Hledá se nový domov pro brazilskou filu Kety

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2009 09:48
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Dobrý den,
<br>
hledáme nového majitele pro sedmi měsíční brazilskou filu jménem Kety. Jedná se o přátelskou fenku, která neměla zrovna hezký život, byla zachráněna z příšerných podmínek, kde byla se svou matkou zavřená v jedné místnosti bez přístupu ven a bez veškeré péče. Nikdy nebyla fyzicky týraná. I přes tohle všechno Kety miluje lidi a ostatní zvířata (pes, kočka, králík a potkánci). Na svůj věk je velice vyspělá a poslušná a za svého majitele by dala život. Bohužel měla v útlém dětství úraz, při kterém došlo ke zlomenině stehenní kosti. Je nutná operace, kterou hradí naše sdružení z příspěvků hodných lidí, kteří chtěli Ketynce pomoci svými štědrými příspěvky, a poté rehabilitace. Po operaci má Kety velkou naději na zcela normální aktivní život. Operace proběhne po zvyknutí si na nové prostředí a majitele, po ní musí být fenka až dva měsíce v klidu, nesmí si hrát s jinými psy, kteří by jí mohli ublížit, ani lítat. Kety může žít pouze v bytě, nebo domku, nikoli venku v kotci. Hledáme člověka z Prahy a okolí se zkušenostmi se psy, který by byl ochotný a schopný Kety zajistit pooperační péče, která krom klidu není nikterak náročná.

21.12.2009 09:48
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Dobrý den,
<br>
hledáme nového majitele pro sedmi měsíční brazilskou filu jménem Kety. Jedná se o přátelskou fenku, která neměla zrovna hezký život, byla zachráněna z příšerných podmínek, kde byla se svou matkou zavřená v jedné místnosti bez přístupu ven a bez veškeré péče. Nikdy nebyla fyzicky týraná. I přes tohle všechno Kety miluje lidi a ostatní zvířata (pes, kočka, králík a potkánci). Na svůj věk je velice vyspělá a poslušná a za svého majitele by dala život. Bohužel měla v útlém dětství úraz, při kterém došlo ke zlomenině stehenní kosti. Je nutná operace, kterou hradí naše sdružení z příspěvků hodných lidí, kteří chtěli Ketynce pomoci svými štědrými příspěvky, a poté rehabilitace. Po operaci má Kety velkou naději na zcela normální aktivní život. Operace proběhne po zvyknutí si na nové prostředí a majitele, po ní musí být fenka až dva měsíce v klidu, nesmí si hrát s jinými psy, kteří by jí mohli ublížit, ani lítat. Kety může žít pouze v bytě, nebo domku, nikoli venku v kotci. Hledáme člověka z Prahy a okolí se zkušenostmi se psy, který by byl ochotný a schopný Kety zajistit pooperační péče, která krom klidu není nikterak náročná.

Je to opravdu miláček.

21.12.2009 09:49
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Dobrý den,
<br>

A je zcela nekonfliktní, snáší se s každým zvířetem a nikdy se neprojevila agresivně.

21.12.2009 19:46
taziza

XXX.XXX.213.178

ferrarif50 napsal(a):
A je zcela nekonfliktní, snáší se s každým zvířetem a nikdy se neprojevila agresivně.

Já vím že je to mimo téma - ale je to fenečka brazilské fily ? připadá mě spíš jako tosa inu

21.12.2009 20:04
hillary

XXX.XXX.124.230

taziza napsal(a):
Já vím že je to mimo téma - ale je to fenečka brazilské fily ? připadá mě spíš jako tosa inu

Nemyslím,že je to mimo téma,je to dost podstatná informace pro případné zájemce..Taky bych řekla,že je to Tosa...

21.12.2009 20:06
pupulu

XXX.XXX.124.1

hillary napsal(a):
Nemyslím,že je to mimo téma,je to dost podstatná informace pro případné zájemce..Taky bych řekla,že je to Tosa...

No a já si celou dobu říkám jak jsem pitomá,že jsem si taky myslela,že je to tosa!

21.12.2009 20:27
sabina

XXX.XXX.60.81

pupulu napsal(a):
No a já si celou dobu říkám jak jsem pitomá,že jsem si taky myslela,že je to tosa!

Nojo, tak se mi nechtělo přispívat..ale taky si myslím, že je to tosa

21.12.2009 21:26
lavacca

XXX.XXX.1.3

sabina napsal(a):
Nojo, tak se mi nechtělo přispívat..ale taky si myslím, že je to tosa

Taky jsem s říkala, když jsem ji viděla, že vypadá spíš na Tosu, ale říkala jsme si, že asi už blbnu.....

21.12.2009 21:26
lavacca

XXX.XXX.1.3

lavacca napsal(a):
Taky jsem s říkala, když jsem ji viděla, že vypadá spíš na Tosu, ale říkala jsme si, že asi už blbnu.....

Ale i tam moooc držím palečky, aby našla rychle nový(a hlavně dobrý)domov.

21.12.2009 22:21
dejna

XXX.XXX.7.85

lavacca napsal(a):

Přidávám se do klubu.
A přeju fence, aby co nejdřív našla hodného páníčka.

21.12.2009 23:24
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

taziza napsal(a):

Doopravdy se jedná o brazilskou filu, rodiče jsou čistokrevní. Pouze Ketynka ještě není tak "povyslá" a také to dělá barva a fotky.
Její maminka k vidění zde: http://www.utuleknovapaka.estranky.cz/ clanky/pejsci-k-adopci/brazilska-fila-dora

22.12.2009 09:52
janiska

XXX.XXX.65.54

dejna napsal(a):
Přidávám se do klubu.
A přeju fence, aby co nejdřív našla hodného páníčka.

Fenečka je krásná,přeji,aby našla skvělé páníky.Zaslouží si to.U nás bohužel kralují chrti,takže jiné plemeno nemá šanci.S Brendou sisice hrají,ale své teritorium si hlídají mnohem víc.

22.12.2009 15:06
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

ferrarif50 napsal(a):
Dobrý den,
<br>

Ještě jedna fotka.

22.12.2009 15:08
sabina

XXX.XXX.60.81

ferrarif50 napsal(a):
Ještě jedna fotka.

a co nafotit tu nožku, abychom měly představu...

22.12.2009 17:43
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

sabina napsal(a):
a co nafotit tu nožku, abychom měly představu...

Fotky nohy jsou včetně rentgenů na webových stránkách sbirkapropsyvnozi.wz.cz

23.12.2009 10:14
sabina

XXX.XXX.60.81

ferrarif50 napsal(a):
Fotky nohy jsou včetně rentgenů na webových stránkách sbirkapropsyvnozi.wz.cz

Aha,,..pardon, sem přehládla

23.12.2009 21:30
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

sabina napsal(a):
Aha,,..pardon, sem přehládla