Urgentní-potřebuji pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2010 10:39
mucholabka

XXX.XXX.30.80

Já zajistím, aby tento pes utekl dírou v plotě. Potřebuji pro něj nějaké ubytování a slušný důchod.

Bohužel KVS mou stížnost nevyřešila a pes je údajně v normální kondici. Je to pes starý asi 8-9 let, velmi hodný, zvyklý celoročně venku. Boudu téměř nemá, jediné co vlastní jsou otlaky na zadku.

Fotky psa http://mucholabka.rajce.idnes.cz/pes/#album

30.1.2010 10:53
aldator

XXX.XXX.44.115

mucholabka napsal(a):
Já zajistím, aby tento pes utekl dírou v plotě. Potřebuji pro něj nějaké ubytování a slušný důchod.

Bohužel KVS mou stížnost nevyřešila a pes je údajně v normální kondici. Je to pes starý asi 8-9 let, velmi hodný, zvyklý celoročně venku. Boudu téměř nemá, jediné co vlastní jsou otlaky na zadku.

Mucholabko, dojdi zase někdy za námi na chat molossáků

Kamarádka by se ráda ujala nějakého bezprizorního pejska, psala na Hanny (co tu nedávno v diskusi byla), ale ještě jí nikdo neodpověděl...
Takže ji prosím kontaktuj ohledně tohoto psíka na mailu kay.x@seznam.cz

30.1.2010 10:57
mucholabka

XXX.XXX.30.80

aldator napsal(a):
Mucholabko, dojdi zase někdy za námi na chat molossáků

Kamarádka by se ráda ujala nějakého bezprizorního pejska, psala na Hanny (co tu nedávno v diskusi byla), ale ještě jí nikdo neodpověděl...
Takže ji prosím kontaktuj ohledně tohoto psíka na mailu kay.x@seznam.cz

Díky, už jsem jí napsala.

Na chat nějak není čas a nálada

30.1.2010 11:15
pupulu

XXX.XXX.124.1

mucholabka napsal(a):
Díky, už jsem jí napsala.

Na chat nějak není čas a nálada

Hele to došlo k nějakému omylu,moc mě to mrzí,mě od slečny nedošel mail a adopce ještě jednou kontrolovali mailíky a taky jim nedošel mailík od zájemkyně na Hanny.To mě velmi mrzí.Tak uvidíme jak se vám to teď vydaří a jak slečna zareaguje na pejska v nouzi.ale tuto informaci jsem již předala adopcím.Velmi se tedy omlouvám ,nevím kde je chyba,ale Hanička stále čeká až se o ní někdo bude zajímat!!:-((

30.1.2010 12:01
aldator

XXX.XXX.44.115

pupulu napsal(a):
Hele to došlo k nějakému omylu,moc mě to mrzí,mě od slečny nedošel mail a adopce ještě jednou kontrolovali mailíky a taky jim nedošel mailík od zájemkyně na Hanny.To mě velmi mrzí.Tak uvidíme jak se vám to teď vydaří a jak slečna zareaguje na pejska v nouzi.ale tuto informaci jsem již předala adopcím.Velmi se tedy omlouvám ,nevím kde je chyba,ale Hanička stále čeká až se o ní někdo bude zajímat!!:-((

Aha, tak to já nerozřeším... Písněte jí na mail kay.x@seznam.cz.
Byla z toho špatná, když se jí nikdo neozval...

30.1.2010 12:04
hortova

XXX.XXX.240.130

mucholabka napsal(a):

To je v té ohradě zavřený pořád? To KVS nevadí, že némá pohyb a vodu? Chudák maliňák (tedy alespoň to vypadá jako BO), jsou to akční psi a když má trávit čas v takových podmínkách

30.1.2010 12:10
mucholabka

XXX.XXX.30.80

hortova napsal(a):
To je v té ohradě zavřený pořád? To KVS nevadí, že némá pohyb a vodu? Chudák maliňák (tedy alespoň to vypadá jako BO), jsou to akční psi a když má trávit čas v takových podmínkách

Z ohrady se dostane dvakrát ročně na deset minut a to je pak šťastný jako blecha.

KVS ani nezajímá že ten pes je kost a kůže. Na fotkách to tak není vidět. Momentálně mu v budě chybí prkna, uvnitř boudy měl po návštěvě KVS molitan, ale jako každý správný pes ho rozkousal a nadrolil, tak mu ho majitelka vyhodila před kotec a nemá tam nic, akorát mazlavou sračku.

Tenhle pes si to opravdu nezaslouží, je hrozně hodný-kdyby to byl nějaký debil pes, tak to možná ještě překousnu, protože už jsem toho viděla hodně, ale tohle je moc i na mě.

30.1.2010 12:13
pupulu

XXX.XXX.124.1

aldator napsal(a):
Aha, tak to já nerozřeším... Písněte jí na mail kay.x@seznam.cz.
Byla z toho špatná, když se jí nikdo neozval...

O.k. je mi jasné,že to takhle nikdo nevyřeší,už jsme jí psali.

30.1.2010 12:31
dejna

XXX.XXX.142.1

mucholabka napsal(a):

Já to nechápu. To je fakt KVS schopná, přijít ke psovi, kterej je zavřenej v ohradě, vyhublej, chrápe v děravý boudě, do který mu chčije a fouká, a říct, že je to OK? Vždyť jsou to do--- veterináři, to jim fakt přijde normální? To radši řeknou, že je vše OK, než aby to museli dál řešit, případně psa odebrat a řešit co s ním, takhle to maj bez práce. Přitom se většinou najdou lidi, kteří jsou ochotní si psa dočasně vzít, dát ho dokupy a najít mu novej lepší domov. Toto už mě fakt těžce točí. Každou chvíli nějaká kauza, ale oni s tím neudělaj nic.
Sorry, že sem píšu tenhle příspěvek vlastně k ničemu, ale nedalo mi to. Přeju vám, hlavně teda tomu psovi, ať někoho najdete.

30.1.2010 13:58
conty

XXX.XXX.64.186

dejna napsal(a):
Já to nechápu. To je fakt KVS schopná, přijít ke psovi, kterej je zavřenej v ohradě, vyhublej, chrápe v děravý boudě, do který mu chčije a fouká, a říct, že je to OK? Vždyť jsou to do--- veterináři, to jim fakt přijde normální? To radši řeknou, že je vše OK, než aby to museli dál řešit, případně psa odebrat a řešit co s ním, takhle to maj bez práce. Přitom se většinou najdou lidi, kteří jsou ochotní si psa dočasně vzít, dát ho dokupy a najít mu novej lepší domov. Toto už mě fakt těžce točí. Každou chvíli nějaká kauza, ale oni s tím neudělaj nic.
Sorry, že sem píšu tenhle příspěvek vlastně k ničemu, ale nedalo mi to. Přeju vám, hlavně teda tomu psovi, ať někoho najdete.

Jj,je to maliňáček

31.1.2010 07:41
ferrarif50

XXX.XXX.87.71

mucholabka napsal(a):

Držím pěsti, aby jste našli. Já mám dočasně doma zachráněnou brazilskou filu.
Pejsek je nádherný, nechápu, jak mu tohle někdo mohl udělat, respektive jakémukoliv živému tvorovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík