burunduk
napsal(a):
Napište, prosím, něco o její povaze. Rotv. mě zajímají už delší čas. Jaké vlastně dalších 28 plemen zhruba :DDD
Naše Sára je velmi milá,hodná ,dovádivá,poslušná a má vše co si majitel takového psa muže přát.Od štěněte jsme se jí pilně věnovali abychom ukázali,že RTW nejsou takoví jak na ně poukazují a je třeba si uvědomit,že vše záleží na výcviku a páníčkovi
Rotvik
napsal(a):
To je naše 1,5 roční miláček Sára.
znovu Sára jako trhač
Rotvik
napsal(a):
Mám 2 rotvičky a jsou to zlatíčka. Starší 9 letá, to je osobnost, je to už dáma v letech, ale stále si hraje jako štěňátko
Mladší má 19 měsíců a i když už vypadá jako dospělá, je to obrovské mimino je pořád trošku neohrabaná, nemá stále spočítané své nohy a myšlením je furt maličká
ale jinak to jsou zabijáci
Všechny jizvy které máme, nám udělali malí vořeši, kteří nás pravidelně napadají na procházkách. Ať už na vesnici nebo i různě v lese Moje holky jsou nekonfliktní, jen nesnáší pošťačku
Mladší Ema
tambos
napsal(a):
Mám 2 rotvičky a jsou to zlatíčka. Starší 9 letá, to je osobnost, je to už dáma v letech, ale stále si hraje jako štěňátko
Mladší má 19 měsíců a i když už vypadá jako dospělá, je to obrovské mimino je pořád trošku neohrabaná, nemá stále spočítané své nohy a myšlením je furt maličká
Všechny jizvy které máme, nám udělali malí vořeši, kteří nás pravidelně napadají na procházkách. Ať už na vesnici nebo i různě v lese Moje holky jsou nekonfliktní, jen nesnáší pošťačku
Mladší Ema
Ema
tambos
napsal(a):
Mladší Ema
Ema - ksichtík
tambos
napsal(a):
Mladší Ema
Starší Agga
tambos
napsal(a):
Mladší Ema
Agga
Rotvik
napsal(a):
Ahojky holky,
omlouvám se že se vám sem vrtám do diskuze,ale třeba by jste o někom věděli.
naše rotvajlerka Barunka měla nechtěné štěnátka s nějakým vesnickým voříškem..
jsou to dva kluci,budou vypadat asi jako rotvík,jen budou trošku menší.
Jsou moc fajn,ale bohužel si je nechat nemůžeme..
Kdyby jste o někom věděli kdo by si je vzal do dobrých rukou..jsou očkovaná,odčervená..a jsou to fakt lidumilové..
Ve vedlejší vesnici byla ta nehoda s rotvíkem a dítětem,takže se teď tady každý dívá na rotvajlery jak na krvelačné bestie..Takže tady u nás nového páníčka asi nenajdu..
Prosím kdyby jste o někom věděli..
díky
Eda
tambos
napsal(a):
Ema
Jee ta je krásná. A chodili jste s ní na cvičák? Je to u nich potřeba, nebo stačí klasický domácí výcvik? Jde mi o to, jestli je potřeba s nimi cvičit. Jestli když se výcviku hodně majitelel nevěnuje, tak zvlčí. U některých plemen velkých vel. rázů třeba moc výcviku potřeba není, tak chci vědět, jak je to u rotv. Díky.
proxima
napsal(a):
No s výcvikem...hodně záleží kolik máš zkušeností nebo aspoň načtené literatury. Já jsem si svojí rotvici pořizovala jako prvního psa - jorkšír se nepočítá Od mala jsem ležela v knížkách, později na internetu a tak jsem o výcviku dost věděla - teoreticky. Věděla jsem že je rotvík silný pes a tak jsem k tomu přistupovala zodpověděně. Cvičila jsem doma, na cvičák jsme sice občas taky zašli, ale nebyl to moc dobrý cvičák a tak jsem tam moc nechodila. Našla jsem si rtw výcvikový tábor kde mi pomohli doladit maličkosti a dneska je z mé rotvice vycvičený a vychovaný pes. Takže ano jde to i bez cvičáku, ale není to zas taková sranda pokud člověk chce aby ze psa něco bylo. Každopádně bych na cvičák chodila protože se tam štěník aspoň pěkně socializuje a vyblbne se psama;-) No a pokud s nim budeš chtít dělat zkoušky tak cvičák bude nevyhnutelný - aspoň občas
Rotvik
napsal(a):
Mazánek Kety.Fena 8 let.Krapet přerostená.Výška 68-69 cm,váha 50kg.Převzal jsem ji ve 4,5 letech protože původní majitel ji nezvládl.i když měl zkušenosti a jeho předchozí rtw byl vzorný.Je hodně dominantní a ostrá.Celý dům považuje za své teritorium takže občas je o zábavu postaráno.Příště asi labradora
stan
napsal(a):
Mazánek Kety.Fena 8 let.Krapet přerostená.Výška 68-69 cm,váha 50kg.Převzal jsem ji ve 4,5 letech protože původní majitel ji nezvládl.i když měl zkušenosti a jeho předchozí rtw byl vzorný.Je hodně dominantní a ostrá.Celý dům považuje za své teritorium takže občas je o zábavu postaráno.Příště asi labradora
Moc fotek nemám.Odešel mi HD a flákál jsem zálohování.
bataly
napsal(a):
No s výcvikem...hodně záleží kolik máš zkušeností nebo aspoň načtené literatury. Já jsem si svojí rotvici pořizovala jako prvního psa - jorkšír se nepočítá Od mala jsem ležela v knížkách, později na internetu a tak jsem o výcviku dost věděla - teoreticky. Věděla jsem že je rotvík silný pes a tak jsem k tomu přistupovala zodpověděně. Cvičila jsem doma, na cvičák jsme sice občas taky zašli, ale nebyl to moc dobrý cvičák a tak jsem tam moc nechodila. Našla jsem si rtw výcvikový tábor kde mi pomohli doladit maličkosti a dneska je z mé rotvice vycvičený a vychovaný pes. Takže ano jde to i bez cvičáku, ale není to zas taková sranda pokud člověk chce aby ze psa něco bylo. Každopádně bych na cvičák chodila protože se tam štěník aspoň pěkně socializuje a vyblbne se psama;-) No a pokud s nim budeš chtít dělat zkoušky tak cvičák bude nevyhnutelný - aspoň občas
Zkoušky ne. To já jsem myslela spíš jestli je u něho ten cvičák potřeba, i když zkoušky dělat nechci.
Na rotv. se mi líbí, že jsou takoví.. statní.... a masití. Víte, co myslím. Nemám ráda hubená plemena.
Rotvik
napsal(a):
Náš nový přírustek do smečky - Buddy
kavka
napsal(a):
Náš nový přírustek do smečky - Buddy
...na procházce s částí smečky
Rotvik
napsal(a):
...vrahounek dětí
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.