usajka
napsal(a):
Premyslim, ktere z techto dvou plemen poridit. Mam prectene vsechno mozne, ale spis by me zajimaly vase prakticke rady. Zajem bych mela predevsim o barevne typy, red a blue merle. Pridavejte treba i fotky, nebo kdo planujete vrhy. Děkuji
Ahoj, když mi napíšeš email, pokusím se ti tato plemena srovnat, chováme oboje. Nepíšeš, co by jsi od pejska očekávala a jaké máš podmínky.
Ještě máme volného posledního australáčka.
Oficiální, ale momentálně neaktulizované stránky: www.svezivitr.cz a stránky aktuální: www.svezivitr.webnode.cz
alma
napsal(a):
Ahoj, když mi napíšeš email, pokusím se ti tato plemena srovnat, chováme oboje. Nepíšeš, co by jsi od pejska očekávala a jaké máš podmínky.
Oficiální, ale momentálně neaktulizované stránky: www.svezivitr.cz a stránky aktuální: www.svezivitr.webnode.cz
alma
napsal(a):
ja mam ted doma krizenku, chtela bych pokracovat v tom co delame - agility a dogdancing. Take asi nejakou obedienci a trosku sportovni kynologie.
usajka
napsal(a):
Premyslim, ktere z techto dvou plemen poridit. Mam prectene vsechno mozne, ale spis by me zajimaly vase prakticke rady. Zajem bych mela predevsim o barevne typy, red a blue merle. Pridavejte treba i fotky, nebo kdo planujete vrhy. Děkuji
Tak my tu máme k mání blue merlová štěňátka AO s PP a to za velmi přijatelnou cenu. Štěňuchy mají velmi slušné rodiče ( import, šampion, mnoho výstavních titulů, aj.. ). A vzhledem k tomu, že za měsíc očekáváme lidský přírůstek do rodiny, tak je nabízíme fakt levně, případně i do spoluvlastnictví. Kdyby byl zájem, tak mě kontaktujte na tel. 723535105.
alma
napsal(a):
a je tezke sehnat v cr zdravou barevnou aussie? urcite bych chtela rodice DKK 0/0
usajka
napsal(a):
a je tezke sehnat v cr zdravou barevnou aussie? urcite bych chtela rodice DKK 0/0
Podívejte se k nám na stránky, oba rodiče DKK i DLK 0/0, vyšetřena páteř, klinické oční testy, genetické oční testy...
Poslední volný pes je geneticky na CEA i PRA (oční choroby) nejen že zdravý, ale není ani přenašeč, takže se po něm nemůže narodit nikdy postižené štěně ani jednou z těchto očních chorob. Navíc nepříbuzná krev, rodiče import Belgie a Francie.
Pokud chovatelé vyšetřují, dají se najít snadno zvířata s velkým předpokladem dobrého zdraví.
Pokud máte zájem o srovnání plemen, napište mi na email, je na stránkách www.svezivitr.webnode.cz, ale je pravdou, že štěňata s předpoklady pro výstavy a chov nelze označit jako levná...
usajka
napsal(a):
Dobrý den, u nás je naprodej 4měs. fenka s PP red-tri barvy. S kompletním chovatelským servisem. více info na našem webu www.puella-fera.com