Ahoj,
ráda bych tady našla spřízněnou lidskou duši s autem, se kterou bychom jezdily (asi raději žena, ale netrvám na tom) po výstavách. Přispívala bych na benzín samozřejmě. Nejlépe aby měla pejska, který spadá do skupiny IX. Já mám fenku brabantíka, je moc milá. Nejraději bych někoho, kdo taky chová brabantíka nebo mopse :) Ale to se asi nepoštěstí.
Mně je 26, chovám dvě fenky a jsem z Olomouce.
Výstavničení nijak zvlášť neprožívám, prostě mě to baví, je to pro mě super relax pobýt si jeden den ve společnosti tolika psů a pokochat se.
Napište, budu se těšit.
Katka
burunduk
napsal(a):
Ahoj,
ráda bych tady našla spřízněnou lidskou duši s autem, se kterou bychom jezdily (asi raději žena, ale netrvám na tom) po výstavách. Přispívala bych na benzín samozřejmě. Nejlépe aby měla pejska, který spadá do skupiny IX. Já mám fenku brabantíka, je moc milá. Nejraději bych někoho, kdo taky chová brabantíka nebo mopse :) Ale to se asi nepoštěstí.
Výstavničení nijak zvlášť neprožívám, prostě mě to baví, je to pro mě super relax pobýt si jeden den ve společnosti tolika psů a pokochat se.
Napište, budu se těšit.
Katka
S dovolením se přidám, byť vám nic nabídnout nemohu Též bych uvítala spolujezdce, též raději spolujezdkyni. Mám obříka z II. FCI, jezdíme mezinárodky po Čechách někdy i národky. Letos chystáme i nějaké Polsko či Slovensko. Jsme od Hradce Králové. Auto mám obrovské, kufr plný svého psího drahouška
ale stále zůstává celá zadní řada sedadel volná. Opravdu mě jezdit samotnou nebaví
samozřejmě i podělit se o náklady by bylo fajn
Budu ráda i za občasného spolujezdce, i když pravidelný by mě přímo nadchnul
sona janska
napsal(a):
S dovolením se přidám, byť vám nic nabídnout nemohu Též bych uvítala spolujezdce, též raději spolujezdkyni. Mám obříka z II. FCI, jezdíme mezinárodky po Čechách někdy i národky. Letos chystáme i nějaké Polsko či Slovensko. Jsme od Hradce Králové. Auto mám obrovské, kufr plný svého psího drahouška
ale stále zůstává celá zadní řada sedadel volná. Opravdu mě jezdit samotnou nebaví
samozřejmě i podělit se o náklady by bylo fajn
Budu ráda i za občasného spolujezdce, i když pravidelný by mě přímo nadchnul
Škoda přeškoda, že nejste blíž k nám.
Vaše nabídka určitě někoho zaujme, mějte se.
burunduk
napsal(a):
Škoda přeškoda, že nejste blíž k nám.
Vaše nabídka určitě někoho zaujme, mějte se.
No s tím Hradcem jste mě nahlodala...já nemám řidičák, navíc nerada cestuji, ale kvůli fenečkám - tedy jedné výstavní - bych tohle všechno překonala.Jenže když jste ve II tak to je většinou v neděli, my jsme IV takže to asi nepůjde.
dagmar
napsal(a):
No s tím Hradcem jste mě nahlodala...já nemám řidičák, navíc nerada cestuji, ale kvůli fenečkám - tedy jedné výstavní - bych tohle všechno překonala.Jenže když jste ve II tak to je většinou v neděli, my jsme IV takže to asi nepůjde.
No a my jezdíváme z Uherského Hradiště (jižní morva).tak bysme mohli taky někoho vzít s sebou. Už se nám to i jednou podařilo...
burunduk
napsal(a):
Ahoj,
Napište, budu se těšit.
Katka
Přidám se, nabízím spolujízdy na výstavy, jezdíme jen po ČR ( nedomluvím se žádným cizím jazykem ), ale nebyl by problém, kdyby dotyčný(á) chtěl(a) vyrazit za hranice. Pes jezdí v kufru, celá zadní sedačka je volná. Jsem z Mikulova (Břeclavsko ).
burunduk
napsal(a):
Ahoj,
Napište, budu se těšit.
Katka
Ahoj, taky uvažuji o občasné návštěvě výstavy.
Hledám někoho z okolí Brna nejlépe směr Vysočina, kdo má nebo plánuje štěně patřící do skupiny 1 (já plánuji vzít si štěně zjara), nebo má i staršího ale hodného pejska z této skupiny.
Ráda získám novou kamarádku na společné výlety s pejsky a výstavy.
Auto mám velké a budu jen ráda když bude chtít někdo jezdit se mnou a podělí se o náklady.
alfana
napsal(a):
Ahoj, taky uvažuji o občasné návštěvě výstavy.
Hledám někoho z okolí Brna nejlépe směr Vysočina, kdo má nebo plánuje štěně patřící do skupiny 1 (já plánuji vzít si štěně zjara), nebo má i staršího ale hodného pejska z této skupiny.
Ráda získám novou kamarádku na společné výlety s pejsky a výstavy.
Auto mám velké a budu jen ráda když bude chtít někdo jezdit se mnou a podělí se o náklady.
Kruci už se nás ozvalo tolik, ale stále se žádní dva netrefili k sobě, to je ale pech No stále doufám, že budu mít štěstí. Vždy před výstavou tolik lidí shání spolujízdu, ale nikdy se nesejdeme s místem odjezdu nebo s dnem vystavení, to je snad zákon schválnosti
sona janska
napsal(a):
Kruci už se nás ozvalo tolik, ale stále se žádní dva netrefili k sobě, to je ale pech No stále doufám, že budu mít štěstí. Vždy před výstavou tolik lidí shání spolujízdu, ale nikdy se nesejdeme s místem odjezdu nebo s dnem vystavení, to je snad zákon schválnosti
ahoj taky hledáme spolucestující na výstavy ,ted aktuálně Ostrava .Jedem v sobotu
pajas
napsal(a):
ahoj taky hledáme spolucestující na výstavy ,ted aktuálně Ostrava .Jedem v sobotu
tak snad se mi podaří vložit naše foto maliny
pajas
napsal(a):
tak snad se mi podaří vložit naše foto maliny
a ještě jedna
burunduk
napsal(a):
Ahoj,
Napište, budu se těšit.
Katka
Zad.:
A na nedělní Ostravu by tu někdo byl?
sona janska
napsal(a):
:( jak naschvál no.
burunduk
napsal(a):
Zad.:
A na nedělní Ostravu by tu někdo byl?
Ahojky, jsem z Českých Budějovic a scháním někoho, kdo je z ČB a nebo okolí a jezdí po výstavách a měl by v autě volné místo pro mě a malého psa v přepravce- II. FCI skupina. Rádi bychom vyrazili na Europasieger Dortmund, Světovku do Dánska, Ispu show do Srbska, ale i na další výstavy u nás i v zahraničí. V případě cesty do Dortmundu, nebo do Dánska jsem schopna se dostat vlakem třeba do Prahy. Předem děkuji za nabídky.
herodes
napsal(a):
Ahojky, jsem z Českých Budějovic a scháním někoho, kdo je z ČB a nebo okolí a jezdí po výstavách a měl by v autě volné místo pro mě a malého psa v přepravce- II. FCI skupina. Rádi bychom vyrazili na Europasieger Dortmund, Světovku do Dánska, Ispu show do Srbska, ale i na další výstavy u nás i v zahraničí. V případě cesty do Dortmundu, nebo do Dánska jsem schopna se dostat vlakem třeba do Prahy. Předem děkuji za nabídky.
Ahoj, taky jsem z ČB, ale na výstavy nejezdím - ale zkus se optat http://www.queensofdiamonds.wz.cz/ , nebo http://www.bernyzhlubockehodvora.euweb.cz/ - holky jsou z ČB, jezdí, ale co pojedou a jestli budou mít místo nebo chuť nevím - každopádně za zeptání asi nic nedáte
dines
napsal(a):
Ahoj, taky jsem z ČB, ale na výstavy nejezdím - ale zkus se optat http://www.queensofdiamonds.wz.cz/ , nebo http://www.bernyzhlubockehodvora.euweb.cz/ - holky jsou z ČB, jezdí, ale co pojedou a jestli budou mít místo nebo chuť nevím - každopádně za zeptání asi nic nedáte
Díky moc. Verču od Bernyho znám, ale Dortmund bohužel nepojede. A Ispu je výstava pouze pro knírače a pinče, ale přesto moc děkuju za radu a čekám na další .
dagmar
napsal(a):
pro pajas...co máte za pejsky a kolik místa?
kdybych se rozhodla, my jsme skladní, obě mini
ta malina tedy belgický ovčák a jsme z Prahy ,chodíme v sobotu,chystám se do Ostravy ,ČB,MB,Brno ,Litoměřice.Místa mám dost už jsem vezla 8malin a 5lidí maliny jsou skladný,možna vyrazíme do polska nebo na slovensko ale tam se mi nechce jet samotný
pajas
napsal(a):
ta malina tedy belgický ovčák a jsme z Prahy ,chodíme v sobotu,chystám se do Ostravy ,ČB,MB,Brno ,Litoměřice.Místa mám dost už jsem vezla 8malin a 5lidí maliny jsou skladný,možna vyrazíme do polska nebo na slovensko ale tam se mi nechce jet samotný
Také jsem z Prahy a mám NO. Ráda bych zajela na jednu dvě výstavy, ale v tomhle jsem absolutní začátečník. Auto i řidičák mám, ale klidně se i svezu :) Potřebuji hlavně poradit
Uživatel s deaktivovaným účtem

sona janska
napsal(a):
Ahojky, Soňo, přidala bych se s 1,5 roční feňulí CC, také II.sk., bydlíme mezi DK n/L a Trutnovem, je to sice od Hradce cca 50 km, ale na výstavy jezdíme často právě přes Hradec nebo Vy možná jezdíte zase naším směrem. Ale bylo by to spíš výhledově, v nejbližší době nic nejedem. Kdyžtak mám na profilu mail, tak písněte, můžeme se domluvit, každopádně si píšu na Vás kontakt, jakmile budu vědět jistě, kam pojedeme, určitě se ozvu. Řidičák mám. Taktéž kdyby měl ještě někdo zájem, klidně napište
ferrarif50
napsal(a):
Také jsem z Prahy a mám NO. Ráda bych zajela na jednu dvě výstavy, ale v tomhle jsem absolutní začátečník. Auto i řidičák mám, ale klidně se i svezu :) Potřebuji hlavně poradit
ok tak mi písni pavlinasramkova&@centrum.cz a domluvíme se na ostravu by jsi stihla druhou uzáverku
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ahojky, Soňo, přidala bych se s 1,5 roční feňulí CC, také II.sk., bydlíme mezi DK n/L a Trutnovem, je to sice od Hradce cca 50 km, ale na výstavy jezdíme často právě přes Hradec nebo Vy možná jezdíte zase naším směrem. Ale bylo by to spíš výhledově, v nejbližší době nic nejedem. Kdyžtak mám na profilu mail, tak písněte, můžeme se domluvit, každopádně si píšu na Vás kontakt, jakmile budu vědět jistě, kam pojedeme, určitě se ozvu. Řidičák mám. Taktéž kdyby měl ještě někdo zájem, klidně napište
Lepší něco nežli nic My už máme výstavní plán pro nejbližší dobu jasný - MVP Opole, potom naše klubovky, pak květnová MVP Bratislava, možná MVP Litoměřice, dál uvažuji MVP Brno, MVP Mladá Boleslav a opět možná Bratislava. Kdybyste něco z toho plánovali taky, dejte echo
herodes
napsal(a):
Díky moc. Verču od Bernyho znám, ale Dortmund bohužel nepojede. A Ispu je výstava pouze pro knírače a pinče, ale přesto moc děkuju za radu a čekám na další .
Ahojky, tak já taky nabízím spolujízdu jak u nás, tak i do zahraničí. Mám pejsky z IX. skupiny, takže převážně neděle. Auto mám a mohu někoho přibrat z okolí Brna ( 30 km severně od Brna - Tišnov, Lomnice )
kressinka
napsal(a):
Ahojky, tak já taky nabízím spolujízdu jak u nás, tak i do zahraničí. Mám pejsky z IX. skupiny, takže převážně neděle. Auto mám a mohu někoho přibrat z okolí Brna ( 30 km severně od Brna - Tišnov, Lomnice )
Soňo,co to máš za plemeno,je to leon nebo kavky????????????Díky za odpověď
Naši kavkazani Baša a Jaggo.Na výstavu bychom se mohli někdy i domluvit.Když tak si písnem.
skalap
napsal(a):
Soňo,co to máš za plemeno,je to leon nebo kavky????????????Díky za odpověď
Naši kavkazani Baša a Jaggo.Na výstavu bychom se mohli někdy i domluvit.Když tak si písnem.
Ahoj, můj drobeček je leonberger, ale pěkně narostlý - 72 kg Jinak spolujízdu hledám, ale nevím, zda bychom se do něčeho vešli. Já mám sice Citroen C8 a Renault Scenic - to je naše "malé" auto jen pro krátké vzdálenosti. Ale i v Citroenu můj brouček zabírá celý kufr, takže mi můžem přibírat jen spolucestující do zadní řady sedadel
sona janska
napsal(a):
Ahoj, můj drobeček je leonberger, ale pěkně narostlý - 72 kg Jinak spolujízdu hledám, ale nevím, zda bychom se do něčeho vešli. Já mám sice Citroen C8 a Renault Scenic - to je naše "malé" auto jen pro krátké vzdálenosti. Ale i v Citroenu můj brouček zabírá celý kufr, takže mi můžem přibírat jen spolucestující do zadní řady sedadel
Moje úvaha na leona tedy byla správná.....mám také Citroen ale jan Xsaru break a vozím oba dva drobečky ............Baša 76kg a Jaggo zatím 63kg.Mně by se spíše jednalo s někým zkušeným po výstavách,kdo by mi poradil co a jak se má dělat,samosebou bych s těma drobečkama jezdil se svým autem.A navíc je Baše dominantním psem.
skalap
napsal(a):
Moje úvaha na leona tedy byla správná.....mám také Citroen ale jan Xsaru break a vozím oba dva drobečky ............Baša 76kg a Jaggo zatím 63kg.Mně by se spíše jednalo s někým zkušeným po výstavách,kdo by mi poradil co a jak se má dělat,samosebou bych s těma drobečkama jezdil se svým autem.A navíc je Baše dominantním psem.
na sobotní výstavu tu není nikdo???
skalap
napsal(a):
Tak to jsem vás špatně pochopila. Tohle by nebyl problém Sice nejsem žádný výstavní přeborník, ale pár desítek výstav za sebou již máme a neskromně přiznávám, že i pěkných pár titulů, ale to je zásluha mého psího kluka
Takže kdybyste potřeboval psychickou podporu a nějakou radu, tak jsme vám k dispozici
sona janska
napsal(a):
Tak to jsem vás špatně pochopila. Tohle by nebyl problém Sice nejsem žádný výstavní přeborník, ale pár desítek výstav za sebou již máme a neskromně přiznávám, že i pěkných pár titulů, ale to je zásluha mého psího kluka
Takže kdybyste potřeboval psychickou podporu a nějakou radu, tak jsme vám k dispozici
Tak posouvám, aby nám to tu neusnulo... Fakt se nenajde nikdo, komu by spolujízda bodla??? Na jiných fórech stále čtu, kolik lidí by ji uvítalo, ale když přijde na věc - potkat se s místem odjezdu, tak nikde nikdo
sona janska
napsal(a):
Tak posouvám, aby nám to tu neusnulo... Fakt se nenajde nikdo, komu by spolujízda bodla??? Na jiných fórech stále čtu, kolik lidí by ji uvítalo, ale když přijde na věc - potkat se s místem odjezdu, tak nikde nikdo
Dobrý den,
hledám spolujízdu na národní výstavu v B. Bystrici 2.5.2010 pro dvě osoby a fenku malého plemene. Podíl na PH samozřejmostí. Ideální nástup v Brně.
burunduk
napsal(a):
Ahoj,
Napište, budu se těšit.
Katka
Dobré odpoledne.
Prosím, nezakládejte duplicitní témata, pokud není jedno téma naplněno.
Děkuji a přeji hezký slunečný víkend.
Dobrý den,
hledám spolujízdu na NVP Senec 4.6. a na MVP Nitra 5.-6.6. Takže je to možnost získat 2x CAC Slovenska za jeden víkend. Některá plemena mají v Nitře i klubovku- Pudlové, bišoni a havaňáci, retrievři, Československý vlčák, bordera, beardeta, velškorgi, kolie, šeltie- tato plemena mohou získat 3x CAC!!! za jeden víkend. 1. uzávěrka na Nitru je 16.4. Já jsem z ČB, ale jsem schopna se i někam kus přemístit busem. Mám nekonfliktního psa malého plemene, cestujícího v přepravce. Podíl na PHM samozřejmostí.
Hledám spolujízdu na MVP Leszno, jedna osoba s mladou hodnou dalmatinkou, z Mladé Boleslavi, www.danarny.cz
To:Alfana - ahoj, mám 8týdenní mimino KK a rozhodně se chystáme na výstavy, ozvi se mi pls na mailika
Ahoj,
tak tu dneska sleduji Tvé příspěvky a mám radost, další milovník tricolorů
Někde tu běží téma berňáčci - to s největším číslem, nicméně sem již mnoho lidí aktivně nechodí. Momentálně si píšu s holkama z Nezavřou hubu a nezavřou.
Mám psa (bez PP) a výstavní fenu, takže ráda budu sdílet dlouhé čekání u kruhu s podobným nadšencem. Klidně písni na mail: motalikova@seznam.cz
Ahoj, hledám spolujízdu na neděli (výstava Bratislava 21.-22.8.) pro mne a velkého psa (tosa-fena)-benzín klidně zaplatím. Teoreticky ještě i pro kamarádku a jejího tosáka-ale ta už zaplatila jenom jeden den,tak to není jisté. Já se rozhoduji podle toho zda seženu na neděli odvoz :( Děkuji všem. Jsme od Slovenských hranic.
Ahojky, mám prosbu. Padl mi odvoz na sobotu 5.2. do Brna a bohužel, vlakem je to pro psa moc stresující a aby toho nebylo málo, pendolino v sobotu ráno nejede. Chci se tedy zeptat, zda tam někdo z Prahy nebo přes Prahu nejedete na sobotu (nebo oba dny, odtamtud už se nějak dostanu) a nemá místo v autě. Buď bych jela jen já s jednu 8mi měsíční nekonfliktní fenka amstaffa, nebo pokud by bylo víc místa, ráda bych vzala i přítele a 3 měsíční fenečku na kukandu a pomoc při výstavě. Samozřejmostí je, že bych platila půl pohoných hmot.
žaneta
napsal(a):
Ahoj,
jsme ze západních čech a máme pejska BSP, tedy skupina FCI II. Bohužel máme auto tak akorát na naší smečku, takže spolujízdu nemohu nabídnout, ale ráda bych poznala někoho s kým bychom se mohli potkávat na výstavavách, popovídat, poradit.
od kud přesně jste? My jezdíme sice sobotu, ale třeba by jsme se i tak mohli někde potkat a popovídat. u nás je to Cheb - Mariánky
My můžeme nabídnout spolujízdu převážně tedy na české výstavy (Brno, Praha, Mladá Boleslav), pak máme v plánu v květnu Opole a Nowou Rudu v Polsku. Když by měl někdo zájem se k nám přidat, tak budeme rádi, nebo se k někomu můžeme přidat my. Mám fenku hovíka FCI II. Většinou vyrážíme z Pardubic.
daystar
napsal(a):
My můžeme nabídnout spolujízdu převážně tedy na české výstavy (Brno, Praha, Mladá Boleslav), pak máme v plánu v květnu Opole a Nowou Rudu v Polsku. Když by měl někdo zájem se k nám přidat, tak budeme rádi, nebo se k někomu můžeme přidat my. Mám fenku hovíka FCI II. Většinou vyrážíme z Pardubic.
A co takhle Jeleni Gora v květnu? Tam se nechystáte? Je tedy v termínu MVP Praha a Duo Bratislava, ale já bych jela spíš tam než do Rudy
sona janska
napsal(a):
A co takhle Jeleni Gora v květnu? Tam se nechystáte? Je tedy v termínu MVP Praha a Duo Bratislava, ale já bych jela spíš tam než do Rudy
Já právě pořád váhám, původně jsem chtěla jet do J.Gory, ale teď nějak jsem přešla na tu Prahu, pořád nejsem rozhodnutá co jet. A v čem je Jeleni Gora lepší než Ruda? Ale je takt, že teď bych jinak měla na Polsko jen ty dvě výstavy a vzhledem k tomu, že zázraky se nedějí a určitě na těch dvou 2x CWC nedostaneme, tak možná bude lepší zase to Polsko.
daystar
napsal(a):
Já právě pořád váhám, původně jsem chtěla jet do J.Gory, ale teď nějak jsem přešla na tu Prahu, pořád nejsem rozhodnutá co jet. A v čem je Jeleni Gora lepší než Ruda? Ale je takt, že teď bych jinak měla na Polsko jen ty dvě výstavy a vzhledem k tomu, že zázraky se nedějí a určitě na těch dvou 2x CWC nedostaneme, tak možná bude lepší zase to Polsko.
tak jsem se teda rozhodla pro to Polsko, tak pokud tedy pojedete, tak se můžeme domluvit na spolujízdě. Ještě tedy akorát nejsou propozice, tak nevím, kdo nás bude posuzovat, ale snad to bude někdo normální .
No Jeleni Gora je lepší v tom, že je o 14 dní dřív (budu končit 8. měsíc těhotenství ), pak taky v Čechách už máme všechny tituly co šly a krom toho Prahu posuzuje rozhodčí, která nás nemá ráda, resp. chovku ze které mám psa. No a Bratislava je v sobotu naprd rozhodčí a v neděli zase vím o takové konkurenci, že bychom nedostali titul a být druzí je sice fajn, ale vlastně k ničemu
Takže Jeleni Gora je lepší i v tom, že všichni budou na mezinárodkách a já bych mohla stihnout do porodu dojet polského šampiona
Co se týká spolujízdy, tak bych vám ji s chutí nabídla všemi deseti, protože je to prostě levnější a zábavnější jet ve dvou
sona janska
napsal(a):
No Jeleni Gora je lepší v tom, že je o 14 dní dřív (budu končit 8. měsíc těhotenství ), pak taky v Čechách už máme všechny tituly co šly a krom toho Prahu posuzuje rozhodčí, která nás nemá ráda, resp. chovku ze které mám psa. No a Bratislava je v sobotu naprd rozhodčí a v neděli zase vím o takové konkurenci, že bychom nedostali titul a být druzí je sice fajn, ale vlastně k ničemu
Takže Jeleni Gora je lepší i v tom, že všichni budou na mezinárodkách a já bych mohla stihnout do porodu dojet polského šampiona
Co se týká spolujízdy, tak bych vám ji s chutí nabídla všemi deseti, protože je to prostě levnější a zábavnější jet ve dvou
V Čechách mám naplánovaných výstav ještě dost, takže jsem tedy rozhodnutá pro tu Jeleniu Goru :-) Takže tedy se můžeme na spolujízdě domluvit Ježdění s pesanama a pupíkem znám, já tedy poslední výstavu jela v 7. měsíci, ale týden před porodem jsem skládala s čubinou ještě zkoušku, pak už jsem si šla v klidu odskočit do porodnice
daystar
napsal(a):
V Čechách mám naplánovaných výstav ještě dost, takže jsem tedy rozhodnutá pro tu Jeleniu Goru :-) Takže tedy se můžeme na spolujízdě domluvit Ježdění s pesanama a pupíkem znám, já tedy poslední výstavu jela v 7. měsíci, ale týden před porodem jsem skládala s čubinou ještě zkoušku, pak už jsem si šla v klidu odskočit do porodnice
Bezva, tak mi napište na mail leonfram@seznam.cz, ať vám mám uloženou nejen v paměti Jinak já s první dcerou vystavovala právě až do konce 8. měsíce a to jen proto, že na 9. mi bylo líto hlásit, když peníze mohli kvůli předčasnému porodu propadnout a pro mě je i ta tisícovka dost peněz, abych je vyhodila zbytečně
Nabízím spolujízdu na nedělní Nitru - skupiny II., IX. a X. Jedu od Hradce Králové a mám veliké auto, kde jsem jenom já řidič a obřík v kufru, takže místa nabízíme dost, zvládnem i velkého psa (ne obříka). Moc uvítám zájemce o levnější cestu, než když jede každý sám svým autem, je to přeci jen pár kilometrů
Hledám spolujízdu nejen na světovku, neděle 10.7. (skupina 6 + 7 + 9), ale i na ostatní výstavy po celé Evropě!
Pro mě jako handlera a moji fenu Boston terriera (9.sk.) v malé přepravce, jsme skladní. Samozřejmostí podíl na PH a dalších cestovních nákladech. Jsme z Orlických hor - 40km od HK, ale nevadí, dojedeme po celé republice!
Daniela
sona janska
napsal(a):
Nabízím spolujízdu na nedělní Nitru - skupiny II., IX. a X. Jedu od Hradce Králové a mám veliké auto, kde jsem jenom já řidič a obřík v kufru, takže místa nabízíme dost, zvládnem i velkého psa (ne obříka). Moc uvítám zájemce o levnější cestu, než když jede každý sám svým autem, je to přeci jen pár kilometrů
jela bych ráda, ale čekám na PP z AKC (mám fenu z USA), tudíž ještě nemohu vystavovat
ikemark
napsal(a):
dobrý den. Jedete na viktory show? Do Bratislavy, teď v sobotu? Já tam jedu, mohli bychom jet spolu. prosím ozvěte se mi. Marková 720200424
Zklamu vás i s touto akcí, ano v sobotu jedu, ale již jsem si spolujezdce sehnala. Takže máme plné auto... Já spolujízdy nerada nechávám na poslední chvíli, bohužel peníze pro mě roli hrají, takže často hlásím podle toho, zda bych musela vše platit sama, nebo zda se s někým podělíme
S hovíkem začínám taky jezdit po výstavách, ale začínáme až od červnového Brna, takže pokud budete mít zájem, tak můžeme spolu vyrazit...Koukám po Bratislavě, Nitře, nějakém Maďarsku, možná Rakousku...Já mám jenom fabii v sedanu, tam by se dva hovíci asi nevešli, ale při nejhorším na víkend zabavím něco většího nebo se, když bude možnost, přiložíme :)
lesterka
napsal(a):
Jinak mám psa a nepředpokládám, že bychom se někdy dostali do bojů o BOBa, takže konkurovat určitě nebudem
A odkud jste?
My červnové Brno nejedeme, pojedeme jen tu Nitru a pak mám nahlášeno Krajskou v Hradci. Dále plánuji jet asi obě Boleslavy, klubovku a asi Budějky. Další Slovensko až dle toho, jak dopadneme v Nitře. Pak jedem nějaké Polsko. Kdyžtak se ozvěte na mail: Hholubova.Lucie@seznam.cz.
2 x CACIB + 1 x CAC Posušje ( BiH )
Možnost zisku šampionátu za 2 x CAC
Nabízíme volná místa v autě ( Ford Tranzit 9 místný prodloužený ) na tyto tři výstavy. 2 x CAC = šampion BiH. Pojedeme přes Rakousko, Slovinsko a po chorvatské dálnici až na Makarskou, od tam je to jen cca 50 km na místo, v Bosně se pojede jen cca 30 km. Nabízíme také možnost vystavit vašeho pohodového a nekonfliktního pejska. Každý pejsek pojede ve své přepravce, popř. kleci, budou časté zastávky na venčení a napojení. Auto je klimatizováno. O pejska se řádně postaráme, každému bude věnována individuální péče včetně případné výstavní úpravy.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.