Do parku s pitbulem? Ve Vídni od léta jen s "řidičákem"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2010 17:26
e l i s

XXX.XXX.98.47

http://aktualne.centrum.cz /zahranici/evropa/ clanek.phtml?id=661312

20.2.2010 17:27
e l i s

XXX.XXX.98.47

e l i s napsal(a):

Já bych byla pro kdyby se to vtahovalo na všechny od jorka po dogu.. a co vy?

20.2.2010 17:33
sabina

XXX.XXX.60.81

e l i s napsal(a):
Já bych byla pro kdyby se to vtahovalo na všechny od jorka po dogu.. a co vy?

Tak jak se tam píše, buď všichni nebo nikdo. Ale rakušáci jsou schopni to odsouhlasit. Jak je znám
Jen by mě zajímalo, jestli když tam přijedu jako návštěva a půjdu se svým psem tím parkem dostanu tu pokutut taky.

20.2.2010 18:47
mucholabka

XXX.XXX.30.80

e l i s napsal(a):

svět se v prdel obrací.

20.2.2010 20:35
evelin

XXX.XXX.6.162

mucholabka napsal(a):
svět se v prdel obrací.

Základní myšlenka by mohla být dobrá. Člověk který chce psa mít musí dokázat že na to má jak fyzicky tak psychicky. Ubylo by tak i psů kteří trpí tím že na ně páneček nemá.
Ale jak už tu bylo napsáno mohlo by to platit pro všechna plemena nejen pro výběr těch které někdo (často ten co o psech skoro nic neví) považuje za tzv. bojová...

Moje známá bydlí dočasně v německu. Nedávno jsme měli debatu kolem psů. Říkala že tam každý pes nebo plemeno co má přes 40 cm je zařazen mezi nebezpečné a musí na něj mít majitel speciální povolení k držení - chovu. I nějaké zkoušky jsou asi povinné.
Jen mě prosím nechytejte za slovo, není to napsané přesně - prodebatili jsme to jen zběžně a já se nestačila divit...

21.2.2010 12:41
veradisia

XXX.XXX.63.11

evelin napsal(a):
Základní myšlenka by mohla být dobrá. Člověk který chce psa mít musí dokázat že na to má jak fyzicky tak psychicky. Ubylo by tak i psů kteří trpí tím že na ně páneček nemá.
Ale jak už tu bylo napsáno mohlo by to platit pro všechna plemena nejen pro výběr těch které někdo (často ten co o psech skoro nic neví) považuje za tzv. bojová...

Moje známá bydlí dočasně v německu. Nedávno jsme měli debatu kolem psů. Říkala že tam každý pes nebo plemeno co má přes 40 cm je zařazen mezi nebezpečné a musí na něj mít majitel speciální povolení k držení - chovu. I nějaké zkoušky jsou asi povinné.
Jen mě prosím nechytejte za slovo, není to napsané přesně - prodebatili jsme to jen zběžně a já se nestačila divit...

Tak me osobne se tenhle napad libi,alespon u nich ubyde lidi co si poridi tohle skvely plemeno a zkazi ho tim,ze ho maj jen aby si zvysili sve ego a za chvili jim preroste prez hlavu,ale melo by to byt u jinych plemen ne jen u tech co oni povazuji za bojova,zkazit se da kazdy pes,proste jak se tam pise bud vsichni nebo nikdo. Jenze to je asi zase nerealne protoze buhvi co vsechno budou po budoucim majiteli chtit aby nakonec nezustali vsichni psi jen u chovatelu ale jo asi by se melo neco podobneho zavest i u nas,proste chces psa,tak na nej musis mit jak financne tak psychicky a fyzicky a konecne by ubylo spousty tyranejch zvirat a treba i nepovolit mit vic jak 5psu pokud to neni chov. stanice nebo treba psi sprezeni

21.2.2010 14:07
assil

XXX.XXX.0.235

evelin napsal(a):

To je blbost, mám německý plemeno, 50 cm v kohoutku a vím jistě, že v Německu na něj žádný povolení k držení nebo chovu není potřeba.
Jo, takhle vznikají fámy.

21.2.2010 14:10
pajas

XXX.XXX.13.189

assil napsal(a):
To je blbost, mám německý plemeno, 50 cm v kohoutku a vím jistě, že v Německu na něj žádný povolení k držení nebo chovu není potřeba.
Jo, takhle vznikají fámy.

asi to bude tím ,že Víden není v německu

21.2.2010 14:11
pajas

XXX.XXX.13.189

pajas napsal(a):
asi to bude tím ,že Víden není v německu

asi jste reagovala na jinou odpověd ,sory

21.2.2010 15:03
shark

XXX.XXX.220.79

pajas napsal(a):