Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2009 18:27
sapinka

XXX.XXX.199.30

sapinka napsal(a):

A jací jsou štěníci? Už se nějak začínají povahově rozlišovat?

30.10.2009 18:30
ircanka

XXX.XXX.70.42

sapinka napsal(a):

týjo, ta už vyrostla

30.10.2009 18:50
sapinka

XXX.XXX.199.30

ircanka napsal(a):
týjo, ta už vyrostla

jojo :) Má už skoro 14 kg, asi chce dorůst MiuAle je super, jsem z ní nadšená a musim říct, že působí pozitivně i na Miu Dřív by Mia venku nestrčila piškot do huby a teď je schopná ho žebrat, když vidí jak Aší chutná a dokonce cvičí s větším nadšením, když vidí, že cvičim i s Aší. Obě se o to víc snaží, je to fajn

30.10.2009 19:20
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):
jojo :) Má už skoro 14 kg, asi chce dorůst MiuAle je super, jsem z ní nadšená a musim říct, že působí pozitivně i na Miu Dřív by Mia venku nestrčila piškot do huby a teď je schopná ho žebrat, když vidí jak Aší chutná a dokonce cvičí s větším nadšením, když vidí, že cvičim i s Aší. Obě se o to víc snaží, je to fajn

No já to Dárlý denně několikrát říkám, ale nějak mě moc nevnímá takže pak bude asi docela zírat

taháme dříví z lesa nebo do lesa???

30.10.2009 19:21
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
No já to Dárlý denně několikrát říkám, ale nějak mě moc nevnímá takže pak bude asi docela zírat

taháme dříví z lesa nebo do lesa???

ty paničko co je, já tě slyším

30.10.2009 19:22
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
ty paničko co je, já tě slyším

miluju podzim - když svítí sluníčko

30.10.2009 19:36
brixie

XXX.XXX.43.2

vandat napsal(a):
miluju podzim - když svítí sluníčko

To jsem ráda, když můžu někomu udělat radost!!!

A podzim??? Fůůůj, nesnáším ho...a sluníčko to nevytrhne... Miluju jaro a léto, a milovala jsem zimní prázdniny nebo dovču na horách...jenže s touhle partou uštěkanců se jen tak někam nedostanu

30.10.2009 19:44
brixie

XXX.XXX.43.2

sapinka napsal(a):

No Míšo, ta malá flekatá je už pořádně veliká!!! a Miu zas tak nehoň, ať si nezničí kyčle, vopice jedna aktivní

No prcíni strašně rostou...jeden den jsem byla do odpoledne odjetá pracovně pryč a ten večer jsem už na ně neměla sílu, a muchlala je až další den...a nepostačovala jsem se divit, jak vyrostli!!! Rostou přímo před očima! Za pět týdnů mě už opustěj, achjo, uteče to. A co mě fakt strašně mrzí, že nemůžou řádit přes den na zahradě, že nebudu mít na památku ani jednu fotku, jak si hrajou v trávě, atd.... :-(

30.10.2009 19:49
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
No Míšo, ta malá flekatá je už pořádně veliká!!! a Miu zas tak nehoň, ať si nezničí kyčle, vopice jedna aktivní

No prcíni strašně rostou...jeden den jsem byla do odpoledne odjetá pracovně pryč a ten večer jsem už na ně neměla sílu, a muchlala je až další den...a nepostačovala jsem se divit, jak vyrostli!!! Rostou přímo před očima! Za pět týdnů mě už opustěj, achjo, uteče to. A co mě fakt strašně mrzí, že nemůžou řádit přes den na zahradě, že nebudu mít na památku ani jednu fotku, jak si hrajou v trávě, atd.... :-(

Marcel ode mě budeš mít fotek určitě až až - a jinak v trávě, tss, to má každý, budeš mít v blátě a možná ve sněhu a to za to stojí ne???

30.10.2009 20:02
brixie

XXX.XXX.43.2

vandat napsal(a):
Marcel ode mě budeš mít fotek určitě až až - a jinak v trávě, tss, to má každý, budeš mít v blátě a možná ve sněhu a to za to stojí ne???

No počkej...fotky blátivých koulí a sněhuláků, jsi chtěla říct, ne???

30.10.2009 20:04
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
No počkej...fotky blátivých koulí a sněhuláků, jsi chtěla říct, ne???

a nebo i tak se to dá říct

30.10.2009 20:24
sapinka

XXX.XXX.199.30

vandat napsal(a):
a nebo i tak se to dá říct

ty podzimní fotky jsou super, taky my podzim nevadí, když je hezky....ale zas to neni tak často, abych měla ráda podzim celkově. Ale teda závidim ty vaše foťáky, ten můj stařeček už za tohodle světla moc nenafotí, vše je romazané, nezaostřené, šedivé.....no už to moc nedává a budu muset šetřit na nový.......ale to je na dlouho.
Teda to loučení se špuntama musí být strašný, no moc si to nedokážu představit, i když zase si v šichni odpočinete viď. A kam po čechách přibližně pocestujou?
Vando a co že zrovna tahle holčička?

30.10.2009 20:41
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):
ty podzimní fotky jsou super, taky my podzim nevadí, když je hezky....ale zas to neni tak často, abych měla ráda podzim celkově. Ale teda závidim ty vaše foťáky, ten můj stařeček už za tohodle světla moc nenafotí, vše je romazané, nezaostřené, šedivé.....no už to moc nedává a budu muset šetřit na nový.......ale to je na dlouho.
Teda to loučení se špuntama musí být strašný, no moc si to nedokážu představit, i když zase si v šichni odpočinete viď. A kam po čechách přibližně pocestujou?
Vando a co že zrovna tahle holčička?

Míšo asi láska na první pohled (foto ) a když jsem přijela k Marcele a tahle malá plyšová koule se ke mě s kvičením hnala zatím co ostatní chrněli, snažila se sápat po bedně jak chtěla pochovat a pak mě ve finále měla snahu těma dásnička ukousnout nos tak to bylo úplně jasný že jsem si ji vybrala dobře a že je to ta ONA! Já jsem vždycky chtěla ještě jednu, sice jsem ji plánovala až tak na příští rok, ale nějak se to prostě semlelo a já nastupuju v prosinci na mateřskou - to bude ježíšek

30.10.2009 20:45
sapinka

XXX.XXX.199.30

vandat napsal(a):
Míšo asi láska na první pohled (foto ) a když jsem přijela k Marcele a tahle malá plyšová koule se ke mě s kvičením hnala zatím co ostatní chrněli, snažila se sápat po bedně jak chtěla pochovat a pak mě ve finále měla snahu těma dásnička ukousnout nos tak to bylo úplně jasný že jsem si ji vybrala dobře a že je to ta ONA! Já jsem vždycky chtěla ještě jednu, sice jsem ji plánovala až tak na příští rok, ale nějak se to prostě semlelo a já nastupuju v prosinci na mateřskou - to bude ježíšek

To je hezký, ono je to nejlepší, neplánovat a pak to cvrkne přímo do nosu.....asi je to osud takže bude psí i lidské mimčo jo? Tak to gratuluju

30.10.2009 20:48
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):
To je hezký, ono je to nejlepší, neplánovat a pak to cvrkne přímo do nosu.....asi je to osud takže bude psí i lidské mimčo jo? Tak to gratuluju

šmarjá néééééééééééééé, jen s Bree si pěkně v prosinci budu doma, abych je seznámila s Dárlý a pěkně jsme si na sebe zvykly ještě lidský, to bych si to zrovna mohla jít hodit mít doma tohle zároveň

30.10.2009 20:50
brixie

XXX.XXX.43.2

sapinka napsal(a):

Míšo, jsi fakt ftipná!!! Odpovím ti já...jen to psí a Vanda nastupuje na štěněcí mateřskou
Malí pocestují tak různě...trutnov, Frýdek-Místek, Praha a Brno...tak víš co...ještě se může něco změnit, někdo odříct, ale spíš ne, se všemi jsem v kontaktu a už jsou z nás kamarádky...Fajn baby samý, takže tak...

30.10.2009 20:52
sapinka

XXX.XXX.199.30

brixie napsal(a):
Míšo, jsi fakt ftipná!!! Odpovím ti já...jen to psí a Vanda nastupuje na štěněcí mateřskou
Malí pocestují tak různě...trutnov, Frýdek-Místek, Praha a Brno...tak víš co...ještě se může něco změnit, někdo odříct, ale spíš ne, se všemi jsem v kontaktu a už jsou z nás kamarádky...Fajn baby samý, takže tak...

Jsem nějaká zabržděná

30.10.2009 20:54
sapinka

XXX.XXX.199.30

sapinka napsal(a):
Jsem nějaká zabržděná

No ale aspoň vám tu zpestřím ty ošklivé podzimní dny
Hlavně aby Dárlý hned malou přijala a měli jste tak super Vánoce

30.10.2009 20:57
brixie

XXX.XXX.43.2

sapinka napsal(a):

...anebo sežrala...a taky bude klid

30.10.2009 20:59
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):

no jistě, dobře jsem se pobavila

Děkuju, vše ukáže čas, myslím, že Dárlý bude pár dní žárlit a trošku i trucovat, ale brzy ji přijme za svou a bude ji přede všema bránit, je to hodná holka, musím ji dát prostě najevo, že i když bude další přírůstek, že ona je pro mě furt stejně důležitá, ne-li víc, musíme přeci vychovat společně další hodnou a úžasnou caničku. Jak se sžívala Mia s Aší?

30.10.2009 20:59
sapinka

XXX.XXX.199.30

brixie napsal(a):

Nooo taky řešení, za to pak Dárlý panička zabije a bude totální klídeček.........to jsou scénáře

30.10.2009 21:00
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):

No ty jsi koukám taky snídala vtipnou kaši??? Je už přes pět let na dietě a teď to bude kazit nějakým štěněcím ne????

30.10.2009 21:03
sapinka

XXX.XXX.199.30

vandat napsal(a):
no jistě, dobře jsem se pobavila

Děkuju, vše ukáže čas, myslím, že Dárlý bude pár dní žárlit a trošku i trucovat, ale brzy ji přijme za svou a bude ji přede všema bránit, je to hodná holka, musím ji dát prostě najevo, že i když bude další přírůstek, že ona je pro mě furt stejně důležitá, ne-li víc, musíme přeci vychovat společně další hodnou a úžasnou caničku. Jak se sžívala Mia s Aší?

No já taky čekala, jak bude uražená, protože Mia je muj rozmazlenecAle kupodivu se nic nekonalo, jak jsme vyzvedli Aší, tak jsme jeli ke kámošce na chatu ještě s dalšími psy a Aší tam tak nějak zapadla, že asi ani Mia nevšimla, že tam přibyla Mia tam byla také poprvé a fakt mam pocit, že ji přijala hned ten první den. Bylo to super. Mia ji teď nehorázně chrání, malá Miu šikanuje, no prostě správná dvojka

30.10.2009 21:04
sapinka

XXX.XXX.199.30

vandat napsal(a):
No ty jsi koukám taky snídala vtipnou kaši??? Je už přes pět let na dietě a teď to bude kazit nějakým štěněcím ne????

30.10.2009 21:48
evelin

XXX.XXX.6.162

sapinka napsal(a):
No já taky čekala, jak bude uražená, protože Mia je muj rozmazlenecAle kupodivu se nic nekonalo, jak jsme vyzvedli Aší, tak jsme jeli ke kámošce na chatu ještě s dalšími psy a Aší tam tak nějak zapadla, že asi ani Mia nevšimla, že tam přibyla Mia tam byla také poprvé a fakt mam pocit, že ji přijala hned ten první den. Bylo to super. Mia ji teď nehorázně chrání, malá Miu šikanuje, no prostě správná dvojka

Ahoj, tady to nabírá zajímavý spád...
Dárlý bude mít spolubydlící...
Chilli se s malou Aticí taky u nás doma sžila naprosto v pohodě. Jen když má falešku a hlídá si boudu a Aťa projde kolem tak po ní už dvakrát vyjela a natrhla jí ucho... Naštěstí jen kousíček. To se musí chápat - mlátí s ní hormony.

31.10.2009 19:04
vandat

XXX.XXX.91.34

evelin napsal(a):
Ahoj, tady to nabírá zajímavý spád...
Dárlý bude mít spolubydlící...
Chilli se s malou Aticí taky u nás doma sžila naprosto v pohodě. Jen když má falešku a hlídá si boudu a Aťa projde kolem tak po ní už dvakrát vyjela a natrhla jí ucho... Naštěstí jen kousíček. To se musí chápat - mlátí s ní hormony.

dnes na výletě na Troskách

31.10.2009 19:05
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
dnes na výletě na Troskách

běžím nebo už letím??

31.10.2009 19:05
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
běžím nebo už letím??

dva ksichtíci

31.10.2009 19:19
ircanka

XXX.XXX.244.62

vandat napsal(a):
dva ksichtíci

hezký...Dárlý umí taky pěkný držtičky..

já dnes byla muchlat medvědy a jsou naproto úúúúžasný

31.10.2009 19:24
ircanka

XXX.XXX.244.62

ircanka napsal(a):
hezký...Dárlý umí taky pěkný držtičky..

já dnes byla muchlat medvědy a jsou naproto úúúúžasný

...

31.10.2009 19:26
vandat

XXX.XXX.91.34

ircanka napsal(a):
...

a pomuchlala jsi pořádně tu moji holčičku????

31.10.2009 19:27
ircanka

XXX.XXX.244.62

ircanka napsal(a):
...

ještě další slečna

31.10.2009 19:33
ircanka

XXX.XXX.244.62

ircanka napsal(a):
ještě další slečna

já je pomuchlala postupně všechny, ale asi nejvíc plavandu...ikyž rozkošný buclíci jsou teda všichni

31.10.2009 19:33
brixie

XXX.XXX.43.2

vandat napsal(a):
a pomuchlala jsi pořádně tu moji holčičku????

Kdybych neměla od Šárky tolik krásných fotek, hned bych na ni naprášila, že nééé Ale nemůžu...no uznej, to by nešlo

31.10.2009 19:35
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Kdybych neměla od Šárky tolik krásných fotek, hned bych na ni naprášila, že nééé Ale nemůžu...no uznej, to by nešlo

neva, si ji zas přijedu pořádně pomuchlat sama

31.10.2009 19:37
svejdy

XXX.XXX.179.167

ircanka napsal(a):
já je pomuchlala postupně všechny, ale asi nejvíc plavandu...ikyž rozkošný buclíci jsou teda všichni

Šáry, krásný fotky, ale... musíš uznat, že takový puclíci se fotí samy

31.10.2009 19:38
ircanka

XXX.XXX.244.62

brixie napsal(a):

ccc, ty seš teda...ale já se přiznala sama, víš

když to se nedalo, já bych si je stejně nejraději sbalila do košíčku všechny

31.10.2009 19:42
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
ccc, ty seš teda...ale já se přiznala sama, víš

když to se nedalo, já bych si je stejně nejraději sbalila do košíčku všechny

Ty, Šárko, ona Vanda stejně tak trochu neví, co chce...jakpak máš asi stihnout Bree pořádně pomuchlovat a ještě udělat milion fotek???

31.10.2009 19:48
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Ty, Šárko, ona Vanda stejně tak trochu neví, co chce...jakpak máš asi stihnout Bree pořádně pomuchlovat a ještě udělat milion fotek???

nááááhodou, já moc dobře vím co chci

31.10.2009 19:49
ircanka

XXX.XXX.244.62

svejdy napsal(a):
Šáry, krásný fotky, ale... musíš uznat, že takový puclíci se fotí samy

no fotí se sice samy, ale fotky nic moc kvalita...zas ta nešťasná místnost...uvnitř to furt nějak nemůžu trefit...někdy se mi to povede, jindy zas ne...ale modelky to bylo úžasný
hlavně Vandina Bree, to je hotová modelka

31.10.2009 19:50
vandat

XXX.XXX.91.34

ircanka napsal(a):
no fotí se sice samy, ale fotky nic moc kvalita...zas ta nešťasná místnost...uvnitř to furt nějak nemůžu trefit...někdy se mi to povede, jindy zas ne...ale modelky to bylo úžasný
hlavně Vandina Bree, to je hotová modelka

tak ted už si to teda nevyžehlíš

31.10.2009 19:53
brixie

XXX.XXX.43.2

vandat napsal(a):
tak ted už si to teda nevyžehlíš

Šárka má pravdu!!! Bree je ze všech největší čert, takže když ostatní spali, ona šaškovala a pózovala

31.10.2009 19:54
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Šárka má pravdu!!! Bree je ze všech největší čert, takže když ostatní spali, ona šaškovala a pózovala

proč mě to tak nějak nepřekvapuje

31.10.2009 20:08
sapinka

XXX.XXX.199.30

vandat napsal(a):
proč mě to tak nějak nepřekvapuje

Jé jsou ty fotky někde komplet na netu????

31.10.2009 20:32
brixie

XXX.XXX.43.2

sapinka napsal(a):
Jé jsou ty fotky někde komplet na netu????

Jasnačka, přece na mých stránkách!!!

2.11.2009 17:12
ircanka

XXX.XXX.244.62

brixie napsal(a):
Jasnačka, přece na mých stránkách!!!

Tak jsme dnes byli s Garpem na preventivní prohlídce u veterináře a hezky jsme se zvážili...asi fakt potřebuju ty nový brýle, protože se mi zdálo, že GArpík pěkně zhubnul (má mírnou dietku)...no a on váží rekordních 61,5 kg

Tak jsme porát přišli domu a říkám mu, že musí sportovat. TAk jsem mu naplnila takovou tu pamlskovou kuličku, kterou si musí koulet a ono mu to dává pamlsky (sice trochu kontraproduktivní, když se zase cpe...ale..) už jsem mu jí hrozně dlouho nedávala a on tady mále zboural dům, protože zjistil, že když to donese na kraj chodby, pořádně do toho šťouchne, tak pak jen běží po trase a sbírá...na konci s tím flákně o zeď a vysype se mu hromádka...pak to vezme do držky a běží s tím zas na kraj chodby....no já z něj byla mrtvá smíchy. Ale teda bavilo ho to fakt hodně

2.11.2009 17:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
Tak jsme dnes byli s Garpem na preventivní prohlídce u veterináře a hezky jsme se zvážili...asi fakt potřebuju ty nový brýle, protože se mi zdálo, že GArpík pěkně zhubnul (má mírnou dietku)...no a on váží rekordních 61,5 kg

Tak jsme porát přišli domu a říkám mu, že musí sportovat. TAk jsem mu naplnila takovou tu pamlskovou kuličku, kterou si musí koulet a ono mu to dává pamlsky (sice trochu kontraproduktivní, když se zase cpe...ale..) už jsem mu jí hrozně dlouho nedávala a on tady mále zboural dům, protože zjistil, že když to donese na kraj chodby, pořádně do toho šťouchne, tak pak jen běží po trase a sbírá...na konci s tím flákně o zeď a vysype se mu hromádka...pak to vezme do držky a běží s tím zas na kraj chodby....no já z něj byla mrtvá smíchy. Ale teda bavilo ho to fakt hodně

No tak to jsme na tom podobně Já dnes vážila Míťu a taky jsem si říkala že je hubenější a včera mi to potvrdila i kamarádka když jí viděla po dlouhé době (snažím se jí taky zhubnout i když není tlustá ale na ty její šmatláky by měla ...) no a ono ejhle ... i tak má stále 48,4 Kg! A to dostává poloviční porce a zase pěkně lítá s námi venku. Zato Peetula mi ze svých rekordních 59,5 kil shodil zas na 56... jenže ten zas žere za dva a stále mu to nepomáhá. Ale tak začali jsme zas chodit na obrany tak má víc pohybu ... a figurant má i tak dost co dělat

Tak to by se u nás asi nechytalo, ale musel na něj být fakt super pohled. Oni umí být někdy pěkně vyčůraný když o něco jde Naše malá Woopka si zas sama hrávala tak, že si pouštěla míček ze schodů - položila na okraj nahoře, strčila do něj nosem a vydala se za ním, dole chytila a zase vynesla nahoru na okraj ... a tak to dělala dokud jí to nepřestalo bavit

2.11.2009 17:50
ircanka

XXX.XXX.244.62

pitimiti napsal(a):
No tak to jsme na tom podobně Já dnes vážila Míťu a taky jsem si říkala že je hubenější a včera mi to potvrdila i kamarádka když jí viděla po dlouhé době (snažím se jí taky zhubnout i když není tlustá ale na ty její šmatláky by měla ...) no a ono ejhle ... i tak má stále 48,4 Kg! A to dostává poloviční porce a zase pěkně lítá s námi venku. Zato Peetula mi ze svých rekordních 59,5 kil shodil zas na 56... jenže ten zas žere za dva a stále mu to nepomáhá. Ale tak začali jsme zas chodit na obrany tak má víc pohybu ... a figurant má i tak dost co dělat

Tak to by se u nás asi nechytalo, ale musel na něj být fakt super pohled. Oni umí být někdy pěkně vyčůraný když o něco jde Naše malá Woopka si zas sama hrávala tak, že si pouštěla míček ze schodů - položila na okraj nahoře, strčila do něj nosem a vydala se za ním, dole chytila a zase vynesla nahoru na okraj ... a tak to dělala dokud jí to nepřestalo bavit

Tak to máme koukám stejný - zrovna včera mi známa říkala, jakej je teď pěknej, že hezky zhubnul,... dostává méně, i pamlsky jsem skrouhla na minimum, žádný žebrání...a stejně tloustne...pohybu mám teda tak na stejno, takže asi budem muset začít víc běhat...mohl by napadnout sníh, aby lítal v závějích - ikdyž až příští týden, na víkend musí být krásně a sluníčko a teplíčko...budem snad dělat další zkoušky.

Holt se musime zas nejak dobrat k těm aspoň 58 (na 56 si už nedělám naděje )

2.11.2009 18:43
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
Tak to máme koukám stejný - zrovna včera mi známa říkala, jakej je teď pěknej, že hezky zhubnul,... dostává méně, i pamlsky jsem skrouhla na minimum, žádný žebrání...a stejně tloustne...pohybu mám teda tak na stejno, takže asi budem muset začít víc běhat...mohl by napadnout sníh, aby lítal v závějích - ikdyž až příští týden, na víkend musí být krásně a sluníčko a teplíčko...budem snad dělat další zkoušky.

Holt se musime zas nejak dobrat k těm aspoň 58 (na 56 si už nedělám naděje )

No Míťa naštěstí netloustne, ale i tak je jí kousek.

2.11.2009 19:10
brixie

XXX.XXX.43.2

pitimiti napsal(a):

Jo míček...už jsem všechny schovala...před pár dny si aida hrála a Berry jí ho sebral a odnesl do koupelny...nijak jsem tomu nevěnovala pozornost a když jsem pak šla na wc, našla jsem ho tam vyblitý... ještěže aspoň tak...

3.11.2009 16:00
svejdy

XXX.XXX.179.167

sapinka napsal(a):

Jejda, ten caník k "adopci" na klubovkách v sekci Daruji vypadá jak Atrey... já bych ho nedala ani za zlatý prase nedokážu si představit, řešit takovou situaci, kdy bych ho měla dát někomu jinému kvůli bydlení apod. Musí to být strašné.

4.11.2009 20:44
hillary

XXX.XXX.124.230

svejdy napsal(a):
Jejda, ten caník k "adopci" na klubovkách v sekci Daruji vypadá jak Atrey... já bych ho nedala ani za zlatý prase nedokážu si představit, řešit takovou situaci, kdy bych ho měla dát někomu jinému kvůli bydlení apod. Musí to být strašné.

Taky jsem na to koukala...Věřím,že takový krasavec brzo najde lepší domov,kde už bude napořád a spokojený...já teď mít podmínky pro druhýho,hned bych brala..Ale zatím stačí ten náš pubertální blázen..Jinak,krásný fotky,všichni!

4.11.2009 21:28
evelin

XXX.XXX.6.162

hillary napsal(a):
Taky jsem na to koukala...Věřím,že takový krasavec brzo najde lepší domov,kde už bude napořád a spokojený...já teď mít podmínky pro druhýho,hned bych brala..Ale zatím stačí ten náš pubertální blázen..Jinak,krásný fotky,všichni!

Čau čau, váš Tonda je taky pěknej fešák.
Dovolím si jednu nedělní fotčku.

4.11.2009 21:55
hillary

XXX.XXX.124.230

evelin napsal(a):
Čau čau, váš Tonda je taky pěknej fešák.
Dovolím si jednu nedělní fotčku.

Díky,díky,snažíme se.akorát kvalita fotek naprosto šílená..I když,vzhledem k foťáku se není čemu divit.A novýho pěknýho nic nemáme..Hele,kdy těm vašim satánkům skončila puberta?A tady jeden tmavej fotbalista,jestli ho na té tmavé fotce najdete.

4.11.2009 21:55
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Díky,díky,snažíme se.akorát kvalita fotek naprosto šílená..I když,vzhledem k foťáku se není čemu divit.A novýho pěknýho nic nemáme..Hele,kdy těm vašim satánkům skončila puberta?A tady jeden tmavej fotbalista,jestli ho na té tmavé fotce najdete.

4.11.2009 21:57
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):

Tak to je vážně hnus,ty fotky..tady ještě větší než normálně,tak se moooooc omlouvám..Tak snad jedna lepší,pusinkovaná s mým bráchou..

4.11.2009 22:02
svejdy

XXX.XXX.179.167

hillary napsal(a):
Tak to je vážně hnus,ty fotky..tady ještě větší než normálně,tak se moooooc omlouvám..Tak snad jedna lepší,pusinkovaná s mým bráchou..

Ahojky... tuším, že Atrey a Tonda jsou přibližně stejně staří viď...narodil se v květnu 2008. Píšu to proto, abych tě ujistila, že nám puberta taky ještě neskončila, Atrey je totální pako

4.11.2009 22:06
hillary

XXX.XXX.124.230

svejdy napsal(a):
Ahojky... tuším, že Atrey a Tonda jsou přibližně stejně staří viď...narodil se v květnu 2008. Píšu to proto, abych tě ujistila, že nám puberta taky ještě neskončila, Atrey je totální pako

No,Toník je červnovej..A ráda bych podotkla,že teď je magor největší..Občas si říkám,že dosavadní výchova byla naprosto zbytečná.Machr největší,zkouší co to dá,ale panička zatím vede 1:0.Tak aspoň nejsme sami,kdo má blázna,bláznivýho,Luci.

4.11.2009 22:17
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
No,Toník je červnovej..A ráda bych podotkla,že teď je magor největší..Občas si říkám,že dosavadní výchova byla naprosto zbytečná.Machr největší,zkouší co to dá,ale panička zatím vede 1:0.Tak aspoň nejsme sami,kdo má blázna,bláznivýho,Luci.

Tady ještě číhá na bráchu,co je na stromě...A končím se zaplácáváním místa nekvalitními fotkami..

4.11.2009 22:36
evelin

XXX.XXX.6.162

hillary napsal(a):
Tady ještě číhá na bráchu,co je na stromě...A končím se zaplácáváním místa nekvalitními fotkami..

I puberta jednou skončí, s Chilli moc nemlátila, jen trochu raplila se psama, ale jinak naprosto "klidný" tvor.
No se psama je to jak s lidima - baby to přejde dřív kdešto s chlapama to kolikrát mlátí do 60ti. Já mám na krku 45ti letýho puberťáka...

4.11.2009 22:50
hillary

XXX.XXX.124.230

evelin napsal(a):
I puberta jednou skončí, s Chilli moc nemlátila, jen trochu raplila se psama, ale jinak naprosto "klidný" tvor.
No se psama je to jak s lidima - baby to přejde dřív kdešto s chlapama to kolikrát mlátí do 60ti. Já mám na krku 45ti letýho puberťáka...

No,to je fakt.Ale aspoň trochu by mohl uklidnit hormony,ideálně už zítra.

5.11.2009 10:35
brixie

XXX.XXX.43.2

hillary napsal(a):
No,to je fakt.Ale aspoň trochu by mohl uklidnit hormony,ideálně už zítra.

Ahoj Kristý, tak i z nekvalitních fotek je vidět, že z Tondy je pěknej kus psa! Super! Vypadá fakt dobře. Puberty se neděs, radši se s ní naučte žít Zdraví polobrácha Berry - věčné třeštidlo
A tady jeden malej ''Berry'', praštěnej modrej králíček Bugsík

5.11.2009 13:40
hillary

XXX.XXX.124.230

brixie napsal(a):
Ahoj Kristý, tak i z nekvalitních fotek je vidět, že z Tondy je pěknej kus psa! Super! Vypadá fakt dobře. Puberty se neděs, radši se s ní naučte žít Zdraví polobrácha Berry - věčné třeštidlo
A tady jeden malej ''Berry'', praštěnej modrej králíček Bugsík

Ahoj Marci!Ty kuličky sou úúúžasnýýý!!!Hrozně mě mrzí,že jsem tak nezažila Toníčka..Tak třeba jednou toho dalšího.No,jinak,děkuju moc za pochvalu!To potěší,děláme,co můžem.Rozhodně nabral,aspoň už není až taková nudle.A s pubertou jsem smířená,ale kdyby se zírnila,tak bych se nezlobila.Páč je to blázen všech bláznů.

5.11.2009 16:57
sapinka

XXX.XXX.199.30

hillary napsal(a):
Ahoj Marci!Ty kuličky sou úúúžasnýýý!!!Hrozně mě mrzí,že jsem tak nezažila Toníčka..Tak třeba jednou toho dalšího.No,jinak,děkuju moc za pochvalu!To potěší,děláme,co můžem.Rozhodně nabral,aspoň už není až taková nudle.A s pubertou jsem smířená,ale kdyby se zírnila,tak bych se nezlobila.Páč je to blázen všech bláznů.

Ahoj Kristý tak Tondu už blbnou hormony jo No tay má na to právo v tomhle věku, neboj někdy to přejít musí Hele co v neděli procházka?

5.11.2009 18:37
sapinka

XXX.XXX.199.30

sapinka napsal(a):
Ahoj Kristý tak Tondu už blbnou hormony jo No tay má na to právo v tomhle věku, neboj někdy to přejít musí Hele co v neděli procházka?

Nepamatujete si nědo odkaz na díly pořadu Buď já nebo pes na Spektru?

5.11.2009 23:22
tweety

XXX.XXX.10.47

sapinka napsal(a):
Nepamatujete si nědo odkaz na díly pořadu Buď já nebo pes na Spektru?

http://www.vimevic.cz/zajmy/pes.html

7.11.2009 16:53
ircanka

XXX.XXX.244.62

tweety napsal(a):

týjo, Ten Tonda už pěkně "ztondovatěl" už je z něj fakt chlapák

Já dnes zanedbávala Garpínka a byli jsme s naší "napůlcaničkou" Kirbinkou na MVP Praha a musim se pochlubit ze máme V1 CAJC a jsme strááášně pyšní a dokonce od Německého rozhodčího.
zítra už zas na caníčky nepojedu, tak koukejte podat zprávy

7.11.2009 18:34
vandat

XXX.XXX.91.34

ircanka napsal(a):

Já dnes zanedbávala Garpínka a byli jsme s naší "napůlcaničkou" Kirbinkou na MVP Praha a musim se pochlubit ze máme V1 CAJC a jsme strááášně pyšní a dokonce od Německého rozhodčího.

jůůůůůů, tak to obrovská gratulace

7.11.2009 19:05
sapinka

XXX.XXX.199.21

tweety napsal(a):

Díky a nevíte někdo jestli jsou nějaké nové dily?

7.11.2009 19:07
sapinka

XXX.XXX.199.21

sapinka napsal(a):
Díky a nevíte někdo jestli jsou nějaké nové dily?

A Kirbince moooc gratulujeme

7.11.2009 19:10
sapinka

XXX.XXX.199.21

sapinka napsal(a):
A Kirbince moooc gratulujeme

7.11.2009 19:54
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
A ještě

Taky Kirbince moc gratuluju# 08# Já tam byla dnes celý den taky (ale nejvíc jsem se vyskytovala u JRT) ... a zítra zas.

8.11.2009 12:56
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Taky Kirbince moc gratuluju# 08# Já tam byla dnes celý den taky (ale nejvíc jsem se vyskytovala u JRT) ... a zítra zas.

Tak jsem zpět z Letňan, CC bylo celkem málo a odsejpalo to velmi rychle
CAJC + nej mladý + BOB Tango (Dominik Atison) CAJC ve fenách jeho sestra Dominka, CACIB pes Dy Beer Miss Mallorca a CACIB fena Raven.
Celkový výsledky jsem si asi nafotila ale nemám katalog tak to snad dám nějak dohromady

8.11.2009 14:50
ircanka

XXX.XXX.244.62

pitimiti napsal(a):
Tak jsem zpět z Letňan, CC bylo celkem málo a odsejpalo to velmi rychle
CAJC + nej mladý + BOB Tango (Dominik Atison) CAJC ve fenách jeho sestra Dominka, CACIB pes Dy Beer Miss Mallorca a CACIB fena Raven.
Celkový výsledky jsem si asi nafotila ale nemám katalog tak to snad dám nějak dohromady

tak aspoň jste byli rychle hotový, no...

jinak hlásím, že dnes jsme úspěšně složili další zkoušku - BH. Tak máme velkou radost a do jara mu musím dát klid, když ono ho to cvičení tak strašně nebaví...

8.11.2009 18:36
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):

Teda Šári, tak to jste s Kirbi moc šikovný holky!!! A Kirbinka navíc i krásná!!! To jako tím ale nechci říct, že ty né! Prostě jste jedničky!!!

11.11.2009 18:02
sapinka

XXX.XXX.199.30

ircanka napsal(a):
tak aspoň jste byli rychle hotový, no...

jinak hlásím, že dnes jsme úspěšně složili další zkoušku - BH. Tak máme velkou radost a do jara mu musím dát klid, když ono ho to cvičení tak strašně nebaví...

Jé Šárko gratuluju k BH
My dnes procházkovali s Toníkem, bohužel muj foťák v šeru nestíhá, tak se "vyvedla" jen jedna fotka Jinak Kristýnka Toníka pomlouvá, ta puberta neni tak strašná, jen by si chtěl pořád blbnout s každym pejskem no

11.11.2009 18:04
sapinka

XXX.XXX.199.30

sapinka napsal(a):
Jé Šárko gratuluju k BH
My dnes procházkovali s Toníkem, bohužel muj foťák v šeru nestíhá, tak se "vyvedla" jen jedna fotka Jinak Kristýnka Toníka pomlouvá, ta puberta neni tak strašná, jen by si chtěl pořád blbnout s každym pejskem no

11.11.2009 18:27
sapinka

XXX.XXX.199.30

sapinka napsal(a):

A pro ty co používáte na psy zimní vesty a oblečky - tady jsem si teď objednala na Miu, jsou prej super
http://www.bastec.cz/

12.11.2009 15:18
hillary

XXX.XXX.124.230

sapinka napsal(a):
A pro ty co používáte na psy zimní vesty a oblečky - tady jsem si teď objednala na Miu, jsou prej super
http://www.bastec.cz/

Jé a nějaká společná nevyšla?Jinak,prochajda se neobešla nakonec bez zranění.Pan Antonín má díru v boku..Se asi někde nabodl..Ale v poho,holt bude další jizva..

12.11.2009 16:08
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):

Dnes bylo u nás konečně taky jednou krásně tak jsme vyrazili s foťákem ven
Výlsedek pokusu o vyfocení sebe sama

12.11.2009 16:09
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Dnes bylo u nás konečně taky jednou krásně tak jsme vyrazili s foťákem ven
Výlsedek pokusu o vyfocení sebe sama

a ještě všichni tři krasavci

12.11.2009 19:31
ircanka

XXX.XXX.244.62

pitimiti napsal(a):
a ještě všichni tři krasavci

jéééé Leni, ta je krásná ta se ti povedla...hlavně že modelky krásně spoluprcují a čučí hezky jinam, co ale je fakt nádherná

12.11.2009 19:56
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
jéééé Leni, ta je krásná ta se ti povedla...hlavně že modelky krásně spoluprcují a čučí hezky jinam, co ale je fakt nádherná

Šárko, tak jak zítra??? Ať se Ti výlet vydaří, měj se tam moc krásně!!! A za týden se ozvi

13.11.2009 13:54
svejdy

XXX.XXX.179.167

sapinka napsal(a):

Ahojky všem... i my jsme dnes byli užívat posledních teplejších dnů ...

13.11.2009 13:56
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
Ahojky všem... i my jsme dnes byli užívat posledních teplejších dnů ...

14.11.2009 10:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):

Hezký fotečky, taky ještě přidám. Ale nemám moc času na upravování tak jen pár.

14.11.2009 10:49
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Hezký fotečky, taky ještě přidám. Ale nemám moc času na upravování tak jen pár.

14.11.2009 10:54
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):

Bobánek můj malej

14.11.2009 10:56
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Bobánek můj malej

spinkáme

14.11.2009 10:59
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
spinkáme

Míťulka

14.11.2009 11:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Míťulka

si říkám proč se mi to nahrává tak strašně dlouho, že mám asi nějaký zamrzlý počítač a ono ne ... snažila jsem se sem nahrát fotky v originál velikosti

Tak ještě poslední společná

15.11.2009 08:48
ircanka

XXX.XXX.7.54

pitimiti napsal(a):
si říkám proč se mi to nahrává tak strašně dlouho, že mám asi nějaký zamrzlý počítač a ono ne ... snažila jsem se sem nahrát fotky v originál velikosti

Tak ještě poslední společná

ahojky,

Marcel, dik,
posilam pozdravy z Londyna...prave si davame snidanicku a pak vyrazime zase do centra...jsem tu 2 dny a uz se mi po Garpinkovi styska

Leni, supr fotky - doufam, ze se polepsis a das zase nejaky na web, at si je muzem poradne vychutnat

15.11.2009 14:32
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
ahojky,

Marcel, dik,
posilam pozdravy z Londyna...prave si davame snidanicku a pak vyrazime zase do centra...jsem tu 2 dny a uz se mi po Garpinkovi styska

Leni, supr fotky - doufam, ze se polepsis a das zase nejaky na web, at si je muzem poradne vychutnat

Jů, takˇjá děkuji za pozdrav...a posílám za tebou Janičku, budoucí paničku malého Bugsíka Jede tam pracovně a není z toho nadšená. Teda já se jí divím, já nebýt takový lempl na jazyky, umět trochu žbleptnout, jedu hned taky

15.11.2009 21:53
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Jů, takˇjá děkuji za pozdrav...a posílám za tebou Janičku, budoucí paničku malého Bugsíka Jede tam pracovně a není z toho nadšená. Teda já se jí divím, já nebýt takový lempl na jazyky, umět trochu žbleptnout, jedu hned taky

No Leni fotky bomba, jako vždy, a ještě když vyleze sluníčko je to bezkonkurenční

Jůůůů, Šáry je engliš tak si to užij, něco pěknýho nám kup a zase se pěkně vrať

a tady je můj úlovek ze včerejší návštěvyza Bree

Bambi

15.11.2009 21:54
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
No Leni fotky bomba, jako vždy, a ještě když vyleze sluníčko je to bezkonkurenční

Jůůůů, Šáry je engliš tak si to užij, něco pěknýho nám kup a zase se pěkně vrať

a tady je můj úlovek ze včerejší návštěvyza Bree

Bambi

Bugsík

15.11.2009 21:55
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Bugsík

Berrynka

15.11.2009 21:56
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Berrynka

a moje Bree

15.11.2009 22:03
brixie

XXX.XXX.43.2

vandat napsal(a):
a moje Bree

Ještě je malinko i moje...ale přiznám se, že se těším, až bude jen tvoje Je to pořádnej rošťák, ďáblík, kterej nedá nikomu chvíli klid. Hlavně v noci...pořád ječí, že chce ke mě do postele, ale jen bych si od ní vysloužila loužičku Bude moc chybět Evičce, ta ji má nejradši... Stejně to tak utíká, za pár týdnů budou pryč... a mě zbydou jen fotky a nervy, jestli se ty vypiplaný miminka budou mít aspoň tak dobře, jako tady.

15.11.2009 22:09
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Ještě je malinko i moje...ale přiznám se, že se těším, až bude jen tvoje Je to pořádnej rošťák, ďáblík, kterej nedá nikomu chvíli klid. Hlavně v noci...pořád ječí, že chce ke mě do postele, ale jen bych si od ní vysloužila loužičku Bude moc chybět Evičce, ta ji má nejradši... Stejně to tak utíká, za pár týdnů budou pryč... a mě zbydou jen fotky a nervy, jestli se ty vypiplaný miminka budou mít aspoň tak dobře, jako tady.

no tak teda dobře, ještě ti ji na pár týdnů svěřím ale co to tady píšeš!!! Bree je nejhodnější a nejroztomilješí, včera vůbec nevřískala, nikoho neotravovala, to všechno ti ostatní jen mi ji pomlouváš chudinku malinkou

16.11.2009 08:37
ircanka

XXX.XXX.7.54

vandat napsal(a):
no tak teda dobře, ještě ti ji na pár týdnů svěřím ale co to tady píšeš!!! Bree je nejhodnější a nejroztomilješí, včera vůbec nevřískala, nikoho neotravovala, to všechno ti ostatní jen mi ji pomlouváš chudinku malinkou

je, ty uz vyrostli...to jsou prdelky kouzelny. ja jsem si rikala Vandi, ze si dlouho nehlasila navstevu u Marcely. Jsem se tesila na fotecky kulicek.

No to ja se urcite vratim...uz se mi stejska po Garpikovi jako blazen.
no co se nakupu tyce, tak mi tak nejak nedelame skoro nic jineho Dneska nam tady zas pekne leje a fuci, takze to zas nevidim na nic jineho

16.11.2009 09:33
evelin

XXX.XXX.6.162

svejdy napsal(a):

Ahoj, ahoj, no mimina prostě k sežrání.
Já vám taky přihodím fotečku - takhle už vyrostlo jedno naše mimino. Osum a půl měsíce a s přehledem předrostl maminu...

16.11.2009 09:34
evelin

XXX.XXX.6.162

ircanka napsal(a):
je, ty uz vyrostli...to jsou prdelky kouzelny. ja jsem si rikala Vandi, ze si dlouho nehlasila navstevu u Marcely. Jsem se tesila na fotecky kulicek.

No to ja se urcite vratim...uz se mi stejska po Garpikovi jako blazen.
no co se nakupu tyce, tak mi tak nejak nedelame skoro nic jineho Dneska nam tady zas pekne leje a fuci, takze to zas nevidim na nic jineho

Já vám taky přihodím fotečku - takhle už vyrostlo jedno naše mimino. Osum a půl měsíce a s přehledem předrostl maminu...

16.11.2009 09:35
evelin

XXX.XXX.6.162

evelin napsal(a):

Ještě jedna. Celej Chilli...

18.11.2009 09:30
svejdy

XXX.XXX.179.167

evelin napsal(a):
Ještě jedna. Celej Chilli...

Ztrácíme se, posouvám.... tady ukázka lesních prací, tedy odklízení spadaných větví

18.11.2009 09:34
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
Ztrácíme se, posouvám.... tady ukázka lesních prací, tedy odklízení spadaných větví

21.11.2009 17:56
brixie

XXX.XXX.43.2

svejdy napsal(a):

Tak Šárko, copak jsi nám dovezla za dárečky??? A jakpak jsi se tam měla???
Tady jedna Berrynka

21.11.2009 20:31
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Tak Šárko, copak jsi nám dovezla za dárečky??? A jakpak jsi se tam měla???
Tady jedna Berrynka

Dárlý a Bree se dnes poprvé viděly

21.11.2009 21:21
ircanka

XXX.XXX.180.120

vandat napsal(a):
Dárlý a Bree se dnes poprvé viděly

těm to sluší, holkám jedněm...tak ať se maj rádi

no jsem zpět doma, ale dárečky jsem teda nedovezla tak snad příště...odjížděla jsem s prázdným kufrem a vrátila jsem se s narvaným přesně limitních 20 kilo vážícím kufrem, plným batohem jako příruční a ještě igelitku ale zas co, jedu tam jen jednou za rok. a něco bylo i k vánocum... spousta hardů pro synovce...tak to není tak hrozný.
ale bylo to supr - počásí jako vždy - jeden den hrůza, vítr, déšt, zima - druhý zas krásně sluníčko...a tak se to střídalo...ale jak jak nasaju Londýnský vzduch tak je mi to jedno. Kdyby to jen trochu šlo, tak se tam odstěhujen raz dva

Vítaní doma teda bylo obrovské-ikdyž po počáteční vítačce byl uražený, ale pak jsem ho musela asi hodinu drbat a jak jsem si dovolila přestat, tak na mě kručel...ale mě se beztat stýskalo víc

22.11.2009 17:49
ircanka

XXX.XXX.180.120

ircanka napsal(a):
těm to sluší, holkám jedněm...tak ať se maj rádi

no jsem zpět doma, ale dárečky jsem teda nedovezla tak snad příště...odjížděla jsem s prázdným kufrem a vrátila jsem se s narvaným přesně limitních 20 kilo vážícím kufrem, plným batohem jako příruční a ještě igelitku ale zas co, jedu tam jen jednou za rok. a něco bylo i k vánocum... spousta hardů pro synovce...tak to není tak hrozný.
ale bylo to supr - počásí jako vždy - jeden den hrůza, vítr, déšt, zima - druhý zas krásně sluníčko...a tak se to střídalo...ale jak jak nasaju Londýnský vzduch tak je mi to jedno. Kdyby to jen trochu šlo, tak se tam odstěhujen raz dva

Vítaní doma teda bylo obrovské-ikdyž po počáteční vítačce byl uražený, ale pak jsem ho musela asi hodinu drbat a jak jsem si dovolila přestat, tak na mě kručel...ale mě se beztat stýskalo víc

hm...tak koukám nikde nikdo...

hlásim, že u nás na cvičáku začíná být pěkná přesilovka caníčků... dneska nám tam přišlo další caní miminko a s ním už je nás tam 5 kousků...plus prý bude chodit ještě sestička tohohle prcka...takže na jeden cvičák 6 caníků - to už je slušná přesilovka

22.11.2009 20:11
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
hm...tak koukám nikde nikdo...

hlásim, že u nás na cvičáku začíná být pěkná přesilovka caníčků... dneska nám tam přišlo další caní miminko a s ním už je nás tam 5 kousků...plus prý bude chodit ještě sestička tohohle prcka...takže na jeden cvičák 6 caníků - to už je slušná přesilovka

Ale ano, jsem tu, už jsme se vrátili od našich, kam jsem na třídenní dovolenku musela odvézt Brixie se štěňaty. Nemůžu si vzít tak dlouhé volno, abych s nimi mohla být doma. Je tu bez nich strašně smutno...prázdno

No vidíš, další corsí přírůstek v Bydžově...z kolikaže? Petra říkala asi deseti? Ale prej nejni žádnej tak krásnej, jako jejich Artík

23.11.2009 21:41
vandat

XXX.XXX.91.34

brixie napsal(a):
Ale ano, jsem tu, už jsme se vrátili od našich, kam jsem na třídenní dovolenku musela odvézt Brixie se štěňaty. Nemůžu si vzít tak dlouhé volno, abych s nimi mohla být doma. Je tu bez nich strašně smutno...prázdno

No vidíš, další corsí přírůstek v Bydžově...z kolikaže? Petra říkala asi deseti? Ale prej nejni žádnej tak krásnej, jako jejich Artík

tak nás trochu popošoupnu

jůůů, mám šíšůůů

23.11.2009 21:41
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
tak nás trochu popošoupnu

jůůů, mám šíšůůů

Dárlý měla nápadníka

23.11.2009 21:42
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Dárlý měla nápadníka

a koníci ze Slatiňan

23.11.2009 21:43
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
a koníci ze Slatiňan

caník nebo koník už tu kdysi zaznělo, tak šup sem ještě s jedním - dělala na mě ihaháááá

23.11.2009 23:20
evelin

XXX.XXX.6.162

vandat napsal(a):
caník nebo koník už tu kdysi zaznělo, tak šup sem ještě s jedním - dělala na mě ihaháááá

Moooc pěkný fotečky.
Dárlý pěkně vkukuje pod koňskou hubou - jako jednohubka...

24.11.2009 13:29
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):

Jedna pro pobavení

26.11.2009 19:13
evelin

XXX.XXX.6.162

pitimiti napsal(a):
Jedna pro pobavení

Nějak zapadáme...

Naši noví kamarádi, ratlík Ferda a Amstaf Ben.

27.11.2009 23:06
sapinka

XXX.XXX.199.30

evelin napsal(a):
Nějak zapadáme...

Naši noví kamarádi, ratlík Ferda a Amstaf Ben.

Mia včera oslavila své třetí narozeniny!!!Neuvěřitelně to letí.....

28.11.2009 08:47
ircanka

XXX.XXX.244.62

sapinka napsal(a):
Mia včera oslavila své třetí narozeniny!!!Neuvěřitelně to letí.....

jé, a mi to takhle zaspali...

Mio, všechno nej nej nej, ať tě malá trperenda moc nezlobí ...no a "velká" taky ne a přejeme ještě spousty šťasných let...
Garp posílá velkého hudlánka

28.11.2009 13:38
svejdy

XXX.XXX.179.167

sapinka napsal(a):

Ahojky...tak už máme doma také "ELRY" výbavičku a chlubíme se :-)

28.11.2009 13:38
svejdy

XXX.XXX.179.167

svejdy napsal(a):
Ahojky...tak už máme doma také "ELRY" výbavičku a chlubíme se :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík