Chovatelská stanice Acamas

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2009 17:01
pinknet

XXX.XXX.31.2

Zdravim,
hledáme bratříčky a sestričky které se narodili 1.11.1999 v Ostravě ...jsou to Bišonci..
díky

17.11.2009 18:26
pinoha

XXX.XXX.252.250

pinknet napsal(a):
Zdravim,
hledáme bratříčky a sestričky které se narodili 1.11.1999 v Ostravě ...jsou to Bišonci..
díky

To je krásný věk! Blahopřejeme klukovi!
Lucie

17.11.2009 19:29
janak

XXX.XXX.44.150

pinoha napsal(a):
To je krásný věk! Blahopřejeme klukovi!
Lucie

Dobrý den, taky mám Bišonka :-) Můj Andy Z Červených roklin se narodil 26.4.1999.
Také jsem hledala jeho sourozence, ale zatím se mi to nepodařilo. Paní chovatelka měla asi jen jeden Áčkový vrh a další už asi ne :-(
Váš pejsek je krásný a přeji mu, aby byl ještě dlouho zdravý :-)

17.11.2009 19:43
pinknet

XXX.XXX.31.2

janak napsal(a):
Dobrý den, taky mám Bišonka :-) Můj Andy Z Červených roklin se narodil 26.4.1999.
Také jsem hledala jeho sourozence, ale zatím se mi to nepodařilo. Paní chovatelka měla asi jen jeden Áčkový vrh a další už asi ne :-(
Váš pejsek je krásný a přeji mu, aby byl ještě dlouho zdravý :-)

Andy je krásný...našla jsem její jméno paní chovatelky ale v dnešní době mají web stránky ale z chovatelské stanici Acamis jsem nenašla...to je škoda si myslím...
Vystavujete Andyho?Odkud jste?

17.11.2009 20:25
janak

XXX.XXX.44.150

pinknet napsal(a):
Andy je krásný...našla jsem její jméno paní chovatelky ale v dnešní době mají web stránky ale z chovatelské stanici Acamis jsem nenašla...to je škoda si myslím...
Vystavujete Andyho?Odkud jste?

S Andym jsme byli na výstavě v roce 2000. To byl Výborný.
V roce 2007 jsem s ním byla na výstavě v Olomouci a získal V3.
V tomto roce jsem se s ním účastnila 3 výstav vždy ve třídě veteránů. Pokaždé dostal známku V1 a titul Nejlepší veterán. Na MVP V Brně se dostal do užšího výběru mezi 5 nejlepších veteránů výstavy. Splnil tím podmínky pro udělení titulu Veterán šampion ČR.
Jinak jsme se výstav neúčastnili. Velmi mě mrzí, že jsme ho neuchovnili. Strašně ráda bych si po něm nechala štěňátko :-(
Vy jste chodili na výstavy?

27.11.2009 08:08
pinknet

XXX.XXX.31.2

janak napsal(a):
S Andym jsme byli na výstavě v roce 2000. To byl Výborný.
V roce 2007 jsem s ním byla na výstavě v Olomouci a získal V3.
V tomto roce jsem se s ním účastnila 3 výstav vždy ve třídě veteránů. Pokaždé dostal známku V1 a titul Nejlepší veterán. Na MVP V Brně se dostal do užšího výběru mezi 5 nejlepších veteránů výstavy. Splnil tím podmínky pro udělení titulu Veterán šampion ČR.
Jinak jsme se výstav neúčastnili. Velmi mě mrzí, že jsme ho neuchovnili. Strašně ráda bych si po něm nechala štěňátko :-(
Vy jste chodili na výstavy?

Omlouvám se, že píši až těd....nějak nebyl čas.
S Alfem jsme nechodili na výstavy nechtěli jsme ho nějak trápit celý den po výstavách..Je to náš mazel :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík