Nezavřou hubu a nezavřou :o) 26

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

17.1.2010 20:54
maťa

XXX.XXX.80.144

Uf, konečně normál A ne abyste to zas sešoupli kamsi do pangejtu!

Milášek můj

maťa

17.1.2010 20:58
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

"Oční kontakt" kterej já tak neuznávám, jak to mám Frííí odnaučit???!!!

maťa

17.1.2010 21:06
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

A stačí už, je to zasejc na vás
Jináč Honzo, k Desenskýmu se vyjadřovat nebudu, bylo by to na dlouhou diskuzi, ale svůj názor na něj mám A co se týče Žertové, to je úplnej konec Psa přítele člověka odebírám odmala, před tím ho stejně tak odebírala moje Mú, a odebírat ho budu co budu živa, a poslední číslo je tedy velmi zajímavé Stejně jako byl Svět psů o Dortmunské výzvě....ten taky beru pravidelně.

17.1.2010 21:10
proxima

XXX.XXX.104.193

maťa napsal(a):
Jináč Honzo, k Desenskýmu se vyjadřovat nebudu, bylo by to na dlouhou diskuzi, ale svůj názor na něj mám A co se týče Žertové, to je úplnej konec Psa přítele člověka odebírám odmala, před tím ho stejně tak odebírala moje Mú, a odebírat ho budu co budu živa, a poslední číslo je tedy velmi zajímavé Stejně jako byl Svět psů o Dortmunské výzvě....ten taky beru pravidelně.

Ahojky Mati,
tak nějak brouzdám po diskuzích a koukám že se tu právě nacházíš,tak tě musím pozdravit
Koukám že jste ve snížku ve svém živlu,že??Paráda,koukám že jsi už nakazila i Míťu..
My máme pořád vele smečku-rotvajlerci jsou pořád doma

17.1.2010 21:15
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
Ahojky Mati,
tak nějak brouzdám po diskuzích a koukám že se tu právě nacházíš,tak tě musím pozdravit
Koukám že jste ve snížku ve svém živlu,že??Paráda,koukám že jsi už nakazila i Míťu..
My máme pořád vele smečku-rotvajlerci jsou pořád doma

Když všichni začnou řádit je to fakt sranda a cirkus

17.1.2010 21:20
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):

JJ u nás taky kalamita, ale jenom na cestě k nám domů, traktorista se na to v.... nemělo to cenu odhrnovat, za deset minut zaváto, tak parkuju na "hlavnější" cestě jsem zvědavej jestli ráno najdu auto :).. O p. Desenském radši už nemluvit bo se jenom n.... Jak se koukám na ty fotky musím najít postroj na Amálku a zapřáhnout do saní, loni v zimě tahala klády z lesa letos sáňky s malou, kdybych jen věděl kam jsem ten postroj dal.

mimochodem tohle je ta vořešanda po mém zásahu nůžkama... poprvé a naposled, chudinka moje malá ...

17.1.2010 21:20
lilinka

XXX.XXX.25.82

maťa napsal(a):

Ahoj Maťulinko... Koukni se na im memoriam.. úplně dolů..... není tu brečíčí smajlík, ale zrovna by se hodil...

maťa

17.1.2010 21:40
maťa

XXX.XXX.80.144

lilinka napsal(a):
Ahoj Maťulinko... Koukni se na im memoriam.. úplně dolů..... není tu brečíčí smajlík, ale zrovna by se hodil...

Luci panebože, je mi to moc líto....letos je to nějak došahaný všecko, ten novej rok začal děsně a furt to pokračuje, a to ještě není konec ledna....
Ale holčička se dožila krásnýho věku i přes své problémy, jak sem četla, evidentně byla bojovnice! Jako Batulka! A měla milující pánečky.....krásný život....buďte silní Luci, zase bude líp, a ona s váma bude i nadále....

Evčí ahoj! Jujky já ti už týden odepisuju a děkuju za přání v Knize návštěv, kaju se, promiň.....ten čas nějak furt....víš jak Děkuju vám oběma s Jurkou za krásný přáníčko, moc mě to potěšilo A kluci jsou už velcí a krásní!!! Nádherní Škoda, že je nikdo nechce....jenže včera zas bylo cosi o rotíkovi ve zprávách, a tak to budete mít asi sakra těžký je udat Budeme moc držet palečky, aby se zadařilo nakonec a měli milující domovy
Chystám se furt juknout na Radu a pozdravit vás aspoň, tak snad zítra

Honzo teda, ten sestřih nůžkama je děs Chudák pesanidlo Nenadávala ti potom?

Luci a co Agátka? Určo je už veliká, viď? Se na ni v únoru těším

maťa

17.1.2010 21:44
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Luci panebože, je mi to moc líto....letos je to nějak došahaný všecko, ten novej rok začal děsně a furt to pokračuje, a to ještě není konec ledna....
Ale holčička se dožila krásnýho věku i přes své problémy, jak sem četla, evidentně byla bojovnice! Jako Batulka! A měla milující pánečky.....krásný život....buďte silní Luci, zase bude líp, a ona s váma bude i nadále....

Evčí ahoj! Jujky já ti už týden odepisuju a děkuju za přání v Knize návštěv, kaju se, promiň.....ten čas nějak furt....víš jak Děkuju vám oběma s Jurkou za krásný přáníčko, moc mě to potěšilo A kluci jsou už velcí a krásní!!! Nádherní Škoda, že je nikdo nechce....jenže včera zas bylo cosi o rotíkovi ve zprávách, a tak to budete mít asi sakra těžký je udat Budeme moc držet palečky, aby se zadařilo nakonec a měli milující domovy
Chystám se furt juknout na Radu a pozdravit vás aspoň, tak snad zítra

Honzo teda, ten sestřih nůžkama je děs Chudák pesanidlo Nenadávala ti potom?

Luci a co Agátka? Určo je už veliká, viď? Se na ni v únoru těším

Jo a s tím zapřaháním, Efram urval z toho manmaťáckýho postroje to oko na připnutí, nechápu jak Sílu má jak bejk, ale já na tyhle postroje spoléhala a heleme se, už nemůžu. S jeho drsnou povahou je to o hubu, když se urve, tže to jistím košem a ještě obojkem radši. Že přerval i vodítko jedno, resp. tahací popruh, to se ani nedivím už.....

17.1.2010 21:56
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):

Milášek můj

To není pes ale buldozer, tak to se nedivím tomu košíku, a do lesa ještě radši oranžovou vestičku ...

Jo ta fena měla snahu se semnou nebavit, ale stačí vít do ruky něco co se dá hodit a je hotová.. koza jedna, tohle bych ji potřeboval zas odnaučit já, míčky už jsme zrušili bo není nic lepšího než si na něj stoupnou třeba v dílně když něco dělám. Takže tahají dřevo na topení, klacky co si přinesou z lesa, různý suky z provazů a všechno tahají před verandu abychom si toho všimli když jdem ven. Nedávno jsem si ze samého házení namohl rameno..

17.1.2010 21:57
proxima

XXX.XXX.104.193

maťa napsal(a):
Jo a s tím zapřaháním, Efram urval z toho manmaťáckýho postroje to oko na připnutí, nechápu jak Sílu má jak bejk, ale já na tyhle postroje spoléhala a heleme se, už nemůžu. S jeho drsnou povahou je to o hubu, když se urve, tže to jistím košem a ještě obojkem radši. Že přerval i vodítko jedno, resp. tahací popruh, to se ani nedivím už.....

Maťi,v klidu-já to znám,taky máme pořád co dělat a nějak není pořád čas,takže chápu že nemáš čas na radu atd..
Ono je někdy lepší než tlachat na netu vyběhnout raději s pejsany ven a krásně si to tam užít .
No malé chtějí jen lidi na pekáč..přitom jsou fakt úžasní..
Hubert bude super hlídač-už teď se vůbec nebojí a je takový průbojnější a Edík je zase takový mazlíček co raději ustoupí-ale je zase hrozně kamarádský a pohodář..
Teda docela jsme koukali když k nám před pár dny vběhla do areálu fenka howíka -asi roční štěně a ti dva syčáci jí úplně vyštípali pryč-fakt nestačila utíkat
Doufejme že je udáme někomu známému-hodnému..
Eframek je tedy fakt perpetum -já bych byla asi mrtvola ho utahat...Ještě že ti naši si vyhrajou na zahradě společně že se sami utahají a pak už jim stačí jen málo..

maťa

17.1.2010 22:13
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):
To není pes ale buldozer, tak to se nedivím tomu košíku, a do lesa ještě radši oranžovou vestičku ...

Jo ta fena měla snahu se semnou nebavit, ale stačí vít do ruky něco co se dá hodit a je hotová.. koza jedna, tohle bych ji potřeboval zas odnaučit já, míčky už jsme zrušili bo není nic lepšího než si na něj stoupnou třeba v dílně když něco dělám. Takže tahají dřevo na topení, klacky co si přinesou z lesa, různý suky z provazů a všechno tahají před verandu abychom si toho všimli když jdem ven. Nedávno jsem si ze samého házení namohl rameno..

Tak aspoň že se utahají navzájem Evčí, to máte dobrý A ty povahy, je krásný, jak je každej jinej. Taky moc doufám, že najdou ty nej pánečky, i když je jim určo u vás nic nechybí Ale je mi jasný, že taková smečka obří už je záhul.
Mám pitomý to, že mně se navzájem neutahaj, tže to musím zvládat s Frííí sama I ta Kikina už ho má plný brejle, ale to je daný tím, že on si hrát nechce, nebaví ho to, jrát si se psy, chce všecky sežrat že Tudíž jeho fyzický ničení je na mne

Ta vestička není špatnej nápad Honzo! Koše dávám oboum velkým, sem tam někoho někdá potkáme a lidi se těch obrů bojí, když vidí koš, jsou klidnější. A to nemluvím o tom, že kdyby se něco dělo, ten koš je dobrá věc....i když oba ho umí použít i jako drsnou zbraň, ale od toho sem zas já, abych to ohlídala. Nu je to ale furt taková jakás jistota
Jooo míčky a cokoliv na házení....to znááám! O Eframovi už ani psát nebudu radši , ale úchyl je na to aj Gríša a Bíšánek zase rád tahá polena.....moje angrešty, jablůňky.... Zatím sem si nic nenamohla, krom nervů

maťa

17.1.2010 22:15
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Aktuální foto staré cca 5 minut Bíšánek spinká zas sraženej o schody, aneb "vypranej na devadesát" a čeká, až půjdeme na půlnoční Sem ho snědla, se to nedá vydržet, taková svraštělina tomilkovitá

maťa

17.1.2010 22:20
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Aktuální foto staré cca 5 minut Bíšánek spinká zas sraženej o schody, aneb "vypranej na devadesát" a čeká, až půjdeme na půlnoční Sem ho snědla, se to nedá vydržet, taková svraštělina tomilkovitá

Broučínek můj maličkej

maťa

17.1.2010 22:21
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

I takhle do občas dopadá Tam dole pod Skrečím je nebohý Míťa

maťa

17.1.2010 22:27
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Agbíškův pelíšek byl prachsprostě zabrán a obsazen
Bíšánek je vůbec zlatínek můj, tudle mu Gríša při "desátkování" vlezl drze pod hubu normálka, a Bíša jen nevěřícně ztuhl a než sem stačila cokoliv a viděla už Gríšu vejpůl, Bíša se zavřenou tlamkou Gríšovi normálka dal přes záda takovou herdu Gerry to kupodivu pochopil a odebral se zpět na své místo kousek vedle. Kdyby Bíša chtěl, zabil ho, ale on ne, prostě jen se zvařenou tlamkou varoval, ani nevrkl nic, bylo to tichý a rychlý a účinný, ale hlavně bezpečný, tže sem ho snědla láskou - v duchu samo
Být tam Efram, je po Gerrym....

maťa

17.1.2010 22:31
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Agbíškův pelíšek byl prachsprostě zabrán a obsazen
Bíšánek je vůbec zlatínek můj, tudle mu Gríša při "desátkování" vlezl drze pod hubu normálka, a Bíša jen nevěřícně ztuhl a než sem stačila cokoliv a viděla už Gríšu vejpůl, Bíša se zavřenou tlamkou Gríšovi normálka dal přes záda takovou herdu Gerry to kupodivu pochopil a odebral se zpět na své místo kousek vedle. Kdyby Bíša chtěl, zabil ho, ale on ne, prostě jen se zvařenou tlamkou varoval, ani nevrkl nic, bylo to tichý a rychlý a účinný, ale hlavně bezpečný, tže sem ho snědla láskou - v duchu samo
Být tam Efram, je po Gerrym....

Tak a the end, sem vás zafotkovala. Du si udělat horký kakao a pomale se pak chystat na půlnoční proťápku Po dlooouhé době zase se všema čtyřma, šmarjá to byl klid, když tu Džava nebyla a chodila sem jen s klukama Ale tak.....si zas zvyknu nooo, co jinýho mi taky zbývá že

18.1.2010 09:42
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Tak a the end, sem vás zafotkovala. Du si udělat horký kakao a pomale se pak chystat na půlnoční proťápku Po dlooouhé době zase se všema čtyřma, šmarjá to byl klid, když tu Džava nebyla a chodila sem jen s klukama Ale tak.....si zas zvyknu nooo, co jinýho mi taky zbývá že

ten Gríša v Bíšově pelechu je legrační, jak si nárokuje na tak velkej pelech Budeš mít doma z Fríčka ramba aspon může vybít tu energii, je aspoň trošku utahanej potom??
já tak nesnáším pondělky...

18.1.2010 09:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
ten Gríša v Bíšově pelechu je legrační, jak si nárokuje na tak velkej pelech Budeš mít doma z Fríčka ramba aspon může vybít tu energii, je aspoň trošku utahanej potom??
já tak nesnáším pondělky...

parádní fotky Ten obrovský pelech a ten mrňavka na něm mě dostal Víc je mi líto Míti jak mu "dominátor" dává najevo svou rádoby převahu, jak se potom zvednul z pod toho psího kolosu? Pondělky taky nemusím a tající hromady sněhu úplně nesnáším. U nás to všechno taje, padají obrovské kusy těžkého sněhu ze střech a já čekám až mě ta hrůza spadne na auto. Nemůžu vyjet, musela bych si udělat tunel

18.1.2010 10:13
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
parádní fotky Ten obrovský pelech a ten mrňavka na něm mě dostal Víc je mi líto Míti jak mu "dominátor" dává najevo svou rádoby převahu, jak se potom zvednul z pod toho psího kolosu? Pondělky taky nemusím a tající hromady sněhu úplně nesnáším. U nás to všechno taje, padají obrovské kusy těžkého sněhu ze střech a já čekám až mě ta hrůza spadne na auto. Nemůžu vyjet, musela bych si udělat tunel

tunel... To by se ale třeba Hubertovi líbilo ne? kdybyste spolu měli hrabat tunel
abych vám udělala chutě tak vám ukážu dort, co dostal Hagi. ale měla jsem udělat tak ze 4 pudinků a ne ze 2. dělala jsem ho do formy na bábovku a byl jen do půlky, tak příště

18.1.2010 10:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
tunel... To by se ale třeba Hubertovi líbilo ne? kdybyste spolu měli hrabat tunel
abych vám udělala chutě tak vám ukážu dort, co dostal Hagi. ale měla jsem udělat tak ze 4 pudinků a ne ze 2. dělala jsem ho do formy na bábovku a byl jen do půlky, tak příště

Ňam, pudink mám moc ráda, takže se ti podařilo udělat mi chutě Prostě se tvoji pesani mají, já jsem Hubertovi dala jenom jeho oblíbené vepřové ucho takže ani nepoznal že má narozeniny, protože ucho dostává každý den Máš dobrý nápad s tím společným hrabání tunelu, ale to budu muset někde sehnat myš, vyvrtat do hory sněhu dirku a tam tu myš strčit, a potom jenom počkat až Hubert vyhrabe tunel sám Jdu shánět myš

maťa

18.1.2010 10:43
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Ahoooj

Páni já bych ten dort snědla sama Peti Mi děláš chutě! ňam ňam....
Njn, pondělky nejsou nikdá nic moc, a lituju vás Hani, že vám to taje, tadyk od noci chumelí a chumelí a připadlo dalších 13 cm sněhu, už nefouká tolik, tže je to nádhera! Míťa včera vyrobil měřidlo sněžné a máme to zapíchlé za dřevníkem v závětří, kde to neodfoukává vítr ten sníh

No Míťa se nakonec zvedl, Efram ho přepadl jen v momentě, kdy sebou žuchnul Pak Míťa zařval lehni, a Frííí si lehlo, i když u toho pištěl, páč mu to přišlo děsně jímavý, že se Mí válí na zemi

Jj Peti, utahá ho to troška, psala sem o tom v minulým tématu, už se ptala Sabča

Hihi, ty tunely to je dobrej nápad! Páni mě by se to tááák líbilo, dělat si tunely na ulici pro auta, a na chodníku a tak....júúúúú

Měla bych víc fotit, jenže se k tomu nemůžu dokopat. Ten foťák už mě prostě nebaví, chtěla bych zrcadlo, ale kdeže ty penízky jsou Ale musím se dokopat, páč toliko sněhu tadyk nebylo tři roky a ať mám památku a můžu vzpomínat, jak krásný to je, páč pochybuju, že se někdá ještě takové krásy dožiju, když sou ty zimy čím dál teplejší

18.1.2010 11:03
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Ahoooj

Páni já bych ten dort snědla sama Peti Mi děláš chutě! ňam ňam....
Njn, pondělky nejsou nikdá nic moc, a lituju vás Hani, že vám to taje, tadyk od noci chumelí a chumelí a připadlo dalších 13 cm sněhu, už nefouká tolik, tže je to nádhera! Míťa včera vyrobil měřidlo sněžné a máme to zapíchlé za dřevníkem v závětří, kde to neodfoukává vítr ten sníh

No Míťa se nakonec zvedl, Efram ho přepadl jen v momentě, kdy sebou žuchnul Pak Míťa zařval lehni, a Frííí si lehlo, i když u toho pištěl, páč mu to přišlo děsně jímavý, že se Mí válí na zemi

Jj Peti, utahá ho to troška, psala sem o tom v minulým tématu, už se ptala Sabča

Hihi, ty tunely to je dobrej nápad! Páni mě by se to tááák líbilo, dělat si tunely na ulici pro auta, a na chodníku a tak....júúúúú

Měla bych víc fotit, jenže se k tomu nemůžu dokopat. Ten foťák už mě prostě nebaví, chtěla bych zrcadlo, ale kdeže ty penízky jsou Ale musím se dokopat, páč toliko sněhu tadyk nebylo tři roky a ať mám památku a můžu vzpomínat, jak krásný to je, páč pochybuju, že se někdá ještě takové krásy dožiju, když sou ty zimy čím dál teplejší

Ta fotka je tak romantická, chtěla bych někdy zažít tu nádheru úplně bez lidí Tady v Praze se mě to nikdy nepodařilo, udělat první stopy, tady běžkují i v noci, takže smůla a ještě ke všemu hrůza ze zranění Huberta, protože všechna místa tady jsou plná bruslících lyžařů, takže ostatní obyvatelstvo nemá šanci na procházku Představa, že by Hubase některý lyžař zranil mě straší i v noci, on se sice vyhybá, ale někdy v zatáčce......., to by byl rachot, a noviny by měly o čem psát Už vidím titulky " Zběsilý a rozzuřený výmar roztrhal nevinného lyžeře"

18.1.2010 11:13
stroup

XXX.XXX.139.117

hankaapes napsal(a):
Ta fotka je tak romantická, chtěla bych někdy zažít tu nádheru úplně bez lidí Tady v Praze se mě to nikdy nepodařilo, udělat první stopy, tady běžkují i v noci, takže smůla a ještě ke všemu hrůza ze zranění Huberta, protože všechna místa tady jsou plná bruslících lyžařů, takže ostatní obyvatelstvo nemá šanci na procházku Představa, že by Hubase některý lyžař zranil mě straší i v noci, on se sice vyhybá, ale někdy v zatáčce......., to by byl rachot, a noviny by měly o čem psát Už vidím titulky " Zběsilý a rozzuřený výmar roztrhal nevinného lyžeře"

Tak to přijeď k nám všude bílo.. nikde našlapáno není, bo lidi nevylezou z baráků (včetně mě). 40cm sněhu (jako u vás v Praze.. :))
Jenom nevím jak by ses k nám dostala naši cestu vzdali, asi nemá cenu odhrnovat jenom k jednomu baráku.. budu muset zajít na obec. sněžnice a hurá na to :)

Tady na fotce ještě toho sněhu tolik není :)

18.1.2010 11:21
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):
Tak to přijeď k nám všude bílo.. nikde našlapáno není, bo lidi nevylezou z baráků (včetně mě). 40cm sněhu (jako u vás v Praze.. :))
Jenom nevím jak by ses k nám dostala naši cestu vzdali, asi nemá cenu odhrnovat jenom k jednomu baráku.. budu muset zajít na obec. sněžnice a hurá na to :)

to jo krása... já mám taky nejradši vycházky tam, kde není ani noha..
naštěstí u nás kousek za městem se to dá, i když všichni o víkendu prchají z města do přírody.
tohle je z víkendu, byli jsme na louce skoro sami, jen občas běžkař a krásně jsme se prošli.

maťa

18.1.2010 11:22
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):

jooo ty titulky by byly dobrý Hani, taky to vidím Ale Hubýsek je šikula, to být tam Efram, sme ve zprávách aj v émerice
Njn, tady těch lidí zatím tolik není, ale taky už to není, co bývalo. Pamatuju to tady úplně vylidněný a za posledních pár let přibylo lidu, domů, továren a hal....fuj tajbl Ještě že my sme na druhým kopci a nijak moc se to tady už rozrůstat nemůže. Zatím....a snad to vydrží
A jak píšeš Honzo, u nás taky nikdo ven nevyleze, tže v zimě je relativně pusto prázdno.....vylízáme jen my, hihi Su venku víc, než doma, inu ledňáček no...

Mmch své narozky jsem co? Jooo, proležela....chytli sme s Mí nějakou virozu, spíš bacila a doslova nás žral zevnitř, teploty nic, chřipka nic, ale střeva, žaludek a plíce v háji, byli sme jak lazaret

Ha! 40 cm sněhu je krása, ale máme daleko víc, heč Jenom sem dneska koukala, že budu muset odházet garáž, je na níá tuna sněhu a nerada bych, aby se propadl strop že....a z toho sněhu udělám co? Bíšuláka!!!! ( čti sněhuláka á la pes Bíša ) Akorát při své zručnosti se obávám, že to nikdo nepozná Ale zkusím to, mám tu Mú, která je zručná víc než dost, tak snad mi helfne Napadlo mě to v noci.....

Honzo u nás se neodhrnuje vůbec, neb na našem kopci nebydlí prominenti, ti sou na druhým, menším a tam to je krásný, na nás tady kašlou, tže si každej musí pomoct sám, ale mně to vyhovuje, aspoň tu je klid a mír a dokud byl Citronek ještě čtyřkolka, nebyl to vůbec problém, zvedl se až na nejvyšší polohu nahoře a projel všecko, i to co neprojel traktor Horší je, když sem chce Míťa vyjet s Ivecem a vlekem, to ani řetězy někdy nepomůžou, když je prázdnej, naloženej to vyjede.
Je to sranda se sněhem, ale já su asi úplný pako, páč su spokojená a ve svým živlu a jak říkám porád, mohlo by ho napadnout ještě daleko víc

18.1.2010 11:34
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):

což o to já mám na autě řetězy už od tý doby co napadl sníh.. ale stejně se nevyhrabu k ovcím, a žena musí parkovat na křižovatce co k nám vede. Jenom mi mají zítra dovézt okna na celej barák.. To budu muset odvolat. Radosti..

Jinak já bych byl taky radši venku ale jsem na rodičáku a malá holt jště není na to dělaná, hodinka stačí, navíc když sněží fouká, není to ono...

štěňata se přišly napást na kuřince.. jim nedám najíst

18.1.2010 11:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
jooo ty titulky by byly dobrý Hani, taky to vidím Ale Hubýsek je šikula, to být tam Efram, sme ve zprávách aj v émerice
Njn, tady těch lidí zatím tolik není, ale taky už to není, co bývalo. Pamatuju to tady úplně vylidněný a za posledních pár let přibylo lidu, domů, továren a hal....fuj tajbl Ještě že my sme na druhým kopci a nijak moc se to tady už rozrůstat nemůže. Zatím....a snad to vydrží
A jak píšeš Honzo, u nás taky nikdo ven nevyleze, tže v zimě je relativně pusto prázdno.....vylízáme jen my, hihi Su venku víc, než doma, inu ledňáček no...

Mmch své narozky jsem co? Jooo, proležela....chytli sme s Mí nějakou virozu, spíš bacila a doslova nás žral zevnitř, teploty nic, chřipka nic, ale střeva, žaludek a plíce v háji, byli sme jak lazaret

Ha! 40 cm sněhu je krása, ale máme daleko víc, heč Jenom sem dneska koukala, že budu muset odházet garáž, je na níá tuna sněhu a nerada bych, aby se propadl strop že....a z toho sněhu udělám co? Bíšuláka!!!! ( čti sněhuláka á la pes Bíša ) Akorát při své zručnosti se obávám, že to nikdo nepozná Ale zkusím to, mám tu Mú, která je zručná víc než dost, tak snad mi helfne Napadlo mě to v noci.....

Honzo u nás se neodhrnuje vůbec, neb na našem kopci nebydlí prominenti, ti sou na druhým, menším a tam to je krásný, na nás tady kašlou, tže si každej musí pomoct sám, ale mně to vyhovuje, aspoň tu je klid a mír a dokud byl Citronek ještě čtyřkolka, nebyl to vůbec problém, zvedl se až na nejvyšší polohu nahoře a projel všecko, i to co neprojel traktor Horší je, když sem chce Míťa vyjet s Ivecem a vlekem, to ani řetězy někdy nepomůžou, když je prázdnej, naloženej to vyjede.
Je to sranda se sněhem, ale já su asi úplný pako, páč su spokojená a ve svým živlu a jak říkám porád, mohlo by ho napadnout ještě daleko víc

Ježíši Maťo nepřeháněj to s tou svou touhou po větším množství sněhu co kdyby se ti to vyplnilo U nás naši uličku nikdo neprojel, takže napínavá jízda chudáků co k nám přijíždí, a já jak jsem už psala nemůžu vyjet vůbec, za mnou je sněhová hora, kterou ještě zvětšil manžel, když se prokutával ven aby mohl vyjet

maťa

18.1.2010 11:45
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):
což o to já mám na autě řetězy už od tý doby co napadl sníh.. ale stejně se nevyhrabu k ovcím, a žena musí parkovat na křižovatce co k nám vede. Jenom mi mají zítra dovézt okna na celej barák.. To budu muset odvolat. Radosti..

Jinak já bych byl taky radši venku ale jsem na rodičáku a malá holt jště není na to dělaná, hodinka stačí, navíc když sněží fouká, není to ono...

Hani ty nebožátko, tak manžel tě tam ještě víc zasypal jo? Stejně je dobrej, že se prokutal....ale máš recht, radši nic přivolávat nebudu, mohlo by se mi to vymstít, třás by mi mohla spadnout střecha na hlavu a to bych fakt nedala už

Jj Honzo, my teda zatím na osobácích řetězy nemusíme mít, Míťa je nějakej zázračnej a vyjede to všecko, já jako mám někdá problémy, a tak radši neriskuju a pěkně chodím po svých
No jooo, tak to je jasný že nemůžeš být furt venku, když máš na starosti mrně Šak možná ještě někdá bude tak krásná zima a mrně už bude větší a užijete si spolu

Hahaha, ty štěnda á la slepice nemaj chybu

Nu já se pomale odebéřu směr sporák že ( vomdletej smajloš ) a posléze hurá ven do sněhu, zkusím toho Bíšuláka
Škoda že se tahle fotka mázla, ale já už uhýbala a prchala, páč Zmeteček do mě sice nenabourá, to si nedovolí naštěstí - uuuffff - ale on zastaví naráz cenťák ode mne, tže za á je to záhul na nervy, zastaví, nezastaví a za bé na mě flákne tuny sněhu, nebo bláta, či vody, dle podmínek a ročního období

18.1.2010 11:46
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):

hehe... na rodičáku jo

možná bych to dnes riskla, když mě ty záda bolí méně a šla taky na večerní sněhovou.
to vám musím říct, jak Indy vzal zase čáru... asi před týdnem jsme šli na pole, 50cm sběhu, krásné brodění... Hagi na volno , Indy na stopce tak se krsáně brodíme, honíme, blneme, psy voláme sem a tam aby museli lítat a pak sem omylem upustila konec stopky. si řikám, vpohodě, 2 metry a seberu ho... jenže ten debil zrovna chytil stopu, ve sněhu všude ltapky od zajíců. a začal zdrahat, tak jsem zrychlila, že ten konec chytím. hovno... jsem ho nemohla doběhnout, napadlo mě, jak to je v těch fifilmech , že to risknu a skočim šipku do sněhu a konec určitě chytím. nakonec jsme si to rozmyslela, protože ybch určitě nechytila hajzl utkal na koenc pole- lemované středně rušnou silnicí, my s Michalem v krku uplně sucho jak jsme řvali, srdce asi 400 tepů za sekundu... nakonec si svině otočil a běžel zpět, ale já už ho viděla pod koly auta Hagi běžel nejprve za ním, ale pak se otočil a běžel k nám.
fakt amok, zabít ho málo.

aspoň se pročistí já jsem taky tyran, nic si z toho nedělej, psi všude kradou suchý chleba... přitom mám v mrazáku pro ně skoro celou krávu.

u nás v ulici taky naváto, neodhrnuto- udělej si sám, říká město.

Bíša k umačkání

18.1.2010 11:46
hankaapes

XXX.XXX.101.77

stroup napsal(a):

To je dojemné Styď se, nechat štěníky hlady, aby se museli živit se slepicema Hubert taky s oblibou jako štěně a mlaďoch vyjídal krmítka, vypadala jsem jako sobec, který nedá psovi najíst ta okna tě musí mrzet což? Ale jednou to rozmrzne a okna dorazí

18.1.2010 12:07
sabina

XXX.XXX.60.81

hankaapes napsal(a):
To je dojemné Styď se, nechat štěníky hlady, aby se museli živit se slepicema Hubert taky s oblibou jako štěně a mlaďoch vyjídal krmítka, vypadala jsem jako sobec, který nedá psovi najíst ta okna tě musí mrzet což? Ale jednou to rozmrzne a okna dorazí

NO lidíííííí ten snéh by se mohl umoudřit, ne????

Jako už te přelízá těžce přes půl metru a mě to už nebaví....sněží tahem od včerejška Ještě že to není ta tvrdá krusta...ale na ní se to dří stále..no

18.1.2010 12:33
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):

tady už nesněží :) jinak.. kdo se tu směje mému rodičáku ?

Ještě že amálka poslouchá na slovo, a neutíká, nějáké srnky co přebýhaj pár metru před náma ji nemůžou rozházet, takže chodí na volno . Minule s něma byla žena a prý jak to že je nemá na vodítku (myslivec :)... no a před vánocema ten samý myslivec jel do lesa na stromky, když se vracel zastavil mě a prý jestli jsem neviděl jeho psa (on ho teda nazval jinak) a že mu v lese utek

no nechcete je

18.1.2010 12:45
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):
tady už nesněží :) jinak.. kdo se tu směje mému rodičáku ?

Ještě že amálka poslouchá na slovo, a neutíká, nějáké srnky co přebýhaj pár metru před náma ji nemůžou rozházet, takže chodí na volno . Minule s něma byla žena a prý jak to že je nemá na vodítku (myslivec :)... no a před vánocema ten samý myslivec jel do lesa na stromky, když se vracel zastavil mě a prý jestli jsem neviděl jeho psa (on ho teda nazval jinak) a že mu v lese utek

no nechcete je

ten černej vypadá trochu jako Hagi když byl malej.
dobrej myslivec , asi bych si ho vychutnala a řekla mu, že nemám ponětí, že můj pes neutíká a to nemusí mít ani žádné zkoušky ale já bych to samozřejmě říct za sebe nemohla. Indy by prohnal celej les kdyby mohl

za mě byly rodičáky odpoledne po škole...? ale to už je taky pár let zpátky

Hagi ve 4 měsících.. to je tak dávno

18.1.2010 13:52
stroup

XXX.XXX.139.117

rude napsal(a):
ten černej vypadá trochu jako Hagi když byl malej.
dobrej myslivec , asi bych si ho vychutnala a řekla mu, že nemám ponětí, že můj pes neutíká a to nemusí mít ani žádné zkoušky ale já bych to samozřejmě říct za sebe nemohla. Indy by prohnal celej les kdyby mohl

za mě byly rodičáky odpoledne po škole...? ale to už je taky pár let zpátky

Hagi ve 4 měsících.. to je tak dávno

njn jsem se špatně vyjádřil.. trávím teď rodičovskou dovolenou. Hlídám naši malou roční holčičku a žena chodí do práce.. proto taky tolik času na net :))

Hagušek je fešák, ale mám pocit že ta černá fenečka ho nedoroste :) z ní bude přízemní smetáček...

18.1.2010 14:01
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):
njn jsem se špatně vyjádřil.. trávím teď rodičovskou dovolenou. Hlídám naši malou roční holčičku a žena chodí do práce.. proto taky tolik času na net :))

Hagušek je fešák, ale mám pocit že ta černá fenečka ho nedoroste :) z ní bude přízemní smetáček...

jaké má ona rodiče? že nedoroste.

aha... tak to už chápu. a co dobrý jo? taťka na mateřský, jak dlouho?

18.1.2010 14:23
stroup

XXX.XXX.139.117

rude napsal(a):
jaké má ona rodiče? že nedoroste.

aha... tak to už chápu. a co dobrý jo? taťka na mateřský, jak dlouho?

no matka je covesdalka, a otec taky čistokrevnej covesdal ....

jinak tady.. http://skrabanek.blog.idnes.cz/ ...

maťa

19.1.2010 10:41
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Peti ten Indy je ale zlobítko, takhle vám drásat nervy Páni, taky bych šílela, ještě že se nic nestalo
Ale musela jsem se smát, jak sis představovala, že jako skočíš a chytíš ten konec stopky Dobře žes to neudělala, je vidět, že nemáš tři buňky jako já, páč já kdysi dávno totok udělala, a ještě né ve sněhu, ale na jaře v blátě a na druhým konci byl 65 kg velkej knírač Nu dopadlo to naraženou bradou, obraženým zápěstím a žebrama, špinavá jak prase - bláto sem flusala aj z huby díky bohu bez zubů - a ještě sem se projela, páč sem ju sice chytla, ale pes letěl dál aj se mnou
Už nikdy mě to ani nenapadne

Honzo, ty štěnda sou úžový, hlavně ta černá fenečka! Fakt krásní, štěnítka jsou samo krásná všecka, ale ta černá holčička je nádherná a fakt vzdáleně připomíná mini Hagíska

Hani tak co??? Pořád jsi tam zavátá, nebo už se k tobě civilizace prokopala?

Tadyk sněhulí od večera zas, je to ale mokrý, tže na sněhu to drží, ale sesedá. Škoda, chtělo by to mráz no....je tu kolem nuly, i když v noci bylo něco pod. Bíšuláka sme nepostavili, za á na tý garáži bylo toho těžkýho sněhu tuna, tže než jsem to odházela, myslela sem že mi odešlo celý tělo, a za bé se z toho ztvrdlýho, zmrzlýho sněhu blbě cosi tvaruje a dělá, tož to asi nechám být
Není ani čas, sem ještě včera večer lítala po kámoších a tak a dneska od rána lítám taky, teď sem sedla ke kapučínu a zas musím letět do města

maťa

19.1.2010 10:47
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Peti ten Indy je ale zlobítko, takhle vám drásat nervy Páni, taky bych šílela, ještě že se nic nestalo
Ale musela jsem se smát, jak sis představovala, že jako skočíš a chytíš ten konec stopky Dobře žes to neudělala, je vidět, že nemáš tři buňky jako já, páč já kdysi dávno totok udělala, a ještě né ve sněhu, ale na jaře v blátě a na druhým konci byl 65 kg velkej knírač Nu dopadlo to naraženou bradou, obraženým zápěstím a žebrama, špinavá jak prase - bláto sem flusala aj z huby díky bohu bez zubů - a ještě sem se projela, páč sem ju sice chytla, ale pes letěl dál aj se mnou

Honzo, ty štěnda sou úžový, hlavně ta černá fenečka! Fakt krásní, štěnítka jsou samo krásná všecka, ale ta černá holčička je nádherná a fakt vzdáleně připomíná mini Hagíska

Tadyk sněhulí od večera zas, je to ale mokrý, tže na sněhu to drží, ale sesedá. Škoda, chtělo by to mráz no....je tu kolem nuly, i když v noci bylo něco pod. Bíšuláka sme nepostavili, za á na tý garáži bylo toho těžkýho sněhu tuna, tže než jsem to odházela, myslela sem že mi odešlo celý tělo, a za bé se z toho ztvrdlýho, zmrzlýho sněhu blbě cosi tvaruje a dělá, tož to asi nechám být
Není ani čas, sem ještě včera večer lítala po kámoších a tak a dneska od rána lítám taky, teď sem sedla ke kapučínu a zas musím letět do města

Hernajs děcka poraďte, jestli si mám tu Kikinu nechat už, bo ji ještě na měsíc třás, odeslat za Mú do Brna Furt to přemílám v hlavě a furt nejsu rozhodnutá....strašný se mnou co? Na jednu stranu mi už fest zas leze krkem, a to je tady 4 dny, ale na druhou je mi jí jakoby líto, i když vím, že v Brně s Mú se má príma a hlavně mám dojem, že je na ni i víc upnutá, než bývala....
Mú není ani pro, ani proti, tže těžko říct - hernačky taky by se mohla rozhodnout ona že, a říct mi jasně: Nechci ji! a bylo by vyřešeno

19.1.2010 11:04
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Hernajs děcka poraďte, jestli si mám tu Kikinu nechat už, bo ji ještě na měsíc třás, odeslat za Mú do Brna Furt to přemílám v hlavě a furt nejsu rozhodnutá....strašný se mnou co? Na jednu stranu mi už fest zas leze krkem, a to je tady 4 dny, ale na druhou je mi jí jakoby líto, i když vím, že v Brně s Mú se má príma a hlavně mám dojem, že je na ni i víc upnutá, než bývala....
Mú není ani pro, ani proti, tže těžko říct - hernačky taky by se mohla rozhodnout ona že, a říct mi jasně: Nechci ji! a bylo by vyřešeno

a ona by si ji mamka nenechala na trvalo? jak dělá oči, vypadá trochu jak Dik, ten uměl udělat pohled... nasranost s nevinností dohromady byl to podšívka a herečka.

19.1.2010 11:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
a ona by si ji mamka nenechala na trvalo? jak dělá oči, vypadá trochu jak Dik, ten uměl udělat pohled... nasranost s nevinností dohromady byl to podšívka a herečka.

To je dilema, nejlepší by fakt bylo, kdyby se Mú vyjádřila sama, chci, nechci, a byl by klid u nás to vypadá šíleně, ze střechy padají obrovské bloky zledovatělého sněhu, na ulici se vyjet nedá a tak čekám, že mě to padající neštěstí rozfláká Fúžínka Huberta se bojím pustit na zahradu aby to na něj nespadlo, pořád se šmrdolí moc blízko baráku a takový blok ledu by ho přinejmenším zmrzačil. Celá Praha je jak ve válečném stavu, všude houkají hasiči, lidi se brodí břečkou uprostřed silnic mezi autama protože chodníky jsou zavřené kvůli tomu padajícímu ledu........uf, už to všechno popadá

19.1.2010 12:38
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):

Tak máťo jestlise ti tolik líbí je tvoje kam ji mám dovézt? dostane jako výbavu obojek, vodítko, a hlavně novou zateplenou boudu.. naši psi v ní nespí mají radši seno nebo pilyny v dílně..

Jinak Hani to vám v Praze nezávidím, k nám se včera konečně prokopal bagr a dneska když dovezli okna zapadli jenom dvakrát, úspěch největší no chystal jsem se že si uklidím i dvůr, pučil jsem si sněhovou frézu ale ty mokré zmrzlé sr... nejdou.. musím počkat až to roztaje, akorát pes se mi včera toulal bo je tolik sněhu že v klidu přeskočí plot...

19.1.2010 13:13
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):
Tak máťo jestlise ti tolik líbí je tvoje kam ji mám dovézt? dostane jako výbavu obojek, vodítko, a hlavně novou zateplenou boudu.. naši psi v ní nespí mají radši seno nebo pilyny v dílně..

Jinak Hani to vám v Praze nezávidím, k nám se včera konečně prokopal bagr a dneska když dovezli okna zapadli jenom dvakrát, úspěch největší no chystal jsem se že si uklidím i dvůr, pučil jsem si sněhovou frézu ale ty mokré zmrzlé sr... nejdou.. musím počkat až to roztaje, akorát pes se mi včera toulal bo je tolik sněhu že v klidu přeskočí plot...

překakuje plot jo... tak honem vyhrnout kolem plotu , ještě že Indy je tak nemotornej že by to asi nepřeskočil, kdyby měl u plotu kupu sněhu. při jeho smůle by si přinejmenším zase ulomil chrapavku v nějakém kloubu
včera jsme šli večer kolem půl 8. ven, přešli jsme celé pole a šli zase zpátky. není to daleko,ale dá to v tom sněhu zabrat. když Indy vylezl měl všude nabalené koule sněhu,jak byl čerstvý a mokrý tak se krásně nabaloval, že měl tlapky 3x takové, největší kouli jsem našla asi 10cm, tvrdou jak beton, že jsem mu to nemohla ani sundat. nejvíc na břiše jak se brodil. nemohl ani chodit ke konci jak to měl těžké tak jsem mu to musela obrat, ležel, já mu obírala břicho, on si vykusoval packu a šel kolem Hagi tak mu začal vykusovat sníh na zadní noze, komedie. snad půjdem, dnes zas
a mě to vůbec nevadí, já bych ráda kdyby ještě 10cm napadlo abysme se mohli brodit dál

maťa

19.1.2010 13:32
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
překakuje plot jo... tak honem vyhrnout kolem plotu , ještě že Indy je tak nemotornej že by to asi nepřeskočil, kdyby měl u plotu kupu sněhu. při jeho smůle by si přinejmenším zase ulomil chrapavku v nějakém kloubu
včera jsme šli večer kolem půl 8. ven, přešli jsme celé pole a šli zase zpátky. není to daleko,ale dá to v tom sněhu zabrat. když Indy vylezl měl všude nabalené koule sněhu,jak byl čerstvý a mokrý tak se krásně nabaloval, že měl tlapky 3x takové, největší kouli jsem našla asi 10cm, tvrdou jak beton, že jsem mu to nemohla ani sundat. nejvíc na břiše jak se brodil. nemohl ani chodit ke konci jak to měl těžké tak jsem mu to musela obrat, ležel, já mu obírala břicho, on si vykusoval packu a šel kolem Hagi tak mu začal vykusovat sníh na zadní noze, komedie. snad půjdem, dnes zas
a mě to vůbec nevadí, já bych ráda kdyby ještě 10cm napadlo abysme se mohli brodit dál

Nn natrvalo ne, aspoň zatím, ona z ní Mú taky není tak úplně nadšená, i když pravda, tentokrát mi vůbec neposílala žádné nadávačné sms-ky
Budu to s ní muset probrat, chca nechca....páč dnes večer Mú odvezu do Brna už, a tudíž času je málo.

Hani to je pech s těma krama ledovýma, to vám teda vůbec nezávidím a nedivím se, že se o Hubýska bojíš! Už aby to roztálo, bo zmrzlo a sedělo kde má Hlavně buďte opatrní, je to fakt šíleně nebezpečný Právě se taky bojím o Mú, páč v Brně je to taky, i když né tak markantní, ale je, některý chodníky sou úplně zavřený a tak....

Hýříš vtipem Honzo, fakt že Já ti dám, dovézt mi dalšího psa! Ačkoliv kdyby se mě někdo chtěl zbavit jo, stačí mi přinést jakékoliv zvíře, zaručuju svůj infoš do dvou minut Ale holčička určo najde super pánečka, tím spíš, když má takovou výbavičku

Peti hurááááá, konečně někdo, kdo taky chce, aby ještě snížek připadl Tadyk teda furt tak jako posněhává, ale je to mokrý, tak i když to drží, je toho málo, páč se to sesedá....nu i tak je tu snížku hodně, z čehož mám též radost a proťápky se štěndy si užíváme Kupodivu se nikomu, krom Gríšy, koule letos ani moc nedělaj, hlavně Bíškovi ne, má tu srst jak zrcadlo totiž....totálka vyhlazenou od nás Muchláme ho všici asi tak 300x do minuty, tož nějakej jork s jakýmasi spešl vodičkama a kondicionérama a kde čím, se může jít zahrabat, jen si nésu jistá, zda takovej typ srsti odpovídá standartu Ale živě si Indyho alá černej balík s koulama sněhu, představuju

Nu a už dneska nikam neběhám, krom se štěndy, sem ten kopec slítla a vylítla 3x a mám toho tak akorát plný kecky v těch závějích Ještě čék tahá pětitunový tašky s nákupem, tak je to záhul Sem musela po cestě, abych to vůbec vylezla a bídně nezhynula vysílením, schroupat dva teplý, křehký a výtečný dalamoše

19.1.2010 13:45
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
Nn natrvalo ne, aspoň zatím, ona z ní Mú taky není tak úplně nadšená, i když pravda, tentokrát mi vůbec neposílala žádné nadávačné sms-ky
Budu to s ní muset probrat, chca nechca....páč dnes večer Mú odvezu do Brna už, a tudíž času je málo.

Hani to je pech s těma krama ledovýma, to vám teda vůbec nezávidím a nedivím se, že se o Hubýska bojíš! Už aby to roztálo, bo zmrzlo a sedělo kde má Hlavně buďte opatrní, je to fakt šíleně nebezpečný Právě se taky bojím o Mú, páč v Brně je to taky, i když né tak markantní, ale je, některý chodníky sou úplně zavřený a tak....

Hýříš vtipem Honzo, fakt že Já ti dám, dovézt mi dalšího psa! Ačkoliv kdyby se mě někdo chtěl zbavit jo, stačí mi přinést jakékoliv zvíře, zaručuju svůj infoš do dvou minut Ale holčička určo najde super pánečka, tím spíš, když má takovou výbavičku

Peti hurááááá, konečně někdo, kdo taky chce, aby ještě snížek připadl Tadyk teda furt tak jako posněhává, ale je to mokrý, tak i když to drží, je toho málo, páč se to sesedá....nu i tak je tu snížku hodně, z čehož mám též radost a proťápky se štěndy si užíváme Kupodivu se nikomu, krom Gríšy, koule letos ani moc nedělaj, hlavně Bíškovi ne, má tu srst jak zrcadlo totiž....totálka vyhlazenou od nás Muchláme ho všici asi tak 300x do minuty, tož nějakej jork s jakýmasi spešl vodičkama a kondicionérama a kde čím, se může jít zahrabat, jen si nésu jistá, zda takovej typ srsti odpovídá standartu Ale živě si Indyho alá černej balík s koulama sněhu, představuju

Nu a už dneska nikam neběhám, krom se štěndy, sem ten kopec slítla a vylítla 3x a mám toho tak akorát plný kecky v těch závějích Ještě čék tahá pětitunový tašky s nákupem, tak je to záhul Sem musela po cestě, abych to vůbec vylezla a bídně nezhynula vysílením, schroupat dva teplý, křehký a výtečný dalamoše

hele tobě by se vypaltil vozík, na zapřažení Fríčka, nákup by ti vozil a ještě by posiloval ten má určitě kyčle zdravý.

jo, já se taky raduju letos si toho sněhu opravdu užíváme. sice přijdem domů zmáchaný, ale příjemně ztahaní.

dalamánky.. hm... já ted zase držím tu svou dietu že jím jen do 18hodin a jím 5x denně. jsem nějak hnusně nabrala... ani nevím z čeho. jo vlastně vím, od oběda jsem nejedla až do večera. po několik týdnů. takže mi těsné kalhoty hlásí, abych začala pořádně papat. včera jsem zapékala 2 brokolice s bramborami, smetanou- ta není moc dietní co a se sýrem a cibulí . to bylo žrádlo. v kauflandu mají totiž brokolici za 13 Kč tak jsem jich nakoupila 6 a dávám psům do žrádla mega dávku zeleniny syrovou, jen zaliju vývarem abych spařila vločky.

Mati takže až se tě budeme chtít zbavit tak poslat expresem nějaké to štěndo jo? to by platilo na mou máti, ta už hororuje jen když si děláme srandu že přinesu dalšího psa ono by to s ní ale asi vážně seklo, kdyby to měl být expert jak Indián

19.1.2010 13:51
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):

jak tak čtu o těch teplých dalamáncích, ňam Měli jsme dneska obří krevety, ty jsou tak dobroučké a samozřejmě jsem dvě dala Hubertovi, nejdřív jednu syrovou, kterou tak různě nosil a povaloval po kobercích až jsem mu jí vzala (takhle se s jídlem nezachází, že ) a obalila v těstíčku, osmažila a Hubert se projevil jako skutečný šlechtic (konečně) a opravdu z té krevety vyplivl jenom ocásek. Dala jsem mu ještě jednu , jestli to nebyl omyl, a zase ocásek nechal, takže on když chlapec chce, umí i stolovat Jinak pořád hnus fialovej, už z okna vidím převisy sněhu a ne a ne spadnout. Ta služba co za tři tisíce shazuje střechy je tak zaneprázněná, že se k nám, budeli ještě zájem, dostane nejdřív v létě

maťa

19.1.2010 14:14
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

jo Peti, vidím to živě, Eframa ve vozíku!!! Což o to, kárku mám, upravit by se dala - Míťu mám - ale třás dneska se mnou šel kus cesty jakejsi jazvečík, a představa Fríčka s vozíčkem plným jídla, kterak se urve za jazvečíkem, jídlo rozsypaný od města až k nám.....ne ne ne, kdepááák, by mě ranilo a ještě by mě zavřeli za roztrhání nevinného pejska na kusy

Hihi, s přibíráním si nelam hlavu, to sou svaly, který se ti budujou z toho lécání ve sněhu! Fakt! Ve sněhu dostávaj záhul svaly, který nepoužiješ jak je rok dlouhej, ani ve vodě, a jak známo, svaly váží víc než tuk a objemově jsou též větší, tož praskni s dietama a s chutí do jídla Páni a tu brokolici bych si taky dala za ty peníze! Ti úplně závidím, já ji miluju i jen syrovou, bo spařenou ve vodě

Hani, ten Hubýsek je úžovej, takovej gurmán to je jo? Pěkně obalit a žádný ocásky Nj, je to s tím sněhem, tadyk sem jukala sousedům taky cosi spadlo, ale naštěstí je to sypký a ne ledy, i tak žádná sranda.

Mi tady děláte chutě s těma jídlama hernajs, mám od včera ještě zapýkaný bramb a k tomu maso s hořčičnou omáčkou, ale na zítra nemám nic a nejspíš ohřeju jen párky s chlebem, jako mám toho vaření fakt po krk

maťa

19.1.2010 14:18
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Dneska sem chtěla štěnda konečně troška nafotit v tom snížku, no zas mi zhasly baterky, tže smůla a než se nabijou, jistě mě to přejde, ta chuť se s nima čílit a nechat si zbytečně omrzat prstíky
Tadyk to je z prosince, čerstvě učesané Ičííí, mu to vždycky vydrží prvních pět minut, pak už není poznat, že sem se s ním 3/4 dne mořila

19.1.2010 14:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
jo Peti, vidím to živě, Eframa ve vozíku!!! Což o to, kárku mám, upravit by se dala - Míťu mám - ale třás dneska se mnou šel kus cesty jakejsi jazvečík, a představa Fríčka s vozíčkem plným jídla, kterak se urve za jazvečíkem, jídlo rozsypaný od města až k nám.....ne ne ne, kdepááák, by mě ranilo a ještě by mě zavřeli za roztrhání nevinného pejska na kusy

Hihi, s přibíráním si nelam hlavu, to sou svaly, který se ti budujou z toho lécání ve sněhu! Fakt! Ve sněhu dostávaj záhul svaly, který nepoužiješ jak je rok dlouhej, ani ve vodě, a jak známo, svaly váží víc než tuk a objemově jsou též větší, tož praskni s dietama a s chutí do jídla Páni a tu brokolici bych si taky dala za ty peníze! Ti úplně závidím, já ji miluju i jen syrovou, bo spařenou ve vodě

Hani, ten Hubýsek je úžovej, takovej gurmán to je jo? Pěkně obalit a žádný ocásky Nj, je to s tím sněhem, tadyk sem jukala sousedům taky cosi spadlo, ale naštěstí je to sypký a ne ledy, i tak žádná sranda.

Mi tady děláte chutě s těma jídlama hernajs, mám od včera ještě zapýkaný bramb a k tomu maso s hořčičnou omáčkou, ale na zítra nemám nic a nejspíš ohřeju jen párky s chlebem, jako mám toho vaření fakt po krk

Náhodou párky s dobrým chlebem nemají konkurenci Taky mě nebaví vařit, někdy. Jak teď trošku zapršelo odkryl se mi můj okrasný mech a hurá, jaro se přece jenom blíží, i když pomalu, ten mech má už malinkatá žlutá poupátka. Sice je pořád na zahradě asi půl metru sněhu, ale mechánek je ve vysoké nádobě a vidím ho přímo z okna, dokonce na něj můžu sahnout, je fakt skutečnej poupátkovej

19.1.2010 14:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Dneska sem chtěla štěnda konečně troška nafotit v tom snížku, no zas mi zhasly baterky, tže smůla a než se nabijou, jistě mě to přejde, ta chuť se s nima čílit a nechat si zbytečně omrzat prstíky
Tadyk to je z prosince, čerstvě učesané Ičííí, mu to vždycky vydrží prvních pět minut, pak už není poznat, že sem se s ním 3/4 dne mořila

Krásnej, důstojnej fešák Kdo by do něj řekl , že je to taková mazlivka umazlená

maťa

19.1.2010 14:40
maťa

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Krásnej, důstojnej fešák Kdo by do něj řekl , že je to taková mazlivka umazlená

To je dobrý s tím mechem! Vidíš to čéče, jak sou ty rostlinky odolný....bych si z nich měla vzít příklad Máš krásný pokoukání s okna

No, důstojnej....ti nevím ani Vidím furt jenom infantilního, maličkýho Bíška Ale fakt je, že tu mazlivost má obří, jako je on sám A jak dovede jednoho úplně doblbnout, my už sme na tom s Míťou tak špatně, že se rveme ve dveřích, když někam jedem bez štěňat, páč ani jeden nechce odcházet poslední a vidět Bíška, kterej sedí na chodbě, vznešeně, hrdě, hlavičku vztyčenou, ale má tak příšerně ukrutánsky týranej a smutnej a opuštěnej výraz ztracenýho štěňátka, že by čék fakt umřel hlady, než by někam šel od něj I když sotva za náma zapadnou dveře, s funěním a oddechnutím: Konečně vysmahli, huráááá! sebou flákne na zem a radostně usne
Potvůrka podšitá

19.1.2010 14:58
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
To je dobrý s tím mechem! Vidíš to čéče, jak sou ty rostlinky odolný....bych si z nich měla vzít příklad Máš krásný pokoukání s okna

No, důstojnej....ti nevím ani Vidím furt jenom infantilního, maličkýho Bíška Ale fakt je, že tu mazlivost má obří, jako je on sám A jak dovede jednoho úplně doblbnout, my už sme na tom s Míťou tak špatně, že se rveme ve dveřích, když někam jedem bez štěňat, páč ani jeden nechce odcházet poslední a vidět Bíška, kterej sedí na chodbě, vznešeně, hrdě, hlavičku vztyčenou, ale má tak příšerně ukrutánsky týranej a smutnej a opuštěnej výraz ztracenýho štěňátka, že by čék fakt umřel hlady, než by někam šel od něj I když sotva za náma zapadnou dveře, s funěním a oddechnutím: Konečně vysmahli, huráááá! sebou flákne na zem a radostně usne
Potvůrka podšitá

Hanka má pravdu, kavkazák sám o sobě je důstojný a Bíša dvojnásob jak o něm vůbec můžeš pochybovat, co?!? Je vidět že kožíšek má vyčesaný a lesklý.
jak je vysoké to zábradlí, jen odhadem?

19.1.2010 17:53
stroup

XXX.XXX.139.117

rude napsal(a):
Hanka má pravdu, kavkazák sám o sobě je důstojný a Bíša dvojnásob jak o něm vůbec můžeš pochybovat, co?!? Je vidět že kožíšek má vyčesaný a lesklý.
jak je vysoké to zábradlí, jen odhadem?

takže Mati chtěl jsem jen vědět kdo všechno zdědí když dostaneš ten infarkt.. abych věděl že ta fenečka beruška bude v dobrých rukou

maťa

20.1.2010 09:07
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):
takže Mati chtěl jsem jen vědět kdo všechno zdědí když dostaneš ten infarkt.. abych věděl že ta fenečka beruška bude v dobrých rukou

Peti, ten plot je vysokej 120 cm cca, alespoň ty plaňky
Njn, když Bíšánek chce, vypadá mooooc důstojný, to zas jooo

Honzo, neboj sa, mám to pošéfované, vtipálku

Dětičky nám tu zas přisněhlo! Tak asi 1 cm, ale je zmrzlo, tož je to príííma A co u vás, Hani? Porád katastrofa?! A Peti, Honzo, co vy? Taky vám připadlo? Peťula je od Hradce, to vím, tam je snížku dost, a ty si Honzo odkud?

20.1.2010 09:10
klarazelenkova

XXX.XXX.106.204

maťa napsal(a):
Peti, ten plot je vysokej 120 cm cca, alespoň ty plaňky
Njn, když Bíšánek chce, vypadá mooooc důstojný, to zas jooo

Honzo, neboj sa, mám to pošéfované, vtipálku

Dětičky nám tu zas přisněhlo! Tak asi 1 cm, ale je zmrzlo, tož je to príííma A co u vás, Hani? Porád katastrofa?! A Peti, Honzo, co vy? Taky vám připadlo? Peťula je od Hradce, to vím, tam je snížku dost, a ty si Honzo odkud?

Ahojky!
Tak u nás je nad nulou,sníh pomalu taje a střechy stále opadávajíJČ Písek

20.1.2010 09:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

klarazelenkova napsal(a):
Ahojky!
Tak u nás je nad nulou,sníh pomalu taje a střechy stále opadávajíJČ Písek

Tady u nás je to fakt hnus, taje to pomalu, je šílená mlha a tak trochu poprchává a posněžovává Včera spadla ta jedna hnusná lavina přesně na místo kde parkuju, ale naštestí můj mužík chvilku před tím nevydržel , prohrabal kousek tunelu a autem se mu podařilo couvnout asi o metr Ale stejně nám spadla ledová kra na osvětlení zahrady, takže budeme chvíli po tmě než se bude moct vyměnit Chtělo by to na procházky s Hubertem holinky, tolik špinavé břečky nepamatuju, a holiny mám samozřejmě na chalupě Já už chci jaroooooo

20.1.2010 09:31
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):

Tak ošefované.. hmm počkej až dostaneš štěňátko :)

Jinak 15km od Jeseníku...a už nesněží, včera pršelo ta k to všechno slehlo... hnus mlha ošklivo..

copa to je to za voříška na té fotce? nějakej přerostlej přesně takového jsem si chtěl do té naší smečky pořídit.. ale máme štěňátka (ty sice za chvilku jedou pa, že mati:)... nedávno tu nabízeli jednoho vlkodava ale byl to pes a to se k těm fenám moc nehodí...

Naše kočka s Amálkou.. Kočka se jmenovala Mňamka... už není..

20.1.2010 09:36
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Tady u nás je to fakt hnus, taje to pomalu, je šílená mlha a tak trochu poprchává a posněžovává Včera spadla ta jedna hnusná lavina přesně na místo kde parkuju, ale naštestí můj mužík chvilku před tím nevydržel , prohrabal kousek tunelu a autem se mu podařilo couvnout asi o metr Ale stejně nám spadla ledová kra na osvětlení zahrady, takže budeme chvíli po tmě než se bude moct vyměnit Chtělo by to na procházky s Hubertem holinky, tolik špinavé břečky nepamatuju, a holiny mám samozřejmě na chalupě Já už chci jaroooooo

tak u nás nesněžilo,ale mrzne a dneska jsem málem hodila záda na schodech, jak se to klouže, opřela jsem se o ruku těsně před zemí.. uff... i tak mě chvíli bolely ramena. fak to hubu to je.
my toho sněhu tu máme fakt jak hnoje, tohle nepamatuju. včera jsme byli vneku a už to stálo za prd, sníh byl hrozně mokrej, dneska bude zas zledovatělej.

Indy si s tím slíděním po stopách nějak nechce dát pohov. už mě upřímně sere a asi budu zkracovat stopovačku, protože na té 30m ho nemůžu vůbec ovládat a než stihnu zareagovat je stopka napnutá a nejde s ním ani škubnout. dneska se chci poohlídnout po píšťalce,ale pochybuju že to bude mít nějaký výsledek, když je u něj pud tak silný.

20.1.2010 09:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
tak u nás nesněžilo,ale mrzne a dneska jsem málem hodila záda na schodech, jak se to klouže, opřela jsem se o ruku těsně před zemí.. uff... i tak mě chvíli bolely ramena. fak to hubu to je.
my toho sněhu tu máme fakt jak hnoje, tohle nepamatuju. včera jsme byli vneku a už to stálo za prd, sníh byl hrozně mokrej, dneska bude zas zledovatělej.

Indy si s tím slíděním po stopách nějak nechce dát pohov. už mě upřímně sere a asi budu zkracovat stopovačku, protože na té 30m ho nemůžu vůbec ovládat a než stihnu zareagovat je stopka napnutá a nejde s ním ani škubnout. dneska se chci poohlídnout po píšťalce,ale pochybuju že to bude mít nějaký výsledek, když je u něj pud tak silný.

Zdá se, že je hnusně všude, musíme vydržet Ten Indy je určitě převlečený ohař, jsem si tím jistá. On totiž sníh nádherně drží pachy, takže je náročné ukočírovat psí přirozené touhy stopovat a lovit Myslela jsem, že píšťalku používáš, ale pochybuju s tebou, že něco spasí Napadlo mě, když je tak nádherně lovecky založený, koupit nějaké dummy a pach zajíce nebo lišky, a začít Indyho ovládat pomocí práce, že bude hledat právě toho dummíka navoněného, a přestane si hledat stopy sám.

maťa

20.1.2010 10:01
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):

Jinak 15km od Jeseníku...a už nesněží, včera pršelo ta k to všechno slehlo... hnus mlha ošklivo..

copa to je to za voříška na té fotce? nějakej přerostlej přesně takového jsem si chtěl do té naší smečky pořídit.. ale máme štěňátka (ty sice za chvilku jedou pa, že mati:)... nedávno tu nabízeli jednoho vlkodava ale byl to pes a to se k těm fenám moc nehodí...

Klárčí tak i u vás to taje? To je škoda, ty fotky sněžné Bijou, co máš na webu jsou úchvatný, sem se u nich nasmála! Vypadá vážně úžasně, prostě sněžná Pikardice Zavítej sem k nám častěji, ju?!

Peti, Hani, to je pech teda, že to tak břečkovatí To by mě taky nebavilo, je to o hubu. Sím tě Peti, capkej opatrně, ať si něco nezlomíš! To náledí je vážně zrádný
A vidíš to, dummy není špatnej nápad pro Indyho, to má Hanka recht, stejně už mu ty pudy zůstanou takhle silný. Tě stejně obdivuju, já mít Bíšu, bo Fríčko na 30 m stopce, tak je neudržím ani za nic, bych lécala ustavičně po tlamě

Honzo u vás taky hnusně jo? Páni to su šíleně ráda, že tadyk to zatím není a doufám, že dřív jak v březnu ani nebude Heléééé, ti dám že za chvilkou pojedou pa a že Mati! Přestaň mě děsit, páč a protože moje nervová soustava utrpěla včera v noci dost silnej šok a na další už nemám sil
Jo a voříškem snad nemyslíš nádhernou Bijoulku Klárčinu, že ne??? Taková krásná a hrdá a vzácná holčička to je! Rozčepýřeniny jsou moje úchylka, doslova
krásný jméno pro kočku, Mňamka!!! Copak se chudince stalo?

20.1.2010 10:04
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Klárčí tak i u vás to taje? To je škoda, ty fotky sněžné Bijou, co máš na webu jsou úchvatný, sem se u nich nasmála! Vypadá vážně úžasně, prostě sněžná Pikardice Zavítej sem k nám častěji, ju?!

Peti, Hani, to je pech teda, že to tak břečkovatí To by mě taky nebavilo, je to o hubu. Sím tě Peti, capkej opatrně, ať si něco nezlomíš! To náledí je vážně zrádný
A vidíš to, dummy není špatnej nápad pro Indyho, to má Hanka recht, stejně už mu ty pudy zůstanou takhle silný. Tě stejně obdivuju, já mít Bíšu, bo Fríčko na 30 m stopce, tak je neudržím ani za nic, bych lécala ustavičně po tlamě

Honzo u vás taky hnusně jo? Páni to su šíleně ráda, že tadyk to zatím není a doufám, že dřív jak v březnu ani nebude Heléééé, ti dám že za chvilkou pojedou pa a že Mati! Přestaň mě děsit, páč a protože moje nervová soustava utrpěla včera v noci dost silnej šok a na další už nemám sil
Jo a voříškem snad nemyslíš nádhernou Bijoulku Klárčinu, že ne??? Taková krásná a hrdá a vzácná holčička to je! Rozčepýřeniny jsou moje úchylka, doslova

Kdyby Mňamka nebyla od nás tak daleko, řekla bych že potkala Huberta já bych přitom tak chtěla kočičí kámošku

20.1.2010 10:04
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):

víš co je Hani problém, on hračky nemusí ani doma na zahradě natož venku. to třeba za tím odběhne a čuchne k tomu, ale jde si pak po svým. mě rozčiluje, jak za těmi pachy pořád odbíhá. neustále má rypák u země a slídí. jediné, na co slyší je voda. dá se odlákat na vodu, na aport do vody. to je pro něj silnější. ale jinak na nic. včera jsem vzala na vycházku hovězí drštky syrové, ty miluje a nic. vůbec o ně nejevil zájem, vyflusnul to a šel zase čuchat. napadlo mě ho naučit že po zapískání dostane odměnu. palmlsek, a udělat z toho takový podmíněný reflex nejprve doma a pak to zkusit venku. ale těžko říct, když ho to ani venku nebere. je to prostě tím, jak lovil doma slepice, tak to má v sobě.

Kočka mňamka- dobré

20.1.2010 10:09
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):

Mňamka prostě zmizela.. jinak hnusně tu je sněhu tři p.... ale mlha teď už i mráz, nechce se ven.. jenom štěňata dělají bordel na dvoře...

Bijoulku Klárčinu nazvat vořechem? čeho jsem se to proboha dopustil.... když mě se tihle voříšci tolik líbí....

Jak vás tady holky čtu jsem fakt rád že ta naše Amálka neutíká po stopě. honit vlčáka po lese by se mi fakt nechtělo. Na stopce chodila jen na cvičáku.

20.1.2010 10:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
víš co je Hani problém, on hračky nemusí ani doma na zahradě natož venku. to třeba za tím odběhne a čuchne k tomu, ale jde si pak po svým. mě rozčiluje, jak za těmi pachy pořád odbíhá. neustále má rypák u země a slídí. jediné, na co slyší je voda. dá se odlákat na vodu, na aport do vody. to je pro něj silnější. ale jinak na nic. včera jsem vzala na vycházku hovězí drštky syrové, ty miluje a nic. vůbec o ně nejevil zájem, vyflusnul to a šel zase čuchat. napadlo mě ho naučit že po zapískání dostane odměnu. palmlsek, a udělat z toho takový podmíněný reflex nejprve doma a pak to zkusit venku. ale těžko říct, když ho to ani venku nebere. je to prostě tím, jak lovil doma slepice, tak to má v sobě.

Kočka mňamka- dobré

Peti, ten dummy není hračka, to bys měla jenom na procházky a pokud bys to navoněla zaječinou ( tu běžně prodávají), nechala Indyho zadaunovaného, nebo přivázeného, a tu stopu bys mu dělala ty (tomu se říká vlečka), přivážeš si dummy na provázek a tahneš ho za sebou, klikatíš cestu (cca 200m) a pak ho někde odložíš, vrátíš se k Indymu a pošleš ho po té stopě. Jasně, že to není zaručené, ale lovečáci se takhle cvičí, pokud není momentálně nějaká zvěř k dispozici. Třeba by ho to zaujalo. A kdyby ti potom ještě "úlovek" přinesl, mohla bys s ním chodit na hony

20.1.2010 10:13
stroup

XXX.XXX.139.117

rude napsal(a):

Kočka mňamka- dobré

no když bala Mňamka kotě ležela na dvoře, nad ní Amálka s otevřenou tlamu a tak hladově se na ni dívala.. prostě mňamka, nakonec to dopadlo takk že spaly spolu schoulení..

Jo ta naše taky lovila slepice a nestopuje, nevím jestli je to tím..

20.1.2010 10:14
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Peti, ten dummy není hračka, to bys měla jenom na procházky a pokud bys to navoněla zaječinou ( tu běžně prodávají), nechala Indyho zadaunovaného, nebo přivázeného, a tu stopu bys mu dělala ty (tomu se říká vlečka), přivážeš si dummy na provázek a tahneš ho za sebou, klikatíš cestu (cca 200m) a pak ho někde odložíš, vrátíš se k Indymu a pošleš ho po té stopě. Jasně, že to není zaručené, ale lovečáci se takhle cvičí, pokud není momentálně nějaká zvěř k dispozici. Třeba by ho to zaujalo. A kdyby ti potom ještě "úlovek" přinesl, mohla bys s ním chodit na hony

no a co když bych ho tím vlastně podporovala dál v tom hledat stopy?

20.1.2010 10:37
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):
no když bala Mňamka kotě ležela na dvoře, nad ní Amálka s otevřenou tlamu a tak hladově se na ni dívala.. prostě mňamka, nakonec to dopadlo takk že spaly spolu schoulení..

Jo ta naše taky lovila slepice a nestopuje, nevím jestli je to tím..

jinak, dělám na oběd vaši oblíbenou zapečenou brokolici... ale co budu jíst já???

20.1.2010 10:39
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
no a co když bych ho tím vlastně podporovala dál v tom hledat stopy?

Stejně tu stopařinu má v sobě, takhle bys mu umožnila aby si zastopoval pod tvým vedením, a pokud by ho to bavilo, tak vlastně můžeš začít pracovat na přivolání od stopy, bude to brát jako práci za kterou ho budeš chválit a bude se cítit důležitý, za zkoušku nic nedáš. Když by to pomáhalo napsala bych přesnější popis cvičení

maťa

20.1.2010 10:44
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):
jinak, dělám na oběd vaši oblíbenou zapečenou brokolici... ale co budu jíst já???

Hanča má pravdu Peti! Taky bych to zkusila, rozhodně tím nic zkazit nemůžeš
A bylo by príma, kdyby to klaplo
ještě že tě máme Hani, máš v tom přehled a zkušenosti a na Hubýskovi je nejvíc vidět, že víš, co děláš a nemáš při tom tvrdou ruku - viz. styl výcviku jednoho pána že

Honzo to je mi Mňamky líto, ale u koček to někdy bývá no....
Ha!!! Zapečená brokolice, vás všecky bacím, tadyk furt chuťkujete a kdo to má vydržet Já přestanu mít hlad a chuť v momentě, kdy se blížím ke sporáku a vidím ty obří nádoby, v kterých musím vařit, abych nasytila toho svýho nenažranca Notabene včera dojel nějakej zmuchlanej a buch, má chřipku s tím šíleným zánětem horních a dolních cest dýchacích, akorát když Míťa onemocní, tak dostane 3xtakovej hlad a potřebu jíst, tže jak říkám, má nervová soustava dostala včera těžce zabrat a začíná se mi hroutit Vařím 20xdenně v obřích kádích a porád je to málo, kriste už aby se uzdravil

20.1.2010 10:50
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Hanča má pravdu Peti! Taky bych to zkusila, rozhodně tím nic zkazit nemůžeš
A bylo by príma, kdyby to klaplo
ještě že tě máme Hani, máš v tom přehled a zkušenosti a na Hubýskovi je nejvíc vidět, že víš, co děláš a nemáš při tom tvrdou ruku - viz. styl výcviku jednoho pána že

Honzo to je mi Mňamky líto, ale u koček to někdy bývá no....
Ha!!! Zapečená brokolice, vás všecky bacím, tadyk furt chuťkujete a kdo to má vydržet Já přestanu mít hlad a chuť v momentě, kdy se blížím ke sporáku a vidím ty obří nádoby, v kterých musím vařit, abych nasytila toho svýho nenažranca Notabene včera dojel nějakej zmuchlanej a buch, má chřipku s tím šíleným zánětem horních a dolních cest dýchacích, akorát když Míťa onemocní, tak dostane 3xtakovej hlad a potřebu jíst, tže jak říkám, má nervová soustava dostala včera těžce zabrat a začíná se mi hroutit Vařím 20xdenně v obřích kádích a porád je to málo, kriste už aby se uzdravil

je správné se o muže postarat takže to nezanedbávej !!!!
a osobně bych si dal cokoli od masa radši než brokolici když ony ty dvě holky moje ji maj tak rády..... asi vytáhnu z mrazáku kus kůzlete. a sežeru to aspň na večeři

Jinak mě nepřekvapuje že mňamka zmizela, to se opravdu stává.. ale proč když byla čerstvě vykastrovaná, kdyby utekla měsíc před tím ušetřím..(jsem totiž chrt :)

maťa

20.1.2010 10:50
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Jo mmch, ta Jazva to vyřešila za mě
Mú začala včera balit a Kikina zbystřila a posléze mi vběhla k nohám, tam si sedla, zvrátila škeblu dozadu a hodila na mě takový voči stylu: Ty mě zase pošleš pryč?!
No a jelikož su stará měkkota, tak mě až začali pálet voči a hryzlo mě černý svědomí a bylo rozhodnuto, nikam ju nedám, nepučím, neukážu
Su ale pitomá co?!
Taky nechápu, proč se všici na mě tak lepí, kdo to potom má stíhat, rozdávat poctivě tu lásku a péči a výchovu mezi 4 příšerky

20.1.2010 10:52
sabina

XXX.XXX.60.81

maťa napsal(a):
Mú začala včera balit a Kikina zbystřila a posléze mi vběhla k nohám, tam si sedla, zvrátila škeblu dozadu a hodila na mě takový voči stylu: Ty mě zase pošleš pryč?!
No a jelikož su stará měkkota, tak mě až začali pálet voči a hryzlo mě černý svědomí a bylo rozhodnuto, nikam ju nedám, nepučím, neukážu
Su ale pitomá co?!
Taky nechápu, proč se všici na mě tak lepí, kdo to potom má stíhat, rozdávat poctivě tu lásku a péči a výchovu mezi 4 příšerky

Nojo Maťule...a to ti ještě dovalit druhého bíška..nebo tak...tak ho taky nevyhodíš. Stejně tyjo...Kikina praštěná..ale vždyť je milá

20.1.2010 10:53
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Su ale pitomá co?!

a to ti brzo přibydou další :))))))

20.1.2010 11:04
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):

ok, o pauze jdu do zveráče a poptám se na to. dummy s vůní zajíce jo až se mě zeptaj pro koho to mám a já řeknu pro novofundlanda tak se budou bavit

vždyt brokolice je tak zdravá, já si ji dala včera ještě doma podruhé

rozhodla jsem se že začnu s přivoláním uplně od začátku. a někde jsem ted četla, myslím od Eichlera, že bych s ním neměla chodit na místa kde jsou tyhle pachy dokud nebude ovládat odvolání od všech jiných věcí... ? názory jsou různé, jak si má člověk vybrat, když každý zastává něco jiného, jiné metody. mám tu knížku od Eichlera, Desenského a Dostála tak pročítám. Máte někdo tu novou knížku od Eichlera?

maťa

20.1.2010 11:07
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):

Sabi ahoooj, kde se touláš?
To víš, druhýho kavkaze bych brala hnedle, ale nesměla bych mít Frííí a Dží Ale tak, su ráda že sou všici jakž takž zdraví a v pořádku a to je hlavní, důležitá není kvantita, le kvalita že

Honzo!!!! Nečil mňa!!! Když vomdlím, nedovařím a Míťa mě pak uškrtí a zůstanou tu 4 chlupaté siroty, 1 Pípa a 3 kočky

maťa

20.1.2010 11:10
maťa

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
ok, o pauze jdu do zveráče a poptám se na to. dummy s vůní zajíce jo až se mě zeptaj pro koho to mám a já řeknu pro novofundlanda tak se budou bavit

rozhodla jsem se že začnu s přivoláním uplně od začátku. a někde jsem ted četla, myslím od Eichlera, že bych s ním neměla chodit na místa kde jsou tyhle pachy dokud nebude ovládat odvolání od všech jiných věcí... ? názory jsou různé, jak si má člověk vybrat, když každý zastává něco jiného, jiné metody. mám tu knížku od Eichlera, Desenského a Dostála tak pročítám. Máte někdo tu novou knížku od Eichlera?

Peti tu novou nemám, ale taky už ji mám na seznamu - napřed musím ale bacit nějakýho bankovního říďu
A s tím přivoláním začni od znovu, je to dobrej nápad. Začínám o tomtéž uvažovat u Eframa, ale ne s přivoláním, ale cvikama, ptž vše dělá šíleně pomalu a ještě jen když je klid. Když není, trvá mu to, nebo nedolehne úplně a tak. Chyba je to moje, tže musím koukat to napravit

maťa

20.1.2010 11:11
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Sabi ahoooj, kde se touláš?
To víš, druhýho kavkaze bych brala hnedle, ale nesměla bych mít Frííí a Dží Ale tak, su ráda že sou všici jakž takž zdraví a v pořádku a to je hlavní, důležitá není kvantita, le kvalita že

Honzo!!!! Nečil mňa!!! Když vomdlím, nedovařím a Míťa mě pak uškrtí a zůstanou tu 4 chlupaté siroty, 1 Pípa a 3 kočky

A pak tě budu chodit strašit.....

20.1.2010 11:16
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

jasně že ideální je nechodit do míst kde jsou stopy zvěře, ale kam bys potom mohla chodit ? Dummy může být i chlupaté v pravé chlupatině, a ty pachy jsou v malých lahvičkách Ale nedávej mu to na hraní, to je tvůj pracovní nástroj. Až to budeš zkoušet poprvé, tak mu s tím hezky mávej před čumákem ať ho navnadíš a zkus mu to nejdřív hodit, aby ti to přinesl ( jestli nosí) jestli ne, tak mu to půjč chvíli podržet jen tak v "pusince", a potom to už můžeš natahovat jako vlečku Moc bych chtěla aby to zabralo

20.1.2010 11:24
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
jasně že ideální je nechodit do míst kde jsou stopy zvěře, ale kam bys potom mohla chodit ? Dummy může být i chlupaté v pravé chlupatině, a ty pachy jsou v malých lahvičkách Ale nedávej mu to na hraní, to je tvůj pracovní nástroj. Až to budeš zkoušet poprvé, tak mu s tím hezky mávej před čumákem ať ho navnadíš a zkus mu to nejdřív hodit, aby ti to přinesl ( jestli nosí) jestli ne, tak mu to půjč chvíli podržet jen tak v "pusince", a potom to už můžeš natahovat jako vlečku Moc bych chtěla aby to zabralo

Taky je řešení půjčit si elektronický obojek, znám to z výcviků, moc užitečná pomůcka, i Hubert si ho mohl vyzkoušet, ono to není o velké ráně, ale o odvrácení pozornosti, je to lepší než dlouhý lanč, je to vlastně prodloužená ruka psovoda

20.1.2010 11:26
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
Taky je řešení půjčit si elektronický obojek, znám to z výcviků, moc užitečná pomůcka, i Hubert si ho mohl vyzkoušet, ono to není o velké ráně, ale o odvrácení pozornosti, je to lepší než dlouhý lanč, je to vlastně prodloužená ruka psovoda

o elektrice jsem uvažovala ale kupovat se mi to nechce. a nikdo v okolí to nmeá. jak je to zhruba drahé- dummy? + ta vůně

20.1.2010 11:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
o elektrice jsem uvažovala ale kupovat se mi to nechce. a nikdo v okolí to nmeá. jak je to zhruba drahé- dummy? + ta vůně

Já si nepamatuju, ale asi kolem 5ti stovek a vůně kolem stovky. Ten obojek, pokud ho fakt použije člověk s citem je dost užitečná věc. Ale je postatně dražší

20.1.2010 11:36
klarazelenkova

XXX.XXX.106.204

maťa napsal(a):

Ježkovo zraky kam jsme to zase vlezla,už i tady si z mého velevzácného plemene dělají legraci,že mám vořecha,ještě,že jsme trénovaná,protože se mě na to ptají poměrně často
U nás před chvílí opět spadnul kus ze střechy,ale tentokrát tam naštěstí nikdo nebyl,Denny od té doby co jí vzala lavina pře socas pro jistotu nechodí ke dvěřím,jen můj "velmi chytrý" pubertální syn si stoupá pod převis a trefuje se do něj sněhovou koulí..inu kdo je blbý od přírody a nenechá si poradit bude brzy trpět

20.1.2010 11:36
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):

a Hani myslíš, že by nešlo abych nějakou chlupatou hračku navoněla tou vůní? nejlepší kdyby prodávali imitaci třeba liščího ocasu .

20.1.2010 11:43
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
a Hani myslíš, že by nešlo abych nějakou chlupatou hračku navoněla tou vůní? nejlepší kdyby prodávali imitaci třeba liščího ocasu .

No určitě, já mám takové polínko (kozlíka) a na to je natažená králičí kůže a pár kapek "vůně" a je to pohoda. Vlastně jsem blbá, že mě to nenapadlo dřív Dummy máme taky, jsou i do vody , na aporování z vody, ale jestli máš možnost králičí kůži někde, nebo jakokoliv, ale ne z kabátu, to už voní činidlama, to psi neberou, tak na pořádnej kus klacku a je hotovo. Přesto kdybys měla možnost ten obojek, bylo by to rychlejší zdokonalení přivolání. Některý pes ho nosí pořád, protože je tam i zvonek, který psa upozorní, že je přivoláván, vůbec nemusí dostávat impulzy.

20.1.2010 11:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Ježkovo zraky kam jsme to zase vlezla,už i tady si z mého velevzácného plemene dělají legraci,že mám vořecha,ještě,že jsme trénovaná,protože se mě na to ptají poměrně často
U nás před chvílí opět spadnul kus ze střechy,ale tentokrát tam naštěstí nikdo nebyl,Denny od té doby co jí vzala lavina pře socas pro jistotu nechodí ke dvěřím,jen můj "velmi chytrý" pubertální syn si stoupá pod převis a trefuje se do něj sněhovou koulí..inu kdo je blbý od přírody a nenechá si poradit bude brzy trpět

Máš pravdu, kdo si nenechá poradit........... Ale kdo z nás si nechal v pubertě radit

20.1.2010 14:28
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):
No určitě, já mám takové polínko (kozlíka) a na to je natažená králičí kůže a pár kapek "vůně" a je to pohoda. Vlastně jsem blbá, že mě to nenapadlo dřív Dummy máme taky, jsou i do vody , na aporování z vody, ale jestli máš možnost králičí kůži někde, nebo jakokoliv, ale ne z kabátu, to už voní činidlama, to psi neberou, tak na pořádnej kus klacku a je hotovo. Přesto kdybys měla možnost ten obojek, bylo by to rychlejší zdokonalení přivolání. Některý pes ho nosí pořád, protože je tam i zvonek, který psa upozorní, že je přivoláván, vůbec nemusí dostávat impulzy.

nelenila jsem a napsala sestřence co chová králíky , aby mi pak nechala jednu kůži. prý to vyhazují, výkup za 1 kůži jsou 4 Kč takže kožešina zajištěna.
dummy jsem nekoupila, vůni alá zajíc taky neměli, jen tu stopku 8m jsem vzala. píšťalka nízkozvuková se mi nelíbila, zkusím sehnat tu nádražáckou ten pes mě stojí tolik penež a nervů, mám já tohle za potřebí?! mám... já vím...

chtěla bych aby byl takhle maličkej a já mohla spoustu věcí udělat jinak, líp...

uplně jsem se bála vyjít na ulici, vše ze střech padá přímo před očima. je to zmrzlé a zároveň to taje. a honí mě mlsná, ale nemám tu nic hříšně sladkého, nakoupila sem si sem jen samé zdravé věci- v rámci dietky, aby mě to nepokoušelo

20.1.2010 14:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
nelenila jsem a napsala sestřence co chová králíky , aby mi pak nechala jednu kůži. prý to vyhazují, výkup za 1 kůži jsou 4 Kč takže kožešina zajištěna.
dummy jsem nekoupila, vůni alá zajíc taky neměli, jen tu stopku 8m jsem vzala. píšťalka nízkozvuková se mi nelíbila, zkusím sehnat tu nádražáckou ten pes mě stojí tolik penež a nervů, mám já tohle za potřebí?! mám... já vím...

chtěla bych aby byl takhle maličkej a já mohla spoustu věcí udělat jinak, líp...

uplně jsem se bála vyjít na ulici, vše ze střech padá přímo před očima. je to zmrzlé a zároveň to taje. a honí mě mlsná, ale nemám tu nic hříšně sladkého, nakoupila sem si sem jen samé zdravé věci- v rámci dietky, aby mě to nepokoušelo

Peti, jestli bude ta králičí kůže čerstvá, tak nepotřebuješ ani tu "vůni", přimotej to na dřevo provazem a je to. S tou píšťalkou začni hned doma, pískni při každém zavolání k jídlu nebo pro mlsíka, to zabere stopro Doma si dej frťana, to jsou taky cukry na tu mlsnou

20.1.2010 21:02
stroup

XXX.XXX.139.117

hankaapes napsal(a):
Peti, jestli bude ta králičí kůže čerstvá, tak nepotřebuješ ani tu "vůni", přimotej to na dřevo provazem a je to. S tou píšťalkou začni hned doma, pískni při každém zavolání k jídlu nebo pro mlsíka, to zabere stopro Doma si dej frťana, to jsou taky cukry na tu mlsnou

tak Peti.. kdybys sis řekla před vánocema poslal bych ti králíka živého, ochočeného.. a nemusela bys tahat polínko :)) Ten obojek je na aukru od 1kč.. ale kdo ví na kolik se to vyšplhá, normálně se prodává za 550kč (pytel granulí :)).+ 90kč poštovné.

Jinak byla jste některá na táboře u Slávka Boháče? žena tam trávila láto 2007 a nemůže si to vynachválit..

hlídač zabiják...

maťa

21.1.2010 06:44
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Brý ránko sedmispáči javascript:insertAtCursor('');
Mám za sebou proťápku s Bíškem a Gríšou a po kávě vyběhnu s Frííí a Jazvou, páč v 08:30 mám sraz s kámoškou ve městě a hurá po nákupech a kávičkách
Venku je šššííílená zima, zmrzlo, sníh křupe jak křupky

Klárčí je to boj s pubo-synem viď? Ale byli sme tací všici, kdysi dáááávno.... Někteří sme tací i dneska ještě.....

Peti já su úplně napnutá, jak to dopadne s tím "dummym", zda to Indymu pomůže

Honzo na tábory nejezdím a ani mi nic neříká to jméno, ale tak hlavně že se tam drahé polovičce líbilo, vo tom to je

maťa

21.1.2010 06:46
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Jo a Klárčí, jak si psala na vlkodavy o tom Bedříškovi, kterýmu si hodlala asistovat při porodu, šla sem fakt do kolen pod stůl smíchy!!! To nemá chybu, ale máš recht, i mistr tesař ( zootechnik ) se někdá utne
To víš, všechna štěnda si nechat nemůžeš, ale je príma, že Áčka nebudou poslední

21.1.2010 07:23
klarazelenkova

XXX.XXX.106.204

maťa napsal(a):
Jo a Klárčí, jak si psala na vlkodavy o tom Bedříškovi, kterýmu si hodlala asistovat při porodu, šla sem fakt do kolen pod stůl smíchy!!! To nemá chybu, ale máš recht, i mistr tesař ( zootechnik ) se někdá utne
To víš, všechna štěnda si nechat nemůžeš, ale je príma, že Áčka nebudou poslední

Tady aspoňˇnázorně vidíš,že nekecám a fakt blbnu:-))
Pubertˇák hned po ránu dělal "ofuky",ale naštěstí už je na cestě do školy tak mě čeká pár hodin klidu než zase dorazí a ještě mi zbývá pár minutek absolutního klidu než se probudí druhý kloučekVařím kašičku a za chvilinku půjdu udělat z mých rozkošných štěňátek bandu upatlanců,ale jsou fakt moc šikovní
Jinak včera opět spadnul kus převisu a tentokrát těsně minul Bijou,takže jeslti dobře počítám dnes je řada na mně a pak už bude po oblevě

21.1.2010 10:12
rude

XXX.XXX.13.149

Tady aspoňˇnázorně vidíš,že nekecám a fakt blbnu:-))
Pubertˇák hned po ránu dělal "ofuky",ale naštěstí už je na cestě do školy tak mě čeká pár hodin klidu než zase dorazí a ještě mi zbývá pár minutek absolutního klidu než se probudí druhý kloučekVařím kašičku a za chvilinku půjdu udělat z mých rozkošných štěňátek bandu upatlanců,ale jsou fakt moc šikovní
Jinak včera opět spadnul kus převisu a tentokrát těsně minul Bijou,takže jeslti dobře počítám dnes je řada na mně a pak už bude po oblevě

nákupy a kávičky?? sakra to se někdo má ... já na nákupy nemůžu, nemám love. a ty málo co mám utratím za čokliska. potřebovala bych nějakého sponzora
ten leden je fakt mizernej na tržby, ani Michal nemá do čeho píchnout, ale u něj se to rozjede až roztaje sníh, tak bude mít dílnu plnou nabouraných nárazníků a nebude vědět kam dřív skočit. já se tu kopu do...
o víkendu má zas sněžit... to počasí se fakt zbláznilo měli jsme jít v pátek na ples, ale neche se mi... to bysme pak nemohli ráno jet autem se psy zas někam na louku všímám si, jak všechno podřizuju těm dvoum chlupatým červům . a oni si toho vůbec neváží

21.1.2010 10:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
nákupy a kávičky?? sakra to se někdo má ... já na nákupy nemůžu, nemám love. a ty málo co mám utratím za čokliska. potřebovala bych nějakého sponzora
ten leden je fakt mizernej na tržby, ani Michal nemá do čeho píchnout, ale u něj se to rozjede až roztaje sníh, tak bude mít dílnu plnou nabouraných nárazníků a nebude vědět kam dřív skočit. já se tu kopu do...
o víkendu má zas sněžit... to počasí se fakt zbláznilo měli jsme jít v pátek na ples, ale neche se mi... to bysme pak nemohli ráno jet autem se psy zas někam na louku všímám si, jak všechno podřizuju těm dvoum chlupatým červům . a oni si toho vůbec neváží

Máš pravdu, taky si uvědomuju, jak se u nás veškeré dění podřizuje pesovi, někdy asi vypadám před nepejskaři až trapně Jak vám chodí psi po sněhu, tady se nedá, je na té vrstvě sněhu ledová krusta tak silná, že Hubert se proboří jen občas a to ho pěkně otravuje, mě taky Tak vzpomínám........

21.1.2010 10:26
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
Máš pravdu, taky si uvědomuju, jak se u nás veškeré dění podřizuje pesovi, někdy asi vypadám před nepejskaři až trapně Jak vám chodí psi po sněhu, tady se nedá, je na té vrstvě sněhu ledová krusta tak silná, že Hubert se proboří jen občas a to ho pěkně otravuje, mě taky Tak vzpomínám........

21.1.2010 11:16
rude

XXX.XXX.13.149

hankaapes napsal(a):

no před nepejkařem jsi za blba... to je jasný...
mě si dobírali doma hrozně dlouho, někdy i teď. že jezdím na ,,psovský tábory,, - byli to samozřejmě jen víkendovky. teď už si zvykly ale když jsme jeli do stuttgartu na tu vodu v listopadu tak s pobavením vyprávěli jak jedu až do německa se psem, aby ukázal, že umí plavat. hlavně strýc rýpe pořád, že mám na hovno psy, a když jsme měli jezevčíka tak furt vytahoval, před každou návštěvou, jak mám ostrého jezevčíka, který mi hlídá dva novofundlanďáky aby mi je neukradli dneska mu vpálím že raději dva novofund. než jedno cane corso co mají oni.
teď už všichni respektují, krom strýce občas, že na psy mi nikdo nesmí sahat a už vůbec né je pomlouvat s nepejskaři je to těžké... myslím, že by se měli řídit heslem žij a nech žít.

Hubert je skvělý jak je naložený v bazénku přemýšlím, že zas na léto nějaký koupím.

21.1.2010 11:45
sabina

XXX.XXX.60.81

rude napsal(a):
mě si dobírali doma hrozně dlouho, někdy i teď. že jezdím na ,,psovský tábory,, - byli to samozřejmě jen víkendovky. teď už si zvykly ale když jsme jeli do stuttgartu na tu vodu v listopadu tak s pobavením vyprávěli jak jedu až do německa se psem, aby ukázal, že umí plavat. hlavně strýc rýpe pořád, že mám na hovno psy, a když jsme měli jezevčíka tak furt vytahoval, před každou návštěvou, jak mám ostrého jezevčíka, který mi hlídá dva novofundlanďáky aby mi je neukradli dneska mu vpálím že raději dva novofund. než jedno cane corso co mají oni.
teď už všichni respektují, krom strýce občas, že na psy mi nikdo nesmí sahat a už vůbec né je pomlouvat s nepejskaři je to těžké... myslím, že by se měli řídit heslem žij a nech žít.

Hubert je skvělý jak je naložený v bazénku přemýšlím, že zas na léto nějaký koupím.

Hanííííííííííííííííí já to pískoviště chtěla taky koupit Gabuovi
Aby měl na zahradě bazének

21.1.2010 11:48
sabina

XXX.XXX.60.81

sabina napsal(a):
Hanííííííííííííííííí já to pískoviště chtěla taky koupit Gabuovi
Aby měl na zahradě bazének

Nakonec postačily necky

21.1.2010 11:49
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):

Máš bezva strýce, s tím bych nechtěla kamarádit, jsem taky velmi háklivá na to, když by někdo Huberta nebral vážně My jsme jezdili do Hubertových skoro tří let nejen na výcvikové víkendy, ale i na týdenní tábory v létě Jeden tábor na začátku léta, druhý na konci......prostě cvoci psí Ten bazének je bezvadnej, nedá se prodrápnou a není drahý......dřív jsme kupovali nafukovací dětské a ty obvykle vydržely maximálně dvě hodiny, ale korunu tomu dal Hubert, když mě ten jeden nefukovací bazének přitahnul do předsíně i se zbytkem vody, všechny koberce byly totálně promočené...to byl konec nafukovacím a nastoupil tenhle bytelný

21.1.2010 11:56
hankaapes

XXX.XXX.101.77

sabina napsal(a):
Nakonec postačily necky

necky jsou menší, nebo ne? Viděla jsem je jenom ve filmech

21.1.2010 11:57
sabina

XXX.XXX.60.81

hankaapes napsal(a):
necky jsou menší, nebo ne? Viděla jsem je jenom ve filmech

hlavně jsou moc vysoký..tak se tam nedalo bahňákovat..jak by si asi představoval

maťa

22.1.2010 11:02
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Včera navečer navždy dotlouklo bojovné, statečné a milující srdíčko naší báječné Čikulky.....
Zemřela doma, v mamčiných peřinkách, na svém polštářku.....maminka s ní byla do posledního vydechnutí, hladila ji a vyprávěla....
Odešla bez bolestí, rychle a klidně.
Moc nám chybí a my budeme s Míťou kopat hrobeček v té zmrzlé zemi. Bolest je to strašná, ale dožila se tak krásného věku a odešla v klidu.....
Není na to slov...

22.1.2010 11:04
hankaapes

XXX.XXX.101.77

maťa napsal(a):
Včera navečer navždy dotlouklo bojovné, statečné a milující srdíčko naší báječné Čikulky.....
Zemřela doma, v mamčiných peřinkách, na svém polštářku.....maminka s ní byla do posledního vydechnutí, hladila ji a vyprávěla....
Moc nám chybí a my budeme s Míťou kopat hrobeček v té zmrzlé zemi. Bolest je to strašná, ale dožila se tak krásného věku a odešla v klidu.....
Není na to slov...

Je mi to líto, pocity se nedají popsat slovy.....

22.1.2010 11:06
sabina

XXX.XXX.60.81

hankaapes napsal(a):
Je mi to líto, pocity se nedají popsat slovy.....

Mě je to tak líto. Může nás jen povznášet myšlenka, že už jí je dobře...ale je to strašný

22.1.2010 11:20
rude

XXX.XXX.13.149

sabina napsal(a):
Mě je to tak líto. Může nás jen povznášet myšlenka, že už jí je dobře...ale je to strašný

10x plakající smajlík... at se má v nebíčku dobře.

22.1.2010 12:02
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Není na to slov...

co na to říct...

24.1.2010 18:01
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Není na to slov...

Taky u vás tak mrzne? dneska ráno -18°C.. a teď už -21°C a klesá.. vím že jinde je i hůř.. mě to donutilo dokonce zavřít ovce co mají mít jehňata do chlívku.. kuřata mám v kuchyni.. a dokonce jsem podlehl a psy mají spaní na verandě.. i s kočkou :)

Amálka vypadá jako kdybych ji zmlátil...

24.1.2010 18:12
rude

XXX.XXX.248.133

stroup napsal(a):
Taky u vás tak mrzne? dneska ráno -18°C.. a teď už -21°C a klesá.. vím že jinde je i hůř.. mě to donutilo dokonce zavřít ovce co mají mít jehňata do chlívku.. kuřata mám v kuchyni.. a dokonce jsem podlehl a psy mají spaní na verandě.. i s kočkou :)

Amálka vypadá jako kdybych ji zmlátil...

ta se tváří ... co štěnda? nějací zájemci??

tady zima také, jdu se podívat... -8 stupňů.. jen.. ale je to pod stříškou, tak je asi víc jinak.
dnes svítilo celý den slunce, dokonce už ráno přes žaluzii mě probudilo, takže jsme byli na procházce.

24.1.2010 18:17
rude

XXX.XXX.248.133

rude napsal(a):
ta se tváří ... co štěnda? nějací zájemci??

tady zima také, jdu se podívat... -8 stupňů.. jen.. ale je to pod stříškou, tak je asi víc jinak.
dnes svítilo celý den slunce, dokonce už ráno přes žaluzii mě probudilo, takže jsme byli na procházce.

a potkali jsme nutrii, hnusná krysa...

24.1.2010 18:19
rude

XXX.XXX.248.133

rude napsal(a):

A tady naše famílie, my a děcka

24.1.2010 18:21
stroup

XXX.XXX.139.117

rude napsal(a):

štěňátka nikdo nechce...
Nutrie není hnusná krysa ale roztomilý hlodavec :)
a je tu zima jak v rusku..

24.1.2010 18:26
rude

XXX.XXX.248.133

stroup napsal(a):
štěňátka nikdo nechce...

a je to hnusná krysa. a je a je a je!

24.1.2010 18:50
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):
štěňátka nikdo nechce...

nutrie je krásná, ale mám pocit že vaše nutrie byla spíš ondatra ta je taky krásná..

24.1.2010 18:56
rude

XXX.XXX.248.133

stroup napsal(a):
nutrie je krásná, ale mám pocit že vaše nutrie byla spíš ondatra ta je taky krásná..

dobrá, nebudu se hádat kačeny byly hezké, jak si tam tlapkaly po tom ledu

24.1.2010 19:06
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):

ono to vypadá že tam máte krásně a teplo.. já dneska honil ovce bo se jim nechtělo od sebe. S čímž mi ta černá potvora vydatně "pomáhala", ta kdyby dostala ten správný výcvik byla by k ovcím jak dělaná..

maťa

25.1.2010 07:12
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Ahooj, děcka díky za Čikulku...
Mú jsem ihned fikla zpátky Kikinu, i když se tvářila dost vyděšeně, doufám že jí to pomůže, bude se muset o někoho starat a ne sedět a bulet a vidět Čikulku na každým cenťáku v celým bytě....

Tak a jedem dál

Peti, sem spadla pod stůl, prej je to hnusná krysa a je a je a je Kolik že je ti roků??? Ale též to spíš tipuju na ondatru, poznáš to podle ocasu, ondatry ho mají ze strany zploštělej, a maj takový tupější čumáčky, spíš mi připadaj jako mini kapibara, zatímco nutrie jsou víc jako přerostlé krysy Aspoň myslím, snad sem to zas nepopletla, kámoš právě nutrie chová a chodívala sem si je muchlat vždycky

Jináč s tím mrazem je to u nás taky šílený, a nejšílenější je, že se nám úplně stoply odpady, a tak sme celej víkend v tý kose rozbombardovávali sklep a hledali ucpanou trubku..... Fakt super a stejně sme našli jen něco....asi mě odvezou brzo Někde se to evidentně ucpalo a i víme proč - má drahá Bejby, její kostlivce tady budu nacházet ještě sto let
Tže nejen že sme nachcípaní, ještě sme se dorazili, Mí průdůšky, já střídavě jedna mandla, druhá Jináč ale štěnda sou moc hodná, hlavně samo Bíšánek, ale podezřele se chodí tulit a mazlit i Frííí, leč moc mu nevěřím, páč su silně oslabená a čekám, kdy jako se mi vrhne žíznivě po krku

Moje divoká čičina, ta nejstarší, už taky chudák blbě chodí

maťa

25.1.2010 07:15
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

Kapibarky v Jihlavské ZOO

25.1.2010 08:25
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Kapibarky v Jihlavské ZOO

Krásné kapibarky.. jen te vpravo je nějáká divná
Byla to odnatra, vydět u nás nutrii není zas ta běžné...

Jinak mrzne tu, dneska ráno už to bylo slabší -12°C.. ale stejně umrzly dvě kuřata.. psi si za jednu noc na verandě zvykli tak že se posadili před dveře a táák smutně se koukaj , k tomu to jejich kvílení Ještě že jsem tyran a nepovolím ....

Tady je taky jedna nutrie...

25.1.2010 08:35
stroup

XXX.XXX.139.117

stroup napsal(a):

Jinak mrzne tu, dneska ráno už to bylo slabší -12°C.. ale stejně umrzly dvě kuřata.. psi si za jednu noc na verandě zvykli tak že se posadili před dveře a táák smutně se koukaj , k tomu to jejich kvílení Ještě že jsem tyran a nepovolím ....

jinak Peti až příště uvidíš hlodavce kterého nebudeš schopna určit, odchytneš ho, oddělíš hlavičku, povaříš, očistíš, a pokud to co zbyde vypadá takhle.... Je to NUTRIE

maťa

25.1.2010 08:39
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):
jinak Peti až příště uvidíš hlodavce kterého nebudeš schopna určit, odchytneš ho, oddělíš hlavičku, povaříš, očistíš, a pokud to co zbyde vypadá takhle.... Je to NUTRIE

Uf Honzo, to je morbidní

Sem včera koukala, jak Bíšánek roztahuje ťapáčky na tom sněhu, a tolik se díky tomu nepropadá, a vzpomněla si na Irbisky, jsou to jedni z mých nejoblíbenějších šelem, hnedle po medvídcích a tygrech Jsou nádherní a ty jejich obří ťapáčky á la sněžnice nemají chybu, by se to muchlalo

maťa

25.1.2010 08:40
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):

Oni sou ve výběhu společně se pštrosama, tapírama a psounama

maťa

25.1.2010 08:40
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):
Oni sou ve výběhu společně se pštrosama, tapírama a psounama

Myslím ty kapibary, se mi to zas zařadilo kamsi do hááá

25.1.2010 08:45
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Myslím ty kapibary, se mi to zas zařadilo kamsi do hááá

škoda kdyby s nima byli ti irbisi bylo by to určitě mnohem zajímavěší to víš já morbita

maťa

25.1.2010 08:56
maťa

XXX.XXX.80.144

maťa napsal(a):

Milášek můj

no to by bylo
Hernajs já su za ten víkend tak vymrzlá, že už se asi nikdy nezahřeju Nejspíš mám teplotu někde kolem 30 st,
Tady sou ty obří Irbiskovitý ťapáčky dobře vidět, sou úžo

25.1.2010 09:19
rude

XXX.XXX.13.149

maťa napsal(a):
no to by bylo
Hernajs já su za ten víkend tak vymrzlá, že už se asi nikdy nezahřeju Nejspíš mám teplotu někde kolem 30 st,
Tady sou ty obří Irbiskovitý ťapáčky dobře vidět, sou úžo

no dobrááá, byla to ondatra ale všichni důchodci schromážděný okolo brebentili furt o nutrii
ty koččičky jsou krásný... takový na mazlení

25.1.2010 09:23
stroup

XXX.XXX.139.117

rude napsal(a):
no dobrááá, byla to ondatra ale všichni důchodci schromážděný okolo brebentili furt o nutrii
ty koččičky jsou krásný... takový na mazlení

pocem.. či čič či číí.. mazliky mazliky... chramst

25.1.2010 09:30
rude

XXX.XXX.13.149

stroup napsal(a):

s největší pravděpodobností by to tak skončilo, máš pravdu

ale kdyby jsi ji měl od kotěte tak by se vymazlila

maťa

25.1.2010 09:30
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):

Peti, paradoxně sou známé spíše nutrie, ptž se chovají doma Proto asi mleli o nutriích, to víš, důchodci
Jj Irbisové jsou nádherní, a jakej mají ňuňu kožíšek, bych je umuchlila, kdyby to šlo

Honzo, nepřehnals to dneska s lysohlávkama???

25.1.2010 09:37
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):
Peti, paradoxně sou známé spíše nutrie, ptž se chovají doma Proto asi mleli o nutriích, to víš, důchodci
Jj Irbisové jsou nádherní, a jakej mají ňuňu kožíšek, bych je umuchlila, kdyby to šlo

Já? Jsem zcela v pořádku, kdybych nebyl, nesvěřila by mi žena dítě Proč soudíš že bych to měl přehnat s houbičkama?

25.1.2010 09:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

stroup napsal(a):
Já? Jsem zcela v pořádku, kdybych nebyl, nesvěřila by mi žena dítě Proč soudíš že bych to měl přehnat s houbičkama?

Já mám hlodavce ráda, i pavouky a hady, jsem hnutá Vidím že jste měli docela bezva víkend. Ti levharti sněžní se do současného počasí hodí Hubert včera zase začal kulhat při vztávání, musím nasadit Canaviton, ach jo, mě to rve srdce když se můj psí chlapeček necítí nejlíp. Tak si říkám jestli ho to opravdu bolí, nebo to má jenom ztuhlé, protože na procházkách pořád lítá jak postřelenej, vůbec se nešetří . Taky jsme potkali pána s krásným bobtailem, říkal že můžeme Huberta pustit ( když jsem je viděla, radši jsem si ho přivolala), že se jeho pes nepere. Tak dostal Hubas volno a tak se nějak chlapci psí stavěli a stavěli, a než jsem se nadála ležel bobtail pod řvoucím Hubertem. Během vteřiny se nějak dohodli a každý šel svou cestou. Ale na ten řev si snad nikdy nezvyknu, přitom ani jeden neměl na těle nic, ani sliny Pán říkal v naprostém klidu, "tak si to hoši vysvětlili", pozdravil a šel dál. Kéž by bylo víc takových páníků Já snad ty houbičky nasbírám na podzim na chalupě, třeba bude veseleji příští zimu, když budu popíjet čajík z usušených houbíků

25.1.2010 09:56
stroup

XXX.XXX.139.117

maťa napsal(a):

jinak tohle byla Mňamka i s úrodou

maťa

25.1.2010 10:01
maťa

XXX.XXX.80.144

stroup napsal(a):
jinak tohle byla Mňamka i s úrodou

Z tohodle soudím Honzo, ale je to sranda, né aby sis to bral nějak osobně vážně To víš, mám namrzlej mozek po tem víkendu

Hani teda, klobouk dolů před pánem s bobíšem!!! Fakt být tak víc takových majitelů a pejsků co?
Mňamka byla krásná!!! Tyhle barvičky můžu
A s tím kulháním se netrap, je zmrzlo, sníh dává záhul svalům, který jinak nefachaj, a tak to ti naši "kulhánci" nemají lehký Caniviton určo zabere, my ho zrovna dobíráme a přemýšlím, co prubnu novýho, nenapadá vás někoho něco, co sme ještě neměli?

A založte někdo nový téma, já se du porvat se dřevem do dřevníku, bo si musím nasekat tak asi miliardu polen, abych to tady mohla rozhajcovat ty kamna, jináč fakt umrznu

Přidejte reakci

Přidat smajlík