Vlhčené vs nevlhčené granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2005 18:03

Když jsme si naše štěndo brali od chovatelky,řekla nám,abychom mu dávali jedině vlhčené granule.Ale doma máme 11 měsícu starou retrívřandu a ta jí jedině suché granule,vkhčené jí nejedou.
Co si o tom myslíte?Připomínám,že našemu malému kavkazáčkovi jsou 4 měsíce.

16.6.2005 09:43

alishka napsal(a):
Když jsme si naše štěndo brali od chovatelky,řekla nám,abychom mu dávali jedině vlhčené granule.Ale doma máme 11 měsícu starou retrívřandu a ta jí jedině suché granule,vkhčené jí nejedou.

Muj pejsa granule vlhcene taky nesnasi. Kdyz uz v necem "namocene", tak jedine v jogurtu nebo tvarohu... Nebo samozrejme v masove konzerve...

19.6.2005 18:03

alishka napsal(a):

Nevím jestli jsem váš dotaz pořádně pochopila, ale budu reagovat. Každému psu "jede" něco jiného, takže pokud váš pes nechce jíst vlhčené tak mu je nenamáčejte. Nevidím v tom žádný rozdíl, pokud pes má po žrádle klid a dostatek čerstvé vody vždy k dispozici.
Já jsem granule namáčela pouze když přezuboval a bylo vidět že ho to bolí(když je měl suché). A až přezubil, tak jsem přestala máčet a psovi to víc chutná (alespoň tomu mému). Kamarád má tříletého ovčáka a stále mu granule namáčí a pes to sežere s chutí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík