Akutní - štěnda jezevčíků hledají nový domov!!!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2009 11:21
hlozi

XXX.XXX.62.44

Hledáme nový domov pro 4 štěňátka jezevčíků - 1 holka a 3 kluci. Dnes nám je slečna majitelka s pláčem přivezla. Měla je doma pod podmínkou, že je co nejrychleji udá. To se jí ale do dnešního dne nepodařilo a otčím jí vyhrožoval, že je umlátí. V současné době jsou v domácím depositu u Ivy Lendělové (DÍKY Ivo :-) ) a hledáme jim nové páníčky. U Ivy můžou být jen 4 dny!!
Dnes jdou poprvé na očkování.
Štěňátka jsou v OS MÍSTO z Nové Paky, kontakty dodám..

4.12.2009 11:31
memmory

XXX.XXX.66.227

hlozi napsal(a):
Hledáme nový domov pro 4 štěňátka jezevčíků - 1 holka a 3 kluci. Dnes nám je slečna majitelka s pláčem přivezla. Měla je doma pod podmínkou, že je co nejrychleji udá. To se jí ale do dnešního dne nepodařilo a otčím jí vyhrožoval, že je umlátí. V současné době jsou v domácím depositu u Ivy Lendělové (DÍKY Ivo :-) ) a hledáme jim nové páníčky. U Ivy můžou být jen 4 dny!!
Dnes jdou poprvé na očkování.
Štěňátka jsou v OS MÍSTO z Nové Paky, kontakty dodám..

Škoda že tak daleko , já bych jednoho pejska hned brala , ale jsme z Jeseníku

4.12.2009 11:39
hlozi

XXX.XXX.62.44

memmory napsal(a):
Škoda že tak daleko , já bych jednoho pejska hned brala , ale jsme z Jeseníku

Myslím, že by se dal nějak zařídit dovoz někam...napište mi na meil hlozi@seznam.cz

4.12.2009 12:56
memmory

XXX.XXX.66.227

hlozi napsal(a):
Myslím, že by se dal nějak zařídit dovoz někam...napište mi na meil hlozi@seznam.cz

Měl to být pesan pro ségru předala jsem jí email jak bude doma z práce určitě se ozve

4.12.2009 19:20
hlozi

XXX.XXX.81.34

memmory napsal(a):
Měl to být pesan pro ségru předala jsem jí email jak bude doma z práce určitě se ozve

Kontakt přímo do Nové Paky na slečnu, co to má nastarosti : novakova.v@centrum.cz nebo tel :776 153 415...

4.12.2009 19:48
causinka2

XXX.XXX.212.18

hlozi napsal(a):
Kontakt přímo do Nové Paky na slečnu, co to má nastarosti : novakova.v@centrum.cz nebo tel :776 153 415...

Omlouvám se,že lezu někomu do tématu,ale taky tedˇ akutně potřebuji najít pro své dvě fenky nový domov.Jedna se o 5-ti letou fenku zlatého retrievra a necelé 2 roky starou kříženku kokršpaněla zřejmě s jezevčíkem.Bohužel je musím kvůli naší zhoršující se finanční situaci urychleně dát pryč :-(.Jsme z Jistebníku,kousek od Ostravy.Po dohodě je možno i dovézt.Foto a více o fenkach na mailu dajule2@centrum.cz.Bohužel nejsem na svém pc a momentálně fotky nemám po ruce,ale dodám.Je to hodně akutní!:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík