku v Brne, a o jinem prodejci zvere v Brne taky nevim...

Přidejte reakci

Přidat smajlík