Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2005 09:30

Máme doma 4 měsíčního kavkazáčka,je u nás týden.Chovatelka ho krmila granulemi Boch puppy large breed,ale my jsme je nemohli sehnat,tak jsme přešli na Acanu large breed.Strašně mu chutnala,ale teď,už od včerejška,toho sní strašně málo.Vždycky se v té misce prohrabe,pár granulí sní,ale musíme ho do toho nutit.A pak už nežere.Na nemoc to nevypadá,je čilý a veselý.Bojím se o něj..

14.6.2005 06:56

alishka napsal(a):
Máme doma 4 měsíčního kavkazáčka,je u nás týden.Chovatelka ho krmila granulemi Boch puppy large breed,ale my jsme je nemohli sehnat,tak jsme přešli na Acanu large breed.Strašně mu chutnala,ale teď,už od včerejška,toho sní strašně málo.Vždycky se v té misce prohrabe,pár granulí sní,ale musíme ho do toho nutit.A pak už nežere.Na nemoc to nevypadá,je čilý a veselý.Bojím se o něj..

Ahoj, a nebude to třeba jen tím, že je horko, tak nemá takovou chuť? Já mám dva velký psy, z toho jedno půlroční štěně a když je tak horko, tak taky žerou málo.

Jinak mám na ně fintu: když se mi zdá, že hlavně štěndo málo žralo, tak jim do granulí přihodím pár lžiček tuňáka ve vlastní šťávě A máš vidět ...... horko nehorko

Ale nechci Ti špatně poradit, aby Ti pak žral i čisté granule. Já s tím problém nemám, ale kdoví ....

14.6.2005 09:30

alishka napsal(a):

Dala jsem ti odpověď na nemoderovanou, je to ta s Nutramem, tvůj popis situace mi hodně připomněl moji, když bylo pejsce taky tak kolem čtyř měsíců. Už jsem to tu jednou psala, měla jsem delší vedení a pejska měla hladovku, radši by chcípla než by to sežrala. Mě to došlo, až když začala být unavená a mouchy snězte si mě. Ale zase jí to prospělo na klouby, ono to bylo lepší než kdyby byla tlustá, ale nic se nemá přehánět .

Přidejte reakci

Přidat smajlík