Ahoj, vím že tu není inzerce, ale přesto to zkusím.
Původně jsme si fenečku chtěli vzít my, ale protože by na ni nebylo tolik času, tak ji raději přenecháme někomu jinému.
Fenečka se narodila 5.8.09 - je jí tedy 16 týdnů.
Paní ji daruje za pytel granulí pro maminu. Je od Čerčan, Praha-východ. Pokud by jste měli zájem, předám kontakt. ;)
fenečka:
lavacca
napsal(a):
Původně jsme si fenečku chtěli vzít my, ale protože by na ni nebylo tolik času, tak ji raději přenecháme někomu jinému.
Paní ji daruje za pytel granulí pro maminu. Je od Čerčan, Praha-východ. Pokud by jste měli zájem, předám kontakt. ;)
fenečka:
sedící
lavacca
napsal(a):
sedící
maminka: (tatínek by měl být kříženec malého špice)
lavacca
napsal(a):
maminka: (tatínek by měl být kříženec malého špice)
sestřičky (1 by měla být ještě volná)
lavacca
napsal(a):
sestřičky (1 by měla být ještě volná)
a ještě jedna a tou končím.
easter
napsal(a):
Ahojky dej to na inzeráty avízo, a bazoš já když darovala štěnátko tak jsem to tam dala a měla jsem spoustu zájemců sama jsem nevěděla komu toho prcka dát tolik lidí se mi ozvalo hlavně z těchto inzercí držím palečky at najde nové páníčky
jj, paní jsem už psala asi 4-5 adres dobrých inzerčních webů, aby se pokusila ji udat přes to.
Ale díky,
lavacca
napsal(a):
fenečka:
Tak fenečka dneska odjela do Pardubic a sestřička zítra odjíždí na sever.