Společné ježdění po výstavách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2010 19:11
burunduk

XXX.XXX.98.178

Ahoj,

ráda bych tady našla spřízněnou lidskou duši s autem, se kterou bychom jezdily (asi raději žena, ale netrvám na tom) po výstavách. Přispívala bych na benzín samozřejmě. Nejlépe aby měla pejska, který spadá do skupiny IX. Já mám fenku brabantíka, je moc milá. Nejraději bych někoho, kdo taky chová brabantíka nebo mopse :) Ale to se asi nepoštěstí.
Mně je 26, chovám dvě fenky a jsem z Olomouce.
Výstavničení nijak zvlášť neprožívám, prostě mě to baví, je to pro mě super relax pobýt si jeden den ve společnosti tolika psů a pokochat se.

Napište, budu se těšit.

Katka

19.2.2010 20:34
sona janska

XXX.XXX.121.49

burunduk napsal(a):
Ahoj,

ráda bych tady našla spřízněnou lidskou duši s autem, se kterou bychom jezdily (asi raději žena, ale netrvám na tom) po výstavách. Přispívala bych na benzín samozřejmě. Nejlépe aby měla pejska, který spadá do skupiny IX. Já mám fenku brabantíka, je moc milá. Nejraději bych někoho, kdo taky chová brabantíka nebo mopse :) Ale to se asi nepoštěstí.
Výstavničení nijak zvlášť neprožívám, prostě mě to baví, je to pro mě super relax pobýt si jeden den ve společnosti tolika psů a pokochat se.

Napište, budu se těšit.

Katka

S dovolením se přidám, byť vám nic nabídnout nemohu Též bych uvítala spolujezdce, též raději spolujezdkyni. Mám obříka z II. FCI, jezdíme mezinárodky po Čechách někdy i národky. Letos chystáme i nějaké Polsko či Slovensko. Jsme od Hradce Králové. Auto mám obrovské, kufr plný svého psího drahouška ale stále zůstává celá zadní řada sedadel volná. Opravdu mě jezdit samotnou nebaví samozřejmě i podělit se o náklady by bylo fajn Budu ráda i za občasného spolujezdce, i když pravidelný by mě přímo nadchnul

19.2.2010 20:51
burunduk

XXX.XXX.98.178

sona janska napsal(a):
S dovolením se přidám, byť vám nic nabídnout nemohu Též bych uvítala spolujezdce, též raději spolujezdkyni. Mám obříka z II. FCI, jezdíme mezinárodky po Čechách někdy i národky. Letos chystáme i nějaké Polsko či Slovensko. Jsme od Hradce Králové. Auto mám obrovské, kufr plný svého psího drahouška ale stále zůstává celá zadní řada sedadel volná. Opravdu mě jezdit samotnou nebaví samozřejmě i podělit se o náklady by bylo fajn Budu ráda i za občasného spolujezdce, i když pravidelný by mě přímo nadchnul

Škoda přeškoda, že nejste blíž k nám.
Vaše nabídka určitě někoho zaujme, mějte se.

19.2.2010 21:40
dagmar

XXX.XXX.67.82

burunduk napsal(a):
Škoda přeškoda, že nejste blíž k nám.
Vaše nabídka určitě někoho zaujme, mějte se.

No s tím Hradcem jste mě nahlodala...já nemám řidičák, navíc nerada cestuji, ale kvůli fenečkám - tedy jedné výstavní - bych tohle všechno překonala.Jenže když jste ve II tak to je většinou v neděli, my jsme IV takže to asi nepůjde.

19.2.2010 23:00
bilkson

XXX.XXX.245.152

dagmar napsal(a):
No s tím Hradcem jste mě nahlodala...já nemám řidičák, navíc nerada cestuji, ale kvůli fenečkám - tedy jedné výstavní - bych tohle všechno překonala.Jenže když jste ve II tak to je většinou v neděli, my jsme IV takže to asi nepůjde.

No a my jezdíváme z Uherského Hradiště (jižní morva).tak bysme mohli taky někoho vzít s sebou. Už se nám to i jednou podařilo...

19.2.2010 23:38
burunduk

XXX.XXX.98.178

bilkson napsal(a):
No a my jezdíváme z Uherského Hradiště (jižní morva).tak bysme mohli taky někoho vzít s sebou. Už se nám to i jednou podařilo...

Ale do Ostravy přes OL zřejmě nepojedete :) Nebo tak celkově.. že přes Olomouc nejezdíváte.. ne?

20.2.2010 09:57
nikoliczenka

XXX.XXX.208.122

burunduk napsal(a):
Ahoj,

Napište, budu se těšit.

Katka

Přidám se, nabízím spolujízdy na výstavy, jezdíme jen po ČR ( nedomluvím se žádným cizím jazykem ), ale nebyl by problém, kdyby dotyčný(á) chtěl(a) vyrazit za hranice. Pes jezdí v kufru, celá zadní sedačka je volná. Jsem z Mikulova (Břeclavsko ).

20.2.2010 10:14
alfana

XXX.XXX.27.170

burunduk napsal(a):
Ahoj,

Napište, budu se těšit.

Katka

Ahoj, taky uvažuji o občasné návštěvě výstavy.
Hledám někoho z okolí Brna nejlépe směr Vysočina, kdo má nebo plánuje štěně patřící do skupiny 1 (já plánuji vzít si štěně zjara), nebo má i staršího ale hodného pejska z této skupiny.
Ráda získám novou kamarádku na společné výlety s pejsky a výstavy.
Auto mám velké a budu jen ráda když bude chtít někdo jezdit se mnou a podělí se o náklady.

20.2.2010 15:47
sona janska

XXX.XXX.121.49

alfana napsal(a):
Ahoj, taky uvažuji o občasné návštěvě výstavy.
Hledám někoho z okolí Brna nejlépe směr Vysočina, kdo má nebo plánuje štěně patřící do skupiny 1 (já plánuji vzít si štěně zjara), nebo má i staršího ale hodného pejska z této skupiny.
Ráda získám novou kamarádku na společné výlety s pejsky a výstavy.
Auto mám velké a budu jen ráda když bude chtít někdo jezdit se mnou a podělí se o náklady.

Kruci už se nás ozvalo tolik, ale stále se žádní dva netrefili k sobě, to je ale pech No stále doufám, že budu mít štěstí. Vždy před výstavou tolik lidí shání spolujízdu, ale nikdy se nesejdeme s místem odjezdu nebo s dnem vystavení, to je snad zákon schválnosti

20.2.2010 18:31
pajas

XXX.XXX.13.189

sona janska napsal(a):
Kruci už se nás ozvalo tolik, ale stále se žádní dva netrefili k sobě, to je ale pech No stále doufám, že budu mít štěstí. Vždy před výstavou tolik lidí shání spolujízdu, ale nikdy se nesejdeme s místem odjezdu nebo s dnem vystavení, to je snad zákon schválnosti

ahoj taky hledáme spolucestující na výstavy ,ted aktuálně Ostrava .Jedem v sobotu

20.2.2010 18:41
pajas

XXX.XXX.13.189

pajas napsal(a):
ahoj taky hledáme spolucestující na výstavy ,ted aktuálně Ostrava .Jedem v sobotu

tak snad se mi podaří vložit naše foto maliny

20.2.2010 19:13
pajas

XXX.XXX.13.189

pajas napsal(a):
tak snad se mi podaří vložit naše foto maliny

a ještě jedna

20.2.2010 20:14
dagmar

XXX.XXX.67.82

pajas napsal(a):
a ještě jedna

pro pajas...co máte za pejsky a kolik místa?
kdybych se rozhodla, my jsme skladní, obě mini

21.2.2010 05:31
burunduk

XXX.XXX.98.178

burunduk napsal(a):
Ahoj,

Napište, budu se těšit.

Katka

Zad.:

A na nedělní Ostravu by tu někdo byl?

21.2.2010 05:34
burunduk

XXX.XXX.98.178

sona janska napsal(a):

:( jak naschvál no.

21.2.2010 11:48
herodes

XXX.XXX.166.138

burunduk napsal(a):
Zad.:

A na nedělní Ostravu by tu někdo byl?

Ahojky, jsem z Českých Budějovic a scháním někoho, kdo je z ČB a nebo okolí a jezdí po výstavách a měl by v autě volné místo pro mě a malého psa v přepravce- II. FCI skupina. Rádi bychom vyrazili na Europasieger Dortmund, Světovku do Dánska, Ispu show do Srbska, ale i na další výstavy u nás i v zahraničí. V případě cesty do Dortmundu, nebo do Dánska jsem schopna se dostat vlakem třeba do Prahy. Předem děkuji za nabídky.

21.2.2010 11:58
dines

XXX.XXX.43.243

herodes napsal(a):
Ahojky, jsem z Českých Budějovic a scháním někoho, kdo je z ČB a nebo okolí a jezdí po výstavách a měl by v autě volné místo pro mě a malého psa v přepravce- II. FCI skupina. Rádi bychom vyrazili na Europasieger Dortmund, Světovku do Dánska, Ispu show do Srbska, ale i na další výstavy u nás i v zahraničí. V případě cesty do Dortmundu, nebo do Dánska jsem schopna se dostat vlakem třeba do Prahy. Předem děkuji za nabídky.

Ahoj, taky jsem z ČB, ale na výstavy nejezdím - ale zkus se optat http://www.queensofdiamonds.wz.cz/ , nebo http://www.bernyzhlubockehodvora.euweb.cz/ - holky jsou z ČB, jezdí, ale co pojedou a jestli budou mít místo nebo chuť nevím - každopádně za zeptání asi nic nedáte

21.2.2010 12:33
herodes

XXX.XXX.166.138

dines napsal(a):
Ahoj, taky jsem z ČB, ale na výstavy nejezdím - ale zkus se optat http://www.queensofdiamonds.wz.cz/ , nebo http://www.bernyzhlubockehodvora.euweb.cz/ - holky jsou z ČB, jezdí, ale co pojedou a jestli budou mít místo nebo chuť nevím - každopádně za zeptání asi nic nedáte

Díky moc. Verču od Bernyho znám, ale Dortmund bohužel nepojede. A Ispu je výstava pouze pro knírače a pinče, ale přesto moc děkuju za radu a čekám na další .

21.2.2010 14:01
pajas

XXX.XXX.13.189

dagmar napsal(a):
pro pajas...co máte za pejsky a kolik místa?
kdybych se rozhodla, my jsme skladní, obě mini

ta malina tedy belgický ovčák a jsme z Prahy ,chodíme v sobotu,chystám se do Ostravy ,ČB,MB,Brno ,Litoměřice.Místa mám dost už jsem vezla 8malin a 5lidí maliny jsou skladný,možna vyrazíme do polska nebo na slovensko ale tam se mi nechce jet samotný

21.2.2010 15:58
ferrarif50

XXX.XXX.87.71

pajas napsal(a):
ta malina tedy belgický ovčák a jsme z Prahy ,chodíme v sobotu,chystám se do Ostravy ,ČB,MB,Brno ,Litoměřice.Místa mám dost už jsem vezla 8malin a 5lidí maliny jsou skladný,možna vyrazíme do polska nebo na slovensko ale tam se mi nechce jet samotný

Také jsem z Prahy a mám NO. Ráda bych zajela na jednu dvě výstavy, ale v tomhle jsem absolutní začátečník. Auto i řidičák mám, ale klidně se i svezu :) Potřebuji hlavně poradit

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2010 16:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

sona janska napsal(a):

Ahojky, Soňo, přidala bych se s 1,5 roční feňulí CC, také II.sk., bydlíme mezi DK n/L a Trutnovem, je to sice od Hradce cca 50 km, ale na výstavy jezdíme často právě přes Hradec nebo Vy možná jezdíte zase naším směrem. Ale bylo by to spíš výhledově, v nejbližší době nic nejedem. Kdyžtak mám na profilu mail, tak písněte, můžeme se domluvit, každopádně si píšu na Vás kontakt, jakmile budu vědět jistě, kam pojedeme, určitě se ozvu. Řidičák mám. Taktéž kdyby měl ještě někdo zájem, klidně napište

21.2.2010 18:55
pajas

XXX.XXX.13.189

ferrarif50 napsal(a):
Také jsem z Prahy a mám NO. Ráda bych zajela na jednu dvě výstavy, ale v tomhle jsem absolutní začátečník. Auto i řidičák mám, ale klidně se i svezu :) Potřebuji hlavně poradit

ok tak mi písni pavlinasramkova&@centrum.cz a domluvíme se na ostravu by jsi stihla druhou uzáverku

21.2.2010 19:59
sona janska

XXX.XXX.121.49

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahojky, Soňo, přidala bych se s 1,5 roční feňulí CC, také II.sk., bydlíme mezi DK n/L a Trutnovem, je to sice od Hradce cca 50 km, ale na výstavy jezdíme často právě přes Hradec nebo Vy možná jezdíte zase naším směrem. Ale bylo by to spíš výhledově, v nejbližší době nic nejedem. Kdyžtak mám na profilu mail, tak písněte, můžeme se domluvit, každopádně si píšu na Vás kontakt, jakmile budu vědět jistě, kam pojedeme, určitě se ozvu. Řidičák mám. Taktéž kdyby měl ještě někdo zájem, klidně napište

Lepší něco nežli nic My už máme výstavní plán pro nejbližší dobu jasný - MVP Opole, potom naše klubovky, pak květnová MVP Bratislava, možná MVP Litoměřice, dál uvažuji MVP Brno, MVP Mladá Boleslav a opět možná Bratislava. Kdybyste něco z toho plánovali taky, dejte echo

21.2.2010 22:39
kressinka

XXX.XXX.14.133

herodes napsal(a):
Díky moc. Verču od Bernyho znám, ale Dortmund bohužel nepojede. A Ispu je výstava pouze pro knírače a pinče, ale přesto moc děkuju za radu a čekám na další .

Ahojky, tak já taky nabízím spolujízdu jak u nás, tak i do zahraničí. Mám pejsky z IX. skupiny, takže převážně neděle. Auto mám a mohu někoho přibrat z okolí Brna ( 30 km severně od Brna - Tišnov, Lomnice )

23.2.2010 00:22
skalap

XXX.XXX.221.43

kressinka napsal(a):
Ahojky, tak já taky nabízím spolujízdu jak u nás, tak i do zahraničí. Mám pejsky z IX. skupiny, takže převážně neděle. Auto mám a mohu někoho přibrat z okolí Brna ( 30 km severně od Brna - Tišnov, Lomnice )

Soňo,co to máš za plemeno,je to leon nebo kavky????????????Díky za odpověď
Naši kavkazani Baša a Jaggo.Na výstavu bychom se mohli někdy i domluvit.Když tak si písnem.

23.2.2010 07:59
sona janska

XXX.XXX.121.49

skalap napsal(a):
Soňo,co to máš za plemeno,je to leon nebo kavky????????????Díky za odpověď
Naši kavkazani Baša a Jaggo.Na výstavu bychom se mohli někdy i domluvit.Když tak si písnem.

Ahoj, můj drobeček je leonberger, ale pěkně narostlý - 72 kg Jinak spolujízdu hledám, ale nevím, zda bychom se do něčeho vešli. Já mám sice Citroen C8 a Renault Scenic - to je naše "malé" auto jen pro krátké vzdálenosti. Ale i v Citroenu můj brouček zabírá celý kufr, takže mi můžem přibírat jen spolucestující do zadní řady sedadel

23.2.2010 21:37
skalap

XXX.XXX.221.43

sona janska napsal(a):
Ahoj, můj drobeček je leonberger, ale pěkně narostlý - 72 kg Jinak spolujízdu hledám, ale nevím, zda bychom se do něčeho vešli. Já mám sice Citroen C8 a Renault Scenic - to je naše "malé" auto jen pro krátké vzdálenosti. Ale i v Citroenu můj brouček zabírá celý kufr, takže mi můžem přibírat jen spolucestující do zadní řady sedadel

Moje úvaha na leona tedy byla správná.....mám také Citroen ale jan Xsaru break a vozím oba dva drobečky ............Baša 76kg a Jaggo zatím 63kg.Mně by se spíše jednalo s někým zkušeným po výstavách,kdo by mi poradil co a jak se má dělat,samosebou bych s těma drobečkama jezdil se svým autem.A navíc je Baše dominantním psem.

24.2.2010 08:13
pajas

XXX.XXX.13.189

skalap napsal(a):
Moje úvaha na leona tedy byla správná.....mám také Citroen ale jan Xsaru break a vozím oba dva drobečky ............Baša 76kg a Jaggo zatím 63kg.Mně by se spíše jednalo s někým zkušeným po výstavách,kdo by mi poradil co a jak se má dělat,samosebou bych s těma drobečkama jezdil se svým autem.A navíc je Baše dominantním psem.

na sobotní výstavu tu není nikdo???

24.2.2010 10:49
sona janska

XXX.XXX.121.49

skalap napsal(a):

Tak to jsem vás špatně pochopila. Tohle by nebyl problém Sice nejsem žádný výstavní přeborník, ale pár desítek výstav za sebou již máme a neskromně přiznávám, že i pěkných pár titulů, ale to je zásluha mého psího kluka Takže kdybyste potřeboval psychickou podporu a nějakou radu, tak jsme vám k dispozici

28.2.2010 09:41
sona janska

XXX.XXX.121.49

sona janska napsal(a):
Tak to jsem vás špatně pochopila. Tohle by nebyl problém Sice nejsem žádný výstavní přeborník, ale pár desítek výstav za sebou již máme a neskromně přiznávám, že i pěkných pár titulů, ale to je zásluha mého psího kluka Takže kdybyste potřeboval psychickou podporu a nějakou radu, tak jsme vám k dispozici

Tak posouvám, aby nám to tu neusnulo... Fakt se nenajde nikdo, komu by spolujízda bodla??? Na jiných fórech stále čtu, kolik lidí by ji uvítalo, ale když přijde na věc - potkat se s místem odjezdu, tak nikde nikdo

4.3.2010 22:51
newa

XXX.XXX.148.186

sona janska napsal(a):
Tak posouvám, aby nám to tu neusnulo... Fakt se nenajde nikdo, komu by spolujízda bodla??? Na jiných fórech stále čtu, kolik lidí by ji uvítalo, ale když přijde na věc - potkat se s místem odjezdu, tak nikde nikdo

Dobrý den,
hledám spolujízdu na národní výstavu v B. Bystrici 2.5.2010 pro dvě osoby a fenku malého plemene. Podíl na PH samozřejmostí. Ideální nástup v Brně.

6.3.2010 11:55
impact

XXX.XXX.178.82

burunduk napsal(a):
Ahoj,

Napište, budu se těšit.

Katka

Dobré odpoledne.

Prosím, nezakládejte duplicitní témata, pokud není jedno téma naplněno.

Děkuji a přeji hezký slunečný víkend.

14.4.2010 20:46
herodes

XXX.XXX.166.138

Dobrý den,
hledám spolujízdu na NVP Senec 4.6. a na MVP Nitra 5.-6.6. Takže je to možnost získat 2x CAC Slovenska za jeden víkend. Některá plemena mají v Nitře i klubovku- Pudlové, bišoni a havaňáci, retrievři, Československý vlčák, bordera, beardeta, velškorgi, kolie, šeltie- tato plemena mohou získat 3x CAC!!! za jeden víkend. 1. uzávěrka na Nitru je 16.4. Já jsem z ČB, ale jsem schopna se i někam kus přemístit busem. Mám nekonfliktního psa malého plemene, cestujícího v přepravce. Podíl na PHM samozřejmostí.

16.5.2010 22:38
valpurgiis

XXX.XXX.97.227

Ahooj, my jsme z Olomouce a jsme z II. mám takový pocit, že vy jezdíte taky neděle viď? :) No ale mám trošku většího obříka jako ty :) Napiš mi kdyžtak na e-mail ju? a.amundsen@seznam.cz

17.5.2010 16:37
danarny

XXX.XXX.164.225

Hledám spolujízdu na MVP Leszno, jedna osoba s mladou hodnou dalmatinkou, z Mladé Boleslavi, www.danarny.cz

18.5.2010 07:37
helenar

XXX.XXX.226.212

To:Alfana - ahoj, mám 8týdenní mimino KK a rozhodně se chystáme na výstavy, ozvi se mi pls na mailika:-)

9.6.2010 18:23
žaneta

XXX.XXX.159.160

Ahoj,
jsme ze západních čech a máme pejska BSP, tedy skupina FCI II. Bohužel máme auto tak akorát na naší smečku, takže spolujízdu nemohu nabídnout, ale ráda bych poznala někoho s kým bychom se mohli potkávat na výstavavách, popovídat, poradit.

10.6.2010 13:48
kikuska

XXX.XXX.235.8

Ahoj,

tak tu dneska sleduji Tvé příspěvky a mám radost, další milovník tricolorů :-)

Někde tu běží téma berňáčci - to s největším číslem, nicméně sem již mnoho lidí aktivně nechodí. Momentálně si píšu s holkama z Nezavřou hubu a nezavřou.

Mám psa (bez PP) a výstavní fenu, takže ráda budu sdílet dlouhé čekání u kruhu s podobným nadšencem. Klidně písni na mail: motalikova@seznam.cz

15.6.2010 17:24
misa

XXX.XXX.201.23

Ahoj, hledám spolujízdu na neděli (výstava Bratislava 21.-22.8.) pro mne a velkého psa (tosa-fena)-benzín klidně zaplatím. Teoreticky ještě i pro kamarádku a jejího tosáka-ale ta už zaplatila jenom jeden den,tak to není jisté. Já se rozhoduji podle toho zda seženu na neděli odvoz :( Děkuji všem. Jsme od Slovenských hranic.

21.1.2011 16:59
astlolita

XXX.XXX.200.174

Ahojky, mám prosbu. Padl mi odvoz na sobotu 5.2. do Brna a bohužel, vlakem je to pro psa moc stresující a aby toho nebylo málo, pendolino v sobotu ráno nejede. Chci se tedy zeptat, zda tam někdo z Prahy nebo přes Prahu nejedete na sobotu (nebo oba dny, odtamtud už se nějak dostanu) a nemá místo v autě. Buď bych jela jen já s jednu 8mi měsíční nekonfliktní fenka amstaffa, nebo pokud by bylo víc místa, ráda bych vzala i přítele a 3 měsíční fenečku na kukandu a pomoc při výstavě. Samozřejmostí je, že bych platila půl pohoných hmot.

21.1.2011 18:35
sona janska

XXX.XXX.224.75

Nabízím spolujízdu na nedělní NV v Nitře. První uzávěrka na konci ledna, v neděli jsou skupiny II, IX a X FCI. V autě mám místa dost, pobereme i velkého psa, pouze obřík už je jeden v kufru, tak další se nevejde :-)

21.1.2011 23:06
lesterka

XXX.XXX.143.49

Když by někdo chtěl, tak mám psa z FCI II. Sice malé auto, takže by to musel být malý pejsek dopředu pod nohy, ale dobrých lidí se všude vejde dost :)) A jsme z Kobylí - jižní morava

22.1.2011 22:45
awake

XXX.XXX.184.85

žaneta napsal(a):
Ahoj,
jsme ze západních čech a máme pejska BSP, tedy skupina FCI II. Bohužel máme auto tak akorát na naší smečku, takže spolujízdu nemohu nabídnout, ale ráda bych poznala někoho s kým bychom se mohli potkávat na výstavavách, popovídat, poradit.

od kud přesně jste? My jezdíme sice sobotu, ale třeba by jsme se i tak mohli někde potkat a popovídat. u nás je to Cheb - Mariánky

24.1.2011 10:18
daystar

XXX.XXX.64.255

My můžeme nabídnout spolujízdu převážně tedy na české výstavy (Brno, Praha, Mladá Boleslav), pak máme v plánu v květnu Opole a Nowou Rudu v Polsku. Když by měl někdo zájem se k nám přidat, tak budeme rádi, nebo se k někomu můžeme přidat my. Mám fenku hovíka FCI II. Většinou vyrážíme z Pardubic.

24.1.2011 13:45
sona janska

XXX.XXX.224.75

daystar napsal(a):
My můžeme nabídnout spolujízdu převážně tedy na české výstavy (Brno, Praha, Mladá Boleslav), pak máme v plánu v květnu Opole a Nowou Rudu v Polsku. Když by měl někdo zájem se k nám přidat, tak budeme rádi, nebo se k někomu můžeme přidat my. Mám fenku hovíka FCI II. Většinou vyrážíme z Pardubic.

A co takhle Jeleni Gora v květnu? Tam se nechystáte? Je tedy v termínu MVP Praha a Duo Bratislava, ale já bych jela spíš tam než do Rudy :-)

24.1.2011 13:49
daystar

XXX.XXX.64.255

sona janska napsal(a):
A co takhle Jeleni Gora v květnu? Tam se nechystáte? Je tedy v termínu MVP Praha a Duo Bratislava, ale já bych jela spíš tam než do Rudy :-)

Já právě pořád váhám, původně jsem chtěla jet do J.Gory, ale teď nějak jsem přešla na tu Prahu, pořád nejsem rozhodnutá co jet. A v čem je Jeleni Gora lepší než Ruda? :-)) Ale je takt, že teď bych jinak měla na Polsko jen ty dvě výstavy a vzhledem k tomu, že zázraky se nedějí a určitě na těch dvou 2x CWC nedostaneme, tak možná bude lepší zase to Polsko.

24.1.2011 14:20
daystar

XXX.XXX.64.255

daystar napsal(a):
Já právě pořád váhám, původně jsem chtěla jet do J.Gory, ale teď nějak jsem přešla na tu Prahu, pořád nejsem rozhodnutá co jet. A v čem je Jeleni Gora lepší než Ruda? :-)) Ale je takt, že teď bych jinak měla na Polsko jen ty dvě výstavy a vzhledem k tomu, že zázraky se nedějí a určitě na těch dvou 2x CWC nedostaneme, tak možná bude lepší zase to Polsko.

tak jsem se teda rozhodla pro to Polsko, tak pokud tedy pojedete, tak se můžeme domluvit na spolujízdě. Ještě tedy akorát nejsou propozice, tak nevím, kdo nás bude posuzovat, ale snad to bude někdo normální :-). :-))

24.1.2011 14:54
sona janska

XXX.XXX.224.75

No Jeleni Gora je lepší v tom, že je o 14 dní dřív (budu končit 8. měsíc těhotenství :-)), pak taky v Čechách už máme všechny tituly co šly a krom toho Prahu posuzuje rozhodčí, která nás nemá ráda, resp. chovku ze které mám psa. No a Bratislava je v sobotu naprd rozhodčí a v neděli zase vím o takové konkurenci, že bychom nedostali titul a být druzí je sice fajn, ale vlastně k ničemu :-) Takže Jeleni Gora je lepší i v tom, že všichni budou na mezinárodkách a já bych mohla stihnout do porodu dojet polského šampiona :-)
Co se týká spolujízdy, tak bych vám ji s chutí nabídla všemi deseti, protože je to prostě levnější a zábavnější jet ve dvou :-)

24.1.2011 15:00
daystar

XXX.XXX.64.255

sona janska napsal(a):
No Jeleni Gora je lepší v tom, že je o 14 dní dřív (budu končit 8. měsíc těhotenství :-)), pak taky v Čechách už máme všechny tituly co šly a krom toho Prahu posuzuje rozhodčí, která nás nemá ráda, resp. chovku ze které mám psa. No a Bratislava je v sobotu naprd rozhodčí a v neděli zase vím o takové konkurenci, že bychom nedostali titul a být druzí je sice fajn, ale vlastně k ničemu :-) Takže Jeleni Gora je lepší i v tom, že všichni budou na mezinárodkách a já bych mohla stihnout do porodu dojet polského šampiona :-)
Co se týká spolujízdy, tak bych vám ji s chutí nabídla všemi deseti, protože je to prostě levnější a zábavnější jet ve dvou :-)

V Čechách mám naplánovaných výstav ještě dost, takže jsem tedy rozhodnutá pro tu Jeleniu Goru :-) Takže tedy se můžeme na spolujízdě domluvit smajlík Ježdění s pesanama a pupíkem znám, já tedy poslední výstavu jela v 7. měsíci, ale týden před porodem jsem skládala s čubinou ještě zkoušku, pak už jsem si šla v klidu odskočit do porodnice :-))

24.1.2011 15:02
sona janska

XXX.XXX.224.75

daystar napsal(a):
V Čechách mám naplánovaných výstav ještě dost, takže jsem tedy rozhodnutá pro tu Jeleniu Goru :-) Takže tedy se můžeme na spolujízdě domluvit smajlík Ježdění s pesanama a pupíkem znám, já tedy poslední výstavu jela v 7. měsíci, ale týden před porodem jsem skládala s čubinou ještě zkoušku, pak už jsem si šla v klidu odskočit do porodnice :-))

Bezva, tak mi napište na mail leonfram@seznam.cz, ať vám mám uloženou nejen v paměti :-) Jinak já s první dcerou vystavovala právě až do konce 8. měsíce a to jen proto, že na 9. mi bylo líto hlásit, když peníze mohli kvůli předčasnému porodu propadnout a pro mě je i ta tisícovka dost peněz, abych je vyhodila zbytečně :-)

27.1.2011 12:22
sona janska

XXX.XXX.224.75

Nabízím spolujízdu na nedělní Nitru - skupiny II., IX. a X. Jedu od Hradce Králové a mám veliké auto, kde jsem jenom já řidič a obřík v kufru, takže místa nabízíme dost, zvládnem i velkého psa (ne obříka). Moc uvítám zájemce o levnější cestu, než když jede každý sám svým autem, je to přeci jen pár kilometrů smajlík

26.2.2011 23:10
ikemark

XXX.XXX.232.52

ahoj. jedete někdo na ples 5.3. do Bratislavy?

1.3.2011 22:55
zaleany

XXX.XXX.131.222

Hledám spolujízdu nejen na světovku, neděle 10.7. (skupina 6 + 7 + 9), ale i na ostatní výstavy po celé Evropě!
Pro mě jako handlera a moji fenu Boston terriera (9.sk.) v malé přepravce, jsme skladní. Samozřejmostí podíl na PH a dalších cestovních nákladech. Jsme z Orlických hor - 40km od HK, ale nevadí, dojedeme po celé republice!

Daniela

2.3.2011 00:07
zaleany

XXX.XXX.131.222

sona janska napsal(a):
Nabízím spolujízdu na nedělní Nitru - skupiny II., IX. a X. Jedu od Hradce Králové a mám veliké auto, kde jsem jenom já řidič a obřík v kufru, takže místa nabízíme dost, zvládnem i velkého psa (ne obříka). Moc uvítám zájemce o levnější cestu, než když jede každý sám svým autem, je to přeci jen pár kilometrů smajlík

jela bych ráda, ale čekám na PP z AKC (mám fenu z USA), tudíž ještě nemohu vystavovat:-(

2.3.2011 08:16
sona janska

XXX.XXX.224.75

Tak bohužel, já už jsem nepřihlásila, když jsem nikoho na spolujízdu nenašla. Vyjde to dost draho, od HK do Nitry a vše platit v jednom, takže jedu radši teď na Victory show a tajně doufám, že CACy urvem tam :-)

3.3.2011 11:07
ikemark

XXX.XXX.242.65

dobrý den. Jedete na viktory show? Do Bratislavy, teď v sobotu? Já tam jedu, mohli bychom jet spolu. prosím ozvěte se mi. Marková 720200424

3.3.2011 12:48
burunduk

XXX.XXX.209.124

Ahoj!

Jedete někdo do Ostravy na národku? 9. 4. (sobota)
Příspěvek na benzín samozřejmostí.
Jela bych já a brabantík. Možná ještě přítel.
Díky.

3.3.2011 17:41
sona janska

XXX.XXX.224.75

ikemark napsal(a):
dobrý den. Jedete na viktory show? Do Bratislavy, teď v sobotu? Já tam jedu, mohli bychom jet spolu. prosím ozvěte se mi. Marková 720200424

Zklamu vás i s touto akcí, ano v sobotu jedu, ale již jsem si spolujezdce sehnala. Takže máme plné auto... Já spolujízdy nerada nechávám na poslední chvíli, bohužel peníze pro mě roli hrají, takže často hlásím podle toho, zda bych musela vše platit sama, nebo zda se s někým podělíme :-)

16.4.2011 21:14
kocik

XXX.XXX.135.155

z ostravy nebo okolí na nedeli do budejek:-)dám třeba tisícovku:-)

17.4.2011 11:01
laponka

XXX.XXX.14.133

Pokud se přiblížíte do Brna, vezmu vás do Budějek a nazpět.

17.4.2011 11:46
kocik

XXX.XXX.135.155

tak to je super, to beru:-),napište mi prosím na email kocman6@seznam.cz at se domluvíme:-)

17.4.2011 12:47
jezevcice

XXX.XXX.171.239

Nabízím spolujízdu na dvoudenní výstavu do Litoměřic. Jsem z Mělníka, vezu jen malou fenu v kennelce, auto je volné. Pojedu i na jiné výstavy, MVP Praha, Mladá Boleslav, Brno, srpnová Bratislava,...
kontakt: michelle.peg@seznam.cz

17.4.2011 21:30
arosek

XXX.XXX.32.14

Také nabízím - jedeme Litoměřice, vyjíždíme v sobotu z Prahy a vracíme se v neděli. V autě budeme dva lidi a jeden golden - fenka, naprosto snášenlivá.

19.4.2011 08:14
greiz

XXX.XXX.232.4

Také nabízím místo na výstavu do Litoměřic (oba dva dny jedu zpět) a MVP 15.5. odjezd z HK případně okolí. email: greiz@centrum.cz

28.4.2011 20:01
kocik

XXX.XXX.135.155

Rád bych se sjel z ostravy do prahy na MVP v neděli, peníze na benzín samozřejmostí...

17.5.2011 19:16
daystar

XXX.XXX.64.250

Nabízím spolujízdu na 2x MVP Nitra 4.-5.6.2011. Mám fenku hovawarta, když by se k nám chtěl někdo přidat, budeme rádi. Nebo není problém, abych se k někomu přidala já. :-)):-))

17.5.2011 20:54
lesterka

XXX.XXX.146.52

S hovíkem začínám taky jezdit po výstavách, ale začínáme až od červnového Brna, takže pokud budete mít zájem, tak můžeme spolu vyrazit...Koukám po Bratislavě, Nitře, nějakém Maďarsku, možná Rakousku...Já mám jenom fabii v sedanu, tam by se dva hovíci asi nevešli, ale při nejhorším na víkend zabavím něco většího nebo se, když bude možnost, přiložíme :)

17.5.2011 21:01
lesterka

XXX.XXX.146.52

Jinak mám psa a nepředpokládám, že bychom se někdy dostali do bojů o BOBa, takže konkurovat určitě nebudem smajlík

17.5.2011 21:08
daystar

XXX.XXX.64.250

lesterka napsal(a):
Jinak mám psa a nepředpokládám, že bychom se někdy dostali do bojů o BOBa, takže konkurovat určitě nebudem smajlík

A odkud jste?
My červnové Brno nejedeme, pojedeme jen tu Nitru a pak mám nahlášeno Krajskou v Hradci. Dále plánuji jet asi obě Boleslavy, klubovku a asi Budějky. Další Slovensko až dle toho, jak dopadneme v Nitře. Pak jedem nějaké Polsko. Kdyžtak se ozvěte na mail: Hholubova.Lucie@seznam.cz.

17.5.2011 23:19
helps

XXX.XXX.224.6

pojede někdo ze středních čech Boleslav? mám menšího psa, nekonfliktní, mohli bychom se ložit na benzín a tak...

18.5.2011 09:09
doda

XXX.XXX.19.132

Prosím nejede někdo z Prahy nedělní Litoměřice a vzal by nás?
Jsme z Prahy 4.Příspěvek na PH samozřejmost!!!!!!

18.5.2011 11:41
yvetah

XXX.XXX.158.1

Pojedu srpnový DUOCACIB Bratislava a nemám zatím jistý odvoz. Byl by někdo na spolujízdu, nejlépe ze SV Čech? Případně i do budoucna na Polsko, Rakousko atd. 1 osoba + nekonfliktní mladá dalmatinka, čili FCI skupina VI.

18.5.2011 12:50
majasbom

XXX.XXX.181.121

Ahoj do MB pojedem z Prahy,asi obě dvě v sobotu

18.5.2011 17:34
laponka

XXX.XXX.14.133

Nejedete někdo tuto sobotu z okolí Brna, popř. JM do Litoměřic ? Jde mi především o cestu tam.... nazpět jede dcera až v neděli a to už se dopraví. Poveze malého psa v přepravce. Podíl na PHM samozřejmostí !!!

28.3.2012 12:42
nellusenka

XXX.XXX.241.9

Dobrý den,
mám 2 lovecké feny z 6.sk. FCI vystavované u nás vždy o sobotách. Bydlím na Vysočině kousek od sjezdu z D1 (134.km Měřín). Ráda bych se občas stáhla s někým na výstavu nebo i opačně - auto mám. Ráda bych navštívila cizinu (Polsko, Rakousko - možno i dále. PS: Najdeme se?

1.7.2013 11:37
dawa

XXX.XXX.110.33

Dobrý den,
nabízím spolujízdu na letošní rok (zahraničí).
Už sebou nemůžeme vozit celou smečku (starším psům to moc nevyhovuje) a tak se nám dost uvolnilo místo v autě a při dnešních cenách mi přijde škoda jezdit "poloprázdní".
Mail pod profilem.

1.7.2013 12:57
laponka

XXX.XXX.106.146

2 x CACIB + 1 x CAC Posušje ( BiH )
Možnost zisku šampionátu za 2 x CAC
Nabízíme volná místa v autě ( Ford Tranzit 9 místný prodloužený ) na tyto tři výstavy. 2 x CAC = šampion BiH. Pojedeme přes Rakousko, Slovinsko a po chorvatské dálnici až na Makarskou, od tam je to jen cca 50 km na místo, v Bosně se pojede jen cca 30 km. Nabízíme také možnost vystavit vašeho pohodového a nekonfliktního pejska. Každý pejsek pojede ve své přepravce, popř. kleci, budou časté zastávky na venčení a napojení. Auto je klimatizováno. O pejska se řádně postaráme, každému bude věnována individuální péče včetně případné výstavní úpravy.

Love vera

17.2.2016 20:24
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík