Americká akita - fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2006 18:07

Ahoj všem, sem posílejte fotky svých akiťáků
Tohle je Beena a Monty

21.5.2006 18:10

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Monty 3 a půl měsíce

21.5.2006 18:14

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Monty 11 týdnů

24.5.2006 15:02

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Jsou krááásní! Napiště o nich taky něco! O povaze, zvláštnostech, vlastnostech... prosím Ne, že bych v brzké době plánovala dalšího psa, ale tohle plemeno mě zajímá... Liší se v povaze nějak od Akity inu?

24.5.2006 16:49

marcha napsal(a):
Jsou krááásní! Napiště o nich taky něco! O povaze, zvláštnostech, vlastnostech... prosím Ne, že bych v brzké době plánovala dalšího psa, ale tohle plemeno mě zajímá... Liší se v povaze nějak od Akity inu?

Co říct o povaze. Přátelský - jsou to opravdu kámoši, ostražitý -hlídač, vnímavý , důstojný, učenlivý a odvážný pes.Jsou to pohodáři, nejsou uštěkaní,ani agresivní a oproti Japonskému typu akity se opravdu hodí k dětem.

24.5.2006 18:44

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Akitky už dlouho obdivuju...Jsou to takoví medvídci...
Jak je to nich se cvičitelností?Potřebují pevnou ruku jako třeba husky nebo malamut?

24.5.2006 20:00

elsa napsal(a):
Akitky už dlouho obdivuju...Jsou to takoví medvídci...
Jak je to nich se cvičitelností?Potřebují pevnou ruku jako třeba husky nebo malamut?

Nevěnuji se sice výcviku - nedělám zkoušky,ale řekla bych že je to v pohodě, nemají rádi stálé opakování pořád dokola, chce to více citu, ale co se jednou naučí pamatují si celý život. Měla jsem fenu, kterou jsem když byla mladá naučila nějaké povely, mimo jiné i vstaň a snad po 5 letech jsem jí zkusila jestli si to pamatuje a co myslíte? Pamatovala samozřejmě.
Myslím že ve srovnání s husky nebo malamutem je lépe cvičitelná, někde jsem četla, že je používali i v armádě. A jsou akity se zkouškama.

Na fotce je Monty 4 měsíce

24.5.2006 20:03

bee napsal(a):
Nevěnuji se sice výcviku - nedělám zkoušky,ale řekla bych že je to v pohodě, nemají rádi stálé opakování pořád dokola, chce to více citu, ale co se jednou naučí pamatují si celý život. Měla jsem fenu, kterou jsem když byla mladá naučila nějaké povely, mimo jiné i vstaň a snad po 5 letech jsem jí zkusila jestli si to pamatuje a co myslíte? Pamatovala samozřejmě.
Myslím že ve srovnání s husky nebo malamutem je lépe cvičitelná, někde jsem četla, že je používali i v armádě. A jsou akity se zkouškama.

Na fotce je Monty 4 měsíce

Sorry tak to se opakuju. Tady je něco nového.

25.5.2006 09:40

bee napsal(a):

ježiši já bych to samou láskou umuchlala!jsou nádherní takoví meďošci ťutiňáci!

28.5.2006 10:19

bee napsal(a):

Zdravím všechny amakití příznivce! Přidávám pár fotek mojí Giny.

28.5.2006 10:22

gina napsal(a):
Zdravím všechny amakití příznivce! Přidávám pár fotek mojí Giny.

28.5.2006 16:42

gina napsal(a):

Přikládám zde taky jednu fotku mé fenky .

28.5.2006 17:36

gina napsal(a):

Ahoj Monco!
Uz jsem si rikala, kdy se tu objevis... Chtelo by to i nejakou fotku dospele Giny, jsem zvedava, jak ted vypada...

Zdravi Wami od Srouba!

30.5.2006 11:04

wami napsal(a):
Ahoj Monco!
Uz jsem si rikala, kdy se tu objevis... Chtelo by to i nejakou fotku dospele Giny, jsem zvedava, jak ted vypada...

Zdravi Wami od Srouba!

No ahój Wami! Tak speciálně pro tebe sem dávám nejnovjejší fotky Giny a Montyho (snad budoucího manžela:))

30.5.2006 11:07

gina napsal(a):
No ahój Wami! Tak speciálně pro tebe sem dávám nejnovjejší fotky Giny a Montyho (snad budoucího manžela:))

30.5.2006 15:37

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Wavemakers Bee
http://aobara.atspace.com

30.5.2006 16:18

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Alva Šumící křídla - 1994-2002

6.6.2006 22:19

shiba napsal(a):
Alva Šumící křídla - 1994-2002

7.7.2006 21:23

bee napsal(a):

To jsou naše nové přírůstky do smečky 1 den staré - 3 pejsci a 2 fenky.

14.7.2006 10:38

goldie napsal(a):
Přikládám zde taky jednu fotku mé fenky .

GOLDIE z Olexovho dvora (na fotce 8,5 měsíců)
www.vjp-goldie.estranky.cz

14.7.2006 11:30

bee napsal(a):
To jsou naše nové přírůstky do smečky 1 den staré - 3 pejsci a 2 fenky.

To jsou nádherná štěňátka!!!

14.7.2006 12:51

janak napsal(a):
To jsou nádherná štěňátka!!!

Tady je nejnovější fotka.

14.7.2006 17:13

bee napsal(a):
Tady je nejnovější fotka.

Dobrý den,
to jsou ale krásní medvídci , nemáte ještě pár aktuálních foteček? Pochlubte se ..........

17.7.2006 10:22

goldie napsal(a):
Dobrý den,
to jsou ale krásní medvídci , nemáte ještě pár aktuálních foteček? Pochlubte se ..........

Fotky sem budu určitě dávat, štěňátkum jsou zatím 3 týdny, už rostou do krásy. Jinak víc fotek bude na stránkách http://aobara.atspace.com

17.7.2006 10:25

bee napsal(a):
Fotky sem budu určitě dávat, štěňátkum jsou zatím 3 týdny, už rostou do krásy. Jinak víc fotek bude na stránkách http://aobara.atspace.com

A ještě jedna - Monty 6 měsíců.

17.7.2006 19:50

bee napsal(a):

Děkuji, fakt jsou kouzelní ! Máte je už všechny rezervované?

17.7.2006 22:44

goldie napsal(a):
Děkuji, fakt jsou kouzelní ! Máte je už všechny rezervované?

Zamluvený je zatím jen jeden pejsek, je to fakt bída, doufám že je to těma prázdninama, lidi tohle plemeno moc neznaj, myslej si že je to ten agresivní, dominantní ,těžko vychovatelný pes. Snáz se dá prodat vrh kokrů nebo berňáků. Koukala jsem, že i vy máte nadílku štěňátek, myslím že i stejně starých a jak to máte s prodejem vy?

18.7.2006 10:43

bee napsal(a):
Zamluvený je zatím jen jeden pejsek, je to fakt bída, doufám že je to těma prázdninama, lidi tohle plemeno moc neznaj, myslej si že je to ten agresivní, dominantní ,těžko vychovatelný pes. Snáz se dá prodat vrh kokrů nebo berňáků. Koukala jsem, že i vy máte nadílku štěňátek, myslím že i stejně starých a jak to máte s prodejem vy?

Tak to jo, já si to taky myslím, že je to těma prázdninama, lidi teď hodně jezdí na dovolené. Ale já si myslím, že je prodáte, kdo by odolal takovým krásným medvídkům? Nejlepší s prodejem to budete mít na začátku září. Já jsem si zhruba před cca 8 měsíci pořídila tohoto medvěda a můžu jen říct, že jsem z něj nadšená! Plánuji, že bych si pořídila ještě jednoho (pejska), ale asi až příští rok. Jsou to neuvěřitelně věrní psi a hodně učenliví, aspoň má fenka . Z Vašeho vrhu se mi strašně líbí pejsek 1, ten vypadá strašně miloučce a věřím, že i ve skutečnosti je . Co se týče našich štěňátek goldenů, narodila se 19.6., takže měla 4 týdny a ještě je jedna fenka volná. Né že by nebyli zájemci, ale vyhledáváme takové u kterých víme, že se budou mít dobře, to je pro nás podstatná věc! Ráda bych si ji nechala, ale jak říkám, chci si příští rok importovat pejska AA, protože mě toto plemeno strašně fascinuje. Věřím, že nebudete mít při prodeji Vašich štěňátek AA problém! A můžu se zeptat, jedete na Radegast i s Montym?

18.7.2006 12:46

goldie napsal(a):
Tak to jo, já si to taky myslím, že je to těma prázdninama, lidi teď hodně jezdí na dovolené. Ale já si myslím, že je prodáte, kdo by odolal takovým krásným medvídkům? Nejlepší s prodejem to budete mít na začátku září. Já jsem si zhruba před cca 8 měsíci pořídila tohoto medvěda a můžu jen říct, že jsem z něj nadšená! Plánuji, že bych si pořídila ještě jednoho (pejska), ale asi až příští rok. Jsou to neuvěřitelně věrní psi a hodně učenliví, aspoň má fenka . Z Vašeho vrhu se mi strašně líbí pejsek 1, ten vypadá strašně miloučce a věřím, že i ve skutečnosti je . Co se týče našich štěňátek goldenů, narodila se 19.6., takže měla 4 týdny a ještě je jedna fenka volná. Né že by nebyli zájemci, ale vyhledáváme takové u kterých víme, že se budou mít dobře, to je pro nás podstatná věc! Ráda bych si ji nechala, ale jak říkám, chci si příští rok importovat pejska AA, protože mě toto plemeno strašně fascinuje. Věřím, že nebudete mít při prodeji Vašich štěňátek AA problém! A můžu se zeptat, jedete na Radegast i s Montym?

Na Radegast bych stráááááášně ráda jela, ale bohužel letos asi nepojedu, mám půlroční mimčo a sním se to nedá absolvovat, od nás je to minimálně 5 hodin cesty. Prý tam má být hodně zahraničních hostů. A nebyla jste teď o víkendu na Slovensku na tom setkání?

18.7.2006 13:06

bee napsal(a):
Na Radegast bych stráááááášně ráda jela, ale bohužel letos asi nepojedu, mám půlroční mimčo a sním se to nedá absolvovat, od nás je to minimálně 5 hodin cesty. Prý tam má být hodně zahraničních hostů. A nebyla jste teď o víkendu na Slovensku na tom setkání?

Aha, to je velká škoda. Nevím o tom, že by tam mělo být tolik hostů, ale je to určitě dobrá zpráva. Já jsem tam přihlásila Goldii a doufám, že tam bude mít konečně nějakou konkurenci. Na výstavách v ČR a SK je to bída s tou konkurencí. Příští rok bych už chtěla s ní jezdit i do zahraničí, teď jsme hleděli na jeji velmi nízký věk a můžu říct, že nemá ráda moc cestování autem. Teď o víkendu se chystáme do Mladé Boleslavi, tak uvidíme jak tu cestu zvládne. Co ale miluje je voda, je do ní blázen . O víkendu jsem nebyla na Slovensku, Vy ano?

18.7.2006 13:40

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

tenhle akita je k mani do adopce v utulku Bouchalka, pokud byste vedeli o nekom, kdo by mu dal domov, pomozte, prosim
http://www.connection.wz.cz

27.7.2006 11:40

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Posílám další fota štěníků, tentokrát jim je 4 a půl týdne.
A to Slovensko se prý nakonec nekonalo.

27.7.2006 21:09

bee napsal(a):

Ti jsou ale krásní! Škoda, že si jednoho nemůžu koupit, právě jsme si přivezli domů nového člena rodiny a tak už je nás hodně :-(. Posílám jednu fotečku, našeho nového kluka .

30.7.2006 17:46

goldie napsal(a):
Ti jsou ale krásní! Škoda, že si jednoho nemůžu koupit, právě jsme si přivezli domů nového člena rodiny a tak už je nás hodně :-(. Posílám jednu fotečku, našeho nového kluka .

Ahojky, je tady nějaký milovník AA, který se chystá na 10. ročník Radegast show??

20.4.2007 11:30

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Přidávám naše aktuální ,,pidi-akity" :)

20.4.2007 11:45

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

v sedmi týdnech se ještě ,,dojíždí" u Hewie

20.4.2007 12:01

bee napsal(a):
Tohle je Beena a Monty

Všichni ,,dlabou" !

29.8.2009 15:58
bee

XXX.XXX.217.227

bee napsal(a):

Nová štěňátka z naší stanice, čekají na nové páníky. Tohle je Šerynka a za ní je Monty

29.8.2009 16:01
bee

XXX.XXX.217.227

bee napsal(a):
Nová štěňátka z naší stanice, čekají na nové páníky. Tohle je Šerynka a za ní je Monty

A další je Bady.

29.8.2009 16:03
bee

XXX.XXX.217.227

bee napsal(a):

A Bonča - nejrychlejší štěně - naše stíhačka - pro aktivní zájemce.

29.8.2009 16:05
bee

XXX.XXX.217.227

bee napsal(a):

A ještě Monty - má nejkrásnější barvu.

29.8.2009 16:11
bee

XXX.XXX.217.227

jirina k napsal(a):
Všichni ,,dlabou" !

A tady je Šery, Bony a Monty.
Další fotky na http:///aobara.webnode.cz

13.12.2011 18:29
luxdkas

XXX.XXX.1.102

bee napsal(a):
A tady je Šery, Bony a Monty.
Další fotky na http:///aobara.webnode.cz

Zdravim Všetkých...!
Chcel by som sa opýtať na niečo o AA ako sa znáša s inými zvieratami a inými psami...?smajlík
A môže byť celoročne vonku v kotci...?
A je možné ju pustiť z vodítka na prechádzke alebo vezme "nohy na ramena" ako Husky...?smajlík
ĎAKUJEM...:-)
Lukáš

13.12.2011 20:00
lilith

XXX.XXX.132.186

tihle psi mě po zhlédnutí fotek velice zaujali. Taky se přidávám k dotazu nade mnou a prosím o informace od chovatelů tohoto plemene :-)

14.12.2011 09:47
cinkalu

XXX.XXX.245.18

i já prosím o info, jsou nádherní, ale je jich málo, neznám nikoho kdo by ho měl. Třeba jsem budoucí majitel. Děkuji

15.12.2011 10:27
gina

XXX.XXX.226.193

luxdkas napsal(a):
Zdravim Všetkých...!
Chcel by som sa opýtať na niečo o AA ako sa znáša s inými zvieratami a inými psami...?smajlík
A môže byť celoročne vonku v kotci...?
A je možné ju pustiť z vodítka na prechádzke alebo vezme "nohy na ramena" ako Husky...?smajlík
ĎAKUJEM...:-)
Lukáš

Zdravim,

akity se i pres dobrou socializaci vetsinou s cizimi psy moc dobre nesnasi. To je duvod proc vetsina akit travi svuj zivot na voditku, dalsim duvodem muze pak byt jejich silny lovecky pud. Pokud vencite bez voditka, musite mit neustale oci na stopkach a reagovat rychleji, nez vase akitka.:-)
Nektere akity muzou mit i sklon mensi psy lovit. Nase to delala, kdyz byla mladsi. Sice by neublizila, je to pro ni zabavna hra, ktera ale vetsinou neni moc zabavna pro toho maleho pejska a jeho majitele.
Zakladnim kamenem je perfektni socializace a dobre privolani. Akity maji svoji hlavu a pokud se jim bude zdat, ze je neco zajimavejsiho nez jste vy, tak privolani muzou ignorovat:-) Povely se uci dobre a rychle, ale nemaji rady neustale opakovani. To se tyka i her, takze clovek porad musi vymyslet neco noveho, co by akitu bavilo. Potrebuje zamestnat hlavu, rekla bych i ze vic, nez telo, nejsou tak narocne na pohyb, jako pracovni plemena. Pri vychove se osvedcuje pozitivni motivace. Moje akita udela za dobrutku cokoli:-)
Doma je akita klidna a velice 'skladna', lehne si nekam, kde na vas ma vyhled a je spokojena.:-)

15.12.2011 20:03
bee

XXX.XXX.129.18

Akity můžou být samozřejmě celoročně venku, samozřejmostí je zateplená bouda. O tom jestli bude vaše akita ovladatelná a také jestli se bude snášet s ostatníma psama i jestli bude utíkat za zvěří, rozhoduje jednak vaše péče a čas který jí věnujete hlavně v době dospívání a částečně také po jakých bude rodičích. Sama mám feny, které není naprosto problém pustit v lese, na pastvině mezi ovce, kdykoli zavolám poslechnou a to jsem je nijak moc necvičila. Spíš jsem jim to v mládí nikdy nedovolila. A to je myslím to nejdůležitější, nenechat je aby si dělali co chtěli. Pokud se mi stane, že odrostlé štěně venku neposlechne, tak už ho prostě nepustím z vodítka, zas až si budu jistá, že přijde, raději počkám do roka a půl dvou let, než aby se mi akita naučila zdrhat a už s ní byli problémy do konce jejího života.
Samozřejmě jsou i akity které mají hodně vyvinutý lovecký pud a tam je to horší, takže zde se vyplatí i trochu zjistit i něco o rodičích.
Co se týče vztahu akit s ostatníma pejskama, není to labrador, akita je hrdá a důstojná, takže to chce, pokud jí chcete pouštět mezi cizí psy, hoodně od malička socializovat .

15.12.2011 21:36
luxdkas

XXX.XXX.1.102

Tak ja Vám Veľmi pekne ĎAKUJEM za tieto informácie...:-)
Určite ich využijem...:-):-)
P.S. : nemáte ešte neaké fotky tých VAších Akít...?
Ak áno , rád by som videl , aké ich máte Vy...:-))
S pozdravom Lukáš

15.12.2011 23:01
gina

XXX.XXX.226.193

luxdkas napsal(a):
Tak ja Vám Veľmi pekne ĎAKUJEM za tieto informácie...:-)
Určite ich využijem...:-):-)
P.S. : nemáte ešte neaké fotky tých VAších Akít...?
Ak áno , rád by som videl , aké ich máte Vy...:-))
S pozdravom Lukáš

Gina:-)

16.12.2011 12:07
luxdkas

XXX.XXX.1.102

gina napsal(a):
Gina:-)

Krásnééé....:-):-):-):-):-)

16.12.2011 13:02
cinkalu

XXX.XXX.197.182

Díky jsou nádherné

16.12.2011 17:50
bee

XXX.XXX.129.18

Fancy Victoria Aobara - 4 měsíce

17.12.2011 21:47
gina

XXX.XXX.226.193

luxdkas napsal(a):
Krásnééé....:-):-):-):-):-)

Diky:-), tak jeste jednu:-)

20.12.2011 19:40
luxdkas

XXX.XXX.1.102

gina napsal(a):
Diky:-), tak jeste jednu:-)

Krásna...:)) naOzaj pekná...:))

Magda1990

28.6.2016 17:13
Magda1990

XXX.XXX.243.251

Dobrý den, hledám nějaké informace ohledně americké akity. Chtěli by jsme si letos pořídit štěňátko, ale na nějakých stránkách jsem četla, že akity velice špatně snáší samotu, pokud k tomu nejsou vedeny. Pořád přemýšlím, jak to uděláme, až si štěně přivezem a po víkendu budeme muset oba do práce. Sice se každý den vracíme domu, ale i tak by byl pejsek 10 hodin sám doma respektive na zahradě, než by jsme přijeli z práce a mohli se mu věnovat. Táta má zlatého retríva a vím, že když jsme si ho poprvé přivezli, tak mu dal do boudy propocené triko a tím to haslo a pes si prostě zvykl, ale nevím, jestli tohle zvládne i akita...

11.12.2018 20:26
hanez.76jk

XXX.XXX.174.92

Tak zo je naše Brixi. Takovy méďa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík