Zdravim,
hledáme bratříčky a sestričky které se narodili 1.11.1999 v Ostravě ...jsou to Bišonci..
díky
pinoha
napsal(a):
To je krásný věk! Blahopřejeme klukovi!
Lucie
Dobrý den, taky mám Bišonka :-) Můj Andy Z Červených roklin se narodil 26.4.1999.
Také jsem hledala jeho sourozence, ale zatím se mi to nepodařilo. Paní chovatelka měla asi jen jeden Áčkový vrh a další už asi ne :-(
Váš pejsek je krásný a přeji mu, aby byl ještě dlouho zdravý :-)
janak
napsal(a):
Dobrý den, taky mám Bišonka :-) Můj Andy Z Červených roklin se narodil 26.4.1999.
Také jsem hledala jeho sourozence, ale zatím se mi to nepodařilo. Paní chovatelka měla asi jen jeden Áčkový vrh a další už asi ne :-(
Váš pejsek je krásný a přeji mu, aby byl ještě dlouho zdravý :-)
Andy je krásný...našla jsem její jméno paní chovatelky ale v dnešní době mají web stránky ale z chovatelské stanici Acamis jsem nenašla...to je škoda si myslím...
Vystavujete Andyho?Odkud jste?
pinknet
napsal(a):
Andy je krásný...našla jsem její jméno paní chovatelky ale v dnešní době mají web stránky ale z chovatelské stanici Acamis jsem nenašla...to je škoda si myslím...
Vystavujete Andyho?Odkud jste?
S Andym jsme byli na výstavě v roce 2000. To byl Výborný.
V roce 2007 jsem s ním byla na výstavě v Olomouci a získal V3.
V tomto roce jsem se s ním účastnila 3 výstav vždy ve třídě veteránů. Pokaždé dostal známku V1 a titul Nejlepší veterán. Na MVP V Brně se dostal do užšího výběru mezi 5 nejlepších veteránů výstavy. Splnil tím podmínky pro udělení titulu Veterán šampion ČR.
Jinak jsme se výstav neúčastnili. Velmi mě mrzí, že jsme ho neuchovnili. Strašně ráda bych si po něm nechala štěňátko :-(
Vy jste chodili na výstavy?
janak
napsal(a):
S Andym jsme byli na výstavě v roce 2000. To byl Výborný.
V roce 2007 jsem s ním byla na výstavě v Olomouci a získal V3.
V tomto roce jsem se s ním účastnila 3 výstav vždy ve třídě veteránů. Pokaždé dostal známku V1 a titul Nejlepší veterán. Na MVP V Brně se dostal do užšího výběru mezi 5 nejlepších veteránů výstavy. Splnil tím podmínky pro udělení titulu Veterán šampion ČR.
Jinak jsme se výstav neúčastnili. Velmi mě mrzí, že jsme ho neuchovnili. Strašně ráda bych si po něm nechala štěňátko :-(
Vy jste chodili na výstavy?
Omlouvám se, že píši až těd....nějak nebyl čas.
S Alfem jsme nechodili na výstavy nechtěli jsme ho nějak trápit celý den po výstavách..Je to náš mazel :-)