usajka
napsal(a):
Jake barely pouzivate na granule? Kde se daji sehnat? :-)
Já jsem používala v době granulí Food Bag - http://spokojenypes.cz/barely-a-dozy-na-krmivo/
Jsou tam i dobré ty plastové zásobníky.
tobis
napsal(a):
Já používám kyblík od Primalexu - víko dobře těsní, pohodlně se z něj nabírá a navíc to nic nestálo - jen trochu práce s pořádným vymytím a otapetováním, aby mi ladil s kuchyní.
Na aukru jsou ke koupení plastové i plechové. Orijen, Proplan, Chicoppe...
Při koupi granulí je potřeba se na barely ptát. Bývají akce od výrobců že dávají barel zdarma třeba při koupi dvou 15kg pytlů. Ale další prodejci už vám to neřeknou a třeba si je pak prodají.
Já mám plechový od Chicoppe z internetového obchodu zdarma. Je super, má těsnící gumu takže granule pořád čerstvé.
evelin
napsal(a):
Na aukru jsou ke koupení plastové i plechové. Orijen, Proplan, Chicoppe...
Při koupi granulí je potřeba se na barely ptát. Bývají akce od výrobců že dávají barel zdarma třeba při koupi dvou 15kg pytlů. Ale další prodejci už vám to neřeknou a třeba si je pak prodají.
Já mám plechový od Chicoppe z internetového obchodu zdarma. Je super, má těsnící gumu takže granule pořád čerstvé.
Také mám kýbl od Primalexu. Stačí pořádně vymýt pískem a nechat vyvětrat
Je to zadarmo, pohodlné otevírání i nabírání. Pěkně to těsní a zápach neuniká vůbec žádný.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.