Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2006 21:20

Verčo ,já taky češu a neni tomu konec

24.5.2006 19:56

nada napsal(a):

halóóó, kde jste všici, nemám co prohlížet a číst

24.5.2006 20:01

monika s napsal(a):
halóóó, kde jste všici, nemám co prohlížet a číst

24.5.2006 20:12

monika s napsal(a):
A poslední- serioznejší

Teda super fotky Ta druhá vypadá, jako by si říkal: Bože vidíš to? A tohle jááá musím hlídat....
Nádhera

24.5.2006 20:13

mata napsal(a):
Teda super fotky Ta druhá vypadá, jako by si říkal: Bože vidíš to? A tohle jááá musím hlídat....
Nádhera

Ahoj vespolek
Moniko co miminka ? Už jsou na světě ??
Jsem stará zvědavka

24.5.2006 20:31

nada napsal(a):
Ahoj vespolek
Jsem stará zvědavka

verčo -psala jsem ti mail na seznam -doufám,že ti funguje :-)))

24.5.2006 21:07

nada napsal(a):
verčo -psala jsem ti mail na seznam -doufám,že ti funguje :-)))

...kolik nás je...

24.5.2006 21:08

nada napsal(a):
Ahoj vespolek
Jsem stará zvědavka

Naďo nejsou a nebudou, smůla se nás stále drží, takže miminka zatím nic..Prý jich je teď hodně, tak si ještě počká
Zato jsme nakryli Džínu..., tak uvidíme...

24.5.2006 21:09

zlata studanka napsal(a):
...kolik nás je...

Štefane tipuji sedm...? A kde jsi utopil zbytek

24.5.2006 22:22

monika s napsal(a):
Naďo nejsou a nebudou, smůla se nás stále drží, takže miminka zatím nic..Prý jich je teď hodně, tak si ještě počká
Zato jsme nakryli Džínu..., tak uvidíme...

Tak to mně mrzí,byla jsem zvědavá na malý Evdokimátka
tak se snad poštěstí Džíně-držím palce

25.5.2006 11:01

nada napsal(a):
Tak to mně mrzí,byla jsem zvědavá na malý Evdokimátka
tak se snad poštěstí Džíně-držím palce

Nadi,mail došel. Napsala jsem ti odpověď...

25.5.2006 21:27

eavy napsal(a):
Nadi,mail došel. Napsala jsem ti odpověď...

ahoj všichni jedno dnešní foto Baršík a Aura

25.5.2006 21:29

marie m napsal(a):
ahoj všichni jedno dnešní foto Baršík a Aura

moje smečka

25.5.2006 21:32

marie m napsal(a):
moje smečka

Ahoj Maruš -tak vidim co mně v neděli čeká
dej jim pořádně nažrat ,at nemaji choutky na mně

25.5.2006 21:39

nada napsal(a):
Ahoj Maruš -tak vidim co mně v neděli čeká
dej jim pořádně nažrat ,at nemaji choutky na mně

neboj Aura je tak tlustá že tě nedožene , Baršík a Berenis jsou
hodní

25.5.2006 21:48

marie m napsal(a):
neboj Aura je tak tlustá že tě nedožene , Baršík a Berenis jsou
hodní

hmmmm ,hodní -to jsme viděli u toho hromosvodu
ještě že mně ten pacholek zná
napsala jsem ti mail

26.5.2006 20:49

nada napsal(a):

ahojky-kde jste všichni ????
je u vás taky tak hnesně jako v Praze ?? tady leje jako z konve -fuuj
jedete někdo do Rokycan ? Aby holky moravský věděli jestli má cenu jet na kukačku a na focení

26.5.2006 21:10

nada napsal(a):
jedete někdo do Rokycan ? Aby holky moravský věděli jestli má cenu jet na kukačku a na focení

Ahoj, je tu nějak mrtvo. Naďo k nám déšť ještě nedorazil a snad ani nedorazí. My do Rokycan jedem, takže fotit budem

27.5.2006 13:58

nada napsal(a):

Dobry den, chtela jsem se zeptat, minuly tyden v patek jsem v praze potkala dva kavkazke pejsky (na vaclavaku) je mozne ze to byl nekdo z Vas? Byli opravdu nadherni a klidni. Necekala jsem ze je uvidim uprostred prahy a bez kosiku. Dekuji za odpoved.

27.5.2006 14:55

ally napsal(a):
Dobry den, chtela jsem se zeptat, minuly tyden v patek jsem v praze potkala dva kavkazke pejsky (na vaclavaku) je mozne ze to byl nekdo z Vas? Byli opravdu nadherni a klidni. Necekala jsem ze je uvidim uprostred prahy a bez kosiku. Dekuji za odpoved.

My jsme to nebyli. Bydlíme na Šumavě
Jinak kdo tedy jede do Rokycan? My s Balů jedeme. Šejtanka nás přihlásila (já na to úplně zapomněla,že jsem jí tím pověřila)
Takže páčko v Rokycanech... Jo a poznáte nás podle toho,že Balů vypadá jak chrt...

27.5.2006 17:43

eavy napsal(a):
My jsme to nebyli. Bydlíme na Šumavě
Jinak kdo tedy jede do Rokycan? My s Balů jedeme. Šejtanka nás přihlásila (já na to úplně zapomněla,že jsem jí tím pověřila)
Takže páčko v Rokycanech... Jo a poznáte nás podle toho,že Balů vypadá jak chrt...

My to taky nebyli. Bydlíme kousek od Ostravy A jakže vypadá ta dobře živená fenka ? Jako chrt ???

27.5.2006 19:08

lmusa napsal(a):
My to taky nebyli. Bydlíme kousek od Ostravy A jakže vypadá ta dobře živená fenka ? Jako chrt ???

No dobře živená... To jsem si taky myslela až do chvíle,než začala línat. No a teď zjišťuju,že vypadá spíše jako chrt,teda velkej chrt... Ona zase tak macatá není,dělají to ty chlupy.

27.5.2006 19:28

eavy napsal(a):
No dobře živená... To jsem si taky myslela až do chvíle,než začala línat. No a teď zjišťuju,že vypadá spíše jako chrt,teda velkej chrt... Ona zase tak macatá není,dělají to ty chlupy.

To znám U nás taky dělá kožuch dobrých 20 kg navíc

27.5.2006 19:29

lmusa napsal(a):
To znám U nás taky dělá kožuch dobrých 20 kg navíc

....takže by se správně mělo na výstavě do posudku psát: mohutná fena, váha 20kg, váha kožichu 40kg......

27.5.2006 19:39

mata napsal(a):
....takže by se správně mělo na výstavě do posudku psát: mohutná fena, váha 20kg, váha kožichu 40kg......

No, tak nějak. Akorát ty váhy naopak. Kožuch přecejen není těžší než samotný pes

27.5.2006 19:45

lmusa napsal(a):
No, tak nějak. Akorát ty váhy naopak. Kožuch přecejen není těžší než samotný pes

No tak u nás bych to přesně napsala tak,jako Maťa Kožich má pořádnej a vůbec netuším,co s těma bramborovejma pytlama s vyčesanýma chlupama budu dělat...

27.5.2006 19:54

eavy napsal(a):
No tak u nás bych to přesně napsala tak,jako Maťa Kožich má pořádnej a vůbec netuším,co s těma bramborovejma pytlama s vyčesanýma chlupama budu dělat...

Já to sbírám na svetr

27.5.2006 19:59

lmusa napsal(a):
Já to sbírám na svetr

Libo fakt? Vím, že se dají dělat psí svetry a jedna paní, co má tibetskou dogu, si to moc chválí, ale vlastně netuším, kde se to dělá? A kolik toho musí být?

27.5.2006 20:01

mata napsal(a):
Libo fakt? Vím, že se dají dělat psí svetry a jedna paní, co má tibetskou dogu, si to moc chválí, ale vlastně netuším, kde se to dělá? A kolik toho musí být?

Psí svetry.........to fakt vyznělo pitomě Omlouvám se, chtěla jsem napsat svetry ze psích chlupů

27.5.2006 20:07

mata napsal(a):
Psí svetry.........to fakt vyznělo pitomě Omlouvám se, chtěla jsem napsat svetry ze psích chlupů

Nedávno jsem četla, že jsou tak výhřevné, že v zimě můžou nahradit i kabáty Budu muset překonat svou vrozenou lenost a konečně už to poslat na spředení. Akorát ještě krapet problém v tom, že neumím plést

27.5.2006 20:46

lmusa napsal(a):
Nedávno jsem četla, že jsou tak výhřevné, že v zimě můžou nahradit i kabáty Budu muset překonat svou vrozenou lenost a konečně už to poslat na spředení. Akorát ještě krapet problém v tom, že neumím plést

Myslím že to pletení problém není, ta "tibetská paní" to taky neumí a na míru jí to uplete ta paní, co tu srst spřádá Záleží jen na ochotě a domluvě, si myslím....

27.5.2006 21:00

mata napsal(a):
Myslím že to pletení problém není, ta "tibetská paní" to taky neumí a na míru jí to uplete ta paní, co tu srst spřádá Záleží jen na ochotě a domluvě, si myslím....

Tak dík za tip Já už jeden "kavkazský" svetr viděla in natura
a byl nádherný !!!

27.5.2006 21:01

mata napsal(a):

Tak holky s tím "psím" svetrem to prý zas takové terno není. Teda esteticky jo, ale prý to dost žere (jako svědí) a nesmí se v tom zmoknout. To mi říkala babička od slečny, která na sobě část svého kavkazského miláčka nosí.

27.5.2006 21:07

dargan napsal(a):
Tak holky s tím "psím" svetrem to prý zas takové terno není. Teda esteticky jo, ale prý to dost žere (jako svědí) a nesmí se v tom zmoknout. To mi říkala babička od slečny, která na sobě část svého kavkazského miláčka nosí.

Tak "žraní" mi nevadí a když zmoknu, tak budu mít aspoň místo i v přeplněném autobuse

27.5.2006 21:14

lmusa napsal(a):
Tak "žraní" mi nevadí a když zmoknu, tak budu mít aspoň místo i v přeplněném autobuse

.........Libo DĚKUJU, jsem udušena čajem...neb sem pila a četla, jak budeš mít místo v autobuse.....

27.5.2006 21:17

lmusa napsal(a):

To asi budeš. A při rozměrech Chiary si troufám říct, že budeš mít z jednoho jejího línání spřadeno na čepici i kabát a určitě zbyde ještě na podkolenky. To už by Ti pak v té tramvaji chyběl jen ten kavkazí košík

27.5.2006 21:18

mata napsal(a):
.........Libo DĚKUJU, jsem udušena čajem...neb sem pila a četla, jak budeš mít místo v autobuse.....

Mimochodem, v nejhorším by to upletla moje drahá polovička Je to zvláštní, ale on to umí snad všechno a ještě ho to zajímá a baví
No....vybrala sem si dobře, neboť já neumím nic, tak aspoň nic dělat nemusím....

27.5.2006 22:47

mata napsal(a):
Mimochodem, v nejhorším by to upletla moje drahá polovička Je to zvláštní, ale on to umí snad všechno a ještě ho to zajímá a baví
No....vybrala sem si dobře, neboť já neumím nic, tak aspoň nic dělat nemusím....

No jo, to si někdo uměl vybrat Kde byli všichni ti chlapi před pětadvaceti lety ? Manžel mé kolegyně umí žehlit, šít i drhat. Kruciš má to někdo štěstí !

27.5.2006 22:49

dargan napsal(a):
To asi budeš. A při rozměrech Chiary si troufám říct, že budeš mít z jednoho jejího línání spřadeno na čepici i kabát a určitě zbyde ještě na podkolenky. To už by Ti pak v té tramvaji chyběl jen ten kavkazí košík

To jo, ale vyčesáno budu mít, jak tak koukám, tak asi až v září
Se teďka ta naše dáma nějak zabrzdila A košík netřeba. Vrčím, ale nekoušu

28.5.2006 14:34

eavy napsal(a):

Kde všichni jste ? Před chvíli jsem se dívala na telku a ve zprávách ukazovali, jak jsou zatopené Rokycany Tak snad za těch 14 dnů už to bude dobrý

28.5.2006 14:38

lmusa napsal(a):
Kde všichni jste ? Před chvíli jsem se dívala na telku a ve zprávách ukazovali, jak jsou zatopené Rokycany Tak snad za těch 14 dnů už to bude dobrý

A právě začlo pršet i u nás

28.5.2006 14:57

lmusa napsal(a):
A právě začlo pršet i u nás

Ahojenky všem....
Tak u nás taky leje, už druhej den a je šílená zima a vichr Su úplě vzteklá, protože nemůžem na prochajdu, a to já mám totální absťák
Mimochodem, viděla sem toho kavkaze "milionářů", leč skleróza stará, foťák sem nechala doma u dveří
Ten pes je ale obrovskej.....
Možná troška kulatější....
Ale! Pán na něj vyřvával, když sme se blížili k objektu, strašně dopředu, aby prý věděl, že jde on a né zloděj....no v noci bych to pochopila, ale ve dne?

sejtanova smecka

28.5.2006 16:54
sejtanova smecka

mata napsal(a):
Ahojenky všem....
Tak u nás taky leje, už druhej den a je šílená zima a vichr Su úplě vzteklá, protože nemůžem na prochajdu, a to já mám totální absťák
Mimochodem, viděla sem toho kavkaze "milionářů", leč skleróza stará, foťák sem nechala doma u dveří
Ten pes je ale obrovskej.....
Možná troška kulatější....
Ale! Pán na něj vyřvával, když sme se blížili k objektu, strašně dopředu, aby prý věděl, že jde on a né zloděj....no v noci bych to pochopila, ale ve dne?

něco mi uniklo? jakého kavkaze "milionáře" ? Co je to zač?

28.5.2006 17:02

sejtanova smecka napsal(a):

No Jani, tadyk maj firmu takový lidi...kdysi jsem s těma klukama kámošila, ale nějak vyrostli a nafoukli se....maj Truck centrum, Truck myčku, stavebniny, hotely...u nás a v Chorvatsku. Milionáři no! Jedinej nenafouklej od nich zůstal jejich děda a babička. Ti právě se starají o toho kavkaze, kterej hlídá ten objekt s Truckama a stavebninama Jinak bych už dávno s kavkazánkem byla jedna ruka..jenže ti "chlapci" se naduli pýchou a "o nějakým čoklovi" se semnou bavit nechcou Jejich slova, né moje
Bohužel od toho dědečka nemůžu o psovi nic vymámit, on ho nepořizoval a prd o něm ví....

28.5.2006 17:03

To je ale tomilej plyšáček méďáček!!!

sejtanova smecka

28.5.2006 17:30
sejtanova smecka

mata napsal(a):
No Jani, tadyk maj firmu takový lidi...kdysi jsem s těma klukama kámošila, ale nějak vyrostli a nafoukli se....maj Truck centrum, Truck myčku, stavebniny, hotely...u nás a v Chorvatsku. Milionáři no! Jedinej nenafouklej od nich zůstal jejich děda a babička. Ti právě se starají o toho kavkaze, kterej hlídá ten objekt s Truckama a stavebninama Jinak bych už dávno s kavkazánkem byla jedna ruka..jenže ti "chlapci" se naduli pýchou a "o nějakým čoklovi" se semnou bavit nechcou Jejich slova, né moje
Bohužel od toho dědečka nemůžu o psovi nic vymámit, on ho nepořizoval a prd o něm ví....

Tak to si měli pořídit raději kamerový systém, když se nechtějí bavit "o nějakém čoklovi"
Co Brituška?

28.5.2006 18:38

Tak to si měli pořídit raději kamerový systém, když se nechtějí bavit "o nějakém čoklovi"
Co Brituška?

Jééé děkuju za optání, Brituška už je skoro zase jako dřív...ťuk ťuk ťuk...no hlavně už nemá žádné bolesti a je opět štěňátko!
Musím jen hlídat a kočírovat přílišné blbnutí, a pak ten neaktivní nádorek pozorovat, kdyby náhodou....ale jinak se má príma a všechny kavkazáčky a pánečky pozdravuje

28.5.2006 19:52

mata napsal(a):
To je ale tomilej plyšáček méďáček!!!

Ahoj holky -tady je teda živo co jsem tu nebyla
jinak k těm svetrům - moje tchýně statečne plete a přede z mejch hafošů až asi 10 let :-)))z Briardů taky bylo z čeho a ted ktomu přidávám chlupy kavkazí
Mooc ji baví ,ale já to teda nenosím , kouše tooo
jinak verčo to máš teda štěstí , že do rokycan jedeš
ty taky na vše zapomeneš!!!!

28.5.2006 20:05

nada napsal(a):
jinak k těm svetrům - moje tchýně statečne plete a přede z mejch hafošů až asi 10 let :-)))z Briardů taky bylo z čeho a ted ktomu přidávám chlupy kavkazí

No nééé Naďo, takže ty jsi vlastně skrytej odborník a ni nemukneš...
Sem zapomněla na ty briardy...ty máš teda tolik "materiálu", že bys mohla na výstavách prodávat "hotovky", ne?

28.5.2006 20:06

nada napsal(a):

Ahojky dámy
Tak popořádku :
Šejtanko,nádherná kulička. Kdo to je ?
Naďo,jsem skleróza. Já jsem teď přes ty kašičky a plínky,takže mám total sklerózu...
Doufám,že to v těch Rokycanech bude OK,celkem se těším. Trochu se zase odreagovat...
A ke svetru - tak ten já nee. Svetry mě koušou všechny,proto žádnej nenosím...
Dejte sem někdo nějaký fotky,chci se kochat...

28.5.2006 20:08

nada napsal(a):

No, ale přece se svetr nenosí na holý člověk tak by se to kousání snad dalo přežít....

28.5.2006 20:12

eavy napsal(a):
Ahojky dámy
Tak popořádku :
Šejtanko,nádherná kulička. Kdo to je ?
Naďo,jsem skleróza. Já jsem teď přes ty kašičky a plínky,takže mám total sklerózu...
Doufám,že to v těch Rokycanech bude OK,celkem se těším. Trochu se zase odreagovat...
A ke svetru - tak ten já nee. Svetry mě koušou všechny,proto žádnej nenosím...
Dejte sem někdo nějaký fotky,chci se kochat...

A ještě další, trochu méně prozaické využití chlupů jsem se dneska dozvěděla. Vyčesané psí chlupy cpou do krtinců. Prý se tak vyhání krtci ze zahrady, když ryjí tam kde nemají

28.5.2006 20:15

nada napsal(a):

A ještě něco...
Dneska jsem byla s Vítkem na zahradě. Spinkal v kočárku. Já šla uklidit holkám kotce a když jsem se k němu vrátila,tak jsem zjistila,že mu Sára ukradla všechny hračky z kočárku a navíc stála předníma tlapkama na kole u kočárku a koukali si s Vítkem z očí do očí... Evidentně se to oboum líbilo

28.5.2006 20:17

eavy napsal(a):
A ještě něco...
Dneska jsem byla s Vítkem na zahradě. Spinkal v kočárku. Já šla uklidit holkám kotce a když jsem se k němu vrátila,tak jsem zjistila,že mu Sára ukradla všechny hračky z kočárku a navíc stála předníma tlapkama na kole u kočárku a koukali si s Vítkem z očí do očí... Evidentně se to oboum líbilo

No vidíš, to chtělo vyfotit !!!

28.5.2006 20:18

lmusa napsal(a):
No, ale přece se svetr nenosí na holý člověk tak by se to kousání snad dalo přežít....

Libo,co je to zač ten bílej haf na fotkách? Toho jsem tu ještě nezaznamenala...

28.5.2006 20:20

eavy napsal(a):
Libo,co je to zač ten bílej haf na fotkách? Toho jsem tu ještě nezaznamenala...

Není to čuvač?

28.5.2006 20:22

mata napsal(a):
Není to čuvač?

Jo, jo, to je našeho Mašíka kámoš. Čuvač Merlin

28.5.2006 20:30

lmusa napsal(a):
No vidíš, to chtělo vyfotit !!!

Já vím
Jenže mužíček někam zašantročil foťák a já ho ještě nenašla...

28.5.2006 20:38

lmusa napsal(a):
Jo, jo, to je našeho Mašíka kámoš. Čuvač Merlin

Sem si říkala, že na kavkazánče je trocha menší a drobnější I když je pěknej samozřejmě
Takový pěkný kamarády, to se někdo má......

28.5.2006 20:40

eavy napsal(a):
Já vím

Verčo, to znám...někdy bych nejradši zašantročila přítele....třeba zpátky k mamince....

28.5.2006 20:47

eavy napsal(a):
Já vím

Tak hledej, hledej, v Rokycanech bude každý foťák dobrý

28.5.2006 20:49

lmusa napsal(a):
Tak hledej, hledej, v Rokycanech bude každý foťák dobrý

Krtky naštěstí nemáme , takže u nás se jen plete
A já jsem mikinovej typ-takže at je svetr jakejkoliv tak ho taky nemusim - mně preventivne kouše každej i na dálku
A Verčo - to teda koukej foto hledat !!!!!
Jen jestli si ho holky nedaly ke sváče

28.5.2006 21:03

nada napsal(a):
A já jsem mikinovej typ-takže at je svetr jakejkoliv tak ho taky nemusim - mně preventivne kouše každej i na dálku

Každej foťák dobrej??? Jenže kdo bude fotit? Budu mít na krku minčo a Bálů. A jak znám mužíčka,zak udělá fotky 2 - slovy:D V Ě
Potřebuju chůvu. Jenže ta zůstává doma (Sára).

28.5.2006 21:04

nada napsal(a):

Se máš ! U nás pletla tchýně jenom na děti a to jen do určitého věku.
Jak už byly "přerostlé", tak odmítala plíst i na ně

28.5.2006 21:06

eavy napsal(a):
Každej foťák dobrej??? Jenže kdo bude fotit? Budu mít na krku minčo a Bálů. A jak znám mužíčka,zak udělá fotky 2 - slovy:D V Ě
Potřebuju chůvu. Jenže ta zůstává doma (Sára).

No, tak to přehodíš. Manžel nafasuje mimčo + Balů a Ty budeš fotit

28.5.2006 21:16

lmusa napsal(a):
Se máš ! U nás pletla tchýně jenom na děti a to jen do určitého věku.
Jak už byly "přerostlé", tak odmítala plíst i na ně

Sáfryš, kdyby ty Rokycany nebyli pro mě tak daleko, jela bych a fotila "vostošest" a už v dřepu, jak mi dobře radila Janča...

28.5.2006 21:26

mata napsal(a):
Sáfryš, kdyby ty Rokycany nebyli pro mě tak daleko, jela bych a fotila "vostošest" a už v dřepu, jak mi dobře radila Janča...

A odkudpak jsi ? Máš to do těch Rokycan dále než my holky moravský ? Pokud se Dáša rozhoupe, tak pojedeme z Ostravy

28.5.2006 21:27

mata napsal(a):

Já bych o jedné chůvě věděla ale bohužel s náma v Rokycanech
nebude jede na školní výlet .

sejtanova smecka

28.5.2006 21:28
sejtanova smecka

mata napsal(a):

:-) Verčo, kulička na fotce je jedna z holčiček od Artuše a Bronty Na fotce jí je 28 dní, teď je zhruba o týden starší
Naďo, myslím, že by tam měli být tak 3 ks, ale bez záruky
a tahle kulička je bráška té předchozí

sejtanova smecka

28.5.2006 21:30
sejtanova smecka

:-) Verčo, kulička na fotce je jedna z holčiček od Artuše a Bronty Na fotce jí je 28 dní, teď je zhruba o týden starší

To je drzost, klidně si odjede na výlet
a ještě jedno mimi od Elišky a od Gríši aby jim to nebylo líto

28.5.2006 21:32

jano jsou nááádherný-doufám, že do příští návštěvy chalupy ti ještě nejaký zbydou ,abych se mohla pomazlit

sejtanova smecka

28.5.2006 21:35
sejtanova smecka

nada napsal(a):
jano jsou nááádherný-doufám, že do příští návštěvy chalupy ti ještě nejaký zbydou ,abych se mohla pomazlit

Záleží na tom kdy pojedeš, ale myslím, že z těch 22 něco ještě doma bude
Na mail ti posílám jednoho spešl pro tebe

28.5.2006 21:36

Marie,chůva by se šikla,ale co se dá dělat...
Šejtanko,ty jsou nádherný A budou z nich asi pěkní halamové. Mají ty hlavy opravdu tak velký nebo fotky zkreslují?

28.5.2006 21:37

No ono je jí to také líto že snáma nejede ale je to její poslední výlet
pak už jí začíná jiný život na jiné škole. Jinak prckové jsou kouzelní
už se těším až je pomuchlám.

sejtanova smecka

28.5.2006 21:37
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Šejtanko,ty jsou nádherný A budou z nich asi pěkní halamové. Mají ty hlavy opravdu tak velký nebo fotky zkreslují?

Já Ti dám zkreslují !!!

28.5.2006 21:40

eavy napsal(a):

Jano-mit na zadnich ty ponožky menší tak je to Bredíkuv Dvojník Díky za fotečku

Pojedeme tak za 3 týdny- tak doufám,že ti tam něco zbyde
i když pro tebe by byl lepší asi opak,že

28.5.2006 21:42

eavy napsal(a):

Libo, su z Brna a Vysočiny, takže to si nevybereš, daleko je to od obou
Ale jela bych, jela....jenže kdopak by dělal chůvu Britušce?

28.5.2006 21:44

nada napsal(a):
Jano-mit na zadnich ty ponožky menší tak je to Bredíkuv Dvojník Díky za fotečku

Pojedeme tak za 3 týdny- tak doufám,že ti tam něco zbyde
i když pro tebe by byl lepší asi opak,že

to Šejtanka - No jo,když ty máš ten zázračnej foták... Nebo spíš ruce?

sejtanova smecka

28.5.2006 21:44
sejtanova smecka

mata napsal(a):
Libo, su z Brna a Vysočiny, takže to si nevybereš, daleko je to od obou
Ale jela bych, jela....jenže kdopak by dělal chůvu Britušce?

Za 3 týdny budou akorát k odběru, takže si nějaké rovnou odvezeš Bezva
Maťo, tak vezmi Britušku s sebou

sejtanova smecka

28.5.2006 21:45
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
to Šejtanka - No jo,když ty máš ten zázračnej foták... Nebo spíš ruce?

Až budu fotit štěňta od Balu, tak se vyřádím Pomsta bude sladká

28.5.2006 21:46

Jo a medvídci mi ji spapaj a zpátky povezu akorát obojek a vodítko
Ale néjní to špatnéé nápad...........vrazilas mi brouka do hlavy

sejtanova smecka

28.5.2006 21:47
sejtanova smecka

marie m napsal(a):
No ono je jí to také líto že snáma nejede ale je to její poslední výlet
pak už jí začíná jiný život na jiné škole. Jinak prckové jsou kouzelní
už se těším až je pomuchlám.

Ale upozorňuji, že jsou kousací a čůrací

28.5.2006 21:47

jano - což o to ,to já bych si ho odvezla hned - ale to by asi neprošlo
ne ASi- URČITĚ by to neprošlo

28.5.2006 21:48

Až budu fotit štěňta od Balu, tak se vyřádím Pomsta bude sladká

chichichi.....tak a Verčo máš to.....

sejtanova smecka

28.5.2006 21:48
sejtanova smecka

mata napsal(a):
Jo a medvídci mi ji spapaj a zpátky povezu akorát obojek a vodítko
Ale néjní to špatnéé nápad...........vrazilas mi brouka do hlavy

Neboj, nezbyde Ti jen vodítko a košík.Většina medvídků je vychováná dobře, takže dojídají i zbytky

28.5.2006 21:49

nada napsal(a):

Marťo - já bych řekla,že z toho směru určitě někdo pojede

sejtanova smecka

28.5.2006 21:50
sejtanova smecka

nada napsal(a):

Musíš jim to nastolit tak, že Bredík už má šampíka, Cindy ho zmákne taky za chvilku a ty prostě NUTNĚ potřebuješ nějakého dalšího broučka na výstavy

sejtanova smecka

28.5.2006 21:51
sejtanova smecka

nada napsal(a):
Marťo - já bych řekla,že z toho směru určitě někdo pojede

Nejedou holky z Ostravy přes Brno?

28.5.2006 21:53

Musíš jim to nastolit tak, že Bredík už má šampíka, Cindy ho zmákne taky za chvilku a ty prostě NUTNĚ potřebuješ nějakého dalšího broučka na výstavy

hmmmm,tak já bych to viděla tak,že si doma oddychnou,že mi nebudou muset ty výstavy sponzorovat
Ale ono na toho dalšího kavkaze stejně jednou dojde

28.5.2006 21:53

Neboj, nezbyde Ti jen vodítko a košík.Většina medvídků je vychováná dobře, takže dojídají i zbytky

Aha! Výborně Ale aby jim nebylo blbě s toho šátku, co Brita má na obojku....

28.5.2006 21:54

nada napsal(a):

A to chceš jet, Naďo, za tři týdny okukovat ??? Víš jak je to nebezpečné ??
Dycky, když jsem jela okukovat, přijela jsem dříve nebo později se štěníkem Já už si okukování definitivně zakázala. Akorát se rozplývám nad fotkami.

28.5.2006 21:56

Nejedou holky z Ostravy přes Brno?

Holky z Ostravy, jestli teda pojedou, tak jedou vlakem a tedy přes Brno určitě nee

28.5.2006 21:57

lmusa napsal(a):
A to chceš jet, Naďo, za tři týdny okukovat ??? Víš jak je to nebezpečné ??
Dycky, když jsem jela okukovat, přijela jsem dříve nebo později se štěníkem Já už si okukování definitivně zakázala. Akorát se rozplývám nad fotkami.

No to vím jak to je nebezpečné- u Nosálů jsem před třema rokama taky byla jen na drby a odjela jsem (skoro ) s Bredíkem
Ale přeci jen bych se ráda pomuchlala s miminkama

28.5.2006 21:58

nada napsal(a):
hmmmm,tak já bych to viděla tak,že si doma oddychnou,že mi nebudou muset ty výstavy sponzorovat
Ale ono na toho dalšího kavkaze stejně jednou dojde

Jejda, ale to já vozítko mám a pojízdný...i drahnou polivčku bych musela vzíti, neb by jinak byl nafouklej, jak holub...ale teda když tam všici budete, co bych se neodvážila se NENÁPADNĚ juknout, že....

28.5.2006 22:00

nada napsal(a):
No to vím jak to je nebezpečné- u Nosálů jsem před třema rokama taky byla jen na drby a odjela jsem (skoro ) s Bredíkem

Máťo - tak "NEVÁHEJ A JEĎ "

28.5.2006 22:00

nada napsal(a):

Já bych se taky ráda pomuchlala. Ale v blízkém okolí žádné kavkazí miminka nejsou No, naštěstí pro mě

28.5.2006 22:02

mata napsal(a):
Jejda, ale to já vozítko mám a pojízdný...i drahnou polivčku bych musela vzíti, neb by jinak byl nafouklej, jak holub...ale teda když tam všici budete, co bych se neodvážila se NENÁPADNĚ juknout, že....

Taky máme pojízdná vozítka, ale ve vlaku můžeme zchrupnout, kdežto za volantem by to zas až tak moc nešlo

28.5.2006 22:03

lmusa napsal(a):
Já bych se taky ráda pomuchlala. Ale v blízkém okolí žádné kavkazí miminka nejsou No, naštěstí pro mě

No jo, asi fakt váhat nebudu a pojedu....

28.5.2006 22:09

lmusa napsal(a):
Taky máme pojízdná vozítka, ale ve vlaku můžeme zchrupnout, kdežto za volantem by to zas až tak moc nešlo

To máš recht, jenže vy jste tam aktivní, a pak unavený, kdežto já budu jen vočumovat
No a jako prevenci bych sebou právě vzala drahou řídící polovičku, by mohl nazpátek hrkat on

29.5.2006 20:18

mata napsal(a):
No jo, asi fakt váhat nebudu a pojedu....

Ahoj všichni. Konečně to tady zase ožilo Jani mimi jsou kouzelná, jo jo, Libo, ještě že my tady blízko žádné na muchlování nemáme, je to fakt bezpečnější Marti tak to je bezva, aspoň bude v Rokycanech další fotograf
Takhle se u nás hlídá

29.5.2006 20:21

nada napsal(a):

Zuzko - to je super foto
A Marti koukej dorazit !!!!!!!!!!! a žádný vejmluvy nechci slyšet

29.5.2006 20:24

nada napsal(a):
Zuzko - to je super foto
A Marti koukej dorazit !!!!!!!!!!! a žádný vejmluvy nechci slyšet

Talísek na lovu

29.5.2006 20:26

susan napsal(a):
Talísek na lovu

A koho asi ulovil?

29.5.2006 20:28

susan napsal(a):
A koho asi ulovil?

A jedna alias neviňátko do občanky

29.5.2006 20:33

susan napsal(a):
Ahoj všichni. Konečně to tady zase ožilo Jani mimi jsou kouzelná, jo jo, Libo, ještě že my tady blízko žádné na muchlování nemáme, je to fakt bezpečnější Marti tak to je bezva, aspoň bude v Rokycanech další fotograf
Takhle se u nás hlídá

.Jééé, Zuzko, Ty už ses našla ? Pěkně se u vás hlídá Tak hromadně

29.5.2006 20:34

susan napsal(a):
A koho asi ulovil?

Dobrý úlovek !!!

29.5.2006 20:39

lmusa napsal(a):
.Jééé, Zuzko, Ty už ses našla ? Pěkně se u vás hlídá Tak hromadně

To jenom vyjímečně, když jim Kajka dovolí na své lukrativní místo vstoupit

29.5.2006 20:46

susan napsal(a):

Zuzko a bereš s sebou obě krvelačné šelmy ?? Do Rokycan??

29.5.2006 20:49

susan napsal(a):

Ahojkýýý
Teda ten Talísek je ale šidlo šidlovatý, roztomiloučký, chlupaťoučký, neviňoučký.............by stačilo
No když mě tak hezky přemlouváte a budete tam na mě hodný a vaši medvídci budou dostatečně napapaní, aby se nechali fotit "z podřepu", tak teda jooooo, dojeduuuu...

29.5.2006 20:53

mata napsal(a):
Ahojkýýý
Teda ten Talísek je ale šidlo šidlovatý, roztomiloučký, chlupaťoučký, neviňoučký.............by stačilo
No když mě tak hezky přemlouváte a budete tam na mě hodný a vaši medvídci budou dostatečně napapaní, aby se nechali fotit "z podřepu", tak teda jooooo, dojeduuuu...

tak to máš teda štěstí a dobře , dáme jim ráno najíst
jinak na webu KRaAOP-je mapka kde to přesně je - letiště v Rokycanech

29.5.2006 21:00

susan napsal(a):
To jenom vyjímečně, když jim Kajka dovolí na své lukrativní místo vstoupit

Asi byl právě návštěvní den

29.5.2006 21:01

nada napsal(a):
tak to máš teda štěstí a dobře , dáme jim ráno najíst
jinak na webu KRaAOP-je mapka kde to přesně je - letiště v Rokycanech

děkuju za tu jejich snídani, ať je vydatná!
Jo, mapku sem shlédla už včera, na Infomapě si našla dopodrobna cestu, v nejhorším vezmem navigaci, ale snad to letiště najdem Tak ono je to venku? Co když bude pršet?

29.5.2006 21:08

mata napsal(a):
děkuju za tu jejich snídani, ať je vydatná!
Jo, mapku sem shlédla už včera, na Infomapě si našla dopodrobna cestu, v nejhorším vezmem navigaci, ale snad to letiště najdem Tak ono je to venku? Co když bude pršet?

Když bude pršet, tak to budou všici mokří. Tak jako loni na klubovce v Uhříněvsi Už máme tréning

29.5.2006 21:14

nada napsal(a):
Zuzko a bereš s sebou obě krvelačné šelmy ?? Do Rokycan??

Zuzka zase někam zmizla. Tak budu její tisková mluvčí Do Rokycan jede prý s paničkou jenom Talísek

29.5.2006 21:15

lmusa napsal(a):
Když bude pršet, tak to budou všici mokří. Tak jako loni na klubovce v Uhříněvsi Už máme tréning

Copa mně to je fuk, su zvyklá víc než dost.......ale co medvídci? Aby jim nebyla ziminta...

29.5.2006 21:18

mata napsal(a):
Copa mně to je fuk, su zvyklá víc než dost.......ale co medvídci? Aby jim nebyla ziminta...

Tak myslím, že medvídkům to vadilo o hodně méně než jejich páníčkům.

29.5.2006 21:18

mata napsal(a):

no někteří proti chladu a dešti používaji dopingové přípravky

29.5.2006 21:19

nada napsal(a):

a prej jim to nevadí..... Nadi díky za důkaz!

29.5.2006 21:22

mata napsal(a):
a prej jim to nevadí..... Nadi díky za důkaz!

jinak to v uhříněvsi vypadalo takhle nějak

29.5.2006 21:22

nada napsal(a):

Tak to spíš vypadá jako maskování a permanentní udržování konkurence v nejistotě. Jako když se testují nové modely škodovek a nesmí je nikdo vidět

29.5.2006 21:24

lmusa napsal(a):
Tak to spíš vypadá jako maskování a permanentní udržování konkurence v nejistotě. Jako když se testují nové modely škodovek a nesmí je nikdo vidět

jo tak to mně nenapadlo-to se musíme zeptat Moniky jak to teda myslela s tou Grizlou

29.5.2006 21:28

nada napsal(a):
jo tak to mně nenapadlo-to se musíme zeptat Moniky jak to teda myslela s tou Grizlou

Hmmm...hezká fotka, ať žije deštíček
Aha...maskování před konkurencí, jo? To mě taky nenapadlo...

29.5.2006 21:32

mata napsal(a):
Hmmm...hezká fotka, ať žije deštíček
Aha...maskování před konkurencí, jo? To mě taky nenapadlo...

Tak to vypadá, že jenom já tady mám bujnou fantazii

29.5.2006 21:55

lmusa napsal(a):
Tak to vypadá, že jenom já tady mám bujnou fantazii

adi do Rokycek beru jen Tališe, budem nocovat u známých a jedna šelma bude ažaž No já bych musela hafoše svázat do kozelce, aby tak hezky leželi pod dečkou. Je tam vůbec kavkazan??

29.5.2006 21:56

nada napsal(a):

Holky já doufám,že do tý doby se dostatečně vyprší
zatím to teda tak vypadá

30.5.2006 06:26

susan napsal(a):
adi do Rokycek beru jen Tališe, budem nocovat u známých a jedna šelma bude ažaž No já bych musela hafoše svázat do kozelce, aby tak hezky leželi pod dečkou. Je tam vůbec kavkazan??

Zuzko, můžu potvrdit, že pod tou dekou se skutečně kavkazanka nacházela Koneckonců, to se dá dovodit i podle velikosti náhubku, ne ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík